Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/133 oldal   Bejegyzések száma: 1328 
Az elmédnek teremtő ereje van
  2018-06-19 17:26:37, kedd
 
  GONDOLATAINK TEREMTŐ EREJE
Az elmédnek teremtő ereje van, tudtad? Gondolj csak bele, amikor például álmodozol valamiről: szinte a legapróbb részletekig képes vagy elképzelni, kitalálni, a szemed előtt látni egy olyan dolgot, ami a valóságban nem is létezik. Hihetetlen, de ez az az erő, ami ahhoz kell, hogy aztán valamit a valóságban is megteremts - és ez nem afféle hókuszpókusz, de azért tudni kell hol van a határ a hókusz és a pókusz között.
Az első lépés tehát a vizualizálás legyen. Képzeld el, milyen lesz a honlapod! Hogyan fog kinézni? Képzeld el az írásaid stílusát! Milyen stílusban, milyen nyelvezettel szeretnél majd írni az olvasóidnak! Gondolj ki minden egyes apró részletet ugyanúgy, mintha álmaid kávézóját szeretnéd megnyitni és azt kellene bebútorozni, kiválasztani a szórólapok színét és a csészék dizájnját: Neonszínű modern formákat vagy retro stílusú bútorokat választanál inkább?stb...
A második lépést sokan kihagyják, pedig legalább olyan jó, mint az álmodozás. Neki kell állni a tervezésnek. Meg kell tervezni lépésről lépésre hogyan fogod létrehozni, amit kitaláltál. Ne csak úgy fejben, hanem írd is le, mit szeretnél létrehozni és hogyan. Ezután pedig tervezd meg a lépéseket és tűzzél ki határidőket!
Tervezgetés helyett sokan inkább első lelkesedésből felbuzdulva nekiugranak a megvalósításnak, aztán ahogy fogy a lelkesedés, úgy csökken a lendület is
A teremtéshez nem elég az elméddel teremteni: a kezeddel is teremtened kell, megvalósítanod mindazt, amit elgondoltál, még ha nem is sikerül pontosan ugyanúgy


TEHÁT CÉL KITŰZÉS-TERVEZÉS-MEGVALÓSÍTÁS
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Próbáljuk ki – és tényleg valami jó fog történni!
  2018-06-18 15:20:39, hétfő
 
  Reggel, mielőtt kinyitjuk a szemünket,
állítsuk be az agyunkat arra, hogy ma egész nap jó dolgok történnek majd velünk. Mondjuk végig magunkban ezt a rövid szöveget:
-
,,Jó reggelt kívánok magamnak és mindazoknak, akiket szeretek, és akikkel ma csak találkozni fogok. Odavezetek egy fénysugarat a lábujjaimhoz, végigvezetem az egész testemen, és mosolyog minden pici sejtem, örül a mai napnak. Ma valami jó történik!"
-
Próbáljuk ki - és tényleg valami jó fog történni! A saját egyetemi hallgatóimmal is csináltam ilyen kísérletet, igen meggyőző végeredménnyel.
A gondolat, a tudat hatalma valóban teremt. Ha meg akarjuk találni ennek az összefüggéseit a modern kvantumfizikában, akkor egész nyugodtan menjünk utána, mert megtaláljuk. A szemünk persze mindent magába fogad, és viszi hátra a tarkólebenybe az információt - de ha az agyunk azt az üzenetet kapta, hogy ma jó dolgok történnek majd, akkor csak jókat keres.
Meg van ígérve, te üzented meg - hol van az a jó? És egyszer csak valóban észrevesszük az apró, örömteli dolgokat! Egyszerűen kinyílik bennünk a pozitív érzelem, jobb lesz az energia-háztartásunk. Ezt mindenki kipróbálhatja saját kísérlet keretében is.
- -
Egy hétig minden reggel tegyük be a teremtő tudatunkba, hogy ma valami jó történik, közben figyeljük a közérzetünket, a lelkiállapotunkat, a velünk történt eseményekről pedig írjunk naplót - és rá fogunk jönni, hogy ez így igaz. Ha nem hiszünk másnak, higgyünk önmagunknak, a saját tapasztalatainknak!
.
Prof. Dr. Bagdy Emőke:
Hogyan lehetnénk boldogabbak?
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
A változások egy új életre nyitnak kaput
  2018-06-04 07:58:23, hétfő
 
  Az életedben végmenő változásokról hozott csodás,és pozitív üzenetet. Biztosítanak arról,hogy a jelenleg zajló változások az életedben nagyon is pozitívak,tehát ne aggodalmaskodj,hanem haladj az árral.
Ne félj,hogy mit hoz a jövő,mert a beköszöntő változások a javadat szolgálják,akkor is,ha te még nem látod mi és miért történik.
Ezek a változások egy új életre nyitnak kaput,mely telis teli pozitív, felemelő újdonsággal szolgál majd.
Minden jóra fordul,semmi szükség a kétségbeesésre.
Biztos vannak mindenki életében dolgok,melyek régen feldobtak,imádtad,mára viszont már egyáltalán nem foglalkoztat,esetleg semleges érzések vesznek körül amikor rágondolsz.
A változásban nincs semmi rossz,hiszen magához az élethez tartozik,kéz a kézben járnak életszakaszaink során. mindannyian megválunk az életünk során azon dolgoktól,melyek már nem szolgálnak,illetve nem működik már az életünkben,és helyette új dolgokra adjuk a fejünket. Noha e változások átformálhatnak egy barátot,egy családtagot,végül mégis közelebb kerültök egymáshoz. Változtass meg mindent az életedben,mely elszomorít,megbetegít,lehangol,tégy le egy rossz szokásról, esetleg ha van ilyen,szakíts meg egy kártékony kapcsolatot. Ha a szóban forgó változás mégis ijesztőnek tűnik,egész nyugodtan kérd meg angyalaid,barátaid,családtagjaid segítségét,hiszen a külső támasz mindíg nagyon fontos a változások idején,jó ha van kire támaszkodhat az ember.
Ha valaki pedig segítő kezet nyújt,esetleg meghív téged egy jó kis kikapcsolódásra,ne utasítsd vissza.
Ez mindenki javára válik. Ha megtanulod élvezni a változásokat,az életnek is jobban fogsz örülni majd.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Növények, melyek bevonzzák a pozitív energiákat
  2018-05-30 09:05:55, szerda
 
  Elég gyakran növényekkel díszítjük az otthonunkat vagy az irodánkat, mivel a növények felfrissítik és természetesebbé teszik a környezetünket.
Amellett, hogy kiválóan díszíthető velük az otthonunk, sok növény valójában javítja a térben a pozitív energiák áramlását, így az ember egész nap jól érezheti magát.
Ha a körülöttünk lévő tér negatív energiákkal van tele, akkor az embernek nincs lehetősége arra, hogy boldog és elégedett élete legyen.
Szerencsére azonban néhány speciális növény elhelyezésével csökkenthetők a negatív energiák otthon és az irodában is. Ez nem csak ránk lesz jó hatással, de a körülöttünk lévőkre is.

Alább 10 olyan növényről olvashat, amelyek bevonzzák a pozitív energiákat.


1. Szerencsehozó bambusz

Ha szeretné, hogy egészség, szeretet és szerencse áradjon az életébe, akkor válassza otthonra a szerencsehozó bambuszt (Dracaena braunii), ami egy beltéri növény.
Ez a növény Ázsiában évezredek óta a jó szerencse és a jólét szimbóluma.
A feng shui szerint ennek a hosszú, zöld növénynek a függőleges alakja a fa elemet reprezentálja. Ez az elem az életenergiára, a vitalitásra és a fizikai aktivitásra van hatással.
A növény szára, és levelei a bambusz szárára és leveleire emlékeztetnek, mivel hasonló kinézetűek és alakúak.
A szerencsehozó bambusz egy nagyon igénytelen növény. Helyezze a növényt a szoba azon sarkába (lehetőleg keleti vagy délkeleti), ahol kevés fényt kap, és nem éri közvetlen napfény. A szerencsehozó bambuszt tartsa üvegben, és a növény mindig álljon körülbelül 2,5 centiméteres desztillált vagy tisztított vízben.
Mindig páratlan számú szerencsehozó bambuszt tartson, mivel ezekről úgy tartják, a legnagyobb szerencsét hozzák.
Megjegyzés: Mivel a bambusz a Dracaena növények családjába tartozik, ezért mérgező növény a kutyák és macskák számára.2. Pénznövény
Egy másik népszerű növény, amely a szobába helyezve bevonzza a pozitív energiákat, a pénznövény (Epipremnum aureum). Ezt a gyönyörű növényt más néven arany pothosnak, vadászpalástnak, vagy ezüst szőlőnek is nevezik.
A feng shui szerint ez a növény elősegíti a pozitív energiaáramlást, ami aztán jó szerencsét és jólétet hoz a ház tulajdonosaira. Ezért ajánlják a legtöbbször azt, hogy ezt a növényt inkább a házban helyezzék el a tulajdonosok, ne pedig a kertben.
Ezen kívül a pénznövény megtisztítja a levegőt a benne található mesterséges kémiai anyagoktól, amelyek a bútorokról és a tisztítószerekből kerülnek a levegőbe.
Megszűri a benti levegőt, valamint friss oxigént juttat a levegőbe.
A pénznövény az évelő növények közé tartozik, és növeszthető kúszónövényként is. Levelei szív alakúak, eléggé igénytelen, ezért rendkívül könnyen tartható és szaporítható.
A pénznövényt mindig érdemes éles sarokba állítani. Így a növény képes enyhíteni a szorongást és a stresszt, valamint megszünteti a negatív gondolatokat. Másrészről, ha lehetséges, a növényt ne helyezze északkeleti sarokba, illetve a ház északi és keleti falaihoz.
Úgy tartják, hogy a növény hajtásainak felfelé kell mutatnia, így gazdagságot, és jólétet hoz a tulajdonosaira.

3. Zsálya
Ez a gyógynövény rendkívül jó gyógyhatásokkal rendelkezik, valamint képes megszüntetni a negatív rezgéseket is.
Olyan negatív érzésektől képes megszabadítani ez a növény, mint például a dühtől és a félelemtől. Ezen kívül pedig bevonzza a pozitív energiákat az ember otthonába és irodájába.
Észak-Amerikában van egy olyan hagyomány, amelyet átfüstölésnek" neveznek. Ennek során az emberek fehér zsálya kötegeket égetnek el azért, hogy megszabaduljanak a negatív energiáktól.
Úgy tartják, hogyha az átfüstölés jó célból történik, és megadják hozzá a kellő tiszteletet, nagyban segíti a pozitív energiákat áramlását bennünk és körülöttünk.
Az ablakban tartott cserepes zsályától az egész ház kellemes illatú lesz. A zsálya levele jó hatással van az egészségre, mivel antibakteriális, gombaölő, fertőtlenítő, görcsoldó, vérzéscsillapító, szélhajtó, vízhajtó, hipoglikémiás hatásokkal bír, és ösztrogén is található benne.
Pozitív hatásai mellett zöld színével képes felfrissíteni otthonunkat és irodánkat is. Ha lehetséges, a zsályát ne helyezze nagyon száraz, vagy nagyon alacsony páratartalmú helyiségekbe.

4. Bazsalikom
A bazsalikom (ami a hindu kultúra és az ayurvédikus gyógyászat részét képezi) megtisztítja a levegőt a negatív energiáktól, valamint bevonzza a pozitív energiákat a környezetből.
Úgy tartják, hogyha otthonunkban vagy kertünkben bazsalikomot termesztünk, azzal spirituálisan gyógyítjuk a környezetünket. Ez azt jelenti, hogy így a bazsalikom jó hatással van a lakásban lévőkre is.
A bazsalikom azon kevés növény közé tartozik, amely napi 20 órán át termeli az oxigént és köti meg az olyan káros gázokat a környezetből, mint például a széndioxid és szénmonoxid. A legjobb az, ha a növényt otthona vagy kertje északi, keleti, vagy északkeleti falához vagy szobájába teszi.
A szent bazsalikom erősen antioxidáns hatású, valamint antibakteriális, gombaölő és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, így számos probléma kezelhető vele - egészen az egyszerű megfázástól a hörghurutig, vagy a láztól kezdve az emésztési problémákig minden.
A növény zsenge levelei természetesen ehetőek: fogyaszthatóak frissen, vagy tea is készíthető belőlük. A bazsalikom leveleivel továbbá megtisztítható a víz is. Ha a megtisztított vízzel körbehinti a lakást, azzal elősegítheti a pozitív energiák áramlását.

5. Orchidea
A feng shui szerint az orchidea egy olyan cserepes növény, amely bevonzza a pozitív energiákat. Azonban nem csak az otthonunkban képes javítani az energiaáramlást, de bennünk is - mind spirituálisan, mind fizikailag.
Az ókori görög az orchideát a termékenységgel és férfiassággal hozták összefüggésbe, ezért gyakran ajándékozták friss házasoknak.
Ez a tartós virágfajta gyönyörű, valamint sokféle alakban és méretben kapható, így bármelyik háztartás kiváló dísze lehet. Továbbá az orchidea édes és kellemes illata az ember kedvét is javítja.
Az orchidea, mint a többi növény is, elnyeli a széndioxidot, éjszaka pedig oxigént szabadít fel. Ezért aztán az orchideát érdemes a hálószobában elhelyezni.
Ez a virág szerencsére nem csak szép, de könnyű róla gondoskodni is, mivel azt szereti a legjobban, ha a földje mindig egy kicsit nedves.6. Vitorlavirág vagy békeliliom
A békeliliom egy olyan gyönyörű virágos növény, mely jó hatással van a spirituális, mentális és fizikai egészségünkre. A növény fényes, sima levelei hozzájárulnak az otthonunkban a jó energia áramlásához.
Továbbá a békeliliom képes megtisztítani a levegőt, mivel lebontja és semlegesíti a házban lévő káros gázokat. Méregteleníti a levegőt, így az olyan méreganyagok is eltűnhetnek a levegőből, mint a formaldehid, a benzin és a szénmonoxid.
A békeliliomról nagyon egyszerű gondoskodni, mivel kedvelik az árnyékos, sötét helyeket, ezért kiválóan díszíthetőek vele a pincék, kicsi irodák és a sarokszekrények.
A békeliliom a hálószobában is elhelyezhető, mivel biztosítja jó alváshoz szükséges nyugalmat és béke érzését.
Továbbá nagyon mutatós növény is, mivel sötétzöld leveleihez gyönyörű hófehér virágok társulnak.

7. Rozmaring
A rozmaringgal biztosítható, hogy mind fizikailag, mind mentálisan jól érezzük magunkat. A rozmaring megtisztítja a levegőt, így az otthona és az irodája is megtisztul a káros méreganyagoktól.
Továbbá már az ókorban is tudták, hogy pozitív egészségügyi hatásai miatt jól kezelhetőek vele még a súlyosabb egészségügyi problémák is.
Rendkívül finom illata azonnal javítja a kedvet, csökkenti a kimerültséget, enyhíti a szorongást, javítja a memóriát, valamint megszünteti az álmatlanságot és az energiahiányos állapotot. A rozmaring megnyugtatja az embert, ezért mindenképp érdemes helyet keresni neki az otthonunkban.
A rozmaring kedveli a napos helyeket, és kis vízzel is megelégszik.
Leveleiből tea készíthető, amivel különösen hatékonyan kezelhető a fejfájás.
Ha szeretné, hogy a rozmaring bevonzza lakásába a pozitív energiákat, varrjon zsákocskákat, ezekbe tegyen szárított rozmaringot, és a zsákocskákat helyezze el a lakás különböző részeiben.

8. Jázmin
A jázmin a szerelmesek virága, mivel bevonzza a pozitív energiákat, megerősíti a kapcsolatokat és hozzájárul a romantikus érzések kialakulásához.
A jázmin édes illata megszünteti a szobában áramló negatív energiákat, növeli az önbizalmat és optimistábbá tesz.
Továbbá az illata nyugtató hatású, és új energiával tölti fel az embert - még a szomorúság is megszűnik tőle és feloldhatóak vele a mentális blokkok.
Ha bent szeretné tartani, tegye ezt a gyönyörű növényt egy délre néző ablak közelébe. Elhelyezheti a növényt a hálószobában is, vagy bármelyik másik szobában, ahol sok időt tölt a partnerével.
Ha a kertben szeretné a jázmint elültetni, akkor ültesse kertje északi, keleti vagy északkeleti részébe.

9. Aloe vera
Az aloe vera köztudottan jó szerencsét hoz és bevonzza a pozitív energiákat. A növény által felszabadított energiákkal pedig megszüntethető a rossz szerencse és a negatív energiák áramlása.
Erről a növényről könnyű gondoskodni, így állandó dísze lehet otthonunknak. Az aloe vera nem szereti a közvetlen napfényt, a félárnyékot és a mesterséges fényt viszont kedveli; rendszeres öntözést igényel. Mivel a növény nem szereti vízben állni, ezért gondoskodni kell a megfelelő vízelvezetésről.
Az aloe vera nem csak gyönyörű növény, de gyógyhatásai miatt rendkívül jól kezelhetőek vele a különböző kisebb balesetek. A kisebb égési sérülésektől a pattanásokig, a leggyakoribb bőrproblémák egyszerűen kezelhetőek vele.
Tanácsos az aloe verát a folyosón elhelyezni, így a növény felszívhatja az otthonunkban áramló negatív energiákat. A folyosón kívül ezt a növényt a nappaliban is elhelyezheti, vagy abban a helyiségben, amelyben a vendégeket szokta fogadni.
A növényt a kertben is elülthetheti, így biztosíthatja magának, hogy pénzügyileg stabil maradhasson.

10. Krizantém
A krizantém bevonzza a pozitív energiákat, valamint távol tartja a negatív energiákat is. A buddhizmusban a krizantém a tisztaság és az őszinteség jelképe. Érdekes, hogy a kínaiak és a japánok szerint a krizantém gyógyerővel bír.
Továbbá a virág kiválóan képes megtisztítani a levegőt és eltávolítja a méreganyagokat is, mint például a triklóretilént, benzint, formaldehidet, ammóniát és más vegyi anyagokat.
A növény elősegíti, hogy otthon jól érezzük magunkat, és a hosszú életet szimbolizálja. Mivel hozzájárul ahhoz, hogy az ember boldognak és jókedvűnek érezze magát, tanácsos olyan helyre tenni, ahol folyamatosan feszültség generálódik. A krizantémnak gyönyörű virágai vannak, így már a látványa is gyakran nyugtató hatású.
Mivel a virágok sokféle színűek lehetnek (beleértve a pirosat, narancssárgát, sárgát, fehéret és lilát), így könnyedén kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban illik az otthonához.
Akár a kertben, akár egy cserépben van az ablakban, ugyanolyan jó hatással van a ház lakóira. Tartását tekintve pedig nem kifejezetten szereti a közvetlen napfényt.
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Állj föl, ha a padlón vagy! Ne mondd, hogy nem tudsz!
  2018-05-28 16:40:55, hétfő
 
  Állj föl, ha a padlón vagy! Ne mondd, hogy nem tudsz! Valaha tudtad, amikor kisbaba voltál. Tudtad, pedig százszor estél el, százszor ütötted meg magad, és sem az izmaid, sem a csontjaid nem voltak még alkalmasak a fölállásra. Remegtél, inogtál, olyan gyenge voltál. És mégis fölálltál! Soha nem álltál még, a fejed is túlsúlyos volt hozzá, és mégis! Életedben először fölálltál! Mert sejtetted, hitted, sőt, bizonyos voltál benne, hogy te tudsz állni, bár sohasem próbáltad még.
Ezt az előrevételezett tudást nevezzük hitnek. És ma azért állsz, mész, futsz, rohansz, mert valaha sokszor elestél, rengetegszer megütötted magad, és ott lettél erős és legyőzhetetlen, ahol sokszor vesztettél."

( Müller Péter)
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Menj és cselekedj!
  2018-05-15 16:28:02, kedd
 
  400 milliárd az egyhez az esély, hogy megszülessünk. Az emberek az utcán, az interneten, mindenhol folyamatosan panaszkodnak. 10x nagyobb az esély megnyerni lottót az életben, mint megszületni. Legyen ez a pillanat, amikor eldöntöd, hogy abbahagyod a sírást, abbahagyod a panaszkodást és kezedbe veszed az irányítást.
80-90 évesen akarsz a nyugdíjas otthonban ülni és megbánni mindazt, amit nem tettél meg? Minden ami eddig megtörtént, az megtörtént. Menj és cselekedj, tedd meg azt az 1-10 vagy 50 dolgot, amit mindig is akartál csinálni...."
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Ne aggodalmaskodj a holnap felől.
  2018-05-10 18:52:33, csütörtök
 
  Ne aggodalmaskodj a holnap felől. Bármi jön, légy nyugodt és szilárd. Ne menj elé. Aki rosszul várakozik, nem tud örülni annak, ami van. Álmai csak annak teljesednek, aki a jelenben is megtalálja magát."

(Müller Péter)
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
A kifogásokat tedd félre, és törj fel a mélyből, a fényre.
  2018-05-05 16:37:15, szombat
 
  Minden változásnak a kezdete az, ha megismerted Önmagad. Már tudom, hogy ez egy hosszú, és nem is oly egyszerű folyamat. Amíg nem tudod, mit akarsz az Élettől, az Életedtől, mik a céljaid, melyik utat válaszd, és nem tudod, merre tartasz, addig csak állsz, toporogsz, nézelődsz, kérdezősködsz, nézed mások elsuhanó Életét, ...és talán, néha-néha, megpróbálsz valakibe belekapaszkodni, mert ,,hátha" vele jobb lesz. Van egy rossz hírem: ez nem a Te Életed. A Te valós lényed, fizikai valód kell, hogy átélje a saját változásod. A gondolataid, az érzelmeid, a tetteid -úgy ahogy vagy-, Te magad kell, hogy akard, az Életed változását. Fedezd fel végre azt, aki vagy, aki eddig az álarcok mögött megragadt. Miért nem tudod elengedni azt, aki nem te vagy? Tudom, most kezdődnek a felsorolások, a kifogások: ..mert mindenkinek meg kell felelnem, ...mert elveszíthetem a munkámat, ..mert nem fognak szeretni, ..mert nem fognak tisztelni, ..mert már nincs erőm/időm a változásra.... Aztán egy szép napon kiderül - míg a kifogásokat sorolod-, hogy az Életed olyan válságba került, és olyan mélyre zuhant, hogy már csak azt érzed: ez a vég. Adj, hát magadnak Most egy esélyt, esélyt arra, hogy ki tudj mászni a gödörből, a sötétből, ...a fényre, és éld a saját Életed végre. Félned nem kell, hisz utadon, mindig ott vannak az Angyalok, kik segítenek, és fogják a két kezed. Akarj Élni, Önmagad lenni, és a boldog utadon haladni. Kívánom, tudd elereszteni az álarcokat, melyek a változásban meggátoltak. A kifogásokat tedd félre, és törj fel a mélyből, a fényre.  
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Aztán cselekedj a válaszod alapján.
  2018-05-04 09:03:10, péntek
 
  El tudsz tölteni 60 percet negatív gondolatok nélkül? Próbáld ki. Lehet, hogy először csak 1 perc sikerül, majd 10 és így tovább, egyre több, és több. Míg egyszer csak azt veszed észre, hogy eltelt egy egész nap, és te csak a jó dolgokra gondoltál. Ha ez meg van, kérdezd meg magadtól: Hogyan érzem jobban magam?
Aztán cselekedj a válaszod alapján.
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
Pozitív Lelki Beállítottság..
  2018-05-04 08:44:23, péntek
 
  Pozitív Lelki Beállítottság..

Andrew Carnegie: Bármi, ami megéri, hogy birtokoljuk az életben, megéri, hogy dolgozzunk érte."
A pozitív lelki beállítottság a karizma egyik alaptétele.
A negatív ember negatív lelki beállítottságú, és ha megfigyeled őket, láthatod, hogy nem rendelkeznek személyes vonzerővel. Ki tart vonzónak egy félénk,aggódó negatív embert? Ki kell alakítani a jelenben élést, hogy ne legyen időnk arra, hogy a jövődön aggódj.
Fogadjuk el, hogy a világon minden a megfelelő módon történik.
Egy idő után észre fogod venni, hogy minél lazább vagy annál könnyebben fognak megtörténni a dolgok amiket el akarsz érni. Minden negatív érzelem blokkolja az elménket, és ha a negatív gondolatok kavarognak a fejünkben a teljesítményünk is csökkenni fog. Sót, egészségügyi károsító hatásai is vannak: tehát, hagyjunk fel a negatív gondolatokkal, és tanulj meg pozitívan élni.
21 nap alatt képesek vagyunk kialakítani magunkban a pozitív lelki beállítottságot.

Ahogyan gondolkodsz az a szokásod eredménye. Szisztematikusan 21 nap alatt kialakítható a jón szokás
Gyakorlat: --határozd meg milyen jellemvonásokat akarsz kialakítani----magabiztos, bátor, elszánt, humoros?
Ezzel a gyakorlattal gyakorlod a türelmet is, ugyanis a siker egyik szabotőre a türelmetlenség ami az agy sietsége. Soha ne felejtsük el, hogy a gondolataink hozzák létre a valóságunkat!!!!!!

Amikor gondolsz valamire, a tudatalattid jegyzetel. Te, én vagy/vagyok a megalkotója a saját világunknak.

Tatiosz mondta: "Aki sorsát maga kívánja irányítani, ismernie kell önmagát, lelkialkatát, ítélőképességét, tehetségét, hajlamait. Nem lehet ura sorsának az, ki önmagát nem ismeri."
Mottó:::szeretem magamat, és jól érzem magamat minden pillanatban.
Legyen hát gondolatod és hited szerint, mert a te életedért te megad vagy a felelős és senki más!!!!!üdvözöllek....áldás...áldás.....
 
 
0 komment , kategória:  Csak pozitívan!  
     1/133 oldal   Bejegyzések száma: 1328 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 835 db bejegyzés
Összes: 31565 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1210
  • e Hét: 10304
  • e Hónap: 47045
  • e Év: 546094
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.