Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 119 
Július
  2020-06-30 07:52:36, kedd
 
  Mérleg - havi horoszkóp

A hónap első időszakában nem lesz könnyű a feladataidra fókuszálnod, mivel a figyelmedet időről időre elvonja egy álom, amely egyre valószínűbb, hogy valóra is válhat hamarosan. Türelmed, elszántságod és kötelességtudatod azonban, mint mindig, most is felülkerekedik majd, ami azt eredményezi, hogy az eredményeid messze túlszárnyalják majd az elvárásokat. Ezekben a napokban fontos lehet, hogy éreztesd valakivel, mit érzel iránta, különösen akkor, ha az illető nehéz időszakon megy keresztül.

A hónap közepén valaki próbára teheti a türelmedet, amikor arra próbál kényszeríteni, hogy az ő játékát játsszad, miközben intrikákkal és érzelmi zsarolással igyekszik saját magán tartani a figyelmedet. Ne feledd, ha belemész a játékba, talán soha nem szabadulsz belőle, így okosabb, ha figyelmen kívül hagyod minden próbálkozását úgy téve, mintha nem is vennéd észre a praktikáit.

A hónap végén akadályokba ütközhetsz, valaki talán kritikát fogalmaz meg veled szemben, vagy az utadba áll, megpróbál keresztbe tenni neked. Lehet, hogy ezúttal okos megoldás lenne egy taktikai visszavonulás és újratervezés, de a céljaidat ne add fel. Ha elszánt vagy, eljutsz oda, ahová akarsz más úton is, kevesebb konfliktus vállalva.

Skorpió - havi horoszkóp

A hónap első időszakában úgy érezheted, hogy a kelleténél nagyobb rakomány nehezedik rád, amit bármennyire is felelősségteljesen állsz a dolgokhoz, csak nagyon nehezen tudnál tovább cipelni. Ha így van, itt az ideje az újratervezésnek és a felesleges terhek ledobásának. Ne feledd, hogy nem kell mindent egyedül elvégezned és az sem biztos, hogy érdemes ennyi mindent bevállalnod. Azt tartsd most szem előtt, hogy neked mi a legfontosabb és ezen az alapon szelektálj!

A hónap közepén hatékonyan és eredményesen telnek a napok, létrejön benned egy belső egyensúly, megszáll a nyugalom és végre lesz energiád arra is, hogy a jövőről tervezgess. Itt az ideje, hogy a pihenésről, kikapcsolódásról és egy utazásról gondolkodj, ehhez pedig segítséget, támogatást kaphatsz egy olyan helyről, ahonnan talán nem is számítasz erre. Légy rugalmas, nyitott most egy extrémnek tűnő ajánlatra is.

A hónap végén egy elgondolkodtató ötlet felvillanyozhat, új ötleteket és izgalmas lehetőségeket mutathat meg számodra. Kiváló alkalmat találhatsz most arra, hogy újraépítsd a kapcsolatrendszered egy részét, de arra is, hogy egy merőben új irányt szabj meg az életednek, ha ezt akarod. Ha nagyobb személyes szabadságra vágysz, akkor most ragadd meg a lehetőséget, ha pedig újratárgyalnál néhány dolgot egy kapcsolatodban, akkor itt az ideje ennek is.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Neked mi nehezíti az életed?
  2020-04-26 11:27:58, vasárnap
 
  Minden egyes csillagjegy cipel egy olyan átkot, amely megnehezíti az életét. Lássuk, hogy neked mivel kell megküzdened a mindennapok során.
Kos
Kevés olyan eltökélt ember van a világon, mint a Kosok. Kigondolnak valamit és azonnal cselekszenek, hogy valóra váltsák azt, ám az ambíciójukon túl sok szenvedést kell átélniük. Az átkuk, hogy folyamatosan körbeveszik őket képmutató, irigy, rosszindulatú emberek.

Bika
Talán lobbanékonyak és nehezen megérthető természetek, mégis jó, ha az ember mellett van egy Bika az életben. Ő az, aki tudja, hogy mikor van szüksége valakinek lelki támaszra. Az ő átka az, hogy néha túlságosan is jó olyanokhoz, akik egyáltalán nem érdemlik meg.

Ikrek
Erős, racionálisan gondolkodó és kommunikatív jegy, aki nagyon könnyen kerül kapcsolatba másokkal és szerez magának barátokat, ám ezen kapcsolatok egyike sem lesz túl hosszú életű. Az ő átka az, hogy folyamatosan a lelki társát keresi, és ezért mindig egyedül érzi magát.

Rák
Rendkívül érzékeny jegy, bár elsőre talán nem tűnik annak. Az ő átka az, hogy a szerelemben túl szenzitív és naiv, ezért gyakran és könnyen sérül és csalódik a kiszemeltjeiben.

Oroszlán
Habár erős személyiség, aki elismerést vív ki magának, bárhol is jelenjen meg, belül mégis sokat őrlődik. Az átka, hogy a szerelemben sosincs szerencséje. Szinte mindig viszonzatlan szerelembe esik vagy túl hamar véget érnek a kapcsolatai.

Szűz
Perfekcionista, egyben nagyon intelligens és mindig lehet rá számítani jóban és rosszban is. Az ő átka az, hogy nagyon nehezen kedvelik meg őt az emberek, bár erre nem is hajt különösebben, mégis belül zavarja.

Mérleg
A harmónia és béke gyermeke, aki könnyen szerez barátokat, ám nem mindet képes megtartani. Mivel, bár diplomatikus, nagyon őszinte is és legtöbbször nem képes magában tartani azt, amit gondol. Ennek okán bármilyen szép köntösbe is bújtatja mondandóját, gyakran elidegenít másokat.

Skorpió
Arra van átkozva, hogy bosszúszomjas legyen, akitől könnyen elfordulnak az emberek az agresszivitása miatt. Ha a büszkesége és a dühe előtör, akkor az egyetlen fegyvere a bosszú marad.

Nyilas
Az érdekes, izgalmas, örökös kalandvágyó természet, akinek a spontaneitás a lételeme. Éppen ezért örökké arra van ítélve, hogy az ismeretlennel és a bizonytalannal farkasszemet nézzen. Gyakran teszi fel magának a kérdést: Mi lesz, ha? vagy Mi lett volna, ha?

Bak
A megfontolt, előrelátó, aki bármikor, gondolkodás nélkül segít bárkin, akit szeret és ez az anyagi támogatásra is értendő. Az ő átka az, hogy nem számít, mennyit keres, mindig az az érzése lesz, hogy sosincs neki elég.

Vízöntő
A szabad szellemű jegy, aki szeret ismerkedni, barátkozni. Karizmáért nem kell a szomszédba mennie, ám szinte képtelen kilépni a komfort zónájából, és ha nem érzi magát biztonságban, teljesen le tud fagyni és visszavonul magába.

Halak
Állandóan a felhők fölött jár egy méterrel, a gondolatai és vágyai világában, amelyeknek talán a felét sem valósítja meg. Az ilyen álmodozó mellett kevesen képesek megmaradni.

(Tudásfája)

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió
  2020-01-08 07:31:44, szerda
 
  A skorpió csillagjegyről sokan nem is gondolják, mennyi különleges
tulajdonsága van, vagy félreértelmezik erős jellemét.

Bosszúálló

A skorpió nem feltétlenül úgy bosszúálló, ahogy gondolnád. Neki többet
jelent a saját nyugalma, ezért általában bosszúból nem áll szóba többé
azzal, aki megbántja.

Kitartó

Néha azt mondják, hogy túlságosan önfejű, pedig ő csak kitart az
elképzelései mellett.

Vezető típus

A legtöbben azt gondolják róla, hogy mindenkit irányítani akar,
pedig ő csak vezető típus, aki általában tudja, mi a legjobb.
Nehezen fogadja el, hogy ezt az emberek nem értik.

Szókimondó

Az emberek időnként úgy gondolják, hogy a viselkedése
túlságosan bántó, pedig ő csak kimondja amit gondol.

Van önbizalma

A legtöbben azt gondolják róla, hogy túlságosan öntelt,
pedig ő csak büszke arra amit elért. Bízik önmagában.

Eléri amit akar

Kitartó és mindig megvalósítja az álmait, ha ebben
támogatod, akkor nagyon hálás lesz érte.

Nem túl barátságos

Azt gondolod róla, hogy túlságosan távolságtartó, pedig
ő egyszerűen csak megfontolja, kik azok az emberek,
akiket érdemes magához közel engednie.

Hirtelen haragú

Könnyen fel lehet bosszantani, de nem tart sokáig a dühe.
Ha megérted, hogy nem kell komolyan venni, amit dühében
mond, akkor rájössz, hogy ő valójában nem szeret sokáig
haragudni.

Nem szeret veszekedni

Sokan azt gondolják, hogy a vita neki szórakozás, pedig
ez nem így van. Nem szeret veszekedni, de ha kell, akkor
megvédi magát és a szeretteit.

Okos

Okos és ennek hangod is ad. Sokszor elmondja a véleményét,
ami mások számára sértő lehet, pedig ő általában csak
segíteni akar.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió 2020-ban
  2019-12-13 11:26:59, péntek
 
  2020-ban a Skorpió fejlődik, átalakul, enged az akaratosságából. Sokkal könnyebben fog alkalmazkodni, a dolgok jó értelmét látja meg, megszabadul a negatív gondolatoktól, a fóbiáktól és a kritikáktól.

Hogyan fog alakulni a szerelmi élete és a kapcsolatai

Könnyen teszel szert új barátokra, irodai kollégák, szomszédok, a gyereked osztálytársainak a szülei. Már nem vagy annyira makacs, nem emeled olyan magasra a mércét, hogy senki ne érhesse el. A családban is jobb a hangulat amióta nem foglalkozol olyan dolgokkal amelyek nem igazán fontosak. Sikerül meglepned a gyerekeidet, a szüleidet, a kapcsolatodban pedig nyugalom és romantika van. Mégis előfordulhat egyes Skorpió jegy szülötteinél, hogy a válás küszöbén álljanak, de nem sokan vannak olyanok akik ilyen drámán keresztülmennek. A Skorpió erőfeszítése amit tett vagy nem tett a múltban a kapcsolatáért most sokat fog számítani.

Megoldások mégis lesznek, ha a középpontban a valódi és igazi érzelmek állnak. A személyes és a munkakapcsolatai nem sokat változnak 2020-ban, ezt az évet ugyanazokkal a személyekkel együtt fogja zárni akik mellette voltak már a dolgok legelején.

Mit tartogat a Skorpió karrierje

Egyes Skorpió jegy szülöttei elégedetlenek lesznek a munkahelyi elvárások miatt. A sok feladat és a kevés idő arra, hogy mindezt teljesítse arra készteti a Skorpiót, hogy nagyon komolyan elgondolkozzon a munkahely változtatáson. A Skorpiónak nincs oka arra, hogy megelégedjen a kevéssel mert bármikor találhat egy új munkahelyet. Amikor a Skorpió hoz egy döntést akkor arra törekszik, hogy azt meg is valósítsa. Egy figyelmeztetés a Skorpió számára: ne adj kölcsön nagy pénzösszeget senkinek, főleg akkor, ha nem engedheted meg magadnak annak a veszélyét, hogy a kölcsön adott pénzt ne kapd vissza.

Lehetőségek és akadályok

A 2020-as évben lesz energiád, bátorságod és jó lelkiállapotod. Azokkal a dolgokkal foglalkozz amelyek örömet okoznak neked és szép csendben lépj ki azokból a dolgokból vagy kapcsolatokból amelyek már unalmasak a számodra. Nem sok esélyed van ebben az évben arra, hogy megházasodj vagy gyereked szülessen vagy megváltozzon a szentimentális életed, relaxálj és ne erőltesd a dolgokat. Ne hanyagold el az egészséged! Még akkor sem, ha rengeteg más dolgod van.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Mérleg
  2019-12-12 06:29:54, csütörtök
 
  Mérleg

A Szaturnusz-Plútó konjunkció egész évben mintha tesztelné az akaraterejét.
A körülmények rákényszerítik, hogy határozott döntéseket hozzon, melyekből
világosan kiviláglanak valós szándékai. Az önre jellemző határozatlanság, az
állandó mérlegelés, mismásolás most nem fog működni. Rendkívül sokat
profitálhat viszont ebből az esztendőből! A nehézségek erősebbé teszik,
megtanulja képviselni a véleményét és az érdekeit. Fókuszba kerül az otthon
kérdése is, valószínűleg költözést tervez, lakást vásárol vagy ingatlanból
hasznot remél. Szerencsés végkimenetelre számíthat.

Egészség

Ön sokat tesz azért, hogy mások jobban érezzék magukat a bőrükben, remek
diplomáciai képességével segít a vitás helyzetek elsimításában. Ugyanakkor
fontos lenne magával is többet törődnie! Ne hanyagolja el a kezdetben apró
egészségügyi gondjait, különben kellemetlen, ágyban töltött napok várnak
önre!

Hullámzó, de egyben fontos év előtt állnak a Mérlegek! Hullámzó, mert akárcsak a mérleg serpenyői hol fent, hol lent lesznek. Tavasszal jön majd egy felfelé ívelő időszakuk, ami jókora erőt és reményt adva előrejelzi számukra mindazt a jót - és itt valóban csupa jóról beszélhetünk! - ami 2020 végétől vár rájuk. Nyáron egy kicsit megbillenhet a Mérlegek mérlege, de hamar egyensúlyra találnak majd.

Fogalmazzunk egyenesen! A 2020-as év a mihez tartásról szól - mármint a Mérlegeknek. A helyzet ugyanis a következő: 2020. december végétől a Mérlegek számára elindul egy komoly, sokuk számára SORSFORDÍTÓ időszak. Szerencsére ezt a többségük pozitívan éli majd meg! A SORS azonban nagy mókamester. Mielőtt ezt a sok jót 2020. decemberétől rájuk szabadítaná, előtte még emlékezteti őket az alázatosságra. Az emlékeztetésre azért van szükség, nehogy elveszítsék majd azt, amit kapni fognak.

Tehát, a Mérlegek egyrészt előzetes kapnak, másrészt emlékeztetőt. Ezért is lesz számukra olyan hullámzó a 2020-as év. (Hullámzó lesz, nem rossz!)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Érintett vagy: ha az Aszcendensed, a Napod vagy a Holdad a Mérleg jegyében áll. Továbbá az Asztrológiában járatosként a Mérleg jegyében kezdődő házaddal is.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Mit árul el a kisujjad
  2019-12-06 14:25:20, péntek
 
  Csodálatos szíved van és mindig kész vagy segíteni a bajba jutottakon.

Gyűlöld a hazugságot, a tisztességtelenséget és a kétszínűséget,
mert ezek mind az ellen vannak, amiben hiszel.

Óvatosan bánsz az érzelmeiddel, nem nyílsz meg könnyen idegenek
számára.

Néha erősebbnek és nyitottabbnak mutatod magad, mint amilyen vagy
valójában. Azonban, ha valaki a bizalmi körödbe kerül, vele sokkal
nyíltabbá válsz és könnyebben kifejezed érzéseid.

A szemeid nagyon kifejezőek, ami a szíveden az a szádon.

Nem szereted a hülye embereket és néha ezért furcsán, arrogánsan
viselkedhetsz.

Nagyon keményen dolgozol, mindig elvégzed a rád bízott feladatokat,
még azokat is, amelyek unalmasak és nem tűnnek ígéretesnek.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencse nyuszi
  2019-11-18 15:20:30, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Pénz szív
  2019-11-12 14:46:22, kedd
 
  KOS

Kos jegyűként 2020-ban sokkal kiegyenlítettebben alakulnak a pénzügyeid, mint az előző évben. Ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhetsz, és a pénz magától jön. Az év elején úgy tűnhet, nincs eredménye a munkádnak, és hiábavaló a szívósság. De tudd, ez csupán átmeneti! Már márciusban elégedetten konstatálhatod, hogy nő a bevételed. Fantasztikusan jó égi hír a számodra, hogy Mars június 28-án belép a jegyedbe, fantasztikus energiákat hozva magával, és egész évben veled marad. Ettől Herkulesként képes leszel mindenféle kihívással megküzdeni. Szeptember végétől több váratlan kiadásod lesz, amiket profin tudsz majd kezelni.

MÉRLEG

Mérleg jegyűként nem lesz a kedvedre való az a tanítás, amit Jupiter szimbolizál: önfegyelemre és józanságra van szükséged, ha 2020-ban nem akarsz mínuszba kerülni. Jupiter azt is mutatja, hogy ebben az évben többet kell költened az otthonodra, a szüleidre, főleg az édesanyádra. Sosem mérlegelsz, ha róluk van szó, most se tedd! Az év második felében döbbenetes dolgot mutat a Mars: június 28-ától új szintet nyit meg neked anyagi szempontból. Keményen meg fogsz dolgozni a pénzért, de sokkal jobban fogsz keresni. Kérdés, hogy hosszú távon bírni fogod-e. Nem éri meg mindent feladni, hogy meggazdagodj. Ne áldozz be mindent a pénzért!

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként 2020-ban te leszel a legjobban meglepődve, hogy mennyivel fegyelmezettebben bánsz a pénzzel. Jupiter egész évben, pontosabban december 18-ig a Bakban jár, és megváltoztatja a pénzhez való viszonyodat. Ennek köszönhetően valamiféle tartalékot is képezhetsz. Ha eddig nem tetted, állj rá minél előbb. Ha már elkezdted, hatékonyabban folytathatod. Így év végére komolyabb összeg gyűlhet össze. Fontos lenne előre meghatároznod, mire gyűjtesz. És elengedhetetlen, hogy következetesen ragaszkodj ahhoz, amit eldöntöttél. Mindebben hatalmas segítség lesz Jupiter. Közben jöhet váratlan kiadás május 11. és június 19. között.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
A harmadik szem
  2019-11-10 07:04:09, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Sok pénz
  2019-11-05 06:42:04, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 119 
2020.06 2020. Július 2020.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 105 db bejegyzés
e év: 1795 db bejegyzés
Összes: 28812 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1702
  • e Hét: 3389
  • e Hónap: 26633
  • e Év: 383555
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.