Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/67 oldal   Bejegyzések száma: 664 
Március 21: ÉRTÉKELD NAGYRA SIKEREIDET
  2018-03-21 09:00:33, szerda
 
  Méltó vagy mindenre, miután az isteni szentséges kiterjesztése vagy. A mennyországban minden gyönyörű, gyümölcsöző és áldott. Következésképpen ezeken a tulajdonságokon osztozol minden fivéreddel és nővéreddel.
Tudd, hogy a legjobbat érdemled, ahogyan mindenki más is. Amikor megengeded magadnak, hogy csodásan élj, a Földre szállt mennyország arcképét mutatod, és megihleted a többieket örömöddel és sikereségeddel. Engedd meg a fényednek, hogy a mai napon a világnak szánt ajándékként szikrázva ragyoghasson.


Gondolat a mai napra:

Nagyon értékes vagyok. Megérdemlem a jót az életemben, és a számomra biztonságos kapni. Sikereim ösztönzőleg hatnak a többiekre.

Doreen Virtue


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Minél erősebb a hited,annál könnyebben tudunk neked segíteni
  2018-03-17 08:58:34, szombat
 
  Hőn vágyott elképzeléseid a közeljövőben valóra válnak. Légy türelmes és bizakodó, és ne akarj elébe menni az eseményeknek.
Ne félj, teljesítjük a kívánságod. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítselek abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak. viszont le is lassíthatod ezt a folyamatot azzal, ha állandóan azon aggódsz és töprengsz, vajon hogyan fognak megvalósulni ezek az álmok.

Ne feledd, hogy az imák megválaszolásának hogyanja a Teremtő isteni bölcsességétől függ. Noha lehet, hogy türelmetlen vagy, sőt pánikba esel, mégis kérlek, bízz abban, hogy mi angyalok szakadatlanul azon dolgozunk a színfalak mögött, hogy segítsünk neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra. Minél erősebb a hited, annál könnyebben tudunk neked segíteni." /Doreen V./
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Várd a csodákat.
  2018-03-15 07:40:31, csütörtök
 
  Várd a csodákat. Talán úgy érzed épp Magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni. Légy nyitott az Isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is. Képzeld el, hogy az Angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreatívitásával támogat. Ha elpihensz a Forrásban, az Áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda Rád találjon. ~  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Miért nem használod,ami a tiéd
  2018-03-10 08:25:30, szombat
 
  Miért nem használod,ami a tiéd,és amit szabadon használhatsz?Mi a haszna annak,ha a szobádban lámpa van,de te nem kapcsolod fel azt,hogy fénnyel áraszd el a szobádat?Miért nem fordulsz mindíg Hozzám segítségért és megerősítésért,és miért nem használod a reád váró csodálatos ajándékokat?Hagyd abba a magad erejéből való küszködést,mert ha már megismersz,és megszeretsz Engem,attól kezdve mindíg figyelni akarsz Rám,és kívánni fogod isteni jelenlétemet.A fényben akarsz majd járni,mert ahol fény van,ott a sötétség többé már nem létezik.Te hozod létre a fényt,a saját pozitív,alkotó,teremtő életeddel és léteddel.Éppen ezért ne engedd,hogy bármilyen rossz,negatív dolog elhomályosítsa a lelkedben ezt a fényt.Lehet,hogy erre tudatosan kell majd törekedned,amíg minden negatívság ki nem kerül a lelkedből,és meg nem tanulsz állandóan pozitívan gondolkozva élni.Lehet,hogy kezdetben ez igen nagy erőfeszítést igényel részedről,de fokozatosan természetessé válik majd,mint a lélegzetvétel.
Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A természetben az energiáid megújulnak
  2018-03-09 07:45:33, péntek
 
  A természetben az energiáid megújulnak, kisimulnak, felfrissülnek. Az angyalok pontosan tudják ezt, mint ahogy azt is, hogy szükséged van arra, hogy a tél végén, felfrissítsd az energiarendszeredet. Ezért ma arra kérnek, hogy menj ki a természetbe, csodáld meg az ébredező növényeket, hallgasd a madarak tavaszi csivitelését. Ez az, ami segít abban, hogy te is felébredhess a téli álmodból. Ha csak teheted, indulj egy nagy sétára valahová a természetbe, vagy ülj ki a kertedbe! Kérd a földangyalok, a tündérek segítségét abban, hogy megszabadulhass minden téli depressziótól, minden téli lustaságtól, minden sötét gondolattól, és minden toxikus energiától. Vegyél néhány mély lélegzetet, és hagyd, hogy átjárjon a tündérek üde, felszabadító, tisztító energiája.  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
NEvesS!
  2018-03-06 08:29:25, kedd
 
  A nevetés hangja a mennybéli szférák zenéjéhez" legközelebb álló dolog a Földön. Legtisztább esszenciája kiengedi a benned rejlő örömöt a világba, és ennek hatásai a messzi távolba érnek. Kacagásod gyógyító hatással van rád, ahogyan mindenki másra is, aki csak meghallja vagy megérzi az erejét, hiszen megemeli annak a helynek az energiáját ahol bekövetkezik. Legyen az akár egy csendes kuncogás vagy egy hangos hahotázás, mindig erőteljes.

A mai napon teremts módot a nevetésre. Megnézhetsz egy vígjátékot, elolvashatsz egy vicces könyvet, vagy mesélhettek vicceket egymásnak a többiekkel. Kutass a humor után mindenféle helyzetben a nap folyamán, és próbálj meg úgy gondolkozni, ahogyan egy komédiás. A nevetés az élet összes többi pozitív aspektusához hasonlóan, könnyebben elérhető a türelem segítségével - és ha megalapozod ezt az új szokásodat, annak hosszú távú hatásai lesznek.


Gondolat a mai napra:

Szeretettel és őszintén nevetek az univerzum textúrájába szőtt humoron. Amint felismerem hétköznapjaim szeszélyességeit, kuncogok rajtuk, szívem pedig örül jókedvem láttán.

Doreen Virtue
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Jophiel arkangyal
  2018-03-06 08:27:44, kedd
 
  Jophiel arkangyal

Hozzá mindig akkor forduljatok, ha rohantok, kapkodtok, amikor kicsit negatívabbak a gondolataitok. Segít a teremtésben,környezeted szebbé tételében, hogy emelkedettebb hangulatban, rezgésszinten legyél. Kellemes kedves és nagyon megnyugtató Ő. Amikor azon kapom magam, hogy idegbajosan rohanok, mindenbe belefogok, de nincs időm befejezni,kapkodok, mindig Őt hívom segítségül. Kérd a támogatását, megnyugtató jelenlétét, amikor úgy érzed több kettőnél már, és kezdesz átváltani negatív szemléletbe. Kérd meg, jöjjön és segítsen. Én általában így teszem: Szeretett Jophiel arkangyal. Kérlek gyere ide hozzám, és nyugtasd le háborgó elmémet, hogy ne kattogjak annyit a negatív dolgokon, segíts, hogy összeszedettebb legyek, könnyedebben végezzem a napi feladataim, meglássam mindenben a pozitívat, a szépséget, és nemesebb gondolataim támadjanak. Segíthet még a saját környezeted megszépítésében, művészi tervek kivitelezésében is. Csodás, pozitív és szép gondolatokat kelt benned.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
AZ ANGYALOK KILENC RENDje
  2018-03-05 09:14:12, hétfő
 
 
A kilenc rend Istentől indulva lefelé a következő:

1. Szeráfok: A szeretet szellemei és az isteni szeretet hírnökei. A szeretet teljes egységét alkotják. A szeráfok Istenhez legközelebb álló angyalok. Ők tiszta szeretetből, fényből és tűzből álló főangyalok. A szeráf szó lángolást jelent. Mivel ők ,,veszik körül" a Teremtőt, azért minden létezésnek ők az ősforrásai. Megállás nélkül mozgásban vannak.

2. Kerubok: Az összhang angyalai. Minden bizonnyal az ő tevékenységüknek köszönhető, hogy Káoszból Rend lett. A kerubok által hatja át az isteni rendező elv a létezést. Ők a kozmikus rend fenntartói.

A kerub szó jelentése: ,,akik imádkoznak", vagy ,,akik közbenjárnak". Készségesek az isteni tudás átadásában és megvédésében. Ha valaki bölcsességre vagy tudásra vágyik, akkor keresheti a kerubok földön hagyott energiáit.

3. Trónok: A trónok az isteni akarat angyalai. Ők képviselik Isten akaratát és törvényeit. Az igazságtalanságok méltó elbírálása, a kiegyenlítés és a gyógyítás tartozik hozzájuk. Személyesen ritkán jelennek meg, általában közvetítőkön keresztül fejezik ki szándékaikat.

Minden bolygónak saját trónusa van. A mi bolygónk trónja a Föld Angyala.

4. Uraságok/URALMAK: Ők nagyon bölcs vezetői az alájuk tartozó angyali rendeknek. Isteni tudásuk és bölcsességük birtokában kormányzók, döntőbírók és tanácsadók egyszerre.

Az uralmak számára fontos, hogy az emberek boldogok és egészségesek legyenek.

5. Erősségek/ERÉNYEK: A mozgás angyalai ők. Nekik tulajdonítható, hogy minden mozog.

Az erények angyalai a csodák és az áldások angyalai, akik erőt és bátorságot adnak.

6. Hatalmasságok/HATALMAK: A forma angyali lényei. Minden létező forma mögött ők állnak. A formák kialakítását hangok segítségével végzik. Ezen kívül a hatalmak harcos angyalok is, akik a mennyországot védelmezik. Igazságot osztó angyali lények, akik segítenek különbséget tenni jó és rossz között. A figyelmeztetés angyalainak is nevezik őket, mivel üzeneteket küldenek számunkra a bajokat megelőzendő. Főként az emberi érzéseken és álmokon keresztül nyilvánulnak meg az emberek számára.

7. Archék/FEJEDELEMSÉGEK/HERCEGSÉGEK: Ők a kor szellemei, akik egy világkorszakon keresztül vezetik az emberiséget. Felügyelnek a teremtményekre. Általában egy bolygó ügyei tartoznak hozzájuk. A vallási, a politikai és az egyéb eszmeáramlatok figyelői és irányítói. Az egyes népcsoportok közös sorsát terelik és gondozzák.

8. Arkangyalok/FŐANGYALOK: Többnyire a népek szellemi vezetői, akik az uralkodón keresztül hatnak az emberek sorsára. Ők közvetítik az isteni szándékot a nemzet vagy a nép vezetőjének. A misztikusok szerint a Földön élő népek tizenkét arkangyal vezeti. Szokás még megvilágosító angyaloknak is nevezni őket.

9. Angyalok/Őrangyalok: az egyes ember vezetéséért, megóvásáért és támogatásáért felelnek a születésétől a haláláig. Ők az emberek közvetlen szellemi vezetői és tanítói. Egész életünkben elkísérnek bennünket. Az őrangyalok védelmet nyújtanak és segítenek, hogy a sorsunkat a legjobban élhessük meg. Sokan kérnek tőlük segítséget imákban és meditációkban.

Hálás vagyok nekik,minden segítség nyújtásért a bajban,hálával van tele a szívem ha rájuk gondolok,és ilyenkor,mintha szárnyaikra kapnának,felemelnének,és repítenének a felismerések az áldások felé.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Chamuel arkangyal
  2018-03-05 09:04:10, hétfő
 
  Chamuel arkangyal
A hét fő arkangyal egyike.Az erősségek csoportjához tartozik.Az erősségek feladata oltalmazni a világot.Ha aggaszt bármilyen rossz érzés,bánat,félsz valamitől,vagy egyszerűen csak határtalan szeretetre vágysz,hívd őt,kérd meg Őt,jöjjön hozzád,öleljen át mennyei szárnyaival,hozzon békét,nyugalmat,szeretetet.Vele,életed valódi célját is könnyebben megtalálhatod,csak kérd meg. Amikor én kértem Őt, hogy jelenjen meg nálam,valami földöntúli béke,szeretet hatotta át minden porcikám,és lelkem. Íme,egy csodálatos zene,hallgassátok,engedjétek hogy átitassa a lelketeket,hogy az megnyugvásra leljen. Áldás,és békesség mindenkire
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Gondolkodj a teljességben,légy magad is a teljesség
  2018-03-05 09:03:16, hétfő
 
  Gondolkodj a teljességben,légy magad is a teljesség,és tanúskodjon életed a teljességről.Ahhoz,hogy teljes ember lehess,ismerned kell magad,tudnod kell,merre haladsz,és mit teszel.Haladj előre bizalommal,és élj teljes,dicsőséges,tartalmas életet.Soha ne kételkedj magadban,és abban,hogy képes vagy a teljességre.A teljesség létrehozását,a kétségek,a félelmek és az aggodalmak gátolják meg.Hagyd abba hát az aggódást,és oszlasd el minden félelmedet és kételyedet,abban a tudatban,hogy ÉN mindig veled VAGYOK,és hogy Velem minden lehetséges.Ne feledd azonban,hogy hited,és bizalmad legyen Bennem,az Uradban,Istenedben,a benned élő isteni hatalomban.Járj velem kéz a kézben, mindig kérd az én tanácsomat,hadd vezesselek és irányítsalak téged Én.Én benned VAGYOK,ezért kívülről semmi nem gátolhatja közvetlen kapcsolatunkat.Ezzel a tudattal érezd magad biztonságban.Amikor biztonságod Bennem van,minden igazán nagyon jó lesz.

Eileen Caddy: Nyisd meg lelked ajtaját
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
     1/67 oldal   Bejegyzések száma: 664 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 6 db bejegyzés
e hónap: 229 db bejegyzés
e év: 410 db bejegyzés
Összes: 31140 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2435
  • e Hét: 11127
  • e Hónap: 69702
  • e Év: 262002
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.