Belépés
hunjano.blog.xfree.hu
A szkítha népek hosszúéletűek s mi ennek a fajnak vagyunk utolsó hajtása . A szkítha összesség ma: a magyar." /Csuray Károly / "A szólás szabadság... Hunjano
1965.01.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Asztráltest-Aura látás
  2010-04-26 11:22:43, hétfő
 
  Az asztráltest

Az asztráltestet gyakran összekeverik az Aurával. Az asztráltestünk a LEGFONTOSABB, hallhatatlan részünk, a tudatunk benne tárolódik. Az Auránk rezgése megszűnik fizikai testünk halálával együtt. Az asztráltestünk viszont örök életű: az élettartalma körülbelül 10x10 a 22-en év, ami megközelíti az egész Univerzum életidejét (magyarul elég hosszú idő). Az asztráltestünk egy massza, ami körülbelül 4x10 a 21-en (4,000,000,000,000,000,000,000) elektront tartalmaz (lásd A Könyvet).

A tudósaink még csak most fogják majd felfedezni, hogy az asztráltestünkben lévő elektronoknak óriási memóriakapacitásuk van, továbbá olyan információt és értelmet tartalmaznak, ami testünk és tudatunk minden funkciójáért felelős, beleértve az összes gyógyulási folyamatot is. Tehát az asztráltest vagyunk valójában "mi magunk". Számítógépes szakszavakkal élve, a testünk a hardver, érzékelőkkel, adókkal, vevőkkel és vezérlőkkel felszerelve, míg az elektronokból álló asztráltest maga a szoftver, memória, adattároló egység továbbá a tudata, és szabad akarata az irányítónak, aki megmondja, hogy mi legyen.

Fizikai testünk tökéletlen, vagy megbetegszik, mivel még nem fejlesztettük olyan szintre a tudatosságunkat, hogy jobban megépítsük és irányítsuk. A végső cél az, hogy képesek legyünk tudatosan irányítani testünk minden sejtjének a tevékenységét és még konkrétabban, képesek legyünk regenerálni (megfiatalítani) őket saját akaratunkkal. Ezen a szinten örökké fiatalok leszünk és csak rajtunk múlik majd, hogy mikor és hogyan szeretnénk megváltoztatni a fizikai testünket. Ezenkívül bármikor eldönthetjük, hogy a fizikai testünkben legyünk-e (amire egyfajta eszközként van szükségünk, hogy másokon segíthessünk) vagy csatlakozzunk a Forráshoz asztráltestünkben tartózkodva. Képzeld csak el azt az örömöt és szórakozást, amit így elérhetsz. Ez a valóság.

Mindössze 2 dolog van, ami károsíthatja az asztráltestben tárolt információt és hatással lehet elkövetkezendő létidőinkre is: a drogok és a hangos zaj.

Kísérletezz asztráltested látásával: Közelítsd egymáshoz mutatóujjaidat, úgy hogy majdnem érintkezzenek, lehetőleg sötét, matt háttér előtt. A fekete háttér megfelelő. Nézz az ujjaid közé és köré, majd vedd észre, hogy a háttér az ujjaidhoz közel világosabb. Ennek oka a kékes, átlátszó és kissé világító fényudvar ami az asztráltested része. Ha összeérinted a kezeidet olyan, mintha egy elektromos áramkört rövidrezárnál, ami láthatóbbá teszi az asztráltestet. Ennek formája szorosan követi a testedét. Néhány embernek az asztrálteste meglehetősen erős és világos, és legalább 10mm-rel terjed ki a fizikai testük köré. Jellegzetesen, a 2-4mm átlagosnak számít egy egészséges földi ember számára.

A tudat félépítése: A következő, magasabb tudatosságú szinten az asztráltestünk a sokkal erősebb és intelligensebb "felsőbb tudathoz" vagy "felsőbb énhez" csatlakozik, amihez a földön szerzett benyomásaink jutnak, és ami tárolja az életről életre felgyülemlett megértésünket. Ezt a kapcsolatot orvostudományunk is jól dokumentálja. Egy nagyon zajos "alagútról" van szó, ami egy rendkívül világos fényhez kapcsolódik (a "felsőbb énhez"). Ha meghalunk, asztráltestünk (ami valójában "mi magunk" vagyunk) keresztülmegy rajta és a fény elérésekor eljutunk a tökéletes boldogsághoz és a dolgok teljes megértéséhez. Ez a fény kapu a "felsőbb én" lényegéhez. Nagyon sok ember, aki a "klinikai halál" állapotába került részletesen beszámolt már erről a kapcsolatról. Az élmény annyira mély, beható, lenyűgöző és különböző mindennapi életünktől, hogy nagyrészét elfelejtjük visszatérésünkkor, akárcsak az álmainkat. Összesen 9 kategóriája van a "felsőbb éneknek", melyek ahogy haladunk előre egyre világosabbak és erősebbek mint az előző.

A "felsőbb ének" fényére és a hozzájuk vezető "alagutak" hangjára sok ősi spirituális írás utal, mint "A Teremtés Fényére és Hangjára". A legkíválóbb fizikusaink egyetértenek abban, hogy Univerzumunkban minden rezgésekből áll.

A meditáció és a jógagyakorlatok végső célja, hogy még életünkben tudatosan elérjük a fényt és boldogságot (nirvana, samandhi, stb.). Ha a hasonló "magasabb tudatállapotot" többször is képes vagy elérni életed során, mégha csak egy pár másodpercre is, "megvilágosodsz". Olyan dolgokat kezdesz el megérteni, amiket eddig még soha sem voltál képes felfogni. Gyakran, miután közvetlenül is kapcsolatba léptél "felsőbbrendű éneddel", a régebbi életviteled nem felel meg a számodra többé. Más emberek szokásainak, szertartásainak, életstílusának követése értelmét veszti, akárcsak az anyagi dolgokhoz való kötődés. Spirituálisan megvilágosulsz.


Nincs semmi paranormális az Univerzumban, kivéve a mi korlátozott megértésünket a Természetről. Amiről úgy hisszük, hogy tudjuk most itt a Földön, az mindössze egy aprócska csepp a Tudás Óceánjából.


A távoli múltban istenítették a megmagyarázhatatlan dolgokat, és csodáknak nevezték őket. Régen az emberek rendelkeztek az Aura látásának képességével. A spirituálisan nagyon fejlett egyéneket, mint Buddhát, Jézust és közeli tanítványaikat mind aranyszínű glóriával festettek le a fejük körül, mert néhány művész rendelkezett az Auralátás képességével. Buddha Aurája Ausztráliaban West Kimberley félreeső területén történelem előtti barlangrajzokat találhatunk , melyek többezer évesek és embereket ábrázolnak arany glóriával a fejük körül.

A Természet MINDENT megadott számunkra ami az Aura látásához kell. Mindössze arra van szükség, hogy tudatos erőfeszítéssel összehangoljuk érzékszerveinket. Ha meg se próbálod, SOHA sem fogod látni az Aurát. Viszont ha egyszer valamit saját magad is LÁTSZ, nem kell többé senki másba vetett hitedre sem támaszkodnod. Egyszerűen TUDNI fogod. És a tudásodat még több tanulásra fordíthatod.

Jézus Aurája sok nagy ember mondta a múltban, hogy " van szemünk, de minek, ha egyszer úgy sem látunk velük ".

MINDENKI képes látni az aurát egy bizonyos fokig. Ha egyszer majdnem mindenki (beleértve a gyerekeket is) ugyanazt a dolgot látja, akkor úgy gondolom, hogy ez a képesség része saját Természetünknek és kitüntetett figyelmet érdemel.


Mi is az az AURA?

Világegyetemünkben minden rezgésekből áll. Minden atom annak összes részével együtt, minden elektronnal és elemi részecskével, még a tulajdon gondolataink és tudatunk is rezgésekből épül föl. Úgy határozhatjuk meg az Aurát, mint rezgést amely minden anyagi tárgyat körülölel. Ez már elég az Aura érzékeléséhez, feltéve ha képezhetjük magunkat a Aura rezgéseinek látására.

-Az élő (tudattal rendelkező) dolgok (emberek, növények stb.) körül lévő Aura idővel változik, néha meglehetősen gyorsan.
-Az élettelen tárgyak (kövek, kristályok, víz) körül lévő Aura alapjában véve állandó.

A fentebbi állításokat megkérdőjelezhetetlenül bizonyították orosz tudósok, akik a Kirlian effektust használva már több mint 50 éve tanulmányozzák az Aurát.

Az emberek körüli Aurát részben elektromágneses sugárzás alkotja, ami a mikrohullámútól az infravörösön át egészen az ultraviola fényig mozog. Az alacsony frekvenciájú mikrohullámú és infravörös része a színképnek (testhőmérséklet) úgy tűnik, hogy a testünk alacsonyabb funkcióival van összefüggésben (DNS szerkezet, anyagcsere, keringése rendszer stb.) míg a magas frekvenciájú (ultraviola) hullámok inkább a tudatos tevékenységeinkkel kapcsolatosak, mint a gondolkodás, kreativitás, szándékaink, humorérzék és érzelmeink. Az orosz tudósok, akik 3 évtizeddel tartanak mindenki előtt az Aura kutatás területén, felfedezték, hogy DNS-ünk megváltoztatható a mikrohullámú Aura befolyásolásával. A magas frekvenciájú ultraviola rész nagyon fontos és egyben a legérdekesebb, de mindközül a legkevésbé ismert is. Ugyanakkor ez az a rész, ami puszta szemmel is látható.Miért van szükségünk az Aura látására?

Az Aura színei és intenzitása, különösen a fej körüli és fölötti rész, NAGYON speciális jelentéstartalommal bírnak. Valakinek az Auráját nézve láthatod a gondolatait, még mielőtt verbálisan is kifejezné őket. Ha nem ért egyet azzal amit mond, a hazugsága ténylegesen is látszik. Senki sem hazudhat előtted leplezetlenül. Nem hamisíthatjuk meg saját Auránkat. Mindenki számára láthatóan mutatja a Igazi Természetünket és szándékainkat.

Ezenkívül Auránk egyfajta sprituális kézjegy. Ha olyan embert látsz, akinek világos és tiszta Aurája van, BIZTOS lehetsz benne, hogy jószándékú és spirituálisan fejlett, még akkor is ha szerény és nincs tudatában. Ugyanakkor ha egy embernek szürke vagy sötét az Aurája, BIZTOSRA veheted, hogy tisztáttalan szándékai vannak, mindegy, hogy mennyire impresszívnek, ékesszólónak, műveltnek, jókiállásúnak vagy jólöltözöttnek is tűnik az illető.

ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚ, hogy ellenőrizzük az Auráját bármely vallási vezetőnek, spirituális tanárnak, mesternek vagy gurunak. Ezeknek az embereknek egy tisztán kivehető aranysárga glória kell, hogy legyen a fejük körül. Ha nincs nekik, SOKKAL TÖBBRE mész egyedül, mint velük.

Csatlakozni egy szektához vagy valláshoz, amit nem odavaló emberek vezetnek megfelelő Aura nélkül, nagyon veszélyes a tudatosságod számára. De hol a veszély? Amikor eljön az ideje, hogy ténylegesen használd az információt, amit a tudatod erről az életedről tárol, előfordulhat, hogy közel semmi hasznosat nem találsz, ha az életed rituálék és más emberek csordájának a követésére fókúszálod. Ilyen esetekben szükséges, hogy mindent újratanulj az elejétől kezdve. A legtöbb szektának, vallásnak, és politikai vezetőnek mindössze két dolog jár a fejében: a pénz és a hatalom, hogy irányíthassák az embereket. És ezt magadnak is LÁTHATOD az Aurájukban. Képzeld csak el, hogy milyen változások lennének a Földön, ha sok ember lenne rá képes, hogy lássa vezetőinek az Auráját és ez alapján választaná ki őket.

Az Aura olvasásával felfedezheted a test rendellenességeit (a betegségeket) jóval a fizikai tünetek megjelenése előtt. Az Aura tudatos irányításával képes vagy önmagad meggyógyítására.

Ámbár, a fizikai test gyógyítása SEMMI ahhoz képest, amit az Aura látása és olvasása jelenthet tudatod és spirituális fejlődésed számára.

Mindenkinek van Aurája. De a legtöb embernek a Földön NAGYON GYENGE és zilált. Ez közvetlen következménye annak a materialista életszemléletnek, ami gátolja és elnyomja a tudat fejlődését, félelmet, irigységet, féltékenységet és hasonló érzelmeket nevelve az emberekben. Az ilyesfajta szemléletmód elnyomja az Igaz Természetüket, és ez az elfojtás az Aurájukban is megjelenik.

Ha megtanulod az Aura látását, gyakran szembekerülhetsz egy KÜLÖNÖSEN NEHÉZ kérdéssel: Meg tudod mondani, hogy milyen az Aurám? - ez az a helyzet, amikor egyáltalán nem látsz semmiféle Aurát vagy amit látsz, arról inkább nem szeretnél beszélni. Az egyik legjobb válasz, ami szerintem ilyenkor adható: miért nem tanulod meg látni magadnak te is? És ez egyike az alapvető okoknak amiért az embereket az Aura látására tanítom.

Amikor az emberek felismerik, hogy az Aurájuk mindenki más számára is látható és igen sokan látják, ügyelni fognak a gondolataikra. És megpróbálják majd látni és fejleszteni saját Aurájukat. A folyamat során jobbak és bölcsebbek lesznek, képesek arra, hogy felismerjék más emberek szándékait. Ennélfogva, az egész világ sokkal jobb lesz, ha mindenki megtanulja az Aura látását és megértését.Gyerekek és az Aura

A nagyon fiatal gyerekek (5 éves korig) természetes módon látják az Aurát. A csecsemők gyakran néznek az előttük lévő ember FÖLÉ. Ha nem tetszik nekik a fej feletti Aura színe, vagy ha ez a szín nagyon különbözik szüleik Aurájának színétől, sírni kezdenek, mindegy, hogy mennyire is mosolyog az illető.

A gyerekeknek sokkal tisztább és erősebb az Aurája, mint a legtöbb felnőttnek, akiknek Természetét általában elnyomja a materialista világ felületes példák követését előidézve... A gyerekeknek meg kéne tanulni az Aura látását és olvasását még általános iskolában, így soha nem veszítenék el a természetes képességüket.

A Szemeink

Tulajdon szemeinkkel mindössze egy nagyon vékony frekvenciatartományba eső ElektroMágneses (EM) rezgések érzékelésére vagyunk képesek, melyek a 0.3 microméteres hullámhossztól a 0.7 microméteresig terjednek - lilától a pirosig. Az említett frekvenciatartományban eső rezgéseknek egyfajta keveréke a szín, amit a szemünkkel képesek vagyunk látni. Ezt a keveréket pontosan mérhetjük ha rögzítjük a fény spektrumát (színképét), de mindez csak speciaális eszközök, ún. színképfénymérők (spektrofotométerek) segítségével oldható meg.

A színek amiket a szemünk észlel mindössze részleges érzékelése a SOKKAL bonyolultabb valóságnak, ami a fénynek összetett rezgéseiből áll (és ezzel együtt más rezgésekből is)...meg kell határoznunk a színkép (spektrum) fogalmát és a módot, ahogy szemeink érzékelik a színeket.Hogyan lássuk az Aurát: az aurikus látás kifejlesztése

Az Aura látásához szükség van:
-a szemeink érzékenységének növelésére ÉS
-az érzékelt rezgéstartomány kiterjesztésére a látható fény mögé.

A fentieket elérhetjük:
-a periferikus látásunk használatával és fejlesztésével
-az expozíció fokozásával
-és azzal, ha erősítjük a látásérzékelés feldolgozását az agyban - növelve a kapcsolatot a bal és a jobb agyfélteke között.Periferikus látás:

Miért is kéne használnunk a periferikus látásunkat? A retinánk (a szem fókuszsíkja, ami a fényérzékeny sejteket tartalmazza) kevésbé sérült ott, mint a középső részen. A retina középső része folyamatosan használatban van, és az évek során halmozottan károsodik a túlzott és/vagy mesterséges megvilágítástól (TV, számítógép, mesterséges fény stb.) Ezenkívül a központi látómezőt arra tanítottuk az évek során, hogy csak bizonyos módokon lásson.

Vedd figyelembe, hogy a fiatal gyerekek sokkal könnyebben látják az Aurákat, mert a középső látómezejük még nem sérült meg. Aztán amikor iskolába mennek, megmondják nekik, hogyan használják látásukat egy bizonyos módon, és fokozatosan elveszítik a természetes aurikus látásukat.


Az expozíció növelése:

Amikor egy sötét beállításról szeretnénk fényképet készíteni, növelnünk kell a film expozíciójának idejét. A szemünk szemszögéből nézve ezt úgy érhetjük el, ha pontosan EGY pontra koncentrálunk hoszabb deig (30-60 másodpercig).

Amikor szemeink mozognak vagy a kép mozog a szemünk előtt, látószervünk átlagolja a képeket. (másodpercenként 25 képkockát a TV-ben egy gördülékeny mozgásnak látunk) Amikor egy pontra koncentrálunk, növeljük az érzékenységünket, mert átlagoljuk a bejövő fényt, fokozva annak hatását.

A fényérzékeny sejtjeink (Piros, Zöld és Kék) rezgésérzékelőként működnek akárcsak 3 rádióvevő készülék, amit 3 különböző színre hangoltak. Amikor egy nagy kilengésű rezgést szeretnél létrehozni, mondjuk egy hinta esetében, megteheted nagyon gyenge de folyamatos erőt használva a meghajtásra. Azzal, ha szemeiddel egy pontra koncentrálsz nagyon hasonló hatást érsz el: minimális ingerléssel képes vagy fokozatosan nagyobb rezgésbe hozni a fényérzékelő receptorokat, és ez az agyban vizuális érzékelést idéz elő.


1. Koncentrációs gyakorlat:

Helyezd az a képet körülbelül 1,5 méterre magad elé. Nézd pontosan a fekete pöttyöt legalább 30 másodpercig vagy tovább, és figyeld meg a színes pontokat a periferikus látásoddal. Ne engedj a kisértésnek, csak a fekete pöttyöt nézd.

Figyeld meg, hogy a színes területeket úgy tűnik, mintha egy másik szín Aurája ölelné körül. Amikor a periferikus receptorainkat stimuláljuk egy ideig, színérzeteink vannak, amik teljesen mások, mintha a központi látásunkat használnánk. Minél többet koncentrálsz, annál világosabb az Aura a színes területek körül, mivel az érzékenységed nő. Korábban képes lettél volna ezt a képet nézni órákán át anélkül, hogy bármit is láttál volna. A gyakorlat kulcsa az, hogy EGYETLEN pontra koncentrálsz elég hosszú ideig. Ez a gyakorlat azt a módot szemlélteti, ahogyan nézni kell az emberi Aurák látásához, tudatosítva magunkban látószervünk és érzékelésünk bizonyos képességeit.


2. Koncentrációs gyakorlat:

Ennek a gyakorlatnak a célja az, hogy élénkítse a kommunikációt mindkét agyfélteke között, ezáltal a "feldolgozási hatásfokot" növeli, ami szükséges az Aura látásához. Helyezd a képet kb. 1 méterrel magad elé. Nyújtsd előre a kezed, így ujjaid egyike a körök között és alatt van.

Fókuszálj az ujjad végére és ne törődj a körökkel, nézz át rajtuk. Most 4 kört kellene látnod. Ha ez sikerült próbáld meg a két középsőt EGYESÍTENI (hogy átfedjék egymást) és EGY kört látni EGY FEHÉR KERESZTEL az ujjad tetején, középen a kettő között. Ha látod a keresztet az annak a bizonyítéka, hogy bal agyfélteked (ami a jobb szemmel van kapcsolatban) a jobbal kommunikál (ami a bal szemedhez tartozik).Ez a gyakorlat nagyon hasznos: mindössze 5 perc megduplázza a bioenergiád és elősegíti az öngyógyulást.

A kereszt először lebegni fog és bizonytalannak tűnik majd. Kísérletezz a szemed és az ujjad közti távolság változtatásával, hogy elérd a tökéletes keresztet. Jelentős haszonra tehetsz szert 3-5 perc után, lehetőleg pislogás nélkül, de a bűvös időtartam úgy tűnik, hogy 45 perc folyamatos koncentráció, ami IGAZI változást idéz elő a szellemi (mentális) és aurikus képességeidben.

Tapasztalat szerint a legjobb 1 vagy 2 perccel kezdeni és fokozatosan növelni az időtartamot hétről hétre. A rövid és intenzív koncentráció jobbnak tűnik mint egy hosszabb, amit a gyakorlás hiánya félbeszakít.

Fokozatos gyakorlással el kellene érned, hogy az ujjad nélkül is meglásd és fönntartsd a keresztet. Miközben a kereszt megtartásával foglalkozol próbálj meg tudatába kerülni a másik 2 körnek is és minden más körüllévő dolognak a periferikus látásod használatával. A periferikus látásod használatával aurikus színeket kellene lássál a fenti körök körül. Amikor képessé válsz arra, hogy elemezd a környező dolgokat a periferikus látásoddal, a kereszt (és a koncentráció) elvesztése nélkül, készen állsz az Aurák látására és olvasására.

A koncentráció magasabb szintjei:

Az egyik átmérő a keresztben rendszerint a másik "előtt" látszik. Ez azt jelenti, hogy az egyik agyféltekéd dominál a másik felett. A férfiak általában a vízszintes átmérőt látják fölül (bal agyfélteke dominál), míg a nők többnyire a függőlegeset (jobb agyfélteke dominál).

Próbáld meg a "rejtett" átmérőt előtérbe hozni annyira amennyire csak lehet, tudatos koncentrációval. A koncentráció legmagasabb szintje a tökéletesen egyensúlyban lévő kereszt elérése és megtartása, aminek mind a négy karja ugyanolyan intenzitású, ilyenkor tökéletes az egyensúly a két agyfélteke között. Nagyon sok ember tapasztal bámulatos hátásokat ezen a ponton. Először, a koncentráció mélyebb lesz. Másodszor, 2-3 perc után úgy tűnik mintha elvesztenéd a látványt, a világos háttér sötét lilává vagy rózsaszínné válik. Az érzékenységed és tudatosságod nagyban fokozódik. Minden érzés megszűnik létezni.


Tiszta színek jelentése az Aurában (a szívárvány fényes, ragyogó, monokromatikus színei)

A lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az Aurában. Mindössze átmeneti "felhők" vagy "lángok" formájában jelenik meg.

A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az Aurájában, az illető nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélő. A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésről is. Az acélkék az egész Aurát uralhatja, mikor az illető energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van. Például Michel Desmarquet, a "Thiaoouba Prófécia" c. könyv szerzője gyakran acélkéken sugároz előadásai során, különösen amikor a közönség kérdéseire válaszol.

A türkiz: lendületes és nagyon energikus személyiségre utal, aki képes az énjének kivetítésére és hatással van másokra. Az olyan emberek, akiknél a türkiz erős pont az Aurában képesek egyidejüleg több dolgot is csinálni és jó szervezők. Unatkoznak ha arra kényszerűlnek, hogy egyszerre csak egy valamire koncentráljanak. Az emberek szeretik azokat a főnököket, akiknek türkiz Aurájuk van, mert elmagyarázzák céljaikat és képesek hatni a csapatukra, ahelyett, hogy csak parancsolgatnának. Az ilyen színű gondolat szervezésről és a másokra hatásról árulkodik.

A zöld: nyugalmas, mérséklő energia, természetgyógyászati képesség. Az emberek, akiknél a zöld erős pont az Aurában természetgyógyászok. Minden ilyen foglalkozású személynél jelen kellene lennie ennek a színnek. Minél dominánsabb a zöld, annál jobb a gyógyító. Az ilyen emberek szeretnek kertészkedni és értenek a növényekhez. Egy zöldszínű, erős Aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A zöld gondolat nyugalmi állapotot és gyógyítást jelent.

A sárga: öröm, szabadság, kötődés nélküliség, létfontosságú erők felszabadítása vagy szabadon bocsátása. A sárgával sugárzó emberek tele vannak belső örömmel, nagyon nagylelkűek és nem kötődnek semmihez. A sárga fényudvar a fej körül magas spirituális fejlettséget jelent. A sprituális tanító ismertetőjele. Senkitől se fogadj el spirituális tanítást, akinek nincsen hasonló glóriája. Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karukig terjedt. Manapság nehéz olyan embert találni a Földön, akinél nagyobb mint 1 hüvelyk (2,54 cm). A sárga glória a rendkívül aktív homlokcsakra eredménye (amit sok ember láthat a szemináriumaimon, ahogy ibolyaszínnel ragyog). A spirituálisan fejlett emberek éveken keresztül folyamatosan serkentik a homlokcsakrájukat, mivel mindig erőteljes spirituális gondolataik vannak. Ha ezt a csakrát különösen aktív állapotban figyeljük meg, egy sárga (az ibolyaszín Aurikus párja) fényudvar jelenik meg körülötte az egész fejet körülvéve. A sárga gondolat az öröm és megelégedés pillanatát fejezi ki.

A narancssárga: felemelő és érdekfeszítő. Inspiráló. Az erő jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására. Ha a narancsszín erős ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínű lesz jelölve, hogy az illető egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínű gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

A piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testről. Ha túlságosan domináns szín az Aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

A rózsaszín (=lila+piros): szeretet. A tiszta rózsaszín eléréséhez vegyíteni kell a lilát (a legmagasabb frekvencia, amit érzékelni tudunk) a pirossal (a legalacsonyabb). A rózsaszín Aura azt jelzi, hogy az illető megteremtette a tökéletes egyensúlyt a spirituális tudatosság és az anyagi létezés között. A legfejlettebb embereknek nemcsak sárga glória van a fejük körül (amely egy állandóan erős pont az Aurájukban) de óriási rózsaszín Aurával is rendelkeznek, ami messzire kiterjed. A rózsaszín az Aurában nagyon ritka dolog a Földön, és mindössze átmeneti gondolatok formájában jelenik meg, sohasem erős pontként.A piszkos színek jelentése (színek, amelyek sötétebbnek tűnnek a háttérnél, és fényár helyett inkább füstre hasonlítanak)

A barna: felzaklató, nyugtalanító, materialista, spirituálisan tagadó.

A szürke: sötét, lehangolt gondolatok; tisztátalan szándékok, a személyiség sötét oldalának jelenléte.

A kénsárga/zöldessárga (olyan mint a mustár): fájdalom vagy könnyedség hiánya, harag.

A fehér: súlyos betegség, szintetikus behatás (drogok). Miért is jelent a fehér szín az Aurában problémát? Mert a fehér leginkább a zajra hasonlít, nem olyan, mint a harmonikus színtónusok összessége (a monokromatikus színek). Lehetetlen a zajt összehangolni egy olyan zenekarral, ami harmonikus zenét játszik, ennélfogva a fehér Aura az egység hiányát jelzi mind testben mind lélekben. A Természet, melynek mi is a részei vagyunk, harmonikus. Ez az egység különálló rezgés "tónusok" vagy harmónikus frekvenciák formájában jelenik meg, ahogy azt részben a modern quantumfizika is leírja.
Néhány órával a halál beállta előtt, az Aura fehérré válik és nagyban növekszik az intenzitása. Figyeld csak meg, hogy a legtöbb kúltúrában a halált FEHÉRNEK (nem pedig feketének) ábrázolják, mert a múltban az emberek látták a fehér Aurát a halál beállta előtt. Úgy tűnik, hogy Őseink sokkal többet tudtak, mint aminek a beismerésére ma hajlandóak vagyunk.


Auránk és bioenergiánk felerősítése:

3-féleképpen erősíthetjük fel Auránkat:

1, meditációval (a tudat megtisztítása a gondolatoktól)
2, összpontosítással (a fentebbi keresztes gyakorlat)
3, vagy ha hozzáigazítjuk a környezetünket.Auránk és a környezet összehangolása:

Amikor a testünk és a tudatunk által természetesen kibocsátott rezgésfrekvenciákat (spektrumot) egyeztetjük a ruháinkéval amiket viselünk, a harmóniának egyedülálló állapotába kerülünk. A hatás leginkább egy zenei hangszer felhangolásához hasonlítható. Enélkül, a hangszerrel mindössze zajt csinálhatsz, nem pedig harmónikus zenét. Alapjában véve 3 módszer van, hogy összehangoljuk Auránkat a környezetünkkel:

1. A domináns színek összehangolása. Ha már megtapasztaltuk "erős pontjainkat" (a domináns színeket) az Auránkban, megpróbálhatjuk környezetünket és ruháinkat hozzájuk igazítani. Otthonunk átalakítása a jobb egyezés érdekében pozitívan serkenti lélekállapotunkat, és több szempontból is elősegíti a jóllétünket. A Természethez hasonlóan mi is alkalmazhatjuk az Aurikus színpárokat. Például ha az Aurád leginkább zöld, akkor zöldet és mellette világosrózsaszínt kellene használnod otthonodban és ruházkodásodban is.

2. Környezetünk összeegyeztetése gondolataink frekvenciájával. Gondolataink frekvenciájáról már beszéltünk, amikor az Aura színeinek jelentését tárgyaltuk. Például, ha a tudat lecsendesítésére, megnyugtatására gondolsz (ami egy kék gondolat) a kék környezet felerősíti ezirányú gondolatodat. Figyeld csak meg, hogy amikor reggelente kilépsz a házból és az ég égszínkéken ragyog, máris nyugodtnak érzed magad, még mielőtt bármi másra gondolnál. A tudat megnyugtatására irányuló gondolataidat támogatja az ég kék rezgése. Amikor az égbolt szürke, már lehangoló gondolataid vannak mielőtt csak észrevennéd. A kék farmerdivat nagyon népszerű, mert segít a nyugodt tudat elérésében. Hiába próbálkoznánk a barna farmer népszerűsítésével, nem valószínű, hogy sikerrel járna.

3. A frekvenciaeloszlás kiegyenlítése a test mentén. Ez a Legtermészetesebb hatást kelti, de különlegesen megtervezett ruhákra van hozzá szükség, mint a Csakrapóló. Az eredmény leginkább az akupunktúra által keltett hatáshoz hasonlítható, de tűk helyett 16 szín kombinációjának a sorozatára épül. Látványos javulás látható az ember bioenergia mezőjében (az Aurában) perceken belül a felvétel után.

Bármely esetben a tiszta, monokromatikus (szívárvány) színek használat alapvető. Lehetnek finomak és gyengédek a színek, de fontos, hogy a szívárvány által is képviselt tiszta, harmónikus rezgéseket idézzék elő.

Az Aura elfolytása

A következő dolgok azonnal csökkentik, tompítják vagy eltorzítják a bioenergiád (Aurád):

A FÉLELEM, stressz, aggodalom, gyűlölet, irigység, féltékenység vagy bármilyen negatív gondolat és érzés.
fizikai válság a testen belül - betegség, mesterséges behatás (drogok) stb.. Ezek elsőre ideiglenes növekedést idézhetnek elő az Aura energiaszintjében - a hatás hasonló, mint amikor betegség hatására növekszik a testhőmérséklet. Az ilyen helyzeteket az Aurából kell LEOLVASNOD. A legvaloszínűbb, hogy a megnövekedett Aura fehér lesz.
a ruhák és a környezet ha összeütközésbe kerülnek az Auráddal. A borongós színű ruhák elnyelik a bioenergiád ahelyett, hogy harmónikusan felerősítenék. Érdekes megnézni, hogy a férfiak a Földön sokkal hamarabb halnak meg mint a nők, kúltúrális háttértől, nemzetiségi hovatartozástól, étrendtől és egyéb tényezőktől függetlenül. Szerintem ennek az oka az, hogy a férfiak életük nagyrészében feketébe és szürkébe öltöznek és ritkán használnak színeket. A nők sokkal sokkal sokszínűbbek ruházkodásukban és gyakran váltják ruhaneműiket. Érdekes módon, számos hím madár a Természetben jóval élénkebb tollazatú, mint a nőstény társaik. És igenis TOVÁBB ÉLNEK. A Természet mindig ad egy tippet, mindössze annyit kell tennünk, hogy megfigyeljük és átvesszük az ötleteket. Egyébként azonnali hatása a fekete, szürke vagy barna ruhák viseletének, hogy gyorsabban elfáradunk tőlük. Megfigyelted már, hogy a mai fiatalok SOKKAL IDŐSEBBNEK látszanak tényleges koruknál?

Logikus lenne ezek után, ha mindezeket megpróbálnánk elkerülni. A fentebbi dolgok művelése hoszabb időn át tartós hatást gyakorolhat tudatunkra és Auránkra.
 
 
0 komment , kategória:  Asztráltest-Aura látás  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2960 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 289
  • e Hét: 750
  • e Hónap: 4121
  • e Év: 387157
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.