Regisztráció  Belépés
nyilas_nina.blog.xfree.hu
EGY IGAZI NYILAS VAGYOK TÜZES ÉS TEMPERAMENTUMOS!!! Az igazi barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. "Aki az álmait követi,nem tétlenkedhet... SZÖKE CIKLON NINA:) NINA
1976.12.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Nyilas jellem:
  2010-02-24 16:40:38, szerda
 
  NYILAS
Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat...

A nyilas jellem:
Optimista, szabadságra és függetlenségre vágyó, aki állandóan új tapasztalatokat és célokat keres. Ha nem hisz valamiben, akkor képtelen bármit is tenni az ügy érdekében. Nagyvonalú és joviális, nehezen viseli a hétköznapok rutinját, a "földi" korlátokat. Gyakran filozofikus természetű, foglalkoztatja az élet értelme, a vallás, az ezotéria. Nagyon szórakoztató tud lenni, nem csak kitűnő humora miatt, hanem azért is, mert született színész. Olykor fanatikus, türelmetlen és rebellis, de sosem haragtartó. Előfordul vele, hogy túllő a célon, és "le kell hozni" a valóság szintjére. Barátságos, szeret társalkodni.

A nyilas a szerelemben:
Nem túlzottan romantikus jegy. A társának elsősorban energikus, ösztönző barátnak kell lennie. A szexualitás számára nem feltétlenül jár együtt erős érzelmi szálak kialakulásával. Gyakran próbálja elkerülni a felelősségteljes helyzeteket, és nem szereti, ha korlátozzák a szabadságát. Vele lehet a legjobb hajnalig tartó beszélgetéseket megélni.

A nyilas és az állatok: a bizonyos méltósággal rendelkező, nagytestű, okos állatok, a ló, a sz*rvas, az elefánt, a delfin, az újfundlandi tartozik ehhez az jegyhez.

A nyilas és az autók: leginkább a repülőgép illik hozzá, és a lóháton való közlekedés. Vezetési stílusában hasonló a többi tűz jegyhez, gyorsan, lendületesen hajt, és nem mindig viseli jól, hogy rajta kívül mások is közlekednek az utakon. Türelmetlenségét gyakran káromkodással juttatja kifejezésre...

A nyilas és a vacsora: Az aromás-fűszeres ízeket kedveli, egy indiai fűszerezésű ízletes vacsorát valószínűleg nem tudna visszautasítani.

A nyilas színei: bíborszín, ibolyakék

A nyilas testrészei: csípő, comb

A nyilas otthona: nagy terek, sok zölddel, kerttel, kényelmes bútorokkal.

A nyilas jelmondata: "Minden problémára létezik megoldás, és minden helyzetben van egy mondat, amely ott és akkor a legmegfelelőbb."
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
A nyilas szexuális élete
  2010-02-24 16:39:21, szerda
 
  NYILAS - KOS

Nagyon jól összeillenek az ágyban, sok, szenvedélyes szeretkezés övezi kapcsolatukat. Ezen a területen is szeretik a változatos körülményeket.

Tanács: Törekedjenek a változatosságra, utazzanak együtt sokat, keressenek új kalandokat. Fontos, hogy pezsegjen az élet körülöttük, és akkor nincs arra idő, hogy megunják a másikat. Jót tenne a Nyilas önértékelésének, ha a Kos többet dícsérné különleges ötleteit, a Nyilasnak pedig tudomásul kell venni, hogy a Kos nem mindig vevő a gyerekes játékokra.

NYILAS - BIKA

Testi vágyaikban sem hazudtolják meg természetüket: a Bika lassabb, érzékibb szeretkezésre vágyik, a Nyilas pedig, impulzív természete lévén spontán, izgalmas, különleges együttlétre.

Tanács: Nagyon sok tanácsot lehetne adni nekik, miben idomuljanak egymáshoz, hiszen a végletekig különböznek. A legfőbb ezért az egymás megismerése és a türelem. Ha a Nyilas meg akarja hódítani a Bikát, azt apró, ám annál értékesebb ajándékokkal tegye, mert így a Bika érezni fogja, hogy ő fontos. A Bikának nem szabad túlságosan féltékenynek lennie, mert ezzel nagyon hamar elűzi maga mellől a Nyilast.

NYILAS - IKREK

A Nyilas, tüzes jegy lévén, többet közeledik, és az Ikrek az idő haladtával egyre többet utasítja vissza. Fiatalkorukban azonban szeretik a különleges, furcsa helyeket, egzotikus körülményeket, szeretkezéseik játékosak.

Tanács: Az Ikreknek jobban oda kellene figyelnie a Nyilasra, mert lehet, hogy nem mutatja, de szüksége van a figyelemre. Mindkettő hajlamos az okoskodásra, ez lehet, hogy az idegrendszerük rovására megy. Meg kell tanulniuk engedni.

NYILAS - RÁK

Az ágyban jól megértik egymást, igaz, a Rák kicsit érzelmesebb, a Nyilas kicsit extrémebb együttlétre vágyik.

Tanács: A Nyilasnak kitartást kell tanulnia a Ráktól, és tudomásul kell vennie, hogy a Ráknak a legfontosabb az otthona, a családja. A Ráknak pedig éppen azt kell elfogadnia, hogy a Nyilas az örökké bolygó hollandihoz hasonlít, és el kell tudnia engedni, ha sokáig meg szeretné tartani.

NYILAS - OROSZLÁN

Mindketten igénylik a vágyuk fizikai kielégülését. Sokat szeretkeznek, itt sem hazudtolva meg játékos, bohém természetüket.

Tanács: Az Oroszlán megtaníthatná a Nyilast, hogyan kell kitartással végigcsinálni azt, amit elkezdett, a Nyilasnak pedig nem szabad hagynia, hogy az Oroszlán túlságosan eluralkodjon rajta. Ezenkívül, ha az Oroszlán el tudja engedni magától a mindig szabad Nyilast, akkor kapcsolatuk örökké megmaradhat: a Nyilas mindig vissza fog térni hozzá.

NYILAS - SZŰZ

A Nyilasnak itt is nehéz dolga lesz. A Szűz nagyon nehezen engedi közel magához a tüzes Nyilast. Ha van kitartás a Nyilasban, akkor játékosságával és ellenállhatatlanságával leveheti a lábáról a tartózkodó Szüzet. De nehéz csata lesz, minden egyes alkalommal. Elég valószínű, hogy mindig a Nyilasnak kell kezdeményeznie.

Tanács: A Szűznek meg kell tanulni azt a spontán életet, amit a Nyilas szeret, ha nem akarja, hogy a Nyilas elmeneküljön tőle. Nem szabad sokat kritizálnia a Nyilast, mert öntudatos. A Nyilasnak pedig türelmet és egy kis állhatatosságot kell tanulnia a Szűztől.

NYILAS - MÉRLEG

Legtöbbször a Nyilas a kezdeményező fél, talán egy kicsit passzívnak találja a Mérleget. Ezenkívül mindketten szeretik a változatos, új és izgalmas együttléteket.

Tanács: A Nyilasnak kitartónak kell lennie, mert a Mérleget nehéz levenni a lábáról, és nehéz tűzbe hozni igazán. A Mérlegnek pedig nem szabad mindig a kényelmességi szempontokat előtérbe helyezni, hanem lépést kell tartania a Nyilas lendületével.

NYILAS - SKORPIÓ

Testi szerelemben nem lesz hiány. A Skorpió szexuális kisugárzása már az első perctől vonzza a Nyilast. Mindkettő kezdeményező típus, és mindketten szeretik a változatosságot, az izgalmat ezen a területen is.

Tanács: A Skorpiónak muszáj elfogadnia, hogy a Nyilas nagyon szabad szellemű és szüksége van a függetlenségére, különben, ha folyamatosan birtokolni akarja, akkor a Nyilas elmenekül. A Nyilasnak jobban oda kell figyelnie a Skorpió hangulatváltozásaira, és egyáltalán: egész lényére, mert a Skorpió nem a fél dolgok embere.

NYILAS - NYILAS

Testi szerelmük is olyan kalandos, izgalmas és minden újra fogékony, mint általában a kapcsolatuk.

Tanács: Ha hosszú távú kapcsolatot szeretnének, akkor meg kell próbálniuk stabilizálni a kapcsolatukat úgy, hogy jobban figyelnek a másikra, nem pedig csak a saját örömük után mennek. Tűz jegyek lévén ugyanis hajlamosak az egoizmusra és mindig azt csinálni, ami nekik jó, és nem gondolnak bele a másik helyzetébe.

NYILAS - BAK

A Nyilasnak itt is türelemre lesz szüksége, hogy felolvassza a Bakot. A Bak is nagyon érzékeny és érzéki tud lenni, ám nagyon nehezen enged magához közel lelkileg is, testileg is, csak akkor, ha megbízik a másikban.

Tanács: A Nyilasnak kitartásra lesz szüksége, és sok-sok türelemre, akkor biztos, hogy célba ér. A Baknak meg kell tanulnia bíznia a másikban, és persze elengedni a másikat, ha neki arra van igénye. Nem szabad korlátozni a Nyilast, mert nagyon hamar fojtogatónak érzi a légkört, és akkor azonnal elmenekül. A Nyilasnak azt kell éreznie, hogy ő akarja a kapcsolatot, különben kényszerítve érzi magát.

NYILAS - VÍZÖNTŐ

Testi szerelmük is éppolyan izgalmas, különleges, tabuk és kényszeredettség nélküli, felhőtlen, újat kereső lesz, mint a lelki kapcsolatuk.

Tanács: Ha szeretnének sokáig együtt lenni, akkor a ragaszkodás legalábbis enyhébb formáját kell tudni elsajátítaniuk. Fontos, hogy a Vízöntő ne csak a gondolataiban valósítsa meg álmait, hanem engedje, hogy a Nyilas magával sodorja és belevigye a kalandokba.

NYILAS - HALAK

A Nyilas itt gondban lesz, mert a Halak sok gyöngédségre és babusgatásra vágyik - mint ahogy ő is nagyon gyöngéd a másikkal. Nem olyan spontán és hirtelen a vágya, mint a tűz jegyű Nyilasnak, ezért türelemre és kitartásra lesz szüksége.

Tanács: A Halaknak nem szabad érzelmi zsarolással sakkban tartania a Nyilast, mert a Nyilas minden muszájtól kényszeresen menekül. A Nyilasnak pedig nagyon oda kell figyelnie a Halakra, akinek hatalamas érzelmi és szeretetigénye van. 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
Nincs Cím
  2010-01-26 08:22:52, kedd
 
  A Nyilas és a többi jegy

Az asztrológia igazán akkor ad pontos előrejelzést, ha a személyes horoszkóp is összecseng a jelzettekkel

KOS-NYILAS: NYILAS-KOS:
Harmonikus kapcsolat alakulhat ki, mivel mindketten tűz jegyben születtek, de ehhez szükség van arra, hogy a Nyilas, engedje, hogy a Kos irányítsa a dolgokat, és méltányolja is eredményeit, Ő pedig magas fokú intelligenciájával járuljon hozzá céljaik megvalósításához. Így sokáig élvezhetik egymás társaságát, és a közös örömöket.

BIKA-NYILAS: NYILAS-BIKA:
A Nyilas kalandvágya, mozgékonysága vonzza a Bikát, neki, pedig tetszik, hogy mellette biztonságban, védelmezve érezheti magát. Ám a Bika hamar féltékeny lesz a Nyilas nyüzsgésére, és ,,tanítványaira", a Nyilas, pedig nem hajlandó otthon ülni, a szerinte lusta Bikával. Így kapcsolatukat csak rövid ideig tartja életben az ellentétek vonzása.

IKREK-NYILAS: NYILAS-IKREK:
Sok a hasonlóság a két kalandvágyó, szabadságszerető, folyamatosan úton levő ember között, és mivel az életet hasonló lazasággal képzelik el, kapcsolatuk akár tartós is lehet. Ha külön utakon járnak, időnként összefutnak, és csak egymásnak élnek egy ideig, aztán megint mehet mindenki a maga útján. Egyikük sem erőlteti az együttlétet, könnyedén kezelik a kapcsolatot.

RÁK-NYILAS: NYILAS-RÁK:
A tűz és a víz ellentéte ebben a kapcsolatban is inkább nehézségekhez vezet. A Rák érzelmi zsarolással próbálja lassítani a Nyilas futótűzként terjedő lendületét, amitől ép lénye legjellegzetesebb tulajdonságától érzi magát megfosztva. A Nyilas, pedig nem szívesen vár arra, hogy a Rák végre kimozduljon, és vele tartson szellemi kalandjaiban.

0ROSZLÁN-NYILAS: NYILAS-OROSZLÁN:
Mindketten lelkesen vetik bele magukat az új dolgokba, mert a Nyilas kalandnak, az Oroszlán jó játéknak tekinti a kihívásokat. A Nyilas boldogan játszik az Oroszlánnal, Ő, pedig szívesen tanul a bölcselkedő Nyilastól, aki a legjobb tanítványaként dicséri Őt. Kapcsolatuk soha nem unalmas, és idősebb korukban is fiatalos programokban érzik jól magukat.

SZŰZ-NYILAS: NYILAS-SZŰZ:
A fizikai vonzalmon kívül kevés közös vonásuk van, ami összetarthatná a kapcsolatot. A Nyilas nehezen viseli a Szűz aprólékosságát, Ő pedig felelőtlenségnek éli meg, a Nyilas nagyvonalúságát. Szellemileg azonban jó partnerei lehetnek egymásnak, és mindketten élvezhetik a sziporkázó szócsatákat, ahol a Szűz nagyobb lexikális tudással, a Nyilas viszont jobb humorral érvel.

MÉRLEG-NYILAS: NYILAS-MÉRLEG:
A Nyilas hamar ráunhat a Mérleg ragaszkodására, és minden megnyilvánulásából arra következtet, hogy azonnal házasságra akarják kényszeríteni. Kapcsolatuk ennek ellenére jól működhet, hiszen mind a ketten kedvelik a bulikat, ahol a Mérleg jó külsejével, a Nyilas, pedig jó kedélyével és nagyvonalúságával válik fontos részévé a társaságnak.

SKORPIÓ-NYILAS: NYILAS-SKORPIÓ:
A szabadságot kedvelő Nyilas, a Skorpiótól rövid idő múltán, igába fogott vadlóként akar szabadulni. Hiába a rendkívüli szexuális élmény, amit párjától kaphat, a fojtogató ragaszkodás, a titkai utáni kutakodás, hamar megmérgezi a kapcsolatot. Vigyázniuk kell arra, hogy minél kevesebb testi - lelki sérüléssel ússzák meg ezt a kalandot.

NYILAS-NYILAS:
Túlságosan hasonlítanak ahhoz, hogy sokáig együtt maradjanak. Mindkettőjüket inkább az új kalandok érdeklik. Mindketten szeretnek bölcselkedni, és filozofálni, ám ezzel akár egymás idegeire is mehetnek. Egyéniségük eltérő vonásai színesíthetik a kapcsolatot, közös vallási eszményik hatására, azonban kapcsolatuk tovább tarthat a vártnál.

NYILAS-BAK: BAK-NYILAS:
Természetük olyan ellentmondásos, ami ritkán teszi lehetővé, hogy túl sokáig elviseljék egymást. Amíg a Nyilas pohara félig tele van, addig a Baké félig üres. Egyik sem tudja a másik életszemléletét a magáévá tenni, csak tiszteletben tartani a másik fél elveit. Közös vonásuk a becsület, és a törvények betartása, amitől zökkenőmentesen válhatnak meg egymástól.

NYILAS-VÍZÖNTŐ: VÍZÖNTŐ-NYILAS:
Jó esélyei vannak a tartós és boldog kapcsolatnak, hiszen mind a ketten energikusak, és kedvelik a változatosságot, az újdonságokat. A Nyilas élvezi a Vízöntő vibráló egyéniségét, neki, pedig tetszik a Nyilas bölcsessége, hogy mindig jókat tudnak beszélgeti. Barátságuk talán még az erős szexuális vonzódásuknál is nagyobb összetartó erő lehet.

NYILAS-HALAK: HALAK-NYILAS:
Kapcsolatuk ritkán tart hosszú ideig, mert az életvidám Nyilas számára elviselhetetlenné válik a Halak jegy szülöttének szemrehányó szomorúsága. Őszintén hiszi, hogy az Ő érdekében szakít vele. Sajnos az sem segít sokat, hogy mindketten a Jupiter bolygó uralma alatt állnak, mert a közös vallási eszmények is csak ideig-óráig tartják össze őket.
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
A Nyilas jellemzése (Sagittar
  2010-01-21 08:39:37, csütörtök
 
  A Nyilas jellemzése

(Sagittarius, November 23 - December 20)

A Nyilas nő jellemvonásai

A hosszas megfigyelések azt sugallják, hogy kétféle Nyilas nő létezik. Az egyik a meglepő vitalitású fiús alkat, aki szereti a természetet, a sok mozgást, a sportolást, a másik a független társadalmi lény típusa, aki nem hisz holmi babonákban vagy hasonlókban, de szereti a művészeteket, a

kiváló társaságot. Ő a szalonok extravagáns úrnője. De bármelyik csoportba tartozna is, a Nyilas nő sokat ad a saját külsejére és a látszatra. Nagyon felületes, beképzelt, de szabadnak érzi magát.

Ezzel együtt nem tűri a magányt, szeret fecsegni. Szívesen meghallgat másokat is, de mindig érezteti, hogy ő abszolút mindenhez ért, holott nem úgy igaz. Más tanácsára viszont nincs szüksége, mindig a saját impulzusai szerint cselekszik. Szereti a mozgalmas életet. Egy Nyilas nő mellett sosem lehet unatkozni. Lényegében közvetlen és szókimondó, nagylelkű és megértő, de szereti a változatosságot, mindig valami újra van szüksége maga körül.

A Nyilas nő temperamentuma

A Nyilas nő nehezen találja meg a helyét, ezért is szeret sokat utazni. Egyszerre sok mindenbe belekezd, de meggondolatlanul, tervek nélkül lendül mind az eseményekbe mind a tennivalóiba, s ez a szeleburdiság hamar megbosszulja magát.

A Nyilas nő érzelmi élete

Mivel a Nyilas nő nagyon szókimondó és őszinte, gyakran előfordul, hogy ravasz, gátlástalan férfi áldozatául esik. A folyton változatosságra vágyó Nyilas nő azonban nem válogatós, a fontos, hogy minél többször váltogathassa a partnerét. A kalandok nem hagynak lelkében nyomot, hisz mindent inkább barátságból tesz s ha nem sikerül, legfeljebb annyi, mint egy elvesztett játszma. Természetének megfelelően bárhol hajlandó kielégíteni a vágyát, sőt a természet ölén számára ez még érdekesebb, de nincs türelme, hamar el akarja érni a célját. Mivel a Nyilas nő nehezen kiismerhető, uralni sem könnyű.

A Nyilas nő családi élete

A Nyilas nő kiváló pajtás a sportban, jó barát a kalandornak, s ha szerelmes lesz nagyon ragaszkodó társ a férjnek. Amennyiben a férj valamiért elhagyná, egyszerűen összeroppan. De mert a Nyilas nő számára a függetlenség a legfontosabb és nem is kitartó, közülük sok hajadon marad.
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
Szöszenet..............
  2010-01-03 19:12:20, vasárnap
 
  Nyilas vagy? - A Hold idén2010-ben nem a Te malmodra hajtja a vizet, ezt többször tapasztalhatod is. Azonban májusban és szeptemberben minden lehetőség adott, hogy gyökeresen változtass életeden. Engedj a csábításnak, legyen szó szerelemről, új munkáról vagy költözésről!  
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
életünk 4 fő száma
  2010-01-03 17:50:58, vasárnap
 
  Életünk négy fő száma

A személyiség száma:
Ezt a számot nevünk betűiből számolhatjuk ki. Elmondja, hogy milyenek vagyunk jelenleg, milyenek a tulajdonságaink. Felfedi, hogyan viszonyulunk a változáshoz, és hogyan hozunk döntéseket.

Születési vagy sorsszám:
Ezt a számot a születési időnkből számolhatjuk ki. Nem tudunk rajta változtatni, együtt kell vele élnünk. Megtudhatjuk belőle, milyen életút vár ránk, milyen kihívások, események és tapasztalatok érnek minket a leggyakrabban. Megmutatja valódi hivatásunkat és velünk született képességeinket.

A szív száma:
Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy összeadjuk a nevünk magánhangzóinak megfelelő számokat. (Az ékezeteket hagyjuk figyelmen kívül.) Megmutatja titkos vágyainkat, érzéseinket és álmainkat.

A külső kép száma:
Ezt a számot úgy kapjuk meg, hogy összeadjuk a nevünk mássalhangzóinak megfelelő számokat. (a kettős mássalhangzókat, mint pl. a zs vagy az ly, két külön betűnek vesszük. z+s, l+y.) ez a szám a külvilágnak mutatott arcunkat jellemzi, amely nem feltétlenül azonos a belső számunkkal.
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
nyilas nemes lelkű
  2010-01-03 15:00:16, vasárnap
 
  NYILAS, a nemes lelkű

Az asztrológia olyan tipológiai módszer, amely elsődlegesen az egyén születésekor a Nap pozícióját veszi figyelembe. Ez alapján 12 jegyet különböztetünk meg.

NYILAS: A Nyilas szülött nemes lelkű, jóakaratú, jókedvű, jóhiszemű, és előítélet-mentes. Rendkívül nagy vonalú és barátságos. Szívesen és lelkesen segít, ha erre megkérik. Néha túlzásokba esik, így a segítségnyújtásban is. Előfordulhat, hogy többet is tenne, mint amire megkérik. Ezzel olykor örömet szerez, de olykor bosszúságot. Kicsit visszafogottabbnak kell lennie. És fontos, hogy ne akarja kitalálni, hanem kérdezze meg, miben segíthet. Más téren is hajlamos a túlzásokra. Például evésben, ivásban, stb. De szemfényvesztő, élvhajhász, szélhámos is tud lenni. Vigyáznia kell, hogy ne adjon okot arra, hogy széltolónak, vagy hamis prófétának nevezzék. Szeret vallási, világnézeti, és filozófiai témákról olvasni, és beszélgetni. Keresi a magasabb összefüggéseket, a mögöttes okokat, végső soron az élet értelmét. Fejlett igazság érzete van. Nem bírja elviselni, ha vele, vagy bárki mással igazságtalanság történik. Nemes lelkű lovagként, keresztes lovagként védelmezi a rászorulókat. Képes az ellentétek fölé kerülni, és egy magasabb szempontból szemlélni a dolgokat. Nagy távlatokban gondolkodik. Olykor túlságosan előre szalad az időben. Annyira leköti a jövő, hogy elmulasztja a jelen pillanatot. Célja, hogy békességet teremtsen, és hogy mindenki visszataláljon az igazság útjára. Hajlamos úm. kinyilatkoztatni. Vagyis olyan magas lóról beszélni, hogy senki nem érhet fel az ő nagyszerűségéhez. Ilyenkor isteníti önmagát. De ha ezt sikerül felfedeznie magában, el is szégyenli magát. Ezután van esélye túl emelkedni az egóján, és meglátni az összefüggéseket. Rájöhet arra, hogy minden a Teremtő megnyilvánulása. Innentől hiteles, és tiszteletre méltó tanító válik belőle. Nem lesz szüksége katedrára ahhoz, hogy tanítson. Hiszen, ha kinyitja a száját, ezt fogja tenni...


 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
2010 szerelmi horszkop
  2010-01-02 11:38:23, szombat
 
  NYILASNAK:
Szerelemi életed intenzívvé válik, az érzékiség uralja majd az évedet. Örülsz, ha flörtre nyílik lehetőséged. Ám amikor a flört kalanddá válna, akkor megijedhetsz. Nem akarod feláldozni tartós kapcsolatod egy futó viszony kedvéért. Addig gondolkozol, amíg a kaland megmarad a fantáziák szintjén. Később, pedig sajnálkozol, hogy kihagytad a szerelmet.

Újévi szerelmi varázslat: tegyél egy pár delfint lakásod szerelem sarkába! Hamarosan megérkezik a párod, vagy jobbá válik a kapcsolatod!
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
ki illik a nyilashoz
  2009-12-29 18:20:52, kedd
 
  Nyilas (11.23 - 12.21.)
Idealista és álmodozó

Könnyen lelkesedik mindenért, de ugyanolyan gyorsan le is lohad a kedve, ha valamiben (valakiben) csalódik, vagy ha új ideák iránt ébred fel az érdeklődése. Nem könnyen szánja magát családalapításra, s ha végre mégis, azért egy kis függetlenséget mindig biztosít magának.

Mire kell vigyáznia? Túl éles a nyelve, és észre sem veszi, hogy mikor bántja meg a másikat. Mivel széles baráti körrel rendelkezik, a párjában könnyen felébredhet a féltékenység.
Ki illik hozzá? Az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő társ megadhatja azt a függetlenséget, amire a párkapcsolatban szüksége van.
Ki nem illik hozzá? A határozott Skorpió és az aprólékos Szűz.
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
A Nyilas illata
  2009-12-08 14:02:28, kedd
 
  Jellemzői: Teljes lelkéből optimista, nem ismer lehetetlent. Vidámsága életörömöt és szüntelen derűlátást áraszt, lelkesedésével másokat is képes feltölteni. Az életbe vetett ősi hit munkál benne. Alapvetően hisz az emberi jóságban, ezért mindenki felé nyitott tud lenni. Szereti a nagyvonalú terveket, nem jellemző rá a kicsinyeskedés, és távol tartja magát mindentől, ami profán, kisszerű. Ragyogó fantáziájával és optimizmusával a mindennapi életből is nagystílű eseményeket formál. Az élet számára egy nagy, vonzó kaland, ahol veleszületett lazaságával könnyedén veszi az akadályokat. A távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik.

Illata: A fás, virágos, könnyed illatok illenek a Nyilas nő temperamentumos egyéniségéhez, melyek egyszerre klasszikusak és sportosan elegánsak. Kedvenc parfümje pozitív gondolatokra sarkall, és jó kedvet teremt maga körül. A nagyvilági Nyilas férfi illata pedig sugárzó fiatalságot áraszt, jelképezve mindazt, ami e jegy ,,erősebb" képviselőjének sajátossága, aki felül akarja múlni önmagát, aki számára nem léteznek tabuk, és nem rejti véka alá az érzéseit.

Tipp hölgyeknek: ciprus-virágos és orientális-fás illatcsaládok
Például: Christian Dior - Eau de Dior Relaxante, Estée Lauder - Knowing,
Guerlain - Aqua Allegoria sorozat, Gentiana, Shiseido - Feminité du Bois,
Christian Dior - Hypnotic Poison

Tipp uraknak: fás-fűszeres illatcsalád
Például: Nina Ricci - Mémoire d'Homme, Chanel - Egoïste, Gucci - Rush for Man, Lancôme - Miracle Homme
 
 
0 komment , kategória:  nyilas jegy  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.03 2018. április 2018.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 855 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 62
  • e Hét: 1287
  • e Hónap: 3671
  • e Év: 21074
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.