Regisztráció  Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/69 oldal   Bejegyzések száma: 687 
Bizakodj!
  2018-06-21 06:48:06, csütörtök
 
 
Bízz meg az angyalokban,hiszen minden érted történik,érted és az egész világért munkálkodnak,tüsténkednek serényen.Ne aggodalmaskodj a jövődet illetően,hiszen az aggodalom mit sem segít a helyzeteden,inkább állj a dolgokhoz pozitívan mert ami éppen történik jelen helyzetedben egy olyan álruhás áldás,mely elvezet vágyott célodhoz. Nyilván sokan vagyunk úgy,hogy ha valami nem a mi akaratunk szerint történik dühösek,mérgesek,reményvesztettek leszünk,aztán egy kis idő elteltével rájövünk,mi és miért is történt.A végén pedig levonjuk a következtetést,micsoda áldás,hogy mégis így történtek a dolgok,mert elvezetett,és rávezetett olyan dolgokra,utakra,mely boldogságot hozott.
Ami idejétmúlt,azt engedd,és menjen.Vedd le válladról,nincs semmi dolgod vele,itt a következő feladat,vágj bele,és légy teljesen magabiztos,hiszen az angyalok ott vannak veled,melletted.
Amint bezárul egy ajtó,nyílik a másik,figyelj oda rá,ne hagyd hogy az aggodalom letérítsen. Vezetnek téged,és ezt te is pontosan tudod,érzéseiden,gondolataidon mindíg megkapod a választ az angyaloktól,és arra kérnek hallgass rájuk.A félelmeket add át nekik,légy rugalmas és magabiztos mert eljön a pillanat amikor meg fogod érteni helyzeted burkolt okait,miközben minden csodálatos módon meg fog oldódni.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Kedvező végkifejlet
  2018-06-20 06:53:11, szerda
 
 

Megnyugodhatsz: a helyzet, amely miatt aggódtál, már méltányosan és igazságosan megoldódott, a végeredmény pedig számodra és a többi érintett számára is kedvező. Az égiek leleményes terve már készen áll, csak te még nem látod az eredményt. De nem kell aggódnod, és nyugodtan bízd minden gondodat, dühödet, terhedet Mihály arkangyalra. Minél előbb a Gondviselésre bízod magad, a dolgok annál gyorsabban jóra fordulnak.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Legyél rugalmasabb
  2018-06-14 08:32:34, csütörtök
 
  Legyél rugalmasabb, mert az élet tele van változásokkal, és meglepetésekkel.
Haladj az áramlattal, mert a problémákat az ellenállás okozza.
Kérd meg az angyalokat arra, hogy nyissák meg elmédet szívedet az új ötletek és lehetőségek felé.
Ha elfogadod a lehetőségét annak, hogy vannak más utak is, akkor eddig nem látott ajtók nyílnak meg előtted és könnyen alkalmazkodhatsz majd az új helyzetekhez.
Minden problémára van megoldás, ezért tekints mindenre szeretettel és bizalommal. Így az életerő szabadon áramlik majd rajtad keresztül.
Egészségesnek, élettelinek fogod érezni magad, és hozzájutsz a benned rejlő erőhöz és bölcsességhez, amely átsegít téged a változásokon.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A szerelem angyalai segítenek neked
  2018-06-05 08:21:00, kedd
 
  A szerelemért mondott fohászodat meghallották az angyalok. Az éteri lények egy különleges csoportja, a szerelem angyalai felügyelik a szív dolgait. Ezek az angyalok azt sugallják, hogy szerelem köszönt az életedbe.
A valódi lelki társ azonban csak akkor bukkanhat fel, ha egyértelműen megmutatod, mit vársz el a partneredtől. A szerelem angyalai ezért arra kérnek, hogy magad is változtass: élj egészségesebben, fejleszd a képességeidet, tanulj, keress új hobbikat, szerezz új barátokat. Minél inkább rábízod magad a megérzéseidre, a szerelem annál hamarabb rád talál
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Rafael arkangyal üzenete
  2018-05-25 08:40:08, péntek
 
  Rafael arra szeretné felhívni a figyelmet,hogy mostanában nagyon sokan csak a veszteségre tudunk koncentrálni,mégis biztosít afelől,hogy nyugodjunk meg,hiszen minden okkal történik,és okkal érkezik az életünkbe.
Bizony már láthatáron van olyan pozitív és csodálatos dolgok megérkezése,mely sokkal jobb,mint te azt elképzelted. Semmit ne bánj meg,hiszen az nem szolgál téged.
Ezekre a változásokra úgy tekints,mint angyalaid és az arkangyalok vezető kezére,mely új és sokkal jobb dolgok felé terelget téged az élet útjain.
Biztosítanak hogy minden a legjobban fog alakulni,és visszatekintve te magad is megérted miért is kellett így lennie,így történnie a dolgoknak.
Biztos sokan vagytok úgy,hogy bizonyos idő elteltével megértitek a dolgok miértjét,akkor is ha éppen akkor abban az időszakban ezt másképp láttátok,gondoltátok,de mégis összeállt a kép,mi, és miért történt úgy ahogy.
Azt mondja Rafael arkangyal,a hosszútávú boldogságot illető elképzelésed szerint fognak vezetni,te csak figyelj oda minden apró megérzésre,ha tanácsra van szükséged,bátran szólítsd meg őket,megkapod a kellő jeleket,útmutatást.
Keresd mindenben a jót,a szépet,ragadd meg a lehetőséget,a legapróbb boldogságra is,hiszen ez mind mind lélekemelő,mert minél felszabadultabb és boldogabb vagy,annál varázslatosabb is, más lelkek számára,melyet ők maguk is átvesznek,és visznek tovább és tovább.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Szentelj kicsit több időt a kreativitásodnak
  2018-05-24 07:27:19, csütörtök
 
  Arra kérnek a mennyei segítők,hogy szentelj kicsit több időt a kreativitásodnak.
Bármi,melyben kiteljesedsz,jól érzed magad,jótékony hatással lesz rád,és egész napodra. Fess,vagy rajzolj,táncolj,írj,vagy fotózz.
Ez mind abban is segíteni fog neked,hogy kicsit más szemszögből,új megvilágításban lásd a világot.
Az alkotó tevékenység cselekedeteidet is átformálja,ami szintén kedvezően hat mind a munkádra mind a pihenésre.
Az unalmas taposómalom mindenkit kimerít,és ez a stressz legfőbb forrása,márpedig a stressz letör és elcsüggeszt.
Úgy szabadulsz ki leghamarabb ebből a mókuskerékből,ha igénybe veszed azt a kreativitásod,mely ott él benned.
Teljesen mindegy,mibe fogsz,a lényeg az ötletek szabad áramlása.

Mennyei napot kívánok sok szeretettel,legyetek áldottak
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Vígh Lilla: Angyali tisztás
  2018-05-21 08:33:46, hétfő
 
  Vígh Lilla: Angyali tisztás

Erdőben járok
Ösvényen sétálok
Az erdő csendjében
Valakire várok.

Angyalok kísérnek
Vezetnek utamon.
Óvón vigyázzák
Minden gondolatom.

Sétám közben
Érzem féltő pillantásukat.
Egy csodálatos erdei
Tisztásra vezetik utam.

Fehér fény vesz körül
Pörög velem a világ.
A fehérség körbekerít
Védő leplet terít reám.

A forgás felgyorsul,
Egy körhintán érzem magam
Az angyali burok
Köröttem egyre vastagabb.

Orsóként forgok az
Éden-tisztás édes közepén.
Fonalként tekeredik rám
Az angyali oltalmazó fény.

E fény feloldja a lelkemben
Rejlő aggódást, félelmet.
S viszi magával messzire
Szürke fényként távozik belőlem.

A pörgés lassulni kezd.
Elcsitul a lelkem.
S én új sétára indulok
Az élet erdejében.

Nyíregyháza, 2014. 12. 31.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
Gardénia
  2018-04-15 08:19:28, vasárnap
 
 

Kapcsolódó arkangyalok: Metatron,Mihály,Rafael,Sandalphon

Energetikai tulajdonságok: Stressz,és aggodalom elengedése,felhívás vidámságra,az öröm és játékosság megélése,emlékeztető hogy az angyalok meghallgatják imáidat.

Kapcsolódó csakrák:Gyökércsakra,szívcsakra,koronacsakra.

A gardénia kitűnő választás ha krónikus stresszel küzdesz.Ültess gardénia bokrot a kertedbe,vagy egy óriási cserépbe,és tedd olyan helyre,ahol gyakran gyönyörködhetsz benne.Virágai oldják a stresszt,emlékeztetnek arra,hogy mosolyogj,és játssz többet.Segít elfelejteni minden bajodat,gondodat,amelyek a hétköznapok során rád telepednek.Arra emlékeztet,elérkezett életed boldog időszaka.Élvezd minden pillanatát,élvezd,hogy a kreativitás,a motiváció új érzésekkel hatnak át.Az élet arra való,hogy jól érezzük magunkat,nem pedig arra,hogy minden nap gyomorgörccsel ébredjünk.Adjuk át aggodalmainkat az angyali birodalomnak,ők majd teszik a dolgukat azért,hogy jobban érezzük magunkat.Élvezd a mindennapok szépségét,lásd meg mindenben Isten feltétel nélküli szeretetét.
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
A te sajátos képességeidre van szüksége a világnak
  2018-04-13 08:01:09, péntek
 
  Ne aggódj az miatt,ha különbözöl másoktól,nem muszáj olyannak lenned mint bárki más,mert úgy vagy tökéletes,ahogy vagy,ahogy Isten megteremtett téged.Ne másokkal összemérve nézd magad,te Isten tökéletes gyermeke vagy,még akkor is ha úgy érzed sokszor,hogy nem vagy olyan jó mint mások. Mindenkinek egyéni,és más a feladata itt a földön. Mindannyian feladattal jöttünk a földre,neked kizárólag csak a saját kis lelkedet kell nézd.A te sajátos képességeidre van szüksége a világnak. A teljes egésznek.Nem muszáj megváltoznod,hogy kedvére tegyél másoknak,a környezetednek,mert ha más próbálsz lenni,görcsösen próbálsz megfelelni,soha nem tapasztalod meg a valódi boldogságot,amelyet neked szánt Isten.Vállald csak fel bátran magad,nincs mitől tartanod.Mindaddig,amíg jól érzed magad a bőrödben,nincs semmi hiba.Soha ne kertelj,bánj emberségesen másokkal,tartsd meg a szavad,és végezd el a munkád.Nem kell a tökéletesre törekednek,a legújabb divatot követned,vagy a társaság kedvencének lenned.Isten olyannak alkotott,amilyennek lenned kell,kamatoztasd hát a meglévő képességeidet,és törődj egészségeddel. Azt üzenik még nektek,hogy legyetek tisztába azzal,hogy szüleitek,nagyon is szeretnek téged,akkor is,ha nem tudják kimutatni érzelmeiket.A gyermek,és szülő közt soha nem szakad el a kötelék,bármit is hozzon az élet,még akkor sem,ha éppen haragszanak egymásra az érintett felek.Isten mindenkiben elültette a szeretet magját,amely mindenki szívén könnyít,és feloldja a kapcsolati nehézségeket.Bármi probléma,konfliktus is van jelen,az mind mind gyógyítható,a szeretet végtelen hatalmával.  
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
LÉLEGezz MÉLYEKET!
  2018-04-13 07:49:31, péntek
 
  A légzés a spirituális és a fizikai világokat összekötő híd. Légzésed eljuttatja a spirituális élelmet fizikai önvalódhoz, táplálván a lelkedet, az elmédet és a testedet.
A mély légzés a vakációhoz hasonlít, ezért is nevezzük ezeket "szusszanásnak". Lélegezz tudatosan, és mélyíts rajta most azonnal. Tarts szünetet a belégzések és a kilégzések között, élvezkedj a levegő gyönyörűséges érzésében.
Tölts fel életedet friss levegővel: tölts időt vidéken, helyezz ez élő növényeket otthonodban és munkahelyeden, vagy ruházz be egy levegőtisztító-berendezésbe. Vedd figyelembe, hogy a folyóvíz közeli környezet ( beleértve a tusolódat és a kádadat) telis-tele van erőteljes molekulákkal, melyek fenntartják egészségedet és boldogságodat.
A mai napon tűzd ki magad elé a légzésed ritmusának és mértékének tudatos megfigyelését. Ha stresszes vagy, ügyelj arra, hogy belégzésed mély legyen. Az oxigén ellazítja a testedet, új erővel tölti fel energiaszintedet, és kreatív meglátásokhoz és megoldásokhoz vezet el.


Gondolat a mai napra

Mélyeket lélegzek. Rendkívüli gyönyörrel szívom magamba a levegőt, és örömmel fújom ki.

Doreen Virtue


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok között  
     1/69 oldal   Bejegyzések száma: 687 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 7 db bejegyzés
e hónap: 70 db bejegyzés
e év: 832 db bejegyzés
Összes: 31562 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 875
  • e Hét: 8171
  • e Hónap: 44912
  • e Év: 543961
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.