Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 132 
Disznó 2021.
  2020-10-14 08:36:47, szerda
 
  A 2021-es évben a Disznót csupa szerencse és boldogság érheti, így élete számos területén kiteljesedhet most. Összességében ez a szerelem, a pénzügyi gyarapodás és a barátság éve lehet a Disznó számára, akinek ráadásul spirituális fejlődésben is része lehet. Nagyon nagy veszélyek nem leselkednek a Disznóra, ráadásul úgy tűnik, ösztönösen képes lesz megérezni, hogy mikor mire kell majd figyelnie az életben. Persze, tanácsolhatnánk, hogy legyen kiegyensúlyozott a munkahelyi élete és a barátokra, családra fordított idő összessége, de mindezt magától is nagyon jól fogja tudni kezelni. Szinte erőfeszítés nélkül tudja majd beosztani az idejét és energiáját a Disznó, aki így nemcsak kapcsolatait ápolhatja csodálatos ösztönösséggel, de egyúttal karrierjében is érhet el kisebb-nagyobb sikereket. A munkahelyen ellenben előfordulhat, hogy az aktuális feladatai helyett olykor az éppen keringő pletykákra és szóbeszédekre figyel, vagy akár csak a munkatársi kapcsolatait ápolja. Ez nem is annyira nagy baj, de hosszú távon, ha tartósan fennmaradó helyzetről van szó, bizony akár komoly következményekhez is vezethet. Éppen ezért jó, ha a Disznó összpontosít a feladataira, amikor éppen erre van szükség, s csak akkor enged a szociális igényeinek, amikor biztosan nem okoz ezzel bajt. A Disznó ügyesen intézheti pénzügyeit idén, s ennek köszönhetően plusz vagyon is a zsebébe juthat. Ehhez persze nem árt késznek lenni alkalomadtán egy kis plusz munkára sem.
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Milyen fa vagy
  2020-08-31 14:48:22, hétfő
 
  A kelta papok réges-régen egy érdekes horoszkóp rendszert állítottak fel. A születési dátumok szerint bizonyos kategóriákba sorolták az embereket, és a csillagjegyek helyett bizonyos fa kategóriákat határoztak meg. Nézd meg, születésed szerint milyen fa vagy, és milyen jellemző tulajdonságaid vannak. A hozzád tartozó elemzést se felejtsd elolvasni lent!
Január 01. - Január 11. - fenyő

Január 12. - Január 24. - szilfa
Január 25. - Február 3. - ciprus
Február 4. - Február 8. - nyárfa
Február 9. -Február 18. - cédrus
Február 19. - Február 29. - erdeifenyő
Március 1. - Március 10. - szomorúfűz
Március 11. - Március 20. - hárs
Március 21. - tölgy
Március 22. - Március 31. - mogyoró
Április 1. - Április 10. - vörösberkenye
Április 11. - Április 20. - juharfa
Április 21. -Április 30. - mogyoró
Május 1. - Május 14. - nyárfa
Május 15. - Május 24. - gesztenye
Május 25. -Június 3. - kőrisfa
Június 4. - Június 13. - gyertyán
Június 14. - Június 23. - fügefa
Június 24. - nyírfa
Június 25. -Július 4. - alma
Július 5. - Július 14. - fenyő
Július 15. - Július 25. - szilfa
Július 26. - Augusztus 4. - ciprus
Augusztus 5. - Augusztus 13. - nyárfa
Augusztus 14. - Augusztus 23. - cédrus
Augusztus 24. - Szeptember 2. - erdeifenyő
Szeptember 3. - Szeptember 12. - szomorúfűz
Szeptember 13. -Szeptember 22. - hársfa
Szeptember 23. - olajfa
Szeptember 24. - Október 3. - mogyoró
Október 4. - Október 13. - vörös berkenye
Október 14. - Október 23. - juharfa
Október 24. -November 11. - mogyoró
November 12. - November 21. - gesztenyefa
November 22. - December 1. - kőrisfa
December 2. - December 11 - gyertyánfa
December 12. - December 21. - fügefa
December 22. - bükkfa
December 23. - December 31. - almafa

Almafa (szenvedély, szerelem)
Kedvességed és szépséged késő öregkorodig megőrzöd. Rajtad, mintha nem fogna ki az idő múlása. Akkor vagy a legjobb formában, ha érzed, hogy szerető emberek vesznek körül, és érzed, hogy fontos vagy. Szeretsz kacérkodni, de, ha megtalálod az igazit, akkor hűséges vagy egy életre. Fantáziadús, de kiegyensúlyozott személyiség jellemez.

Kőrisfa (ambíciós)
Téged nem érdekelnek a kritizáló megjegyzések, tisztában vagy belső és külső értékeiddel. Ambíciós vagy, tehetséges és vakmerő. Szereted a változatosságot, a monotonitás nem szórakoztat. Megbízható személynek tartanak. A házasságban, párkapcsolatban nem szereted, ha rövid pórázon tartanak.

Bükkfa (kreatív)
Fontos számodra a külső megjelenés, a pénz és gazdagság, és szereted mindig előre kreatívan megtervezni az élet nagy dolgait. A bükk az egyik legerősebb fa, így ez jellemző az ebben a jegyben születettekre is. Határozottak, nehezen tágítanak elképzeléseiktől. Ezek az emberek megbízhatóak és hűségesek.

Nyírfa (természetközeli)
Barátságos vagy kreatív. Szereted a természetközeli életet, de nagy kalandozásokra mégsem vállalkozol. Inkább a kényelmes erdei sétákat, a nyugalmat szereted. Barátságos, élénk személyiség jellemez.

Cédrus (megbízható)
Kiváló alkalmazkodó képességgel rendelkezel, ismerőseid szeretnek a közeledben tartózkodni, hiszen tudják, hogy bármikor számíthatnak a segítségedre. Imádod a kreatív dolgokat, a rutinos, megszokott dolgok fárasztanak. Tehetséges vagy és szorgalmas, gyorsan és határozottan döntesz.

Gesztenye (őszinte)
Optimista vagy jókedvű. Imádsz takarékoskodni, de néha már úgy tűnhet, hogy kicsit fösvény vagy. Kissé kritikus vagy, ezért nehezen találsz tartós párkapcsolatot. De ha egyszer valakit megszeretsz, akkor igazán hűséges tudsz lenni. Nagyon fontos számodra a család, a biztonságos otthon.

Ciprus (hűséges)
Nem szeretsz magányos lenni, ezért mindig hangos és vidám társaság vesz körbe. Nem létezik számodra lehetetlen, mindent a legnagyobb kreativitással próbálsz megoldani.

Szilfa (nemesség)
Szereted a visszafogott, de elegáns öltözködést. Ha valaki megbánt, könnyen megbocsájtasz neki, szereted, ha a te kezedben van az irányítás, és te dönthetsz. Praktikusság, hűség, és kedvesség jellemez.

Fügefa (érzékeny)
Határozott, erős személyiség jellemez, nem tűröd, ha megszabják, hogy, mit kell tenned. Nagyon jó a humorérzéked, szeretsz lazítani, kikapcsolódni, nevetni, szórakozni. Fontos számodra a család, a barátok, a gyerekek, de imádod a háziállatokat is. Gyakorlatias vagy intelligens.

Fenyő (titokzatos)
Hangulatod nagyon gyorsan váltakozik, sokszor vagy makacs és elégedetlen. Kritikus vagy barátaiddal szemben, sokszor önzőnek tartanak. Számos barátod van, de ellenségeid is akadnak.

Mogyoró (eredeti)
Megértő vagy és kedves, érzéked van hozzá, hogyan járjál kedvébe mindenkinek. Népszerű vagy, de szeszélyes, sokszor harcolsz a társadalmi problémák felszámolás, az igazságtalanság ellen.

Gyertyán (ízléses)
Mindig betartod a szavad, megbízható vagy. Zárkózottság jellemez, ritkán mutatod meg igazi énedet az ismerőseidnek. Lelkiismeretes vagy, de nem mindig bízol önmagadban és a döntéseidben.

Hárs (kételkedő)
Érzékeny lelked van, imádod a barátaid, és gyakran feláldoznád magad értük. Azonban nem mindig van elég erőd hozzá, hogy segítsél. Féltékeny, de hűséges típus vagy, imádsz panaszkodni.

Juhar (független)
Nem szereted a sablonos öltözködést, a rutint, mindent megteszel azért, hogy más legyél, mint a többiek. Kreatív vagy, de félénk és tartózkodó. Mindig szomjazol az új, érdekes dolgokra.

Tölgy (bátorság)
Nagyon bátor vagy, szereted az új dolgokat kipróbálni, de óvatosan közelíted meg őket. Független vagy, és tettrekész, nem esik nehezedre döntéseket hozni.

Olajfa (bölcsesség)
Nagyon érzelmes személyiség vagy, ugyanolyan intenzitással éled meg az élet jó és rossz dolgait is. Kiegyensúlyozott vagy, vidám, és nem szereted az erőszakot. Szeretsz olvasni, imádod a misztikus témákat.

Erdeifenyő (különleges)
Nagyon határozott jellemmel rendelkezel, tudod, hogy szervezd meg az életed, hogy a lehető legkellemesebb légkör vegyen körbe. Szenvedélyes vagy, de gyakran hamar kialszik a láng. Sok energiát fektetsz az igazi megtalálására.

Nyárfa (bizonytalan)
Nehezen hozol döntéseket, csak akkor szeded össze a bátorságod, ha nagyon muszáj. Fontos számodra, hogy legyen melletted egy megbízható partner. Hajlamos vagy a filozofálásra, érdeklődsz a művészetek iránt.

Vörös berkenye (derűs)
Vidám vagy és energikus. Imádod az izgalmas pillanatokat, független vagy, szenvedélyes, és ha megbántanak, nehezen bocsájtasz meg.

Dió (szenvedélyes)
Ellentmondásos személyiség vagy, sokan kissé furának tartanak. Nyughatatlan vagy, féltékeny, és nehezen kötsz kompromisszumot.

Szomorúfűz (melankolikus)
Szereted a szép dolgokat, gyakran észreveszed mindenben a pozitívumot. Szép, de melankolikus külső jellemez. Szeretsz álmodozni, könnyű téged befolyásolni. Vágysz egy tartós párkapcsolatra, de nehezen találod meg az igazit.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Négylevelű
  2020-08-21 05:33:19, péntek
 
  Van egy jópofa olasz vicc egy szegény emberről, aki minden nap
elmegy a templomba, hogy imádkozzon a szent előtt azt kérve:

- Kedves szent! Kérlek, kérlek, kérlek, hadd nyerjem meg a lottót!

Végül a szobor életre kel, lenéz az előtte térdeplő férfira és azt mondja:

- Fiam! Kérlek, kérlek, kérlek, tölts ki egy szelvényt!

(Elizabet M. Gilbert)

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Hátba támad
  2020-08-03 12:01:54, hétfő
 
  Kos
Mindenkitől elvárod, hogy egyenesen megmondják a véleményüket és utálod, ha köntörfalaznak. Nos, a Szűz és a Mérleg annyira konfliktuskerülő, hogy inkább belehazudik az arcodba, mintsem olyan nyersen tálalja a véleményét, amilyenre szükséged lenne.

Bika
Nem arról van szó, hogy nem szeretsz álmodozni, de inkább tűzöl ki magad elé reális célokat és éred el őket kemény munkával. A szabad szellemű Nyilas és Vízöntő nagyon irigyli tőled ezt a szuper képességed, ezért nem jó szándékkal közelítenek feléd.

Ikrek
A Rákokat és a Halakat a két legcukibb és legromantikusabb csillagjegynek tartják, pedig simán pályázhatnának a legnagyobb áruló címre, ha rólad van szó. Annyira nehezen kezelik, hogy kiszámíthatatlan néha a viselkedésed, hogy ez a sunyi kis bosszújuk.

Rák
Amennyire nem csíped az Ikreket, annyira szeret keresztbe tenni ő is neked, miközben képes elhitetni, hogy öri barik vagytok. Egyszerűen a legrosszabbat hozzátok ki egymásból. Ez igaz a Nyilasokra is, mert gondolkodás nélkül felhasználják a titkaidat, ha ezt diktálja az érdekük.

Oroszlán
A Kossal eleinte jó viszonyban vagytok, de mindig feszengsz, ha mélyebb témákról beszélgetne? Ösztönösen érzed, hogy nem bízhatsz benne, mert amint megsérted valamivel, azonnal visszatámad - csak éppen a hátad mögött. A Vízöntők sem pályázhatnak a BFF díjra nálad, mert nekik simán belefér, hogy kibeszéljenek, neked viszont ez igazi deal breaker.

Szűz
Eleinte szavak nélkül is megértitek egymást egy másik Szűzzel, de pont ez a hasonlóság okozza, hogy egymás agyára is mentek. A vidám percek viszont ellensúlyozzák a rosszakat, így néha alaposan széttrollkodjátok a másikat, ha nincs ott, majd visszaáll a világ rendje. De még mindig jobb ez, mint amit az Oroszlán művel veled, aki szándékosan kihasznál, ha ez előre viszi őt a céljai felé.

Mérleg
Van egy csillagjegy, aki mindig azt hiszi, hogy átvered, szóval inkább beelőz téged. Ez pedig az örökké bizalmatlan Skorpió. Mindegy mit mondasz neki, sosem fog hinni neked, jobb is, ha elkerülnöd. Akárcsak a szintén extrém bizalmatlan Nyilasokat. Hagyd meg őket másoknak.

Skorpió
Nagyon jókat tudsz a Vízöntőkkel beszélgetni és sokáig azt hiszed, hogy egy igazi lelki társra találtál, míg vissza nem hallod, hogy szerinte egyszerűen csak too much vagy. Aucs! És ez még a legkedvesebb, amire számíthatsz tőle. Az Ikrekkel egész jól kijönnétek, de nem tud titkot tartani, amit te árulásnak élsz meg.

Nyilas
Hasonló a habitusod, mint a Bakoké és a Szüzeké, de ettől még ne bízz meg egyikben sem. Előbbi titokban versenyzik veled és mindig le akar győzni, a másik pedig sosem fog annyira komolyan venni, hogy betartsa a neked tett ígéretét. Mindkettőnél jobbat érdemelsz. Barátnak és társnak is.

Bak
Szerencsés vagy, mert a legtöbb csillagjeggyel jól kijössz, viszont vedd elő a gyanakvó éned, ha Bikával vagy Mérleggel van dolgod. Egyiküket sem a rossz szándék vezérli, de nálad súlyos elárulása bármilyen kapcsolatnak, ha sokáig ignorálnak, pláne, ha közben kiderül, másokkal töltöttek egy csomó időt. Neked ez jelenti a klasszikus hátba támadást.

Vízöntő
Igazi nagymenő bosszúállók a Nyilas és az Ikrek is, ráadásul előbbi kb mindenen annyira berág, hogy revansot akar venni érte. Ilyen feltételek mellett minden mozdulatodra és szavadra oda kellene figyelned, nehogy megbántsd őket. Ehhez pedig tartósan biztosan nem lesz kedved.

Halak
Senkinek nem hagyod sokáig, hogy a háttérbe szorítson és ezen a ponton válik az Oroszlán a hátad mögött intézkedő ellenségeddé. Szintén rossz szemmel nézik a Bakok, hogy sokszor ellopod a showt, így velük is meggyűlhet a bajod, ha nem vagy résen.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
A Skorpió a legmisztikusabb
  2020-08-02 07:11:30, vasárnap
 
  Skorpió jegyűként nagyon mélyek az érzéseid, ugyanakkor rendkívül
titokzatos és misztikus vagy. A Rákhoz hasonlóan te is a vizes csillag
jegyek közé tartozol, ezért is olyan erősek a pszichikus képességeid.
Elképesztően erős lelki energiáddal te valójában arra is képes vagy,
hogy befolyásold, manipuláld a többieket. Téged az intuíciód sosem
csap be, de a jövőt is képes vagy előre látni. Hajlamos lehetsz a
képességeidet magadba rejteni, mert nagyon nehezen bízol meg
bárkiben is. Érzékenységed okán rád is erősen hatnak a körülötted
lévő energiák, hajlamos lehetsz időnként a depresszióra is. Médiumi
képességeid lassan és idővel bontakoznak ki, de amikor igazán jól
érzed magad a bőrödben, kapcsolódni tudsz a szellemi világhoz is.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió
  2020-08-02 06:40:38, vasárnap
 
  A Kos kiadja magából a feszültséget

A Kos nagyon intenzíven éli az életét, a titka pedig pontosan ebben rejlik.
A másik két jegyhez képest ő szinte két végén égeti a gyertyát, de ezt
valójában pozitívan teszi. Sosem szorong, könnyedén kiadja magából a
feszültséget, a stresszt. Nagyon sokat mozog, a sportból adrenalint
és persze nagyon sok örömet, energiát merít. Szó szerint éli az életét,
jól érzi magát a világában. Ő is figyel az egészségére, és mivel megteheti,
a legjobbat adja magának.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
A Skorpió
  2020-07-30 09:13:56, csütörtök
 
  A Skorpió az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy. Nem véletlen az sem,
hogy szenvedélyesen harcol és küzd, csak bizonyíthassa a saját igazát,
érvényesíthesse a saját akaratát. Ő az, aki sosem tartja magában a
véleményét, kíméletlenül kimondja mindazt, ami a szívét nyomja. Biztosra
veheted, mindenkor az övé az utolsó szó. A Skorpió úgy manipulál, hogy
észre sem veszed. A lelkedbe lát, tudja, mivel bánthat meg a legmélyebben.
Csak akkor szúr, ha kiprovokálod a vitát, a veszekedést. Inkább előbb
gondolkodj, és kerüld el a fölösleges feszültséget, mert őt sem tudod legyőzni.
Ő az, aki sosem bocsát meg. Megadja neked a bizalmat, de soha többé nem
tudod visszanyerni, ha egyszer elveszítetted.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
A szűz
  2020-07-28 08:32:16, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Pénz karácsonyfa
  2020-07-12 15:04:58, vasárnap
 
  Nem könnyű ünnep a karácsony. Ez a három nap könyörtelenül az arcunkba
tolja mindazt, amit év közben olyan jól el tudunk rejteni magunk elől. Máskor
hatnak a pótcselekvések, máskor el tudjuk terelni a figyelmünket mindarról,
amit nem jó látni. Karácsonykor nincs megúszás. Ez a három nap kegyetlenül
szembesít minket életünk minden hiányával. Sokak számára most nem a szeretet
és remény ünnepe közeledik. Sokak karácsonya nyomokban sem tartalmazza egy
meghitt ünnep összetevőit. Mert nincs igazi kapcsolat, csak megjátszott mintha
szeretet. Mert nincs béke, csak visszafojtott indulat. Nincs harmónia, csak felszínes
műmosoly. És nincs őszinteség sem, csak elhallgatás, letagadás, vagy sok,
kegyesnek hitt hazugság.

Nem könnyű ünnep a karácsony. Nem adja magát csak úgy, egyszerűen. Tenni kell
érte. Pont 362 napon keresztül. Szembenézéssel, felvállalással, kimondással,
elfogadással, elengedéssel. Kinek-kinek pont azzal, amivel neki dolga van.

Orvos-Tóth Noémi
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Ablakban
  2020-07-05 09:11:02, vasárnap
 
  Mérleg

A Mérlegek kínosan ügyelnek arra, hogy még véletlenül se hasonlítsanak másokra. Már-már rögeszmésen küzdenek azért, hogy kitűnjenek a tömegből, hogy egyediek legyenek. Annyi energiájuk meg el erre, hogy sok más fontos dologra már nem marad.

Skorpió

A Skorpió érzelmileg kb. megközelíthetetlen, nincs jegy, aki nehezebben és lassabban engedne közel magához bárkit is. Ez a bizalmatlanság hatalmas gondot okoz neki a melóban, a barátainál, de legfőképpen a szerelemben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy barátod lelkét kell ma ápolnod, aki roppant nagyot csalódott az emberekben. Tőled azonban nem áll távol a mentor szerepe, ragadd tehát meg a kezét és mutasd meg neki, hogy az egész világ még biztosan nem romlott el, hogy vannak benne jó emberek és pozitív dolgok. Nagy szereped lehet abban, hogy visszaadd az illetőnek az életbe vetett hitét, szervezz olyan programot, amely tele van vidámsággal és felszabadultsággal. Büszke lehetsz magadra, olyan értékekkel bírsz ugyanis, amelyek manapság kivételesnek számítanak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Gyakran esel abba hibába, hogy mások szempontjait helyezed előtérbe, a tieid pedig mélyen elásva maradnak. Ezzel azonban belekerülsz egy olyan mókuskerékbe, amelyben akaratodon kívül kell körbe futnod annak érdekében, hogy mindig mindenki elégedett és boldog legyen körülötted, hogy ne okozz csalódást senkinek. Ezen a ponton azonban fel kell tenned magadnak a kérdést: biztosan így akarod leélni az életed? Biztosan arra kell koncentrálnod, hogy mindenki más boldog legyen, miközben te köszönő viszonyban sem vagy a boldogság fogalmával? Amennyiben ezen kérdésekre nemleges a válaszod, abban az esetben eljött az idő, amikor megálljt kell parancsolnod, ki kell szállnod a mókuskerékből és csak önmagadra koncentrálnod. Hidd el, hosszútávon ez a legjobb befektetés!

Mérleg

(IX. 23.-X. 22.)

A Hold uralkodik ma ön felett kétszeresen is. Egyrészt, mert a jegyén halad át, másrészt, mert az uralkodó bolygóját is érinti egyben. Hangulata ma igen változékony. Mindenhez érzelmi alapon áll hozzá, és ezzel sajnos híján van az elfogulatlanságnak. Azért, mert valaki nem szimpatikus önnek, még nem jelenti azt, hogy nem lehet éppen a hasznára önnek vagy másnak. Ráadásul a szerelem sem kizárt.

Skorpió

(X. 23.-XI. 21.)

Önbizalma egyszer határtalan, hogy legszívesebben mindenki mást lesöpörne a színről, és nem törődik az érdekeikkel. Máskor, meg, mint egy kis nyúl: legszívesebben elbújna a világ elől. A mai nap úgy tűnik inkább az utóbbi énje kerekedne felül. Talán lelkifurdalása van valami miatt. Mégse hagyja, hogy ez az érzés túlságosan eluralja a lelkét! Ma esélye van megmutatni, hogy mit tud!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, amelyek a kidolgozott terv szerint alakulnak is, a vártnál ugyan kicsit lassabb eredménnyel. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy az egész deficittel ér véget és lehúzhatod a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már érte. Annyi munkád, energiád és matekozás van mögötte, hogy nem sülhet el rosszul. A szembejövő akadályok csupán megerősítésként jönnek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakkal állj a talajon, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az életednek egy olyan fázisába érkeztél, amikor boldog vagy. Egyszerűen így kerek minden. Semmin nem akarsz változtatni, mert érzed, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok, tehát a megfelelő mederben van a folyásirány. Igyekezz minél tovább fenntartani a jelenlegi állapotot és ne félj elhinni, hogy neked is kijár a boldogság. Ugorj fejest, élvezd minden pillanatát és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik nem visznek előre, vagy nem is érintenek egyáltalán. Csak dőlj hátra és tedd fel a lábad!

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     1/14 oldal   Bejegyzések száma: 132 
2021.05 2021. Június 2021.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 395 db bejegyzés
Összes: 30477 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 293
  • e Hét: 6942
  • e Hónap: 19406
  • e Év: 238115
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.