Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 423 
Adj hálát reggel az ébredő világnak
  2018-04-13 07:38:16, péntek
 
  Adj hálát reggel az ébredő világnak,
- örökbe kaptál egy újabb szép napot.
Engedd az érzést áradni szívedben,
szeresd hogy itt vagy, e föld az otthonod.

Hallgasd a dalt, mely apró madaraknak
hálával teli, reggeli éneke.
Engedd a nap tiszta fényét szobádba,
s ne kérdezd, ember nélküle élhet -e ?

Öltözz fel szépen, ünnepi ruhába,
a mosoly arcodon, ékszered legyen.
Tükrödön csillog szemed ragyogása,
hagyd, hogy a látvány boldoggá tegyen !

S ha tetszik mindez, mosolyogj magadra,
s érezd a lelked, magasabbra emel.
Tartsd ezt a mosolyt meg egy egész napra,
mert aki rád néz ennyit megérdemel.

Hagyd hogy a mosoly átterjedjen másra,
- jó érzésed csak fokozódni fog -
a szeretet ilyen, apró kis sugara
teheti szebbé a hétköznapot.
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
VESSünk EL CSODA-MAGOKAT!
  2018-04-13 07:32:14, péntek
 
  VESSünk EL CSODA-MAGOKAT!

Ültessük őket termékeny talajba és öntözzük rendszeresen! Gondozzuk, ápoljuk ezeket a magokat és gyönyörködjünk abban, ahogy növekednek és az életünk virágba borul!

1. magocska: a Hála

Amikor hálát érzünk, egyszerűen képtelenek vagyunk közben keserűek, boldogtalanok lenni! Mindent, amit tiszta szívvel meg tudunk köszönni, az Élet megsokszorozza számunkra!

2. magocska: a Szeretet

A Szeretet a legnagyobb erő és minden, ami felé szeretettel fordulunk, megmutatja valódi önmagát! Bárhol is állsz most, szeresd! Bármit szeretnél elérni, szeresd!

3. magocska: az Áldás

Áldd meg és meggyógyul! Minden, amit megáldunk, amire áldást kérünk, csodálatos átalakuláson megy keresztül. Próbáld ki, alkalmazd a múltra, a jelenre, a jövőre, egy konkrét helyzetre, önmagadra, a szeretteidre, a kellemetlen emberekre! Figyeld meg, mi történik, ha rendszeresen ezt teszed!

4. magocska: a Hit

A hit minden - mondta egy bölcs gondolkodó. Minden, mert ami gyökeret vert a tudatalattinkban, ami a hitrendszerünk része, kihatással van a dolgaink alakulására! Kutatások bizonyítják, hogy az erős hit sokkal többet számít, mint azt gondolnánk mind egészségünk, mind pedig jólétünk szempontjából!
Higgy önmagadban, higgy a sikeredben, higgy az Életben!

5. magocska: a Béke

A belső békéhez az út a megbocsátáson át vezet. Annyi sérelmet raktározunk - állítólag jobban emlékszünk rájuk, mint a dicséretre! A megbocsátással önmagunkat szabadítjuk fel, végsősoron semmi köze a másik emberhez. Így engedjük el őt, ahelyett, hogy magunkhoz kötnénk a rossz érzésekkel (mely bizonyítottan összeláncol!) és magunkat pedig visszavezetjük egy kiegyensúlyozott, egészséges lelkiállapotba.

6. magocska: az Öröm

Vágyaink megvalósulásukkor az öröm folyosóján haladnak át - ahogy Abraham-Hicks csodálatosan megfogalmazta. Keresd az örömöd, kövesd azt, amiről érzed, hogy belül boldogsággal tölt el! Kérd, hogy az Öröm legyen társad a mai napon, örülj az Életnek és nevess sokat!
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hálát adok a mai napért.
  2018-03-29 08:15:20, csütörtök
 
  Hálát adok a mai napért. Hálát adok a levegőért, mellyel együtt belélegezhetem a Szeretetet. Hálát adok a Vízért, amely testem nagy részét alkotja és amely a Szeretet frekvenciáján rezeg. Hálát adok a táplálékomért, amibe Isten mindig a számomra tökéletes és megfelelő elemeket helyezi el. Csak annyit kell mondanom:

Köszönöm. Szeretlek
... és oltalmazva vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Ezt értsd meg, és adj hálát
  2018-03-29 08:14:03, csütörtök
 
  Néha nem is vesszük észre, milyen szerencsések vagyunk. Kérlek, állj meg egy percre, nézz az égre, egy fára, vagy egy gyermek mosolygós arcára. Élvezd a rózsák illatát! Áldás jön az életedre, amint elkezded értékelni azt a szépséget, ami körülvesz. A kulcs abban van, hogy koncentrálj arra, amid van. Mindannyian törekszünk arra, hogy elfelejtkezzünk a hálaadás hatalmas erejéről, és mindent természetesnek tartunk, mert túlságosan el vagyunk foglalva
azzal, amink nincs, ahelyett, hogy hálát adnánk azért, amink igenis van. Ezt értsd meg, és adj hálát azért, hogy szabad lehetsz.
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Légy Hálás egy jó szóért, légy Hálás,Életed minden percért
  2018-03-15 09:33:06, csütörtök
 
  Légy figyelmes, és nyitott, mert a kérdéseidre, a válaszokat, Önmagadban találhatod. Hidd el, sokkal többet tudsz, mint amit Magadnak is bevallasz. Válj a saját Életed vezetőjévé, és haladj a gondolataid szerint, a célod felé. Fedezd fel, mire vagy igazán büszke, mi az a tett, mi a szívedet melegséggel tölti be. Mikor érezted azt, hogy elégedett vagy?...és mikor érezted újra, és újra, jól tetted, hogy elindultál, erre az új útra? ...és érzed-e már, hogy mi az, mi előtted van, és Rád vár? ...és tudod-e, hogy mit kell tenned, ahhoz, hogy elmondhasd: ,,Helyesen cselekedtem." Talán, most úgy érzed, hogy belecsöppentél, a változás mély tengerébe,... előfordulhat. De mindezt, a Sorsod akarta, ezáltal erősödsz, az új feladatok között megedződsz. Mert tudnod kell, az új utadon is vannak dolgok, mikkel szembe kell nézned, csak az nem mindegy, hogy ezt hogyan éled meg. Mozgathatsz az energiáddal hegyeket, vagy beletörődsz:... mindegy, hogy a továbbiakban, mi lesz veled. Bátorítsd Önmagad, és tápláld, a szeretet magvakat. Őrizd mindvégig a szabadságodat, de légy ott, ha segítségért, Téged hívnak. Eljött az idő, mikor adhatsz, és a rászorulóknak, vigaszt nyújthatsz. Ne légy magányos, hisz itt vannak veled, azok, kik az utad során, elkísérnek. Bízz Önmagadban, és bízz abban, mi a szívedben, eddig, csendben megpihent. Találd meg végre, arra a választ, mi az, ami a múltad árnyékában tarthat. Aztán engedd végleg el, ne nézz hátra, hanem határozottan, indulj előre el. Kívánom, találd meg a kapcsolatot Önmagaddal, és a környezeteddel. Cselekedj helyesen, és foglald el a helyed, az Életben. Légy Hálás egy jó szóért, és légy Hálás, az Életed minden percéért. Míg élsz, alkoss, ha teheted maradandót, hogy érezd, Te vagy az, aki kemény munkával, és kitartással, bármit, az Élete felszínére hoz  
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hálát adok a mai napért. Az élet ajándék
  2018-03-05 08:44:29, hétfő
 
  Hálát adok a mai napért. Az élet ajándék, az Univerzum ajándéka. Ha én boldog vagyok, mindenki boldog körülöttem. Jó ideje tudom, hogy minden bennem van. Ha én mosolygok, a világ mosolyog velem. Ha én békében vagyok, mindenki békében van körülöttem. Ennyire egyszerű. Mint azt mondani:

Köszönöm. Szeretlek
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Adj hálát reggel az ébredő világnak
  2018-03-02 08:51:05, péntek
 
  Adj hálát reggel az ébredő világnak
-örökbe kaptál egy újabb szép napot.
Engedd az érzést áradni szívedben,
Örülj hogy itt vagy,e föld az otthonod."
/Aranyosi Ervin/
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hála
  2018-03-02 08:30:29, péntek
 
  Látod? A virág megtalálja módját,
hogy ott is éljen, ahol nem lehet.
De hidd el, nem küzd, csak egyszerűen nyílik,
s képes megélni egy csodás életet.
Az álma ott volt, egy cseppnyi magba zárva,
s Ő Napról, vízről, szépségről álmodott.
Egy vágy volt csak, ami táplálta lelkét,
s örült a létnek és hálálkodott. (Aranyosi Ervin)
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Ha egyszer megismerted, tudni fogod
  2018-02-28 15:40:57, szerda
 
  A mély hála átéléséhez ülj le és írd össze mindazt, amiért hálás vagy. Ne hagyd abba egészen addig, amíg a szemedet el nem árasztják a könnyek. A könnyek megjelenésével a lehető leggyönyörűbb élményben lesz részed, amely szívedet ugyanúgy átjárja, mint egész lényedet. Ez a valódi hála érzése. Ha egyszer megismerted, tudni fogod, hogyan tapasztalhatod meg újra. Ezt a heves hálaérzetet naponta akárhányszor újra átélheted. Rövid idő múltán bármikor felkeltheted magadban ezt az érzést, mondhatni azonnal. Gyakorlat teszi a mestert.
Rhonda Byrne _ Határtalan gondolatok
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hálás vagyok azért a csodáért, hogy: ÉLEK
  2018-02-28 15:40:09, szerda
 
  Hálás vagyok azért a csodáért, hogy: ÉLEK. Az emberek nagy része úgy érzi, az egy természetes dolog: hogy élhet. Igen, kapott egy lehetőséget, melyet saját maga dönt el, hogy mit kezd vele. Jó, vagy rossz dolgokat valósít meg, él, vagy csak úgy tesz, mint aki él. De Hálát adni az Életért - és kapaszkodni abba, amit nap, mint nap közönyösen megélt -, csak akkor kezdi el, ha az elmúlás szele megérinti. Nemcsak akkor kell kérni az Isteni segítséget, mikor betegek vagyunk, várunk egy vizsgálati eredményre, nehézségek adódtak az Életedben, vagy a családod életében. Adj Hálát, és mondj Köszönetet akkor is, mikor boldog vagy, mikor szeretnek, és Te viszont szeretsz! Mikor a jó dolgok történnek veled, akkor se zárd ki az Életedből, a Hálát. Hidd el a hála, a szeretet, és a kedves gondolatok bevonzzák a fényt, az Életedbe. Ülj le, és írd össze, hogy miért vagy Hálás. Írj addig, míg a könnyeiden keresztül, már írni sem tudsz. Hagyd, hogy a szívedben, és lelkedben rejlő Hála érzése felszabaduljon, előtörjön. Biztos vagyok benne, nincs olyan ember, aki ne lenne hálás, az Életéért. Sajnos, a mai rohanó, és elidegenedő világban a Hála adása, és a Köszönet mondása, sok ember számára a gyengeséget jelenti. Pedig a valóság az, hogy aki tud Köszönetet mondani, tiszta szívből Hálát adni, és megbocsátani, azok az igazi erős, és jellemes emberek. Önző módon, a Teremtő segítségét csak akkor hívni, mikor bajban vagyunk, az a gyengeség jele. A szeretet, az önzetlen szeretet, és a boldogságra való igény, mindenkiben ott van. Töltsd meg az Életedet a pozitív gondolkodás, és a szeretet fényével. Segítséget kérni már megtanultál, akkor tanuld meg a segítség, és a Hála adását is. Így lesz teljes , tökéletes, és harmonikus az Életed. Bármit elérhetsz ezen a világon, de először hinned, és bíznod kell magadban, abban, hogy képes vagy igazán szeretni Önmagad, és az Életed. Kívánom, légy Önmagad, élj szabadon, szeress, nevess, álmodj, egy boldog Életben.  
 
0 komment , kategória:  Hála  
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 423 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 49 db bejegyzés
e év: 811 db bejegyzés
Összes: 31541 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1287
  • e Hét: 2876
  • e Hónap: 39617
  • e Év: 538666
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.