Belépés
sayuri.blog.xfree.hu
Önmagában a szeretet nem elég.Féltő gonddal kell őrködnünk az emberek felett,akiket szeretünk,sosem elég azt mondani ,szeretlek,hanem minden áldott nap ki is ke... cseresznyák brigitta
1972.01.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Megtörtént...
  2008-09-10 17:11:36, szerda
 
  Megtörtént...

Egy nö telefonált a kórházba, és a mérgezésekkel foglalkozó osztályt kérte. Elmondta, hogy a kislánya hangyákat evett és szeretné bevinni a kórházba, mert mérgezést szenvedett. Miután megnyugtatták, hogy a hangyáktól nem kapott a kislány mérgezést, megkönnyebbülve vette tudomásul, hogy a hangyairtószer, amit a kislánnyal etetett az eset után valószínűleg hatott. Ez után a kijelentés után mondták neki, hogy mégiscsak vigye be a kislányt ...


Egy nem túl éleselméjű bankrabló ki szerette volna rabolni San Francisco belvárosában a Bank of America fiókját. Sorbanállás közben egy pénzbefizetési bizonylatra felírta a következöt:
"Ez itten egy bankrablás. Agyátok ide az öszes pénzet" (kb. ezzel a helyesírási szinttel:-).
Sorbanállás közben eszébe jutott, hogy hátha valaki látta mit írt, ezért inkább gyorsan lelépett, és átment az utca túloldalán álló Wells Fargo bankba. Odaadta a cetlit a pénztárosnak, aki látva az abból sugárzó "értelmet", elmagyarázta a fickónak, hogy ezt a papírt nem tudják elfogani, mert a Bank of America bizonylatára írta. A fickót néhány perc múlva letartóztatták, amint ismét a Bank of America fiókjában állt sorban.


Csávó bement a vegyesboltba egy vadászpuskával és a bevételt követelte.
Miután megkapta, még egy üveg whisky-t is kért. A boltos közölte, hogy fiatalkorúakat nem szolgálnak ki alkohollal. A srác megmutatta a jogsiját, hogy ö már nem fiatalkorú, megpakta a whisky-t, majd távozott.
A zsaruk persze már várták otthon, mire hazaért.

 
 
0 komment , kategória:  Idióta történetek  
Idióta történetek
  2008-08-10 19:27:27, vasárnap
 
  Floridában egy 76 éves férfit, Philip Winikoff-ot szexuális zaklatásér letartóztatták, miután orvosnak adva ki magát, fekete táskával házról házra járt és ingyenes mellvizsgálatot ajánlott fel a nőknek. A helyi rendőrfőnök jelentése szerint Lauderdale Lakesben két fiatalasszony is beengedte lakásába az áldokit. Jelenleg vizsgálják, vajon több áldozata is volt-e az átverésnek.

Minnesotában egy asszony, Kathleen Healy éppen farmernadrágot próbált egy Marshall Field's üzletben, amikor a próbafülkében egy bankjegyekkel teletömött tárcára bukkant. Eszébe sem jutott belenyúlni, bár látta hogy tele van 50 és 100 dollárosokkal. Átadta az eladónak, aki rögtön értesítette a pénztárca tulajdonosát. A tulaj hamar megérkezett, és örömkönnyeket hullajtott a megkönnyebbüléstől. Felajánlott Healy asszonynak pénzjutalmat, de az visszautasította. Ezután az üzlet tulajdonosa átadott neki egy doboz desszertet, mondván: legalább ezt fogadja el a becsületességéért. Kathleen Healy kibontotta a dobozt, és egy cetlit talált benne: "Gratulálunk, ön nyert 10000 dollárt."
Az asszony elmesélte, hogy még soha életében nem nyert egy kenyérpirítót sem. Ebből aztán vehet majd magának néhányat!

Coloradoban Jason Niccumot elkapta a rendőrség, amint egy különös szerkentyű használatával a közlekedési lámpákat pirosról zöldre állította. A férfi mindössze 50 Dolláros bírságot kapott. Kiderült, hogy az Opticon nevű kütyüt az e-Bay-en vásárolta 100 Dollárért, és rendszeresen használja, amikor munkába megy autójával. Az egyik újságnak a következőt nyilatkozta: "Ha figyelembe vesszük, hogy két éven át minden reggel gyorsan eljutottam a munkahelyemre, akkor ez nagyon megérte!"

Kippert, a harcsát vádolják azzal, hogy felgyújtott egy családi házat az angliai Dorset városában, miközben egy rivális hallal küzdött az akváriumban, írja a Sun magazin.
A család szerint az eset úgy történhetett, hogy az akváriumból kifröccsenő víz egy közeli konnektoron landolt, ahova az akvárium lámpája volt bedugva. Az így keletkező zárlat miatt a tartály teteje megolvadt és a mellette álló bőr kanapéra csöpögött, ami erre kigyulladt.
A lángok hamarosan szétterjedtek az egész nappaliban. Eközben a 25 éves Sharron Killahena két kislányával, a hat éves Nicollal és a két éves Kerryvel az emeleten aludt. Szerencséjükre a tűzjelző berendezés felébresztette a másik szobában alvó Simon Justice-t, így a család még épp idejében ki tudott menekülni az égő házból.
A halak elpusztultak a tűzvészben.

Torontóban egy kávéház mosdójában talált vibrátor miatt kiürítettek egy épületet és megbénult a környéken a forgalom. A takarítónő ugyanis bombának nézte az elhagyott tárgyat, és azonnal értesítette a rendőrséget. A helyszínre érkező hatóság rögtön azonosította a "Swedish erotica" feliratú segédeszközt, melyet valaki vagy tréfából, vagy véletlenül felejtett a WC-ben.

Geaorgiában egy egy rabló Glenn Matthews tökéletes bűntényt követett el - háromszor is egymás után. Macon városban 1999 óta három bankot is kirabolt, és egyszer sem akadtak a nyomára. A 43 éves férfi végül elárulta magát, amikor egy maconi kávéházban 300 néző előtt komikusként lépett fel, és viccesen előadta, hogy ő a híres "biciklis bandita". A közönség jót mulatott Matthews poénjain, a kávéház tulajdonosa, Mike Smith, volt rendőr, azonban rájött, hogy minden szó igaz. Az előadás után a "biciklist" azonnal letartóztatták.

Ha szerelmes az ember, nem számít a kor - így gondolta az a 33 éves maláj férfi, aki feleségül vett egy 104 éves nőt. Muhamed Noor Che Musa kijelentette, hogy rátalált a boldogságra felesége oldalán, és nem a pénzéért vette el, mivel az asszony szegény.
A férfinek ez az első, az idős nőnek viszont már a 21. házassága. Arról nem nyilatkoztak, vajon az előző 20 férje él-e még. A malajziai muszlimoknál egyébként egy férfinek négy felesége is lehet, míg a nőknél a többszöri házasodás igen ritka.

Az 1950-es Tour de France-on az egyik résztvevő Abd-el Kader Zaag, megivott egy egész üveg bort, hogy felpörgesse magát. Kicsit túllőtt a célon, lezuhant a bicikliről. Miután az út szélén kialudta magát, újra nyeregbe pattant és elindult, hogy folytassa a versenyt - az ellenkező irányba.

1986-ban az 52 éves Pedro Gatica Argentinából Mexikóba kerékpározott, hogy láthassa a Foci VT-t. A helyszínre érkezve rá kellett döbbennie, hogy nincs elég pénze a jegyre. Ráadásul miközben jegyért állt sorba, ellopták a biciklijét.

2002-ben Nagy-Britanniában a The Sun c. lapban jelent meg a Tesco áruházlánc hirdetése, melyben közölték, hogy biológusok kifejlesztettek egy új répafajtát, mely a rajta lévő lyukaknak köszönhetően, alapos főzés után fütyülni képes.

1998-ban a Burger King étteremhálózat Amerikában a Today c. napilapban közölte, hogy bevezetik az új Whopper-szendvicset, balkezeseknek. A balkezes Whopper ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint az eredeti, csak 180 fokkal elfordítva.
Másnap a Burger King újabb közleményt jelentetett meg, melyben az állt, hogy a balkezes Whopper csak vicc volt, de az előző nap vevők ezrei tódultak az éttermekbe az új szendvics miatt.

Kaliforniában Curtis Gokey köztisztasági alkalmazott feljelentette a várost, ahol él, mert a kukásautó nekiment a saját autójának. A gond csak az volt, hogy a kukásautót ő maga vezette. Miután a város elutasította a kártárítési igényt, mivel Gokey maga volt a hibás, a férfi ebbe nem tudott belenyugodni, és újabb ötlettel állt elő. Ezután felesége nyújtotta be a keresetet a város ellen, saját nevében, mondván: " a város autója elütötte a mi autónkat."

Ausztráliában, Tasmániában idős hölgyek egy csoportja különös módot eszelt ki, hogyan szerezzenek pénzt a helybéli kultúrháznak. A 65 és 82 év közötti vállalkozó kedvű asszonyok meztelen fotóikból készült naptárat dobtak piacra.
Az ötletet egy angol női szervezet által a leukémiások megsegítésére 1999-ben kibocsátott naptár adta, melyen 40-50 év közötti hölgyek láthatók ruha nélkül.
Az ausztrál nagyik csak kalapot és ékszereket viselnek a fotókon, miközben kártyáznak, vagy épp kötögetnek.
A naptárból megjelent első 1000 példány már mind elkelt.

Törökországban Ethem Sahin épp a kávéját kortyolgatta egy kis kávézóban, amikor váratlanul rázuhant egy tehén, és majdnem agyonnyomta. A férfi eszméletét vesztette. Amikor magához tért, képtelen volt elhinni, mi történt.
A tehén persze nem az égből érkezett, hanem a kávéház mellett magasodó hegyoldalon legelészett békésen. Véletlenül a tetőre csúszott, azon át pedig be a helyiségbe.
A férfi néhány kisebb sérüléssel és egy lábtöréssel úszta meg az esetet, az állatnak viszont "haja" szála sem görbült.

Válogatás a londoni metróvezetők hangszóróba bemondott közleményeiből:

"Högyeim és Uraim! Elnézésüket kérem a késedelemért. Tudom, mindenki szeretne mielőbb hazaérni. Hacsak nem az én ex-feleségemmel házasodtak össze, mert akkor biztos, hogy inkább átszállnának a következő megállóban, és ellenkező irányba mennének tovább."

"A szerelvény sajnos késik, mert megbetegedett a kalauz, nem tudja megkülönböztetni a könyökét a hátától. Ha további információkhoz jutok, tájékoztatom Önöket."

"Kedves Utasok! A jó hírt vagy a rosszat mondjam először? A jó az, hogy pénteken volt a születésnapom, és egy jót buliztam. A rossz hír pedig, hogy Stratford és East Ham között meghibásodott valami, így nem megyünk a végállomásig."

"Hölgyeim és Uraim! Elnézésüket kérjük a késésért, de a Viktória Állomásnál biztonsági ellenőrzés folyik, ezért sajnos egy darabig itt kell várakoznunk. Addig is töltsük el az időt kellemesen. Akkor rajta, mindenki együtt, hogy: "Tíz zöld üveg..."!

"Kéregetők vannak a szerelvényen. Kérem Önöket, hogy ne bátorítsák őket. Hogyha van felesleges aprópénzük, inkább fordítsák egyéb jótékony célra, vagy adják ide nekem."

Az egyik metróvonalon egy különösen meleg napon a vezető a következőt mondta be, nyugat-indiai tájszólással: "Kérem, szálljanak be a szaunába, Hölgyeim és Uraim! Sajnos, törölközővel nem szolgálhatunk!"

"Kérem, szíveskedjenek észrevenni, hogy a sípoló hang azt jelzi, hogy az ajtók záródnak. Nem azt, hogy dobják magukat vagy a táskájukat az ajtóba!"

"Nem tudunk elindulni, mert valami idióta berakta a kezét az ajtónyílásba!"

"Felhívom a figyelmüket, hogy a kocsikban tilos a dohányzás! Ha pedig valaki jointot szív, akkor az lenne becsületes, hogy körbeadja a többi utasnak is!" 
 
0 komment , kategória:  Idióta történetek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47938 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 133
  • e Hét: 133
  • e Hónap: 19215
  • e Év: 19215
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.