Regisztráció  Belépés
_fanna_fanna_.blog.xfree.hu
"Aki szeretetben él, nem büszke, nem akar másokon uralkodni, nem halljátok soha, hogy hibáztatna, vagy gúnyolna másokat. Nem kutat mások szándékai felől, n... Fanni jósnő
1967.10.17
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Milyen vagy az ágyban?
  2008-11-03 07:59:13, hétfő
 
 Link

Mondd meg a kedvenc színed, és megondom milyen vagy az ágyban!
Ezt a címet is adhattam volna a mai soraimnak.
Csak meg ne lepődj, mert olyasmi is kiderülhet, amit eltitkolsz magad elől... S persze nemcsak rólad, hanem a lovagodról is.Piros

A tűz, a szenvedély színe. Azt mondják, akinek piros a kedvence az olyan, mint egy ketrecbe zárt tigris: vad, erőszakos, túlfűtött.
Könnyedén fel lehet izgatni, és bármikor, bárhol kapható a szexre.
Tehát igazi vad szexuális kalandba keveredhetünk vele, már ha mi is legalább annyira szeretjük a pirosat.
Ha pedig egy csöppnyi szerelem is párosul a szenvedélyhez, leírhatatlan kalandban lehet részünk.


Link

Sárga

A sárga szín kedvelői az irányító tipusú lepedőakrobaták.
Akkor igazán boldogok, ha az történik az ágyban, amit ők akarnak.

Ennek ellenére tudnak alkalmazkodni, s ha nekik is javukra válik, akkor engednek a 48-ból.
Nincsenek komplexusaik, beidegződik, nyitottak minden újra, szokatlanra.
Kedvenceik a passzív partnerek, akik nem akarnak semmit kitalálni, csak hagyják magukat magukat és szeretnék alárendelt szerepet játszani.
Igazából nem élvezik teljes mértékben a szexet, mert mindig valami nagyon extra dolgot csinálnak, és ezért olykor elég kényelmetlen tud lenni - viszont, sosem utasítanának vissza egy felhívást sem.
Néhány sárgaimádó kukkolni is szeret.


Fekete

A fekete kedvelők csak az extrém dolgoktól jönnek lázba. Képtelenek beilleszkedni a normális életbe, ez vonatkozik a szexuális szokásaikra is.
Nagy mértékben preferálják a szado-mazo szexet. Nagyon szeszélyes emberek, állandó hangulatingadozás jellemzi őket.Rózsaszín

Igazi babavilág. Folyamatos idegeskedéssel tölti el a szexuális együttlét.
Büszkén viselik a feminista jelzőt.
Általában azért mondják ezt magukról, mert titokban utálják a férfiakat.
Kis részük prostituált, míg mások teljes életet élnek általában egy nővel.
A férfiak közül sokan melegek, ha mégsem, akkor igazi gyengéd szeretők.
Ha szexra adják a fejüket, azt leginkább különleges helyeken, konyhaasztalon, próbafülkében teszik.


Link

A zöld

Aki a zöldet szereti, nagyon tiszta, a lelki alapokon nyugvó szexuális kapcsolatokat kedveli.
Azok a nők, akiknek a zöld a kedvenc színük, általában megőrzik a szüzességüket esküvő utánra.
A férfiak pedig elég nehézkesek, körülményesek a szexben.
Azt vallják:mindennek megvan a maga ideje, módja, helye, tehát nem szexelnek csak úgy bele a nagyvilágba.
Gyengéd szeretők, és egyáltalán nem heveskednek. Ha már megházasodtak, akkor szóba nem jöhet a hűtlenkedés, nagyon becsületes társak.

Narancssárga

Óriási szexuális fantáziára utal a szín szeretete. Állítólag kész színházi jelenet velük a szex, de emellett a szerelem is nagyon fontos nekik, úgy vélik:érzelmek nélkül nem működhet jól együttlét.
Imádnak szex közben gagyogni, persze ők beszédnek szánják, ám ebből sokszor semmit nem érteni.
Szeretik közben a partner arcát nézni, nagyon izgatja őket ez is.
Ezeknek az embereknek gyakran nem túl jó az orgazmusuk, mert addig tartják vissza, hogy a végére már semmi élvezet nincs benne.
A férfiak szeretik a partnert cibálni, nem durván ,csak mértékkel. A nők pedig imádják karmolászni a férfi hátát.

Szürke

A szürke szín kedvelői nagyon tétovázó emberek. Igazi anyuci kedvencei. Szexelni csak sötétben szeretnek. A nőknél a szeretkezés inkább sima közösülés, mintsem igazi szex.
Azonban nagyon tudnak alkalmazkodni.
Bár nem törekszenek a félrelépésre, ha alkalmuk van rá, elgondolkodnak a dolgon.
Végül azért van egy jó tulajdonság: ha két szürke ember házasodik össze, igazi menyország az életük.


Link

Lila

Ezek az emberek nagyon fontolt, kifinomult szeretők, igen pajkosak.
És nem igaz a mondás, miszerint a lilát kedvelők kielégületlenek.
A lilát kedvelő férfiak a szeretkezést valamiféle üzletnek tudják be. Mivel csak úgy jó az üzlet, ha mindkét fél elégedett a bevétellel.
Mindkét nemre igaz, hogy odafigyelnek a partner érzéseire, és mindent megtesznek a jó végeredmény érdekében. Szeretik a nyugodt körülményeket, inkább ágyban szeretkeznek.

Kék

A kék színű szeretők csodálatos szexpartnerek. Nagyon érzékeny, gyengéd szeretők, figyelnek partnerük igényeire. A szexet kifinomult, művészi és elegáns módon közelítik meg.

A Kék férfiak aprólékos mozdulatokkal végigzongoráznak partnerükön, mintha csak egy hangszeren játszanának. A nők rettentően élvezik a szexet, a végtelenségig képesek felizgatni partnerüket. Fontosnak tartják az elő- és az utójátékot. Ha két kéket kedvelő ember házasodik össze, igazi csodák várhatóak a kapcsolat tartóssága szempontjából, különösen, ha a szex folyamatosan jól működik.

Fehér

Ha valaki a fehér színért rajong, az a szexben épp az ellenkező módon jelenik meg: elszabadult gondolatok és tettek...

Imádják a szex minden formáját, legfőképpen a franciázást, ha mindez világosban történik, akkor teljesednek csak ki igazán.

A nő imádja a meztelenkedést, a férfi pedig előtte is és utána is lezuhanyozik, csak, hogy tiszta legyen.
Őrült módon becézgetik partnerüket, leginkább állatneveket használnak.
 
 
0 komment , kategória:  Szex és szerelem  
A sikeres randi receptje
  2008-10-21 20:26:03, kedd
 
 
Link


A sikeres randi receptje


Az első randevú előtt természetesen mindkét fél és izgatott, hiszen szeretnék a lehető legjobb benyomást tenni a másikra. Megmutatjuk, milyen csapdákat érdemes elkerülni, hogy aztán nyugodt szívvel indulhass a találkozóra.


A készülődés
Érdemes előző este időben lefeküdni, hogy ne éktelenkedjenek hatalmas fekete karikák a szemed alatt. A sok alvás ráadásul az apró ráncokat is kisimítja.

Az öltözködéssel nem érdemes két-három órát eltölteni. Kerüld a túl kihívó, túl feltűnő és túlságosan divatos holmikat. Ha eddig nem hordotál miniszoknyát és magassarkút, akkor ne most próbáld ki, mert garantáltan nem fogod jól érezni magad benne. Inkább válassz valamilyen bevált, szeretett darabot, amiről tudod, hogy jól áll, és nem kell feszengened benne egész este.

A szépítkezésnél is a mértékletesség a jelszó. Egy finom, rafinált smink többet ér, mint ha magadra kennél egy doboz festéket. A férfiak többsége ráadásul kimondottan szereti a természetességet.

A helyszín
Bár sokan választanak éttermet vagy mozit az első találkozás helyszínéül, egyik sem a legszerencsésebb megoldás. Nem biztos, hogy mindenki fesztelenül tud enni egy idegen társaságában, ráadásul tele szájjal beszélgetni sem lehet. A mozi sem jó, hiszen a film alatt csendben kell lenni, ráadásul nem biztos, hogy ezen a téren megegyezik az ízlésetek. Ideális randevúhelyszín lehet viszont egy kellemes bár vagy kávézó, ahol egy ital mellett könnyebben megy az ismerkedés.

A beszélgetés
Szánj elég időt arra, hogy minél több dolgot megtudj a másikról. Próbálj őszinte, nyitott és érdeklődő lenni akkor is, ha partnered éppen unalmas dolgokkal traktál.

Ha nagyon feszélyezettnek érzed magad, próbáld humorral oldani a hangulatot, és gondolj arra, hogy nem az életed múlik ezen a randevún. Nyugodtan merj nevetni az esetleges kellemetlen helyzeteken vagy a saját sutaságodon.

Alkoholt csak mértékkel fogyassz, mert egy részeg nő nem éppen vonzó.

Az első érintés
Egy nőnek tudnia kell, hogyan tegye magát vonzóvá és csábítóvá. Ez azonban egyelőre még csak játék. Ha már az első randevún hagyod magát ágyba vinni, lehet, hogy könnyű prédának tekint majd.

Ha komoly, tartós kapcsolatra vágysz, akkor nagyon fontos a fokozatosság. Élvezzetek ki minden pillanatot, az első bátortalan kézfogástól a simogatáson át az ölelésig. A legjobb, ha nem erőltettek semmit, hanem hagyjátok, hogy menjenek a dolgok a maguk útján. Ha megvan az a bizonyos szikra, akkor biztosan elcsattan az első csók is.

A búcsú
Bármilyen jól éreztétek magatokat együtt, egyszer ennek az estének is vége szakad. Az igazán figyelmes és lovagias férfi hazakíséri vagy hazaviszi partnerét. Ilyenkor többnyire a búcsúcsók sem marad el.

A telefonszámcsere szinte kötelező, még akkor is, ha nem vagytok biztosak benne, hogy lesz folytatás. Többnyire a férfiakra vár a randevú utáni első hívás, de ha egy-két napig hallgat a készülék, a hölgy is kezdeményezhet. Persze ez esetben érdemes elgondolkodni rajta, vajon mennyire tettél mély benyomást partneredre.

 
 
0 komment , kategória:  Szex és szerelem  
Multiorgazmus
  2008-10-08 10:41:19, szerda
 
 Link

Multiorgazmus


Először is a jó hír: elvileg minden nő képes eljutni a legmagasabb csúcsokra. Aki sikeres többször is. Mert tudatát teljesen kizárva csak a gyönyörre koncentrál. De milyen is az igazi multiorgazmus?


Mindenki beszél róla - talán ezért olyan sok a félreértés az orgazmussal kapcsolatban. Vágyunk rá, akarjuk, természetesnek tartjuk, elmaradása ezért különösen frusztráló és önbizalom-romboló jelenség.
Ahány nő, annyiféle orgazmus - tartják. A legtöbben ezt a kéjt a legegyszerűbb módon élik át: ha önmagukat izgatják. Ha azonban egy partner is belekerül az élvezetes játékba, már csak 50 százalék esetében következik be az orgazmus.

Óóó, és apropó: orgazmus...
Fizikai és lelki tényezők, reakciók komplikált összjátéka, melynek titkait máig sem sikerült igazán megfejteni. Minden nő másként éli meg, és ugyanazon nő esetében is más és más, minden alkalommal. Vannak, akiknek egy teljesen kielégítő. Utána elalélnak, és még simogatásra sincs igényük. Persze ez a ritkább eset. Mások kettőnél sem állnak meg, és csak a sokadik csúcspont elérése után pihennek meg.
Ám akiknek ez is megadatik, azoknak érdemes tovább "tágítani" a fizikai határaikat.


Óóó, a multiorgazmus- és társai
A szerencsésebb nőknél nem ritkán az egyik orgazmus átfolyik a másikba: így a sorozatorgazmus akár perceken keresztül tarthat. Az alsótest bizsergő pulzálásától kezdve az egész testet megrázó, a hajszálaktól kezdve akár a fogínyig ható, robbanásszerű élményig. Néha a test látszólag önálló életet él, remeg, vonaglik, majd egy kis időre lecsendesedik, de csak azért, hogy új erőre kapva ismét a hegyre tornázza fel érzékeket, épp csak másként, akár hirtelen jött gyönyörrel, vagy csendes élvezettel. Ami biztos: az orgazmus folyamán egyenletesen emelkedik az izgalmi görbe, ami valamikor eléri csúcspontját, majd az elégedettség, a könnyedség boldog érzését eredményezi.

Kéj, de hogyan?
Ha egy nőnek egyszer már volt orgazmusa, akkor nagy valószínűséggel képes elérni egy következőt is. Sokan csak a klitorisz stimulálása útján képesek eljutni a kielégüléshez, mások a G-pont érzékeny, idegvégződésekben gazdag területének ingerlésével. Viszonylag kevesen számolnak be arról, hogy mindkét úton el tudnak jutni a gyönyör csúcsára. De persze mindig mindenkit érhet meglepetés.

Hogy miért vágyjuk annyira ezt a kontrollvesztett élményt - és egyáltalán, miért is szeretjük a szexet? A testiséghez való mai viszonyunk értelmében e kettő: a jó szex és az orgazmus szorosan összefüggnek. Miért is ne tennék?
Nem születéstől adatott és nem egyértelmű tudás az orgazmus, az élvezet képessége. Gyakorolni kell, sőt muszáj, ha meg akarjuk tapasztalni az igazi gyönyör. Viszont mindkét nem egyaránt képes a szex élvezetére, még akkor is, ha a nők esetében a lelki orgazmus olykor fontosabb illetve nagyobb szükségük van rá.


Tévedés, hogy a szex ,,lényege" az orgazmus. Tévedés, hogy ha a szeretkezés nem végződik kielégüléssel, akkor sikertelen volt. Bár a férfiak szerint ezt csak egy nő találhatta ki...
A gyengéd simogatások, csókok, becézgetések gyakran sokkal fontosabbak, és sokkal többet jelenthetnek a nő számára, mint az orgazmus. A férfiak egója rendszerint sérül, ha partnerüket nem képesek eljuttatni a beteljesüléshez, pedig lehet, hogy a nő csodálatos élményként élte meg az együttlétet így is. Ha tehát nem mindig követi a szexet orgazmus, ez egyáltalán nem baj. A probléma ott kezdődik, ha soha.

Akik az orgazmust tűzik ki célul, nem tudják igazán átélni a szeretkezés lényegét. A szexuális együttlét valójában a folyamatos élvezetről szól, arról, hogy adjunk és kapjunk, élvezzük egymás testének közelségét, kényeztetését. Egy percig sem kell mindenféle nyakatekert pozícióra gondolni. Az őrülten izgató szeretkezés ugyanis nem azon múlik, hogy a mosógép tetején vagy ágyban, párnák között veszíted el az önkontrollodat.
Minden azon múlik, képes vagy-e átadni magad a gyönyörnek és a partnerednek, valamint, hogy mennyire tudod kifinomulttá tenni szexuális szokásaidat.


 
 
1 komment , kategória:  Szex és szerelem  
Az érintés mágiája
  2008-08-31 11:35:21, vasárnap
 
  Az érintés mágiája
Egy pihe könnyű érintés is mély benyomást tehet a másik emberre.
Egy pihe könnyű érintés is mély benyomást tehet a másik emberre. Az érintés a megegyezés leggyorsabb és legközvetlenebb jele az emberek között. Ha megérintünk valakit, idegvégződésekkel teli bőr felülete nemcsak testünk hőmérsékletéről, kézszorításunk erejéről tájékoztatja, hanem arról is, hogy milyen érzést táplálunk iránta.

Sajnos az érintés nagyon homályos ,,üzenet". A tudomány ugyan vizsgálja, de még nem dolgozta ki az érintés"szótárát", amely pontosan megmagyarázná, mit jelentenek az érintések különböző fajtái. Azt sem tudjuk, hogyan fogadja érintésünket a másik személy, hogyan reagál rá. Hiszen ugyanaz az érintés, a helyzettől és a személytől függően homlokegyenest eltérő reakciót válthat ki.

A pszichológusok szerint az érintést, amelyet régen sokkal gyakrabban használtak kommunikációs eszközként, manapság háttérbe szorította a pillantás- és gesztus nyelv. A fejlettebb társadalmak szokásai intim jelleget adtak az érintésnek.

Az ,,érintési szótár" megszerkesztését azzal lehetne kezdeni, hogy az érintés különböző formáit öt fő csoportba osztjuk:

1. Szükségszerű és szakmai érintések
Ilyen az orvos és a beteg, a hegedű tanár és a növendék, a tűzoltó és a megmentett személy, a szabó vagy a fodrász és a szolgáltatást igénybe vevő ügyfél közötti érintkezés. Ezek az érintések általában semmiféle kétséget sem ébresztenek.

2. Társasági és udvariassági érintkezések
A leggyakoribb a kéz fogás és a kéz csók. Általában ezek nem keltenek semmilyen mellék gondolatot. A másik személy alapvető megbecsülést fejeznek ki.

3. Baráti érintések
A leggyakoribb az arc csók és az ölelés. Az európai szokások szerint ezek az érzelem nyilvánítások főleg a családban és jó barátok között szokásosak, különböző nemű személyek között is.

4. Meghitt, szerelmes érintések
A szerelem jelei és az ,,érintett" személy rendszerint így is értelmezi őket. Érzelmi alap nélküli, felületes alkalmazásuk feszélyező lehet, sőt éles visszautasítást válthat ki.

5. Szexuális jellegű érintések
Kezdődhetnek a fenti formákkal, ha azok különleges ,,szexuális színezetet" nyernek, és magukba foglalják az érintés számtalan fajtáját. Sokan nem tudják kellőképpen megkülönböztetni az érintéseknek ezt a kategóriáját az előzőktől.

Felmérésekből kiderül, hogy a legbeszédesebb érintés a kéz fogás: kifejezhet szerelmet, barátságot, megbecsülést, a legtöbbekben kellemes és ugyanakkor kifinomult érzeteket kelt.

Az emberek reagálása az érintésre nagymértékben függ a nemzetiség, a kulturális környezet, az éghajlat tényezőjétől. Az északi népek és az amerikaiak körében ritkább az a kommunikációs forma, mint például a szlávok között. Még gyakrabban élnek az érintéssel, mint kommunikációs eszközzel az arab népek. Az arab ember a leghétköznapibb beszélgetés közben is minduntalan megérinti beszélgető partnerét. A japánok viszont merevek és szertartásosak ebben a tekintetben. Ha véletlenül megérintenek valakit, azonnal visszahúzódnak.

Pszichológusok azt is kiderítették, hogy az európai nők közül a legérzékenyebbek az érintésre a görög nők, legkevésbé pedig a skótok.


 
 
0 komment , kategória:  Szex és szerelem  
Erotikus illatok
  2008-08-24 18:09:09, vasárnap
 
  Erotikus illatok

Ösztöneinkhez a szaglás áll a legközelebb. A látáshoz vagy halláshoz agyunk ,,tudatosabb" részeit használjuk. Az illékony anyag keltette ingerület viszont agyunknak abba a részébe jut, ahol az érzelmek, az emlékek és a nemi vágy honolnak.

Az illatok mélyen hatnak, könnyen felkavarják az érzékeket, és hatással vannak a hormon- és idegrendszerre.

Természetes illatok
Általánosságban: a meleg, fűszeres, gyümölcsös, virágos illatok korbácsolják fel a vágyakat. A barackvirág jó hangulatot áraszt, a rózsa vággyal tölt el, a jázmin pedig rabul ejt. Érdemes kipróbálni a levendulát is. A narancs illata a boldogságérzetet erősíti, az almáé csökkenti a stresszt.

A bors illata felkelti a szerelmi vágyat, miként a gyömbéré is. A fahéj régi keleti szerelmi elixír, a vanília pedig tökéletes az erotikus csábításhoz. Néhány csepp mósusz, ilang-ilang vagy ámbra, s a hatás nem marad el.

A szantál illata nagyon hasonlít a férfi szexhormonra, a tesztoszteronra, ez elsősorban a férfiak vágyát élénkíti.

Természetes szagok
Mindenki testének van saját kisugárzása, természetes szaga. Ez éppúgy képes nemi vágyat kelteni, mint bármely csábos illat. Csakhogy ezek az illatok nagyon érzékenyek, könnyen válhatnak kellemetlen szagokká. Viseljünk pamut-, gyapjú- és selyem ruhákat, és vegyük figyelembe, hogy a saját illat mennyire meghatározó.

Számos kutatás szerint a szerelemért, a szimpátiáért az orr az elsőszámú felelős. Van az agyalapban egy apró szerv, amely az illatok hatására különböző hormonokat termel, és még az előtt gyengéd (vagy éppen ellenkező) érzelmek keletkeznek valaki iránt, hogy az tudatossá válna.

A sokféle illatszer elfedi a saját illatot. Ha az igazit keressük, bízzuk magunkat orrunkra, azt válasszuk ki, akinek a természetes illata a legjobban tetszik. Az is tény, hogy a szexuálisan aktív test sajátos kémiai anyagokat bocsát ki. És ez a legegyedibb illat, amivel hatni lehet az ellenkező neműekre. Azaz a legizgatóbb mégis csak az lesz, aki gyakran áldoz a testi szerelemnek.

Választás
Az állatok illatukkal csalogatják társukat, de némely növény is csábít illatanyagaival. Az átlagos szagérzékkel rendelkező ember állítólag 10 000-féle szagot tud megkülönböztetni. Ezek jó része alkalmas arra, hogy szexuális csáberőként hasson.

Vannak illatok, amelyek ellazítanak, növelik a boldogságérzetet, hatásukra megnövekszik a libidó, a testben melegség árad szét. Egy jól megválasztott illattal felkorbácsolható a vágy.

Érdemes ,,elméleti" ismereteket is beszerezni arról, mi hogyan hat, és persze kipróbálni őket a gyakorlatban is. Eleinte, egy randira biztosabb kiválasztani egyet a kölnik és parfümök óriási választékából, hiszen vannak kifejezetten csábító illatkompozíciók
 
 
0 komment , kategória:  Szex és szerelem  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 1203 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 123
  • e Hét: 1778
  • e Hónap: 6277
  • e Év: 33730
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.