Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Kryon üzenete a magyaroknak
  2011-04-25 19:32:08, hétfő
 
 

KRYON ÜZENETE A MAGYAROKNAK
2011.02.24.

Lee Carroll - aki eredetileg hangmérnök - egy amerikai médium, író és előadó, egy Kryonnak nevezett entitás üzeneteit kezdte el közvetíteni 1989-ben, egy felsőbb dimenzióból. Úgy írja le Kryont, mint egy szerető angyali entitást, aki a Forrásból származik. Egy a Földre "szakosodott" csoport energiáját képviseli, az otthon energiáját. Kryon Itt van a Földdel "a kezdetektől fogva" és ugyanahhoz a családhoz tartozik mint Mihály Arkangyal. Az információk melyeket közzétesz nyomtatásban és online, azt a célt szolgálja, hogy segítsen az embereknek felemelkedni egy magasabb rezgésszintre.

Az ő magyaroknak szóló üzenetét olvashatjátok az alábbiakban:
Aki jelen inkarnációjában magyarnak anyanyelvűnek született, s beszéli még ezt a nyelvet, él bárhol a Földön, számukra szól ez az információ.
Egy picit vissza kell mennünk az időben. Mint mindannyian tudjátok az Atlantiszi időszak legvégén a Föld s rajta az emberiség energetikailag egy alacsonyabb rezgésszintre került, mint ahogyan addig éltetek ezen a bolygón. Ez teljes egészében azt jelentette, hogy a Föld kikerült a Teremtő mágneses tudatmezejéből, egy alacsonyabb frekvenciájú helyet foglalt el az univerzumban.
Ezáltal elvesztette az emberiség a kapcsolatát a Teremtővel. Ezért éreztétek magatokat végtelenül egyedül, végtelenül magányosnak, s ezt idővel tudatotok bezárulása is követte. Felvettetek egy sűrű, a mostaninak megfelelő fizikai burkot. Ebben az állapotban megkérdőjeleződött a bolygó helyzete és jövője.
S ekkor olyasmi történt, ami az egész Univerzumban egyetlen egyszer történt meg csupán. Nem kozmikus szülők által teremtetten, hanem az Isteni tudatmező saját energiájából teremtett egy lényt. Ennek a lénynek a feladata kizárólagosan az volt a Földre érkezve, hogy olyan energetikai egyensúlyt teremtsen a bolygón, mely lehetővé teszi a Fény megjelenését és terjedését, a bolygó rezgésszintjének emelését, s idővel a bolygónak az Isteni tudatmezőbe való visszatérését segítse. Ez a lény Jézus Krisztus volt.

Jézus megszületett emberként. Élete során lépésről lépésre egy felébredési folyamaton ment végig. Majd teljesen felébredve, felismerve, hogy ki ő s miért is érkezett, elkezdhette a feladatát. A történetet, az eseményeket mindannyian ismeritek. Miért hangzott most el mindez? Mert a ti történetetek ti vállalásotok itt kezdődik, amikor Jézus visszatért, anélkül hogy a felemelkedési folyamat befejeződött volna . S ekkor a Föld sok pontján vállaltak csoportok, fénymunkások olyan kiegészítő extra feladatot melyek Jézus munkájának befejezését célozták meg. És most térhetünk rá arra hogy kik vagytok ti.
A Föld egy ugyanolyan élőlény mint ti mindannyian, ugyan megjelenési formájában nincs hasonlóság, de energiarendszerét tekintve ugyanúgy csakrákkal, ugyanúgy energia szerkezettel rendelkezik. S az a csoport, akit ti képviseltek a Föld történetében elvállalta a legnehezebb feladatot, a szívcsakra őrzését. Mit jelent ez? A felemelkedési folyamat lényege, hogy a Föld lakosságának nagy része az elme, az értelem vezetése, irányítása és döntései alatt tevékenykedik.
A Föld fejlődésének következő lépése , hogy ez az irányítás vissza áll eredeti egyensúlyába. A szív és a lélek veszi át az irányítást. Mert egyetlen energia létezik az univerzumban, egyetlen eredő energia, s ez a szeretet. Az Univerzumot a Mindenható által kisugárzott szeretet energia élteti és működteti. Ti mindannyian tiszta szeretet vagytok, lényetek esszenciája a tiszta szeretet. Ezt az esszenciát magadban hordod fizikai testeden belül. Ezt nevezitek a teremtő lángjának, isteni szikrának, a teremtő magjának stb. Ezt mindannyian magatokban hordozzátok a szívcsakrában.

Miért nevez benneteket sok olyan társatok, akik spirituális kérdésekkel foglalkozik a MAG népének, mit jelent ez ? A Föld életében az emberiség tagjai között a magyarok képviselik azt az eredeti energiát, azt a tudást, melyet a szívcsakra tárol.
Mi a feladatotok a felemelkedési folyamatban?
A Föld energia rendszere, s a ti energia rendszeretek napról napra emelkedik, változik, s az utolsó a harmadik stádiumban vagytok. Ennek is a legvégén. Mi történik a viszonylag gyors felemelkedési szakaszon? Amikor a Föld eléri azt a rezgés szintet, hogy készen áll, akkor a Teremtő különleges rezgés sorozatot indít el az egész Univerzumban. Ez a rezgés sorozat elérve a Földet, segíteni fog benneteket. A Mindenható energiája beáramlik. S minden amit lényedről, aspektusaidról a kristály könyvtárak tárolnak kiáramlik és egy egységes közös tudatmezőt fog létrehozni a Földön.
A ti feladatotok kapcsolódni ehhez a tudatmezőhöz és ennek segítségével egymással is összekapcsolódva, a szeretet rácshálójához csatlakoztatni a Föld Szívcsakráját. Ennek az energiának a megtartása, őrzése, védelme konkrétan a ti feladatotok. Mindenre képesek vagytok, semmi nem haladja meg képességeiteket. Minden olyan feladat, ami rátok vár bennetek van. Belétek van kódolva, őrzitek sejtjeitekben, őrzitek DNS rendszeretekben, Ez a KÖZÖS feladatotok, ezenkívül egyénileg mindenkinek külön - külön megvan a saját, személyes feladata is.

Amikor Jézus nem folytatta már a Földön konkrét emberi testben élve a Föld energiával való ellátását, akkor bizonyos entitás csoportok a Föld több pontján, köztük ti is, elindultatok, felvállalva feladatotok kiegészítéseként azt, hogy a Jézus által elindított utat segítitek, kiteljesítitek amit Ő elkezdett. Konkrétan történelmetek egy adott pontján elindult egy nép valahonnan keletről. Amikor megérkeztetek fizikailag erre a területre, a Kárpát medencébe, legendáitok mesélnek egy csodáról, egy aranyszarvasról.

Ez egy előre megállapodott energetikai jel volt számotokra. Ez jelentette számotokra megállapodás szerint azt, hogy úti célotok felé közeledtek. Mi vonzott? Mi volt a cél? A szívcsakra energiája. Azért jöttetek, hogy a szívcsakra energiáját erősítve segítsétek a Földet. A szív csakra energiájának emelése, őrzése, gyógyítása a ti személyes feladatotok. Életetek során elmétek uralmát, gondolataitok meghatározó mivoltát, lépésről lépésre mindig kicsit gyengítsétek, s adjátok át a helyet az intuíciónak a szív szavának, azoknak az instrukcióknak, melyeken keresztül lelketek vezet benneteket. Ebben a folyamatban segítitek a Földet, hogy a Föld megerősíthesse saját szívcsakrájának energiáit, s ennek az energiának nagyon fontos feladata lesz a felemelkedés során. Ez lesz az első energia, mely átkapcsolódik felsőbb dimenziókba.

Tehát megérkeztetek ide a Kárpát medencébe. Intuitívan tudtátok, hogy ide tartotok, tehát megtörtént a letelepedés. S most nézzük meg energetikailag egy kicsit a másik oldalt. A Föld energiáiban nem csak az a folyamat zajlik, ami a Föld rezgésszintjét emeli. Létezik egy másik energia a Földön, akinek ez nem áll szándékában. Nem képviseli az érdekeit. Ez az energia pillanatnyilag a Földön elég jelentős mértékben irányítja a hatalmat. Tökéletesen érzékelte amikor elindultatok Keletről, végig követte utatokat, s tökéletesen érzékelte a megérkezéseteket. Tökéletesen tudatában volt annak, hogy miért jöttetek, mi célból s annak hogy kik vagytok.
Ez az energia hatását jelentős mértékben először akkor fejtette ki, amikor István királyotok, az egyházhoz csatlakozva, megengedte ennek elterjedését, segítve ezt a folyamatot. Ez annyit jelentett, hogy csatlakoztatok ahhoz a hatalmi struktúrához, ami innentől kezdve egységeteket erősen szétzilálta, s veszélyezteti a mai napig.

Ezek azok az erők, melyek országotok vezetőire mindig is hatottak, folyamatosan az egység kialakulásának megnehezítését az egységes erők fellépését gátolták. A fény egy nagyon erőteljes entitás segítségével tudott megjelenni történelmetek során s ez Mátyás király volt. Az Ő személyében az Ő inkarnációjában egy olyan nagy hatalmú magas fénylény érkezett hozzátok segítségképpen, aki nagyon mélyre ható energiákat árasztott s kötött meg itt léte során. Virágzott és egységes volt az ország. Olyan tulajdonságok kerültek felszínre, mint a szeretet, az igazságosság, a becsület. Olyan mélyreható, tiszta energiákat sikerült élete és tevékenységei során árasztani, ami életét követően is energetikailag nagyon sokáig hatást gyakorolt erre a területre. A következő ilyen esemény, ami a szabadság irányába tett egy lépést, s ezt energetikai értelemben is értem. Ez az 1848-as szabadság harc. Újfent létrejött az országban valamilyenfajta egység, cél, törekvés, a megszabadulás egysége. Ugyan történelmileg rövid időn belül megakadt ez a folyamat, de energetikailag fantasztikus hatása volt, Mégis milyen érdekes, vagy milyen furcsa, hogy ezt az egységet népként, tudatosan sose éltétek meg itt az inkarnációban. Sőt, azt valljátok magatokról, hogy ti vagytok az a nép aki soha nem tud egységes lenni, egységesen fellépni, képviselni az érdekeit. Fellépni idegenek ellen, Önmaga törvényeit megalkotva, Önmagát megerősítve állni a világban. Hát, ez a dualizmus realitása, ez nem a valóság. Ez csak a ti realitásotok. Így tűnik a lineáris világotokban. Ti egy csodálatos egységet képeztek, azon multidimenzionális részeitek, akiknek nem vagytok tudatában, egy csodálatos együttműködő, összhangban levő szeretetet képviselő csoport, bármilyen nehéz ezt most számodra elképzelni. De én itt vagyok, s nap, mint nap érzékelem őket s dolgozom velük, tehát hidd el nekem. Ez így van. Afelé tartotok, hogy ezt ti is megéljétek. Ennek az energiának a felismerését a megélését akkor fogjátok tudni tudattal követni földi testben levő lényként, amikor konkrétan a felemelkedés során, nekikezdetek a feladatotoknak. Tökéletesen fogjátok tudni, hogy hol vagytok, hova tartoztok, hova kell kapcsolódnotok, és mit kell csináltok. Tökéletesen fogjátok érezni részeteket az egységben.


Ne félj a feladattól, képes vagy, hiszen automatikusan ki fognak nyílni azok a kódok, feloldásra kerülnek azok a képességeid, tulajdonságaid, amiket magadban hordasz. Addig is amit meg tudtok tenni az egy olyan lehetőség ami mindig is itt volt. A Kárpát medence egy hatalmas víz területet rejt a földben. Ez a vízterület számotokra részben tökéletesen ismert, hiszen az ország területén nagyon sok helyen, ahol lefúrtok hévizek, törnek fel. Ez a vízrendszer az ország területe alatt egy kristály mező. Amikor dolgoztok egyesével, vagy ketten, vagy csoportban, bármikor meg tudjátok tenni, hogy tudatos energiával tisztítjátok ezt a vízmezőt. Köztudott, hogy a víz egy intelligens, kommunikáló energia. Tudattal rendelkezik. Küldd le szeretetedet, azokat a pozitív gondolatokat, amit Föld anyának szánsz. küldj energiát ebbe a vízbe, s tudatosan kezd el tisztítani, s eltávolítani azt az energiát, amit már jó elengedni. Ennek több rétegű hatása lesz, ha ez a víztömeg befogadja, akkor teljes mezőként a fénymunkások energiájának, tudatának, jó akaratának, szeretetének egy egységes mezőjeként kezd el működni. Vannak területek, ahol ez már működik, ahol már csodálatosan tiszta. Egységessé kell tenni.
A Földet körülveszi a kollektív tudat mezője, valamint egy magasabb régióban a szeretet rácshálója. Körülveszi még a mágneses rácsháló, és különböző energetikai háló. Évek óta mondjuk, hogy legfontosabb feladatotok a kollektív gondolkodásból a kollektív tudat mezőből való kiszakadás. Hogy tudod te ezt konkrétan megtenni? Vannak elképzeléseid a felemelkedésről az utána történő eseményekről, az életedről. Nagyon konkrétan meg tudod fogalmazni azt, hogy te mit szeretnél. Hogyan szeretnél élni. Mit szeretnél érezni. Békében szeretnél lenni. Szeretetben, bőségben egészségesen, harmóniában, és egy csodálatos békés, játszmáktól, manipulációtól, csalásoktól mentes világban. Ezt mindannyian egységesen szeretnétek.
ALKOSD MEG, KONKRÉT képekben, GONDOLATILAG, a te saját jövődet. És erre gondolj minél többet, erősítsd gondolatilag ezt az energiát, minél több gondolatot, minél több energiát adsz hozzá ehhez a képhez annál inkább alakítod nap mint nap.
Alakíts egy magot, alakíts egy alap elképzelést, és ehhez mindig tegyél hozzá valamit, egészítsd ki mindig valamivel, egészítsd ki újabb ötletekkel, de az alapötletet mindig tartsd észben, és ha minden nap, napi rendszerességgel adsz hozzá egy pici energiát, akkor ez a mező, ez a gondolat mező ez az energia egyre több lesz, egyre nagyobb lesz, egyre jobban gyarapszik.
HA MINDEN FÉNYMUNKÁS AZ ORSZÁGOTOKBAN NAP MINT NAP NÖVELI EZT AZ ENERGIA MEZŐT, AKKOR A KOLLEKTÍV mező és a szeretet rácshálója között létre tudtok hozni egy olyan tudatmezőt, ami tiszta, ami legszentebb, leginkább szívből és szeretetből megalkotott gondolataitok mezeje.
Tarts igényt saját szuverén önállóságodra, saját szabadságodra, tarts igényt saját manipuláció mentes létezésedre. Tarts igényt arra, hogy fénylényként ezt megéld, hogy lényed valódi esszenciája át tudja mosni, át tudja járni összes sejtedet, hogy valódi lényed energiája kitáguljon, kiáradjon, betöltse lényedet. Add át neki a stafétát. S meglátod, hogy megjelennek a csodák az életedben. Megjelenik az az élmény, amikor már nem azt érzed, hogy kicsi vagy, amikor már nem azt érzed, hogy nem vagy jó, amikor már nem azt érzed, hogy nincs miért szeretni téged. Csodálatos vagy! A teljes tökéletességet hordozod magadban. És a tökéletességed, a lelked megnyilvánulni vágyik!
NE ENGEDD MEG SENKINEK, HOGY BEFOLYÁSOLJON, HOGY FÉLELMET GERJESSZEN BENNED. ÉS bárki bármit mond, nem igaz, hogy neked nincs ilyen vagy olyan képességed, nem igaz, hogy nem vagy képes valamire! Nem igaz, hogy nem vagy szép. Nem igaz, hogy nem vagy tökéletesen egészséges. Mindez nem igaz, mindez illúzió! Körülveszed saját lényedet, falakkal, hitekkel. Körülveszed saját lényedet olyan elképzelésekkel, amit mástól vettél át. Gondold el fény lényként születettél meg abban a KICSI TESTBEN, és körülvett a jelen világ, és amint megtanultál a 3 D-ben járni, beszélni, eligazodni, bármit amit megtanultál, AZT VALAKI MONDTA NEKED, VALAKI MEGMUTATTA, VALAKI SEGÍTETT, s ez a valaki mindig ember volt. A családod, a barátaid, az ismerőseid, a tanáraid. Mások által mondott igazságokat vettél át, mások által mondott gondolatokat fogadtál be, s ennek az összképeként HISZEL MAGADRÓL VALAMIT. EZEK FALAK. És közte fogalmad nincs, hogy ki vagy te valójában, Ki az a lény, aki ebben a testben lakik. Fedezd fel, ott van benned, esszenciaként.
És üzeneteket küld a saját érzéseiden keresztül, így tud kommunikálni veled. Üzenteket küld intuíción keresztül. Rögtön jelzi, ha az úton vagy, mert jól érzed magad, és kiegyensúlyozott vagy, és rögtön jelzi, ha letértél a saját utadról, az előre megtervezett saját utadról, mert érzed, hogy valami nem jó. Mert érzed hogy nem vagy egyensúlyban. Jelez, s te egyre finomabban egyre érzékenyebben tudod venni ezeket a jelzéseket, hát kezdj el figyelni rá! Egyre jobban, egyre mélyebb szinten halld meg azt a halk kis belső hangot!.
...harmonia.blogolj.net/.../kryon-uzenete-a-magyaroknak/ -
 
 
0 komment , kategória:  Magyarsággal kapcs.szell.közl.  
Magyarok miért.... - tanítás -
  2010-06-12 20:36:52, szombat
 
 

Magyarok, miért van az, hogy TI mindent elhisztek?

,,Egy bizonyos folyamat indult el Magyarország terében, amely fokozott intenzitással van most jelen. Mindaz, Aki részt vesz ebben a folyamatban, érzi, hogy most történik valami, és gondolkodóba esik, - mit is jelent ez a szokatlan időjárás?
A FÖLD változási folyamatán kívül, a NEMZET változási folyamata is benne szerepeltetik. Gyökeres változás indult el a NEMZET TESTÉBEN, és ez a változás az élet minden területéről visszahat ránk.
Magyarország egy olyan útra lépett, amikor búcsút int a régi bevett mintáknak, és egy ÚJ, lényegében történelmi változás útjára lép.
A természeti elemek ebben segítőként lépnek fel. Kisöpörnek, kimosnak minden olyan energetikai megnyilvánulást, amely még a múlt korlátaként betelepedett, és nem engedte az ÚJ beáramlását. Meghatározva a változás menetét, bizonyos területeket fokozott intenzitással tisztít. Ezek a helyek olyan energetikai rendszerrel rendelkeznek, ahol a múlt hozadékaként feltorlódott a negatív minta."
A fenti értelmezés által napokig magyarázható volt az időjárás szeszélyessége.
De aztán ahogy egyre inkább tombolt a vihar, szinte ítéletidővé változva, bennem is megváltozott valami. A nagyfokú pusztítást és károkat látva, egyre erősödő érzésként jelentkezett bennem, hogy itt már nincs rendben valami. Valami más kell hogy álljon a háttérben, és már nem csupán egy mélyre ható tisztulási folyamatról van szó.
Aztán hirtelen vége lett az ítéletidőnek, és én az egészet úgy ahogy volt elfeledtem.
De most megint betört légterünkbe a rossz idő, szinte egyik pillanatról a másikra, s újra feltört belőlem a rossz érzés, egyre erőteljesebben.
Éppen ezért elhatároztam, hogy a végére járok a dolognak. Elmélyedek MAGomban, megpróbálom a felszínre hozni és megérteni mit jelent ez az ítéletidő, amilyenre több mint negyven éve nem volt példa Országunkban.
Kértem magamra isteni védelmet és vezettetést, s azt, hogy Egy Örök Isteni Igazság csatornáján keresztül kapjam meg választ kérdésemre, a maga egyszerűségében, hogy az mindenki számára érthetővé váljék.
Úgy gondolom, ha tartogatom magamban egyedül nem sokra megyek vele, ezért inkább megosztom Önökkel, hátha van valami véleményük, hozzászólásuk az egészhez.

Íme a történet:
A következő gondolatsorokat az én Jó Öreg, Belső MAG Vezetőm tárta fel előttem.
Ő volt az, Aki elvezetett egy magosabb világban lévő hatalmas hegy tetejére, ahonnan egész Magyarország és a környező Országok területére rá lehetett látni.
- Ülj le ide mellém,- intett.
- Itt védett helyen vagyunk.
A távolba meredt, ahogyan Mi mondjuk, révült.
Egy pillanatra megdermedt körülöttünk a csönd. Krákogott egyet, aztán megszólalt.
- Felhőszakadás, jégeső, szélvihar...,- ez mind a sátán műve,- mondta keserűen az Öreg.
Ő, és a rajta keresztül megnyilvánuló erők, akarják megbontani a kialakulóban lévő egységet, Nemzeti Öntudatot. Ez már túlmegy minden tisztulási és elengedési folyamaton.
Manipulált időjárási anomáliákkal tönkre akarják tenni az Országotokat, és a körülöttetek élő népek helyzetét is megkeserítik.
S nem csak az Országotokat akarják tönkretenni, hanem benneteket is.
Gyűlölködésre akarnak uszítani, arra, hogy még jobban egymás ellen forduljatok, - és harcoljatok.
Egyre inkább megosztottakká kívánnak benneteket tenni, megmételyezni a lelketeket, szíveteket,- hogy ne lássátok meg az igazságot, csak egy torztükrön keresztül nézzétek az eseményeket.
S neki még ez sem elég, - benneteket is akar, testestül, lelkestül, hogy őt szolgáljátok.
S TI mindennek bedőltök, mert nem jártok nyitott szemmel.
Az Ország tönkretételébe is nagy munkát fektet, hát még a felépítésbe....
Segítő jobbot nyújtanak majd,- megmentik Országotokat, s ezzel az ő kezükbe kerül a hatalom.
S TI mit sem sejtve figyelitek..., sőt még örültök is, hogy megmenekült Országotok.
- Az időjárás megváltozása egy tisztulási folyamattal kezdődött,- amely azzal a céllal indult, hogy a gyökerekig kisöpörjön, kimosson minden olyan energetikai megnyilvánulást, amely még a múlt korlátaként betelepedett, és nem engedte az ÚJ beáramlását. Kimossa, kisöpörje az Országból, a régi megkötött mintákat. De ilyen mértékű károkról, rombolásról szó sem volt.
- Hogy akarhatná Isten, hogy az emberek elveszítve otthonukat földönfutóvá váljanak?
- Miért akarná azt, hogy a természetben ilyen jellegű károk keletkezzenek?
- Miért van, hogy TI magyarok mindent elhisztek?
- Miért van az, hogy TI minden botorságnak bedőltök?
Az ítéletidő,- ítél,- embert és állatot, természetet nem kímél. A játszma most dől el, az, hogy ki kerül ki belőle győztesen. Tudóitok, táltosaitok még vannak,- s még nem fedik fel magukat,- csendben vannak... De itt az idő,- eljött, hogy tegyenek,- s megmutassák mi az, amit tehetnek. A víz, az ár, nem moshatja el az Ősök Szellemét,- csak a földi maradványokat viheti tovább.
Az utolsó csapásokat mérik reátok, ebből ha felálltok,- újjászülettetek. Eddig döbbenten hallgattam, de azt éreztem, hogy most kérdeznem kell.
- Mit tudunk tenni Öreg?
- Mit kíván tőlünk az Isten?
- Azt, hogy összefogjatok,- s együtt, együttes erővel űzzétek el a gonoszt, az ármányt, ki meg kíván nyomorítani benneteket, és el akarja venni Hazátokat!
Egy magosabb valóságból figyeljétek az eseményeket, ne ragadjatok le a realitások szintjére! Bízzatok az ÚR végtelen jóságában és kegyelmében,- de ne ölbe tett kézzel üljetek! Belül, mélyen a szívetekre figyeljetek, s az megsúgja néktek, mit is cselekedjetek...

Lehet, hogy ez az egész történet sokak számára csak egy mesének, kitalációnak tűnik. Ez a legkevésbé sem baj, sőt kérem, aki nem hiszi járjon utána.
Tegye fel magának a kérdést, keresse a megfelelő választ.
Ne higgyen nekem, hanem saját meggyőződéséből fakadóan induljon el az úton és a saját MAGa szűrőjén keresztül átengedve, érezze meg, tárja fel mi is az IGAZSÁG.
Ott legbelül, mindenki szíve mélyén van egy Isteni MAG, amely megvilágítja számunkra az igazságot.
Megköszönöm az időt amit rám szántak. Isten áldása és végtelen szeretete kísérje és védelmezze Önöket útjukon!
Áldás!

2010. június 1.
Írta: Meríté
Feketéné Lendvai Katalin
http://lendvaykati.gportal.hu/

 
 
0 komment , kategória:  Magyarsággal kapcs.szell.közl.  
Magyarország sorsa - tanítás
  2010-06-11 22:16:57, péntek
 
 
Magyarország sorsa. A jövő, mely előttetek áll.
Jézus üzenete a magyarok számára II. rész

2010. április 19.

Gyermekeim!

Kérlek bennetek, a Korona Szentségét adjátok vissza a népnek:
- ÉN már visszaadtam néktek...
Szabad választásotok alapján döntitek el, milyen jogrendszert választatok magatoknak.
Magyarország most ebben a nehéz, erőpróbáló időben egy történelmi megújuláson megy keresztül.
"Az állami érdek mást kíván mint a "paraszti érdek",a nép érdeke." Ha ezen szemléletek szerint állítjátok fel nézeteiteket, akkor a jogutódlás nem szállhat ágról-ágra, családról,- családra. Egy olyan szervezetnek lesztek kiszolgáltatva hamarosan, amely a nemzeti érdekeket és értékeket sárba tiporva fog meggyőzni arról bennetek,- hogy nemes célt szolgáltok.
Tudatotokat el akarják homályosítani, és egy olyan minőségi változást kívánnak létrehozni, amely mindenképpen az ő érdekeiket szolgálja,- ezáltal egy olyan hatalmi megnyilvánulás veszi (venné) kezdetét, - amelyben a magyar nép újra más népek csatlósaivá válna.
Magyarország sorsa a jövőbe van írva.
Nem történhetnek olyan megmozdulások, amelyek vért kívánnak.
A "magyar vér" már évszázadokon keresztül egy olyan megnyilvánulási formát alkotott,- amelyben csak adott és adott, és a viszonzást a legcsekélyebb mértékben sem tette lehetővé.

"Az évszázadok lemossák a gyalázatot",
Igen Kedveseim, egy olyan időszakhoz érkeztetek el történelmetekben,
- amikor egy nemzeti megújhodásnak kell megszületnie.
Tudatos eszmék,- és akár áldozatok árán kell felkészíteni az embereket, hogy ne csak egy irányba lássanak, szélesítsék ki a látókörüket.
A hamisság és a látszat sok mindent körülfont már világotokban. És ennek még nincs itt vége, csak ezután következik a java.
Talán meglepődtök, hogy ÉN miért beszélek most erről nektek.

Nos azért Kedveseim, mert itt az idő, és soha jobbkor mint a mostban, - hogy észrevegyétek azokat az erőket akik a megtévesztés álarcát magukra öltve kívánják Hazátokat egy olyan helyzet elé állítani, - amelyben újra a magyar, a magyar vér ellen megy.

Ne higgyetek a látszatnak,- az összefüggéseket, az összefonódásokat keressétek! Lássátok meg mindazt az Isteni Tervet, amelyet rajtatok keresztül kívánok megvalósítani!

Ne higgyetek a látszatnak, az olyan összeesküvéseknek, amelyek az Ország sorsát és jövőjét akarják megmételyezni.
Gyermekeim, Ti, Akik magyarok vagytok.
Nézzetek mélyen szívetek legmélyére, és onnan válaszoljatok feltett kérdésemre:
- Van számotokra nemzeti megújulás?
Képesek vagytok-e arra, hogy Bennem bízva, sorsotokat az ÉN kezembe helyezve, adjátok át magatokat az Isteni Hatalomnak?
Számos ima elhangzott. Számos sóhaj érkezett meg Hozzánk.
Lássátok és nézzétek,- Mivé lett az Ország?

Lássátok és nézzétek, hogy kik működtetik ezt az Országot.

Ima és tettek nélkül nem lesz nemzeti megújulás.

Tiszta értékek, belső bölcsességek nélkül nem haladhattok előre.

Fel kell tárni múltatok, és abból kell megújulva egy Új Jövőt írnotok.

Egy olyan sorsot, amely felszabadítja az Országot, és a látszathatalmat megdöntve a Szent Értékeket hozza vissza. Azt az értékrendszert és megnyilvánulást, amely az Ősiség Törvényét alkotja.

Ha ezt a rendszert visszaállítjátok,- ÚJ Irányt szabtok.

Ez az ÚJ Irány, szabadulásotok óráját jelenti.

Ne fogadjatok el mindenféle jogrendszert, főleg ne olyat, amit nem tudtok átlátni, mert mélységében nincs olyan mértékű rálátásotok a dologra,- amely által meg tudnátok állapítani,- hogy ez most jó, avagy rossz számotokra.

Gyermekeim. Magyarország jövője sorsotokba van írva.

Ne feledjétek,- a nemzeti érdeknek, a nemzeti értékeknek össze kell csengenie, egyet kell alkotnia a nép érdekeivel!

Az Örök Fény amely megvilágítja az utat előttetek, ezt a fényt mindenki MAGában találja meg.

Isten (Íz- TEN) és Ember (EM- BAR) SZÖVETSÉGET alkotott.
Ez a TI SZÖVETSÉGETEK,- amelyet senki el nem vehet Tőletek,- erre jól figyeljetek. Ámen.
Lejegyezte: Meríté
Feketéné Lendvai Katalinhttp://lendvaykati.gportal.hu/portal/lendvaykati/image/gallery/1267724023_ 94.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Magyarsággal kapcs.szell.közl.  
Én az Úr vezetem a népem...
  2010-05-17 10:40:17, hétfő
 
 

Gulyás Mária:
Én az Úr vezetem népem
részlet


Ideje, hogy visszahúzódásotok megszűnjön, és szerető szívetek kitárva megkezdjétek valódi népi küldetésetek megvalósítását! Jelen korotokban SOKAN VANNAK a Földön, fajlagosan legtöbben a magyar nép körében, akik A SZELLEMI "MAGBÓL" származnak, és AKIKNEK A GYÓGYÍTÁS, (lelki-szellemi értelemben is!), A TANÍTÁS ÉS AZ INTEGRÁCIÓ A FELADATA! Ezen a ponton azonban kiemelten fontos tisztázni, hogy mi értendő TUDÁS, és mi értendő TANÍTÁS alatt!
A JELENLEGI MAGYAR NÉP SZÁMÁRA FONTOS SZELLEMI TUDÁST ÉS TANÍTÁST JELÖLŐ FELADATON AZT A KÉPESSÉGET KELL ÉRTENI, AMELY A LEGMAGASABB FOKÚ SZERETET BÖLCSESSÉGÉT KÉPES CSELEKEDETEK ÁLTAL MEGVALÓSÍTANI, ÉS ÍGY SAJÁT PÉLDÁJÁN KERESZTÜL MUTATJA AZ UTAT HOZZÁM, AZ ÉGI HAZÁBA! TEHÁT SZELLEMI TUDÁSRÓL, SZERETETRŐL, BÖLCSESSÉGRŐL ÉS FEGYELMEZETT AKARATERŐRŐL VAN SZÓ, AMELY SAJÁT ÉLETÉN, ÉLETFELADATÁNAK MEGOLDÁSÁN KERESZTÜL TANÍT!
ÉDESANYÁM ORSZÁGÁRÓL EZ NEM IS KÉPZELHETŐ MÁSKÉPP, CSAKIS PÉLDAMUTATÁSSAL!

EZ A MAGYAR NÉP JELENLEGI FELADATA AZ ÁTALAKULÁSBAN!
EZ AZ, AMIT TELJES SZÍVVEL, TELJES LÉLEKKEL, ÉS HOZZÁM, TEREMTŐTÖKHÖZ VALÓ TELJES HŰSÉGGEL SZÜKSÉGES FELVÁLLALNOTOK A MAI IDŐKBEN IS!(...) Ugyanakkor az is igaz, hogy ezen a ponton a FELADAT már nem csak egy népcsoportot vagy egy nemzetet érint, hanem az egész Földet átfogó programot. A Szellemi Mag különböző népekhez születő egyedeinek ugyanis KÖZÖS FELADATA, hogy BENNEM egymásra találva, egymást elfogadva, SZERETŐ ÖSSZEFOGÁSSAL EGYEZTESSÉK ÉS INTEGRÁLJÁK EGYSÉGBE az egész bolygót érintő változásokat. (...)

És nézzetek most körül, és lássátok, hogy MILYEN KEVESEN ADTOK SEGÍTSÉGET NEKEM EMBERTÁRSAITOKON KERESZTÜL, a saját SZELLEMI FELADATOTOK FELVÁLLALÁSÁVAL! Pedig írva van: Amit a legkisebbeknek tesztek, azt Nekem teszitek!" És ti, akik PONTOSAN TUDJÁTOK, HOGY MI A "SZOLGASÁG" és az "IGAZI SZOLGÁLAT KÖZÖTT A KÜLÖNBSÉG, ti most figyelmetlen rezignáltságba süllyedtek, vagy sokan közületek hamis, mellveregető, magyarkodó gőggel élnek!(...)
ITT AZ IDŐ, HOGY FELÉBREDJETEK!
Ne a lefokozottság, ne a veszteség oldaláról éljétek meg történelmeteket, hanem a tanulság, a kikristályosodott Szellemi Erő, és Integráló képességetek, vagyis SZELLEMI ÖRÖKSÉGETEK, A BÖLCSESSÉG oldaláról!Vállaljátok fel Önmagatokat!
Vállaljátok fel Hiteteket, Hozzám való hűségeteket, és ENGEDJÉTEK, HOGY VEZESSELEK BENNETEKET!
Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyarsággal kapcs.szell.közl.  
Üzenet az Úrtól...
  2009-06-24 22:06:44, szerda
 
  ÜZENET AZ ÚRTÓL

"Legyen nyitott a füled hívó Szavamra,
És legyen nyitott a szemed a szeretet tennivalóira!
Szeress, tanulj alázattal, és így mutass példát,
Ezzel éld át a Tavasz és a szív Igaz Forradalmát!"


ÚJ-TAVASZRA-HÍVÁS

Szólok mindenkihez, ki szívében magyar!
Emlékezz ember, tetteid mondják el, mit szíved titkolni akar!
Hiába mond szájad hazug szavakat, tetteid beszélnek általad!

Megmutatkozik a hamis szívnek hatalomvágya:
Uralkodni más fölött! ez politikája!
Anyagba kötni a Teremtő Szellemet!
Ez határozza meg a rohanó, küzdő anyagi létet!
Elfelejtetni a Szív csendes küldetés-szavát,
Ez uralja csak a harsogó gépek minden médiáját!

Tavasz jön most rátok, tél nélküli tavasz,
Ahol nem volt a földben, csak szívetekben fagy!
A megzavart Természet mindent híven mutat,
emberi fejekben nincs tiszta gondolat!
Szúró tüskeként hat minden hitetlen hazugságotok!
Erre használjátok tehát a Teremtő Szót?!
Gyötritek magatok, s bennetek Engem,
Anyám könnyeket sír, és jajdul minden sebem!
Országotokban ezeregy baj akad,
Mert nem szeretettel élő az, aki osztja a parancsokat!
Ki múltat nem tisztel, sem ősz fejeket,
Országot, s jövőt az, vajon hogyan építhet?!

Mondottam egykoron: "Engedjétek Hozzám a gyermekeket!"
S vad pénzkereset váltja fel a családi életet!
Szívetek vérzik, fáj az egyedüllét,
S ÉN most csendben megkérdezem:
Gyermekem!
Így képzeled gyermeked jövőjét?!

Mert se test, se szív, sem értelem nincs ma a helyén!
Hogy gondoljátok így, hogy vagytok Isten tenyerén?!
Hisztek a csábítás romboló tüzének, -
Pedig kicsiny népként:
SZERETETBEN ÉLNI, s az ÉLETET MUTATNI!
EZ VOLNA KÜLDETÉSED!

Szólok hát mindenkihez, ki szívében magyar!
Tetteid mutassák meg Népem, mit szíved akar!
Új tavaszra hívlak, erre serkenj most fel!
Állj talpra érzékeny szíveddel!

Emlékezz rá, mondtam: "Ki fegyvert fog, fegyver által vész el"!
Ne hagyd harcoltatni magad a gőg fegyverével!
Új kor jött el, Fénytudást hozó,
mellyel Általam, s Velem, a Földön is JÓT Teremtő a Szó!
Karod erős, győzelemre termett,
De győzni csak az fog, ki Édesanyám, s Általam vezetett!
Így szólt egyezségünk minden korokon át,
Nevemmel fémjelzett legyen hát minden csatád!
Fegyelemre intlek, nem heveskedésre,
Mert belül van elrejtve az Istennek minden Kincse!
Légy óvatos az indulatoskodókkal,
Mert az üres buzdításban nincs Isteni óhaj!
Nem elveszíteni, megtartani vágyom
mindazt, ki magában hordja Tanításom!
Kiérlelt Tetterőt, s Bölcsességet, annyit adok, amennyit csak kértek,
Hisz része ez mind az Isteni Erőnek!

Csak szívedből kérj, szívedből mondj mindent, hogy meghalljalak,
Ne csak ajkad mondja a jól ismert szavakat!

Lelkedhez szólok most Édesanyám Népe!
Ébredj fel végre az Igaz Küldetésre!

Engedj el mindent, mi nem méltó a továbbvitelre,
Hogy eláraszthasson téged Szívem Szeretetfénye!
Legyen ez a Tavasz a megszabadító,
A bánat, az erőszak és a fájdalom helyébe örömöt hozó!
Ne harcos lendület, szíved szeretete gyújtson!
Mert EZ hozza el Kegyelmemet mindenkoron!
Légy fegyelmezett, bölcs, és kitartó a hitben,
Mert nincs más kiút, csakis a belső értékben!
Ezen dolgozz mindig, ezt erősítsd másban,
A dolgos hétköznapok egész sorában.
De tanulj meg szólni, bátran kiállni is,
Ha hívlak, s ha népednek így szükségeltetik!

Legyen nyitott a füled hívó Szavamra,
És legyen nyitott a szemed a szeretet tennivalóira!
Szeress, tanulj alázattal, és így mutass példát,
Ezzel éld át a Tavasz és a szív Igaz Forradalmát!

ISMÉT SZÓLÍTLAK MOST ÉDESANYÁM NÉPE!
SZÍVEMBE HÍVLAK, IGAZ SZERETETRE!
FOGADD EL KEZEM, MIT LENYÚJTOK MOST ÉRTED,
ÍRJUK EGYÜTT TOVÁBB A TÖRTÉNELMED!
ÍGY TŰZZED ZÁSZLÓDRA BOLDOGASSZONY KÉPÉT,
SZENT EGYEZSÉGÜNK GYŐZELMI JELVÉNYÉT!
Ámen.
(M. G. Mária, az Én az Úr vezetem népem c. könyv szerzőjének tollából)
Link
 
 
0 komment , kategória:  Magyarsággal kapcs.szell.közl.  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 43
  • e Hét: 298
  • e Hónap: 1456
  • e Év: 3260
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.