Belépés
ilonkmama.blog.xfree.hu
MEGKÉREK MINDEN BARÁTOMAT, HOGY KÖRLEVELET, TOVÁBB KÜLDÖZGETŐS LEVELEKET, ÜZLETI FELAJÁNLÁSOKAT NEM KÜLDJETEK SE A BLOGOMBA, SE LEVÉLBEN, NEM KÜLDÖM TOVÁBB, NEM... Juhász Ilonka
1952.12.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
Barátnőimnek
  2009-03-06 18:58:17, péntek
 
  Drága Barátnőim!!!
Sajnos már megint valami hiba van az oldallal, mert nemlátom a képeket amelyeket hoztatok nekem. A helye megvan, csak éppen nem jön elő. Ugyan ez van a képtárammal is. Itt-ott némely albumom kinyilik, de vagy előjön 1-2 kép, vagy sem. A bejegyzéseket sem tudom képekkel illusztrálni, és hozzátok sem tudok vinni képeket, mert azok mind a képtárban vannak, és nemtudok másik módszert ahogy a képeimhez jussak.Másik csoportjaimban még nem voltam, nemtudom, hogy ott mi a helyzet a képekkel, de ha az ott kapot képeket látom, akkor megpróbálom idehozni nektek.
Ennyit ér, amikor a böngésző önmagát frissiti a legujjabb verzióra, de az is könnyen meglehet, hogy itt a TVN-en van valami gubanc. Az én oldalamon biztos, hogy nemjól működnek a dolgok.!!!!!!!!
Szép estét és kellemes hétvégét kivánok mindannyiótoknak.
Puszimat küldöm, Ilonka.

 
 
6 komment , kategória:  Probléma  
Barátnőimnek
  2009-02-24 05:11:47, kedd
 
  Drága Barátnőim!!!
Mindenkitől elnézést kérek, hogy nemtudtam ellátogatni a blogjaitokba, de a hétvégén megint probléma akadt a szolgáltatómmal, de most a fő-fő szolgáltatóval. Kiesett egyik műholdsugárzó rendszer, és hát pehhemre az én alszolgáltatóm meg rajtuk keresztül tud kapcsolatot teremteni. Egész hétvégén nagy problémám volt, mert néha-néha feltudtam lépni a netre, de vagy rögtön megszakadt a kapcsolat, és inditotta az ujra csatlakozást ( amit 15-ből egyszer sikerült), vagy lefagyott a gépem egyes oldalakon, de úgy, hogy még kijelentkezni sem tudtam ( akárcsak ma itt ezen a programon), mindannyian gondoljátok, hogy fent vagyok a csoportban, csak lusta vagyok jelentkezni, pedig nem, hisz nem olyan rossz az üzenetküldő statisztikám, hanem tréfálkozik velem a szatelit rendszer. Igen, így mondták az emberek, amikor már 10-szerre is felhivtam őket, hogy TRÉFÁLKOZIK, hát nekem ez már nem tréfa, hanem bosszúság. Az utóbbi két hónapban két alkalommal volt hétvégén nettem, a többi mind ilyen huza-vona.
Klárikám, Pannikám a gépemmel most semmi baj nincsen ( hála istennek), mihelyt rendbe lesz a szolgáltatóm szatelit rendszere és normális netet kapunk, rögtön hivlak benneteket.
Innen kivánok szép álmokat, de most látom, hogy már jóreggeltet kell kivánnom, mert annyi az idő. Most olyan vagyok, mint az éjjeli bagoly, mert egy kicsit jobban működik a rendszer, mivel kevesebben vagyunk fent a netten és a megmaradt egyik szatelit is eltuja látni a netezőket.
Puszillak benneteket, remélem hamarosan elháritják a hibát és eltudok jutni hozzátok.
 
 
2 komment , kategória:  Probléma  
Barátnőimnek
  2008-12-20 10:21:42, szombat
 
  Drága Barátnőim!!!
Nemtudom, hogy TI hogy vagytok vele, de nekem nemnyílik meg senkinek a blogja, nemtudok senkihez üzenetet irni, és a levél üzeneteimet sem tudom kinyitni. Mindig azt irja ki, (blognál is, levélnél is) hogy

A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben.

A hálózati kapcsolat megszakadt a kapcsolatfelvétel közben. Próbálja meg újra.

Egyedül a saját blogomat tudtam megnyitni, és ott szedegettem össze az üzeneteiteket.
Most, mire nagynehezen kinyillanak a képtáramban a képek, itt ez a másik probléma, nemtudok hozzátok bemenni.
További szép napot, kellemes hétvégét és jó netezést, blogolást, már aki tud valamit csinálni a blogokban.
Puszillak benneteket, Ilonka.
 
 
0 komment , kategória:  Probléma  
Barátnőimnek
  2008-12-19 16:24:29, péntek
 
  Drága Barátnőim!!!
A mai nap nem az én napom. Megint nemlátom a képeket az albumjaimban, sőt amelyeket az albumjaimból raktam fel, ( a sorelválasztókat) sem látom. A másik programomon 4x lefagyott a gépem. Megint nemtudom, hogy mi a hiba. Internet, program rendszer, vagy ismételten a gépem, amit nemakarok elhinni, mert alig egy hónapja telepíttettem ujra, és azóta nagyon megválogatom a linkeket, hogy mit nyitok ki, sőt a vírusölő programom is jelzi, ha feltételezi, hogy az üzenet ami érkezik esetleg vírust tartalmazhat, ilyenkor megnyitás nélkül, törlöm az üzenetet. Mert bizony van egy-két Barátom, ismerősöm, akinek a gépe biztos tartalmaz vírust, mert ugyanazok üzeneteiknél jelez a vírusirtóm. Most lelépek, mert igy csak kiidegelem magam, hogy nem mennek úgy a dolgok ahogy kellene.
További szép napot, kellemes időtöltést kivánok Nektek.
Puszillak benneteket, Ilonka.
 
 
1 komment , kategória:  Probléma  
Hiba
  2008-12-06 03:58:46, szombat
 
  Mi a fészkes fene történik itt???
Felakadt a lemez??? vagy beragadt a disceta???Egy ugyan azt a bejegyzést ismétli 5x-6x, hiába az uj bejegyzés, de törölni mg elfelejtett!!!! Most ne bosszankodjon az ember!!!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Probléma  
Barátnőimnek
  2008-11-23 10:28:18, vasárnap
 
  Drága Barátnőim, Látogatóim!!
Sajnos valami oknál fogva nem működik a képtáram, ( most állt le), igy nemtudok sem a blogomba kirakni képeket, sem hozzátok vinni uj képeket.
Igy innen kivánok mindenkinek kellemes vasárnapot, jó pihenést a meleg szobában. Itt nállam viharos erejű szél fúj, néha előbújik a nap, másik percben beborul, hol eső esik, hol a hó szállingózik, igy most semmi kedvem kimenni, még igy a csukott ablakon keresztül is rossz hallgatni, ahogy süvit a szél. Az is biztos jó csípős.
Puszillak benneteket, legyetek jók, de ne nagyon. Ilonka.
 
 
4 komment , kategória:  Probléma  
E-mailban kaptam
  2008-11-14 17:31:12, péntek
 
 A következo riadó fut végig az interneten:

Az "EUROPA 1" fújt riadót, mert találtak egy vírust, ami az
elkövetkező napokban fog megjelenni,
és amit "quota invitation" -nak neveznek.
Ezt nem szabad kinyitni, még ha olyan is küldte, aki rajta van az
ismerőseid névsorán!!! ( Még véletlenül se nyisd ki!!!!)
Eddig minden esetben egy, a fogadó által ismert név szerepelt
feladóként. Azonnal törölni kell és utána kikapcsolni a computert.
Ez a leggonoszabb vírus a CNN közlése és a Microsoft osztályozása szerint.
Péntek délután fedezte fel a MCAfee és még nincs ellene ellenszer
("olimpiai lángot" gyújt, mely "elégeti" a merevlemezt).

Jó lenne ha minél több ismerősödnek elküldenéd.
 
 
0 komment , kategória:  Probléma  
Barátaimnak
  2008-09-11 09:28:16, csütörtök
 
  Drága Barátaim!!!
Nállam már megint valami nem úgy működik itt az oldalamon, ahogy kellene. Ismételten nem jelennek meg a képek,amelyeket küldtetek, csak a szöveget tudom elolvasni.
Szeptember 2.-től errefelé amit feltöltöttem képeket a képtáramba, és azokból a képekből amit kiraktam ide a blogomba, semmi sem jelenik meg. Csak az előző képeket tudom kirakni a képtáramból is, de a most feltöltötteket, és a Tőletek kapottakat nem jeleniti meg.
Nemtudom, hogy valami rendszerhiba, vagy a gépemmel lett valami probléma. Az este 11 órakkor, mint amit elvágtak, filmszakadás. Akartam kirakni a tőletek kapott képes üziket, még láttam is a képeket, áthoztam az ujbejegyzésbe, és ekkor már nem jelent meg. A kódja bent volt, de a kép nem. Visszaléptem a kommentbe, ekkorra, ott sem volt a kép, csak a sima szöveg, amit kommentként irtatok.
Nemtudom, hogy nállatok megjelenik-e az a két kép, amit az este küldtem Nektek, mivel azokat tegnap töltöttem fel a képtáramba. Ha Ti látjátok a képeimet, nállatok, és az én blogomba is az esti jóéjt két képet, kérlek benneteket jelezzetek vissza, mert akkor a gépemmel lehet a gond, és szerelőt kell hivnom.
A böngészőmet már az este ujratelepitettem ( Mozilla Firefox3), de ez nem orvosolta a bajt.
Mégegyszer bocsika, hogy nemraktam ki az özeneteiteket, de látjátok, ilyen gondokkal, bajokkal küszködöm. Ha helyreáll - kijavitódik a hiba, akkor pótolni fogom.


Mindenkinek további szép napot kivánok.
Puszillak benneteket, Ilonka.
 
 
5 komment , kategória:  Probléma  
Neked is egy válasz
  2008-08-04 12:02:16, hétfő
 
  faith_luckcas@yahoo.co.uk

Neked is itt a válaszom:
Olvasd el a : Miss Vera luckcas lakos itt Szenegálban-hoz irt válsz levelemet.
Terád is ugyan az vonatkozik. TŰNJ EL A BLOGOMBÓL A ZIVATAROS P....-BA.
SEMMI KERESNIVALÓD NINCS NÁLLAM, KERES MAGDHOZ VALÓ BARÁTOKAT, ISMERD MEG AZOKAT, KÉRJED AZOKTÓL AZ E-MAIL CIMŰKET, ÉS KÜLDJED NEKIK A FOTÓDAT, MERT ÉN NEMVAGYOK RÁD ABSZOLUTE KIVÁNCSI. TANULJ MEG ELŐSZŐR RENDESEN MAGYARUL, AZTÁN JELENTKEZZ A MAGYAR PROGRAMOKBA. HA MEG EGY HEKKER VAGY, AKKOR NAGYON SILÁNY AZ ÁLARCOD, (A TÖRTMAGYAR KIFEJEZÉSEK), MERT ITT E-MAIL NINCS, ISMERKEDÉS MEG MÉG KEVESEBB!!!
TŰNÉS!!!!!!!
 
 
1 komment , kategória:  Probléma  
Itt a másik "Jómadár"
  2008-08-04 11:51:34, hétfő
 
  Itt egy másik névvel, de gondolom, hogy ugyan az a "JÓMADÁRaki szintén megcélozta a blogomat. Ez még a júniusi bejegyzéseimhez irta a kommentjét. Szintén a törtmagyarság mögé bújt ÁLSZENTaki nem meri vállalni önmagát.

Itt az ő levelének a tartalma, aki szintén nem volt rest 7 kommentet csatolni. Ez már túllép minden határon!!!

faith_luckcas@yahoo.co.uk

A nevem Miss Faith Luckcas ma láttam a profilodat és érdeklődővé váltam benned,l szintén szeretni fog ismerni téged az többet, és l azt akarja tőled, hogy küldj egy emailt az email címemnek annyira l neked neked tudja adni a képemet hogy tudja, ki l am.itt van az emailom address( faith_luckcas@yahoo.co.uk ) azt hiszem, hogy tudunk mozogni innen! Várok tied
posta az email címemre fenti. Isten megáld téged és nekem véd téged.
Miss hit
My name is Miss Faith Luckcas i saw your profile today and became interested in you,l will also like to know you the more,and l want you to send an email to my email address so l can give you my picture for you to know whom l am.Here is my email address( faith_luckcas@yahoo.co.uk ) I believe we can move from here! I am waiting for your
mail to my email address above. God bless you and protect you for me.
Miss Faith
 
 
0 komment , kategória:  Probléma  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 10767 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 36
  • e Hét: 838
  • e Hónap: 3448
  • e Év: 3448
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.