Belépés
naca1022.blog.xfree.hu
"..Leginkább a pillangóhoz hasonlítok. Ha megpróbálsz birtokolni, kisiklok a kezeid közül. Ám ha szabadon engedsz, örökké hozzád repülök majd.." . Naca
1969.10.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A rák gyógyítható
  2010-04-25 05:29:57, vasárnap
 
  Cikk a "Magyarok Országa
...ahol az Igazságot keresem" oldalról:

Bejegyzés:2010.04.10. 01:34


A rákos sejtek kipusztíthatók a vérbe feleslegben bejuttatott tiszta desztillált vízzel, mivel az fokozza a sejteken belül lévő kálium ozmótikus nyomását. A nagymértékben károsodott, beteg sejteknek gyengébb, megrongálódott a sejtmembránja, s emiatt a nagyon erősen oldó hatású tiszta desztillált víz kioldja belőlük a káliumot. Ez könnyen megy, mert a sejtek belsejében, az intracelluláris térben kb. ötvenszer több a kálium, mint a sejtek körüli, extracelluláris térben, a vérben. Ily módon a sejten belüli kálium elvesztése miatt a rákos (vagy más miatt legyengült) sejtek elpusztulnak, s ezután a szomszédos egészséges sejtek osztódásnak indulnak és egészséges, új sejtekkel pótolják az elpusztult rákos, vagy egyéb hibás sejteket.

A desztillált víz bejuttatásán alapuló gyógymód, amelynél a konyhasó fiziológiás mértékben pótlását a desztillált víz fogyasztás közötti szünetekben való étkezés során végzik, Dr. O. Z. A. Haninsh (Mazdaznan) orvosi desztillált víz kúrájaként (köz)ismert. Ennek kemoterápiaszerű, infúziós alkalmazása esetén a desztillált víz beadagolás közötti szünetekben evett, vagy infúzióval, pl. salsola beadott konyhasóval szükséges fiziológiásan pótolni a konyhasót.

Megjegyzés: Az interneten, Német Medicina és új orvoslás címekkel, egy főrabbi közreműködésével, egy német orvos előadja, hogy a zsidó betegek 98%-át tudják kigyógyítani a rákból, miközben a nem zsidók meghalnak a kemoterápiának elnevezett módszertől. De csak lélekgyógyászati módszerként írták le ezt a zsidókat meggyógyító módszert, tehát tudatosan, vagy tévedésből, de nyilvánvalóan nem mondanak igazat. Ugyanis a rákot csak annak alapvető okozói, a szennyezett ivóvízzel itatás és/vagy konyhasóhiányos, és/vagy a káliumot túladagoló (afiziológiás), tehát rákbetegségeket előidéző étkezési módok mindegyikének a megszüntetésével = a fiziológiás tiszta víz étkezési használatával + fiziológiás konyhasópótlással való fiziológiás nátriumpótlással + a fiziológiás káliumpótlással, illetőleg ezek mindegyike helyreállításával és folyamatosan fenntartásával lehet és kell (a test ,,hardware" szintjén is!) kiküszöbölni!

A rákbetegségből való tényleges kigyógyuláshoz emellett alkalmazni kell a Dr. O.Z.A. Hannish által leírt orvosi desztillált víz kúra étkezési és/vagy infúziós változatát is! Fokozottan kell ügyelni a konyhasó vérben való fiziológiás szintjét fenntartó, periodikus konyhasópótlásra! A desztillált víz kúra alkalmazása közben is a megengedett fiziológiás határok között kell tartani a vér nátrium és kálium tartalmát!

Ismeretes, hogy általában felnőtteknél a napi 15 liternél kevesebb desztillált víz étkezési vagy infúziós úton való vérbe juttatása még nem okozhat elektrolit-zavart előidéző ún. vízmérgezést!"


 
 
0 komment , kategória:  Korunk "pestise"...  
A Rák
  2009-08-08 05:58:47, szombat
 
  Azután, hogy évekig azt mondták az embereknek, hogy a KEMO-TERÁPIA az egyetlen módja
annak, hogy megpróbálják megszüntetni a daganatokat (a kulcsszó a 'megpróbálják'), a
JOHNS HOPKINS kutatóintézete végre elkezdett beszélni arról, hogy van más
választásunk is.






Friss hírek a rákról a Johns Hopkinstól:

1. Minden embernek vannak ráksejtek a szervezetében. Ezek a ráksejtek nem mutathatók
ki a szokásos vizsgálatokkal egészen addig, amíg számuk több milliárdra fel nem
szaporodik. Amikor egy orvos a kezelés végeztével azt mondja a betegnek, hogy nincs
több ráksejt a szervezetében, ez csak annyit jelent, hogy a tesztek nem képesek
észlelni a ráksejteket, mivel azok még nem érték el a kimutatható mennyiséget.
2. Egy ember élete során a ráksejtek átlagosan 6-10 vagy még ennél is több
alkalommal bukkanhatnak fel.
3. Ameddig az ember immunrendszere erős, képes arra, hogy elpusztítsa a ráksejteket,
és ezzel megakadályozza, hogy azok elszaporodjanak és daganatokká fejlődjenek.
4. Amikor valakinél kimutatják, hogy daganata van, az azt jelzi, hogy annál a
személynél összetett táplálkozási hiányosságokkal állnak szemben. Ezek hátterében
lehetnek genetikai, környezeti, táplálkozási és életmódbeli tényezők.
5. Ahhoz, hogy e sokrétű táplálkozási hiányosságokat megszüntethessük, az étrend
megváltoztatására és étrend-kiegészítők bevitelére van szükség, ezekkel fogjuk
megerősíteni immunrendszerünket.
6. A KEMOTERÁPIA során tulajdonképpen megmérgezik a gyorsan növekvő ráksejteket, de
ezzel elpusztítják a csontvelőben, a bélrendszerben stb. lévő egészséges sejteket
is, sőt egyéb szervek -- a máj, vese, szív, tüdő stb. - károsodását is okozhatják.
7. A sugárterápia, miközben elpusztítja a ráksejteket, elégeti, roncsolja és
károsítja az egészséges sejteket, szöveteket és szerveket.
8. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás kezdetben gyakran csökkenti a daganat méretét.
Azonban a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hosszan tartó alkalmazásával nem lehet több
daganat elpusztulását elérni.
9. Amikor a KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására testbe túl sok méreg kerül, az
immunrendszer meggyengül vagy összeomlik, miáltal a beteg szervezete képtelen
ellenállni a különféle fertőzéseknek és komplikációknak.
10. A KEMOTERÁPIA és a besugárzás hatására a ráksejtek mutációval ellenállóvá
válhatnak, ami megnehezíti elpusztításukat. Sebészeti beavatkozások ugyancsak a
ráksejtek továbbterjedését okozhatják a szervezet más részeire.
11. A rák elleni harc egyik hatékony módja a ráksejtek kiéheztetése oly módon, hogy
nem juttatjuk hozzá azokhoz az élelmiszerekhez, amelyekre a burjánzáshoz szükségük
van.
A RÁKSEJTEK táplálékai:

a. A cukor táplálja a daganatot. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik
legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a
NutraSweet, az Equal, a Spoonful stb. Aspartamot tartalmaznak, ezért károsak. A
természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz (Manukaméz) vagy a melasz (a répa-
vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis
mennyiségben. Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás a
/Bragg's aminos/ vagy a tengeri só.
b. A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban.
A nyálka táplálja a daganatokat. A tej megvonásával, esetleg helyette
édesítőszer-mentes szójatej fogyasztásával a ráksejtek éhezni kényszerülnek.
c. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, és ezért jobb,
ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben csirkét
fogyasztunk. A húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és
parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas, különösen a rákban
szenvedők számára.
d. A 80% friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat,
csonthéjasokat (dió, mogyoró stb.)és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a
szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté. Az étrend mintegy 20%-a állhat
főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek
biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül
eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek
növekedését .
Az egészséges sejtek építéséhez szükséges élő enzimek bevitele érdekében próbáljon
friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a
babcsírát!). Azonkívül naponta két-három alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is.
Az enzimek már 104 F fokon (40 Celsius) elpusztulnak.
e. Kerülje a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a koffeintartalma. A
zöld tea jobb, és rákellenes hatású. Víz. Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk,
hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását
a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.
12. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg
emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és
további mérgező anyagok lerakódását okozza.
13. A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy
kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek
falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos
sejteket elpusztíthassák.
14. Egyes táplálékkiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (IP6, Flor-ssence,
Essiac, anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, *esszenciális zsírsavak (*EFA-k
stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek
elpusztítását. Más táplálékkiegészítők, mint pl. az E-vitamin, köztudottan
apoptosist /programozott sejthalált/ okoznak, ami a szervezetünknek a normális
eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.
15. A rák a szellem, a test és a lélek betegsége. A proAKTÍV és POZITÍV szellemiség
segít a rák ellen harcolóknak, hogy túlélőkké válhassanak. A düh, a megbocsátásra
való képtelenség, valamint az elkeseredettség a szervezetünket a stresszel teli,
savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű emberré
válni. Tanuljunk meg lazítani és az életet élvezni.
16. A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres
testmozgás és a mély lélegzetvétel segít több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére.
Az oxigénterápia is egy olyan eszköz, ami bevethető a ráksejtek elpusztítására.
1. Ne használjunk műanyag edényt a mikróban.
2. Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe.
3. Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba.

Ezeket a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé a hírlevelei
útján. Ezeket az információkat a Walter Reed Katonai EÜ Centrumban is terjesztik. A
Dioxintartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A
dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi testsejtek számára. Ne tegyünk vízzel telt
műanyag palackot a fagyasztóba, mivel a műanyagból dioxinok szabadulnak fel.
Nemrégen Dr. Edward Fujimoto, a Cast le Kórház Wellness Program Managere egy TV
program keretében magyarázta el ezt az egészségügyi kockázatot. Ismertette a
dioxinok veszélyességét és azok ártalmait az emberek számára. Azt mondta, nem szabad
mikróban ételt melegíteni műanyag edényben. Ez fokozottan igaz a zsiradékot
tartalmazó élelmiszerekre. A zsiradék, a hőhatás ás a műanyag kombinációja dioxint
szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt
javasolta, hogy használjunk műanyag helyett üvegedényeket, pl. Corning Ware, Pyrex
vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak
dioxin nélkül. Tehát a félkészen kapható TV-vacsorákat, leveseket stb., át kell
tenni a csomagolásból valamilyen más edénybe. A papír nem rossz, csakhogy nem
tudjuk, mit tartalmaz a papír. Biztonságosabb, ha edzett üveget, Corning Ware stb.
használunk. Elmondta, hogy nemrégen egyes gyorséttermek áttértek a papíredények
használatára styofoam helyett. Ennek az egyik oka a dioxin-probléma volt. Azonkívül
a műanyag fóliák, mint pl. a Saran, ugyanilyen veszélyesek, ha a mikróban főzött
ételt ilyennel fedjük le. Amint az étel forrni kezd, a nagy hő hatására a mérgező
anyagok kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe. Takarják le az
ételt papírtörölközővel inkább.
Fordította Munkácsi Zsuzsanna

2009-02-17.
 
 
0 komment , kategória:  Korunk "pestise"...  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 474 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10
  • e Hét: 331
  • e Hónap: 513
  • e Év: 27504
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.