Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/76 oldal   Bejegyzések száma: 754 
Mária üzenete
  2018-03-17 09:16:10, szombat
 
  Mária üzenete és egy kisebb leírás róla:
Az angyalok királynője,Miasszonyunk,Guadalupe-i Miasszonyunk néven említik Őt. Szűz Mária,vallástól függetlenül szívesen segít bárkinek,aki hozzá fordul. Amikor megjelenik,nagy biztonságérzet, megnyugvás tölti el a lelked.

Az Ő üzenete amit mondott a következő:

Gyámolítsátok,szeressétek a gyermekeket, segítsétek őket az élet útján álljatok mellettük, fénylő lelkük hangja viszi őket saját életcéluk felé, és ha nem is az amit ti nekik szántatok, álljatok mellettük,a kis belső iránytű ami szól lelkükben isteni vezettetés. Engedjétek haladni őket azon cél felé,ami boldoggá és békéssé teszi őket, ne kényszerítsétek olyan dolgokba,ami nem az ő álmuk,nem az ő útjuk,és céljuk. Felügyeljétek,hogy ezen úton,melyen a lelkük jár,legyen ki védelmezi,szeretettel halmozza el,és segíti, felsegíti ha elakad,elesik. Ez a tanulás,a fejlődés útja. A ti dolgotok az,hogy lépkedjetek mellettük,mint egy védelmező angyal,és ha segítséget kér,tegyetek meg minden tőletek telhetőt,hogy magabiztosan folytassa útját.

Mária,az angyalok királynője,Jézus anyja több dologban is segíthet,ha kéred Őt. Elsősorban,gyermekekkel kapcsolatos dolgok, örökbefogadás,könyörületesség,irgalom,mindenfajta gyógyítás,termékenység,a segítségre szoruló gyermekek, édesanyák pártfogása,támogatása. Mária szeretete végtelen,és mindenkinek megbocsát.Imádkozhatsz hozzá bármikor, egy fotója, egy szobra,előtt,de magad elé is képzelheted miközben hozzá fohászkodsz. Bátran kérjetek segítséget,meghallgat, és mindenben segít titeket.

Mennyei napot kívánok mindenkinek
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Váradi W Norbert: Adj, Uram Isten...
  2018-03-15 08:21:54, csütörtök
 
  Váradi W Norbert: Adj, Uram Isten...

Adj, Uram Isten, áldott, szebb jövőt!
A Magyar leánynak csipkefőkötőt!
Gyöngy díszítse újra annak szép fejét,
Büszkeség dagassza fehér kebelét!

Adj, Uram Isten, áldott szebb jövőt!
A Magyar legénynek fényes jövendőt,
Szíve legyen boldog és hittel teli,
Mert dicső hazáját újra megleli!

Adj, Uram Isten, áldott, szebb jövőt!
Minden anyának hitet s jövendőt!
Virágzó kertet, szép aranykalászt,
Búbos kemencébe sercenő parázst!

Adj, Uram Isten, áldott, szebb jövőt!
Harcos fiadnak nyugodt temetőt!
Ki hittel védte a Szent Hazát,
Ki vérének adta most legjavát!

Adj, Uram Isten, áldott, szebb jövőt!
Dicsőséget hozzál nemzetünk fölött!
Neved rebegjen majd minden magyar ajkán,
Feltámad újra Szent Magyarország!
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Tudd, hogy áldás vagy a világ
  2018-03-15 07:53:08, csütörtök
 
  Megszakítás nélkül, közvetlenül melletted állunk éjjel-nappal. Minden pillanatban a szeretet hullámait küldjük feléd, akár a Nap szüntelenül fénylő sugarai. Az irántad érzett szeretetünk folyamatos és állandó, hiszen mi mindvégig látjuk valódi tökéletességed.
Egy ragyogó isteni lény vagy, aki a nagyszerű boldogság, a bölcsesség és az óriási együttérzés kiemelkedő ajándékaival rendelkezik. Jelenléted ezen a bolygón mindenki számára előnyös, hiszen te is szeretetet sugárzol minden egyes napod során.
Áldás vagy a világ számára oly sok szempontból, melyek közül némelyik szembeszáll a földi logikával. Legyen csak elég az, hogy a bolygón való tartózkodásod felbecsülhetetlen.


Gondolat a mai napra

Áldás vagyok a világ számára, és csodás üdvösséggel ajándékozom meg. Az univerzum kegyeltje vagyok, és áldott vagyok. Ezeket az ajándékokat teljes mértékben és minden lehetséges módon elfogadom.

Doreen Virtue
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Ima a csodák angyalához
  2018-03-09 07:50:52, péntek
 
  Szeretett csodák angyala,kérlek gyere el hozzám,olyan nagy bajban vagyok,amiből nem látok kiutat,amiből úgy érzem nincs tovább.Kérlek téged,hallgass meg,nyújtsd segítő kezeid felém,húzz ki engem ebből a helyzetből,tégy csodát,tedd azt amit jónak látsz.  
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Ima Mihály arkangyalhoz
  2018-03-06 08:19:49, kedd
 
  Mihály arkangyal! Kérlek vértezz fel engem bátorsággal és álhatatosságoddal, hogy felismerjem bölcsességem, erőm, szeretetem, alkotókészségem, lelki gazdagságom és egészségem isteni mivoltát. Segíts, hogy minden körülmények közt megőrizzem magabiztosságomat és nyugalmamat.
Köszönöm
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
ÁLdás
  2018-03-05 09:10:47, hétfő
 
  Mi szent atyánk,te maga a szeretet fénye vagy,melyből teremtetted lelkem,bennem ragyogsz,s én tebenned,áldott szereteted táplál és felemel,védelmező ölelésed megnyugtat,s megvéd,áldott kezed vezet a földi élet útján,s ha majd letelik küldetésem e földön,haza térek hozzád.Addig is szent atyám áraszd rám fényedet,át adom testem,s lelkem neked.Cselekedj általam,hogy szórjam csodás fényed földi utamon. Köszönöm. ÁLdás  
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Hálaima
  2018-03-05 09:06:54, hétfő
 
  Én Uram, mennyei édesapám,Te,aki megteremtetted lelkem a fényedből,és szeretetedből,vigyázd és óvd családom,szeretteim,tarts engem szeretetteli utadon,amit nekem szántál.Fogd két kezem vezess engem,hogy amikor lenézel rám,örömmel töltsön el téged a tevékenységem itt a földön.Köszönöm neked az életem,köszönöm neked a szeretetedet,köszönöm az áldásodat,ami mindenben és mindenkiben, mindenhol megnyilvánul.
Szeretlek!
Áldás
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Ima, gyermekeinkért
  2018-03-05 09:02:01, hétfő
 
  Ima, gyermekeinkért

Isten angyalai a mennyei fényből,óvjátok,védjétek a gyermekem minden bajtól,öleljétek át őt,védelmező szárnyaitokkal,kísérjétek minden léptét,vezessétek őt biztonságos ösvényre.Óvjátok védjétek a betegségektől,árasszátok rá mennyei szereteteteket, vigyázzátok álmát,tápláljátok csodálatos mennyei fényetekkel.Áldás
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Tedd meg, képes vagy rá!”
  2018-03-05 08:45:47, hétfő
 
 
Tudnod kell, hogy minden álmod és vágyad az életfeladatod része. Tudnod kell, hogy amikor az álmaid megvalósításáért teszel, akkor valójában az életfeladatodért teszel. Azok a kihívások pedig, amelyekkel naponta találkozol olyan megoldandó feladatok, amelyek megoldására te vagy a legalkalmasabb. Épp ezért Mihály arkangyal csak az igazságot mondja, amikor azt súgja a füledbe: ,,Szeretett Gyermek! Bátran menj előre az utadon! Bátran tedd meg a következő lépésedet! Nincs mitől félned. Semmi sem állhat az utadba, semmi sem árthat neked, mert itt vagyok veled, védelmezlek, támogatlak, és körülveszlek égi szeretettel. Gyerünk, tedd meg! Képes vagy rá."
 
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
Tégy a Boldog Életedért
  2018-03-05 08:40:13, hétfő
 
  Most a mai napon, fogadd, a szeretetsugarát! Megnyílt az új energia kapuja, mely átjárja, az előtted álló napokat. Vedd elő a listádat, melyre a terveidet, vágyaidat, és a céljaidat leírtad. Érezd, ahogy a végtelenség ereje, átjárja gondolataidat, cselekedeteidet, és az érzéseidet. Ha már érzed belülről a változás erejét, akkor ne tedd félre, hanem kezd felépíteni a tervedet: mi az, mit elérni szeretnél. Haladj lépésről, lépésre, megfontoltan előre. Figyeld az utad, és a segítőket, akik mindig, melletted lesznek. Légy nyitott mindenre, mert most, egy teljesen ismeretlen közegbe érhetsz. Ne félj az ismeretlentől, de hallgass a szívedre, hisz lesznek olyanok, kik a vesztedre törnek. Ha eszerint élsz, és haladsz, mit a tudásod, és a hozzáállásod mutat, akkor menj tovább, és az álmod, valóra válhat. Érezd magadban, az Élet utáni szeretetet, és vágyat. Érezd, ahogy minden lecsendesül, majd, mint egy vulkán, a benned lévő erő, a felszínre tör. Érezd, ahogy a pozitív tetteid, és szavaid, megtöltik a mindennapjaid. Látom magam előtt, mit elterveztem, és mindezt kell, hogy sikeresen, véghezvigyem. Frissen, erővel, és tele Önbizalommal, kezd Te is, a mai napod. Ne hagyd, hogy a búsak, és bánatosak, elvegyék a mosolyod. Mindenki előtt, ott a lehetőség, csak lépni kell, és nem engedni, hogy a múlt emléke, eluralkodjék. Itt egy csodálatos új Élet, egy új kezdet lehetősége, és ne engedd, hogy ezt, egy negatív érzés, vagy gondolat legyőzze. Ha már elhatároztad, hogy Boldog leszel, tégy is érte, és gondolj mindennap Magadra, szeretettel. Kívánom, légy felkészült arra a sok csodára, beteljesülésre, és szeretetre, ami Rád vár, ebben az Életben. Mondj egy Imát, és adj Hálát azért, amivel az Élet Téged, megáld. Tégy a Boldog Életedért, hogy az év, minden napján, szeretetben Élj  
 
0 komment , kategória:  IMA-Fohász.ÁLDÁS. Megerősítés.  
     1/76 oldal   Bejegyzések száma: 754 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 3 db bejegyzés
e hónap: 220 db bejegyzés
e év: 401 db bejegyzés
Összes: 31131 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1639
  • e Hét: 4726
  • e Hónap: 63301
  • e Év: 255601
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.