Belépés
naca1022.blog.xfree.hu
"..Leginkább a pillangóhoz hasonlítok. Ha megpróbálsz birtokolni, kisiklok a kezeid közül. Ám ha szabadon engedsz, örökké hozzád repülök majd.." . Naca
1969.10.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
5 perces szex
  2010-08-15 10:46:18, vasárnap
 
  5 perces szex???

Megmenthetik a kapcsolatot a kihűléstől! Mindez remekül illeszkedik rohanó világunk mindennapjaiba. Egy próbát megér...

Az élet rövid. Az éjszakák pedig még rövidebbek, főleg, ha van két-három 6 éven aluli gyermekünk, netán vizsgaidőszak van, vagy rendszeresen hazahordjuk a munkát. Minden perc számít, így nem csoda, ha azon kapjuk magunkat, hogy az intimitásnak is lassan a naptárunkban keresgélünk időpontot. No és persze minden éjjel azzal az ígérettel zuhanunk az ágyba, hogy holnap végre hatalmasat szeretkezünk, aztán mégis győz a fáradtság, a tévéműsor, a laptop, a gyerek. A jó hír: a kötődést segítő oxitocin hormon nem ismeri a stoppert, vagyis már egy rövid fizikai kontaktus is elegendő a termelődéséhez. Néhány percnyi ágyakrobatika pedig igazán beilleszthető az életünkbe, főként, ha kellemes mellékhatásaira koncentrálunk: a kiegyensúlyozottságra vagy a biztonságérzetre, de a fiatalító krémeket is kihajíthatjuk, ha rendszeresen áldozunk a gyors szex oltárán.


A gond gyakran ott kezdődik, hogy az elvárásaink nagyok. Magunkkal, a párunkkal, egyáltalán a párkapcsolatunkkal szemben. Még nagyon is jól emlékszünk azokra az időkre, amikor halmoztuk az élvezeteket, és egész hétvégén alig bújtunk ki az ágyból, de a fél éjszakánál biztosan nem adtuk alább. Mindenesetre könnyen esünk abba a hibába, hogy azt gondoljuk: minél ritkábban van részünk a testiségben, a ritka alkalmaknak annál hosszabbnak, élvezetesebbnek, különlegesebbnek kell lenniük. Ezzel pedig akarva-akaratlan egyfajta nyomás alá kerülünk, és végül - megspórolva ezt a stresszt - inkább befordulunk a fal felé, és az alvást választjuk. Ha azonban elengedjük abbéli szorongásunkat, hogy a szexnek mindig a legmegfelelőbb helyszínen és a legmegfelelőbb időpontban kell történnie, máris sokat tettünk önmagunkért és a vágy ébren tartásáért.Szex vagy pihenés? Mindkettő! Egy németországi kutatás szerint a férfiak 92 és a nők 56 százaléka tartja izgatónak a gyors együttléteket, amelyeknél persze nincs előírva, hogy kötelező behatolással végződniük. A gyors szex erényei érvényesek az orális, illetve a manuális érintkezésekre is, és a viharos tempó az orgazmus esélyét sem csökkenti. Kutatások szerint önkielégítés alkalmával négy percre van szükségünk ahhoz, hogy a csúcsra juttassuk magunkat, vagyis ha a gyorsan kínálkozó lehetőség nem juttat minket kielégüléshez, felesleges magunkat okolni. Nem az idő kevés, egyszerűen a technika nem a megfelelő! Ám itt sincs ok a kétségbeesésre, megeshet, hogy az erotika ezen válfaja is némi gyakorlást igényel, ami bizonyára nem fog a nehezünkre esni. Ha pedig még mindig nem lennénk meggyőzve arról, hogy a villámgyors szex is jobb, mint a semmilyen szex, álljon itt bizonyítékul egy amerikai kutatás, mely szerint a legkielégítőbb szex időintervalluma 3-13 perc közé tehető. És amikor tíz nőből nyolc az összebújás helyett inkább az alvást választja, bátran tegyük fel a kérdést: miért kellene bármelyikről is lemondanunk?

Könnyen csapdába eshetünk viszont, ha az intimitásra kapcsolatunk egyetlen igazi fokmérőjeként tekintünk. Vagyis: "ha sok a szex, minden oké, ha kevés, gáz van". Sokan szakítanak az évek során megkopó vágy miatt, amelyen gyakran felülkerekednek mindennapi problémáink. Nem fogadják el, hogy ez a dolgok rendje, és nem lehet éveken, évtizedeken át azonos intenzitással izzani. A kötődésért felelős oxitocin hormon azonban csak testi közelség esetén tud felszabadulni. Ehhez akár elegendő lehet egy hosszú ölelés vagy egy csók is. De persze ezek is ritkulnak, ha a szexuális frusztráció már eluralkodott rajtunk. Innen már csak egy ugrás az a fázis, amikor minden apróság feszültséget szül a felek között és állandósul a marakodás. Vagyis minden olyan nap vagy hét puszta időpocsékolás, amikor a legtutibb alkalomra várunk. Testi közelség nélkül a legviharosabb időszakban sem találhatunk újra egymásra! Ugyanakkor a gyors szex felidézheti azokat az emlékeinket, amikor még alig vártuk, hogy végre összebújhassunk a párunkkal. Amikor legszívesebben egész nap a karjaiban feküdtünk volna. Tehát ildomos a "nincs időnk" kifogást félrehajítani és a tettek mezejére lépni, amikor csak lehet. Tulajdonképpen olyan ez, mint a kocogás. Eleinte nehezen vágunk neki, utána azonban fáradtságunk megtérül, hiszen sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A kocogásból pedig hamarosan kedvelt hobbi válik, amiről már nem szívesen mondanánk le.
- Találd meg a réseket! Ha belegondolsz, 5-10 percnyi időt sok mindenből le lehet csippenteni!
- Suttogj! Kedvesed bizonyára érteni és értékelni fogja, ha a megfelelő pillanatban a fülébe suttogod: "Kapsz tíz percet édes!" Érzékeltesd, hogy az sem nagy baj, ha az előjáték elmarad!
- Ki a hálóból! A hosszú, elnyújtott együttlétekhez valóban a franciaágy a legideálisabb, ám a gyors szexre szinte bárhol sort keríthettek: az asztal tetején, a lépcsőházban, a tus alatt, az autóban stb.
- Vetkőzni felesleges! Legalábbis teljesen meztelenre. Időt nyerhettek, az izgalmat pedig fokozhatjátok, ha néhány ruhadarabot magatokon tartotok!
- Vállald a felelősséget önmagadért! A viharos tempóban - főleg, ha még nem vagytok gyakorlottak ezen a fronton - célszerű mutatnod az irányt a partnerednek. Mondd meg neki nyíltan, hogyan szeretnéd, hogyan tud téged a leggyorsabban a mennyekbe repíteni.
- Változtass a nézeteiden! Ha még mindig fenntartással kezelnéd a gyors örömszerzés ezen formáját, tudatosítsd magadban, hogy a gyors szex nem rossz, nem illetlen vagy túl felszínes, hanem praktikus és izgalmas! No és ne feledd a régi szexbölcseletet: nem a hosszúság számít!Franco Marco tollából: Pár perces szerelem


Négy perc szex. Orálisan, kézzel, lábbal, maszturbálva. Hozzá egy kis ölelés és fix a boldogság. Trendi szabály tartsátok be. Mondjuk engem jól megszívatott apám, mikor a nyolcvanas években kezembe adta az Egészségügyi ABC ötödik kiadását, melyből szépen megtanultam, hogy az orál-anál verzió - még ha csak egy percig is tart csupán - nagyon beteg dolog. Ámulva olvastam, hogy "a nemi ösztön eltévelyedése a szájba vett pénisz, vagy klitorisz", s hogy "ép lelkialkatú egyénekben is előfordulnak ilyen problémák átmeneti, enyhe perverzitások formájában". Onnantól kezdve pontosan vágtam, hogy ez a "perverzió nem mindig elmebetegség tünete, jóllehet az ösztönélet egyik-másik perverz megnyilvánulása az emberek jelentős része előtt érthetetlen, közömbös, visszatetsző vagy egyenesen undorérzést kelt". Olvasva világosodtam meg arról, hogy "a nemi ösztön rendellenes megnyilvánulásai között leggyakoribb a maszturbáció, s csak fokozatban különbözik tőle a nárcizmus", meg arról is, hogy "mindehhez hasonló jelenség, amikor a férfi a női nemi szerveket csókolgatja és nyalogatja, ezt azonban legtöbbször normális közösülés követi." Boldog békeidők. Most más a tanítás: nem vagy elmebeteg, ha szájba veszed más testrészét, sőt, ha úgy alakul pár perc is elég a jóhoz. Szaladgáljatok hát kedves barátaim a pénz után, dolgozzatok míg bírtok, aztán keressetek egy decens klotyót és éljétek át a mély szerelmet a buditetőn három perc alatt. Megéri. Boldogok lesztek. Akkor is, ha nem.
 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
8 dolog...
  2010-08-15 10:27:13, vasárnap
 
 
8 dolog, amit a férfiak utálnak az ágyban
1. Szex közben vannak olyan nők, akik nem csinálnak semmit - szerepük az együttlét során abban merül ki, hogy fekszenek, és azt várják, hogy a másik örömet szerezzen nekik. Valószínűleg ez a legrosszabb dolog, amit egy nő tehet - a férfiak utálják ezt. Némi mozgást időnként nem árt belevinni a dologba még akkor is, ha az adott pozícióban a férfi van felül. Mutassuk ki azt, hogy mi is legalább annyira akarunk szexelni a partnerünkkel, mint ő velünk. Ha a nő csak fekszik ott, mint egy fadarab, akkor a partner, ha fontos neki, hogy örömet szerezzen a másiknak, minden további nélkül leblokkolhat, és akkor lőttek az örömteli együttlétnek.

2. Majdnem minden nő egyetért abban, hogy jóleső érzéssel tölti el, ha partnere csókokkal halmozza el. Ugyanez igaz a férfiakra is, ők is szeretik, ha egy nő csókolgatja őket a testük bármely - de lehetőleg minden - pontján. Ha biztosra akarunk menni a kielégítés terén, akkor ne takarékoskodjunk a csókokkal.

3. Azok a nők, akik kicsit konzervatívabban gondolkodnak, úgy vélik, hogy a férfinak kell irányítani az ágyban. Ez azonban korántsem így van, a nők igenis vegyék át az irányítást az ágyban - mutassuk ki, hogy most mi irányítunk, a másiknak azt kell csinálnia, amit mi kérünk, mivel most mi osztjuk a lapokat. Biztosak lehetünk benne, hogy a férfiak nagyon izgatónak találnak egy ilyen húzást - néha kimondottan szeretik, ha más diktál nekik.

4. Legyünk érzékenyek a partnerünk igényei iránt. A nők is azt szeretik, ha egy érzékeny férfit tudhatnak maguk mellett, próbáljunk meg mi is hasonlót nyújtani. A férfiak teste igen érzékeny, így mellőzve az egoizmusunkat, mi is szerezzünk partnerünknek akkora örömet, mint amekkorát ő szerez nekünk.5. Ha azt akarjuk, hogy örömben részesüljünk, ne felejtsünk el mi is örömet szerezni a partnerünknek. Előfordulhat, hogy a férfiak úgy gondolják, hogy a hölgyet, akivel éppen az ágyban próbálnak mélyebben megismerkedni, egyáltalán nem érdeklik az érzései és az, hogy mit csinál. Ne felejtsünk el időnként megbizonyosodni arról, hogy mit érez, és ne mulasszuk el ennek a ténynek hangot is adni - a férfiak ugyanis azt is imádják, ha a figyelmünket élvezik.

6. Ne zavarjuk össze partnerünket. A nők egy része nem mutatja ki az érzelmeit, így a férfiak nem tudják, jó-e az, amit csinálnak, vagy nem. Ne féljünk sikoltozni örömünkben, ha az, amit partnerünk "művel", valóban olyan jó, hogy sikítozni támadna kedvünk. Ha csak annyi jelzés telik, hogy kicsit mélyebben kezdünk lélegezni, már maga a tény, hogy hangot "adunk ki", jelzi a másik számára, hogy erőfeszítései bizony nem hiábavalóak és igen jó úton jár abban, hogy a csúcsra juttasson bennünket. Mindkét fél jó jár - a férfi tudni fogja, hogy minden oké, mi pedig ennek eredményeképpen másféle jutalomban részesülünk.

7. Ha úgy érezzük, hogy a szexuális életünk kissé unalmassá válik, tegyünk ellene, mielőtt még túl késő lesz. Ne féljünk meglepni partnerünket egy-egy érzékibb ruhadarabbal, sőt, attól se ódzkodjunk, hogy oly módon táncikáljuk körbe, amitől egy idő után ránk veti magát.

8. A férfiak azt sem kedvelik, ha a nő soha nem mutat kezdeményezőkészséget a szex során. Ez inkább a régimódi vagy a nagyon félénk hölgyek jellemzője. Ez valamennyire kapcsolódik az előbbiekben már említett egyik zavaró tényezőhöz - bármennyire is nagy a férfiak egója, néha szeretik, ha átveszik tőlük a gyeplőt, az ágyban különösen. Persze a természetét senki nem tudja megváltoztatni, viszont érdemes lehet tisztában lenni ezzel a kritériummal is.
 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
Öt dolog, amit a nők utálnak..
  2010-08-02 23:50:59, hétfő
 
  1. Ne legyünk túl óvatosak

Az olyan szövegek, mint "megengeded, hogy..." NEM izgatóak. Igazából hangulatgyilkosnak lehetne csak nevezni. A jó szerető tudja azt, hogyan kell tudatni partnerével, hogy mi lesz a következő lépés és fel tudja készíteni rá anélkül, hogy bármilyen kérdést feltenne. Néha csak elég egy "vetkőztető" nézést elővenni, vagy egy provokatív érintéssel tudtára adni a másik félnek, hogy megvan a hangulat az intim együttléthez.


2. "Mechanikus" szex

A legtöbb nő egyetért abban, hogy a szenvedély nélküli szex egyszerűen unalmas, még időtöltésnek is csak ideig-óráig, és nagy szükség esetén megfelelő. Senki nem akarja, hogy "guminővé" fokozódjon le (persze, mint minden alól, itt is találunk kivételt). Nem arról van szó, hogy az együttlét minden alkalommal legyen orbitálisan jó, csak ne feledkezzünk meg arról, hogy minden nő szeretné, ha valóban nőként kezelnék az ágyban is, és elvár némi érzékenységet - ne csak szex, hanem szeretkezés legyen az együttlétből.


3. Monotónia

Ha a barátnő vagy a feleség már ismeri a férfi minden egyes mozdulatát és "trükkjét" - akkor igen nagy pácban vagyunk. Persze, pánikra akkor sincs még ok, néha a hangulat feldobásához elegendő egy sima helyszínváltás is. Próbáljuk ki az intim együttlétet a fürdőszobában, a konyhában, az autóban vagy éppen a természet lágy ölén (persze csak úgy, hogy nézők ne legyenek) - a lehetőségek száma végtelen. Használjuk a képzelőerőnket!


4. Nyögdécselés és beszélgetés

Ha a partner túl hangos az együttlét közben, az legalább annyira idegesítő a nők számára, mintha valaki halálos csendben "teljesít". Itt óvatosan kell eljárni, érdemes időt fordítani az arany középút megtalálására - vagyis az érzéseinket minden további nélkül kifejezésre juttathatjuk, de csak a kedvesünk, nem pedig az összes alsó és felső szomszédunk számára. Próbáljuk ne mindig ugyanazt mondogatni közben, ha dicsérni akarjuk a másikat; ha az ágybéli teljesítményét akarjuk elismerő szavakkal illetni, akkor sem kell mindig ugyanazon kifejezésekhez ragaszkodni.


5. A kísérletezésre való hajlam teljes hiánya

Ha hosszútávú kapcsolatban élünk, ne féljünk új dolgokat kipróbálni. A szex egy idő után unalmassá is válhat, ami ellen viszont nagyon sokat tehetünk. Kezdve attól, hogy különböző pózokat próbálunk ki, egészen addig, hogy különböző szerepjátékokkal engedjük szabadjára fantáziánkat. Bármi megengedett mindaddig, amíg mindkét fél örömét leli benne. Ezeket a fantáziáinkat nyugodtan megbeszélhetjük partnerünkkel egy pohár bor mellett, és meglepődve tapasztalhatjuk majd, hogy milyen gyorsan valósággá válhatnak.

A fentiek egy "nagyjából" irányt kívántak bemutatni arra, hogy miképpen lehet a szexuális életünkön javítani. Ami biztos, az az, hogy a nők nem a Casanovát keresik minden férfiban, csupán azt várják el - joggal -, hogy ne sajnáljanak időt és energiát fordítani arra, hogy a kapcsolat megfelelően működjön. Az "unalmas" ellentétje az izgalmas, így ha időről időre megpróbáljuk valamivel meglepni partnerünket, biztos, hogy nem fullad unalomba a kapcsolatunk.

Ha a barátnő vagy a feleség már ismeri a férfi minden egyes mozdulatát és "trükkjét" - akkor igen nagy pácban vagyunk. Persze, pánikra akkor sincs még ok, néha a hangulat feldobásához elegendő egy sima helyszínváltás is. Próbáljuk ki az intim együttlétet a fürdőszobában, a konyhában, az autóban vagy éppen a természet lágy ölén (persze csak úgy, hogy nézők ne legyenek) - a lehetőségek száma végtelen. Használjuk a képzelőerőnket!

 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
Izgalmasabbá a szexet...
  2010-05-13 23:22:24, csütörtök
 
  10 mód, hogy feldobjuk szexuális életünket


Miután lenyomtál két menetnyi mosogatást, elfuvaroztad a gyerekeket a suliba és vissza, valamint egy Jamie Oliver főztjével is felérő vacsorát produkáltál a családnak, valószínűleg nem azon gondolkodsz, hány perces sztriptíztánccal kápráztatod el férjedet ágyba bújás előtt.

Ha a szexuális életünk iránya a lejtő alja felé száguld, érdemes elolvasni az alábbi, viszonylag egyszerű, tíz pontos ajánlást, amely a partnered és közted dúló szenvedélyt hivatott - ismételten - előhívni.

1. Kommunikáljunk

A kapcsolat egyik talán legfontosabb eleme, de egyúttal a legnehezebben teljesíthető is. Sok évnyi házasság után a párok úgy tűnik, elfelejtik, hogyan kell kifejezni azt, hogy mennyire szeretik és értékelik egymást - ennek viszont könnyedén az lehet a következménye, hogy a partnerek eltávolodnak egymástól. A szex egy olyan dolog, ami együtt tartja az embereket - tartják a szakértők - és ha nem kapjuk meg benne, amit akarunk, kommunikáljunk. Mondjuk el a másiknak, hogy mi az, ami jól esik nekünk és hacsak nem vagyunk túlságosan szégyenlősek, ne habozzunk pontos "utasításokkal" ellátni a másikat.

2. Egy kis nyugalmat, ha lehetne...

Semmi nem tudja úgy kinyírni az intimitást, mint amikor a kétéves gyerekünk töri ránk az ajtót - úgyhogy ha lehetséges, szerezz be egy bébiszittert néha. Ha otthon túl sok minden elvonja a figyelmedet - mint például a csap alatt tornyosuló mosatlanok halmaza - akkor nyugodtan tedd félre a tennivalókat egy időre, és inkább vedd a nyakadba a várost.

3. Maradjunk az egyszerű dolgoknál

Akármennyire is sok a tennivaló a házban és akörül, a szakértők egyetértenek abban, hogy a pároknak muszáj időnként kimozdulniuk otthonról - például egy-egy randi "segítségével". Nem ajánlatos letudni az együttlétet mozizással; inkább valami olyat válasszatok, ahol beszélgetni tudtok egymással, mint például egy éttermi vacsora felett. Nagyot lendíthet a kapcsolaton az is, ha egy hétvégére elvonulhat az ember valahová - persze nem kell mindjárt olyan úti célokban gondolkodni, amelyhez előtte minimum bankot kell robbantani. Ha végképp szűkösek az anyagi keretek, akkor az utazgatást kiválthatja az együtt zuhanyozás vagy ha kéz a kézben vonultok le a sarki zöldségeshez.

4. Csak nyugi

Ne arra törekedjünk, hogy az este tűzijátékkal és dobszólóval végződjön, főleg akkor, ha az intim együttlét a cél. Ha már sikerült a gyerekeket elpaterolni Manci nénihez péntek estére, akkor arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy munkahelyi és egyéb dolgok ne akadályozzák az estéteket - igyekezzetek a dolgot valóban együtt töltött, "minőségi" időtöltésként felfogni, nem pedig egy forgatókönyvet követő eseményként.

5. Legyetek gyengédek

Főleg abban az esetben, ha az intim együttlétek között a kelleténél kicsit több idő telik el, próbáljátok ne egyből a "lényegre" térni, és hagyjatok megfelelő időt az előjátékra. Egyáltalán nem gáz az, ha a TV előtt összeölelkeztek, összebújtok. Nem elveszett ötlet egy érzéki testmasszázs sem, némi Káma Szutra körítéssel megtoldva.6. Legyünk kreatívak

A kreativitás alatt ne azt értsük, hogy munkahelyen ebédszünet alatt betanuljuk az előbb említett Káma Szutra mind az x számú pozitúráját és el is játsszuk azt - de ettől függetlenül minden bizonnyal örömet okozhat az, hogy ha nem mindig ugyanaz a személy nézi a plafont az intim együttlétek alatt (és nem azért, mert arról is csak a takarítás jut az ember eszébe). A merészebbek próbálkozhatnak szexuális segédeszközökkel, hiszen az emberi fantázia ezen a téren is kimeríthetetlen. Bánjatok azonban óvatosan a kreativitásotok kiélésével főleg akkor, ha az egyikőtök szexuális igénye nincs összhangban a másikéval. Nem biztos, hogy jó ötlet ugyanis kedvesedet meglepni egy huncut videóval, ha ő eleve ódzkodik attól, hogy az ilyet megnézze (legalábbis más társaságában, még ha az adott esetben a férje / felesége is). Itt sem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy a lényeg a kommunikáció: mielőtt megrendeled a méretre szabott bőrszerkót és a hozzá passzoló korbácsot és bilincseket, tárgyald meg kedveseddel, hogy ő is benne van-e a dologban.

7. Akard, hogy akarjanak

Tudasd a partnereddel, hogy akarod őt. Még akkor is, ha ezt a mindennapok során nyilván nem úgy mutatja ki az ember, mint az ismerkedési időszakban, azért nagyon jól esik az, ha a partnerek kimutatják egymás előtt, hogy vonzónak találják a másikat - sőt, igazából nem is olyan rossz ötlet az, ha felidézitek, miket mondtatok egymásnak annak idején, amikor összejöttetek.

8. Kérjünk segítséget

Semmi nem öli meg hamarabb az intim együttlét iránti vágyat, mint az, ha a kapcsolatban résztvevő felek egyike úgy érzi, hogy a másik nem értékeli eléggé. Ha túlságosan lefoglal a házimunka, kérj segítséget a párodtól, mert úgy hamarabb kész lesznek a dolgok és több időtök marad egymásra.

9. Keressünk orvosi segítséget, ha szükséges

Azok a nők, akik közelednek a menopauza időszakához, észrevehetik, hogy a libidó időnként bizony alábbhagy; a szex unalmas lesz, az együttlét pedig kevésbé kívánatos. A szakértők viszont egyértelműen azt állítják: nem törvényszerű, hogy ezt bármely nő is megszenvedje, hiszen léteznek már rá megfelelő kezelések, amelyeket érdemes alkalmazni.

10. Testmozgás

Akármilyen külsővel rendelkezünk, vagy akármit is gondolunk a külsőnkről, az biztos: ha valaki jól érzi magát a bőrében, az sokkal vonzóbbá válik a partnere számára - az endorfin-termelést viszont egészen biztos, hogy beindítja az, ha rendszeresen végzel valami testmozgást. Még ha randit nem is szervezünk a konditeremben - ezt maximum csak az igen elszántak vállalják be -, azért a háztömb körüli kéz a kézben való sétálgatás is megfelelő mértékű "áldozatnak" bizonyulhat a testmozgás oltárán.
 
 
1 komment , kategória:  Egy kis erotika  
Dirty Dancing - Cry to Me
  2009-10-31 03:27:39, szombat
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
A csábítás
  2009-10-28 09:15:33, szerda
 
  A csábításra is rá kell hangolódniHiába a hely, a tökéletes alkalom, ha épp a szexuális vágynak vagyunk híján. A beletörődést azonban alkalomadtán kiválthatja némi külső vagy belső segítség, legyen az fantáziamozitól a rúzsozás aktusán át az erotikus muzsikáig bármi. Hangulatba kerülni is feladat, de tanulni kell, mikor mi válik be.
Nem ritka szituáció, hogy az "előre leszervezett" szexuális együttlét küszöbén, bár minden együttáll, épp az odabent tolakodó vágyaknak vagyunk híján. Napok óta arra a délutáni, lopott pásztorórára spannoljuk magunkat, se munka, se gyerek, se családlátogatás, se otthoni teendő... de szexuális izgalomnak nyoma sincs. Alapvetően ugyanerre a helyzetre rímelnek azok az alkalmak is, amikor tudván tudjuk, helye és ideje is lenne némi paráználkodásnak, és kifejezetten jóleső érzéssel tölt el a gondolat, hogy a spontán örömök oltárán áldozzunk, mégse moccan semmi ez irányba - a testi tünetek és a bizsergető izgalom is elmarad. Hiába a szándék, önmagában még nagyon kevésnek érezzük. Ilyenkor vagy fejfájásra hivatkozva vágjuk el az útját minden továbbinak - és az idő vasfogán vagy a frigiditás mibenlétén morfondírozunk -, vagy tudatosan rásegítünk kicsit, hátha.Kellenek a mankók

A "mankók" akaratlagos segítségül hívása nagy hasznunkra lehet adott esetben. Sokan tapasztalják, hogy bár maguktól ritkán éreznek égető vágyat és mindent elsöprő nemi izgalmat (munka vagy ébredés után ritkán vedlünk pillanatok alatt dévaj szexistennővé), azonban ha az első néhány percben sikerül jól koncentrálni, vagy teljesen ellazulni, félsiker.
"Sokat dolgozom mostanában, nagyjából minden energiámat felőrli. Ha őszinte akarok lenni, az idejét se tudom, mikor kezdeményeztem utoljára. Szóval alapból nincs kedvem hozzá, gyakorlatilag magamtól eszembe sem jut. Viszont megtanultam, hogy hogyan vagyok képes hangulatba hozni magam. Nem kell pornót néznem vagy ócska, meztelenre vetkőztetett férfiakat bámulnom magazinokban. Megvannak a jól bejáratott fantáziáim, és ha ezeket sikerül életszerűen előhoznom, és kellőképpen beleélnem magam, percek alatt nagyon fel tud izgatni. Annyira van szükségem csak, hogy egyáltalán ahhoz legyen kedvem, hogy lehívjam ezt a mozit - ami többnyire mindig ugyanaz, és ha jól csinálom, mindig működik" - meséli mosolyogva harmincas nőismerősünk, hozzátéve, hogy akadnak azért alkalmak, amikor még a "mentális erőfeszítés" is erőn felülinek tűnik, és csak egy ölelésre lesz elég, de olyankor valóban okosabb inkább a pihenésre szavazni."Néha a csábítási kedvre, a kacérkodásra is rá kell segíteni - meséli szintén harmincas adatközlőnk. - Régebben elkönyveltem, hogy az adott pillanatban épp nincs kedvem hozzá, és gondolkodás nélkül lemondtam róla. Aztán idővel észrevettem, hogy nálam nagyon sokat segítenek a külsőségek. Például ha nagyon erősen festem ki a számat, hosszasan és lassan, ha rengeteg időt szánok a szépítkezésre, az beindít. Ha csábítónak öltözök, "beszivárog" valamiféle izgalom - és már maga a kezdeményezés felizgat. Máskor elég annyi is, ha hagyom, hogy sokáig masszírozzon, nézzen, vagy csókolgassa a nyakam. Még ha nincs is kedvem lefeküdni vele, ha abban a néhány percben el tudom engedni magam, és nem mondok nemet rögtön, működni kezd. Régen többször előfordult, hogy nagy kelletlenül hagytam magam, és meg se próbáltam lendíteni ezen a "hidegségen", az volt a cél, hogy mielőbb túl legyünk rajta - nem is volt benne köszönet." Más interjúalanyoknak a zene segít, de olyan adatközlőnk is akadt, aki az egyik kedvenc regénye témába vágó fejezetét szokta felütni, és hiába, hogy szinte kívülről tudja azt a három oldalt, akárhányszor elolvassa, annak - elmondása szerint - szex (sokszor maszturbáció) lesz a vége.Nem minden esetben segítenek

A fentebbi receptek természetesen nem orvosolják, ha egyetlen sejtünk sem kívánja az érintést vagy a szexuális aktust - arra azonban hasznos lehet a tapasztalat és némi önismeret, hogy azt a minimális lendületet megkapja a szituáció, amely a ráhangolódást elősegíti. "Sokáig azt hittem, valami baj lehet velem, mert a villanyoltás utáni gyors összeborulás inkább csak a férjemnek volt kielégítő. Én képtelen vagyok ilyen rapid módon ráhangolódni erre, de aztán lett egyfajta bejáratott rítusa nálunk (nem kevés időbe telt). Ha vörösbort bontok, abból már általában mindketten tudjuk, hogy ebből akár lehet is valami, és ilyenkor nagyon tudatosan koncentrálok arra, hogy hangulatba hozzam magam. Figyelek a mozdulataimra, a hangomra, mindenre. Jólesik előtte dumálni, vagy közösen fürdeni, vagy ruhástul nagyon-nagyon sokáig csókolózni. Egyszerű öngerjesztő folyamatok ezek, szinte pavlovi reflexek alapján működnek: amikor előkészítem a borospoharakat, ahogy lassan kinyitom az üveget, ahogy a pohárral a kezemben a férjem ölébe ülök... ezek az előkészületek még úgy is jólesően izgatóak, ha nem követi feltétlenül testi kielégülés" - meséli 46 éves nőismerősünk.Az efféle apró trükkök és bejáratott forgatókönyvek szerencsére nemcsak abban segíthetnek, hogy a csábítástól a lepedőig tartó mámort előhívják vagy fokozzák, de a szexuális együttlétből való hirtelen kibillenést is képesek helyreállítani. A keretsztorik, a hosszabbra nyújtott előjáték, a saját szexuális vonzerejük lassú kibontása rengeteg nőnek kövezi ki az utat a valóban élvezetes együttlétig - de a ráhangolódás "rítusaira" sem árt időt és energiát szentelni. A szexuális étvágy akaratlagos "felébresztése" és a tudat, hogy a spontán vágyat alkalomadtán sikeresen váltja ki némi hathatós beavatkozás, nemcsak a magabiztosságot hizlalják, de sok, eleve kudarcnak ítélt szituációt formálhatnak igazi döntési helyzetté.

 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
A meztelen valóság
  2009-10-28 08:14:49, szerda
 
 

Régen a fiúk még a felvilágosító füzetből ismerték a meztelen női testet, és azt is csak rajzolva. Titkon arra vártak, hogy a lányokat megleshessék az öltözőben, vagy nyáron felhúzhassák a szoknyájukat, és tükröt szereltek a cipőjükre, hogy láthassák a bugyi színét. De mi van manapság?

Mindenhol meztelen női testek, plakáton, tévében, Interneten. Hol vannak azok az idők, amikor nagyanyáink kivillanó bokáitól a férfiak hanyatt vágták magukat? Amikor még úgy vonzotta őket, a női meztelenség, mint egy nagy élmény. Hisz az volt a legény a gáton, aki látott már cicit. És akkor lehetett mesélni, hogy milyen volt. De az volt már a csoda, ha meg is foghatták. Elragadó érzés volt. Párás szemekkel, remegő kézzel nyúlt a srác, hogy a lány melleit megérinthesse. Micsoda élmény lehetett!

Akkor még volt a nők körül egy sejtelmes kis titokzatosság. A női meztelen test maga volt a vágyak netovábbja. Akkor is voltak persze a meztelen nőket bemutató újságok, de még nem terjedtek el annyira széles körben, mint ma. A fiúk kézről kézre adták, a csupasz lányokat bemutató lapokat, egy-egy ilyen példány hatalmas kincsnek számított. A párna alá rejtették, vagy az ágy alá, mindenkinek megvolt a maga rejtekhelye. Majd magányos éjszakákon, amikor Juciról fantáziáltak, elővették a lapokat és elképzelték, vajon milyen lehet neki. Vágytak a titok megismerésére, de soha nem lépték át azt a bizonyos határt. Vártak, hogy aztán majd a kitartás meghozza gyümölcsét. Mennyivel többet jelentett akkor az első alkalom - vagy a sokadik, teljesen mindegy volt. Nem a mennyiség volt a fontos. A meztelenség, pedig nem volt mindennapos.

Ma már nem így van. A női meztelenség elvesztette varázslatos mivoltát. A férfiak akkor és ott néznek meztelen nőket, ahol akarnak. Megy a televízióban - és nem csak a pornóban, vagy a 16-os karikás filmekben, hanem a kávé és testápoló, illetve a fehérneműreklámban is. Az utca is tele van fehérneműs lányok képeivel, hol félmeztelenül, hol mellet kivillantva. De semmiképp sem nyakig felöltöztetve.

A női szemérem lassan kiveszni látszik a világból. Már nem övezi a női testet titokzatosság, mint egykor. Vajon mi az, amivel még fel tudják kelteni a nők a férfiak érdeklődését?

Mert a meztelenségük lassan elveszíti vonzerejét. Persze itt nem arra kell gondolni, hogy egy meztelen nőtől nem indulnak be a férfiak. Már hogyne indulnának be! De már nem úgy. Már nem a sóvárgás és a kíváncsiság az, ami hajtja őket. Hanem az, hogy fazonírozott-e a csaj odalenn, vagy teljesen kopasz. Nem arra kíváncsiak, hogy mi van ott lenn, a ruha takarásában, hanem arra hogy milyen.

A férfiakat túl sok inger éri és lassan már fásulttá válnak tőle. Hiszen kinek kell az, ami minden utcasarkon ott van, bármikor meg kapható, elérhető, és egyáltalán nem titokzatos. Nők, akik pénzért bármikor megmutatják, és felkínálják a bájaikat. Tárgyként használja őt a férfi, figyelmen kívül hagyva azt, hogy ezzel a női titokzatosságot és nehezen elérhetőséget megtörve.

Minden nő más. Ez így volt régen és így van ma is. De az a türelem és kitartás, amit egykor a férfitól elvártak, hogy a nő beavassa, hogy megmutassa a kíváncsiság tárgyát, mára elveszett. Ha meztelen nőre vágyik, csak belelapoz az egyik férfimagazinba, kinéz az ablakon, vagy szörfözni kezd a világhálón.

Ezernyi módja van, hogy türelmetlenségét, azonnal enyhíthesse. Így mi marad nekünk nőnek? Miért vágyakozzon a férfi? Vannak még titkaink?
 
 
1 komment , kategória:  Egy kis erotika  
"Szexbarátság..."Donnáról
  2009-07-12 19:15:40, vasárnap
 
 
Szexbarátság


Az elmúlt egy évben minden valószínűség szerint a ,,Szexbarátság" szót hallottam leggyakrabban, már ami a kapcsolatokat illeti. Keresgéltem, beszélgettem, ismerkedtem, mindent megpróbáltam, de végül minden ehhez a szóhoz vezetett.

,,Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." - áll Saint-Exupery: A kis herceg című könyvének hasábjain. Hogy miért ezzel a mondattal kezdek egy olyan cikket, aminek szex-barátság a címe? Mindenekelőtt azért, mert az egész szituáció a felelősség vállalásának mellőzésével kezdődik. Hogy miért? Lássuk!

Egyetlen olyan pasival sem találkoztam, aki ennél többre vágyott volna. A második ilyen ,,kapcsolat" után elkezd realizálódni az ember lányában, hogy ez így annyira nem fekszik. Hiába van minden rendben a partnerrel, hiába a legjobb lepedőakrobata, akivel valaha dolgunk volt, egyetlen dolog akkor is hiányzik: a gyengédség, a törődés, az érzés, hogy számíthatsz valakire, hogy tartozol valakihez. Az ölelések, a simogatások, és minden kis apróság.

Valamiért mindig lerendezed magadban annyival, hogy jobb ez így, hiszen ezáltal biztosan nem áll fenn annak a veszélye, hogy csalódj. Mindenesetre az az érzés, amikor ,,pajtás" kiteszi a lábát az ajtón, nem éppen kellemes. Ott marad mögötte az a hatalmas nagy űr, amikor úgy érzed, mintha valami hiányozna belőled, mintha valamit magával vitt volna, vagy inkább soha nem is adott volna oda, de Te tudod, hogy nála van... Szükséged lenne rá, de nem teszel érte. Akarod, de nem kéred. Ha egyetlen lépést is tennél annak érdekében, hogy megszerezd, az egész kis ,,kapcsolat" szertefoszlana. Azt pedig nem szeretnéd, mert ugyan szinte semmit nem kapsz (nem is adsz), mégis van egy csöppnyi kis dolog, amiről azt véled, hogy márpedig ettől Te most több vagy, ettől Neked most jobb, ez kell Neked, enélkül nem tudnál meglenni.

De nézzük csak a lényeget, azaz hogy a pasik általában miért nem képesek többre? Miért tekintenek rád csak barátként, csak szexpartnerként, vagy csak ezek keveréke, azaz szexbarátként? Ezekre a kérdésekre nyilván számtalan válaszlehetőség van, de kiemelném ezek közül a felelőtlenséget, pontosabban azt, hogy azért vágynak ilyen kapcsolatra a férfiak, mert nem akarnak kötöttséget, nem akarnak elköteleződni, tartozni valakihez, elszámolni tetteikkel, nem akarnak elszalasztani lehetőségeket más nőkkel, nem akarnak lelkiismereti kérdést csinálni olyan dolgokból, amik egy normál kapcsolatba nem férnének bele, de egy szexbarátság túléli. Tehát nem akarnak felelősséget vállalni, és nem akarnak elköteleződni.

Ezeken kívül talán a legfontosabb ok a kényelem. Kényelmesebb időnként beszélgetni, összebújni valakivel, aztán reggel (vagy még este) elslisszolni, mint heti többször találkozni, beszámolni arról, hogy mikor, mit, kivel, hol, és miért csinált.

A másik válasz csak fejtegetés: az, amiért csak ilyen kapcsolatot akar létesíteni veled egy pasi, talán annak köszönhető, hogy azt sugárzod magadból, hogy te sem akarsz mást. Nyilván ennek a hátterében ott áll az, hogy megbántottak, megsértették az önérzeted, visszaéltek a bizalmaddal. Ennek ellenére még mindig próbálkozol, s reméled, hogy nem csak defektesekkel van tele a világ, és valamelyik sarkon csak vár valaki, aki minden rezdülésedet érzi, minden pillantásodból érti, mire vágysz, aki a te zsákod foltja, vagy pont te vagy az övé.

Sosem adhatod fel a boldogságra való törekvést, de a Nagy Ő keresése közben miért is ne töltődhetnél fel apró örömökkel, élményekkel, új tapasztalatokkal, új kapcsolatokkal?! Viszont csak óvatosan, könnyen megégetheted magad.
 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
Mindennapi örömök...
  2009-06-28 08:27:45, vasárnap
 
 
Bár egyre többet olvashatunk, hallhatunk a médiában a szexről, mintha bizonyos témák még mindig némiképp tabunak számítanának. Ilyen például a női orgazmus, az orális szex és maga a női nemi szerv, de ide tartoznak a férfiak orgazmus problémái is.

Tapasztaltad már, hogy egy-egy jó orgazmus után mélyebben alszol, kevesebbet idegeskedsz, megszűnik a fejfájásod és sokkal többet nevetsz?
Nem azt állítom, hogy aki hetente legalább két orgazmust átél, az halhatatlan, izmos, elbűvölő, makkegészséges és nádszálvékony lesz, de tény, hogy az előzőekben felsorolt hétköznapi kínokon segíthet a rendszeres szerelmeskedés és a bűntudat nélkül művelt maszturbáció is.

Az orgazmus, és a testi érintkezés egyéb fajtái során - simogatás, csók, harapdálás, ölelés - nagy mennyiségű endorfin, szép magyar nevén boldogsághormon termelődik a testedben. Ez egyrészt hatásos fájdalomcsillapítóként funkcionál, másrészt jót tesz a lelkiállapotodnak, elűzi a stresszt és tartós mosolyt csal az arcodra. A legnagyobb endorfinbomba kétség kívül a szeretett személlyel együtt átélt orgazmus, de az önkényeztetés sem hatástalan.
Ha hetente egy-két alkalommal szeretkezel, szervezetedben megemelkedik az immunglobulin-A szint, ami szintén jótékony hatással bír, hiszen ez a plazmafehérje bizonyos fokú védelmet nyújt a baktériumokkal és a vírusokkal szemben.
A szex közben felszabaduló oxitocin altató hatású, a megfeszített izmok és a testmozgás következtében pedig felélénkül a vérkeringés, javul az anyagcsere, feszesedik a test. Egy átlagos szeretkezés alkalmával nagyjából 200 kalóriát égetsz el - a rendszeres sportolás ezzel nem váltható ki, de rosszat biztosan nem teszel magaddal.
Az orgazmus a hormonok egyensúlyát is elősegíti - a bőr zsírosodásáért, faggyútermeléséért a férfi hormon, a tesztoszteron a felelős, annak gátlásáért a női hormon, az ösztrogén -, aminek következtében bőröd megújul, felfrissül.
Mindezek mellett egyes vizsgálatok arra engednek következtetni, hogy az ondóban található prosztaglandin hormon kimondottan pozitív hatással van a nők kedélyállapotára, a sok szerelmeskedés pedig csökkentheti a prosztatabetegségek kialakulásának veszélyét.
Összegezve: a rendszeres szexuális élet és az orgazmus nem csodaszer, de majdnem az... Érdemes ezt szem előtt tartva alakítani mindennapjainkat.


 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
A férfi érzékeny pontjai
  2009-02-20 10:08:14, péntek
 
 


A férfi érzékeny pontjai


Sok nő panaszkodik, hogy partnere túlságosan ,,lényegre törő", nincs türelme az erotikus játékokhoz, az izgatáshoz. Lehet, hogy vannak ilyen önző férfiak, de legtöbb esetben azért mégis csak a nőn múlik, eljut-e a csúcsra. Ha valaki hirtelen közvélemény-kutatást rendezne, vajon hány panaszkodó asszony ismeri férje érzékeny pontjait, igencsak szomorú eredményre jutna. Pedig a szerelem kétszemélyes játék, a boldogság mindkét féltől függ.
Nem árt, ha a nő ismeri partnere testét, mert az neki is - különösen - jó lehet.
Az igényes férfi nagyra becsüli a női aktivitást, amit az ő teste különféle pontjainak szentel - állítják a szexológusok. A férfiak igenis engednek a csábításnak, és nem akarnak mindig a férfias férfi, a macho pózában tetszelegni. Téved az a nő, aki azt hiszi, hogy azonnal tűzbe-lázba hozza a férfit, ha megérinti férfiassága központját. Az ilyesmi legfeljebb a kezdőket elégíti ki. A szex haladó művelői más területeket dolgoznak meg. Már csak azért is, mert a férfi testén rengeteg erogén övezet van, amelynek izgalmi állapota nagyon sokáig tart. A férfi a talpától a feje búbjáig szerelemre termett, izgatható.
- Példát vehetnénk az ázsiai lányoktól, asszonyoktól, akik a Tantra és a Káma Szútra tanításain nevelkedve mindig végig járják a szerelmi művészet hullámvasútját, és nem állnak le az első kanyar után - mondja Christine Baumann aacheni szexuál-pszichológus, a Partnermasszázs című sikerkönyv szerzője. - A simogató szex például a hetedik mennyországba repítheti az erotikusan harmonizáló párt. Csak hát a nőnek törekednie kell arra, hogy intenzíven, ugyanakkor gyengéden keresse és találja meg a férfi vágyainak különféle központjait. Nincs az a férfi, aki képes ellenállni erogén zónái simogatásának, érintésének. A férfi testét nyolcvanezer, szerfölött érzékeny, és hatszáznegyvenezer, nem annyira érzékeny idegszál hálózza be, ekként a legfontosabb érintésre is képes válaszolni. Az erogén övezeteit pedig olyan tékozló nagyvonalúsággal áldotta meg a természet érzőideg-végződésekkel, hogy a leheletfinom csókra is gerjedelemre támadhat.
Már bakfis lány is tudja, hogy a férfi a nemi szerve érintésével tűzbe hozható. De vajon hány érett asszony tudja, hogy ugyanilyen hatás érhető el a férjénél a szemöldöke, fülcimpája, ajka, ujjai, feneke, sarka, de még a lábujjai értő simogatása által? Ezek a testrészei ugyanis azokhoz az övezetekhez tartoznak, amelyek kapcsolatban állnak az agy nemi vágy-központjával, ezáltal erotikára programozottak. És ezeken a különösen érzékeny régiókon túl még jó néhány szexantenna van a férfi testén: az arc, a nyak, a tarkó, a hónalj, a felső kar, a mellbimbó, a has és a hát, a vállak, a lágyéktáj, a felső comb, a könyökhajlat.
A férfi szexbillentyűzetének megszólaltatásához nem kell az egész testén játszani. Minden férfinak megvan a maga személyesen legszexisebb pontja, tájéka. Miként az okos és tapintatos férfi igyekszik kímélni partnernője legérzékenyebb (sikítós) pontjait, akként a nőnek is ezt kell tennie, ha lehet, még nagyobb körültekintéssel, mert a férfi bizony meglehetősen szégyenlős kisfiú is, és zavarba jön, ha ,,rajtakapják", milyen kéjes izgalomba jön, ha mondjuk a köldöke alatt egy centivel simogatják, vagy a nagy lábujjának a begyét, netán a lapockája közepét érintik. Az is előfordulhat, hogy ő maga sem tudott mindeddig erről a vágyközpontról, arról, hogy e kis felület izgatása ,,beélesíti".
S hogy miért nem tudta? Mert eddig senki sem nyúlt hozzá olyan finoman.


 
 
0 komment , kategória:  Egy kis erotika  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 474 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 16
  • e Hét: 310
  • e Hónap: 492
  • e Év: 27483
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.