Belépés
navaratna.blog.xfree.hu
Tárd ki a szived és a világ is kitárul előtted.-) Bodré Anikó
1967.08.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 207 
Gyere Angyal
  2011-11-23 21:49:32, szerda
 
  Gyere Angyal, mert szükségem van rád.
Érezni szeretném a kezed bársonyát:
Ahogy lágyan fáradt arcomhoz ér,
Oly szelíden, ahogy egy sóhaj útra kél.

Gyere és hozd el a szívembe a Fényt,
Meggyötört lelkemnek adj újabb reményt!
Gyere és suttogj nyugtató szavakat,
Míg bennem a bánat végleg elapad!

Gyere, hogy láthassam szelíd mosolyod,
Melyből a szeretet fénye rám ragyog!
Gyere és maradj itt addig velem,
Míg lelkem megnyugszik és visszatér a hitem!
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
A személyes őrangyalok
  2010-06-22 16:09:20, kedd
 
  A személyes őrangyalok " Végezetül szólnunk kell még arról, hogy a Szentírás szerint minden ember mellé rendelt Isten egy vagy több angyalt. Ezekre az őrangyalokra az Újszövetség két helyen utal egyértelműen. Jézus mondja a gyermekekről: ýigyázzatok, nehogy lenézzetek csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, mert azt mondom nektek: angyalaik a mennyekben mindig látják mennyei Atyám arcát!ý (Mt 18:10) (A zsidó hagyomány szempontjából egyébként ez nagyon megrázó kijelentés, ugyanis, mint említettük, felfogásuk szerint kizárólag a hét trónangyal láthatja közvetlenül Isten arcát. Jézus szavai szerint azonban a benne hívő gyermekek őrangyalai is ebben a felfoghatatlanul nagy megtiszteltetésben részesülnek.) Amikor pedig Péter ýegy angyal segítségével ýtermészetfölötti módon megszabadul a börtönből, az épp érte imádkozó hívők nem akarják elhinni, hogy őt látta egy szolgálólány, s amikor az váltig erősítgeti, hogy Péterrel beszélt, végül ýhelytelenül ýmegállapítják: ýz angyala az!ý (Csel 12:15) Ebből az utóbbi részből viszont kitűnik, hogy abban hittek: az őrangyal hasonlít az általa őrzött emberre. Ez teljesen egybevág a korabeli zsidó meggyőződéssel.
A Jelenések könyvének 2. és 3. fejezetében pedig keresztény gyülekezetek angyalainak ír levelet János apostol, bár a teológusok vitatkoznak azon, hogy nem embereket, a gyülekezetek vezetőit kell-e értenünk ez alatt, hiszen János a hét közül ötöt megtérésre szólít fel, márpedig egy jó angyalnak erre nincs szüksége, a bukott angyalok pedig nem képesek rá. Akárhogy is van, nem zárhatjuk ki, sőt nagyon is valószínű, hogy a keresztény közösségek segítségére Isten külön angyalokat rendel ki." PSZNZS
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
Hitet adott...
  2010-04-15 21:18:59, csütörtök
 
  Angyal szállt az éjszaka mellém,
S megsúgta, utamon ő kísér
Hitet adott, álmokat és bátorságot,
Rózsaszín kezében egy arcot, egy jó barátot.
Elvitte lelkemet egy titkos útra,
Megmutatta, milyen kegyetlen az emberek háborúja.
Megtanított látni
,...

mindenben
a szépet,
Ezt adnám most ajándékul Néked.
Erőt adtál elviselni a nehézséget,
Bátorítást, szép szavakat, reménységet.
Emberré, teljessé csak mások által válunk,
Ha fontosabb a miénknél az ő álmuk.
Csendesen, szerényen hallgatom a zenét,
S elküldöm Néked szívem minden szeretetét.
Azt hittem a szeretet, a jóság
...

csak
álom,
De rájöttem, nekünk kell szétszórni szerte a világon.
 
 
2 komment , kategória:  Angyalok  
Minden ember másképp érzékeli
  2009-12-30 20:20:42, szerda
 
  Minden ember másképp érzékeli az angyalok jelenlétét.
Kezdetekben ez némi gyakorlást is igényelhet.
Van aki látni szeretné őket, hallani, tapintani...

Ők minden esetben akkor érzékelhetők, ha befogadó állapotban vagy,mely nem transz állapotot jelent, hanem elméd elcsendesítését.

Mindenki számára abban a formában jelennek meg, ami az illető számára a legelfogadottabb.
Van aki szeretné látni őket, mégsem látja. Ennek egyik oka azlehet, hogy valójában fél a látványuktól, nincsen még felkészülve rá.
Megjelenésük formája számtalan lehet, hiszen csak a mi kedvünkértöltenek alakot e csodás fény lények. Hiszen ők a szeretet eszenciájábólállnak, ami tulajdonképpen egy érzés.

Éppen ezért nem kell azon csodálkozni, ha egyszerre több emberelőtt jelenik meg egy angyal, és azt mindannyian másnak látják. Ez azoka annak is, hogy minden képen, másképp ábrázolják őket.

Van aki a magasabb rezgéseiket érzékelve tudja, hogy jelen vannak, de lehet, hogy csodás illat formájában jelentkeznek.
Amikor jelenlétüket érzékeled, megnyugtató, biztonságos érzés árad szét benned, és tudod, hogy semmi baj nem történhet veled.

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
Harmadik vasárnap angyala
  2009-12-13 13:53:06, vasárnap
 
 
Harmadik vasárnap

A harmadik vasárnap angyala

Advent harmadik vasárnapján egy fehéren ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután ez a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még aki a legszegényebb és legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s hasonlítani kezd az angyalokhoz feltéve, hogy tiszta szeretet lakik szívében. De ezt nem láthatja minden ember. Csak az angyalok látják, s azok, akiknek szintén ott van a szemében a fény. És csak ha ott van szemünkben ez a fény, akkor mehetünk el a karácsonyi gyermekhez, és láthatjuk meg őt.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
Angyal vigyázzon reátok
  2009-11-27 12:19:24, péntek
 
 


Mindenkinek küldöm ezt az angyalt hogy vigyázzon rátok.
 
 
1 komment , kategória:  Angyalok  
Paradicsom és pokol
  2009-11-10 19:26:20, kedd
 
  Paradicsom és pokol

Istennel beszélget egy szent ember .Mondja neki:- Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.Isten odavezeti a szent férfit két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi a szent embernek, hogy betekintsen....A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval.A szentnek elkezdett csorogni a nyála.Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Az összes éhezett.Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal.De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni.A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.Isten ekkor azt mondta:- Amit most láttál az a Pokol volt.Majd mindketten a második ajtóhoz léptek.Isten kitárta azt és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában.Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála.Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben.De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással.A szent ember ekkor azt mondja Istennek:- Én ezt nem értem!- Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak, képesség' kérdése. Ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.,A Pokol gyakran itt van a Földön.'
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
Az érzelmek mérlege
  2009-11-10 19:25:08, kedd
 
  Az érzelmek mérlege
2009. 11. 01.

Az ősi hagyományok szerint a sakálfejű Anubisz tartotta a kezében azt a mérleget, aminek bal serpenyőjébe került halála után a lélek, jobb serpenyőjébe pedig Maat, az Igazság istennőjének strucctolla. Egyensúlyi állapotban a lélek az isten tanács tagja lett. De ha az egyensúly a mérleg nyelvén (bármelyik irányba) felbillent, akkor a halott lelkét Lupus, a halott faló kutya széttépte.A Mérleg csillagkép üzenetét közvetíti a héten az újabb Nap-Merkúr együttállás, amely pontosan a Mérleg múlt serpenyőjénél, a Zuben Elgenubi csillagnál lesz. Mindemellett a gyönyörű érzelmi elmélyülésről a Vénusz-Neptun emelő erejű kapcsolódása gondoskodik (trigon), elhozva az angyali szerelem csodáját, hiszen a Vénusz vasárnap a Szűz csillagkép angyal részébe ért!Az érzelmeink kerülnek mérlegelésre. Mi az, ami a lelkünk legmélyén van? Milyen titkokat őrzünk magunkban, vagy őriz a Társunk magában? Mik az igazi mélyben megbúvó vágyaink? Az angyali szerelem mérlegelése következik. Azaz megmérettetik a jelen. A múlt fényében. Az Angyalok iránymutatásával.Mint ahogy Anubisz tartotta a kezében az isteni mérleget, úgy helyezzük most mi is érzelmi téren életünk mérlegének egyik serpenyőjébe a múltat, másik serpenyőjébe pedig a jelent. De az is lehet, hogy a mérleg bal serpenyőjébe egy féltve őrzött titok kerül, vagy egy mély lelki érzés - a másikba az igazság és az égi elrendelés kérdése. Megmérettethet egy elmúlt szerelem, egy múltbeli kapcsolat (akár baráti is), szemben annak a kérdésével, hogy most (a jelenben) mit fogadjunk be az életünkbe. Mérlegeljük az igazi, mélyen megbúvó vágyainkat. Milyen szerelemre, milyen kapcsolatra vágyunk igazán, őszintén? Vagy kire vágyunk igazán, a lelkünk legmélyén?

A kérdés az, melyik irányba billen ki a mérleg nyelve. És meg tudjuk -e találni az isteni egyensúlyt: a lelkünkben, a szerelemben vagy általában az érzelmek birodalmában. Ha eddig nem találtuk meg, hát most eljött az ideje és a feladata, hogy megtegyük! De ehhez valamilyen áldozatot meg kell majd hoznunk.Ennyiben még közel járunk a Szűz csillagképhez, hiszen szinte az egész őszünk a múlt rendezéséről szólt. Most az kerül megmérettetésre, amit szeptember, októberben a múlttal kapcsolatban helyre tettünk magunkban. Jól végeztük el a munkánkat? Valóban tovább léptünk azon, ami értéktelen és akadályozó volt? Vagy még van valami a múltban, ami ,,megér egy misét"? Esetleg egy féltve őrzött titok, egy mély lelki érzés még most kerül tisztázásra. Megmérettetésre. Majd megértésre.

A mérlegelés eredményeként azt értjük meg, mi az Égi Elrendelés érzelmi téren vagy az alkotó kreatív munkákban.Most értjük meg, hogy a külső világ a belsőnk tükre. Most lehet igazán megélni, mit jelent a mondás: ,,A Társ tükör." Így amit ezekben a napokban tapasztalunk az nem más, mint saját belső lelki állapotunk igaz tükröződése.A mérlegelés és a Nap-Merkúr együttállás révén amit érzünk, azt a hét második felében kimondjuk, és őszintén kimutatjuk. Amin eddig csak gondolkoztunk azt most cselekvően megtesszük. A Vízöntő csillagkép múlt vízében lubickoló Jupiter racionalizáló fényszöge a Nap-Merkúr együttállásal hétvégén megteremti az igaz mondás idejét. Ezt lehet, hogy nehéz feladatnak fogjuk megélni, de segítségével a mérlegelések eredményeként az Égi Igazságot érthetjük meg, vagy mondhatjuk ki, letisztázva vele életünk homályos helyzeteit.Az érzelmi egyensúly megteremtésének lehetősége és feladata jelenik meg ebben az időszakban. A szerelmi életünk, a párkapcsolatunk a lelki elmélyülés és a harmónia szakaszába ért. Mindenki számára elérhető most a belső lelki egyensúly élménye - akár kapcsolatban él, akár egyedül.Érzelmi téren mindemellett válaszúthoz érkezünk (hiszen a Vénusz racionalizáló fényszögbe kerül a sorsfordulatokat jelölő holdcsomóponttal) és döntenünk kell a tovább lépés irányáról, valamint a befogadás, elengedés kérdéséről. A döntés attól függ, mire jutunk a lelkünk mélyén a mérlegelés eredményeként. Ha az érzelmi mérlegelést követően egy kapcsolat ,,gyengének találtatik" azt most fel kell áldoznunk. Közeleg ugyanis az áldozat ideje! (Erről részletesebben jövő héten lesz szó, mert egy nagyon domináns, erőteljes energia van kialakulóban a november 15-i Szaturnusz-Plútó kvadrátnak köszönhetően, amelynek magas szintű működtetése bár komoly feladat lesz, de az áldozathozatal varázserőt szabadít fel általa.)

Ha valamilyen oknál fogva a múlt serpenyője felé billen ki a mérleg nyelve, akkor az áldozathozatal ezért a ,,múltért" történik.Az anyagiakkal kapcsolatban is mérlegeljük a helyzetünket, hiszen az anyagi teremtés birodalmában is sorsfordulathoz érkeztünk. Kérdés melyik úton indulunk tovább? Követjük -e az álmainkat?

Arra figyeljünk azonban oda, hogy végleges anyagi döntéseket ne hozzunk ezen a héten, mert a Neptun köde nem biztos, hogy tisztánlátást teremt ezen a téren életünkben. (Erre inkább majd október 9-e és október 23-a lesz alkalmasabb.)Mindemellett régóta nem látott spirituális teremtésre és érzelmi elmélyülésre van lehetőség, köszönhetően a Vénusz és a Neptun lelkesítő erejű égi táncának. A szerelem energiái most valóban mélyre hatolnak bennünk, letisztázva az igaz érzéseinket és elhozva az angyali szerelem csodáját. A Neptun a Vízöntő csillagkép múlt vízében halad, így a Tengerek istene is múltat idéz. A Mérleg múlt serpenyőjével karöltve nem kizárt, hogy elmúlt idők mélyre temetett emlékei, érzelmei vagy szerelmei jönnek a felszínre újra bennünk. Olyan mélyről fakadhatnak fel az érzelmek, amiről eddig talán ezt hittük, már nem is léteznek. Most kiderülhet, hogy mégis ..

Valószínű pont EZT kell majd Anubisz mérlegén kiegyensúlyozunk és a Vízöntő vízében letisztáznunk magunkban.Szerelmi téren nem kizárt, hogy esetleg félelmek ütik fel a fejüket a héten. Akkor lehet magas szinten működtetni a neptuni energiákat, ha érzelmi tisztulásra használjátok ezeket a napokat, alaposan kipucolva lelketek legmélyét is! Ha bátran elmélyültök tiszta érzéseitek birodalmában, szembe menve a félelmeitekkel!

Figyeljetek arra oda, amit a múlt héten is írtam: amit most befogadtok, arra december közepére fogtok igazán rálátni! Így bármilyen eredményre is jussatok a jelen és a múlt között érzelmileg egyensúlyozva, az igazi rálátásra még egy jó hónapot várni kell majd.Az igazság és az ítélet szakaszába értünk. Mi magunk kerülünk megmérettetésre, múltbeli tetteink, szavaink, gondolataink és vágyaink alapján. De természetesen nem mi fogunk ítélkezni, mert ez soha nem a mi feladatunk! Ez mindig az Égiek dolga!Akár ebből, akár előző életeinkből hozott helyzetekről vagy érzelmekről legyen szó, most mi magunk kerülünk a mérleg múlt serpenyőjébe. A múltunk tettei és gondolatai megmérettetnek, mi pedig alázatosan fejet hajtunk az Égi Ítélkezés szent törvénye előtt.Most annak az ideje jött el, hogy megteremtsétek magatokban az egyensúlyt! Mert a következő hét komoly és szent feladatot tartogat, amit csak a teljes belső lelki egyensúly állapotában lehet magas szinten elvégezni.Sok szeretettel,

Veres Mónika

2009. november

http://www.csillagtitkok.eoldal.hu

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
Az egyenes út sokféle....
  2009-11-10 19:24:10, kedd
 
  Az egyenes út sokféle irányból megközelíthető

A mindennapi életünkben az egyenes út az csak akkor válik egyenessé, ha mi azt úgy akarjuk. Ha csak arra vár az ember, hogy egyszer majd csak rátalál az egyenes útra, az nem az, amit ő vár a lelkében.
Az egyenes utat, vagyis az Istennel járt utat az ember csak akkor képes megtalálni és felismerni, ha a lelkében mindig engedelmes, jóratörekvő és nem a nagyotakarás vezéreli az életében.
Mindig csak addig képes az ember a lelkében arra, hogy felismerje azt az utat, amit neki járni kellene, ameddig a lelke nincs telve különféle földi dolgok által, amelyek elhomályosítják a látását. A látás nagyon fontos része az útnak, mert ha az ember nem látja az utat tisztán, akkor nagyobb az esélye annak, hogy eltéveszti az irányt.

Minden alkalommal, amikor az ember nem biztos a dolgában, vagyis elbizonytalanodik bizonyos döntések előtt, akkor bizony meg van az esélye annak, hogy a látása szerint fog dönteni. Vagyis a homályos látása eredményétől függően.

Ez a kép is szimbolizálja azt az élethelyzetet, amikor az emberek téves döntéseket hoznak meg az életükben, de az Isteni gondviselés akkor is a segítségükre siet és terelgeti abba az irányba az embereket, hogy megtalálják az egyenes utat, vagyis az Istent.
A képen is látható, hogy mennyi irányból terelgeti az Isten a jóratörekvő embereket, hogy ismét együtt lehessenek az egyenes úton, ami messzire belátható, akadályokon halad keresztül, vagyis a folyón, de az Isten gondviselő szeretete következtében segíti az embereket és korlát vezet az egyenes út mellett. Így könnyebben és biztosabban haladhat az ember, mert tudja, hogy van segítsége, vagyis Isten mindig mellette van a hétköznapjaiban és segíti az úton haladásában.
A korlátok szimbolizálják az életünkben azt, hogy ha betartjuk a parancsolatokat, a szeretet törvényét, akkor nem eshet bajunk.

Viszont, ha az ember nem figyelmes, vagy éppen nagyotakarása következtében a folyó melletti korláton is áteshet, ami a vesztét jelentheti.
Ugyanúgy ha nem tartja be a szeretet törvényét, hogy "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat", akkor eltévesztheti az egyenes utat.(Imre Margit)http://www.jezusafeny.hu
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
Az áldozat szentsége
  2009-11-10 19:22:12, kedd
 
  Az áldozat szentsége

Avagy a minőségi felemelkedés korszakalkotó lehetősége

- Első rész -

Sokat gondolkoztam azon, hogy kezdjek bele ebbe az írásba? In medias res? Vagy inkább valami könnyed, játékos bevezetővel? Végül úgy döntöttem - a készülő energiák szellemében - hogy inkább csapjunk a lovak közé.Komoly és szent energiák aktiválódnak november közepén az égen. Elhozzák a minőségi átalakulás és az áldozathozatal idejét. A cél most szent: olyan szintemelkedést tudunk végrehajtani, ami egy teljesen új korszakot nyithat meg az életünkben, lerombolva mindent, ami értéktelen, idejétmúlt vagy nem a Fény szolgálatában áll. A változás azonban nem egy pillanat műve lesz, jövő év tavaszáig fog eltartani.Két karma bolygó teremtő erejű találkozásáról van szó november közepén. A Nagy Tanító, a Szaturnusz és a Radikalizmus Istensége a Plútó lép racionalizáló (kvadrát) fényszögbe egymással november 15-én. A Szaturnusz a Szűz csillagképben halad, így a nagy rendezések és a nagy tovább lépések még mindig központi szerepet kapnak. Valamint érinti az Örök Szeretetet jelképező Kehely csillagképet, és Bereniké haját is, amely az áldozat idejét hozza el. A Plútó a Kígyótartó csillagképben, a bak jelében a sorsfeladatainkat és a kézben tartott energiák teremtő gyógyító és varázserejét közvetíti. Egyben arra hívja fel radikális eszközeivel a figyelmünket, hogy eljött az ideje annak, hogy mindent kitegyünk az életünkből, ami nem Szentség, ami nem Igazi Érték. A Fénynemzés ideje jött el.A Szaturnusz a Mester szintje. A Plútó idejében pedig a régi világ teljesen eltűnik és egy új, egy magasabb minőségű világ születik meg. Azaz a Plútó a nagy sorsfordulatok, a nagy korszakváltások istensége. A Szaturnusszal karöltve most elhozzák annak a szent idejét, hogy életünk meseterévé válva, ne sodródjunk többé az árral, hanem kézbe véve sorsunkat egy minőségileg magasabb, új korszakát teremtsük meg az életünknek!Ehhez vállalnunk kell ebben az időszakban a radikális energiák jelenlétét is. A titok mindehhez, hogy a Plútó erejével nem szembe menni kell, hanem ezt a csodálatos, regeneráló energiát fegyelmezetten és tudatosan a saját szolgálatunkba kell állítani, meggyógyítva és átvarázsolva vele önmagunkat, az egész sorsunkat. A titok másik kulcsa, hogy a radikális fordulatok (vagy lépések) mindig a SZERETET nevében kell, hogy történjenek. Erről a Kehely csillagkép gondoskodik.Korszakváltás előtt állunk. A régi világ eltűnik és egy új születik a helyén. Nem árulok zsákbamacskát: lesznek közben próbatételek. Szeretném, ha ehhez lelkileg megerősítenétek magatokat és soha nem tévesztenétek szem elől a célt! Ez pedig egy teljesen új, egy magasabb minőség megszületése. És ennek a teremtő csodája mindenkire vár!

Hogy a nehéz időket, a próbatételeket erős szívvel, a belső béke és boldogság stabil állapotában kiálljátok, most átadok nektek egy titkot, hogyan lehet mindezt magas szinten, a felső szellemvilág támogató erejével működtetni. A titok, a tudatosan vállalt áldozat.Őseink még tisztában voltak az áldozat vállalás szentségével. Fejet tudtak hajtani a Sors és a magas szellemvilág előtt. És azt is tudták, hogy nem ,,kínzásból" várják el mindezt tőlük az Égiek, hanem azért, mert hatalmas lélekformáló ereje van az áldozatnak. Nemesedik, tisztul és edződik általa a lélek. Mi már elfelejtettük mindezt. Kényelmesek lettünk és nem szeretjük bevállalni a lemondással járó helyzeteket.Pedig most nincs kibúvó. Az Égiek úgy döntöttek, nem tűrik meg tovább az értéktelen, visszahúzó, fejlődésünket akadályozó dolgokat, és ha mi nem adjuk önként (áldozattal), hát radikálisan elveszik tőlünk.

Mivel a Szaturnusz október végén átlépett a mérleg jelébe, így az átértékelődés elsősorban a kapcsolatokról fog szólni (a szerelmiről és általában mindenféle emberi kapcsolatunkról). A kapcsolatokban most eljön az Igazság ideje. És nem a ,,földi", hanem az Égi Igazságé! Ez lehet, hogy néhány embernek nagyon kemény időket fog elhozni, de a tiszta valóság, az égi elrendelés most fog megmutatkozni. Ez pedig szent.Az Igazság azonban azt is jelenti, hogy a kényelemből, megszokásból, félelemből vagy érdekből összetákolt kapcsolatok felett most radikálisan lejár az idő. Ugyanis attól mert valami ,,évek óta tart", attól még nem biztos, hogy Igaz Érték. Attól még nem biztos, hogy megfelel az Örök Szeretetet magas mércéjének.Az áldozat a Szeretet nevében történik, az Örök Értekeinkért. Áldozatunkkal a Kehely Örök Élet Italából, azaz az Örök Szeretetből merítünk - méghozzá konkrét teremtő erővel átminősítve a sorsunkat általa. Hatalmas csoda ez!Bereniké Királyné gyönyörű, fenséges asszony volt, akinek a legnagyobb ékessége, büszkesége hosszú, dús, hullámos hajkoronája volt. Minden nap gondosan átfésülte és a legdrágább olajokkal ápolta. A Királyné hosszú évek óta hiába várta vissza szeretett férjét a háborúból és ez egyre maróbb fájdalomként égett a lelkében. Az Istenekhez fordult, segítsenek neki, hozzák vissza szerelmét a pokol legmélyéről is! De az Istenek áldozatot kértek cserébe. Ekkor Bereniké egy éjszaka úgy döntött megválik legnagyobb ékességétől, ami szépsége ,,záloga", és gyönyörű hajkoronáját tövig levágva felhelyezte az áldozati oltárra. Reggelre a hajkorona eltűnt az oltárról, az Istenek az Égre emelték (ezzel jelezve, az áldozatot elfogadták). Szeretett férje pedig rövid időn belül visszatért a háborúból.Olyan dolgot kell tehát feláldoznunk, ami fontos ugyan a számunkra - de pótolható. Amit talán ,,értékesnek" gondolunk, és azt hisszük nem tudnunk élni nélküle ... de valójában tudunk. Mert nem az Örök Érték szerint való. Hiszen Bereniké a legnagyobb ékességét áldozta fel, de a hajzuhatag újra nőtt! Fontos volt ugyan nagyon a számára, de pótolható. Az áldás pedig a szerelme lett - az Örök Érték.

Az Égiek nem azt várják tőlünk, hogy a kezünket vagy a lábunkat mutassuk be áldozatul. Sőt nem is szeretett családtagjainktól kell megválnunk. Erről szó sincs! (Hiszen ezek pótolhatatlan értékek.) Pusztán azokat a helyzeteket, kapcsolatokat, barátokat, rossz szokásokat kell most radikálisan kitennünk az életünkből (feláldoznunk), amihez eddig erősen kötődtünk (a Szaturnusz komoly kötőerőt képvisel), de ami valamiért mégsem állja ki a Kehely csillagkép Örök Élet Italának próbáját - azaz a próbákon elbukva nem teremti meg a rendíthetetlen, stabil Szent Érteket az életünkben.Eljött az ideje, hogy szigorú mércével számba vegyétek mik a pótolható dolgok az életetekben - szemben azzal, ami pótolhatatlan és semmivel vagy senkivel nem helyettesíthető. A pótolhatót kell most feláldozni. A pótolhatatlanért cserébe. Azért, ami Örök.Örök Érték az, ami a látszattal ellentétben VALÓDI. Ami valóban fontos. Ami Igaz.A Szaturnusznak most az a szent feladat jutott, hogy megőrizze, és átmentse az időtálló értékeket életünkben az eljövendő, új korszak számára. De a Szaturnusz szigorú tanító. Magas mércével dolgozik. És ezzel a magas mércével fogja az elkövetkező hónapokban a mi életünk ,,értékeit" is szép sorjában végig venni, a plútói radikalizmus eszközével. Jövő nyárra már látni fogjátok szent munkája eredményét.Mint látjátok, a mérce most kivételesen magas. Hiszen a Szaturnusz eleve az értékek üzenetét hozza. De ez most nem elég. Itt a Kehely csillagkép szellemében az Örök Értékekről van szó.Most a lényegre kell koncentrálunk. A Szaturnusz és a Plútó radikális módszerekkel fejleszti ki bennünk a koncentráció legmagasabb szintű képességét. Kiváló időszak ez pont ezért meditációra!A lüktető lendület és az alázatos türelem együttes energiája fog megjelenni. E két energia együttes, tudatos (magas szintű) működtetése ad hatalmas teremtő erőt a kezünkbe!Tehát hogyan lehet magas szinten működtetni (megélni) ezt a nehéz energiát?

Úgy, ha az eddigi tapasztalatainkat felhasználva, tudatosan és bölcsen cselekszünk - az igaz értékekre koncentrálva. Nem a múló kényelemre, nem a pillanatnyi élvezetekre fókuszálunk. Nem az érdekeken vagy félelmeken alapuló kapcsolatokra.

Mert lehet, hogy nagyon kényelmes, ha nem vállalunk be bizonyos dolgokat, hiszen lemondással jár és munka van vele. De a nehézségeket, az áldozatokat most vállalni kell! Eljött az ideje, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért! Meg kell hoznunk a kellő áldozatot és le kell mondanunk az értéktelen dolgokról! Mert ezáltal tudunk hatalmas szintemelkedést teremteni az életünkben! Ezáltal lesz kézzel fogható gyógyító és varázserő a kezünkben, amivel bármit átvarázsolhatunk, átminősíthetünk most! És ez igaz lehet a munka, a család, a párkapcsolat, vagy az önmegvalósítás területére egyaránt. Lehet, hogy a kényelmünkről, vagy életünk eddig ,,megszokott menetéről" kell egy radikális döntéssel lemondanunk - valami fontosabbért, valami szentségesért cserébe.Egy dolgot azonban tudni kell. A Plútó esetében nincs középút. Nincs kompromisszum. A Plútó jelszava: ,,Csak radikálisan csinálhatjátok! Nem alkuszom!" Vagy, ahogy csodálatos asztrozófia tanárom mondaná: ,,No kecmec."

Tehát most nem lehet megúszásra játszani. Mert ha ti magatok, önként nem viszitek végig életetek radikális átértékelését, akkor majd Fentről elvégzik helyettetek, de akkor már Ők döntik el, mit kell elvenni, mi az, amire Égi szemszögből nézve már NINCS szükségetek.

Akkor a Plútó és a Szaturnusz együttes energiája egyszerűen elveszi, ami nem érték. Radikálisan. És ez jobban fog fájni, mintha ti magatok egy önkéntes áldozattal kézbe véve a sorsotok irányítását átminősítenétek az életeteket.Tudom, hogy kemény sorok ezek. De úgy döntöttem, most azzal segítek nektek többet, ha felhívom a figyelmeteket a várható változások súlyára, mert két karma bolygó ilyetén találkozása nehéz energiákat szabadít fel, amit nagyon koncentráltan, tudatosan kell kézben tartani. Viszont azt is tudom, hogy ha mindezt összeszedetten, belső önuralommal, a lelki egyensúlyotokból vezérelve élitek meg, akkor életetek egyik legnagyobb MINŐSÉGI EMELKEDÉSÉRE van most lehetőség (főleg párkapcsolati téren), méghozzá a Szaturnusz segítségével HOSSZÚTÁVON. Azaz mindaz, amit most magas szinten működve végig visztek - a tudatosan vállalt áldozat segítségével - nem ,,ideig-óráig" tart, hanem az elkövetkező évtizedeket fogja meghatározni.Nem csak egy szinttel, de a Plútó szárnyain sok szinttel feljebb léphetünk most az életünkben!A csodálatos minőségi felemelkedés - az áldás - arra az életterületre fog majd visszaszállni, amivel kapcsolatban az áldozatot meghoztátok. De fel is ajánlhatjátok valaminek az ,,oltárán" az áldozatot. Például ha egy rossz szokást engedtek el, vagy a húsevésről mondotok le, mindezt az áldozatot meghozhatjátok egy szerettetek érdekében is. Az ő egészségéért vagy felemelkedéséért.Abban a csodálatos, kivételes helyzetben vagyok, hogy közvetlenül tapasztalhattam meg, a saját életemben az áldozat szentségének varázslatos erejét.Az anyai nagymamám volt kislánykorom óta az Angyal az életemben. Idős korában is gyönyörű asszony, hatalmas szeretet erővel, elfogadó lágysággal és makacs kitartással. Különlegesen mély kapcsolat volt köztünk. Olyan erős szeretet burokkal vett körül egész eletében, ami megóvott minden bajtól és fájdalomtól, amibe a sorsom hívott. Mivel a gimnáziumot nagyon rossz tanulóként végeztem el, így esélyem sem volt elsőre bekerülni a jogi egyetemre, annak ellenére, hogy nagyon akartam és nagyon küzdöttem érte. A szüleim még egy évet adtak: ha ez alatt felvesznek, akkor támogatnak, ha nem, akkor el kell mennem dolgozni és örökre lemondhatok az egyetemi álmaimról. Ezen a nyáron a nagymama váratlanul lebetegedett. Elkezdett szellemileg leépülni, orvosi szakszóval ,,agylágyulást" kapott. Mivel nem tudta ellátni magát, és már senkit nem ismert meg maga körül, így felhoztuk pestre és az utolsó egy évben velünk lakott, édesanyám ápolta. Pont akkor, amikor én minden szellemi erőmet összeszedve az utolsó esélyemre készültem. A nagymama lelke ekkor döntött úgy: áldozatot hoz értem. Feláldozza Bereniké Oltárán a szellemi erejét, a legnagyobb kincsét, azért, akit a legjobban szeret a világon. Így az Ő szellemi erejének áldozatával készültem fel arra a felvételire, amire korábban mindenki azt mondta, ez lehetetlen lesz, hiszen nincs egyáltalán gimnáziumi hozott pontszámom.

Engem végül maximális pontszámmal vettek fel az egyetemre. A nagymama pedig a tanévkezdés második hónapjában, október elején meghalt. Mert addigra már szent áldozata áldássá vált - az én életemben.Ilyen csodára csak kevesen képesek. A mi családunkban azonban magas a mérce. De kivételesen sok az áldás is.Tudom, hogy súlyos energiák szállnak a levegőben, komoly feladatok várnak ránk az elkövetkező hónapokban. Hiszen a Sors szele és a Karma lehelete együttes erővel lobogtatja fázósan összehúzott télikabátunk oldalát. Most sokat várnak tőlünk az Égiek. Azt, hogy radikálisan kézbe véve sorsunkat, elrendezzük az értékeket életünkben és hosszútávon is stabil alapokat teremtsünk. Hogy az elengedés áldozatával vállaljuk a nehézségeket is, cserébe elindulva egy csodálatos, minőségi élet felé.

Hogy végre felébresszük magunkban a gyógyító és regeneráló energiák sorsformáló erejét!

Mindemellett (kísérő hatásként) jövő héten egy váratlan fordulattal, vagy egy isteni sugallattal megértjük azt, ami a lelkünk legmélyén van. Lelkünk legmélyebb titkai tisztulhatnak le bennünk.

Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe kiváló tanítom, Paksi Zoltán csodálatos, gyógyító hatású meditációs hanganyagát, amelyet a www.asztrozofia.hu oldalról ingyenesen tudtok letölteni (,,CD letöltés" menüpont alatt). Hallgatása a mostani energiák magas szintű működését segíti elő, a Plútó és a Kígyótartó csillagkép gyógyító, regeneráló energiáit életre keltve bennetek.

Pár nap múlva következik a folytatás a második résszel ...Szeretettel,

Veres Mónika

2009. novemberhttp://www.csillagtitkok.eoldal.hu

 
 
0 komment , kategória:  Angyalok  
     1/21 oldal   Bejegyzések száma: 207 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 5658 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 38
  • e Hét: 562
  • e Hónap: 1225
  • e Év: 1225
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.