Regisztráció  Belépés
1vargaildyko.blog.xfree.hu
...Légy, amivé legszebb hajlamaid által válhatsz - de elsősorban maradj ember. (Tatiosz) Tücsök Ildykó
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/180 oldal   Bejegyzések száma: 1793 
Mai (12.31.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-31 08:51:03, kedd
 
 


Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-31) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat ÖNFEGYELEM hatja át.

LinkVÖRÖS / PIROS - Felfokozottság, szerelem, düh

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A vörös szín fokozza az energiát, az ösztönök, az akaraterő, a szerelem, az uralkodás - egyben az önuralom - a bátorság, a kifelé fordulás, de az agresszió színe is. Azt jelzi, hogy valamin uralkodnod kell, magadon vagy egy helyzeten úrrá lenni pedig nagy feladat. A torreádor leplének színe - a hős, aki képes az állati ösztönökön úrrá lenni. A tűz színe, mely felemészt és meleget ad egyszerre. A Mars, a vörös bolygó a harc istenének nevét viseli, s férfi princípium.

Szerelmi üzenete: Forró ölelés, parázs veszekedés, majd mindez előről. Latinos párkapcsolat. Olyan, mint a tangó - nézd a táncosok vörös ruháját! Párkeresőknek üzenet, hogy menj olyan szórakozóhelyre, ahol latin táncokat lehet tanulni-táncolni!

Ezt mondja neked:

Szubjektivitás jellemez, problémaérzékenységed igen erős.
A szexualitás, az erotikus energiák színe is ez. Lehet, hogy összejön az esti randevú?
Látogass el a Harmónia Színjósdába!
Erre is gondolj: A Kos jegye és a Mars bolygó, a tűz elem tartoznak hozzá. A gyökér csakra mandalája tartozik hozzá.

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link


A kos jellemzői

Március 21. - Április 20.
Jelleg: tűz
Szín: vörös
Drágakő: ametisztet válasszon, ha harmonikus követ szeretne.
Szerencsenap: kedd
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: vörös rózsa
Uralkodó bolygó: Mars
Szerelmes: Oroszlán és Nyilas

Én, önkifejezés
Néhány jellemző tulajdonsága: egyenes, nyitott, kemény akaratú, vakmerő, vállalkozókedvű, célratörő, szabadságra vágyó, szereti a függetlenséget, nagyvonalú, adakozó, féktelen, indulatos, heves, szeszélyes, élretörő, türelmetlen, tanulni vágyó, szomjas a tudásra, bőkezű, tékozló, találékony, vitatkozó, nyughatatlan, felizguló, gyakorta változtatja a helyét.

A lendület nála alaptényező. Ezzel fog hozzá a dolgokhoz, ezzel vég bele sokszor olyan feladatokba is, amely meghaladja képességeit. A nehézségeken akarattal segíti át magát. Ha elhatároz valamit, nem ismer ellenérveket. Ha a cél személyesen érinti, fellelkesül, feldobva érzi magát, és vakon bízik saját adottságaiban. Arról senki sem tudja meggyőzni, hogy ne tegye, nem képes rá. Ezt csak akkor látja be, ha valóban nem sikerül elérnie valamit.

A munka elvégzésének, a feladat megoldásának azonnal nekivág. Nem ismeri a tépelődést, a mérlegelést, az előzetes, hosszas okoskodást. De ne gondoljuk, hogy mindig csak úgy fejjel megy a falnak, ahogyan a Kos típusú emberre szokták mondani. A Kosnak az adott pillanat parancsol, és nem telik sok időbe, hogy terve végrehajtásához kiválassza eszközeit. Legszenzációsabb tetteit, eredményeit gyakran rögtönözve éri el. Ne higgyük azonban, hogy ez véletlen. Számára mindig a pillanat az élet, s így a Kos-szülöttnek a pillanatban sűrűsödhetnek össze legkiválóbb képességei.

Ha ellenállást tapasztal, ez csak ösztönszerűen hat rá, felkelti küzdőszellemét. Előfordulhat természetesen az is, hogy töri-zúzza az útjába eső akadályokat. Az egyszer felvett irányon ugyanis nem tud már menet közben változtatni.

Különösen kész a cselekvésre akkor, ha új feladat előtt áll, és ha a maga erejére van hagyatva. Hevesen törtet előre a megvalósításban, ő maga és lendülete nem változik, de az eszközöket változtatja, hajlítja, igazítja terve és szándéka szerint. Önbizalmának szüksége van a látható, a kézzelfogható eredményre, a sikerre. Nehezen alkalmazkodik, és nehezen tűri az alárendeltséget.

Ajánlás
Ha horoszkópjában a Kos-jegy erősen hangsúlyos, akkor az egyhangú, monoton munka nem ajánlható Önnek. Előnyére válik viszont az olyan munkaalkalom, ahol bizonyos döntési teret kap, ahol találékony természetét érvényesítheti, és valamilyen gyakorlati dologhoz kötődik tevékenysége.

Ahol új elképzeléseket kell megvalósítani, ahol egyértelmű feladat lendületes kivitelezéséről van szó, ott a Kos-erények érvényesülnek. a tudománytól a technikám át a kézművességig, a gyógyászattól a művészeteken, katonaságon át a szónok politikusig vagy ügyvédig akkor ér el eredményt, ha szóhoz juthatnak ezek a tulajdonságai: aktivitás, alakító erő, dinamika, lendület.

Problémák a gyermekkorban
Ha egyszerűen akarunk fogalmazni, azt kell mondanunk, hogy a Kos típusú gyermek nevelőjének az agresszivitásra való hajlam kezelését kell megtanulni. A Kos típusú ember nehezen sajátítja el azt a képességet, hogy ki tudja választani a helyes pillanatot a cselekvés megkezdéséhez, amikor valami fontosat akar tenni, vagy számára érdekes dolgot elérni. Ha a környezete szemszögéből nem helyes a pillanat, cselekedete bántó, sértő , erőszakos, végső soron agresszív lesz. Ez pedig viszontagressziót válthat ki.

A szülő, a nevelő szempontjából talán pillanatnyilag eredményes, ha erőfölényét kihasználva a hirtelen, nem helyénvaló vagy agresszív cselekedetet egyszerűen elnyomja, és így rendet tesz. A nevelés hatását tekintve azonban csak az ösztönök, a hajlamok mederbe terelése és mederben tartása lehet helyes. Egyértelműen tudtára kell adni a gyermeknek, hogy vannak korlátok, és ezeket be is kell tartani, hogy a korlátok között élhesse ki adottságait.

Bonyolult szituáció adódhat Kos hangsúlyozottságú leánygyermekek esetében. Hajlamaik szerint szívesen játszanak fiús játékokat, a fára mászástól a verekedésig mindenben benne vannak. Előfordulhat, hogy a szülők, a környezet módszeresen visszaszorítja, elnyomja ezeket a hajlamokat. Természetesen ez sikerülhet is, de csak a felszínen. Az agresszivitás befelé fordul, védekező taktikát választ, amely azután egész életére kihat. Az illető énjének a spontán támadó, impulzív oldalát visszatartja, és később más vonalon futtatja ki. Könnyen előfordulhat, hogy partnerül, élettársul kemény, erőszakos férfit választ, akinél előhozhatja visszatartott agresszivitását, és kezdetét veszi egy életre szóló küzdelem. A nevelés tehát - bár nagyon eredményesnek látszott pillanatnyilag - csak annyit ért, hogy a farkast báránybőrbe bújtattuk.

Ilyen igény esetén tehát helyesebb hagyni, hogy gyermekkorban élje ki ezeket a vágyait. A mai korszellemben ez már amúgy sem kelt különösebb feltűnést. Emellett lehet gondozni, tudatosítani a női vonásokat és szerepformákat is.
http://www.harmonet.huMars (bolygó)---> Link


Link

Link
A TŰZ ELEM

A ,,TŰZ ELEM" a nyári évszak, a kiterjedés, a kiteljesedés, a felfelé mozgás, a déli égtáj, a nyári forróság, és a déli napszak. Az emberi életben a testi szellemi növekedés, fejlődés, az ifjú felnőttkor, a családalapítás ideje.

A nyári forróság és a szikrázó napsütés a legkedvezőbb a növények számára, hogy azok teljes erőből növekedjenek. Az ember számára is fontos időszak ez, mert ahogy a Nap ilyenkor áll a legmagasabban az égen, ugyanígy a tetőfokán van belső melegünk és testi-lelki gyarapodásunkis. Ebben az időszakban kell gondoskodnunk arról, hogy magunkba gyűjtsük energiatartalékainkat. Ha ez időről időre elmarad, egyre lejjebb fog szállni a szervezet energiaszintje, és a téli időszakokban még inkább ki leszünk téve a megfázásnak és mindenféle vírusos fertőzésnek. (Az állandósult kimerültséget a kínai orvoslás az alacsony vese-energiaszinttel is összefüggésbe hozza.)

Tűz energia abban segít, hogy melegséget árasszunk magunkból és melegséget tudjunk befogadni. Az adással és tudásunk, érzelmeink, javaink megosztásával saját belső tüzünket is tápláljuk, lelkünk virágba borul, és a nyári napsütés legjavát, szívünk teljes tiszta szeretetét árasztjuk szét környezetünkben és a világban.
(Népszokásainkban a tüzet, a szerelmet, a szív szeretetét Szent Iván éjjelén, az év leghosszabb napján, és legrövidebb éjszakáján tűzugrással ünneplik. )

A TŰZ ELEMET a piros szín jelképezi.

A Tűz felmelegít, aktivál, mozgat, ,,eleven, mint a Tűz"- szoktuk mondani. De a túlzott tűz problémák forrása lehet. Ugyanis kóros mennyiségben gyulladást, lázat okoz.
Szerveink közül a yin a Szív, és a Szívburok, azaz az Erek Ura, valamint a yang a Vékonybél és a Hármasmelegítő tartozik a fennhatósága alá. Testünk alkotóelemei közül a vérerek kapcsolódnak hozzá, hiszen ezeken keresztül a vér ki tud terjedni és behálózza az egész testet. Ide tartoznak az erek tágulását, illetve szűkülését szabályozó hormonok és irányítómechanizmusok is.

A Szív az emberi tevékenységek parancsnoka, szétárasztja, kiterjeszti a vért a Szívburok, azaz Erek Ura - azaz az érrendszer: artériák, vénák, hajszálerek - segítségével. Parancsol az energiautaknak, táplálékot biztosít a test minden sejtjének. A Szív az ,,Élet Gyökere", a legnemesebb szerv, az ,,Égi Szellem" a SHEN MING (a szellem fénysugara) árad belőle. A Szív tartja ellenőrzése alatt az egész gondolkodást és a gondolatok kifejezését, a tudatot, az érzéseket, a lelkesedési képességünket, a szellemi aktivitásunkat, a koncentráló képességünket, meghatározza gondolataink szavakba öntését, a kommunikációs készséget, sőt humorérzékünket is. A Szív működteti az önmagunkhoz vagy másokhoz való nagyvonalúságunk képességét, a jószívűséget, a melegség kisugárzását és a szeretni tudást, az empátiát. A Szív termeli a Vért a Tüdő segítségével, a Gyomor és Lép energiáival és folyadékaiból, valamint keringésben tartja azt. Szabályozza az izzadság kiválasztását, meghatározza a vérnyomást és a testhőmérsékletet, fontos szerepe van az alvás szabályozásában is.
A Szív a külvilággal a Nyelven keresztül tartja a kapcsolatot. A nyelvvel, beszéddel fejezzük ki gondolatainkat, érzéseinket. Aki ,,kiönti a szívét", az elmondja érzéseit. Az az ember, akinek ,,ami a szívén, az a nyelvén (száján)", azt őszintének tartjuk. Ha valakinek ,,jól felvágták a nyelvét", az bizony sokat beszél. Aki a ,,szívéből beszél", az azt mondja, amit érez.
A nyelv formája, színe, mozgékonysága elárulja a Szívenergia állapotát. A Szív-energia az arcbőrről is leolvasható. A sápadt — hiányos, a lila — pangó, a piros — túlzott tűz energiaállapotot jelez.
A szív egyensúly megbomlásának fizikai tünetei között szerepel a trombózis, szívroham, vérkeringési zavarok, alacsony vagy magas vérnyomás, felforrósodott és fájó ízületek, az arc vörös vagy hamuszürke elszíneződése, a szívkoszorúér megbetegedése.
Az egyensúlyvesztés érzelmi tünetei többek közt a szorongás; érzelmi problémák; feledékenység; képtelenség az örömre; az önszeretet hiánya; kegyetlenség, gyűlölködés; túlzott izgalmi állapot; hidegség; nyughatatlanság.

Minden pszichológiai zavar a szív energia egyensúlyának megbomlásából ered.

A Tűzhöz a felfelé történő mozgás, érzelmi szinten az öröm tartozik, az élvezet, a tánc, nevetés, az áttekintőképesség és az öntudat. A boldogság pozitív érzelem, de túlzott mértékben károsítja a Szív energiáját. Ugyanakkor árt a gyász, a bánat is, ha valami ,,nyomja a szívét" valakinek. A túlzott boldogság izgalmat, felfokozott kedélyállapotot jelent, amely a Szív energia szétszóródásához vezet, és olyan lelkiállapotot eredményez, melyet ,,Lebegő Shen"-nek, otthontalan léleknek neveznek, és öntudatvesztéssel járhat. A Szív energia gyengesége sírást, bősége kacagást válthat ki. A túlzott öröm először kacagással jár, majd hirtelen a többletenergia ,,elszáll", szétszóródik és sírásba csaphat át. A Tűz energia zavarát jelenti a türelmetlenség, a kapkodás is. A kínai bölcselet szerint legyen az életünkben elég élvezet, de ne váljon erőlködéssé, ne legyen valamiféle túlburjánzott szüntelen élvhajhászási kényszer. A mértéktelenség szorongáshoz, álmatlansághoz, kóros szívdobogáshoz vagy más szívműködési zavarhoz vezethet. Ha akkor is az élvezet kerül előtérbe, amikor nem annak lenne itt az ideje; az megbontja a szív harmóniáját.

A Szív energiája határozza meg álmainkat. Energiájának túláradása esetén örömteliek az álmaink, nevetéssel, sok emberrel álmodunk. Az energiahiány esetén álmainkban tűzvész szerepelhet, megmenekülünk a lángokból, vagy pedig a Nappal, és sikerekkel álmodunk.

A Vékonybél a Tűz elemhez tartozó yang szerv, a Szív párja. Feladata az átváltozások véghezvitele, a táplálékból a szükséges, lényeges anyagok és a salak szétválasztása. A szükséges anyagokat, a tiszta esszenciát továbbítania kell a léphez, a szilárd salakot a vastagbélhez, a folyadékot (a ,,szennyvizet") pedig a húgyhólyaghoz. A Vékonybél feladata még a szellemi tudás, az eszmék ,,felszívódóvá tétele", azaz azokból saját világnézet, látásmód kialakítása, az asszimilációs képesség biztosítása.

Ha ebben a szervben az energiahiány lép fel, akkor gyakoriak a tápanyag felszívódási nehézségek, és emésztési problémák. A bélműködési zavarok fejfájást és migrént is okozhatnak. Alhasi panaszok jelentkezhetnek a szeméremcsont és a köldök közötti részen (ezt a keleti kultúrák az életerő és az egészség forráshelyének tartják).További fizikai tünetként előfordulhat a csípő és a lábak elerőtlenedése.

A energia túltengése a vékonybélben nyaktájéki merevséget idézhet elő. Az alhasi keringési elégtelenségeknek olyan tünetei vannak mint például a sűrű vizelési inger, vagy a székrekedés és a hasmenés gyakori váltakozása. További egyensúlyvesztési tünet lehet a hasi izompetyhüdtség; dupla toka; tályogok, kelések a szájban vagy a felső ajkon; hallási problémák; aranyér, visszér; kólika, vérszegénység.
Az egyensúlyvesztés érzelmi tünetei között szerepel a mentális zavarodottság; örömtelenség; kritikus és cinikus szemléletmód; a problémák túlspekulálása; naivitás és hiszékenység; sikervágy, de az elért sikerek semmibe vétele; döntési képtelenség. A keleti orvostudomány szerint a vékonybél nemcsak a táplálékot emészti, hanem az érzelmeket is, ezért Hasi Agynak nevezik. Ez a meridián a befogadás és a feldolgozás tevékenységét érzelmi, mentális és szellemi szinten is végzi.

A Szívburok, azaz Erek Ura az érhálózatért felelős, a szívverésért, a szív frekvenciájáért. Energiahiányát jelzik a hideg kéz- és lábfejek, a frigiditás, a fösvénység, a túlzott zárkózottság, mosolytalanság.
A Hármasmelegítő nem értelmezhető szervként, mégis rendkívül fontos szerepe van a kínai orvoslásban. Működésének lényege az energia mindenkori termelése és elosztása. A szervezet egész energia szabályozásáért felelős, a bioenergetikai egyensúly legfőbb biztosítója, és minden szervvel kapcsolatban áll. A légcsere, a légzés mélysége, a Szív által meghatározott testhőmérséklet biztosítása, a három testüregnek, vagyis a mellkasnak (légzés), a has felső felének (anyagcsere), és a has alsó felének (szexualitás) összehangolása a feladata. Mindezek alapján mondhatjuk, hogy ez életünk fenntartásának alaprendszere.

A Tűz szereti a lágyságot, a hajlékonyságot, a ,,lobogást". Ezt tartja egyensúlyban a keserű íz, amely keményít. A túl sok keserű ,,kőszívűvé" tesz, megszikkasztja a Lépet, fokozza a szétáradást a gyomorból. A gyomorkeserű kismértékben jótékony, segíti az emésztést, a sok keserű azonban hányást okoz.
A Szív a lágy sóssal erősíthető, az édessel nyugtatható, de a sok édes lefojtja a szívet.

A Tűz elemet, így a szívet és a vékonybelet támogató táplálékok:

Sárgabarack, őszibarack, metélőhagyma, búza, napraforgómag, szilva, lencse, szamóca, málna, bodzabogyó, birsalma.

A keserű endívia, a cikória, galambbegy saláta, fejes saláta, cékla, kelbimbó a gyermekláncfű serkenti a szív és a vékonybél működését.

A kesernyés ízű spárga tisztítóképessége kiemelkedően nagy.

Általában minden hántolatlan gabona korpája és csírája kesernyés. Kiemelkedően jó a hajdina, és a rozs

A régi kínaiak szerint a húsételek is hasznára vannak a vérképződésnek, különösen a bárány és a kecske.

A Tűz elemnek kárára van a túl sok fűszeres étel, az állati zsiradék; a szervezetbe került túl sok zsiradék és koleszterin belepi a vékonybél bolyhait, és így nem tudják megfelelő mértékben megszűrni a táplálékot. Ennek pedig az a következménye, hogy a környező sejtek szövetei nem kapnak elegendő táplálékot.
A vékonybél esetében is elmondhatjuk, hogy állapotát meghatározóan befolyásolja az étrendünk. A vékonybél többek között olyan enzimeket bocsát ki, amelyek a táplálék lebontását végzik annak érdekében, hogy megfelelő legyen a felszívódás.


Végezetül még néhány jótékony hatású gyógynövény és fűszer:

A kamilla és a menta tea lehűti a túlhevült szervezetet, csillapító és nyugtató hatásúak.

A kapor és a bazsalikom is megnyugtatja a szervezetet; ezentúl pedig a bazsalikom kiválóan javítja az emlékezőképességet, és segít a koncentrálásban.

A fokhagyma jótékonyan hat a szívre és a vérkeringésre is többek közt.

A mérsékelt mennyiségben használt cayenne bors jót tesz a vérkeringésnek, továbbá a táplálék megemésztését is serkenti.

Jótékony hatást fejt ki a gabonakávé

ajánlott teák közé tartozik a palástfű, zöldtea, bojtorjángyökér, cickafark és az ürömtea


Link
Gyökércsakra
Csontrendszeri, csonthártya- vagy ízületi megbetegedésben szenvedőknek, szorulással, vagy étvágytalansággal küszködoknek. Orral, szaglással kapcsolatos problémák, letargia, ürességérzet, unalom, vagy ellenkezőleg: állandó adrenalin éhség, bizonyítási kényszer kezelése.Link

Link


 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.30.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-30 14:07:33, hétfő
 
 Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-30) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat EGYÜTTMŰKÖDÉS hatja át.

LinkALMA - bölcsesség, titok, tiltás, teljesség, szépség

Éva anyánk óta a tudás, a görög Heléna mítosz óta a szépség jelképe. Ha a tudás almáját megkóstolod, a bölcsességhez kerülsz közelebb. Formája közel gömbölyű - ezért világ-jelkép is. Szinte az egész Földön elterjedt, így mindenütt fontos szimbólum. Az alma megkóstolása az emberiségre hárult feladatra, az Édenkertből való kiűzetésre figyelmeztet. Az ősi bűn, a nemiség megismerésére, s ezáltal a nemzés, az isteni tudás megszerzésére emlékeztet. A jelkép a koronázási ékszerek között is előfordul, a hatalomhoz is kapcsolódik. Sorsfordító jelkép. Ha a Magyarok kártyájában ez a lap jön ki, az oszág számára a hatalommal kapcsolatos változást hoz.

Szerelmi üzenete: Akár kapcsolatban élsz, akár párkeresőben vagy, választhatod a nyugodt, de kicsit unalmas életet - paradicsom -, vagy beszállsz az előtted álló kalandba, és egy szenvedélyes és szenvedésekkel teli jövőt élhetsz át.

Ezt mondja neked:

Az élet nagy kaland. Fogd fel úgy, mint örök játékot!
A földi játék mindig teremtéssel és lemondással jár. Nyersz és vesztesz, s ez így van rendjén!
Ha nem harapsz a tudás almájába, boldog tudatlanságban élheted le az életedet.
Erre is gondolj: A tudás almája, Páris almája. Olvasd újra a Bibliából a paradicsom történetét, s a kiűzetést. Egyél meg egy almát - jót tesz! --->Link

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link

 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.29.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-29 10:30:08, vasárnap
 
 Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-29) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat TERMÉKENYSÉG hatja át.

LinkÉKSZEREK - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a művészetek élvezetére, vagy gyakorlására.
Figyelmed a külsőségek felé fordult. Nagyobb jelentőséget kapnak a felületes kapcsolat(ok), a külvilág eseményei. Ma új ékszert vásárolni, vagy rég nem hordott ékszert felvenni szerencsés dolog. Az ékszer évszázadokkal ezelőtt a különlegeset, a nemességet, (királyságot) az egyedit, az anyagi érték kifjezését szimbolizálta, valamint misztikumot is hordozott magában. A legtöbb ősi kultúrában a társadalmi státuszt, illetve szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy nem mind arany, ami fénylik, a káprázat ne csapjon be - az igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.
Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyöngyök, az Oroszlán csillagjeggyel az aranyak, míg magukkal az ékszerekkel a Mérleg jegye analóg. Bolygója a Vénusz.
Olvasd József Attila, Ó zordon szépség című versét: ,,Versemmel hogyha megelégszel / Kínáltam úgyis elégszer / Fogadd el: véres, könnyes ékszer." --->Link

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link


 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.28.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-28 12:17:28, szombat
 
 Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-28) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat ZEN hatja át.

LinkÉKSZEREK - Küllem, szépség, nemesség, imágó

Ez a lap ma fogékonnyá tesz a szépségre, a művészetek élvezetére, vagy gyakorlására.
Figyelmed a külsőségek felé fordult. Nagyobb jelentőséget kapnak a felületes kapcsolat(ok), a külvilág eseményei. Ma új ékszert vásárolni, vagy rég nem hordott ékszert felvenni szerencsés dolog. Az ékszer évszázadokkal ezelőtt a különlegeset, a nemességet, (királyságot) az egyedit, az anyagi érték kifjezését szimbolizálta, valamint misztikumot is hordozott magában. A legtöbb ősi kultúrában a társadalmi státuszt, illetve szerepet árulta el. Napjainkban a bizsu is ékszernek számít, ami csak a külső megjelenést hangsúlyozza, nem a tartalmat. Az ékszerek mára elvesztették szakrális jelentésüket. Vajon mit jelentenek ékszereid jelképei? Hogy szólnak ezek rólad? Ma átalakíthatod megjelenésed, válthatsz stílust, új frizurát készíttethtsz, vagy új holmikat vásárolhatsz.
A Magyarok kártyájaként a koronázási ékszereket jelenti. Eljegyzés (esküvő) napján kapni ezt a lapot különlegesen szerencsés házasságot ígér.

Szerelmi üzenet: Párkeresőknek egy felületes, csak külsőségeken alapuló, esetleg egy éjszakás kaland, vagy rövid kapcsolat. Párkapcsolatban élőknek közös műélevezet, esztétikai élményt adó programok, egymásban a szépség meglelése. Vásárolj ékszert párodnak! Jó nap az eljegyzésre, lánykérésre is!

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy nem mind arany, ami fénylik, a káprázat ne csapjon be - az igazi értékek nem csak anyagi síkon értékesek.
Gondolkodj el azon, hogy amiket fontosnak tartasz, tényleg valódi értékek-e. Általában gyorsan, csak a külsőségek alapján ítélsz meg valakit, vagy hagysz időd a mélyebb megismerésre?
Üzleti életben ez a lap sikeres tárgyalást, üzletkötést, pénzügyi előrelépést jelöl.
Erre is gondolj: A Rák csillagjeggyel az igazgyöngyök, az Oroszlán csillagjeggyel az aranyak, míg magukkal az ékszerekkel a Mérleg jegye analóg. Bolygója a Vénusz.
Olvasd József Attila, Ó zordon szépség című versét: ,,Versemmel hogyha megelégszel / Kínáltam úgyis elégszer / Fogadd el: véres, könnyes ékszer."

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link


Link
Link
JÓZSEF ATTILA: Ó ZORDON SZÉPSÉG...--->Link


A Vénusz bolygó tulajdonságainak ismertetése

A Naprendszer második bolygója, Földünk belső szomszédja, népies nevén az Esthajnalcsillag. Azért kapta ezt a nevet, mert vagy este, napnyugta után nyugaton, vagy hajnalban, napkelte előtt keleten látható. Éjszaka sosem, mivel beljebb kering mint a Föld, így nem kerülhet bolygónk Nappal átellenes oldalára. A csillagászok sokáig kellemes helynek gondolták a Vénuszt, hiszen csak 600 km-rel kisebb, mint a Föld, távcsővel pedig jól látható, hogy felhőkkel teli, csillogó légköre van. Úgy tűnt, a Vénusz a mi trópusi területeinkhez hasonlatos, párás, mocsaras vidék lehet. A valóság sajnos ettől nagyon messze van, a Vénusz szén-dioxid légköre nem engedi eltávozni a napsugárzással érkező hőt, így a felszínen +430 °C az átlagos hőmérséklet, amelyhez 90 atmoszféra nyomás társul. A felhők kénsavcseppekből állnak, amelyekből csak azért nem hullik kénsav-eső, mert az a nagy forróságban elpárolog, mielőtt elérné a felszínt. A Vénusz további érdekessége rendkívül hosszú 243 napos forgási periódusa, ráadásul a forgás a többi bolygóéhoz képest ellenkező irányú. Az 50-70 km magasan lévő felhők alapján viszont a légkör ebben a magasságban 4 nap alatt járja körül a bolygót. Ez 360 km/órás szélsebességet jelent, ám a felszínen csak 3-5 km/órás sebességű szellő fújdogál.

A Vénuszra leszálló szondák bazaltot találtak a felszínen, míg a radarvizsgálatok, amelyek az egyetlen lehetőséget jelentik, hogy átlássunk a sűrű, felhős légkörön főként síkságokat, néhány gyűrt területet és néhány hegységet mutattak ki. A sík vidékek lávasíkságok, amelyek nem öregebbek 800 millió évnél, tehát a Vénuszon aktív vulkanizmus volt, és talán még napjainkban is van. Ennek következtében a felszínen rengeteg vulkanikus képződmény található, pajzsvulkánok, palacsintavulkánok, dómok, kalderák. A sűrű légkör miatt a meteorok elégnek a légkörben, csak a legnagyobb testek képesek elérni a felszínt, így a Vénuszon nem találunk 3 km-nél kisebb becsapódási krátert. Különös alakzatok a koronák, melyek gomolyáramlások által felnyomott, majd az áramlás elhalása után besüppedt kiemelkedések peremét jelzik. A felszín legmagasabb pontja az északi pólus közelében található Maxwell-hegység, amely 11 km-rel magasodik a környező síkság fölé.
FORRÁS: http://tudasbazis.csillagaszat.huLink
Link 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.27.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-27 08:30:20, péntek
 
 Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-27) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat ALKALMAZKODÁS hatja át.

LinkŐSZ - beérett termés, öregedés, tapasztalatok

Az öregedés, a meglett korból adódó esszenciális élettapasztalatok időszaka. Színek kavalkádja jellemzi, mely a sokféle lehetőség ismeretéről, a sokszínű, megismert és megismerhető világról is üzen. Képi- és színvilága festők és fotósok kedvelt témája. Ilyenkor élvezheted munkád - és a természet - gyümölcseit. Megállapodott családi életet jelez. Kiváló esélyeket mutat arra, hogy összegezz, megnyugodj, filozofálj. Kevesebb munka, sok eredmény. Ezt a lapot ősszel kapni szerencse. Az ősz eleje, az "indián nyár", vagy "vénasszonyok nyara", az egészségben megélt, hosszabbra nyújtott ifjúkort jelképezi. Az iskola a mi kultúránkban ugyancsak ősszel kezdődik. Ez is a tudás, a tanulás, az ismeretek rendszerezésének időszakáról üzen. Az anyagi és szellemi javak letisztulnak, a szükséges és a fölösleges elválik egymástól.
Tanít, hogy fogadd el életkorodat, bárhány éves is vagy! A léleknek nincs kora!

Szerelmi üzenete: Ha párt keresel, légy reális a szóba jöhető jelentkezőkkel, értékeld helyesen azokat, akik szeretnek téged. Ha párkapcsolatban élsz, a lap a nyugalomról, egymás megismeréséről és elfogadásáról szól. Utalhat arra is, hogy ez a kapcsolat "együtt megöregedős", hosszú távú viszony lehet.

Ezt mondja neked:

Szedd le minden napnak a termését, örülj a sok színnek, amely körülvesz -vedd észre a percek örömét.
Az ősz készülés a télre, legyen tele a kamrád, hogy vidáman ünnepelhess barátaiddal. Ez lelki értelemben is igaz, tudásodat osszd meg barátaiddal.
Sétálj sokat a természetben, ha ősszel kapod ezt a kártyát, járj egy nagyot a frissen hullott avarban. Más évszakban olvasva gondold végig, éld át a csodát, melyben a természet minden évében teljesen megújul.
Erre is gondolj: Asztrológiai megfelelője minden őszi csillagjegy. (Szűz, Mérleg, Skorpió) Olvasd újra Petőfi: Itt van az ősz című versét! "Itt van az ősz, itt van újra / Szép, mint mindig énnekem." Olvasd Ady versét a Héja-nász az avaron címűt: "Szállunk a Nyárból, űzve szállunk, / Valahol az Őszben megállunk, / Fölborzolt tollal, szerelmesen." A magyar kártya minden évszakot megjelenít. --->Link

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.26.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-26 10:15:14, csütörtök
 
 


Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-26) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat KÍSÉRLETEZÉS hatja át.

LinkKORONA - Hatalom, a nemzet szolgálata

A korona királyi hatalom, de a hatalommal járó felelősség is. Kérdés, hogy elragad-e a hatalom, agyonnyom-e a vele járó felelősség, vagy megtalálod a helyedet a korona alatt? A Szent Koronára azonban nemcsak szimbólumként tekinthetünk, hanem az ún. Szent Korona-eszme értelmében benne nyilvánul meg a magyar nemzet fölött gyakorolt hatalom teljessége. Azt fejezi ki, hogy a hatalom megtestesítője, a legfőbb hatalom alanya a Szent Korona, amely erejét, hatalmát a nemzettől kapja, és az uralkodó valójában a Szent Koronától kapja azt a hatalmat, amelyet azután megoszt a nemzettel, és azt megosztva gyakorolja. Miért szent? A Szent Korona nem egy szentnek nyilvánított, vallási fogalom, hanem az egyház által szentté avatott, s a magyar nép által is szentekként tisztelt királyaink által viselt, általuk mintegy megszentelt, a hagyomány által szentnek tekintett évezredes jelvénye a magyar államiságnak. Nem az uralkodó, hanem az ország Szent Koronája tehát a magyar állam folyamatos fennállásának a jelképe. A Magyarok kártyájaként megjelenve sorsdöntő fordulat az ország szempontjából.

Szerelmi üzenete: Ez nem csak a párkapcsolatról, hanem a hazaszeretetedről szól - felteszi a kérdést: ki viseli a koronát a párkapcsolatodban? Párkeresőknek méltó, királyi, nemes hódoló érkezése. (Olvasd újra vagy hallgasd meg az Egyszer egy királyfi című mesét!)

Személyes üzenete:

Nézd meg ma a magyarok kártyáját - annak üzenete fokozottan vonatkozik rád is! A két kártya ma együtt hat rád!
Látogasd meg személyesen is a Szent Koronát, ha időd / lehetőséged van rá!
Milyen nemzetiséghez tartozol? Ki volt apád-anyád? Milyen családi tabuk élnek nálatok a párkapcsolatok, a szokások tekintetében? Hogy viszonyulsz magyarságodhoz?
Erre is gondolj: A Korona jóslatokat tartalmazó naptár, az Univerzum genetikáját, az idő kódját tartalmazza. Azoknak, akiknek családfájában nem csak magyar szálak vannak, segíthet egy családfelállítás is.

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link

 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.25.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-26 09:25:45, csütörtök
 
 


Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-25) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat VÁGYAKOZÁS hatja át.

LinkÓRAMŰ - precizitás, pontosság, technika, lélektelen mechanizmus

A pontosság és technika együttese. Aprólékos precizitást jelez ez a kártya, arra hívja fel a figyelmed, hogy a lényeg sokszor a legapróbb részletek legmélyén rejtőzik, olyankor csak a józan elmélet számít. Az idő olyan folyamat, ami az órával együtt, de tőle függetlenül is létezik, ám csak az óra teszi mérhetővé, láthatóvá. Amíg meg nem ismered a természetét, nem tapasztalhatod meg az időn kívüli létezést. Az óramű az idő természetének megismerésére figyelmeztet. Arra, hogy az idő uralható, s hogy folyása érzéseink szerint relatív, az óramű szerint azonban abszolút. Itt nincs helye a megérzéseknek, csak a tények számítanak. A ráció kártyája.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek a józan, érzésektől mentes döntések meghozataláról szól. A párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés a részletekre, az együtt töltött idő megbecsülésére. Azt mondja, töltsetek egymással minőségi időt!

Ezt mondja neked:

Alkotókedved vezessen, de dönts józanul. Tanulj a hibákból.
Most jött el az ideje, hogy kihasználd a technika adta előnyöket. Ha azt hiszed, techniki antitalentum vagy, akkor ma van a napja, hogy ezen változtass. Ismerkedj mélyebben számítógépeddel.
Mindig legyen időd végiggondolni a lehetőségeket.
Erre is gondolj: Hallgasd ezt a spirituálét: ,,Órám lejárt, tova tűnt az életem, / Száz hű barát kinn az ültetvényeken, / Ott várnak rám, ahol minden szép és jó..." Állítsd ba a házban az összes órát, hogy mind ugyanazt a pontos időt mutassák!

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link


Ültetvényesek dala - Old Black Joe

Órám lejárt, tova tűnt az életem,
Száz hű barát, künn az ültetvényeken,
Ott várnak rám, ahol minden szép és jó,
És hívogatnak csöndesen: "Jöjj Ol' Black Joe!"
Ó, megyek, már megyek,
Hajam hamvas, mint a hó,
S már hívogatnak csendesen: "Jöjj Ol' Black Joe!"

Miért sírok hát? Szívem megnyugvásra vár,
Szép ifjúság, soha nem jössz vissza már.
Vár rám az éj, s halkan cseng a tiszta szó,
Már hívogatnak csöndesen: "Jöjj Ol' Black Joe!"
Ó, megyek, már megyek,
Hajam hamvas, mint a hó,
S már hívogatnak csendesen: "Jöjj Ol' Black Joe!"

Mind sírba hull, aki itt örült velem,
Lányok, fiúk, akik ültek térdemen,
Túl a folyón, vár egy part - oly biztató,
Ott hívogatnak csöndesen: "Jöjj Ol' Black Joe!"
Ó, megyek, már megyek,
Hajam hamvas, mint a hó,
S már hívogatnak csendesen: "Jöjj Ol' Black Joe!"Link

Link
 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.24.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-24 11:45:15, kedd
 
 


Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-24) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat ÉRTELEM hatja át.

LinkFOLYÓ - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelképe. Ha a folyó árad, az lelkünk háborgását jelzi, az elvesztett önuralom újra megtalálására figyelmeztet. A piszkos víz a lelki, mentális zavarok, nagymértékű elfojtásának jelképe, míg a folyópart az új életszakaszt jelenti. Ha belesiklunk a folyóba, az átölel, de vigyázni kell az ismeretlen örvények csapdájára. A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire tekintettel kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:

A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire is tekintettel kell lenned!
Figyelj a körülötted élőkre, mert váratlanul kellemetlen helyzetben találhatod magad, amire nem gondoltál.
Ne engedj a lelki agressziónak. Ha úgy érzed, sírnod kell, engedj szabad utat a könnyeknek. Nem baj, ha ma nem tudsz önállóan ítélkezni egy helyzetben, kérj tanácsot másoktól.
Erre is gondolj: India szent folyója a Gangesz, mely megtisztítja a híveket bűneiktől. A Holddal analóg. A kiválasztó rendszer egészségére jobban kell figyelned. Énekelj népdalokat, amikben folyóink szerepelnek (Tisza, Duna, stb..) A víz, mint őselem, mely mozgásban van, él, táplál, vagy pusztít.Ha teheted, menj ki ma egy folyó partjára, kicsit meditálj, imádkozz, vagy nézelődj a vízparton. (Ha nyár van, keress lehetőséget a megmártózásra is.) --->Link

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link


 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.23.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-23 10:18:09, hétfő
 
 Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-23) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat MESTERRÉ VÁLÁS hatja át.

LinkFOLYÓ - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelképe. Ha a folyó árad, az lelkünk háborgását jelzi, az elvesztett önuralom újra megtalálására figyelmeztet. A piszkos víz a lelki, mentális zavarok, nagymértékű elfojtásának jelképe, míg a folyópart az új életszakaszt jelenti. Ha belesiklunk a folyóba, az átölel, de vigyázni kell az ismeretlen örvények csapdájára. A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire tekintettel kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:

A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire is tekintettel kell lenned!
Figyelj a körülötted élőkre, mert váratlanul kellemetlen helyzetben találhatod magad, amire nem gondoltál.
Ne engedj a lelki agressziónak. Ha úgy érzed, sírnod kell, engedj szabad utat a könnyeknek. Nem baj, ha ma nem tudsz önállóan ítélkezni egy helyzetben, kérj tanácsot másoktól.
Erre is gondolj: India szent folyója a Gangesz, mely megtisztítja a híveket bűneiktől. A Holddal analóg. A kiválasztó rendszer egészségére jobban kell figyelned. Énekelj népdalokat, amikben folyóink szerepelnek (Tisza, Duna, stb..) A víz, mint őselem, mely mozgásban van, él, táplál, vagy pusztít.Ha teheted, menj ki ma egy folyó partjára, kicsit meditálj, imádkozz, vagy nézelődj a vízparton. (Ha nyár van, keress lehetőséget a megmártózásra is.)---> Link


FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link


 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
Mai (12.22.) Harmóniakártyám!!
  2013-12-22 11:52:02, vasárnap
 
 


Legyen Szép Napod, Kedves Ildyke!

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai (2013-12-22) napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét

A mai napodat BOHÉMSÉG hatja át.

Link11 - TIZENEGY - A felsőbbrendű én, a tanítómester

Az újrakezdés száma. Szellemi felfogóképességünk kikristályosodik, levonjuk a tanulságokat, és megvilágosodunk, ha ez a szám uralja napunkat. A mester száma, tehát ráakadhatunk szellemi vezetőnkre, vagy angyali útmutatás érkezhet. A két egyes az EGO fontosságát, a kiemelkedő intelligenciát is mutatja. Minden hónap 11-én erős, de 11. hónap 11-én ezt a kártyát húzni különleges spirituális képességeket jelöl - megvilágosodást, tanítóvá válást sejtet. Ha a lapot 11.11 -kor nézed meg véletlenül, akkor átenged az Univerzumok közti dimenziókapun.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A szerelemben is mint mester vagy jelen a mai napon. Olyan dolgokat mutatsz meg párodnak, amiből tanulhat, noha ez nem mindig kellemes. A mai nap nem a kapcsolatépítésről szól.

Ezt mondja neked:

Ma az átlagosnál erősebben tudsz vezetni másokat.
Figyelj ma szavaid erejére! Lehet, hogy amit mondasz, annak nincs semmi jelentősége a számodra, másoknak azonban sorsfordító üzeneted lesz - vagy épp fordítva, te kapsz ilyesmit.
Ha még nem próbálkoztál vele, és kedvet érzel hozzá, próbálj jósolni, kártyát vetni, vagy foglalkozz szakrális tevékenységekkel.
Erre is gondolj: Ikertornyok, a Tarotban a Torony lapjára asszociál. --->Link

FORRÁS: http://www.harmonet.hu/harmoniakartya
Link

 
 
0 komment , kategória:  Harmóniakártyáim  
     1/180 oldal   Bejegyzések száma: 1793 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 150 db bejegyzés
Összes: 104060 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2287
  • e Hét: 2287
  • e Hónap: 89418
  • e Év: 1566839
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.