Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/35 oldal   Bejegyzések száma: 348 
Horoszkóp
  2013-04-06 15:24:04, szombat
 
  Kedves Kos!
Kicsit bizonytalan vagy szombaton. Mintha kezdenének elmosódni a határok a valóság és a képzeleted között. Néha nem is tudod pontosan, hogy valamiről csak álmodtál, vagy az megtörtént veled. Ha már ilyen vékony a határ a vágyaid és a valóság között használd ezt a napot arra, hogy megteremted a céljaidat!


Kedves Bika!
Vigyázat, szombaton könnyedén megsértheted a családodat. Lehet, hogy ez téged nem is zavarna annyira, de hidd el, a ma kezdődő, hetekig, hónapokig tartó ellenségeskedés nem hiányzik senkinek sem. Legyél egy picit diplomatikusabb!


Kedves Ikrek!
A nosztalgia jellemzi a szombatodat. Ma szívesen hallgatod gyermekkorod zenéit, és szívesen mélázol el azon, hogy régen minden jobb volt. A nosztalgia mellett szánj időt arra is, hogy a mai nap eseményeiben keress legalább három jó dolgot! Ez azért fontos, hogy megérezd, a jelen is lehet szép, nemcsak a múlt!


Kedves Rák!
Csodák történnek veled szombaton. Valami olyasmit sikerül megvalósítanod ma, amire már régóta vágytál. Persze ehhez az is kell, hogy a szerelmed támogassa az elképzelésedet. Ő talán annak ellenére kapható erre, hogy mostanában nem állt mindenben teljesen melléd.

Kedves Oroszlán!
Az otthoni feladataid jobban sikerülnének szombaton, ha a hozzáállásodon, a gondolkodásodon változtatnál egy kicsit. Ha ma pozitívabban tudod szemlélni a világot, és a családodat, akkor hosszú hetekre, hónapokra megalapozhatod a családi harmóniát. Érdemes ezért egy kicsi erőfeszítést tenned!


Kedves Szűz!
Szombaton lesed a párod minden mozdulatát. Sok Szűz fog most azon aggódni, hogy talán a jól működő látszat ellenére van valami apró hiba a kapcsolatában. Te ne ess ebbe a hibába, inkább engedd el magad! Egyébként is rád férne most egy kis lazítás és felszabadult nevetés!


Kedves Mérleg!
Szombaton rosszul viseled, ha hirtelen kell változtatnod a terveiden, és ha nem minden alakul úgy, ahogyan azt előre eltervezted. Most kevésbé vagy együttműködő a többiekkel, mint máskor. Pedig hidd el, a családodnak ugyanúgy fontos, hogy jól sikerüljön ez a nap, mint neked!


Kedves Skorpió!
Lépj a tettek mezejére! A szombat alkalmas arra, hogy tegyél is a vágyaidért, és ne csak beszélj róluk. Ezen a napon különösen a párkapcsolati, szerelmi ügyekben érdemes elszánnod magad a következő lépésre, de a szüleiddel való viszonyodon is javíthatsz.


Kedves Nyilas!
Kicsit magányosnak érezheted magadat szombaton. Talán akkor is hiányolod a társaságot, a nyüzsgést, ha sokan vannak körülötted. Ne felejtsd el, hogy a világunk mindig a gondolatainkat képezi le! Ha vidámnak, és elfoglaltnak látod magadat, hamarosan az is leszel!


Kedves Bak!
Szombaton megtapasztalhatod, hogy a szerelmed mindenben melletted van, és mindenben támogat. Igaz, most nemcsak az ő bizalmát élvezheted, de a családod is könnyedén elfogadja a terveidet és az ötleteidet. Ha nagy bejelentésre készülsz, annak talán épp ma lesz a legmegfelelőbb időzítése.


Kedves Vízöntő!
Ha rájössz, hogy tévedtél, akkor ne ess kétségbe! A hibát elég kijavítanod, és utána elfelejtened az egész esetet! Ne ess abba a hibába, hogy vérbeli negatív gondolkodóként napokig ostorozod magadat, egyetlen tévedés miatt! Hidd el, ez az egész nem ér annyit, bátran lépj tovább!


Kedves Halak!
Szabadságra vágysz, az életed minden területén. Most nagyon nehezen viseled a korlátokat, és azt, ha korlátoznak bármiben is. Azt azonban tartasd észben, hogy a párod nem korlátozni akar, ő pusztán félt, és szeretne megóvni téged mindentől! Ezt pedig nem róhatod fel hibájául!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-04-05 12:56:34, péntek
 
  Kedves Kos!
Könnyen kiderülhet egy általad nem túl nagyra tartott ötletedről, hogy kifejezetten hasznos volt. Most érdemes követned a belső hangod sugallatait, akkor is, ha kifejezetten bugyutának és ostobának érzed ezeket. Hidd el, az intuíciód nem fog csalódást okozni!


Kedves Bika!
Érdemes nagyobb figyelmet fordítanod a tavaszi bőrápolásra. Itt az ideje annak, hogy lecseréld a télen használt arckrémedet valami könnyebbre, amiben van némi fényvédő is. A bőröd mostanában érzékenyebb, ezért az érzékeny bőrre kifejlesztett termékcsaládok közül válassz!

Kedves Ikrek!
Régi vágyaid válhatnak valóra pénteken. Olyan régiek, hogy talán már nem is emlékszel rájuk, így igazán meglepődsz, amikor rájössz, hogy mindaz, ami ma történik veled, megfelel egy jó néhány évvel ezelőtti kívánságodnak. Ma minden pillanatban megláthatod a jót, a szépet!


Kedves Rák!
Kicsit félsz a hétvégétől. Van benned egy nagy adag tökéletességre való törekvés, és úgy érzed, valami gikszer biztosan közbejön majd. Ha ettől félsz, azzal meg is teremted ennek a lehetőségét. Talán jobban tennéd, ha egy kicsit lazítanál, és már most arra koncentrálnál, hogy mennyi jó lesz a hétvégében!


Kedves Oroszlán!
Lendület, humor és eredmények keverednek optimális arányban a napodban pénteken. Most könnyedén valósíthatod meg a legmerészebb terveidet, és a legnehezebb napirendi pontokat is kipipálhatod. Érdemes ezért még a napod elején motivációs listát írnod arról, hogy mi mindent kellene megcsinálnod!


Kedves Szűz!
Már a hétvégi készülődés lázában égsz, ezért szinte semmi másra sem tudsz gondolni, csakis arra, hogy mi mindent kell megcsinálnod holnapra. Lehet, hogy túl komolyan veszed a hétvégi programot? Vagy tényleg van teendőd bőven? Mindegy, ma egy kicsit még figyelj a munkádra!


Kedves Mérleg!
Különleges programokra vágysz, és úgy döntesz, hogy ezeket meg is szervezed magadnak. Hiszen mikor máskor csinálhatnál valami nagyon-nagyon tavaszi dolgot, ha nem pont az első szebb pénteken? A szervezéskor ne feledkezz meg arról, hogy kinek ígérkeztél már el mára!


Kedves Skorpió!
Könnyebben teljesítesz jól pénteken, mint azt gondoltad. Most tulajdonképpen élvezed, hogy dolgozhatsz, és jól érzed magadat attól, hogy megmutathatod a kollégáidnak, hogyan is kell - szerinted - csinálni a dolgokat. Vigyázat, ma könnyen lehetsz tudálékos.


Kedves Nyilas!
Nyitott vagy az új impulzusokra, és azok bőségesen érnek téged ma. A péntek alkalmas arra, hogy lecserélj néhány műszaki eszközt, szerelőkkel egyeztess és elindíts néhány felújítási munkálatot. A számláidat is most célszerű átnézned, és ellenőrizd, hogy a legmegfelelőbb díjcsomagokat használod-e!


Kedves Bak!
Ma egész nap te vagy a postás. Üzeneteket és híreket hozol-viszel, miközben nagyon élvezed, hogy a te kezedben összpontosul minden információ. Vigyázz, ne tegyél hozzá semmit a tényekhez, mert ma sokat árthatsz valakinek azzal, ha lódítasz.


Kedves Vízöntő!
Úgy érzed, itt van már az ideje, hogy kipihenhesd magadat! Pénteken az órát lesed egész nap és arra vársz, hogy hazamehess végre a munkából. Otthon csupa olyasmi vár, amit boldogan csinálsz, hiszen sikerül úgy szervezned az estédet, hogy az mentes legyen a kevésbé kellemes feladatoktól.


Kedves Halak!
Rengeteg új élmény vár rád pénteken. Ma sikerülhet közelebb kerülnöd egy titkos álmodhoz. Sőt! Talán el is éred azt! Ma csevegősebb a hangulatod és könnyebben barátkozol, mint más napokon, használd ki ezt a lehetőséget és tegyél szert új barátnőkre!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-28 10:05:56, csütörtök
 
  Kedves Kos!
Felszabadult nap lesz a csütörtök. Ma megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor szabadjára engeded a fantáziádat és az érzelmeidet. Ma nyugodtan merhetsz álmodozni, ráadásul az álmaid hamarabb valóra válnak, mint ahogyan azt remélnéd.


Kedves Bika!
Többféle feladattal kell megdolgoznod csütörtökön. Egyrészt ma a pénzügyekkel kell foglalkoznod, másrészt a bürokráciával is találkozol, harmadrészt pedig a tavaszi szerelmek sem kerülhetnek el. Érdemes minderre felkészülnöd már idejében!


Kedves Ikrek!
Lassan felnyílik a szemed, és meglátod egy helyzet mögött azokat az energiákat, amelyek azt mozgatják. Ezek között vannak érzelmek szép számmal, de pénzügyek és némi intrika is keveredik az okok közé. Érdemes megvizsgálnod, hogy mit tehetnél ebben a helyzetben!


Kedves Rák!
Egy munkahelyi konfliktust azzal oldhatsz meg a legjobban, ha szeretettel állsz hozzá a helyzethez. Ha pedig ez sem segít, akkor ne vigyél több energiát a harcba, egyszerűen lépj túl a történteken. Hidd el, ez a másik félnek is segíteni fog abban, hogy rájöjjön, ő hol hibázott.


Kedves Oroszlán!
A csütörtöki lendületedet annak köszönheted, hogy sok mindent be akarsz fejezni még ezen a héten. Ez az időszak egyébként is alkalmas arra, hogy nagyobb teljesítményt nyújts a megszokottnál. Főleg akkor, ha sikerül tettvággyal helyettesíteni a lustaságodat.


Kedves Szűz!
Csütörtökön különösen jó érzéked van ahhoz, hogy életet lehelj a dolgokba. Szinte bármilyen vesztett helyzetet meg tudsz fordítani, és olyan eredményeket érhetsz el, amelyek téged is meglepnek. Ennek az az ára, hogy magadat add, és legyél spontán, amennyire csak lehetséges!


Kedves Mérleg!
Engedd el a felesleges félelmeidet és cselekedj ösztönösen! Fogd fel úgy a csütörtököt, mint egy táncot: nem kell mást tenned, mint elengedned magadat, és hagyni, hogy a zene vezessen. Az intuícióid és az érzelmeid belső zenéje ma jó irányba sodornak.


Kedves Skorpió!
Sokkal pozitívabban szemléled a helyzetedet, mint néhány nappal ezelőtt. Ma könnyebben megy a pozitív gondolkodás, és abban is ügyesebb vagy, hogy meghatározd a céljaidat, és megfogalmazd a vágyaidat. A munkahelyeden is jobban megértenek a kolléganőid.


Kedves Nyilas!
Szerelmes hangulatban telik a csütörtök. Ma egész nap mosolyogsz, és boldogan idézel fel néhány szerelmes pillanatodat a közelmúltból. Úgy tűnik, a hormonjaid megint pezsegnek, és ennek a szerelmed örülhet a legjobban, hiszen ő már jó ideje szerelmes hangulatban van.


Kedves Bak!
Most végre megmutathatod, hogy mennyire vagy jó szülő. Ha a gyerekeidnek szükségük van rád, akkor legyél ott mellettük. Ha azonban úgy ítélik meg, hogy ezt a helyzetet nekik kell megoldaniuk, ne avatkozz közbe. Hidd el, ők már elég ügyesek ahhoz, hogy rendezzék a dolgot!


Kedves Vízöntő!
Gyorsan elszalad ez a csütörtök, hiszen most az időérzéked egészen felgyorsul. Ez egy kicsit talán kapkodóssá és felszínessé tesz, ezért érdemes ma nagyobb gondot fordítanod arra, hogy az apróságokra is felfigyelj és az árnyalatnyi eltérésekkel is foglalkozz!


Kedves Halak!
Megérkezni még akkor is nagy öröm, ha induláskor nem voltál biztos abban, hogy akarod ezt az utazást. Ma sok Halak indul el hosszabb-rövidebb távolságra, és mindannyian élvezni fogják az utazást és az ezzel járó változásokat. Még akkor is, ha egyelőre csak lélekben teszik meg ezt a távolságot.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-27 09:05:32, szerda
 
  Kedves Kos!
Mit teszel, ha minden kicsúszik a kezedből, és ha minden eltörik? A kiabálás, a káromkodás nem fog segíteni, egy kis ragasztó talán. Mit teszel, ha ugyanez történik, csak épp átvitt értelemben? Mit teszel, ha meg kell ragasztanod néhány kapcsolatot és helyzetet?


Kedves Bika!
Apró bosszúságok érhetnek szerdán, de ezek ennél nem lesznek többek. Mindössze pár apróságról van szó, amelyek olyan jelentéktelenek, hogy talán nem is tűnnek fel neked. Ma különösen érzékeny vagy arra, ha a gyerekeidnek vagy a szeretteidnek nem sikerül valami!


Kedves Ikrek!
A kommunikációdat ma nagyban befolyásolják az érzelmeid. Mindent kimondasz, ami a szívedet nyomja, még akkor is, ha ezzel esetleg megbántasz másokat. Szerencsére a pozitív érzéseidet is azonnal szavakba öntöd és ezzel jó pár barátnőt szerezhetsz magadnak.


Kedves Rák!
Játékos és jókedvű szerdára számíthatsz. Ma ne vegyél komolyan semmit és senkit, hiszen körülötted mindenki viccesebb hangulatban van, mint máskor. Ma érdemes az élet kihívásaira is a lehető legviccesebb válaszokat adnod. Hidd el, ezek működőképesek lesznek!


Kedves Oroszlán!
Játszol az erőddel, és a hatalmaddal. Voltaképpen nem is játszol, hanem azt akarod felmérni, hogy hol vannak a határaid. Hol van az a pont, amikor már nem vagy hatással másokra? Óvatosan méricskéld az erődet, és közben ne bánts meg senkit!


Kedves Szűz!
Biztonságérzésre van szükséged. Arra, hogy tudd: minden rendben lesz, és nem történhet semmi baj az ügyeidben. Nyugi, ma az Univerzum párnákkal rakja körbe a környezetedet, így ha meg is botlanál, puhára esnél. Valójában nem kell a botlásoktól sem tartanod!


Kedves Mérleg!
Szeretnél világosan látni egy helyzetben szerdán. Ahhoz, hogy valóban minden részletre fény derüljön szükséged lesz egy segítőre. Valaki olyanra, aki könnyedén kiigazodik ebben a helyzetben, és könnyedén felismeri a hamis szavakat is.


Kedves Skorpió!
Különös kegyben részesülsz szerdán: ma megtapasztalhatod, hogy milyen erős a barátaid szeretete. Még olyan dolgokban is képesek segíteni, amikben segítséget sem kérsz tőlük. Ha pedig úgy érzed, hogy kevés az igazán jó barátnőd, akkor ma elmélyítheted valakivel a barátságodat.


Kedves Nyilas!
Itt az újrakezdés ideje! Szerdán lásd meg a napodban a lehetőségeket és legyél elég bátor ahhoz, hogy megszabadulj néhány teljesen felesleges dologtól! Ezeket talán most nehéz kidobnod, de néhány nap múlva hálás leszel magadnak azért, hogy lomtalanítottál!


Kedves Bak!
Furcsa dolgok történnek veled szerdán. Csupa-csupa szokatlanságra kell felkészülnöd, már amennyiben fel lehet készülni az ilyesmire. Ne akarj mindenáron te irányítani a helyzetekben, és ne is analizáld túl azokat. Egyszerűen csak keresd mindenben a jót!


Kedves Vízöntő!
A havazás, és a tavaszból lett tél nincs hatással rád. Ma egész nap érzed az energiát magadban, és lendületesebb leszel, mint tegnap. Érdemes ma belefognod valami olyasmibe, amit szívesen halogatnál. Vegyél egy mély levegőt és vágj bele, hidd el, megéri!


Kedves Halak!
Ma egész nap vigyáznak rád az angyalok! Bárhová is menj, bármit is csinálj, égi segítőink veled vannak, ezért kérhetsz tőlük bizalommal. Szerdán egyébként is fogékony vagy a spiritualitásra, ezért nem áll távol tőled az a gondolat sem, hogy az angyalokhoz fordulj a problémáiddal.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-26 09:43:32, kedd
 
  Kedves Kos!
Mihez lenne kedved kedden? Mi az, ami igazán feldobná a napodat? Ezen érdemes elgondolkodnod, és érdemes megadnod magadnak mindazt, amitől jó kedved lesz. Ennyi kis kényeztetés jár neked, hidd el, így a napi kihívásoknak is jobban megfelelsz majd!


Kedves Bika!
Mindent előbb be akarsz fejezni, mint ahogyan azt lehetne. Kedden egy kicsit türelmetlen vagy, hiszen nagyon-nagyon vársz valamire. Ezt az eseményt nem tudod siettetni, ezért próbáld meg a türelmetlenségedet kreatív energiákká alakítani!


Kedves Ikrek!
Egy kis fegyelmezettség sokat fog segíteni a keddeden. Ma próbálj meg minden szabályt pontosan betartani, és minden feladatot szó szerint értelmezni! Mindez sokat fog segíteni abban, hogy jól alakuljanak a dolgaid, és elégedetten zárhasd a napot.


Kedves Rák!
Színes fantáziavilágban töltöd a keddet. Ma sokkal élénkebb a fantáziád, sokkal színesebbek a gondolataid, és sokkal csapongóbbak is. A nagyon erős koncentrációt igénylő feladatokat próbáld elnapolni, de alkotó-tervező munkára ideális ez a nap!


Kedves Oroszlán!
Kedden arról álmodozol, hogy milyen jó lenne egy nagyobb személyzet, akik helyetted elvégeznék a munkádat. Például lehetne valaki, aki feljegyzéseket készít az ötleteidről, más megvalósítaná azokat, egy harmadik helyettesed pedig a házimunkában jeleskedne.


Kedves Szűz!
Különleges lehetőséget kaphatsz ma. Lehet, hogy harcolnod kell érte, talán nem kis küzdelmek árán kapod meg a feladatot, de sikerül megszerezned. Érdemes arra koncentrálnod, hogy szeresd ezt a lehetőséget, és ne csak a kihívást lásd meg benne.


Kedves Mérleg!
Ma példaképeket keresel magadnak. No nem a hollywoodi sztárok között nézel körül, sokkal inkább a saját környezetedben. Talán épp a családodban találod meg a legmegfelelőbb példaképet. Mit szólnál az édesanyádhoz vagy a tesódhoz?


Kedves Skorpió!
Nincsen kedved belemenni a vitákba kedden. Különösen hiábavalónak érzed azokat az eszmecseréket, amelyeknek a kimenetelét borítékolni is tudnád. Ha úgyis tudod, mi lesz a vége, használd ki a helyzeti előnyödet és alakítsd úgy a beszélgetést, hogy mindenkinek jó legyen!


Kedves Nyilas!
A munkahelyeden ma mindenki megértő veled, és abból sem lesz semmi baj, ha elhagytál valamit. Ma könnyedén megbeszélhetsz a főnököddel mindenféle témát, hiszen neki közléskényszeres napja van. Ezt a lehetőséget érdemes lenne kihasználnod!


Kedves Bak!
Ha már nehezen tudod a kezedben tartani a gyeplőt, akkor talán el kellene engedned. Hidd el, nem lesz semmi baj, ha néhány pillanatig nem te irányítod a dolgokat. Ha elengeded a kontrollt, azzal azt is lehetővé teszed, hogy olyan csodák történjenek, amelyekre nem is számítottál!


Kedves Vízöntő!
A hirtelen elhatározások helyett ma válaszd a megfontolt döntéseket. Érdemes néhány percet vagy órát gondolkodnod minden mai döntésed előtt. Ha túl hamar választasz, annak az lehet a vége, hogy nem sikerül mindenki számára megfelelő megoldást találnod.


Kedves Halak!
Kedves keddet tartanak a Halak jegy szülöttei. Ma mindenkihez lesz egy kedves szavad, és ebben az sem gátolhat meg, ha valakivel nem vagy beszélő viszonyban. Ha már ilyen kommunikatív vagy, érdemes válaszolnod a felhalmozódott levelezésedre is!
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-25 10:08:35, hétfő
 
  Kedves Kos!
Nem vagy elégedett ezzel a hétfővel, és hidd el, ezen a héten sokkal jobb napok is várnak rád, mint amilyen a mai. Ma sokan fognak vissza, mintha mindenki téged akarna lassítani. A szerelmed, a barátaid, a munkatársaid mind-mind téged szeretnének megóvni attól, hogy túl hirtelen döntéseket hozz.


Kedves Bika!
Ma bőven jut neked az érzelmekből. Az egész napod olyan lesz, mint egy nagy érzelmes utazás. Persze nemcsak a saját érzelmeiddel dolgozol, de mások is azt várják, hogy te vágj rendet a lelkükben kialakult zűrzavarban. Most azzal segítesz a legtöbbet, ha őszintén megmondod a véleményedet!


Kedves Ikrek!
Mielőtt elkezdődne a heti pörgés érdemes egy kis időt szánnod arra, hogy átgondold, mit kell tenned ezen a héten, és mit kell tenned ma. Egész héten jól teszed, ha reggel indulás előtt néhány percet a gondolataid rendezgetésére szánsz! Ha ez ma reggel elmaradt, bármikor bepótolhatod, hisz egész nap aktuális lesz nálad a gondolataid rendezgetése.


Kedves Rák!
Ne legyél féltékeny, és főleg ne legyél kicsinyes! Ma intézd minden ügyedet nagyvonalúan: hagyj egy kis borravalót a fodrásznál, a büfében vagy a postásnál, és a párodat se akard mindenről elszámoltatni. Ma a pontosság nem az erősséged, lassabb és álmoskásabb vagy a hétfőn megszokottnál.


Kedves Oroszlán!
Felejtsd el a hagyományokat, és rúgd fel a szokásokat! Ma akkor leszel sikeres, ha olyasmit teszel, amit még sohasem. Bátran próbálj ki újdonságokat, de arra ügyelj nagyon, hogy csak olyasmit tegyél, amivel nem bántod meg a hozzád közel állókat!


Kedves Szűz!
Könnyebb lesz ez a hét, mint az elmúlt időszak. Ezt azért fontos leszögezni már hétfőn, mert van benned egy kis félsz a következő napoktól. Nyugodtan engedd el az aggodalmaidat, és tudd, hogy minden jól alakul. Nem mellékesen pedig, mindent kézben tartasz, főleg ma, amikor egy kicsit hajlamos vagy a kontrollmániára.


Kedves Mérleg!
Az, hogy hogyan alakul a hétfőd, és hogy milyen napod van ma, kizárólag a családodon múlik. Ma nagyon erősen rezonálsz az ő hangulataikra és szinte csak azon gondolkodsz, hogy hogyan oldhatnál meg egy családi ügyet. A helyzet az, hogy nem neked kell ezt rendezned, és a szíved mélyén te is tudod, hogy csak tanácsot adhatsz, de mást nem tehetsz.


Kedves Skorpió!
Több mosolyra lenne szükséged, még akkor is, ha a nap első felében nem sok megmosolyogni valót találsz. Pedig, ha felfedeznéd a helyzetek humoros oldalát az sokat segítene neked és a környezetednek is. Ők egyébként ma jobban rászorulnának a humorodra mint máskor, most sok a rosszkedvű, feszült ember körülötted.


Kedves Nyilas!
Várakozással telik a hétfőd. Hogy mire vársz? Arra, hogy a tavasz végre teljesen átvegye az uralmat az időjárás és az életed felett. Saját, belső, privát kikeletre vágysz, és persze az újrakezdéshez is megjön a kedved. Szerencsére a hétfő meghozza a várva várt tavaszi hangulatodat és a jó híreket is.


Kedves Bak!
Csináld úgy, hogy jó legyen. Csináld úgy, hogy másnak is jó legyen és neked is jó legyen. Ezt ma nemcsak kompromisszumok árán érheted el, hiszen van a mai helyzeteknek egy olyan megoldása, ami mindenkinek tökéletesen megfelel. Ahhoz, hogy ezt megtaláld elő kell venned a diplomata énedet!


Kedves Vízöntő!
Úgy érzed magad, mint egy fruska. Ez nem is csoda, hiszen a lelkedre már erősen hat a tavasz. Sőt! Már azt is pontosan tudod, hogy mi az, amit el fogsz kezdeni ma. Vagy holnap... Most ne halogasd sokáig az újrakezdést! A legjobb az lenne, ha ma belevágnál valami újdonságba, ami feldobná az egész estédet és talán a hetedet is!


Kedves Halak!
Hétfőn végre megmutathatod, hogy mennyit fejlődtél az elmúlt időszakban. Ma igazán sikeres lehetsz a munkádban, különösen akkor, ha emberekkel foglalkozol. Ma kitűnő tanácsadó vagy, és még olyan tőled egyébként távol álló életterületeken is jó ötleteket adsz másoknak, mint például a pénzügyek vagy a papírmunka.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-24 11:13:00, vasárnap
 
  Kedves Kos!
Mosolygósan ébredtél, de ez vasárnap nem is olyan nagy csoda, ugye? Tele vagy tettvággyal, ezért szinte egész nap szaladgálsz, és talán estére jobban elfáradsz, mint egy átlagos munkanapon. A jó hír viszont az, hogy mindennel tudsz végezni ma, amit mára terveztél, így holnap teljes erőbedobással koncentrálhatsz majd az új dolgokra!


Kedves Bika!
Vasárnap utolérheted magad a házimunkában. Sőt! Most még be is előzheted magad, és olyasmiket is megcsinálhatsz, amik hetekkel később is ráérnének. Sok Bika vág bele ezen a napon a tavaszi nagytakarításba. A legjobb az lenne, ha ma csak egy egynapos etapot szerveznél, és a többit apránként, hétköznap délutánonként tudnád le.


Kedves Ikrek!
Kicsit úgy érzed, hogy nem figyelnek rád az emberek. Különösen zavar, ha a családtagjaid néznek át rajtad. A helyzeten azzal javíthatsz, ha mindenkihez lesz egy-egy jó szavad. Hidd el, ennyi elég ahhoz, hogy felfigyeljenek rád, és a vasárnapi ebéden szépen lassan te kerülj a középpontba. Mielőtt megszerzed a figyelmet, gondold végig, hogy akarod-e hallani ugyanazokat a sztorikat, mint a múlt héten?


Kedves Rák!
Vasárnap reggel szívesen lustálkodnál egy kicsit többet a szokásosnál, és szerencsére nincs semmi, ami ebben megakadályozhat. A gyerekek remekül játszanak egyedül egy kicsit, te pedig végre elbeszélgethetsz a pároddal. A nap hátralévő része is álmoskás és beszélgetős hangulatban telik, kerüljétek a kapkodást és a rohanást!


Kedves Oroszlán!
Vasárnap úgy tűnik, hogy a barátnőidnek muszáj tanácsokat osztogatnod. Ez azonban csak a látszat, és nem az igazság. Valójában nekik nem a tanácsodra és nem is a segítségedre van szükségük. Csak annyit akarnak, hogy szánj rájuk időt és meghallgasd őket. Szerencsére a gyerekeid is sokkal kommunikatívabbak lesznek, mint tegnap.


Kedves Szűz!
Kulináris kalandokra vágysz vasárnap. Szeretnél olyan ételkülönlegességeket megfőzni és kipróbálni, amilyenek eddig még nem voltak a konyhádban. Most a csillagok is támogatják a kísérletezésedet, a legjobban akkor főzöl, ha nem használsz receptet, hanem improvizálsz egy kicsit. A megérzéseid most egészen új ízkombinációkat sugallnak neked.


Kedves Mérleg!
Vezesd le a családod által okozott stresszt éppúgy, mint a munkahelyit. Úgy tűnik, hogy vasárnap olyan családtagokkal is beszélgetned kell, akik mindent megtesznek azért, hogy felbosszantsanak. Ez indulatáttétel a részükről, és a saját feszültségüket szeretnék így csillapítani. A legjobb az lenne, ha nem hagynád magadat felidegesíteni!


Kedves Skorpió!
Szerelmes gondolatok motoszkálnak a fejedben, és ma arra is rájössz - immár sokadjára - hogy miért volt jó választás a párod. A napod egyébként a leginkább semmittevéssel telik, és ha elég ügyesen szervezed meg a családi munkabeosztást, akkor mindenki annyit segít neked, hogy szinte alig kell neked megcsinálnod valamilyen házimunkát.


Kedves Nyilas!
Fordítsd alkotótevékenységbe az energiáidat! Mindegy, hogy az ebéd főzése, kertészkedés vagy festés a program, a lényeg, hogy hozz létre valamit a semmiből. Vagy legalábbis az alapanyagokból, amelyek a rendelkezésedre állnak. Ez az alkotás segíteni fog abban, hogy levezesd a héten benned felgyűlt stresszt és aggódást!


Kedves Bak!
Lehetnél sokkal könnyedebb is, ami a programokhoz való hozzáállásodat illeti. Egy kis rugalmassággal sokkal jobban alakulna a vasárnap. Különösen akkor kellene spontánabbnak lenned, ha te főzöd a vasárnapi ebédet vagy a vacsorát. A konyhában most néhány újítással sok-sok időt nyerhetnél, amit a családtagjaidra szánhatnál.


Kedves Vízöntő!
Ha elég bátor vagy, akkor megannyi érdekes esemény vár rád vasárnap. De ehhez persze arra van szükséged, hogy az irányítást átadd valaki másnak. Hogy? Te nem szoktál irányítani? Jó hír ez a párodnak, a gyerekeidnek és a barátnőidnek. Nekik ugyanis egyöntetűen az az érzésük, hogy mostanában a te kezedben van a kormányrúd.


Kedves Halak!
A komoly beszélgetések érdekelnek igazán vasárnap. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem kell minden szokásos vasárnapi teendődet elintézned, de az ebéd végén lehetőséged lesz egy igazán mély és őszinte beszélgetésre. Azon sem kell aggódnod, hogy mi lesz a téma, hiszen azt a beszélgetőpartnered hozza, és a végén úgyis világmegváltásba fordul az egész eszmecsere.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-21 10:36:01, csütörtök
 
  Kedves Kos!
Érzed, hogy közeleg a te időd, az az időszak, amikor minden jó lesz körülötted, és az az időszak, amikor minden szempontból te leszel a nyerő! Ezeket a napokat azzal siettetheted, ha már ma is csak a jó élményekre koncentrálsz. Hagyd figyelmen kívül mindazt, ami nem sikerül olyan jól, és törődj a sikereiddel: hidd el, hosszú lesz a mai sikerlistád, ha elkezded összeszedni!


Kedves Bika!
A napok egyre csak szaporodnak, te pedig úgy érzed, hogy sohasem fogsz a feladataid végére érni. Pedig a helyzet korántsem ennyire aggasztó. Ha megnézed a teendőidet, ma könnyen kiderülhet a legtöbbről, hogy egészen kis erőfeszítéssel, egészen gyorsan megoldhatnád. Érdemes megtenned ezt a kis erőfeszítést, mert így nyugodtabb lesz a holnap.


Kedves Ikrek!
Olyan ismerőseid kerülhetnek elő, akikről mostanában nem hallottál. Talán meg is lepődsz azon, hogy most keresnek, de hidd el, semmi sem véletlen, így ez sem. Ők azt hiszik, nekik lesz szükségük a segítségedre, de valójában te jársz jól ezzel a kapcsolatfelvétellel. Olyan lehetőséghez segítenek, amelyre már nagy szükséged van.


Kedves Rák!
A munkában is hallgathatnál a megérzéseidre. Nem is annyira a kósza gondolat formájában érkező sejtelmekre kell figyelned ma, mint amennyire a gyomrodra. Tudod, hogy a stressz és az idegesség a leggyakrabban a gyomrodban jelentkezik. Most használhatnád ezt előrejelzésre: mielőtt elvállalsz egy feladatot, vagy új munkába kezdenél, kérdezd meg a gyomrodat, jól döntöttél-e?


Kedves Oroszlán!
Nincs mese, a tettek mezejére kell lépned. Talán egy kicsit jobban élveznéd, ha kényelmesen ellehetnél, és senki sem akarna arra kényszeríteni, hogy cselekedj. Úgy tűnik azonban, hogy többen is arra várnak, hogy te kezdj el dolgozni valamin. Ma még talán az is elég lesz, ha úgy csinálsz, mintha dolgoznál, holnap azonban tényleg rá kell kapcsolnod.


Kedves Szűz!
Ragyogó formában vagy csütörtökön. Sziporkáznak az ötleteid, és minden helyzetre van egy frappáns megoldásod. Igaz, arra van esély, hogy ma ,,lépcsőházi gondolkodó" leszel: azaz talán minden utólag, hazaérve, a lépcsőházban jut az eszedbe. Semmi baj, még este ülj le, és írj egy e-mailt a főnöködnek, vagy hívd fel azt, akinek mondandód van.


Kedves Mérleg!
Kirobbanó formában leszel csütörtökön. A szó szoros értelmében vedd ezt most, azaz ha bármi történik, arra te hirtelen, váratlan reakciót adsz. Ma jobbára nevetőset. Bármi is történjék, te rendületlenül vigyorogsz, kuncogsz, hahotázol, gurgulázol, nevetgélsz. Ezzel a magatartásoddal pedig könnyedén felhívod magadra az emberek figyelmét.


Kedves Skorpió!
Lassan elmehetnél önsegítő csoportokat vezetni. Az elmúlt időszakban kifejezetten jó lettél ebben a témakörben. Szerencsére nemcsak az elmélet megy, de a gyakorlatban is nagyon ügyes vagy. Ma már annak is eljön az ideje, hogy a tapasztalataidat másokkal oszd meg, és ha csoportot még nem is vállalsz, legalább egy barátnőd lelkét helyreteheted.


Kedves Nyilas!
A megfelelési kényszer csak lassan olvad ki belőled csütörtökön. Pedig ez az érzés ma nemcsak nem inspirál, de direkt vissza is fog. Amíg nem tudsz túllépni azon az érzésen, hogy árgus szemek figyelik a munkádat és a viselkedésedet, addig sokkal rosszabb teljesítményt nyújtasz, nemcsak a munkahelyeden, de otthon is!


Kedves Bak!
Nincsenek megoldhatatlan nehézségek. Ezt szögezzük le rögtön az elején, és ezt tartsd észben egész nap! Ma könnyen eshetsz abba a hibába, hogy egy probléma, amit túl közelről vizsgálsz, elhatalmasodik rajtad. Úgy képzeld el ezt, mint a mondásban: nem látod a fától az erdőt, azaz te nem látod a problémától a lehetőségek erdejét.


Kedves Vízöntő!
Barátkozni jó! Kapcsolatokat építeni és ápolni pedig több mint jó! Ezen a héten már sokadszor kerülnek a gondolataid középpontjába a barátaid. Csütörtökön főleg az új ismeretségekre helyeződik a hangsúly, hiszen ma könnyedén kötsz új barátságokat. Még az is lehet, hogy egy kolléganőd vagy az új szomszédod avanzsál a barátnőddé.


Kedves Halak!
Van valaki a környezetedben, akiről azt gondolod, ő akadályoz téged. A valóság ezzel szemben az, hogy te akadályozod önmagad, ő csak tükröt tart eléd. Lehet, hogy nem tetszik, amit ebben a tükörben látsz, de akkor változtatnod is magadban kell. Ha ezt megteszed, ismét helyreáll a béke és a rend a lelkedben.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-20 10:44:30, szerda
 
  Kedves Kos!
Lehetne egy kockázattal több? Valószínűleg ma akkor jársz jól, ha mersz egy kicsit kockáztatni. Talán a főnököd kér erre, talán a párod akar belevinni valamibe, ami enyhe rizikóval jár, mindenesetre nyugodtan vágj bele az ismeretlenbe. Tartsd szem előtt, hogy semmit sem veszíthetsz, kizárólag az unalmas hétköznapokat!


Kedves Bika!
Hatalmas a közlési vágy benned, és különösen örülsz annak, ha idegenek is meghallgatnak. Úgy érzed, hogy az ismeretlenek nagyobb figyelemmel fordulnak feléd, mint az ismerősök. Persze ez csak illúzió, aminek nem lenne szabad bedőlnöd. Hidd el, az ismerőseid körében pont ma válsz olyan személlyé, akinek adni kell a szavára.


Kedves Ikrek!
A műszaki eszközeid könnyen megviccelhetnek szerdán. Nem igazán műszaki hibára gondolok, de érdemes megnézned, hogy minden e-mailedet elolvastad-e, nem bujkálnak-e olvasatlanul hasznos üzenetek a levélszemét mappában. A telefonod talán nem jelzi ki a hívásokat, vagy az sms-eket titkolja előled. Járj utána, mi lehet a hiba!


Kedves Rák!
Ha elég előrelátó voltál tegnap, akkor ma sokkal könnyebb dolgod lesz, hiszen már dolgoztál előre egy keveset. Az így nyert szabadidődet most felhasználhatod arra, hogy magaddal foglalkozz. Figyeld meg a gondolataidat, és változtasd meg a negatívakat: fordítsd át őket pozitívba, mert így sokkal jobb kedved lesz. Igaz, ezt gyakorolnod kell majd egy kicsit.


Kedves Oroszlán!
Arra jössz rá, hogy nehéz egyszerre ,,két urat szolgálni". Szerdán szeretnéd, ha megoszthatnád a figyelmedet két teljesen különböző feladat, két különböző helyzet és két különböző ember között. Ha ez nem jön össze, akkor koncentrálj önmagadra, és arra a feladatra, helyzetre és emberre, amelyik neked sokkal fontosabb. Mert azért az egyik fontosabb, ugye?


Kedves Szűz!
Szánj több időt a barátnőidre! Ma igazán megérdemelnek egy kis extra figyelmet, és erre nagy szükségük is van. Talán az egyikük még kölcsön is kér tőled valamit. Ez lehet egy ruhadarab, egy neked fontos tárgy, vagy egy kisebb pénzösszeg. Mindegy, mire van szüksége, segíts rajta, még akkor is, ha a kedvenc pulcsidat szeretné kölcsönkérni!


Kedves Mérleg!
Észmunkában te leszel a legjobb szerdán. Talán eddig nem épp a racionális döntéseidről híresültél el, és talán a mai lépéseidet is inkább a megérzéseid és a szíved szava alapján hozod meg. A külvilág mégis úgy ítéli meg, hogy racionális döntést hoztál, méghozzá egy olyan döntést, aminek már régen itt volt az ideje.


Kedves Skorpió!
Valamilyen újdonságra vágysz az életedben, olyasmire, amit még sohasem csináltál. No azért óvatos duhaj vagy, és csak olyan programokba mész bele szerdán, amikben lesznek társaid is. Ma főleg a pároddal szeretnél elmenni olyan helyekre, ahol még egyikőtök sem járt. De az is lehet, hogy pusztán egy moziba ültök be, ha kevésbé vagytok kalandvágyóak.


Kedves Nyilas!
Vigyázat, egy kis féltékenység vegyül a hétköznapjaidba. És most nemcsak a párod figyeli árgus szemekkel, hogy kikkel találkozol, de a barátnőid között is felüti a fejét a féltékenység. Mindenki rajtad osztozkodik, még akkor is, ha neked ez nem tűnik fel. Próbálj meg igazságot tenni a csajok között, a párodat pedig a szokásos módon szerelheted le.


Kedves Bak!
Szerdán az lesz az érzésed, hogy ez a világ túl kicsi neked. Túl szűkösnek érzed majd a kereteket, amelyek körbevesznek téged. Egész nap kényelmetlenül fészkelődsz a széken, és úgy érzed, hogy az asztalod sem a megfelelő méretű. A neked szánt mai feladatokról már ne is beszéljünk, azok szinte gúzsba kötnek. Gyorsan csináld meg őket, hogy túl legyél a nehezén!


Kedves Vízöntő!
Gyereknevelési kérdésekben szerdán igazi szaktekintélynek számítasz. Akár a saját gyerekeidről van szó, akár mások kérnek tőled tanácsot, a leghíresebb gyerekpszichológusokat megszégyenítő módszerek jutnak az eszedbe. Szakterületeid a tanulásra való ösztönzés és az önálló leckeírás. Igaz, saját gyerek esetén lehetséges, hogy te írod meg az ő leckéjét önállóan.


Kedves Halak!
Vannak nagy terveid ugye? Hisz minden Halak szeret álmodozni arról, hogy egyszer megvalósítja a legtitkosabb vágyait. Ma eljött az a nap, amikor ezt megteheted. Persze lehetséges, hogy nem valósíthatod meg A-tól Z-ig az egészet. De az ábécé első néhány betűjét könnyebben kipipálhatod, mint azt gondolnád. Kezdetnek talán ez is elég lesz, ugye?
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Horoszkóp
  2013-03-18 10:08:45, hétfő
 
  Kedves Kos!
Hiába van hétfő, a Kosok ma szabadnak, és boldognak érzik magukat. Legyen ez bármekkora ellentmondás is, a jegy szülöttei ma szárnyalni fognak. A fellegekben jársz, hiszen hétfőn olyasvalamit kapsz a munkatársaidtól vagy a főnöködtől, amire már nagyon is régóta vágytál. Érdemes kihasználnod a mai nap felemelő hangulatát, és néhány kevésbé felemelő ügyet is elintézhetnél.


Kedves Bika!
Az írásbeli kommunikáció királynője leszel hétfőn. Ma könnyedén írsz meg minden kimutatást, ügyesen fogalmazol e-maileket, és a legrettegettebb hivatalt is meg tudod győzni a beadványaiddal. Remek kommunikációs képességednek is megvan a határa: addig tart a rábeszélőkészséged, ameddig írnod kell. Amint beszélsz is, elveszik a varázs és a leginkább csak hebegsz-habogsz.


Kedves Ikrek!
Ma minden zaj zene lesz füleidnek. Ritmusok, dallamok közt töltöd a hétfődet. Valószínűleg középsúlyos dallamtapadásod van a hétvégéről, ami azt jelenti, hogy egy olyan dalt dúdolgatsz, amit most hallottál. A legszebb az egészben az, hogy amikor meghallottad ezt a dalt, először azt hitted, hogy nem fogod szeretni, erre tessék, még ma is ezt dúdolgatod.


Kedves Rák!
Hogy állsz az otthon készített kozmetikumokkal? Van kedved egy kis kotyvasztáshoz? Hát persze hogy van! A Rákokból hétfőn előjön a házi kozmetikus, és most ügyesen alkotsz saját szépítőszereket. A profik krémet főznek (ehhez rengeteg segítséget találsz a különféle blogokban) a haladók testápoló olajat kevernek, a kezdők pedig pakolást készítenek maguknak.


Kedves Oroszlán!
Minél több a követelmény előtted, annál feszültebb vagy. Igaz ez akkor is, ha te magad vagy az, aki a követelményeket önmagad elé állítod, és igaz akkor is, ha mások követelményeiről van szó. Ma főleg te leszel az, aki megfogalmazod önmagaddal szemben az elvárásaidat, és bizony a lécet olyan magasra emeled, hogy egy ilyen álmos, nyűgös tavaszi hétfőn esélyed sem lesz átugrani.


Kedves Szűz!
Több könnyedséget, több nevetést, több flörtöt! Elvégre tavasz van! Ráadásul nemrég még pont te magyaráztad egy barátnődnek, hogy tavasszal szabad megőrülni, tavasszal szabad könnyednek lenni, tavasszal szabad egy kicsit kacérkodni. Ha pedig ezt komolyan gondoltad, miért nem élsz te is a tanácsaid szerint? Hétfőn például jó lenne egy kis lazaság és egy kis móka neked is!


Kedves Mérleg!
,,Hupsz, ez kiment a fejemből!" - Minden valószínűség szerint ez lesz a Mérlegek egyik legtöbbet ismételgetett mondata hétfőn. Most egész egyszerűen szeleburdi vagy és szétesett. Ennek megfelelően sorra felejted el a dolgokat, és még arra sem emlékszel kristálytisztán, amit te magad mondtál. Épp ezért, ma legyél megengedő másokkal és önmagaddal is!


Kedves Skorpió!
A hét első napja kivételesen nem a nyűgösségről szól. Nagy eseményre készülnek a Skorpiók, akik könnyedén megláthatják a reményt a szürke és hideg hétfőben. Ma valószínűleg sok barátod csodálkozik el az optimizmusodon, és azon, hogy mindig képes vagy mosolyogni. Mindig, még akkor is, amikor mások már rég unott arccal végeznék a nemszeretem munkafolyamatokat.


Kedves Nyilas!
A hétfő a nagy találkozások napja. Ma a legkülönfélébb szerzetekkel futhatsz össze. Az utcán látsz például néhány igazán fura alakot, és a barátnőid közül is a legextrémebbekkel és legfurábbakkal találkozol. Ez így van rendjén, hiszen ma a furcsaságok megmosolyogtatnak, a különlegességek pedig szórakoztatnak. Ma ne tegyél semmit, ami átlagos!


Kedves Bak!
Csak apránként! - Így hangzik a Bakok jelmondata, hiszen ma pontosan tudjátok, hogy az idő nektek dolgozik. Előbb utóbb minden elmúlik, és előbb utóbb biztosan eljön a megfelelő pillanat. A Bakok ma nemcsak a türelemben jeleskednek, de az időzítésben is. Talán pont a türelmed miatt ismered fel olyan pontosan a számodra legalkalmasabb pillanatokat.


Kedves Vízöntő!
A reggeli öltözködésedet érdemes lenne kiegészítened egy extra darabbal: szükséged lenne egy képzeletbeli lelki páncélra. Ha most extra védettséged lenne az jót tenne a hangulatodnak, hiszen hajlamos leszel mindent támadásként értelmezni hétfőn. Ma érzékenyebb a lelked a szokásosnál, és hajlamosabb vagy jobban megbántódni, mit más napokon.


Kedves Halak!
Szinte az egész napod egy elvarázsolt lebegésben telik. Amíg mások azon bosszankodnak, hogy megint hétfő van és megint munkába kell menni, a Halak mosolyogva álmodozik. A munkahelyeden jó lenne, ha nem ma végeznéd a balesetveszélyes feladatokat, mert a nagy álmodozásban könnyen elejtheted azt, ami a kezedben van, és könnyen összekeverheted a munkafolyamatokat is.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
     1/35 oldal   Bejegyzések száma: 348 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 26
  • e Hét: 315
  • e Hónap: 595
  • e Év: 60444
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.