Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/42 oldal   Bejegyzések száma: 419 
Légy Hálás egy jó szóért, légy Hálás,Életed minden percért
  2018-03-15 09:33:06, csütörtök
 
  Légy figyelmes, és nyitott, mert a kérdéseidre, a válaszokat, Önmagadban találhatod. Hidd el, sokkal többet tudsz, mint amit Magadnak is bevallasz. Válj a saját Életed vezetőjévé, és haladj a gondolataid szerint, a célod felé. Fedezd fel, mire vagy igazán büszke, mi az a tett, mi a szívedet melegséggel tölti be. Mikor érezted azt, hogy elégedett vagy?...és mikor érezted újra, és újra, jól tetted, hogy elindultál, erre az új útra? ...és érzed-e már, hogy mi az, mi előtted van, és Rád vár? ...és tudod-e, hogy mit kell tenned, ahhoz, hogy elmondhasd: ,,Helyesen cselekedtem." Talán, most úgy érzed, hogy belecsöppentél, a változás mély tengerébe,... előfordulhat. De mindezt, a Sorsod akarta, ezáltal erősödsz, az új feladatok között megedződsz. Mert tudnod kell, az új utadon is vannak dolgok, mikkel szembe kell nézned, csak az nem mindegy, hogy ezt hogyan éled meg. Mozgathatsz az energiáddal hegyeket, vagy beletörődsz:... mindegy, hogy a továbbiakban, mi lesz veled. Bátorítsd Önmagad, és tápláld, a szeretet magvakat. Őrizd mindvégig a szabadságodat, de légy ott, ha segítségért, Téged hívnak. Eljött az idő, mikor adhatsz, és a rászorulóknak, vigaszt nyújthatsz. Ne légy magányos, hisz itt vannak veled, azok, kik az utad során, elkísérnek. Bízz Önmagadban, és bízz abban, mi a szívedben, eddig, csendben megpihent. Találd meg végre, arra a választ, mi az, ami a múltad árnyékában tarthat. Aztán engedd végleg el, ne nézz hátra, hanem határozottan, indulj előre el. Kívánom, találd meg a kapcsolatot Önmagaddal, és a környezeteddel. Cselekedj helyesen, és foglald el a helyed, az Életben. Légy Hálás egy jó szóért, és légy Hálás, az Életed minden percéért. Míg élsz, alkoss, ha teheted maradandót, hogy érezd, Te vagy az, aki kemény munkával, és kitartással, bármit, az Élete felszínére hoz  
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hálát adok a mai napért. Az élet ajándék
  2018-03-05 08:44:29, hétfő
 
  Hálát adok a mai napért. Az élet ajándék, az Univerzum ajándéka. Ha én boldog vagyok, mindenki boldog körülöttem. Jó ideje tudom, hogy minden bennem van. Ha én mosolygok, a világ mosolyog velem. Ha én békében vagyok, mindenki békében van körülöttem. Ennyire egyszerű. Mint azt mondani:

Köszönöm. Szeretlek
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Adj hálát reggel az ébredő világnak
  2018-03-02 08:51:05, péntek
 
  Adj hálát reggel az ébredő világnak
-örökbe kaptál egy újabb szép napot.
Engedd az érzést áradni szívedben,
Örülj hogy itt vagy,e föld az otthonod."
/Aranyosi Ervin/
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hála
  2018-03-02 08:30:29, péntek
 
  Látod? A virág megtalálja módját,
hogy ott is éljen, ahol nem lehet.
De hidd el, nem küzd, csak egyszerűen nyílik,
s képes megélni egy csodás életet.
Az álma ott volt, egy cseppnyi magba zárva,
s Ő Napról, vízről, szépségről álmodott.
Egy vágy volt csak, ami táplálta lelkét,
s örült a létnek és hálálkodott. (Aranyosi Ervin)
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Ha egyszer megismerted, tudni fogod
  2018-02-28 15:40:57, szerda
 
  A mély hála átéléséhez ülj le és írd össze mindazt, amiért hálás vagy. Ne hagyd abba egészen addig, amíg a szemedet el nem árasztják a könnyek. A könnyek megjelenésével a lehető leggyönyörűbb élményben lesz részed, amely szívedet ugyanúgy átjárja, mint egész lényedet. Ez a valódi hála érzése. Ha egyszer megismerted, tudni fogod, hogyan tapasztalhatod meg újra. Ezt a heves hálaérzetet naponta akárhányszor újra átélheted. Rövid idő múltán bármikor felkeltheted magadban ezt az érzést, mondhatni azonnal. Gyakorlat teszi a mestert.
Rhonda Byrne _ Határtalan gondolatok
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hálás vagyok azért a csodáért, hogy: ÉLEK
  2018-02-28 15:40:09, szerda
 
  Hálás vagyok azért a csodáért, hogy: ÉLEK. Az emberek nagy része úgy érzi, az egy természetes dolog: hogy élhet. Igen, kapott egy lehetőséget, melyet saját maga dönt el, hogy mit kezd vele. Jó, vagy rossz dolgokat valósít meg, él, vagy csak úgy tesz, mint aki él. De Hálát adni az Életért - és kapaszkodni abba, amit nap, mint nap közönyösen megélt -, csak akkor kezdi el, ha az elmúlás szele megérinti. Nemcsak akkor kell kérni az Isteni segítséget, mikor betegek vagyunk, várunk egy vizsgálati eredményre, nehézségek adódtak az Életedben, vagy a családod életében. Adj Hálát, és mondj Köszönetet akkor is, mikor boldog vagy, mikor szeretnek, és Te viszont szeretsz! Mikor a jó dolgok történnek veled, akkor se zárd ki az Életedből, a Hálát. Hidd el a hála, a szeretet, és a kedves gondolatok bevonzzák a fényt, az Életedbe. Ülj le, és írd össze, hogy miért vagy Hálás. Írj addig, míg a könnyeiden keresztül, már írni sem tudsz. Hagyd, hogy a szívedben, és lelkedben rejlő Hála érzése felszabaduljon, előtörjön. Biztos vagyok benne, nincs olyan ember, aki ne lenne hálás, az Életéért. Sajnos, a mai rohanó, és elidegenedő világban a Hála adása, és a Köszönet mondása, sok ember számára a gyengeséget jelenti. Pedig a valóság az, hogy aki tud Köszönetet mondani, tiszta szívből Hálát adni, és megbocsátani, azok az igazi erős, és jellemes emberek. Önző módon, a Teremtő segítségét csak akkor hívni, mikor bajban vagyunk, az a gyengeség jele. A szeretet, az önzetlen szeretet, és a boldogságra való igény, mindenkiben ott van. Töltsd meg az Életedet a pozitív gondolkodás, és a szeretet fényével. Segítséget kérni már megtanultál, akkor tanuld meg a segítség, és a Hála adását is. Így lesz teljes , tökéletes, és harmonikus az Életed. Bármit elérhetsz ezen a világon, de először hinned, és bíznod kell magadban, abban, hogy képes vagy igazán szeretni Önmagad, és az Életed. Kívánom, légy Önmagad, élj szabadon, szeress, nevess, álmodj, egy boldog Életben.  
 
0 komment , kategória:  Hála  
Gyakorlat teszi a mestert.
  2018-02-26 12:04:44, hétfő
 
  A mély hála átéléséhez ülj le és írd össze mindazt, amiért hálás vagy. Ne hagyd abba egészen addig, amíg a szemedet el nem árasztják a könnyek. A könnyek megjelenésével a lehető leggyönyörűbb élményben lesz részed, amely szívedet ugyanúgy átjárja, mint egész lényedet. Ez a valódi hála érzése. Ha egyszer megismerted, tudni fogod, hogyan tapasztalhatod meg újra. Ezt a heves hálaérzetet naponta akárhányszor újra átélheted. Rövid idő múltán bármikor felkeltheted magadban ezt az érzést, mondhatni azonnal. Gyakorlat teszi a mestert.
Rhonda Byrne _ Határtalan gondolatok
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Légy Hálás az Életedért, és mondd ezerszer, hogy Köszönöm!
  2018-01-30 08:00:25, kedd
 
  Légy Hálás az Életedért, és mondd ezerszer, hogy Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Csak tisztán, hálatelt lélekből, és szívből jövő szeretettel, mond ki ezt a szót, hogy Köszönöm! El sem hiszed, milyen sok pozitív változást hozhat az életedben, egy szeretettel kimondott Köszönöm! Napról napra, egyre többet gyakorold a Hála érzését, és meglátod, egyre mélyebben fogod átélni, a szívedben. A Hála kimondott szavai, legyenek őszinték, és ezzel boldogabbá teheted magad. Csak rajtad múlik, mennyire leszel boldog. Légy Hálás Önmagadért, az Életed fejlődéséért, és az egyre tisztább, Önbecsülésedért. Éld meg ezeket, hogy egyre inkább, Önmagad lehess! Találd meg a lelki szabadságodat, az egyensúlyt, és a Harmóniát, az Életedben. Fontos vagy, és ideje, hogy ezt ki is fejezd. Amit a jelenben gondolsz, és teszel, eldönti a jövőd történéseit. Épp ezért, légy Hálás a mai napért, az egészségedért, a szeretteidért, és a minden percek boldogságáért. Ne rohanj! A Hála imáját ne csak akkor rebegd el, mikor egy nehéz helyzetből kikerültél, hanem mindennap adj Hálát, az Élet csodáiért. Kívánom, élj hálával teli teljes életet ezen a Földön, értsd meg, és tudd, mi a célod. Hinned kell abban, hogy vannak, akik segítenek az utadon, vigyáznak Rád . ...és hinned kell abban, hogy az előtted álló úton, még sok boldogság vár.  
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hála...
  2018-01-20 16:29:15, szombat
 
  Hála...

Leülni egy padra
Várni a pillanatra,
Tudni, hogy soha nem hagynak magadra.
Leporolni magadról az út porát,
Nem sírni az után, aki megy tovább.
Játék az élet s mi addig élhetünk,
Míg játszuk, s boldogan vétkezünk.
Fényünk addig ragyog míg a nappal,
Melegbe burkol kedves szép szavakkal.
Elfogadni, hogy mi is vétkezünk,
Tudni, hogy néha szétesünk.
Elfogadni, hogy elmúlnak az évek,
Érezni kell hogy véges ez az élet.
De amíg úgy érezzük gyermekek vagyunk,
Fiatal lélekkel boldog nappalunk,
Magunk után hagyjuk mi nem szolgál tovább,
Tudjuk mi valós és mi a délibáb,
Addig játék ez az élet, és mi benne van,
Gond a vállunkról a porba lezuhan.
Mondjunk hát egy imát minden új napon,
Éljük meg a percet tisztán s szabadon!
 
 
0 komment , kategória:  Hála  
Hidd el, eljön a nap, amikor szeretni kezded magad
  2018-01-16 11:19:20, kedd
 
  Hidd el, eljön a nap, amikor szeretni kezded magad, amikor hálás leszel azért, hogy Életet, ezt az Életet kaptad. ...és eljön a nap, amikor megtalálod azt, akit igazán, mindég is kerestél: Önmagad. De mindaddig, míg idáig eljutsz, meg kell találnod a helyes utad, meg kell találnod azokat, akik érdemesek a szeretetedre, akik nem csak követelnek, de adnak is. A körülötted lévő káoszban, meg kell hallanod a saját hangodat. Ha kinyitod a szemed, látnod kell, és érezned kell, hogy mikor vagy rossz helyen, rossz emberekkel, akik nem valók a szeretetedre. ...és el kell, hogy jöjjön az a nap, amikor tudsz nemet mondani, amikor felismered, hogy ez volt az utolsó csepp, és nincs tovább! ...amikor felismered azt, hogy ennek, nem így kell lennie. Ha idáig eljutottál, akkor állj meg, nézz fel az égre, mondj köszönetet a napfényért, az Életért, és azért, hogy erős vagy, és megtaláltad a saját, mai napodat. Töltsd azokkal a napjaidat, akik szeretnek, zárd a szívedbe ezt a Boldogságot, mert így lehetsz elégedett, és az, aki erősen bízott Önmagában. Ha igazán hiszel Önmagadban, és abban, hogy tudsz haladni az igaz utadon, akkor a szürke hétköznapokon át, meglátod a holnap nagyságát, és a fényt, mely vezet tovább. De ehhez törekedned kell a legjobbra, az új sikerekre, melyek új célokat tűznek ki eléd, s melyek ösztönöznek, hogy haladj, menj, a végső célod felé. Nos, most itt állok, és bátran, boldogan mondom ki, hogy KÖSZÖNÖM! ....mert megtaláltam, rátaláltam, arra a napra, és arra az emberre, aki valójában vagyok. Bevallom, volt olyan, mikor úgy éreztem, hogy darabokra esek szét, de kitartottam, mert tudtam, hogy meg kell találnom Önmagam. ...hogy milyen lesz, és mi vár rám az utam során? ....türelem, szeretet, megértés, önzetlenség, ..... mert bármilyen fáradt is leszek, bármennyire is járjon el az idő felettem, a boldog tudat, hogy szeretteimmel lehetek, örökre megszépíti az Életem. Kívánom, legyen neked is erőd, kitartásod,hogy nem várod meg az utolsó cseppet a pohárba, hanem elindulsz, és megtalálod, a Boldogságod.  
 
0 komment , kategória:  Hála  
     1/42 oldal   Bejegyzések száma: 419 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 6 db bejegyzés
e hónap: 229 db bejegyzés
e év: 410 db bejegyzés
Összes: 31140 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2435
  • e Hét: 11127
  • e Hónap: 69702
  • e Év: 262002
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.