Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/119 oldal   Bejegyzések száma: 1188 
Jelenczki István-ÖRÖKTŰZ I. rész - FILM REMÉNYIK SÁNDORRÓL
  2018-06-13 22:50:45, szerda
 
  Még néhány napig megnézhető a Médiaklikken a film első része. A második részt vasárnap, június 24.-én láthatják a Duna World-on este fél 10-kor.

ÖRÖKTŰZ I. rész - PORTRÉFILM REMÉNYIK SÁNDORRÓL Link

Jelenczki István új filmjét az Uránia Nemzeti Filmszínházban még vetítik.

,,...az igaz művésznek mindenütt a világon, mindenidőben és minden
körülmények között a sors által rendelt kötelessége (volt, van és lesz),
hogy a maga népének és szülőhazájának sorsát vállalja, s élete
munkájával szülőhazáját és annak népét megbecsült hagyományainak
szellemében, hűségesen szolgálja."
Kós Károly

,,Egy lángot adok, ápold, add tovább."

Portréfilm Reményik Sándorról.

Reményik Sándor életét, költészetét, hitvallását, a Hazához való hűséges viszonyát mutatja be és fel ez a két részes portréfilm.
Ahogy a magyarság XX-i sorsát, úgy a költő, Reményik Sándor életét és költészetét is meghatározta a Trianoni békediktátum, költészete ebben a nemzeti tragédiában vált országosan ismerté és elismerté. A költő személyes ,,szenvedés története" hasonul, azonosul az Ország a Nemzet történelmével. A Létbevetettség mélységeit megfogalmazó verseket választottam és szerkesztettem, olyanokat, amelyek az Isten, Természet, Sors, Haza alapminőségeit jelenítik meg.
A párhuzamos szerkesztésben az életút időrendi folyamában egymást követi az életpálya, a versek, a történelmi tragédia, valamint dr. Németh Attila pszichiáter szakmai véleménye a költő életét oly meghatározó betegségéről, a depresszióról.
A film Reményik Sándor életével és költészetével, egy olyan magatartást mutat meg, amely a sorstragédiával sújtott helyzetben is helyt áll. Helyt áll költészetével, az Erdélyi irodalom szervezésével, előadásaival szolgálja a Teremtőt és a Nemzetet.

Jelenczki István
Filmrendező


A filmet készítették:

A verseket elmondta: Oberfrank Pál, Simon Péter, Takács Bence
Narrátor: Blaskó Péter, Simon Péter
Szakértő: Dr. Németh Attila pszichiáter
Ének: Benkő Dóra Rózsa
Citera: Kuttner Fruzsina
Vágó: Tombor Andrea
Zeneszerző: Hortobágyi László
Operatőr: Czigány Gergely, Jelenczki István, Kőrösi András
Vezető operatőr: Kőrösi András
Gyártásvezető: Zseni Annamária
Rendező, producer: Jelenczki István
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Kóda - Dr. Bogár László otthonában jártunk kameránkkal
  2018-06-13 22:39:19, szerda
 
  Kóda - Dr. Bogár László otthonában jártunk kameránkkal Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Elhunyt Lovas István
  2018-06-13 22:33:49, szerda
 
  Elhunyt Lovas István - Bayer Zsolt, Gajdics Ottó - ECHO TV

Link


Lovas István újságíróra emlékezett az ECHO TV Napi aktuális című műsorában Bayer Zsolt és Gajdics Ottó. A publicista június 11-én hunyt el. A hírt Bayer Zsolt közölte blogjában, hétfőn.

"Rólam ... soha nem készült még film, így nem maradna mögöttem semmi amikor meghalok" - utolsó gondolatait felidézve emlékezünk Lovas Istvánra - Fogel Frigyes emlék videója


“Nincs bocsánat"... Lovas István gondolatai - producer/rendező: Fogel Frigyes LinkLovas István blogja: Link


Lovas Istvánt a nemzetközi Hálózat tette el "láb alól"? Világszerte ezt csinálják

Néhány gondolat Lovas István haláláról:

Lovas István blogján, a lovasistvan.hu -n utoljára június 9-én tett bejegyzést. Ha visszanézzük, minden nap nagyon sokat írt a blogjába, tehát 9-e este történhetett vele valami.

A blogjában milyen különös éppen a Bilderberg titkos csoportról írt. Különös.

Az utolsó blogjában éppen említi, hogy ezt követően feltörték az email fiókját, és hazai politikusoknak írogattak a nevében fenyegető hangnemű leveleket, amit Lovas megírt, hogy nem ő volt.

Ennyi tudunk. Ami várható:

Kijön hamarosan a hivatalos közlemény, hogy “hirtelen szívmegállás", “szívroham" okozta Lovas István halálát. Ebben szinte biztosak vagyunk.

Tehát összefoglalva: Lovas István, egy fiatal korában sokat sportolt, mindig egészséges kőszikla, most egy email feltörés miatt hirtelen szívrohamot kap, és meghal. Reális...hogyne.

És most születnek a lejárató cikkek a liberális médiából, Lovas István múltjából, jönnek a “bűnesetek" és más kamuk. Ezt már ismerjük. Nemzetközi módszer ez. A Hálózat nemzetközi, lejárató módszerei!

PINTÉR SÁNDOR: ÉBRESZTŐ!


Forrás: Link

Elhunyt Lovas István. A publicista 72 éves volt

Hétfőn, életének 73. évében elhunyt Lovas István újságíró-publicista.


Lovas István 1945-ben született. 1984 és 1990 között a Szabad Európa Rádió szerkesztője volt Münchenben, illetve tudósítója New Yorkban. 1990 júliusában tért haza.

2004 és 2014 között a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója volt.

Magyarországon számos napi- és hetilapban publikált, a Magyar Hírlap 2014 októbere óta közölte rendszeresen publicisztikáit. Cikkei a Magyar Időkben, a Demokratában is megjelentek, állandó résztvevője volt az Echo TV Sajtóklub című műsorának.

----------------------------------------------------------

...Az volt az ő terepe. Az óriási, leküzdhetetlennek látszó túlerő. Mikor tízen jöttek egyre, és remény sem volt a győzelemre. Az a tizenkét év, mikor a nemzeti oldalt ellenzékbe szorították, jobboldali sajtó csak mutatóba maradt, az is kivéreztetve, a mindennapi túléléséért küzdve. Akkor volt a leginkább elemében. Nemcsak állta az ütéseket, de úgy tűnt, még élvezi is, ahogy próbálják elhallgattatni, tönkretenni, övön aluli ütésekkel térdre kényszeríteni. Hiszen azt próbálhatták! A cédrust nem rendíthetik meg a vaddisznók.

Lovas István nem vezette a nemzeti oldal hadait. Ő egymaga egy önálló sereg volt, aki a sajátjait jócskán megelőzve, senki segítségét nem kérve és nem várva, félelmet hírből sem ismerve harcolt - Dobó Istvánként a hazája romlására törő túlerő ellen. Felfoghatatlan munkabírása, utolérhetetlen olvasottsága és tárgyi tudása miatt féltek tőle a hazánkban állomásozó balliberális csapatok. Mikor a legtöbb belpesti firkász még csak ébredezett, ő addigra már rég leadta a külföldi lapszemléit több újságba. Fél tucat nyelven beszélt, és kétszer annyin olvasott gördülékenyen. Nem létezik olyan külföldi lap, amelynek eldugott mínuszos híre elkerülhette volna a figyelmét. Mindent (is) olvasott. Érvei súlyát, harctéri vértezetét az így szerzett tudás, ez az irgalmatlan tényanyag adta. A ballib skriblerek sem annyira hülyék, hogy ezzel ne lettek volna tisztában, így ha nagy ritkán kiálltak vele vitázni, a számukra biztos bukást jelentő tények helyett a szimbolikus térbe, az érzelmek felé terelt ék a beszélgetést.

2006-ban Such György rádióelnök a legelső munkanapján rúgta őt ki a Magyar Rádió Vasárnapi Újságjából, és szüntette meg a rádiós jegyzet műfaját, amellyel Lovas hallatlan népszerűséget szerzett. 2014-ben - a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítójaként - kitiltották az Európai Parlamentből. Ellenérvek nem lévén legtöbbször elhallgatni, elhallgattatni próbálták őt. Vagy megbélyegezni. Lovas Pistánál többet talán csak Bayer Zsoltot nácizták le szép hazánkban. Azt hitték, a billogozás segíthet. Hogy Lovas István a magyar jobboldal ikonja lett (és marad most már örökre), azt leginkább bátorságának, szorgalmának, igazságszeretetének köszönheti, ráadásul az ellene irányuló támadások is őt erősítették. Tabukat nem ismerő szókimondása legendás volt, amitől ellenfelei - miként a Véralgebra-ügy is bizonyította - szinte dührohamot kaptak. Ám az igazsággal nemcsak őket, hanem barátait is szembesítette. Értünk haragudott, nem ellenünk.

Írnám, hogy mi, itt a nemzeti oldalon jórészt az ő köpönyegéből bújtunk elő. De ez nem lenne igaz. Ugyanis nem beszélünk fél tucat nyelvet, és nem olvassuk naponta a teljes világsajtót. Más 72 évesen bent fekszik egy nyugdíjas otthonban, és a hamut is mamunak mondja. Lovas Pista viszont az utolsó pillanatig dolgozott, nagyjából kétszer annyit, mint a fele olyan idősek. Ha szorgalomban nem is, legalább bátorságban próbáljuk követni őt!


(Pilhál)
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
A Viszkis - teljes film
  2018-06-09 21:36:44, szombat
 
  A Viszkis - teljes film


Link


Link"Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit.
Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel.
Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával... "
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
A csángó asszony egy napja - Egyszerű tanítások
  2018-04-30 15:28:35, hétfő
 
  A csángó asszony egy napja - Egyszerű tanítások a teljes életet élt régiekről Petrás Máriától


Link


A csángó asszony egy napja - Egyszerű tanítások a teljes életet élt régiekről Petrás Máriától
Az évek óta Pomázon élő, moldvai csángó magyar születésű Petrás Mária kerámikus művész, népdalénekes a moldvai csángó hagyomány , kulturális örökség hiteles, elkötelezett őrizője és folytatója. A moldvai magyarok a napot imával kezdték és imával fejezték be; mélyen hívő katolikusként életük szakrális térben zajlott, környezetükkel organikus világban élték. A filmben Petrás Mária moldvai és fiatal magyarországi társaival elmesél és sűrítve megmutatja, hogyan telt el egy csángó asszony egy napja.
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Egy kedves film 1962-ből: Egyiptomi történet
  2018-04-22 00:09:40, vasárnap
 
  Egyiptomi történet 1962


Link


Laci és Józsi, a két testvér 1956 októberében indul neki a nagyvilágnak. Kalandos útjuk Egyiptomba vezeti őket, ahol nevelőintézetbe kerülnek. Megszöknek, és egy hajóra menekülnek. A kapitány visszazavarja őket Alexandriába. A fiúk gyalog indulnak el innen Kairóba, a magyar követségre, mert most már haza akarnak menni a mamájukhoz. A sivatagban egy forgatás kellős közepén találják magukat, s a kavarodásban elveszítik egymást.
Krencsey Marianne az Egyiptomi történet című filmben
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Ketten jösztök, hárman mentek
  2018-04-16 22:21:39, hétfő
 
  Ketten jösztök, hárman mentek Link

2014 nyarán villámcsapás érte Sepsiszéki Nagy Balázst, emlékei törlődtek, és jó ideig nem ismerte meg a feleségét, a gyermekeit. A család kétségbeesett, ám Böjte Csaba kemény intése - ,,a bajban nem rinyálunk" - útmutatónak bizonyult, az állhatatos szeretet meghozta gyümölcsét.

László Gábor - László Petra: Ketten jösztök, hárman mentek - magyar dokumentumfilm, Demokrata produkció
Sepsiszéki Nagy Balázs családja körében Csinódon, a kápolnaszentelési ünnepségen 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Olajért adták oda Európát a muszlimoknak (Videó)
  2018-04-04 22:26:45, szerda
 
  EURÁBIA: Eladták Európát az iszlámnak olajért és hatalomért - Ez árulás a legmagasabb szinteken- Gertrud Galster

EURÁBIA: Iszlamizáció és bevándorlás! Ez árulás a legmagasabb szinteken, "Euro-mediterrán partnerség" vagy "Mediterrán Unió" fedőnévvel.
A dokumentumfilm minden ténye ellenőrizhető.


Videó: Eladták Európát az iszlámnak olajért és hatalomért - Gertrud Galster Link

Az EU elit vállalatai - melyek mindegyikének kapcsolata van nagy elit csoportokkal - folyamatosan a versenyképes olajtól és üzemanyagtól függenek (a gépek, a gyárak, a közlekedés, az infrastruktúra, a repülés, a tengeri közlekedés, stb. számára).

Azért, hogy a piaci verseny feltételeinek megfeleljenek, jóban kell lenniük az arabokkal, mivel Oroszország és Kína nem preferált partnerek. Emellett az arabok rengeteget fektettek be az EU-ba, mely nélkül az EU vállalatai nem igazán lennének meg.

Mindezért cserébe az arabok kedvező körülményeket kértek az embereiknek - vagyis a muszlimoknak - és Európa iszlamizációjának.

A teljes rejtett tervet olyan kifogások mögé rejtették, mint a stabilitás, fejlődés és integráció, melynek főleg a kulturális aspektusát hangsúlyozták ki. Ez egy okos lépés volt a lakosság szimpátiájának elnyerésében - főleg a baloldalon.

Ugyanakkor a számok nem hazudnak. Gyakorlatilag a hivatalos célok egyikét sem érték el vagy nem értek el jelentős előrelépést (mivel hamis kifogások voltak). Úgy tűnik, csak a nagyvállalatok nyertek mindezen, miközben az iszlamizáció gyorsan terjed és megosztja a népességet.Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Farage: Miért lépett ki Nagy Britannia az Európai Unióból?
  2018-03-19 22:25:38, hétfő
 
  Videó: Brexit: Why Britain Left the European Union


Link

Magyar fordítás:

Ha egy nagy kormány rossz, akkor képzelje el, hogy mennyivel rosszabb lenne két nagy kormány. De az Európában élő embereknek ezzel kell megbirkózniuk: saját országuk felduzzadt kormányával és az európai nemzetek feletti kormánnyal, amit most Európai Uniónak hívnak. Bürokrácia kétszer! Milyen ez a horror show?

Nos, valójában fogalma sincs az egészről. Rosszabb, mint gondolná. Higgye el nekem - tudom, mert tizenhét éven át képviseltem Délkelet-Angliát az Európai Parlament, az EU jogalkotó testületének tagjaként. Az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) voltam a vezetője, vezettem Nagy-Britanniát az Európai Unió elhagyására. Örökkévaló hitük szerint ez 2016. június 23-án megtörtént: az Egyesült Királyság elhagyta az Európai Uniót. A világ úgy ismeri ezt, mint "Brexit".

A Brexit a nemzeti szuverenitásról szól. Ne értse félre: szeretem a nemzeteket. Szeretem a határokat. Szeretem azokat a népeket, akik e határokon belül élnek, és saját törvényeket hoznak. De nem tetszik, amikor arc nélküli bürokraták törvényeket hoznak olyan nemzetek számára, melyekben nem ők élnek.

Pedig ezt teszik az Európai Unióban.

Képzelje el, amikor egy belga megmondja egy britnek, hogy mennyit számlázhat ügyfeleinek - vagy fordítva. Az EU bürokratái ezt sokféleképpen megteszik, egész nap, minden nap. Ez az elit összeesküvése.

Kikből áll az elit? Nos, egy csomó beképzelt, túlfizetett szociális mérnök, akik haszontalan felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, akik soha nem végeztek rendes, minden napi munkát életükben, és nincs kapcsolatuk rendes, tisztességes emberekkel. Én egy olasz gazda vagy egy francia pék józan eszét veszem fel minden nap az EU bürokrata napi száraz intellektualizmusa fölött.

És ezeket a dolgokat nem Európa-ellenes emberként mondom; szeretem Európát! Ez egy fantasztikusan izgalmas, nagy kontinens: különböző népekkel, nyelvekkel és kultúrákkal. Ezek a népeket, nyelvüket és kultúrájukat fosztogatja sikeresen egy hatalmas, egyre bővülő bürokrácia, az Európai Unió.

Az emberek azt mondják: "Nincs egy olyan parlament, egy európai parlament, amely Európa népét képviseli?" Nos, igen, de ennek a testületnek nincs valódi ereje; nem hozhatja meg saját törvényeit. A tényleges hatalom az Európai Bizottság kezében van. Ők nem megválasztottak, nem lehet őket eltávolítani, és ezért ennyire abszurd az egész dolog.

Az Európai Parlament Brüsszelben ülésezik. Legalább ezt gondoltam, amikor engem is megválasztottak. De tudod, hogy havonta egyszer mi történik? Irodánkat és a papírokat nagy, műanyag ládákba rakják, ezeket teherautóra teszik, majd Európa autópályáin közel 400 mérföldet délre haladva egy francia városba, Strasbourgba viszik. Itt négy napig irodánkat és papírjainkat egy új hivatalban helyezik el, és a parlament ott ülésezik. Évente tizenkétszer előfordul ez az oda-vissza dolog, és egy szervezet által, ami azt állítja, hogy csökkenteni kívánja az ökológiai lábnyomuk szintjét! Ez egy olyan szervezet, melynek számláit az elmúlt húsz év során egyszer sem találták rendben a könyvvizsgálók!

Ez ... egy parlament? Inkább egy utazó cirkusz.

Egész Európa tudja, hogy évente közel 300 millió eurót költenek arra, hogy ezt a költözést Brüsszel és Strasbourg között biztosítsák, ezt miért nem reformálják meg? Nos, az EU szerkezete olyan, hogy annak megváltoztatása szerződések megváltoztatását igényli, a szerződések megváltoztatásához mind a 28 tagország kormánya kellene, hogy beleegyezzen abba, hogy évente tizenkétszer nem visznek át mindent Strasbourgba. És tudod mit? A franciák sosem fognak ebbe beleegyezni, mert gazdasági érdekük, hogy az utazó cirkusz Strasbourgba menjen. És mutatja azt is, hogy kidolgoztak egy olyan jogalkotási rendszert, ahol nemcsak a választók nem változtathatnak semmit, hanem maguk az intézmények is eléggé képtelenek reformra.

Sajnos ez nem vicces dolog. Hadd mondjak egy példát, amit honfitársaim túl jól ismernek.

Az Egyesült Királyság sziget; tengerrel van körülvéve, és mégis, az Európai Unió tagjaként, a brit felségterületek vizében kifogott hal 20% -át szabad csak kihalásznunk. Ami azt jelentette, hogy több tízezer munkahely elveszett Nagy-Britannia tengerparti közösségeiben, mivel ténylegesen feladtuk azt a képességünket, hogy ellenőrizzük az egyik legnagyobb erőforrásunkat, amit a brüsszeli székhelyű bürokráciának átadtunk. Nem csoda, hogy miért hagytuk el az EU-t.

Ismétlem, semmi bajom Európával szemben; épp ellenkezőleg. Jó kapcsolatot akarok az összes európai nemzet között. Virágzó, szabad és tisztességes kereskedelmet akarok ezek között a nemzetek között. De elátkoznak, ha brit állampolgári jogaimról lemondok, és néhány eurokrata fogja megmondani nekem, hogyan éljek.

Nem fogom megtenni, és biztos vagyok benne, hogy a kontinensen végül a franciák és az olaszok sem fogják engedni.


Nigel Farage vagyok a Prager Egyetemről.
Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
Alan Watt : Az emberi psziché manipulálása
  2018-03-03 11:39:52, szombat
 
  AZ EMBERI PSZICHÉ MANIPULÁLÁSA - ALAN WATT INTERJÚ [MAGYAR SZINKRON]


Link

"Döbbenetesen pontos képet ad a világban zajló folyamatokról, az átlagember teljes kiszolgáltatottságáról, s mindent átfogó elbizonytalanításáról, megfélemlítéséről. Bemutatja a tömegek elleni pszichológiai hadviselést, a társadalom válságból válságba hajszolását, ezáltal tehetetlenségbe bénítását, a félelem kiteljesedését. Leleplezi az ENSZ szerepét a globalizáció megvalósításában.

A Rockefeller alapítvány és más, ez által irányított alapítványok aknamunkájával elérik, hogy az átlagember tökéletesen semminek, nyomorultnak érzi magát, s azt hiszi, hogy a elé adott (a globalista vezérek által gondosan kiválasztott, szolgalelkű, engedelmes) politikusok fogják őt megvédeni, s csak ők képesek megoldani problémáit...

A globalista világkormányt a Rockefeller és Rotschild, ill. még néhány bennfentes család tagjai fogják felállítani, s ezek kezében lesz a világ feletti teljes uralom! Ők fogják kézbe venni a világ túlnépesedését, annak megakadályozását (ha kell, különböző eszközökkel végre hajtott népirtások és terméketlenné tétel által), már most létrehozva és működtetve a világpolgári tanácsot, melynek maga Rockefeller a vezetője!

Az interjúból ördögi terv és módszerek tárulnak elénk, amit már legalább száz évvel ezelőtt elkezdtek, megterveztek, leírtak! Aki nem veszi észre, hogyan használják a megfélemlítés és elbizonytalanítás mellett a médiumok agymosását, azt hamarosan maga alá gyűri a globalista hatalom.

Mit tehetünk ellene? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem sokat, szinte semmit. Csakhogy azt világosan kell látni, hogy a Sátán retteg attól, hogy az ember Isten védelme alá menekülve képes lesz ellenállni neki! Hiszen tudja, hogy Jézus Krisztus már legyőzte őt, megtörte hatalmát, vagyis azokkal szemben a Gonosz tehetetlenné válik, akik Krisztus mögé sorakoznak. Megölni ugyan megölhetik az embert (s ezt fogják is végezni!), de szellemi győzelmet az ilyenek ellen nem arathatnak, ami a Sátán vereségét jelenti! Éppen ezért a globalista, sátáni hatalom őrjöngése, tobzódása várható igen rövid időn belül azok ellen, akik nem akarnak nekik engedelmeskedni! Erre Jézus már kétezer évvel ezelőtt felkészítette övéit, amikor azt mondta: ,,Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennában." (Mt 10:28)

Vagyis, elképesztő szellemi háború várható, ami a pénz uralmát megvalósítani akaró sátáni világkormány, globalista hatalom és a Krisztus szeretetparancsát követő emberek között fog végbemenni! Erről szól a Biblia Máté evangéliumának 10 része! A háborúra már most fel kell készülnünk. Sajnos, sok áldozattal fog járni! De nem reménytelen a harcunk, hiszen Jézus világossá tette: ,,Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot." (Jn 16:33)"
 
 
0 komment , kategória:  Filmek, videók  
     1/119 oldal   Bejegyzések száma: 1188 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 762 db bejegyzés
Összes: 23703 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1349
  • e Hét: 22600
  • e Hónap: 115404
  • e Év: 1238840
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.