Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Ingyenes személyiség teszt
  2016-07-27 05:46:07, szerda
 
  A TE SZEMÉLYISÉGTÍPUSOD:
“KONZUL"
(ESFJ-T)
“Bátorítsátok, erősítsétek és emeljétek fel egymást. Bárki felé is áramlik a pozitív energia, mindannyian megérezzük majd."
Deborah Day (amerikai pszichoterapeuta, mentálhigiénés tanácsadó)
Az ESFJ személyiségtípus tagjai - jobb szó híján - népszerűek. Ezen nincs semmi csodálkoznivaló, ha belegondolunk, hogy a népesség 12 százalékát teszik ki. A középiskolában ők azok, akikkel mindenki barátkozni akar, akik trendeket határoznak meg, és akik sikeresek a sportban és az élet egyéb területein. Később is fontosak lesznek számukra a barátaik és szeretteik, mindenféle találkozókat szerveznek és általában mindent megtesznek, hogy mindenki boldog legyen és jól érezze magát.
Az ESFJ-k a szívük mélyéig szociális lények és mindenről tudni akarnak, ami a barátaikkal történik.
A tudományos elméletek és az EU-s politika nem tartoznak az ESFJ-k kedvenc témái közé. Jobban érdekli őket a divat és általában a kinézetük, valamint hogy kinek milyen a társadalmi helyzete - beleértve saját magukat is. A praktikák és a pletyka az ő kenyerük, de mindent megtesznek, hogy megszerzett információikat jó dolgokra fordítsák.
TISZTELJÜK A VEZETÉS BÖLCSESSÉGÉT
Az ESFJ-k önzetlenek és komoly felelősségérzettől vezérelve igyekeznek segíteni és helyes döntéseket hozni. Diplomata rokonaikkal ellentétben azonban az ESFJ-k erkölcsi kódjukat a hagyományok és törvények szabályai alapján alakítják ki, nem a filozófia vagy misztika világából merítik. Nem szabad azonban elfelejteniük, hogy az emberek sokféle háttérrel és perspektívával rendelkeznek és amit ők helyesnek vélnek, nem mindig az abszolút igazság.
Az ESFJ-k imádnak segíteni és hasznosnak lenni, főleg, ha biztosak lehetnek benne, hogy mások is értékelik, amit csinálnak. Ez különösen igaz otthon: az ESFJ-k hűséges partnerek és lelkiismeretes szülők. Tisztelik a hierarchiát és igyekeznek tekintélyt kivívni otthon is és a munkában is, hogy a dolgokat stabilan és szervezetten tudják tartani mindenki számára.
A JÁTÉK NEM CSAK GYEREKEKNEK VALÓ!
Segítőkész és társaságkedvelő természetük révén az ESFJ-k minden buliban ott vannak és jut idejük mindenkivel csevegni és nevetni egyet. Nem azért figyelnek mindenkire, mert muszáj, hanem mert tényleg szeretnek tudni a barátaik kapcsolatairól és tevékenységeiről. Képesek minden kis részletre emlékezni és igazi emberi melegséggel és érzékenységgel beszélik meg barátaik ügyes-bajos dolgait. Ha valami nincs rendben, vagy feszültség adódik a társaságban, az ESFJ-k azonnal megérzik és mindent megtesznek, hogy helyreállítsák a harmóniát és a rendet.
Mivel konfliktuskerülők, nagyon sok energiát fordítanak arra, hogy az adott közösségen belül megteremtsék a rendet. A tervezett, előre megbeszélt eseményeknek jobban örülnek, mint a spontán összejöveteleknek. Az ESFJ-k rengeteg energiát fektetnek az általuk szervezett eseményekbe és könnyen megsértődnek, ha elképzeléseiket visszautasítják, vagy ha az embereket egyszerűen nem érdekli, amit kitaláltak számukra. Megint csak fontos hangsúlyozni az ESFJ-k számára, hogy az emberek különbözőek és az érdeklődés hiánya nem a szervezőt vagy az eseményt minősíti - egyszerűen csak nem való minden embernek.
Az érzékenységükkel való megbékélés a legnagyobb kihívás az ESFJ-k számára. Az emberek vitáznak és kritizálnak, és lehet, hogy fáj vagy rosszul esik, de ez is az élet része. A legokosabb, ha azt teszik, amiben a legjobbak: legyenek példaképek mások számára, gondoskodjanak mindarról, amiről lehetőségük van gondoskodni és örüljenek annak, hogy nagyon sok ember értékeli az erőfeszítéseiket.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Az idealista
  2015-07-25 22:50:08, szombat
 
  Az idealista
Lelkes, bízik az intuícióiban, igényli a romantikát, keresi az igaz énjét, értékeli a tartalmas kapcsolatokat és a bölcsesség megszerzéséről álmodozik
Szereti magában, hogy szeretetteljes, kedves és őszinte
Hajlamos az adakozásra, a spiritualitásra fogékony, megbízható, a kiteljesedésre koncentrál
Párkapcsolatát intenzíven éli meg, gondoskodó szülő és inspiráló vezető
Életcéljai: harmónia, kellemes érzelmek, intuíció használata, az én jobb megismerése

Erősségei: nagyon ügyesen teremt harmóniát a munkahelyen és a kapcsolatokban. Észreveszi, hogyan lehet mások kedvében járni.

Szereti: érzelmeket, emberek közötti harmóniát, spiritualitást és fantáziát, másokkal való interakciót

Nem szereti: veszekedést és viszálykodást, azokat, akik többre tartják a szabályokat, mint az embereket, ha valaki érzéketlen mások érzelmei vagy szenvedési iránt, a versengést

Amit más típusok nem szeretnek benne: túlérzékeny mások érzéseire, túlzottan empatikus, elrugaszkodottnak és bolondosnak tűnhet mások számára

Az "idealista" az a temperamentum típus, amelyik szenvedélyesen el van foglalva azzal, hogy fejlődjön a személyisége, hogy megtalálja ki is ő valójában és hogyan hozhatja ki magából a legtöbbet. Ez az önismeret iránti éhség vezérli a fantáziáját. És másokat is segíteni akar, hogy tegyék meg ugyanezt az önismereti utat. Az idealistának így legmegfelelőbb emberekkel dolgozni, akár az oktatásban, akár tanácsadásban, újságírásban, minisztériumokban jól teljesítenek. Segít másoknak megtalálni a helyüket az életben, gyakran ösztönözve másokat, hogy találják meg igazi önmagukat és használják ki a bennük rejlő potenciálokat.

Az idealista biztos benne, hogy az együttműködés a legjobb útja annak, hogy mindenki elérje a célját. A konfliktus és konfrontáció elkeseríti, mert úgy érzi szükségtelen gátakat épít emberek közé. Álma, hogy harmonikus, gondoskodó interperszonális kapcsolatokat tudjon kialakítani, és hihetetlen tehetsége van hozzá, hogy más emberek kapcsolatában is ezt elérje. Ez az emberek közti harmónia romantikus ötletnek tűnhet, de az idealista gyógyíthatatlan romantikus, aki inkább arra fókuszál, hogy "mi lehetne", ahelyett hogy mi van valójában az itt és mostban. Abban hisz, hogy az élet tele van lehetőségekkel, amiket csak ki kell aknázni. Nagyon etikusan cselekszik, magas mércéket állít fel magában arról, hogy mi a jó és mi a rossz. Az élet spirituális vagy misztikus dimenziója, a "láthatatlan", sokkal fontosabb számára, mint az anyagi dolgok.

Kapcsolatait áthatja a jóakarat és a szeretet. Hisz abban, hogy segítenie kell másoknak. Általában kevés, de nagyon bensőséges barátai kapcsolatai vannak, a gyerekeivel különlegesen mély kapcsolatra vágyik, szerelemi életében, pedig lelki társat keres, olyan partnert, akivel érzelmileg és spirituálisan kapcsolódni tud, megosztva a legmélyebb érzelmeit és a bonyolult belső világát.

A lakosság kb. 20-30 %-a "idealista" típus, ami nagyon jó, mert insprilája a többieket lelkesedésével és idealizmusával.
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Harmóniára születtem, szép életre
  2014-01-14 08:02:20, kedd
 
  Harmóniára születtél
Arra születtél, hogy békés, harmonikus légkört és szépséget teremts magad körül. Ezt úgy érheted el, ha arra törekszel, hogy a körülötted élők életét és a környezetedet minden nap megpróbálód szebbé tenni. Látnoki képességgel és kiváló fantáziával rendelkezel, ami segít abban, hogy még inkább megvalósíthasd a környezetedben vágyott harmóniát. Még azelőtt látod a dolgokat a lelki szemeiddel, hogy azok konkrét testet öltenének a valóságban.

Filozófiád a szeretet és a kölcsönös megértés. Ezt saját példáddal kell demonstrálnod a világban. Ha a szűkség úgy hozza, még a békéltető szerepét is magadra vállalod. Tetteid nevelő célzatúak, melyek főleg a fiatalabb kollégáid, barátaid, családtagjaid felé való segítségnyújtásban nyilvánulnak meg. Adott esetben még anyagi áldozatokat is hozol annak érdekében, hogy segíthess. Meleg otthonra és harmonikus környezetre vágysz, amire nagy szűkséged van a vágyott harmónia megteremtése érdekében.

Gyakran magadra vállalsz olyan terheket is, ami igazán nem is a tiéd, de a lelkiismereted úgy diktálja, hogy segíts. Sokat teszel a közösségért, a közjó megteremtése érdekében. Mindig helyén van a szíved, tudod, hogyan simítsd el a konfliktusokat, de nem szívesen vállalod őket, mivel mindenáron a harmóniára törekszel. Feladatod, hogy mindig a szívedre hallgatva hozd meg döntéseid. Az élet gyakran állít válaszút elé, ilyenkor az a leghelyesebb, ha nem az eszedet, hanem a szívedet követed.

Milyen problémáid lehetnek az életfeladatod beteljesítése során?

A harmóniára való törekvésed hajlamossá tesz arra, hogy túlságosan szentimentális és naiv legyél, emiatt hajlamos vagy figyelmen kívűl hagyni a realitás világát.Sokszor nagyon nehezedre esik a hétköznapi értelemben vett racionális dolgokkal foglalkozni, mert túlságosan is kiránt téged a meleg és biztonságos birodalmadból.

Ha döntési helyzetbe kerülsz, akkor hajlamos vagy a döntést a végtelenségig halogatni, főleg, ha nem mersz a szívedre hallgatni. Ha ezt a leckét megtanulod, akkor mindig a lehető legjobb döntést fogod meghozni.

Hogyan jelenik meg az életfeladatod a munkádban?
Akkor is a szívedre kell hallgatnod, ha a munkádról van szó. Olyan munkára vágysz, ami valamilyen formában a harmóniával és a szépséggel van összefüggésben. Olyan hivatást válassz, ahol valamilyen formában szebbé, harmonikusabbá teheted mások életét, ahol teret kap gondoskodásod!

Kiváló hivatás számodra a vendéglátás, a lakberendezés, divattervezés vagy bármely dizájn terület, ahol harmóniát teremhetsz a környezetben és mások lelkében. Bármilyen munkát is választasz, fontos a kiegyensúlyozott, otthonos munkakörnyezet.

Hogyan jelenik meg az életfeladatod a párkapcsolatodban?
Nem való számodra az egyedüllét. Harmonikus, meleg otthonra és a társad közelségére van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezd magad. Igazi romantikus alkat vagy, vágysz a szerelemre, és ebből az érzéséből fakadó melegségre.
Egy kapcsolatban is keresed a harmóniát, de sokszor kerülöd a konfliktust, ami miatt belső feszültségekkel kell megküzdened. Gondoskodsz társad minden igényéről, és körbe veszed szereteteddel. Ügyelj rá, hogy a gondoskodást ne vidd túlzásba! Mindig a szívedre hallgass, akkor könnyedén megtalálod a hőn áhított harmóniát is!

Elfogadod a feladatot, hogy harmóniát és szépséget teremts magad körül? Hogyan gondoskodsz a környezetedben élő emberekről? Hogyan kezeled a hétköznapi realitást az életedben? Mi történik, ha döntési helyzetbe kerülsz?

A születési dátumod összekapcsol az életterveddel és a saját energiáddal

A születési dátumod soha nem mondja meg pontosan, hogy mit kell tenned, hiszen ezzel a szabad akarati döntésedet venné ki a kezedből. A születési dátumod megmutatja, milyen energiákkal, milyen lehetőségekkel rendelkezel. Abban a pillanatban, amikor tudatába kerülsz ezeknek az energiáknak összekapcsolódsz velük és engedélyt adsz arra, hogy felszínre törjenek belőled.
A születési dátumod olyan mint egy térkép a kezedben
A térképnek akkor van értelme, ha tudod az ulticélodat és arról a helyről ahol éppen vagy el akarsz jutni a célodhoz. Ebben az esetben a térkép segítségével megtalálhatod a helyes utat. A születési dátumod ugyanúgy, ahogy egy térkép útmutatást ad neked a céljaid eléréséhez és az álmaid megvalósításához.

Ez semmi esetre sem egy vásári mutatvány, aminek a segítségével képes vagyok olyan személyes dolgokat is megmondani rólad, amit csak te tudsz. A születési dátumod egy kódolt kézikönyvet tartogat számodra, ami segít számodra ráébredni az életed eddig ismeretlen lehetőségeire.

Az életed akkor lesz boldog és sikeres ha összhangban élsz önmagaddal

Ahhoz, hogy összhangban élhess önmagaddal ismerned kell azt az energiát, amit a születésed pillanatában kaptál ajándékba.

Az önismeret és az egyéniséged kibontakoztatása nem más, mint, hogy lépésről-lépésre összehangolódsz a saját energiáddal és az eddigi életed során megtanult és felvett szerepeid helyett ez az energia jut érvényre az életedben az egyéniséged által.

A születési dátumod egy használati útmutatót ad a kezedbe az egyéniséged kibontakoztatásához
A születési dátumod kódolja az életedet működtető legfontosabb törvényeket. Ezeknek a törvényeknek a megismerése kulcsfontosságú az egyéniséged kibontakoztatásához. Az életedet irányító törvények olyanok, mint a tömegvonzás, ha kiejtesz egy almát az ablakon, akkor az lezuhan és szétkenődik a talajon, akár ismered az erre vonatkozó fizikai törvényt, akár nem.

Pontosan tudom, hogy ebben a pillanatban mit érzel!
Szeretnél most azonnal minél többet megtudni magadról! Én pontosan ugyanígy éreztem magam, amikor először szembesültem a születési dátumomból számított születési képletem eredményével és annak jelentésével. Abban a pillanatban úgy éreztem, hogy egyszerűen földbe gyökeredzik a lábam.
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Születési időm jelentése
  2011-09-12 19:26:55, hétfő
 
  Szombaton elemeztettem a születési időmet is - tudtam, hogy nem születtem szerencsétlennek ennyire, valóban börtön karmába lökve élek és az elmebetegek sorsát hajták végre 1967-es nyomorultak kezdetével ismétlésben már Benkő Dániel és Gábor Zsazsa kezdete óta.

Azt mondta a számmisztikus, hogy hetes vagyok. Életem során több gyógyítóval találkozom, s az életem összefügg az empátiával, az öregekkel.

Nagy Judit, a Pax tévé számmisztikusa szerint születésem egyik szülőm családjával függ össze.

 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Számold ki a sorsodat!
  2010-05-15 10:58:27, szombat
 
  Reinkarnáció: számold ki, ki voltál és merre tartasz!
Nők Lapja Cafe
Székelyhidi Ágnes


A születési dátumunk egy mágikus számsor, nem véletlen, hogy melyik évben, melyik hónapban, és melyik napon születtünk - ennek pontos oka, és célja van.

Az 1-es szám jelentése
A missziószám kiszámolása

Ha a teljes születési dátumunkat számjegyenként összeadjuk, és egy számjegyre egyszerűsítjük, akkor az eredmény az úgynevezett missziószám lesz. Ez jelen életünkben a feladatunkra utal, míg az előző életben arra, amit nem vállaltunk fel.
A számítás egyszerű: a születési dátumunk számjegyeit kell összeadnunk, és addig egyszerűsítenünk, míg egy számjegyet kapunk:
Pl.: 1965.04.04. » 1+9+6+5+4+4=29 » 2+9=11 » 1+1=2, vagyis el kell olvasni a 2-est!


• Ebben az életben az önállóság, a kreativitás, és a döntés felelősségének felvállalása a legfontosabb feladata. Most nem számíthat másra, másokra. Saját kezébe kell vennie élete irányítását. Legyen határozott, és öntudatos!
• Valószínűleg az előző életében mindig háttérben állt, amit nem bánt. Sőt, örült, hogy nem kell nehéz döntéseket hoznia. Nem tudott, és nem is akart felelősséget vállalni. Viszont remek társ volt. Segítőkész, gondoskodó, és gyengéd, szívesen ápolt bárkit. Csapatjátékosként mindig készségesen működött együtt. A kivitelezésben jobb volt, mint a kitalálásban. Ha megmondták, mit tegyen, önként, és hatékonyan állt neki a megvalósításnak. De gyenge, és befolyásolható volt. Ezért most egyedül, és magabiztosan kell kezébe vennie a ,,kormányt". Közben ne feledje, milyen együttműködni, és másokra figyelni!

A 2-es szám jelentése

• Most az első rendű dolga, hogy gyengédséggel, és szeretettel vegye körbe a körülötte lévő embereket. Ebben az életében csapatjátékossá kell válnia. Okoskodás nélkül, szerényen kell megtalálnia a módját, hogyan segíthet a szeretteinek, és bárki másnak is.
• Korábbi inkarnációjában szinte biztos, hogy önfejű, makacs, és öntörvényű volt. Mindig a saját feje után ment, nem törődött azzal, hogy a többiek mit gondolnak, mit szeretnének. Sokszor volt igaza, de nem engedte, hogy bárki más véleményt mondhasson, vagy vágyainak hangot adhasson. Okos volt, de megközelíthetetlen. Valószínűleg kevés barátja volt, emiatt elég magányos lehetett. Ezért most legyen barátságos mindig, mindenkivel! Vegye észre, hogy állandóan egymásra vagyunk utalva!

A 3-as szám jelentése

• Itt az ideje, hogy meglássa az élet naposabb oldalát! Ebben az életében az életöröm, a vidámság, és mások jókedvre derítése a feladata. Emellett a tanulás, az információ gyűjtése is fontos dolga. Legyen nyitott, kíváncsi, és minden előítélettől mentes!
• Előző életében zárkózott, és embergyűlölő lehetett. Nem szeretett beszélgetni, és megosztani a tapasztalatait, ezért magányos életet élt, környezetétől elszigetelődve. Zordnak, mogorvának, és félelmetesnek tartották. Ez egyre barátságtalanabbá, és elszigeteltebbé tette. Hiába volt bölcs, és tapasztalt, nem adta át a tudását másoknak. Ezért most nélkülözhetetlen, hogy nyisson az emberek felé. Legyen közvetlen, barátságos! Érdekelje, mi van velük, mi foglalkoztatja őket! Nem baj, ha olykor sokat beszélnek, hallgassa végig őket!




A 4-es szám jelentése

• Most a tervszerűség, a józanság, és a gyakorlatias hozzáállás a leglényegesebb feladata. Mindig mindenben törekedjen a praktikusságra. Ne az ideákkal, hanem a kivitelezhetőséggel foglalkozzon! Legyen szorgalmas, és élvezze, hogy hasznos tagja a közösségnek!
• Ezt megelőző életében nagy valószínűséggel szenvedélyes, és bohém életet élt. Nem volt semmi tervszerűség a napjaiban, általában spontán, a hangulatától függően döntött. Nagy kanállal falta az élet, az önmérsékletet hírből sem ismerte. Ugyanakkor imádni valóan kedves, jóindulatú, és jó kedélyű volt. Szívesen, és kérés nélkül segített bárkinek. Ha volt pénze, szórta. Ha nem volt, akkor mások tartották el. Emiatt ebben az életében a takarékosság fel kell, hogy váltsa a pazarlást. Legyen megfontolt, és visszafogott!

Az 5-ös szám jelentése

• Ebben az életében meg kell tanulnia rugalmasan, és spontán reagálni az állandóan változó helyzetekre. Meg kell találnia az élet örömeit. Feladata, hogy a jelenhez, és a jövőhöz is pozitívan álljon hozzá. Mindehhez a hitből meríthet erőt. Ez a hit nem a vallási fanatizmuson, hanem az optimizmuson kell alapuljon.
• Ezekből következik, hogy korábbi életében merev, hitetlen, és pesszimista volt. Folyton aggódott, vagy félt valamitől. Nem engedett meg magának semmilyen lazítást. Állandóan spórolt, és nem merte élvezni sem a pénzt, sem az élet gyönyöreit. Viszont szorgalmas, becsületes, és takarékos volt. Mindent meggondoltan, tervszerűen tett. Most az egyensúly megtalálása fogja sikeressé, és boldoggá tenni. Tanulja meg élvezni az életet, úgy hogy nem esik túlzásba.

A 6-os szám jelentése

• A mostani inkarnációban a szépség, a boldogság, és a harmónia megtalálása a fő feladata. Vegye körül magát esztétikus dolgokkal, és adjon magára! Költsön arra, hogy szép, divatos, és ápolt legyen! Közben gondoskodjon a környezetéről, szépítse meg az ő életüket is! Tanuljon meg főzni, és sütni! Kényeztesse önmagát, és másokat is!
• Az előző életében valószínűleg erőszakos, erős akaratú, és harcias volt. Csak a saját céljaival törődött. Aki belefért a képbe, azokat ,,használta", a többiek érdektelenek voltak. Sikerorientált, és mániásan küzdő életet élt, de közben krízis helyzetben megmentőként lépett fel. Vagyis, ha komoly baj volt, akkor lehetett rá számítani. De a hétköznapokban nem nagyon. Ezért most jó lenne, ha meleg, kedves, emberbarát stílust alakítana ki. Adjon, és fogadjon el minden olyasmit, ami a szeretetből fakad!

A 7-es szám jelentése

• A jelenlegi életében befelé kell figyelnie, a külsőségeknek nem kell jelentőséget tulajdonítania. Sőt, rá kell jönnie, ezek csak eltorzítják, elfedik a lényeget. A tapasztalatokra kell helyeznie a hangsúlyt, a sok beszéd helyett a csend bölcsességére kell figyelnie.
• Úgy tűnik, előző életében meglehetősen felületes, és szószátyár volt. Sőt a pletykákat nemcsak tovább adta, hanem gyártotta is. Bár nem volt rosszindulatú, mégis sok kárt okozott fecsegésével. Ugyanakkor derűs, kellemes társasági ember volt, széles körű ismeretekkel rendelkezek, amelyek azonban nem voltak túl mélyek. Épp ezért most a sok helyett az igényes, és alapos tudás megszerzésére kell törekednie. Egy témában legyen jártas, de ott nagyon. Legyen profi, aki ismeri az összes részletet! És minderről csak akkor beszéljen, ha kérdezik!

A 8-as szám jelentése

• Váljon hőssé! Ebben az életében a megmentő szerep az öné. Bátorságra, akaraterőre, és elszántságra kell szert tennie. A félelmet, és a bizonytalanságot ki kell irtania az életéből. Az egész folyamatot kell átlátnia, hogy gyors, és jó döntéseket tudjon hozni.
• Korábbi életében a kényelem fontosabb lehetett, mint a teljesítmény, ezért szinte mindig a könnyebb utat választotta, önkímélő ,,üzemmódban" működött. A kihívások helyett az élvezeteket választotta, és közben mindenkit kényeztetett. Hozzá bárki fordulhatott, ha éhes volt, vagy anyagi gondjai voltak. Mindig segített, és nem várt viszonzást érte. Számára a test igényei voltak az első helyen. Valószínűleg ebből fakad, hogy most meg kell találnia az egyensúlyt az élvezetek és a küzdelem, illetve a kényelem és a kihívások felvállalása között.

A 9-es szám jelentése

• Most a legfontosabb dolga, hogy saját érdekein túllátva képviselje a közösség érdekeit. Mindig mindenben komplex módon gondolkozzon! Vegye észre, hogy a szebb jövőért már ma lehet tenni. Közben védjen minden élőt!
• Előző életében kicsinyesen, és szőrszálhasogató módon köthetett bele mindenbe. Nem látott tovább az orránál, nem érdekelte, hogy milyen eszmék, és magas ideák nemesíthetik meg a hétköznapi célokat. Csak a tények, és az épp rendelkezésre álló javak motiválták. Ám józanságával, szorgalmával, és tisztességes hozzáállásával sokszor nyújtott hathatós segítséget. Mindig idejében tette fel azt a praktikus kérdést, ami a megvalósításhoz kellett. Emiatt ebben az életében elsődleges, hogy össze tudja kapcsolni az elméletet a gyakorlatt
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Politikusok számmisztikája
  2010-04-02 12:53:01, péntek
 
  Mit ígér a számmisztika a politikusoknak?
2010. március 31. szerda 16:10 | Bulvár
A numerológia szerint Orbán Viktornak teret kell engednie pártbeli politikusainak is, Vona Gábornak pedig meg kell nyernie a közvéleményt a sikerért.



A számok elárulták, hogy Bokros Lajos a szívére is képes hallgatni, és Mesterházy Attilának a ,,jelek szerint" inkább csak a következő választáson jöhet el a várt siker.

Schilling Péter életvezetési tanácsadó évek óta kutatja a személyes számokat, most a politikai pártok miniszterelnök-jelöltjeinek választási esélyeit vizsgálta meg. Azt ugyan nem tudhatjuk meg, melyik miniszterelnök-jelölt lesz a befutó, de azt igen, hogy melyiküknek milyen területen kellene erősítenie az idei választások előtt ahhoz, hogy sikerre vigyék pártjukat, esetleg előkészíthessék a következő választások sikerét.

Orbán Viktor született vezetői képességekkel rendelkezik, mivel a küldetés és gondolkodás száma is az egyes, ez pedig a kiváló vezetők jellemzője. Fontos azonban tudnia, hogy maga mellett teret kell engednie pártja többi politikusának is, a számok most kedveznek a hatékony csapatmunkának. A numerológus szerint a Fidesz elnökének az év második felében nagy szüksége lesz társai támogatására, a számok pedig azt mutatják, nincs akadálya a hatékony kapcsolatépítésnek.

Vona Gábor elemzéséből kiderül, hogy a politikus mindig magasra teszi a mércét. Hajlandó az általa tiszteletben tartott értékek feltétel nélküli követésére. Pártja hosszú távú sikerét azzal alapozhatja meg, ha megnyeri magának a közvéleményt és képes megszólítani a választóit, a kommunikációnak kedvez a jelenlegi állapot. Az év második felében kemény munka vár rá, de stabil alapokat építhet pártja számára, a számok ugyanis a munkát és a stabilitást vetítik előre.

Mesterházy Attila erőssége a vele született empátia, képes az emberek hétköznapi problémái mögé látni. A számítások szerint számára ez az év inkább a tapasztalatszerzésről és saját stílusának megtalálásáról szól, de egy nagy küldetésre való felkészülést is előrejeleznek. Az MSZP jelöltje átütő sikerre inkább csak a következő választás alkalmával számíthat, az új lehetőségek ideje ugyanis 2013 után jön majd el.

Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltjéről a számok alapján kiderült, hogy egy céltudatos, ambiciózus ember, de ha kell, képes a szívére is hallgatni. A párt sikeréhez úgy járulhat hozzá, ha meghallgatja a választóik konkrét problémáit, majd kidolgozza az MDF hosszú távú stratégiáját. Neki ugyanis hamarosan eljön a hosszú távú tervezés ideje.

A számmisztika egy, az asztrológiához közel álló tapasztalati tudomány, olyan önismereti eszköz, ami a születési dátummal végzett egyszerű számítások segítségével a számok jelentésén keresztül ad jellemrajzot és tanácsot.


Forrás: szammisztika.com
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Mit szimbolizálnak a betû
  2010-03-26 18:57:11, péntek
 
  Mit szimbolizálnak a betûk?

A:1 Két lábbal szilárdan áll a földön.

B:2 Képes mások elképzeléseit formába önteni.

C:3 Intellektuális tulajdonságokat jelent.

D:4 Korlátok közé szorítottság szimbóluma.

E:5 Tárgyalóképesség, a szavak mûvészi használata.

F:6 A családról való gondoskodás.

G:7 Befelé forduló, önvizsgálatra hajlamos.

H:8 Felemelkedést, vagy zuhanást jelöl.

I:9 Tartóoszlop, szilárd pillér.

J:10 Eredeti egyéniség, abszolút vezér.

K:11 Erőteljes, magnetikus egyéniség.

L:12 Nyitott, emberbarát egyéniséget jelöl.

M:13 Megbízható, jellemes egyéniség.

N:14 Sokoldalú, változékony természetû egyéniséget jelöl.

O:15 Körülhatárolt lehetőségeket mutat.

P:16 Elmélkedő, kicsit zárkózott ember.

Q:17 Kitörni akar a bezártságot jelölő körből.

R:18 Segítőkész és felelősségteljes ember.

S:19 Felemelkedési lehetőség a legalacsonyabból, a legmagasabba

T:20 Az áldozat illetve az erőfeszítés szimbóluma.

U:21 Sokat kap, de tovább is kell adnia.

V:22 Kemény munkával bármit elérhet.

W:23 Dinamikus gondolkodás, a változatosság szeretete.

X:24 Jobbító szándék, de radikális eszközökkel.

Y:25 A természet és az élet titkainak kutatását jelzi.

Z:26 Hatalmas erőt, cselekvési energiát birtokol


 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Életút számom, a 6-os
  2009-09-27 20:09:30, vasárnap
 
 
A 6-os életútszám

A 6-os számú életutat járók általában mások kedvében járnak, és nagy szükségük van arra, hogy úgy érezzék, mások számára nélkülözhetetlenek. Emiatt sok 6-os életútszámmal rendelkező ember annak szenteli az életét, hogy másokról gondoskodjon vagy másokra vigyázzon, ezért sokan közülük orvosok, ápolók, tanácsadók, tűzoltók és rendőrök lesznek.

Ezek az önzetlen emberek abban hisznek, hogy segíteniük kell másoknak a terhek cipelésében, miközben életútjukat járják. Általában érett lelkek, akik nem félnek a felelősségvállalástól és a bonyolult helyzetek megoldásától.

A 6-os életútszámmal rendelkezők általában lelki kötelességüknek érzik azt, hogy másoknak segítsenek, és így is tesznek - mindig kedvesek, megértők és gyengédek mindenkivel, akivel csak találkoznak. Ezek a született vezetők már gyermekkorukban is jóval bölcsebbek, bátrabbak és fegyelmezettebbek a koruknál.

A 6-os életútszámúak otthonkedvelő emberek, és a tetteiket gyakran a gyermekeik és a családjuk iránti szeretet irányítja.


A 6-os életútszámmal rendelkezőknek általában nincsenek anyagi gondjaik. Ha mégis vannak, akkor annak az az oka, hogy egy még nála is rosszabb helyzetben lévő embernek segítenek. A többi embernél nagyobb valószínűséggel fogad örökbe gyereket vagy választ olyan munkát, amelynek során gyerekekkel kell foglalkozni (például gyermekek sportedzője).

A 6-os életútszámúak általában kivívják a családjuk és a barátaik tiszteletét. Ez annak köszönhető, hogy a közösséggel való kapcsolatfenntartásban hajlandók a saját részüknél nagyobb szeletet vállalni a kötelezettségekből.

A 6-os életútszámmal rendelkezőknek nagyon kevés rossz tulajdonságuk van - az egyik ilyen tulajdonságuk az, hogy hajlamosak másoktól függeni.

Ha egy 6-os életútszámú ember olyan kapcsolatban él, amelyben a társa mentálisan beteg vagy egyéb komoly lelki problémái vannak, akkor a 6-os életútszámú ember valószínűleg letért az igazi útjáról, mert ez azt mutatja, hogy inkább a betegségek előmozdítója, nem pedig a gyógyítója lett.

A 6-os életútszámú emberek életcélja az, hogy szeressenek és gondozzanak mindenkit, akivel találkoznak, ne pedig csak azt az egy különleges embert, aki a legfontosabb a számukra.
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Sorsszámom a 6-os
  2009-09-27 19:46:29, vasárnap
 
 


A 6-os sorsszám

A 6-os sorsszámmal rendelkezők született diplomaták, akik mindenféle diszharmonikus szituációban vissza tudják állítani az egyensúlyt. Sokan közülük természetes gyógyítók, akik kitűnő orvosok, ápolók, pszichológusok, tanácsadók vagy gyermekgondozók lehetnek, vagy bármi olyan foglalkozásban nagyszerűek lehetnek, amelyben az idősekről, a betegekről vagy a szegényekről kell gondoskodni.

Ezeknek a kivételes embereknek velük született képességük van ahhoz, hogy jókedvre derítsenek másokat, különösen nehéz időkben. Egyesek ezt mások gondozásával érik el, mások pedig a művészet, a zene vagy az írás segítségével. Akár tudatában vannak ennek, akár nem, de az a sorsuk, hogy a törött szívekben újraélesszék a hitet.

A 6-os sorsszámmal rendelkezők nagyon fontosnak tartják a családot és a gyerekeket, és sokan közülük úgy érzik, nem érték el életcéljukat, ha nem alapíthattak családot. Ha 6-os sorsszámú vagy, akkor sokat tudsz adni a világnak a gyakran alábecsült szülői gondoskodás segítségével. Egyik másik sorsszámú ember sem érti ennyire jól a gyermekek gondolatait.
A 6-os sorsszámúak úgy gátolhatják magukat a siker elérésében, ha túl sokat követelnek maguktól. Sokuknak rossz gyermekkoruk volt, és emiatt nagyon szigorúak magukkal, és mindig úgy érzik, hogy semmihez sem elég jók. A 6-os sorsszámmal rendelkezők akkor lesznek sikeresek, ha megtanulnak magukkal is olyan szeretőek, gondoskodók és tiszteletteljesek lenni, mint másokkal.
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
Következő negyedre tanács
  2009-08-19 11:49:15, szerda
 
 

Augusztus 21-e és 27-e között újból erősödünk a Holddal együtt, aktívabbak vagyunk, nagyobb a teherbíró képességünk, testi, lelki, szellemi szinten. Sportversenyek, szellemi vetélkedők, társas kapcsolati problémák megoldására, rendezésére alkalmas időszak.

Hajfestést, szép, tartós frizura készítését augusztus 21-re, 22-re tegyük.

Augusztus 23-24-re szervezhetjük a "társadalmi életünket". Barátokkal, ismerősökkel kellemesen tölthetjük az időt. Akár még új partnerre is lelhetünk. Jól tesszük, ha a kultúra iránti igényünket (színház, zene, múzeumok, képzőművészet, kiállítások, stb. ) ezeken a napokon elégítjük ki, mert a harmóniát, a szépséget jobban át tudjuk élni.

Augusztus 25-26-27-én a skorpió jegye felett jár a Hold, esernyőt vigyünk magunkkal.


Forrás: Csi Kung
 
 
0 komment , kategória:  Számmisztikai elemzések  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 8 db bejegyzés
e év: 48 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 350
  • e Hét: 2237
  • e Hónap: 4596
  • e Év: 56862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.