Regisztráció  Belépés
trios.blog.xfree.hu
Törekedni kell arra, hogy a képzelet és az ábrándozás valósággá váljon! Trioda Soma
1962.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Erotika másképpen! - Az anál szex világa 2.
  2013-02-14 10:28:10, csütörtök
 
  II. rész.
Az anális szex rejtelmei. - Férfi szemmel.
Ha olvasták az első részt, nagy körvonalakban tudomást szereztek a popó szex alkalmazásáról. Most tekintsük át egy kicsit részletesebben.
Semmilyen aktus előtt nem lehet ,,ajtóstól rontani a házba", ez főképpen igaz az anális szexnél. Az előjátékot itt sem szabad félvállról venni, főleg annak tudatában, hogy a hölgyek többsége egyenesen megkívánja a kellő idejű ,,felvezetést".

Kezdjék úgy a szeretkezést, mint ahogy ezt általában megszokták együttléteik során. Ne tegyenek különbséget, hogy vaginális, vagy anális közösülés van -e ,,tervbe véve".
Simogassák partnerük erogén zónáit kezükkel, csókolgassák nyakukat, fülcimpájukat, köldöküket, rejtett comb hajlataikat.Amikor úgy érzik, hogy partnerük átszellemülve önfeledten átadja magát a testi örömöknek, akkor térjenek át a szemérmesebb nyelvvel, ajakkal történő vaginaizgatásra. A csikló nyelvvel történő izgatása, mindig meghozza a ,,gyümölcsét", ha azt kellő érzéssel végzik. Ne felejtsék; a nők 95 % - a, csikló érzékeny, mivel milliónyi idegvégződés központja ez a kis csúcs, a vagina nyílás fölött.
A nyelv játszadozása közben, a kéz gyengéd érintésével haladjanak a sejtelemmel tele nyílás felé. Egyes hölgyek, e bemeneti nyílás érintésénél is felsóhajtanak, nyögdécselnek, öntudatlanul jelezve azt, hogy kellemes az érintés számukra.
Ha kellően felizgatták partnerüket a vagina, időközben bőséges nedvvel látja el nyelvüket. Ha a partnerünk anál - zuhanyt használt az együttlét előtt, akkor nyugodtan nyalogathatjuk ezzel a bőséges nedvvel kedvesünk fenekét és nyelvükkel behatolhatnak az anál nyílásba.
A vagina váladéka a legjobb síkosító ezt ne felejtsék el, de kiegészítő síkosítót azért nem árt használni.
Az első alkalommal partnerük hasa alá tegyen egy, vagy kettő nagypárnát, - hogy feneke minél magasabbra kerüljön-, térdét szétterpesztve helyezkedjen el. Ekkor megfelelően kitárul a fenék ahhoz, hogy be tudjanak hatolni.Álljanak terpeszbe a ,,csodakapu" előtt, kezükkel fogják meg péniszüket és nagyon lassan kezdjék, bevezeti a szűknek tűnő nyílásba. A pénisz makk része könnyedén fog becsúszni, majd ezen a pontok - valószínű -, kissé megrándul partnerünk. Ugyanis van egy szűkebb ,,gyűrűs" rész ennél a pontnál, ahol a legóvatosabban kell tovább haladnunk, hogy ne okozzunk fájdalmat partnerünknek.
A legjobb, ha itt visszavonulunk, és ismét síkosítóval látjuk el a péniszt. Ne sajnáljuk, jó bőven kenjük be teljes hosszában a péniszt és az ujjunkat is, amivel a popsi nyílásába mélyedve visszük be a krémet.
Ismét a kezek segítségével vezessék be a péniszt. Amikor elérték az előbbi pontot, a fenék két partját kissé feszítsék szét és egy nagyon enyhe lökéssel, haladjak át a ,,gáton". Ha ezen túl vannak, utána már lassan, de egyre mélyebbre hatolhatnak kedvesük eme rejtekébe.
A közösülési mozgásokat ezután, már szokás szerint végezhetik.
A férfiak fokozott gyönyört éreznek a popó szex közben, mert az nem tágul annyira, mint a vagina és nem termel váladékot sem. Éppen ezért a síkosító krémmel nem árt a szeretkezés közben többször is bekenni a péniszt.
A magömlés fenomenális pillanataiban sem feledkezzen meg partneréről, partnerének kielégítéséről. Ha nem jutna el a csúcsra, elégítse ki kezével, vagy nyelvével, hogy Ő sem maradjon hoppon!A következő anális együttlétük, már biztosan, mindkettőjük gyönyörét hozza majd. Ott már nem kell a has alatti párna sem. A lényeg, hogy a hölgy például: négykézlábra ereszkedjen, lazítsa el magát, a hasát ernyessze el. Nyomjon, mintha ,,kakilni akarna", ezáltal a végbélben lévő gyűrű kitágul és könnyebben behatolható lesz hátulról. Másik jól bevált póz, amikor a hölgy a hátára fekszik, amennyire tudja szétterpeszti a lábát, miközben talpait az ,,égnek fordítja", ezáltal a hátsó fertálya egészen magasra kerül, amibe aztán kényelmesen be lehet hatolni.
Ne legyenek zavarban, nyugodtan megnézhetnek erről szóló nívósabb szex filmeket, ami méltán mutathat jó példát is. Ne a brutális fajtából válogassanak, vannak érzékien jó, popó szexet művelő filmek is a piacon.
2013.02.13./Trios
 
 
1 komment , kategória:  Erotika és Szex  
Varázslatos hármas!
  2013-02-13 13:54:56, szerda
 
  Próbálta már hármasban???
Melyik férfi fantáziáját nem mozgatta még meg a szex ,,hármasban" (a nagyobb számokról talán, majd máskor) kulcsszó? Talán a prűdökét, - mert ilyenek is vannak.
Azonban a ,,hármasban" szex, kinél-kinél mást jelent. Vegyük sorra: két férfi - egy nő, egy férfi - két nő, Három férfi, Három nő. Azt hiszem nincs több variáció!
Alap esetben a férfiak a, két férfi - egy nő variációban gondolkodnak, bár a szájhősök, a két nő egy férfi akciózásról hangoskodnak. Azonban el kell ismerni, ritka az a férfi, aki egy -egy alkalommal képes két nőt maradéktalanul kielégíteni. A két nővel történő szex - szerintem -, csak akkor tölti be küldetését, ha a lányok biszexuális hajlamúak és mi ezt el tudjuk fogadni.

Mikor kerülhet sor a hármas szexre? Minden esetre nem a kezdőknél, az ,,első bálozóknál". Ehhez a szexuális együttléthez tapasztalat, türelem és nagyfokú fegyelem, egymásra figyelés, valamint koncentráció szükséges, ha csak nem az önzés, az ,,én" dominál.
Milyen esetben jöhet szóba a ,,triumvirátus"? Általában három eset befolyásolja: 1. Húszon éves, tűzzel teli szexuális gondolkodás. 2. Kíváncsiság - bármilyen korosztálynál. 3. A házasságokban a változatosság igénye, a megszokottól eltérő érintések, mozdulatok utáni vágyakozás.Az első két eset, magától adódó helyzetkép. De, mi van a harmadik esetben, a házasságok alatt bekapcsolódó harmadik személy esetében. Egy biztos: egyik oldalon sem merülhet fel az ez irányú vágy, kezdeményezés, ha bármelyikük, féltékeny természetű! Csak abban az esetben szabad egy ilyen ,,hármas fogat" kapcsolatba belekezdeni, ha a társunkban 100 % -ig megbízunk.
Ez azért fontos, mert lehet az ilyen kapcsolat a házasélet harmonikusabbá tételének a megtestesítője, de egy válóper kezdete is! Bízni kell egymásban annyira, hogy tudjuk; a másik fél csak akkor és csakis akkor szexszel a bevont partnerrel, ha mindannyian jelen vagyunk, vagyis ,,nem lép félre" a beszervezett partnerrel. Egy ,,idegen" mindig vonzóbbnak tűnik - de csak tűnik -, mint mondjuk; akivel már 10 -20 éve alkalmanként összebújunk szeretkezés gyanánt.
Éppen ezért fontos az, hogy egymás tudtával ,,éljük ki", az ,,ismeretlen érintés" utáni vágyat, ami úgy gondolom, teljesen természetes több évi házasság után, még akkor is, ha úgy érzik, hogy tökéletesek egymásnak a hétköznapokban és az ágyban is.

A harmadik fél kiválasztásánál nagy körültekintéssel kell eljárni és azt minden esetben közösen kell megtalálni. Mindegyik félnek tökéletesen el kell fogadni a kiválasztottat. A legfontosabb szempont az egészség, a higiénia és mindhárom oldalú szimpátia, továbbá a diszkréció.
A felkarolt harmadik féllel, mindenek előtt tudatni kell a szexuális elvárásokat, például, hogy borotvált, vagy borotválatlan a nemi szerv igény. Használható -e segédeszköz: például vibrátor, maszturbáror, öltözékek....stb.Tételezzük fel, hogy férfi a kiválasztott 3. személy. Ez esetben el kell mondani, hogy óvszer nélkül mit tehet és mit nem, valamint tájékoztatni kell egyéb intim dolgokról. Például: párunk csikló, vagy hüvely érzékeny-e, kedveli a popó szexet, vagy sem, péniszét a párunk szájába teheti - e, nyalogathatja - e csiklóját, hüvelyét, popsiját? A spermáját hova lövellheti: Hátára, hasára, mellére, fenekére, arcára, szájába? A vaginájába csak óvszerrel, vagy a nélkül is behatolhat-e? A férj hetero, vagy biszexuális-e? Ha biszex, akkor mi a megengedhető, a két férfi erotikus kapcsolata közben?
Amennyiben nőt vonunk be harmadik személynek, hasonlóak az elvárások: Szophatja-e párunk péniszét, a here golyóját? Férjünk popsiját milyen mértékben izgathatja kézzel, nyelvvel, segédeszközzel? A bevont hölgy - fentebb a feleségnél leírt módok közül -, mit enged, mit nem? A két hölgy egymás között meddig mehet el: szájjal, újjal, segédeszközzel.
A férj kit elégítsen ki elsődlegesen péniszével? Melyik hölgy szándékozik először a másik hölgyet a szájával kielégíteni?...stb.


Milliónyi dolog, ami szóba jöhet, de mindig fel kell hívni az új partner figyelmét, hogy a kapcsolat kialakulása közben még ,,kiderülhetnek" egyes tilalmak, vagy engedmények is.

A legelső hármas együttléttől nem kell sokat várni, mert az általában ,,hiányérzéssel" zárul, de ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni! Természetesnek vehető az első trojkában az esetleges csalódás, hiszen ekkor főleg, csak ismerkednek a ,,tagok" egymással. Egymás mozdulataival. Reakcióival. Ilyenkor még - legyenek bármily rutinosak is a résztvevők -, a szemérmesség, a ,,szégyenérzés" egymás előtt, visszafogja szexuális tetteiket. Minél több alkalommal találkoznak, ezek a gátlások egyre inkább feloldódnak, eltűnnek. Elmondható, hogy a 3. -4. alkalom az, ami már a várt ,,eredménnyel" zárulhat, de az sem baj, ha kicsit később érkeznek el a teljes kitárulkozás, a hármas gyönyör fenomenális, legpompásabb pillanataihoz.
Egy biztos elérkezik ez a pillanat és akkor fognak csak siránkozni: ,,Miért is nem kezdtük előbb" a varázslatos hármast!

Túlzásokba azért nem szabad esni, mert a jóból is megárt a sok! Az első alkalom után legalább 6 hét szünetet tartsanak, hogy kellően feldolgozzák az eseményeket. Ha ismét összejön a hármas fogat, akkor utána 4 - 5 hetenként bátran csapjanak a lovak közé. Ha a 6. - 7. eset után sincsenek kellően megelégedve a légyottokkal, akkor bizony új, 3. partner után kell nézni.
Azonban, ha a következő kiválasztott partnerrel sem felhőtlen a hármas együttlét, akkor fel kell hagyni a további kísérletezéssel. Akkor bennünk lehet a hiba, hogy nem tudunk kellően, felszabadulni, ha partnerünket más karjaiban látjuk.
Azonban el kell azt is mondani, hogy az esetek 99% - ban beválik az első kiválasztott ,,póttag", legyen az hölgy, avagy férfi. Nem vetély, - hanem játszótársat kell látni a bevont partnerben és akkor mindenki nagy élvezetére fog válni a kikapcsolódás eme formája.
2013.02.13./Trios
 
 
1 komment , kategória:  Erotika és Szex  
Erotika Másképpen - Az anál szex világa
  2013-02-13 11:34:08, szerda
 
  I-rész:
Tájékozódás az anális szexről.

Az anális szex. Köz-nyelvben úgy hívják: "popó szex".
Ahány ember annyiféle megítélés. Van, aki ellene, van, aki mellette ágál. Egy biztos. Egyre többen és többen vonják be repertoárjukba, együttlétük során. Hiába, no: a változatosság gyönyörködtet.
Azt azonban nem árt tudni, hogy olyan hölgyeknek nem ajánlott, akiknek úgymond "aranyerük" van, vagy volt.
Egyébként mindenki bátran bevállalhatja, hiszen a szerelmi légyottokat minél változatosabbá kell tenni.

Betartandó szabály, hogy az anális közösülés a szexuális kapcsolat utolsó fázisa legyen, hogy - a fertőzések elkerülése végett-, utána már ne érintkezzünk a vaginával.


Azonban, alkalmanként kimondottan csak így szeretkezzünk, mert az anális élvezetet, igazán az első magömlés, illetve kielégülés, a legfelfokozottabb nemi vágy perceiben lehet átélni.
Lehetőség szerint használjunk óvszert, de ha anál (popó) zuhanyt használ partnerünk, akkor ettől is ellehet tekinteni.
Síkosítót, minden esetben használjunk, tekintettel arra, hogy a popó szexnél nincsenek természetes váladékok, ami besíkosítaná a "járatot".

Egyelőre ennyit, aztán majd folytatom. A fentebb leírtak olyan párok tapasztalatainak összessége, akik gyakorta átélik az anális szex örömeit, tehát nem "okos tojások", akik a könyvből hirdetik a tudásukat, hanem gyakorlati tapasztalatok alapján mondják el véleményüket.
2013.02.01./Trios
 
 
0 komment , kategória:  Erotika és Szex  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 11 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 19
  • e Hét: 141
  • e Hónap: 433
  • e Év: 4695
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.