Belépés
astropapa58.blog.xfree.hu
Ahogy idősödöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol. Gyarmati Miklós
1958.06.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Boszorkányságok és még sok más egyéb érdekesség
  2014-04-03 21:11:56, csütörtök
 
  Egyik Kedves ismerősöm Blogjában találtam pár figyelemre méltó bejegyzést, amit szeretnék most mindenkivel megosztani

piroska0101.blog.xfree.hu Link
 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Hány randi kell egy erkölcsös szexhez?
  2013-12-12 18:19:26, csütörtök
 
  Megmondom őszintén fogalmam sincs, persze lehet hülyeség, mindjárt a posztolás elején kimondani, hogy semmi értelme nem lesz a bejegyzésnek, de hát én egy őszinte ember vagyok.

Mivel, hogy nem tudtam a helyes választ, próbáltam a megérzéseimre hagyatkozni, no meg a hagyományokra. És hát persze megkérdeztem örök segítségeimet: a Vének Tanácsát a barátnőimet.

- Nehogy elsőre, - a hülye köcsögök azt hiszik, bármire kapható vagy! - (hát gondoltam magamban vannak pillanatok, de természetesen igyekeztem fegyelmezettnek mutatkozni)

- Első alkalommal csak akkor menj bele, ha egy-éjszakás kalandra vágysz, máskülönben felejtheted -harsogta a másik.

- Első alkalommal semmiképp - jött a következő tanács - akkor nem fog komolyan venni, azt hiszi - olyan - vagy, és többé már látni sem akar -. (olyan??? az meg milyen?) Na mindegy, azt a következtetést vontam le a nőkkel történt egyeztetés után, hogy első randin csak egy hülye kurva fekszik le a pasival és kész.

Kérdezgettem tehát a férfiakat a környezetemben, nekik mi a véleményük erről? Szex az első randin? van ilyen csoda? - kérdezték, ők ugyan nem bánják, jegyezték meg. De nem gondoljátok, hogy akkor az egy kurva? Összenéztek, hát az attól függ, végül is lehet, de lehet, hogy nem. Tessék nesze neked! Most aztán tényleg okos lettem.

- De, másfelől, - mondták - jó azt elhálni, mert ha nem működik akkor ne fektessünk a dologba feles energiákat. (elég prózai, de igaz...)

- Elveszhet a vadászösztön - mondták még, - de azért nagyon édes gondolat, hogy már az első alkalommal megeshet a dolog - somolyogtak.

Amúgy nemigen voltam még olyan helyzetben, hogy az első randin akár ilyesmibe is belementem volna, kivétel ez alól a Beckerrel való találkozás. Én nem tudom, akkor mi ütött belém, de akkor és ott én azonnal bármit megtettem volna. Még szerencse, hogy ő valamivel józanabb volt, és tudta, hogy a nők hogyan vélekednek erről a kérdésről - lásd feljebb.

Később, gondolkodtam ezen a kérdésen, lehet, hogy ezzel rontottam el, hogy tényleg esetleg azt gondolta, hogy akkor én egy könnyen kapható vagyok, vagy ne adja ég kimúlt belőle a vadászösztön!? Pedig egyszerűen csak őszinte voltam, amúgy meg érzelemmentes szexbarátságot kerestünk, abban is játszadozni kell? Egyáltalán mindig játszadozni kell?

Rákerestem a netten a kérdésre:

A brit tudósok szerencsére a segítségemre siettek ebben a kérdésben is, 1,3- 2,8 találka az átlagos, melyben egy felnőtt pár útja, ha megvan az összhang, az ágyhoz vezet. (a tizedesek gondolom úgy jönnek ki, hogy a második találka harmadától...)

Végül is nem tudom, mi a helyes, régebben azt gondoltam, hogy a sok húzódozás, meg játszadozás már nekem unalmas, most meg egy kicsit megijedtem, hogy az azonnali szex meg más következményekkel járhat? Netán téves következtetéseket vonnak le az emberről? De hát, felnőttek vagyunk vagy nem? És mi van a laza kapcsolatokkal, vagy ennyire mégsem lazák?

A kérdés tehát megválaszolatlan, lehet hagyni kell, hogy történjen, ahogy éppen akar, olyan spontán módon?


...a teljes cikk az alábbi oldalon... Link


Forrás: alibanya.cafeblog.hu

 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Reménytelen szerelem - szexanorexia
  2013-12-11 18:57:13, szerda
 
  Reménytelen szerelem, az a gyanúm, hogy ebbe a hibába estem? Ehhez úgy látom idő kellett, hogy megértsem: amit átéltem az elmúlt hónapokban az egy istenverte reménytelen szerelem volt. Mert ugye amíg tartott, reménykedtem, hogy valami lesz belőle, de most már tudom, hogy nem, ezért hát bizonyosan kijelenthető: reménytelen. Bassza meg.

Furcsa ez, nem volt ilyenben részem, valahogy eddig sikeresek voltak a szerelmek az életemben. Persze volt, olyan, hogy a kiszemelt nem viszonozta az érzéseket, a szimpátiát, de ez akkor egyértelműen kiderült mindjárt az elején. Közeledni próbáltál és nem találtál megerősítésre, van ilyen. Aztán esetleg még egyszer, kétszer próbálkozik az ember, de ha nincs pozitív visszajelzés, akkor normális esetben feladja, megérti és tovább áll.

Ebben az esetben azonban nem így volt, eleinte valahogy kölcsönösnek tűnt a dolog, vagy én már semmit nem értek az életből. Volt pozitív visszajelzés, sőt. De akkor most összezavarodtam, lehet ez mégsem a reménytelen szerelem kategóriába sorolható? Kezd inkább egy egészségtelen brazil sorozatra hasonlítani, ahol minden rész végre kell valami agyament feszültség.

Eleinte? Jó darabig reménytelinek tűnt, csak nagyon lassan bontakozott kifele, de hát elfogadtam én ezt is, csak megszerezzem magamnak ezt az embert. Kicsi lépésekben haladtunk. Arra gondoltam akkor, hogy ennyire bizalmatlan, ennyire zárkózott, ezért van szükség ezekre az apró lépésekre és lám én milyen édes türelmes vagyok, biztosítom neki ezt a tempót (hülye, mármint én). Hetekig beszélgetünk, úgy hogy nem is találkoztunk. (Ezt adja össze valaki - ráadásul egy kicsit bővített, de érzelem mentes szexkapcsolatban állapodtunk meg). Eleinte csak az erotika kedvéért találkoztunk, nem tudok erre más kifejezést használni. Ez első együttlét is elég furcsa volt, hogy úgy mondjam, amikor hazatartottam arról a randiról, ugyancsak furcsán éreztem magam. ( de erről már írtam egy posztot) Meneküljek azonnal vagy adjak még egy esélyt? ezt kérdezgettem magamtól. Adtam még egy esélyt, valamiért nagyon akartam ezt a a pasit. Próbáltam én kimászni ebből - hajjaj, szakítani akartam, csak nem volt hozzá elég erőm. Nem tudom megmagyarázni miért, mert alapvetően az összes vészjelző készülékem vörösen izzott, illetve vijjogott teljes kapacitással. A barátnőim válságstábot tartottak: eszednél vagy neked most öröm kell, dugjanak meg eszelősen, vigyenek vacsizni, tépjék le a bugyid rólad, mi is lehetne még mittom, de ilyesmi.

Az van, hogy nem szeret az ember csalódni, vagy csak én nem bírom azt az állapotot? Beismerni magunk előtt, hogy anyukám ez nem ment, ez a szekér nem vesz fel, lépés indul! Oszoljunk emberek nincs itt semmi látnivaló!

Elmeséltem egy pszichológus barátnőmnek a történetet, a tüneteket, mi szerint kerüli a találkozást, a testi érintkezést, ugyanakkor csak erről beszél stb: azt mondta szexanorexia! Hogy ez egy betegség, a depresszióhoz hasonlít, illetve azzal függnek össze tünetei: mindenféle zagyva elfoglaltságra hivatkozva kerülni a találkozást a partnerrel, a partner kedvességeit, jó tulajdonságait elbagatellizálni, kerülni a szexi helyzeteket, nem szexelni a partnerrel, rá fogni a partnerre, hogy ő a hibás (nem vagy elég szexi, nem vagy elég kreatív akármi), ha erre terelődik a szó, akkor gyorsan ingerülté válni! Istenem, hát ez mind igaz, szóval ebbe sétáltam bele?! Na végre ezt is kipróbálhattam, úgy hiányzott most ez nekem, olyan sivár volt az élet, no para, és akkor ez végre ilyen színesre sikerült.

Nem tudom ez az infó mit változtat a dolgon, mert a férfi nem lett az enyém még egy kis időre sem pedig nagyon szerettem volna, úgyhogy nem kertelek: kurvára csalódott vagyok. Másfelől egy ilyen kapcsolatnak mi lett volna a jövője, nem is volt, szóval ezzel a tudattal kell gyógyítani magam...remélem már nem tart sokáig mert nem jó állapot ez a szerelmi bánat...Milyen pozitív gondolatok juthatnak az ember eszébe? Igenis szexi vagyok, csak... vagy mi a nagyon jóságos??? Tipp?!

Vagy inkább gatyásodjunk le mindahányan....

...a teljes cikk + VIDEÓ az alábbi oldalon... Link


Forrás: alibanya.cafeblog.hu

 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Tolvajtempó
  2010-08-31 11:45:52, kedd
 
  Nagyon jó ismerőseim figyelmembe ajánlottak egy hasznos információkat tartalmazó web-oldalt.
Link

Itt a kisebb-nagyobb lopások megelőzésében tudnak hozzáértő szakemberek segíteni azoknak, akik féltik értékeiket a piti tolvajoktól.
Ajánlom mindenki figyelmébe, mert rohanó világunkban mindenkit érhet kár-eset, előzzük meg közösen!
 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Éva patchwork párnavilága 3
  2010-03-04 10:17:08, csütörtök
 
  Éva patchwork párnavilága Blogjában egy új érdekes párnára akadtam, nekem nagyon tetszenek ezek a szép kézimunkák. Köszönöm, hogy láthattam! További sok sikert és Jó egészséget kívánok ezekhez a türelmet és nagy odafigyelést igénylő munkákhoz! Ez a párna és a már eddig elkészült kézimunkák megtekinthetőek az alábbi oldalon: Link  
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Éva patchwork párnavilága 2
  2009-12-14 17:58:37, hétfő
 
  Éva patchwork párnavilága Blogjában érdekes horoszkópos párnákra akadtam és egy kiállítás képei is megtekinthetők a szép oldalon az alábbi linkre kattintva.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Micsuda Blog.hu
  2009-08-19 21:39:20, szerda
 
  Találtam egy érdekes oldalt a net-en, amit Harsányi Levente készít. Ismerős és ismeretlen helyeket keres fel különlegességek miatt és arról csinál szórakoztató, de ugyanakkor tanulságos videókat. Nekem tetszik az oldal, ajánlom figyelmükbe!
Az oldal itt található Link
 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
SárkányGyöngy
  2009-06-27 15:35:50, szombat
 
  Találtam egy érdekes Blogot, ahol a gyöngyfűzéshez kaphat hasznos információt minden érdeklődő.
Nagyon szép saját készítésű remekművek is láthatók az oldalon.
Az említett oldal itt található: Link
 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
Éva patchwork párnavilága
  2009-06-06 09:06:59, szombat
 
  Nagyon érdekes kézimunkákra találtam az alábbi oldalon; figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik értékelik a szép dolgokat!
Link
 
 
0 komment , kategória:  Blog, Web ajánló  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 27503 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2803
  • e Hét: 21026
  • e Hónap: 61971
  • e Év: 1552895
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.