Belépés
idgie1975.blog.xfree.hu
Minden csak hozzáállás kérdése... Cs Ildikó
1975.02.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Milyen demokrácia ez?!
  2009-08-18 19:24:41, kedd
 
  Milyen demokrácia az, ahol 600 ezer ember teljesen jogos kérését trükközéssel kijátszhatja a parlament - és ehhez asszisztál a Köztársasági Elnök, valamint az Alkotmánybíróság 9 bírójából hét. S miután ezt nem akarjuk elfogadni, a békés vélemény nyilvánítás lehetőségét sem kapjuk meg a rendőrségtől, mert szerintük egy 300 fős élőlánc megzavarja a belváros forgalmát és hermetikusan lezárja a Kossuth tér közlekedési útvonalait, ezért megtiltja azt.

Milyen országban élünk?

- A politikusok bizalmi indexe lassan nem is mérhető. Csodálkozunk?
- Igazságszolgáltatás? Kinek az érdekeit védik? A törvények betartása miért nem vonatkozik egyformán mindenkire?
- Népakarat?! Kit érdekel?
- Itt milliárdokkal támogatják a bankokat, de nincs mentőöv a lakásukat elvesztőknek.
- Itt milliós végkielégítést kap az, aki a köz pénzén élősködik, de minimálbér sem jut annak, aki termelő munkát végez.
- Itt visszafizethetetlen nemzetközi hitelekből felesleges gigaberuházásokra költenek, ahelyett, hogy a gazdaságot lendítenék mozgásba vele.
- Itt önkéntes és ingyenes véradásra bíztatják az embereket, de a rászorulónak mégsem jut elég vér.


A sort hosszan folytathatnánk még - és folytatjuk is egészen addig, amíg a felelősség fogalma vissza nem tér a magyar közéletbe.
Viszont egyértelműen látszik: ez magától nem fog bekövetkezni.
Tenni kell a változásért.
A Civil Mozgalom országos hálózatának erősítésével és bővítésével erre készül.
Mindenkit szeretettel várunk, és kérjük, adja tovább ezt a hírt az ismerőseinek is.

Gyülekező a Civil Mozgalom honlapján!
És itt bárki regisztrálhat, aki tenni is akar valamit:
Link

forrás: CM hírlevél
 
 
1 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Info
  2009-04-30 09:11:25, csütörtök
 
  Kedves Mindenki, aki érintett!

Többen levélben érdeklődtek, hogy tudnák nekem leadni a kopogtató cédulát.

Köszönet a megtiszteltetésért, örülök, h ennyien egyetértünk!

(Sok levél később érkezik postafiókomba, mint az a dátuma szerint várható lett volna ...?!)

Szeretném tisztázni és tudatni - a félreértéseket elkerülendően-, hogy ismeretségi körömből és közvetlen környezetemből nagyon szívesen összeszedem ezeket a cédulákat, de sajnos az úm. nagyobb gyűjtésre szükséges időt és utánajárást nem tudom már bevállalni, magam is postai úton fogom célba juttatni, így a legegyszerűbb.

Remélem ez nem tántorítja el senki hajlandóságát és akaratát szándékában!

Üdvözlettel: IldikóA kitöltött ajánlószelvények továbbítása

Az ajánlószelvényeket legkésőbb 2oo9. május 5-ig kellene postára adni az alábbi címre:

Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122.


Az ajánlószelvény kitöltési útmutatója: Link
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Sose kételkedjünk
  2009-04-29 15:38:54, szerda
 
  Idevágó:

"Sose kételkedjünk benne, hogy egy gondolkodó, elkötelezett emberekből álló kis csoport meg tudja változtatni a világot. Valójában csak ők tudják megváltoztatni."
Margaret Mead


és ez is:

" Csúnya a zsarnokság, de a fortélyos elnyomás még undokabb. "
Eötvös József

/Ágitól hoztam/
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Az ajánlószelvény kitöltése
  2009-04-29 15:29:21, szerda
 
  Az ajánlószelvény kitöltési útmutatója:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Nem tudom tétlenül nézni én se
  2009-04-29 15:26:34, szerda
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Erre varrjunk gombot...
  2009-04-29 15:22:10, szerda
 
  Erre varrjunk gombot...Link

Nos: Naná, hogy mindenkinek vannak dolgai...dolgai a múltban...
naná, hogy arra épül az egész, h közutálat és harag van az emberekben. Hisz ha minden okés lenne, minek is kellene mozgalom...
Én azt mondom, amíg nem bizonyított az ellenkezője, addig bízom Máriában.
Tulajdonképpen nem is az ő személye a lényeg. Hanem az összefogás végre, h tovább nem tűrünk és vmi, vki megmozdult, elindult, tesz vmi észszerűt.
Nem akarok többet nyelni, igenis részt szeretnék vállalni a jövő életképének alakításában, h nyugodtabban élhessek, ne kelljen kifelé kacsingatnom a jobb megélhetés reményében.
Ez egy esély.
Meg lehet mutatni. Tenni lehet. Nem sokat, az igaz.
Lehet naívnak nevezni, bár az akkor lennék, ha csak sopánkodva nézném a történéseket, abban reménykedve, h egy szép nap talán jobb lesz, v. h mások kivívják a jobb sorsot az országnak...
Ebből elegem lett!
Változások, változtatások kellenek!
Rajtam nem fog múlni!
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Menni vagy nem menni…
  2009-04-29 14:46:58, szerda
 
  Sokan kérdezik, hogy miért akarunk mi az Európa Parlamentbe bekerülni.
Én nem akarok - sőt szerintem e levelet olvasók között is kevés akad, aki ilyen babérokra vágyik. De ez nem azt jelenti, hogy komolytalan lenne a szándékunk.

Hetek óta figyelem a honlap látogatottságát. A februári finisben voltak tízezres napok. Aztán ahogy múlt az idő, a figyelem lankadt. Ez természetes. Előfordultak ugyan kisebb-nagyobb médiahírek - de szép lassan apadt az ide látogatók száma.
A régi ,,harcostársak" elkezdték hiányolni egymást - üzengettek a virtuális térbe - s ez nemegyszer segélykiáltásnak tűnt. Hol vagytok? Miért nem lendültök be az új aláírásgyűjtésbe?
Hiányzott az KÖZÖSség. Az, amit már kezdtünk megszokni...
A jogi csűrés-csavarás, az akadályok gördítése, az időhúzás végképp elkedvetleníthetett volna bennünket - de vegyük észre: a hatalom éppen erre játszik.

Aztán amikor egy hete elküldtem a népligeti összejövetel meghívóját a lelkekben élő kis szikra újra belobbant. Lett újabb közös cél, lehet most már agyalni - eljátszhatunk a gondolattal, mi lenne ha...

Szerintem egy Civil Mozgalom az elindulásával egy dolgot tud üzenni - akár a külföldnek is: ebben az országban nem csak bal- és jobboldal, no meg szélsőbal- és szélsőjobboldal van, hanem egy egyre duzzadó tömeg, aki sehová nem tudja besorolni magát, mert számára, ha nagyon leegyszerűsítjük, nem jobb és bal, hanem jó és hasznos - rossz és haszontalan létezik. És természetes igénye, hogy ne az utóbbi uralja a jelenét és telepedjen rá a jövőjére.

Tanuljunk a sportolóktól! Az elért eredménynek tudnak ugyan örülni, de mindig az a cél, hogy felülmúlják saját magukat. Erre edzenek, ezért hajlandóak lemondásokra is. És közben folyamatosan figyelik a riválisokat, hisz az egyéni csúcs még nem feltétlenül jelent győzelmet.

Tehát miért is ne próbáljunk elindulni egy új megmérettetésen?

A népszavazást a pártok nem engedik megtartani június 7-én - ezt immár tényként kell kezelni. Mi akkor is ott szeretnénk lenni - és a népszavazásra szánt ikszünket odatesszük magunk mellé. Ezt megérdemeljük! Meg kell mutatni nekik, hogy legalább olyan erősek vagyunk, mint ők. És ehhez nem kell más, csak egy olyan összefogás, ami még soha nem volt ebben a hazában.
Itt az ideje, hogy megvalósítsuk - hiszen mindenki ezt szeretné, és lassanként el is hiszi, hogy van rá mód, de ehhez előbb a politikát, a szembenállást el kell feledni, és végre annak kell szem előtt lenni, ami összeköt bennünket, nem pedig ami elválaszt.
Ez az egyetlen lehetőség helyrehozni az elmúlt 20 év rombolását és kivédeni, megoldani a ránk váró nehézségeket.

Azt mondják, hogy a demokrácia fokmérője a civil szféra ereje. Hát rajtunk ne múljon - hadd lássa a kíváncsi világ, hogy micsoda demokrácia van itt Magyarországon.

forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Arra születtünk…
  2009-04-29 14:38:03, szerda
 
  Arra születtünk... - 2009.04.29.

20 ezer - néha sok, máskor kevés. Emlékeztek? Január vége felé ennyi kellett a 200 ezerhez. Tartottam tőle, hogy kevés lesz az idő, elcsúszhatunk - ekkor jött az országos körút ötlete. Minden megyébe eljutottam, a helyi sajtó segítségét kértem - Ti pedig álltátok a sarat és lett 400 ezer aláírásunk egy hét alatt. Tehát hússzorosan túlteljesítettük a kitűzött célt.Ugyanezt a hajrá-állapotot kellene most is elérni. Hogy naponta sok ezren figyeljék a számlálót, mennyit lépett előre, hogy dolgozunk és izguljunk, összejön-e a 20 ezer ajánlószelvény.

Persze tudom, egyszerűbb aláírást gyűjteni, mint kopogtatócédulát - aki próbálta egyetért. De higgyétek el, ez sem lehetetlen. Ezer ember ha 10 ismerősének szól és azok fejenként kettőt adnak, akkor már megvagyunk.Itt egy bökkenő van: igazából csak a postázásban gondolkodhatunk (Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122.). Nincs idő gyűjtögetni az utcán - nincs idő, hogy megvárjuk a hír terjedését, nincs idő a személyes átadásra-átvételre.

Február elején is az idő volt a legnagyobb ellenfelünk. Tudtuk, hogy összejön, de fontos volt hogy mikorra. Most még fenyegetőbb tényező az idő. Nekünk csak 10 napunk van a gyűjtésre, és nem várhatunk! El kell indulni mindenkinek! Én is ezt teszem. Reggel 7-kor kezdem el és éjfél előtt érek haza. Viszont most már van egy laptop nálam, így két megálló között is tudok valamit dolgozni. (Nem kell félni, nem én vezetek...)Kérlek benneteket, mérjétek fel az erőtöket, és adjatok bele mindent. Be kell csengetni a szomszédhoz, az iskolában a szülőtársakat megszólítani, a barátokat felhívni, e-mailt írni, a munkatársakat megkérni. Higgyétek el: ha még megvan nekik a kopogtatócédula, szívesen odaadják.Ma bejelentkeztünk az OVB-hez. Meglepődtek.... Magának biztos elég ennyi idő is! - mondta valaki, aki talán soha nem próbált még kopogtatócédulát gyűjteni. Tehát kinézik belőlem/belőlünk, hogy ezt is megcsináljuk! (Ez nem akármilyen bók.)Az idő kevés, a feladat nehéz, de ha akarjuk, sikerülni fog. És ne feledjétek el: nagyon sokan figyelnek minket - okozzunk örömöt a támogatóknak és meglepetést az ellendrukkereknek.

Most nem tudunk hatszázezerben gondolkodni, csak bennetek, akik rendszeres vendégek vagytok ezen az oldalon.

Mert VALAMI idevonz. A VALAMI egy FELADAT

Talán azért kellett megszületnünk, hogy végrehajtsunk egy fontos feladatot.

Ki-ki keresse meg magában a választ... és aztán gondolja át, ki lesz az a 10 ember, akit már a mai napon ,,célbavesz".Most éppen híreket hallok - EU-s választási reklám - pár hónapos szervezet, állítólag alulról építkező és mást akar... de hoppá: már van a főváros belvárosában iroda - ja, és naponta rengeteg helyen fizetett választási hirdetések özöne milliókért. Lehet hogy mást akar, de az mégis furcsa, hogy a módszerei ugyan azok - mint másoknak...

Hogy is mondta a RádioQ egyik élő műsorába betelefonáló hallgató: a pártoknak azért kell sok pénz a működéshez, mert valami olyanról akarnak meggyőzni bennünket, amit másképp nem hinnénk el.Most szólok előre: mi nem fogunk sem rádióban, sem tévében, sem újságban hirdetni. És nem lesz óriásplakát, nem lesz brossura, nem lesz szórólap sem. Vajon hiányozni fog valakinek?

Nekünk továbbra is a tetteinkkel kell bebizonyítanunk, kik, miért és kiért vagyunk.Szerintem már több mint 600 ezer embernek ezt nem kell bizonygatnunk...


forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
mert kell egy csapat…
  2009-04-29 13:55:06, szerda
 
  "KELL EGY CSAPAT! - 2009.03.24.

...mondjuk már régóta.
Ez a honlap ezért jött létre, mert kell egy csapat...
Kell egy csapat, mert a közös feladaton túl meg kell találjuk az egymáshoz vezető utat is.
A földrajzi távolságok miatt erre itt adódik lehetőségünk -- éljünk, éljetek vele! Formáljuk együtt olyanná ezt a közösségi oldalt, hogy mindannyiunkat feltöltsön.
Osszuk meg egymással a gondolatainkat, hívjuk fel mások figyelmét is a fontos dolgokra, vessünk fel minél több érdekes és tartalmas témát.
Szeretném, ha ezen az oldalon keresztül könnyen egymásra találnának a közelélők, hiszen a személyes kapcsolatot semmi nem pótolhatja. Mozgalmunk magját sikerült elültetnünk 600 ezer ember segítségével, most már csak gondozni és óvni kell, hogy még jobban megerősödjék, és betöltse azt a feladatát, amit oly sokan, és egyre reménytelenebbül várnak: a kiutat ebből a már-már pokoli helyzetből.
Bízom benne, hogy ez az oldal és az a mozgalom, amit elindítottunk, nem csak összefogja majd az elkallódni látszó erőt, hanem rátalál sok-sok, a társadalom számára nagyon hasznos emberre, akik a tisztesség talaján megmaradva nem adták be a derekukat soha a mindent felemésztő politika telhetetlen gépezetének...
Remélem, közöttünk nem csak ők, hanem mindenki megtalálja majd a helyét!


Üdvözlettel és szeretettel: Seres Mária"


Ma megkérdezték tőlem, hogy ennyire érdekel a politika?
Szinte nem is gondolkodtam, hanem írtam a választ rögtön, hisz hónapok óta érlelődik bennem a gondolatáradat... annyira forr a vérem a kilátástalanságtól, attól, hogy tehetetlennek érzem magam!
Ezt válaszoltam Kedves Ági ismerősömnek:
Nem érdekelt régebben...
De egyre inkább érint, és érzem a magam és családom, vmint környezetem bőrén.
Amikor a fejem felett döntenek sorsomról, szeretem, ha képben vagyok, és tudni akarom, mit tehetek, mire számíthatok rövid és hosszú távon egyaránt.
A tehetetlenség dühít, főleg amikor kilóg a belem és még akkor sem jutok előrébb, sőt! Nagyon nem közömbös számomra, milyen életet tudok biztosítani kis családomnak.

Azóta ülepedett bennem a dolog, többször is végigpörgött előttem a nap folyamán a kérdés...
Politika? Mi is az? Közélet? Társadalom? Életszínvonal? Gazdasági helyzet? Magyarság tudat?
Elkeserít és ugyanakkor felháborít, hogy idehaza is fel-felmerül a gondolat, h harmincvalahány és negyvenvalahányévesen két kisgyermekkel arra "kell" gondolnunk, hogy idegen nyelvet sajátítsunk el (nekem még oroszt kellett tanulnom, bár másképp kezdhettem volna...), akár takarítást (az a bizonyos pucolása...) is bevállalva "meneküljünk" kicsi hazámból, mert itt nem tudunk boldogulni, megszakadhatunk, és nem látunk mégsem kiutat, sőt, egyre rosszabb helyzetekben találjuk magunkat. Rettegve a holnapoktól, a bizonytalanságtól, a mindennapi megélhetésünk biztosításától. Nem vagyok se gyenge, se kibújó a problémákban, birkózok rendesen, ötleteim, terveim, elképzeléseim, menetrendem van...csak pénzem nincs. Nem hogy nincs, a baj az, h kevesebb van, mint ami fedezne dolgokat, amiket évekkel ezelőtt nyugodt szívvel vállaltam, vállaltunk. Oké, értem én a mai helyzetet, de odafönn is értik?! Mutassák a jó példát, és közös erővel lábaljunk ki! Ne a kis nép fuldokoljon, míg páran vígan ficánkolnak a mi rovásunkra. Ez tűrhetetlen, és ha csak a szavamat hallathatom, már jobban érzem magam... Tenni akarok! A fiaim a jövő(m)! Nekik akarok jót. Ha nekem már nem is jön össze jobb élet, nekik joguk van magyarként, magyar földön érvényesülni. Ne lökjön senki idegenbe (vállat vonva), megélhetési nehézségek miatt, se engem, se családom, se most, se máskor!
Maradhassunk emberi körülmények biztosítása mellett anyaföldünkön, anyanyelvünket használva és normális családi és társadalmi háttérben nevelhessük fel a jövő nemzedékét.
Ne azt érezze, hallja és tapasztalja a két kisfiam, hogy "Ha nem tetszik kéremszépen, el lehet menni, itt lehet hagyni minket!" Hisz én szültem, vállaltam Őket!! Kutyakötelességem mindenkor, mindenben kitartani mellettük, ha nehéz időket élünk, akkor is!! Inkább magamtól vonok meg dolgokat, de ők akkor is az enyéim!! Ez nem is lehet vitás!
Magyarország is édesanya az övéinek!!Gyula diák
Magyar miatyánk 1919-ben

Van-e imádság, forróbb, könyörgőbb,
mint a miénk most? - Kínok imája! -
Nyisd meg Nagyúr a fellegek kárpitját
s irgalmas szívvel, figyelmezz rája.
Nincs annyi fűszál, libanoni lejtőn,
mint ahány könnycsepp bús magyar
szemekbe,
hallgass meg kérünk, jaj, most az egyszer
Miatyánk, ki vagy a mennyekbe'!
Könyörgünk! Nézz ránk, hisz az nem lehet,
hogy síró szóval pusztába kiáltsunk!
Sok volt a vétkünk - nagy büszkeségünk.
felhőkig járt az álmodásunk -
de most bánattól gyötrötten mondjuk:
Szenteltessék meg a Te neved!

Végigvertél a borzalommal
és mégis, most is széthúzunk, látod.
Küldjed szívünkbe a szerelmes békét,
jöjjön el végre a Te országod!
Ugye nem szórod szét ezt a népet,
bujdosónak a nagy világba,
hiszen Te hoztad Ázsiából
s verted, de védted a pusztulástól
ezer évig! Mondd csak: hiába?!

Voltunk a véres védőbástyád
s voltunk villámló ostorod,
tégy velünk, ahogy megérdemeljük,
legyen meg a Te akaratod!

Küldjed szívünkbe a szerelmes békét,
s küldd az erőt a rossz karunkba!
Küldj halk esőt a földjeinkre
S legyen gondod a barmainkra!
Önts enyhülést a lelkek tüzére,
s tudsz: szeress! Ha kell: fenyíts!
csak legyen béke, boldog megértés,
miképpen menyben, úgy a földön is.

Nézd: éhezünk, rongyokba járunk,
nincsen koldusabb néped minálunk.
Nézzed a gyermek éhező száját,
asszonyainknak bús Kálváriáját,
ha Te nem segítesz: elveszünk!
Ó, add meg hát a napi kenyerünk!

Nagyúr! Vétekkel, igaz, megrakódtunk,
gőgösek közt, bizony elsők voltunk,
de most a házunk hamva van fejünkön
s a bűnbánat megtépte köntösünket,
Isten! Istenes szerelemmel
bocsásd meg a mi vétkeinket!

Minket megvertél magyar-Isten
és megverted az őseinket.
De fiainknak minden más nép,
felejtse el apái vétkét
- sok számolatlan számadásunk -
miképpen mi is megbocsátunk
a mi ellenünk vétkezőknek

Torkunk rekedt a rimánkodástól
az ős magyar föld: merülő gálya.
Jaj! Tedd a szent kezed föléje,
oltalmazd meg, vigyázz rája
és ne vigy minket a kísértésbe!

A tenyereden, Isten-apánk
hordod az ember-milliókat.
Mi is elférünk békében ottan,
csak vesd ki köztünk az árulókat!

Nem kell minékünk más hódolása
és nem vágyik a magyar sehová sem,
csak engedj élni tüzekbe nézni
tilinkószónál mesét mesézni
és szabadíts meg a gonosztól! - Ámen.

(vitéz Somogyváry Gyula)


Link
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
Elindul az országjárás…
  2009-04-29 13:23:55, szerda
 
  Nincs mire várni, nincs kire várni és nincs idő tovább várni...
A húszezer kopogtatócédulán múlik, hogy sikerül-e megakadályoznunk a politika és a hatalmi elit további ámokfutását. Ezt kell most gőzerővel gyűjteni.
Budapesten az Örs vezér téri aluljáróban most már folyamatosan kint vagyunk, itt bárki leadhatja az ajánlószelvényeket.

Elindulok az országjáró körútra is. Nem lesz sétagalopp az idő rövidsége miatt, ezért arra kérek mindenkit, próbáljon meg segíteni ebben a lehetőségek szerint azokon a helyeken, ahol megfordulok, mert ezen fog múlni az eredmény.
Írjon nekem e-mailt és jelentkezzen telefonon is: 70/231-6933.
Fontos lenne, hogy mindenhol legyen valaki, hogy bármilyen probléma felmerülése esetén tudjam tartani vele a kapcsolatot, hiszen a magyar közlekedési viszonyok kiszámíthatatlanok...
Ezeken a helyeken a közelben lakók is elérhetnek majd, és ideadhatják a gyűjtött ajánlócédulákat.

Az első heti lista a következő:

2009. április 27. hétfő
Miskolc 13:00-tól 14:00 óráig - Belváros, a Centrum előtti szökőkútnál
Eger 15:15-től 16:15 óráig - a Főposta előtt
Tiszaújváros 17:00-tól 17:30 óráig - Városház tér
Tiszavasvári 18:00-tól 18:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt

2009. április 28. kedd
Dunakeszi 14:00-től 14:15 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Vác 14:45-től 15:15 óráig - Posta park - a Főposta előtt
Rétság 15:30-tól 15:45 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Balassagyarmat 16:15-től 16:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Salgótarján 17:15-től 17:45 óráig - Fő tér, a Főposta előtt
Hatvan 18:30-tól 18:45 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Gyöngyös 19:00-tól 19:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt

2009. április 29. szerda
Békéscsaba 11:00-től 11:45 óráig - a Csaba center főbejárata előtt
Orosháza 12:15-től 12:30 óráig - Eötvös tér, a Főposta előtt
Hódmezővásárhely 13:00-tól 13:15 óráig - a Vasútállomás bejáratánál
Makó 13:45-től 14:00 óráig - az Autóbusz pályaudvar bejáratánál
Szeged 14:45-től 15:30 óráig - az Autóbusz pályaudvar bejáratánál
Baja 17:00-től 17:30 óráig - az Autóbusz pályaudvar bejáratánál
Szekszárd 18:30-tól 19:00 óráig - Garay tér

2009. április 30. csütörtök
Nagykőrös 09:00-tól 09:15 óráig - a Főposta előtt
Kecskemét 09:45-től 10:30 óráig - az Aranyhomok szálloda előtt
Cegléd 11:30-tól 11:45 óráig - a Főposta előtt
Abony 12:15-től 12:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Szolnok 13:15-től 14:00 óráig - a Baross utcai Posta előtt
Törökszentmiklós 14:30-tól 14:45 óráig - a Művelődési központ előtt
Kisújszállás 15:00-tól 15:15 óráig - a Szabadság téri Posta előtt
Püspökladány 15:45-tól 16:00 óráig - az Autóbusz pályaudvar bejáratánál
Hajdúszoboszló 16:30-tól 16:45 óráig - a Főposta előtt
Debrecen 17:30-tól 18:15 óráig - a Vasútállomás főbejárata előtt
Hajdúböszörmény 18:45-tól 19:00 óráig - a Múzeum előtt

2009. május 1. péntek
Budapest Majális a Népligetben 11:00-től 16:00 óráig - a Planetárium előtt
Tatabánya 14:00-től 14:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Komárom 15:00-től 15:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Dorog 16:30-tól 16:45 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Esztergom 17:00-től 17:30 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt
Gödöllő 18:30-tól 19:00 óráig - a Polgármesteri hivatal előtt

forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Civil Mozgalom  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2612 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 95
  • e Hét: 600
  • e Hónap: 1304
  • e Év: 1304
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.