Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 97 
Skorpió
  2018-09-29 17:16:08, szombat
 
  Légy kicsit elnézőbb mások gyengeségeivel szemben. Nem tudhatják,
hogy valójában csak a büszkeséged és az egoizmusod miatt viselkedsz
ilyen sértő módon. Nem bírod a veszteséget, minden helyzetből
győztesként akarsz kikerülni.

Megszállottan keresed a nagy szerelmet, miközben ott van előtted, csak
nem veszed észre. Méltatlan kalandokba hajszolod magad, ami csak
tovább ront a helyzeteden. Próbáld lenyugtatni pattanásig feszült
idegeidet és megzabolázni vad energiáidat. Ne aggódj, hogy bármiről
is lemaradsz. Koncentrálj inkább a valódi érzéseidre, vágyaidra, az
értelmetlen lázadás, pótcselekvés helyett. Ne a világot okold a bajaidért,
te is tehetsz arról, hogy ide jutottál. Tarts ki még egy kicsit, Szenvedésed
hamarosan véget ér. Közelebb állsz már az újjászületéshez, mint hinnéd.
Fordulóponthoz érkeztél. Engedd el a múltat, Vár egy szebb jövő!

Ideje átértékelni a kapcsolataidat és az anyagi helyzetedet. Szembe
kerülhetsz a tévedéseid következményeivel és felismerheted, hogy
esetleg a munkahelyedtől, vagy bizonyos személyektől meg kell válnod,
mert az együttműködés a továbbiakban már nem azt nyújtja, amire
szükséged lenne. A megérzéseid felerősödnek, az elmúlt hónapokban
érlelődött terveidet lassacskán megvalósíthatod. Benned van a változ-
tatás igénye, mind a munkáddal, mind az érzelmi életeddel kapcsolatban.
Bátran vágj bele az elképzeléseid kivitelezésébe, vállald fel a kezdemé-
nyező szerepet. Ha visszanyered az önbecsülésedet, nem érzed majd
olyan elveszettnek magad, és a párkapcsolatod is stabilizálódhat, amire
már nagyon régóta szükséged lenne.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencse bambusz
  2018-07-18 16:05:34, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Atlantiszról hoztuk
  2018-05-21 20:13:52, hétfő
 
  ATLANTISZRÓL HOZTUK - SZIMBÓLUMOK, AMIK GYÓGYÍTANAK

Erich Körbler fizikus kimutatta, hogy bizonyos szimbólumok formák, ha csak egy rajzolt motívum, bizony hatással van az életünkre. “Az új homeopátia" nem golyócskákon, hanem a test bizonyos részeire felrajzolt geometriai jeleken keresztül hat. A jelek által képviselt energetikai információ a szervezetben pozitív rezonanciát kelt, és mobilizálja öngyógyító erőit - olvashatjuk a repaelixir.blogspot.hu oldalán.

Gyakran alkalmazzák például a kereszt jelét (+), főként az ellenséges törzs felől jövő ártó, rontó varázslatok, gonosz szellemek ellen. A falu közepén, a faluház elé felállított magas árbócrúd tetején elhelyezett kereszt az egész falut védelmezi. A kereszt hatása egyébként abban rejlik, hogy minden rezgést kiolt, s ez műszerekkel is mérhető. Ezt a szimbólumot még rosszindulatú daganatok, káros sugárzások (vízerek, stb.) esetén is alkalmazzák.

Ha egyenes vonalakat (?) egymás alá, vagy mellé rajzolunk, akkor hatásuk erősödik, azaz összeadódik. Páros vonalszámnál erősít, páratlan vonalszámnál pedig energia-elvonás következik be. Gyulladás esetén például a testre rajzolt páratlan vonalszámmal csökkentjük annak intenzitását.

A bennszülöttek különböző színű vonalakat rajzoltak beteg testrészeikre aszerint, hogy a sebgyógyulást akarták-e gyorsítani, vagy a gyulladást csökkenteni.

A sinus jellel () minden káros folyamat megfordítható. Ha izomgörcseik voltak, akkor a lábikrájukra vagy karjaikra, gyomor vagy bélhurut esetén pedig a fájó szerv fölé rajzolták a sinus jelet.

Az Y jelet mindig a homlokuk közepére rajzolták. Ezzel stabilizálták gondolkodásukat. Ezen kívül alkalmazták még emésztési rendellenességek, menstruációs zavarok, vagy fejfájás esetén is fejpántokra rajzolva a mellékelt ábrák szerint.

Az Atlantiszi gyűrű mindentől megvéd

Az Atlantiszi gyűrű védelmező és gyógyító ereje rendkívüli. Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus találta meg 1860-ban a Királyok Völgyében végzett ásatásai során egy főpap sírjában.

A gyűrűn lévő mintázat egyből felkeltette a francia egyiptológus érdeklődését, mivel sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz. Az ábra meghatározott geometriai formákból elrendezett mintát mutatott.

A gyűrűre bukkanó egyiptológus végül arra a megállapításra jutott, hogy a sírban talált gyűrű Atlantiszról származik, és kora több ezer évre tehető. A gyűrű mintája egyértelműen az egyiptomi kultúra előtti civilizáció terméke, amely vagy ott jött létre, vagy később került oda, de amelynek mindkét esetben az ősi egyiptomiak voltak az örökösei. Az egyiptomi civilizáció akár az atlantiszival párhuzamosan is létezhetett, kereskedelmi, kulturális és szellemi kapcsolatokat fenntartva. Így is az egyiptomi pap birtokába kerülhetett a titokzatos gyűrű.

A gyűrű mintázata energiapajzsot képez

André de Bélizal, a modern kori radiesztézia egykori úttörője elsőként végzett komplex radiesztéziai vizsgálatokat a gyűrűn, és már az első pillanatban megértette, hogy rendkívüli erővel és hatáskörrel bíró tárggyal van dolga. Rájött, hogy az egyszerű geometriai formáknak egyenként saját, meghatározott jelentésük és rendeltetésük van, csakúgy, mint a teljes mintázatnak.

A gyűrű köralakjának, azaz a forma megválasztásának is lényeges a jelentése. Rajzolata három hosszú téglalapból, hat négyzetből és a formát két oldalról lezáró két háromszögből áll. Az összegyűjtött eredmények alapján André de Bélizal megállapította, hogy az atlantiszi jelet hordozó gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja.

A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése (vagy akár transzformálása) is.

A gyűrű jelképei

Az Atlantiszi gyűrű két végén lévő háromszögek a Szinuszt jelképezik, amelynek atlantiszi vonatkozásai vannak. A feltételezések szerint ugyanis onnan érkezett az atlantiszi kultúrát teremtő idegen civilizáció.

A Szíriusz az egyik legfényesebb és legközelebbi csillag, amely tulajdonképpen két csillagból áll: a Szíriusz A-ból és az azt ötvenévenként megkerülő “fehér törpéből", a Szíriusz B-ből. A Szinusszal számos ősi kultúra foglalkozott, és meglepően sokat tudtak róla. Az ősi egyiptomiak kultikus tiszteletet tanúsítottak a Szíriusz iránt, amelyet feltehetően az atlantisziaktól vettek át. A feltételezések szerint a gyűrűn lévő háromszögek a szinuszról érkező jeleket regisztráló antennák.

Nem kizárt, hogy a gyűrű háromszög alakú elemei a piramis energiáját is jelképezik. A háromszög továbbá fényt, mozgást, életet, bőséget, védelmet szimbolizál és a védőmágia egyik legfontosabb eszközévé vált. A két háromszög “Héraklész Oszlopait" (Gibraltár) jelképezte, melyek utat nyitottak Atlantisz felé. A háromszög istenséget, szentséget, gondviselést, védelmet is jelképez.

A gyűrű többi geometriai formái: négyzet - stabilitás, mozdulatlanság, alap (pl. a piramis alapja), a négy elem (levegő, víz, fold, tűz), az egyenlőség, a pártatlanság, a jog, az igazság, a tartósság. A négyzet és a téglalap a négy világtáj és a négy rendszeres szél megfelelői. (A három téglalap együtt ismét egy négyzetet alkot). A kör (gyűrű - az atlantiszi minta hordozója): végtelenség.

Védelem, gyógyítás, extraszensz képességek

A gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének, védi minden formájú külső agresszió ellen. Ennek oka a bizonyos kiváltságos formák által sugárzott, nagyon nehezen (vagy egyáltalán nem) áthatolható védőburok. A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan diszharmonizáló befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad. Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket, melynek maga a gyűrű is része.

A gyűrű második fontos tulajdonsága a gyógyítás. A test energetikai egyensúlyt állítja helyre, viselése közben kiegyenlítődik az aura. A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

A kutatók egyfajta antennához hasonlítják a gyűrűt, amely érzékennyé teszi viselőjét a “finom" üzenetekre, illetve segít felfedni parajelenségbeli képességeiket. Rogger de Lafforest szerint Jua, a főpap (akinek a sírjában találtak rá a gyűrűre) egyfajta különleges, vezeték nélküli telefonként használta gyűrűjét, hogy a beavatottakkal tartani tudja a kapcsolatot. A fáraók papjai - az atlantisziak misztikus titkainak örökösei - olyan hihetetlen módszereket ismertek, amelyeket a modern tudomány csak most kezd felfedezni.

A gyűrű fehér fényt sugároz

Az atlantiszi gyűrűn végzett mérések kimutatták, hogy sugárzása a fényspektrumbeli fehér fénynek felel meg. Tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmonikus élethez szükséges. Tisztánlátó személyek az emberi aurára gyakorolt pozitív, erősítő hatásáról számolnak be. A tárgyak sugárzására jellemző az áramlás, a mágneses mező bizonyos tulajdonságai, a hőmérséklet változékonysága és a fény egynémely attribútuma, mint pl. a visszaverődés képessége.

A színterápia a megfelelő hosszúságú hullám alkalmazása. Ez a gyógymód az ősi Egyiptomban, Kínában, Indiában és Görögországban is ismert volt és több. A betegséget a szervezet azon rendellenességének tartották, amely fényspektrumának egy adott hosszúságú hulláma, tehát egy adott szín abszorbeálását megakadályozta. E gyógyítás lényege a színek közötti arány visszaállítása. Az Atlantiszi gyűrű erre tökéletesen megfelel, hiszen az atlantiszi gyűrű, pontosabban annak rajzolata, alakja fehér fénnyel sugárzik, fényspektrumának minden színét tartalmazza. Más szóval a gyűrű maga egy “fényobjektum".

A Tutanhamon sír feltáróját is egy Atlantiszi gyűrű óvta meg a fáraók átkától

A gyűrű védő erejét Howard Carter, a Tutanhamon sírjának híres felfedezője “saját bőrén" is megtapasztalhatta. Howard Carter, aki már akkor az atlantiszi gyűrű birtokában volt, az 1920-as években ásatásokat vezetett a Királyok Völgyében Lord Carnavon anyagi és erkölcsi támogatásával. A munkálatokban résztvevő emberek a fáraó sírjának feltárása után nem sokkal titokzatos módon egymás után meghaltak. Az emberek a “Fáraó átkáról" kezdtek beszélni, és az ebben való hitet minden következő haláleset egyre csak erősítette. Maga Howard Carter pedig, aki a sír feltárásához a legnagyobb mértékben járult hozzá, természetes halállal halt meg 1939-ben, tizenhét évvel a sír feltárása után. A gyűrű azonban a feltárás idején állandóan nála volt.

Melyik gyűrű az igazi?

A gyűrű ereje a mintázatban rejlik, független attól, milyen anyagból, vagy ékkövek felhasználásával készítik. Az Atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek. Gyakran ékkövekkel díszítik, de a gyűrű maga nem a felhasznált anyagok, hanem a meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív. Így akár a papírra lerajzolt minta is tökéletesen működik. Ilyenformán Atlantisz ezen öröksége teljesen ingyenes és mindenki számára hozzáférhető.

Tisztítsd meg, mielőtt felveszed

A vásárlás után a gyűrűt mosd le vízzel, amelybe egy csipetnyi tengeri sót oldottál fel. Ezzel azon személyek láthatatlan lenyomatait tisztíthatod le, akik addig a gyűrűt megérinthették. Ettől kezdve ne add más személyek kezébe, mivel a gyűrű tulajdonosa személyes energiamezőjének részévé válik, amely minden egyes embernél egyedi. Ha ez mégis megtörténne, ismételd meg a fenti tisztító kezelést. Ajánlott a gyűrűt háromhavonta 72 órára a tengeri sót tartalmazó vízbe áztatni.

Hogyan viseld a gyűrűt

Az atlantiszi gyűrű teljes felülete fehér fénnyel sugároz, de nyomokban felfedezhető benne minimális zöld pozitív és zöld negatív szín is. Így minden gyűrűnek két pólusa van és nem mindegy, hogy melyik oldalát hordjuk az ujjtő felé.

Mielőtt az új gyűrűt viselni kezdenéd, mérd meg előbb ingával (vagy kérjünk meg erre egy ingával bánni tudó személyt), hogy melyik oldala pozitív (pontosabban: melyik oldala felel meg a pozitív zöld színnek), és melyik a negatív.

Ehhez fektesd az asztalra a gyűrűt, és az ingát fölötte tartva a következő kérdést tedd fel; “Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált oldalának?" Ehhez azt a konvenciót fogadd el, miszerint a pozitív oldal megjelölése az inga jobbra való forgásának, a negatívé pedig a baloldalra való forgásnak felel meg. Ezután a pozitív oldalt mindig az ujjtő felé fordítva viseld a gyűrűt.

A gyűrű hatása természetesen nem helyettesítheti az orvosi kezelést, de kitűnő kiegészítője lehet az orvosi és a természetgyógyászati kezeléseknek. Amikor a gyűrűt a megfelelő ujjra húzzuk fel, egy adott akupunktúrás csatornában, illetve az ujjakon lévő reflexzónákban is energiaáramlást serkentünk. Ez egyrészt beindítja a szervezet saját öngyógyító erőit, másrészt a gyűrű vonzza a finom kozmikus energiákat is. Nagy a valószínűsége, hogy a gyűrűt nem fogod tudni állandóan viselni. Engedj magadnak egy kis időt arra, hogy kitapasztald, hogyan kell vele élned. Ne akarj túl sokat egyszerre, és bízz a Felső Énedben.

Forrás: http://repaelixir.blogspot.hu/

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Horoszkóp
  2018-04-30 17:55:27, hétfő
 
  Ezt az életleckét kell megtanulnod a horoszkóp szerint

Szinte mindenki akadályokba, feladatokba ütközik az életében legalább egyszer. Minden csillagjegye a saját fejlődési útját járja, más és más lecke, feladat elé állítja őket az élet. Milyen leckét kéne elsajátítanod, mit az, amit az élet a leginkább szeretne megtanítani a neked a boldogság érdekében? A horoszkópból kiderül.

Kos
A Kos rendkívül keményen dolgozik. Néha annyira belemerülsz a céljaid hajszolásába, hogy megfeledkezel a legfontosabb kapcsolataidról is. Éppen ezért meg kell tanulnod egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között.

Ikrek
Az Ikrek remekül érzi magát a kapcsolataiban. Viszont rá kell jönnöd, nem minden kapcsolatod érdemli meg a rá fordított időt. Tanuld meg, hogyan engedd el azokat, akikkel nem segítitek egymás fejlődését.

Mérleg
A Mérleg roppant kedves és önzetlen csillagjegy. Pontosan azt kell megtanulnod és megértened, hogy nem segíthetsz mindenkor mindenkinek. Ez még fontosabb, mint amikor mások érdekében a saját igényeidről mondanál le.

Skorpió
A Skorpió akár évtizedekig képes a régi sérelmeken rágódni. Nem véletlenül az életed egyik legfontosabb leckéje a megbocsátás. Bármilyen nehéznek is tűnhet, mégis felül kell emelkedned a sérelmeken akkor, ha esetleg a vétkes tőled sem kér bocsánatot.

Nyilas
A kalandor Nyilas szinte folyamatosan úton van. Időnként viszont arra használod az utazásokat, hogy a felelősségvállalás elől fuss el. Mindennél fontosabb, hogy megtanulj szembenézni a kötelezettségekkel is.

Vízöntő
A Vízöntő hajlamos a fellegekben járni. A legfontosabb, amit mindenképpen meg kell tanulnod az életed során, hogy mélyebb érzelmi szálakkal kötődj a szeretteidhez. Ugyanilyen fontos a szeretet kifejezése is.


A csillagjegyed szerint életed ezen területén számíthatsz a legnagyobb változásra az év hátralévő részében!

Kos

A Kosok a pénzügyeik terén fognak pozitív változást tapasztalni. Nem szabad hagynod, hogy a hirtelen jött növekedés a fejedbe szálljon és meggondolatlanul cselekedj. Érdemes hagynod a dolgot kibontakozni és engedni, hogy magát fialja a pénz. Ha kitartó vagy, az év végére szépen gyarapodhat a vagyonod.

Ikrek

Számodra a családi kapcsolatok terén várható jelentős változás. Ez jelentheti azt, hogy egy újabb taggal bővül a család vagy rég nem látott, elhidegült rokon tér vissza a család körébe. Esetleg a meglévő viszályok csendesülnek el és mélyülnek el eddig felszínesnek vélt kapcsolati szálak.

Mérleg

Olyan erőteljes változás fog történni az életedben, ami teljesen megváltoztatja azt, ahogyan eddig az emberekhez viszonyultál. Nagy örömmel fogod fogadni ezt a változást, amelyhez bizonyos fokú felelősség is társul majd, de nem bánod és bátran állsz a rád váró feladatok elébe. Ezzel egyetemben magadra is máshogyan tudsz tekinteni majd.

Skorpió

Ha eddig úgy érezted, hogy semmi nem akar összejönni az életedben, akkor itt az ideje, hogy felkészülj, mert szerencsés időszak következik. Fontos, hogy készen állj a változásra, mert okosan és ügyesen kell fellépned, hogy idejében nyakon csípj egy hatalmas lehetőséget. A szerencse mostantól a te pártodon áll majd.

Nyilas

Az idei nyár nagy és komoly változásokat hoz majd számodra. Olyan fontos feladatokkal kell majd szembenézned, amelyek alapjaiban fogják meghatározni a jövődet. Nem kell félned, mert ügyesen kiállod majd a próbát és biztos lehetsz benne, hogy nem lesz ezentúl olyan dolog, amire ne lennél képes a boldogságod elérése érdekében.

Vízöntő

Ezen a nyáron pozitív változásokat tapasztalhatsz meg, elsősorban a szerelmi életed területén. Lehet ez a már meglévő párkapcsolatod elmélyülése és lelki kapcsolatotok magasabb szintre emelkedése, ugyanakkor egy olyan új szerelem érkezése, amely fenekestől felforgatja majd az életedet. Komoly döntéseket kell meghoznod ezzel kapcsolatban, de a végén örömmel konstatálod majd a dolgok pozitív kimenetelét.

Június

Ki ne szeretne egy kis betekintést a nem túl távoli jövőjébe? Éppen erre gondoltunk mi is! Görgess lejjebb és tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján, neked mit tartogat a nyár első hónapja, a június!

Kos

Érzed, hogy az út a lábad alatt folyamatosan formálódik, miközben nagy változások elé tekintesz. Az elméd éles, figyelmes és tiszta az önfejlesztés érdekében tett erőfeszítéseid nyomán. Bizonyos kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy amit jól csinálsz, az nem tökéletesen jó, de ne feledd, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit.

Ikrek

Egy nagyon kalandos születésnapra számíthatnak az Ikrek. Mély és szenvedélyes érzelmek fogják színesíteni a június hónapot, amelyek újra írják azt, amiről úgy gondoltad, hogy teljesen kontrollvesztett lett az életedben. Mentálisan olyan erőt fogsz érezni magadban, amely segíteni fog benne, hogy mindent a helyére tegyél, ami az elmúlt időszakban kisiklott. Ne maradj a komfort zónádban, vállalj kockázatot, törj ki a kereteid közül és ne félj attól, hogy megbotlasz, ha egy új útra lépsz.

Mérleg

Rengeteg inspiráció fog érni téged júniusban, amelynek kapcsán sok, régóta feltett kérdésre megtalálod majd a válaszodat, amelyek eddig megakasztották az életedet. Nagyon intuitívnek fogod érezni magad. Szükségét érzed annak, hogy megszabadulj a környezetedben tapasztalt zűrzavartól. Nyugalom, mindennek eljön az ideje.

Skorpió

Egy friss és örömteli új kezdet vár rád júniusban. Kezdj tiszta lappal és add át magadnak a lehetőségeknek. Jelentős és pozitív változásokra számíthatsz pénzügyi, szakmai és kapcsolati téren is. Bár néhány változás kezdetben keserédesnek tűnik majd, összességében elmondhatod, hogy minden a legjobban alakult.

Nyilas

Olyan új lehetőségek érkeznek az utadba, amelyek segítenek leküzdeni az önbizalomhiányodat. Ne feledd, a reakciód hatással lesz az érzelmi és mentális jólétedre. A változás nem mindig rossz dolog, sőt. Amellett semmi nem tart örökké, így minden csak hozzáállás kérdése. Tedd félre a nosztalgiázást és tarts előre, a pozitív változások irányába.

Vízöntő

A kreativitás és szenvedély hónapjának nézel elébe. Olyan dolgokra összpontosíts, amik most kifejezetten fontosak számodra, amelyektől úgy érzed, hogy végre teljes lehet az életed. Egy érzelmi forgószél magával ragadhat, ha nem állsz neki ellen, mivel romantika bukkan fel a láthatáron. Nyisd ki a szívedet, mert ezért a személyért nagy valószínűséggel megéri.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Éves horoszkóp 2018
  2018-03-28 16:28:17, szerda
 
  Mérleg

2018 a Mérlegek számára stratégiai év lesz, tele fontos döntésekkel, biztos szakmai és társasági talajjal a lábuk alatt. Mindezek egyetlen feltétellel következhetnek be: ha kellően türelmes és kitartó leszel, ugyanis semmi sem adatik meg könnyen.

Ebben az évben valójában bármi megtörténhet. Ez lehet életed legforradalmiasabb 365 napja, melyet hirtelen bekövetkezett, váratlan események, radikális változások, nyakatekert körülmények sorozata ráz fel. Akár elhiszed, akár nem, ebben az évben főként a szabadságot, az újat és az eredetit keresed. A banális, sztereotipikus feladatok már nem kötnek le, inkább olyan munka iránt érdeklődsz, mely igénybe veszi a kreativitásod és az igényességed. Ha új állást keresel, biztosan ezeket a szempontokat veszed figyelembe.

A szakmádban ősszel áll be változás, amikor sikerül neked a felmerülő helyzeteket a saját előnyödre fordítanod. Remek lehetőségeket fogsz ki, melyeket ügyesen és okosan aknázol ki. Terveket szősz, és sokkal bátrabban tekintesz a jövőbe. Ami a pénzügyeket illeti, nyugi, idén sem fogsz meggazdagodni.

Az év első felében nagy lesz benned az empátia. Pontosan tudod, mit akarsz a környezetedtől és saját magadtól, többé már nem vársz támogatást tőlük, hanem te magad támogatod őket. Mosollyal az arcodon mész elébe a kapcsolatoknak, még akkor is, ha nátha vagy a távolság választ el benneteket egymástól. A régi viszonyok kibírják a megpróbáltatást, a frissebbek bár megsínylik, de túlélhetik - amennyiben ti is ezt szeretnétek. Csakis rajtatok múlik, a csillagok ebben nem ítélkeznek.

Az egészséged komoly fejtörést okoz, ha érzékeny vagy az időjárás változásokra és a hőmérsékletingadozásra. Számíts gyakori meghűlésre, náthára.

Skorpió

Egyre több időt töltesz azzal, hogy meggyőzd a feletteseid arról, képes vagy a szakmai feladatok teljesítésére, ez azonban a családi életed rovására megy. Nem kell máris nagy szakításokban vagy válásokban gondolkodnod, mindössze a fáradtság, a stressz és a gondok hidegítik el a kapcsolatot, meglehetősen hosszú időre. Ne menekülj a társasági élettől, próbálj meg sokat utazni - ezzel segítheted a fejlődésed. De légy ura önmagadnak, és folyamatosan tartsd a kapcsolatot a kollaboránsaiddal, légy szisztematikus és a lehető legalaposabb!

Anyagiak terén nem fogsz semmiben sem hiányt szenvedni. Tény, hogy több pénzre vágysz, hogy többet szeretnél megengedni magadnak, de már eleve jobban viszed másoknál, tehát ne légy telhetetlen! Ami a legrosszabban érint téged ebben az évben, hogy a munkahelyeden inkább szavakkal tüntetnek ki, mintsem bónuszokkal és fizetésemeléssel. Jó példának hoznak fel számos helyzetben, de az előléptetés vagy a hivatalos elismerés még várat magára. Állnod kell a próbát ezekben a pszichológiai tesztekben, melyek a türelmed és a állhatatosságod teszik próbára.

A magánéleted is forrni fog. Változásra vágysz, újra akarod gondolni a kapcsolatod és a partneredhez való viszonyulásod. Az egyedülálló Skorpiók számára új szerelmek vannak kilátásban, olyan énjükkel ismerkedhetnek meg a kalandok során, melyről eddig nem is tudtak! Ha már kapcsolatban élsz, nehéz időszak elébe nézel. A döcögő, amúgy is sérült viszonyok idén a megkönnyebbülést hozó szakításhoz vezethetnek.

Az egészségedet a szellemi fáradtság és a stressz gyötri. A megfelelő táplálkozás, kevés sport és némi étrendkiegészítő azonban megment a komolyabb gondoktól. Ha úgy érzed, hogy szükséges, kérd ki a háziorvosod vagy egy dietetikus véleményét.

Nyilas

Ebben az évben a makacsság és az érzékenység ural téged, ennek hatására pedig ujjal fogsz mutogatni mindenkire, aki valaha is megbántott. Valójában már megbocsájtottál nekik, de azért örökre az emlékezetükbe vésnéd, amit veled tettek, mert úgy gondolod, csakis ettől lehetsz majd boldog a későbbiekben.

A családod lesz az univerzumod közepe, még akkor is, ha a ritmus, melyet önmagadnak diktálsz, túl sok időt elrabol a meghitt együttlétekből. Az év első fele kedvez a komoly munka által megszerzett sikerélményeknek. Ezzel szemben, 2018 második felében meglepetésekre kell számítanod, váratlan eseményekre, derült égből villámcsapásként eléd táruló lehetőségekre, olyan helyzetekre, melyek új cselekvési stratégiákat követelnek tőled.

Az év folyamán több égitest is hatást gyakorol az életedre. Az is benne van a pakliban, hogy ettől az évtől kezdve, a bolygóállás hatására teljesen más színben látod majd a világot. Saját magadban is sikerül új tulajdonságokat felfedezned, az életkörülményeid javulnak, az energiaszinted az egekbe szökken, akárcsak az életkedved. Pár hónappal később pedig rádöbbenhetsz, teljesen megváltoztál.

Egyike a leckéknek, melyeket idén meg kell tanulnod, az önuralom és az indulataid visszafogása. Kordában kell tartanod az agresszivitásod és a birtoklási vágyad, főként a párkapcsolatodban. Azt érzelmekről is meg kell tanulnod egyet s mást, elsősorban azok állandóságát és mélységét. A szexuális éhséged is moderálnod kell, a felgyülemlett energia levezetésére pedig ott a sport.

Az egészségeddel is minden remek lenne, ha találnál időt és alkalmat a rutinvizsgálatok elvégzésére, és ellátogatnál egy specialistához még akkor, amikor a panaszok még a kezdeti fázisban vannak. Ezzel sok későbbi fejfájást megspórolhatsz.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Mit üzen számodra az ég
  2017-03-23 17:37:12, csütörtök
 
  Az Univerzum támogat

Kötelezd el magad! Abban a pillanatban, hogy elkötelezed magad egy
vágyott cél mellett, az univerzum összefog, hogy megvalósítsa az
álmaidat! Isten a háttérből csodával határos módon hangolja össze az
univerzum összes szereplőjének és körülményeinek viselkedését.
Most minden érted dolgozik és támogat abban, hogy sikerre vidd azt
az ügyet, ami jelenleg foglalkoztat.

Mit jelent az elköteleződés ebben az esetben? Először is higgy abban,
hogy megérdemled a jót. Másodszor köteleződj el a jóság, szeretet és
kedvesség mellett. Kötelezd el magad Isten mellett, és tudd, hogy az
út, melyet ő tartogat számodra, még a legmerészebb álmaidat is
felülmúlja!

Isten azt ígéri: Eléred a céljaidat és végig melletted lesz ezen a
csodálatos úton!

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Gazdagsághozó Budha
  2016-11-21 08:59:33, hétfő
 
  
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Nekem a 3.
  2016-08-27 11:45:03, szombat
 
  Tedd össze a két tenyered és figyeld meg, hogy a bal és a jobb szívvonalad
milyen viszonyban van egymással. Annak is van jelentése, ha egyik magasabban
fekszik, mint a másik, de az igazán különleges az, ha pontosan egy vonalban
vannak. Elmondjuk, mi mire utal!

1. A BAL KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN

Ha a bal kezeden lévő vonal van magasabban, az azt jelenti, hogy nagy harcos vagy. Főleg akkor, ha a szerelemről van szó. Nem félsz kiállni önmagadért - persze csak abban az esetben, ha utána megkapod érte a jutalmadat. Néha elég agresszív tudsz lenni, ha arról kell dönteni, mi a tied és mi a másé. Ha a helyzet úgy kívánja, akkor simán átgázolsz mindenen és mindenkin, hogy megkapd, ami neked jár. Külsőleg gyönyörű vagy, sokakat megbabonáz a szépséged. Nagyon független személyiségnek ismernek, aki sose lenne képes könyörögni bárkinek bármiért.

2. A JOBB KEZEDEN LÉVŐ VAN MAGASABBAN

Ha a jobb kezeden lévő vonal van magasabban, akkor öreg lélek vagy. Kifejezetten keresed az idősebbek társaságát, főleg szerelmi kapcsolatok terén kedveled az évtizedes korkülönbségeket, mert kizárólag így tudod elképzelni az életed. Szeretsz eltérni egy kicsit a hagyományostól, szereted, ha nem minden ugyanolyan, mint ahogy mások is csinálják. Nagyon jó szerető és szerelmes vagy, csordultig telt a lelked érzelmekkel és mindig kiállsz azok mellett, akik közel állnak hozzád. Imádsz szabadon élni, és nem igazán érdekel, mit gondolnak rólad mások.

3. A VONALAK TÖKÉLETESEN PASSZOLNAK EGYMÁSHOZ

Ha a vonalak tökéletesen passzolnak egymáshoz, akkor te vagy az az ember, akinek a legnagyobb és legtisztább szíve van. Olyan kedves és előzékeny a természeted, hogy aki veled beszél, mindig visszanyeri a hitét a világban - abban, hogy létezik még emberi jóság a földön. Nagyon jó érzéked van másokhoz, hamar megérzed, ha segíteni kell, és azt is, hogy miben. Ennek köszönhetően borzasztóan nagy empátia lakozik benned.

Sokan hozzád fordulnak, amikor úgy érzik, támogatásra van szükségük. A párkapcsolatokban mindenedet odaadod a másiknak - ha megfelelő emberre találsz, akkor ezt nagyon fogja értékelni. A hirtelen változásokkal azonban bajban vagy, nem szereted őket, mert nem tudsz rájuk felkészülni. Ha azonban megtanulsz alkalmazkodni, akkor hihetetlen dolgok várnak rád - ilyen jó természete ugyanis keveseknek van...irigykedünk rád!

Forrás: napjaink.org

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Mai horoszkópom
  2016-08-25 16:36:11, csütörtök
 
  A Kos

Kos jegyűként nem viseled azokat az embereket, akik irányítani próbálnak téged. A Skorpió pedig pontosan ilyen. Nem szívesen bosszulod meg a sérelmeidet, főként nem közvetlenül és nyíltan. Mindketten meglehetősen agresszív csillagjegyek vagytok, csak épp egészen másként. Horoszkópod szerint egyáltalán nem érted a Skorpiót, valójában azt sem, miért dühít fel.

A Mérleg

Mérleg jegyűként a Vízöntőtől menekülsz a legmesszebbre. Papíron tökéletes barátok lehetnétek, mindketten szívesen beszélgettek, imádjátok a társasági életet, a szabadságot. Mégsem jössz ki vele. Nem bírod ugyanis azokat, akik érzelmeket szinte egyáltalán nem mutatnak. Mondhatsz bármit a Vízöntőnek, parancsszóra sosem fogja teljesíteni a kérésedet. Ráadásul a vitákban is folyton vesztesnek érzed magad mellette.

A Skorpió

Skorpió jegyűként a Mérleget képtelen vagy megérteni. Eleinte vonzódsz hozzá, de aztán folyton az az érzésed, rejteget előled valamit. Imádja a társaságot, ahol aztán kedvére flörtölhet, téged meg jól összezavar a viselkedésével. Megbízhatatlannak tartod, márpedig nem viseled el magad körül azokat, akik nem azt mondják, amit gondolnak.

A Nyilas

Nyilas jegyűként egyszerűen nem érted meg, hogyan lehet valaki annyira lusta és unalmas, egy helyben ücsörgő típus, mint a Bika. Ez a csillagjegy ugyanis épp az ellenkezőjét képviseli annak, amit te értékesnek gondolsz. Számodra a függetlenség, a szárnyalás a legfontosabb, a Bika szereti az állandóságot, a kiszámítható dolgokat. Hogy vele soha nem fogsz kijönni, az egészen biztos.


@@@@@@@@@@@@@@@

Kos

Feszültséget keltesz a környezetedben azzal, hogy önmagadat adod, mert hajlamos vagy olyan dolgokat tenni, amelyekkel másokat provokálhatsz. Törődésedet és megértésedet mutatod ki egy testvér vagy közeli barát felé. Ha összejövetelt szervezel, hívd meg a szomszédokat is.

Ikrek

Szeretnél kikerülni a figyelem kereszttüzéből, bár általában éppen az ellenkezőjére pályázol. Ha összejövetelen veszel részt, akkor szívesen veszed ki a részed a feladatokból, legyen szó a hús forgatásáról a grillen vagy a terítésről. Szívesen vagy hasznos tagja bármilyen rendezvénynek.

Skorpió

Bárhol is legyél, fantasztikusan fogod érezni magad. Úgy tűnik, hogy ezzel vonzod magadhoz az embereket. Használj ki minden adandó pillanatot. Az emberek személyes beszélgetéseket akarnak folytatni veled. Egy távoli ismerőstől származó hír le fog döbbenteni.

Nyilas

Dőlj hátra és hagyd, hogy egy szeretett személy vegye kezébe az irányítást. Nem kell, hogy mindig a középpontban légy. Nyiss az új lehetőségek felé, amelyek tálcán érkeznek feléd. Lazíts és hagyd, hogy a többiek gürizzenek most többet.

@@@@@@@@@@@@@@

Kos - Jég

Lehet, hogy sokan mondták már neked, hogy fagyos a szíved. Talán azért is, mert gyakran hidegnek, távolságtartónak, közömbösnek tűnsz másokkal szemben. Szemmel láthatóan a saját életed érdekel, hiszen úgy vagy vele, mások sem segítenek neked, mindenkinek egyedül kell boldogulnia az életben. Ám kevesen tudják, hogy a hűvös jellemed mögött és a jég alatt, ott van a forróság, a meleg vizek is, ahová csak a szeretteidet és bizalmasaidat engeded be. Velük szeretetteljes, törődő, és odaadó vagy, akikért bármit megtennél. A jég erejével győződ le ellenségeidet, szúrod le őket szavaikat, fagyasztod meg ereikben a vért. Amennyire félelmetes tudsz lenni, olyannyira nemes is.

Ikrek - Agyag

Agyagból van a szíved. Ugyanakkor pontosan abból, amiből te szeretnél. Mert az agyag egy képlékeny és formázható dolog. Te is ilyen sokoldalú vagy és bármivé tudsz válni. Folyamatosan formázod magad, néha pedig másokat másolsz, olykor meg hagyod, hogy téged formázzanak, mert hajlamos vagy engedni annak, akiben hiszel vagy akit szeretsz. Éppen ezért egy kicsit minden vagy és semmi sem, hiszen az agyag pusztán egy rugalmas, alakítható, de mégis masszív anyag és attól lesz valami, hogy mivé válik. De az agyag egyben egy finomszemcsés föld, és minden föld magában hordozza az életet és a termékenységet. Ezért vagy képes te is nagy dolgokra. Teremteni és alakítani a környezetedet.

Mérleg - Fény

A te szíved bizony fényből van. Beragyogod mások életét szépségeddel, tudásoddal, jellemeddel. Fényt viszel az életükbe. Megvilágosítod az elméjüket, jó tanácsokat adsz nekik és utat mutatsz. Megmelengeted őket mikor szomorúak és magányosak. Soha senkit sem hagysz a bajban, lehetőség szerint mindig mindenkit megsegítesz. Élteted és motiválod, táplálod őket, hogy fejlődjenek és haladjanak előre. Ne is csodálkozz azon, hogy vonzod az embereket, hiszen mindenki részesülni és sütkérezni akar a fényedben. Vágynak a szeretetedre, törődésedre, elismerésedre. Csak arra ügyelj, hogy a fényeddel ne vakítsd el őket, mert hajlamos vagy túl lépni a határaidon és kicsit jobban befolyásolni az embereket, mint kellene.

Skorpió - Szőr

Ne vedd rossz néven azt, hogy szőrős a szíved. Mert ez a szőr, nem mindig durva. Bár sokaknak első látásra valóban szigorúnak, félelmetesen tekintélyesnek, elérhetetlennek, érzelemmentesnek és talán még gonosznak, kegyetlennek is tűnsz. De ez csak az első pillantás, illetve annak mutatod ezt szándékosan, akit szeretnél megrémíteni vagy befolyásolni. Máskülönben szeretteid és barátaid részére pihe puha szőrből van a szíved, ami mindig kedvességgel, szeretettel, segítőkészséggel simogat másokat. Komolyan törődsz velük, védelmezed és lehetsőg szerint segítesz nekik. Igen, nálad ki kell érdemelni ezt a helyet, mert aki elveszíti, annak ritkán van visszaút.

Nyilas - Tűz

A te szíved tiszta lángokból áll. Egy merő tűz. Ez az örökké égő tűz motivál és hajt téged a mindennapokban. A szenvedély a legjellemzőbb tulajdonságod, már csak azért is, mert sokszor olyanokért is lángolsz, amikért mások nem. Emiatt vagy tele érzelmekkel, és ennek okán esel könnyen szerelembe. De ahogy a tűz intenzitása, úgy a te jellemed is könnyen is változik. Hol rettenetesen ég az a tűz, máskor alább hagy annyira, hogy már majdnem kihuny. Ezért szeretsz ki sokszor a dolgokból és az emberekből is. Ezért keresed folyton a friss és az új élményeket. Ám a tűz kettőssége a kapcsolataidat is meghatározza, hiszen képes vagy forrón szeretni másokat, odaadással égni értük, de ha valakire haragszol, valakit gyűlölsz, azt jó formán elevenen elégeted./b]

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Hosszas lelki válság után végre békére lelsz. Ha van valami hivatalos ügyed,
az most mindenképpen pozitívan végződik. Rengeteg terhet cipeltél mostanában
a hátadon, itt az ideje a lazításnak, és annak, hogy kiereszd magadból a sérelmeket.
Ne próbálj mindent egyedül megoldani. Felejtsd el azt is, hogy mindenki gondját a
hátadra veszed. Saját céljaidat, vágyaidat már régen a szőnyeg alá seperted. Ideje
lenne már azokkal is foglalkozni.

Egy jó tanács: senki sem válthatja meg egyedül a világot.Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencsehozó
  2016-08-08 14:18:49, hétfő
 
  Ahogy telnek az évek egyre több tárgy gyűlik össze otthonunkban - a szükséges dolgokon kívül. Annak idején az emberek felfedezték, mit milyen anyagokból kell készíteniük, ma már nem csak az anyagokat tartjuk fontosnak. A tárgyak energiája is lényegessé vált.

Lássunk most néhány praktikát, amelyekkel boldogabbá, biztonságosabbá
és jobbá tehetjük az életünket.

Tárgyak amik vonzzák a rosszat

1. Azok a figurák, amelyek sast ábrázolnak balszerencsét hoznak.

2. Az elefánt figurák, szobrok amelyeknek felfele áll az ormányuk szerencsét hoznak és segítenek a
rossz dolgok elkerülésében. Az olyan szobrok, amelyeken az elefánt ormánya lefele mutat bánatot, stresszt vonzanak.

3. A kutyás és oroszlános figurák közül azok amelyek a hátsó lábaikon állnak és nyitott szájjal ábrázolják ezeket az állatokat, negatív energiákat vonzzanak.

4. Azok az ajándékok amelyek nem tetszenek, bánatot hozhatnak.

5. Képek, rajzok amelyek zavaró elemeket tartalmaznak, feszültté teszik az embert, ezek is rossz hatással vannak azokra akik minden nap látják őket.

6.A halas figurák és képek nem hoznak szerencsét, vonzzák a betörőket.

7. Az agancsok betegségeket és traumákat vonzhatnak.

8. A gipszből készült figurák, apró tárgyak csökkentik az akaraterőt.

9. A repedezett, hibás tányérok és bögrék rosszkedvet szülnek.

10. A régi papucsok és ruhák vonzzák a negatív dolgokat.

11. Azok az apró sótartók, amelyeknek a peremén lerakódik a só negatív dolgokat vonzhatnak.

12. A kínai lámpák szomorúságot vonzanak.

13. A seprű a pénzt vonzza, de nem mindegy, milyen és hogyan tartjuk. A régi seprűk anyagi veszteséget okozhatnak. Aki este söpröget, elsöpri a pénzt a háztól. Ezért a nap első felében kell söprögetni.

Néhány tárgyat talán jobb ha kidobunk, hogy ne vonzzák a negatív dolgokat.

bidista.com
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 97 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 4767 db bejegyzés
Összes: 22079 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 61
  • e Hét: 1029
  • e Hónap: 9092
  • e Év: 640669
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.