Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 104 
Varázs gömb
  2019-01-06 06:29:46, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Négylevelű
  2019-01-04 16:07:22, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencse patkók
  2019-01-04 06:26:30, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
A disznó éve 2019
  2018-12-27 15:35:58, csütörtök
 
  2019 a békeszerető disznó éve lesz, amely csendben emelkedik
trónra 2019. február 5-én.

Különösen kedvező évnek ígérkezik olyan szempontból, hogy levonjuk
a következtetéseket: azokat, akik csak visszatartanak, lehúznak minket,
végleg ki kell törölnünk az életünkből, de békét kell kötnünk azokkal,
akik hiányoznak nekünk.

Ezenkívül ez az év egy új szenvedély éve és az ötletek és a tervek
megvalósításának éve, és igen, a kurta farkú lába nyomán sok jó fog
történni velünk!
Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Négylevelű
  2018-12-19 01:41:29, szerda
 
  Szerencsés szeretnél lenni,
de álmaidban sem hiszel?
Várod, hogy egy csoda révén,
egyszer gazdagabb leszel?
A csodáért tenni kéne,
elhinni, hogy létezik
és ha izzó vággyal várod,
egyszer csak megérkezik.

(Aranyosi Ervin)

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Skorpió
  2018-09-29 17:16:08, szombat
 
  Légy kicsit elnézőbb mások gyengeségeivel szemben. Nem tudhatják,
hogy valójában csak a büszkeséged és az egoizmusod miatt viselkedsz
ilyen sértő módon. Nem bírod a veszteséget, minden helyzetből
győztesként akarsz kikerülni.

Megszállottan keresed a nagy szerelmet, miközben ott van előtted, csak
nem veszed észre. Méltatlan kalandokba hajszolod magad, ami csak
tovább ront a helyzeteden. Próbáld lenyugtatni pattanásig feszült
idegeidet és megzabolázni vad energiáidat. Ne aggódj, hogy bármiről
is lemaradsz. Koncentrálj inkább a valódi érzéseidre, vágyaidra, az
értelmetlen lázadás, pótcselekvés helyett. Ne a világot okold a bajaidért,
te is tehetsz arról, hogy ide jutottál. Tarts ki még egy kicsit, Szenvedésed
hamarosan véget ér. Közelebb állsz már az újjászületéshez, mint hinnéd.
Fordulóponthoz érkeztél. Engedd el a múltat, Vár egy szebb jövő!

Ideje átértékelni a kapcsolataidat és az anyagi helyzetedet. Szembe
kerülhetsz a tévedéseid következményeivel és felismerheted, hogy
esetleg a munkahelyedtől, vagy bizonyos személyektől meg kell válnod,
mert az együttműködés a továbbiakban már nem azt nyújtja, amire
szükséged lenne. A megérzéseid felerősödnek, az elmúlt hónapokban
érlelődött terveidet lassacskán megvalósíthatod. Benned van a változ-
tatás igénye, mind a munkáddal, mind az érzelmi életeddel kapcsolatban.
Bátran vágj bele az elképzeléseid kivitelezésébe, vállald fel a kezdemé-
nyező szerepet. Ha visszanyered az önbecsülésedet, nem érzed majd
olyan elveszettnek magad, és a párkapcsolatod is stabilizálódhat, amire
már nagyon régóta szükséged lenne.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Szerencse bambusz
  2018-07-18 16:05:34, szerda
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Atlantiszról hoztuk
  2018-05-21 20:13:52, hétfő
 
  ATLANTISZRÓL HOZTUK - SZIMBÓLUMOK, AMIK GYÓGYÍTANAK

Erich Körbler fizikus kimutatta, hogy bizonyos szimbólumok formák, ha csak egy rajzolt motívum, bizony hatással van az életünkre. “Az új homeopátia" nem golyócskákon, hanem a test bizonyos részeire felrajzolt geometriai jeleken keresztül hat. A jelek által képviselt energetikai információ a szervezetben pozitív rezonanciát kelt, és mobilizálja öngyógyító erőit - olvashatjuk a repaelixir.blogspot.hu oldalán.

Gyakran alkalmazzák például a kereszt jelét (+), főként az ellenséges törzs felől jövő ártó, rontó varázslatok, gonosz szellemek ellen. A falu közepén, a faluház elé felállított magas árbócrúd tetején elhelyezett kereszt az egész falut védelmezi. A kereszt hatása egyébként abban rejlik, hogy minden rezgést kiolt, s ez műszerekkel is mérhető. Ezt a szimbólumot még rosszindulatú daganatok, káros sugárzások (vízerek, stb.) esetén is alkalmazzák.

Ha egyenes vonalakat (?) egymás alá, vagy mellé rajzolunk, akkor hatásuk erősödik, azaz összeadódik. Páros vonalszámnál erősít, páratlan vonalszámnál pedig energia-elvonás következik be. Gyulladás esetén például a testre rajzolt páratlan vonalszámmal csökkentjük annak intenzitását.

A bennszülöttek különböző színű vonalakat rajzoltak beteg testrészeikre aszerint, hogy a sebgyógyulást akarták-e gyorsítani, vagy a gyulladást csökkenteni.

A sinus jellel () minden káros folyamat megfordítható. Ha izomgörcseik voltak, akkor a lábikrájukra vagy karjaikra, gyomor vagy bélhurut esetén pedig a fájó szerv fölé rajzolták a sinus jelet.

Az Y jelet mindig a homlokuk közepére rajzolták. Ezzel stabilizálták gondolkodásukat. Ezen kívül alkalmazták még emésztési rendellenességek, menstruációs zavarok, vagy fejfájás esetén is fejpántokra rajzolva a mellékelt ábrák szerint.

Az Atlantiszi gyűrű mindentől megvéd

Az Atlantiszi gyűrű védelmező és gyógyító ereje rendkívüli. Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus találta meg 1860-ban a Királyok Völgyében végzett ásatásai során egy főpap sírjában.

A gyűrűn lévő mintázat egyből felkeltette a francia egyiptológus érdeklődését, mivel sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz. Az ábra meghatározott geometriai formákból elrendezett mintát mutatott.

A gyűrűre bukkanó egyiptológus végül arra a megállapításra jutott, hogy a sírban talált gyűrű Atlantiszról származik, és kora több ezer évre tehető. A gyűrű mintája egyértelműen az egyiptomi kultúra előtti civilizáció terméke, amely vagy ott jött létre, vagy később került oda, de amelynek mindkét esetben az ősi egyiptomiak voltak az örökösei. Az egyiptomi civilizáció akár az atlantiszival párhuzamosan is létezhetett, kereskedelmi, kulturális és szellemi kapcsolatokat fenntartva. Így is az egyiptomi pap birtokába kerülhetett a titokzatos gyűrű.

A gyűrű mintázata energiapajzsot képez

André de Bélizal, a modern kori radiesztézia egykori úttörője elsőként végzett komplex radiesztéziai vizsgálatokat a gyűrűn, és már az első pillanatban megértette, hogy rendkívüli erővel és hatáskörrel bíró tárggyal van dolga. Rájött, hogy az egyszerű geometriai formáknak egyenként saját, meghatározott jelentésük és rendeltetésük van, csakúgy, mint a teljes mintázatnak.

A gyűrű köralakjának, azaz a forma megválasztásának is lényeges a jelentése. Rajzolata három hosszú téglalapból, hat négyzetből és a formát két oldalról lezáró két háromszögből áll. Az összegyűjtött eredmények alapján André de Bélizal megállapította, hogy az atlantiszi jelet hordozó gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja.

A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése (vagy akár transzformálása) is.

A gyűrű jelképei

Az Atlantiszi gyűrű két végén lévő háromszögek a Szinuszt jelképezik, amelynek atlantiszi vonatkozásai vannak. A feltételezések szerint ugyanis onnan érkezett az atlantiszi kultúrát teremtő idegen civilizáció.

A Szíriusz az egyik legfényesebb és legközelebbi csillag, amely tulajdonképpen két csillagból áll: a Szíriusz A-ból és az azt ötvenévenként megkerülő “fehér törpéből", a Szíriusz B-ből. A Szinusszal számos ősi kultúra foglalkozott, és meglepően sokat tudtak róla. Az ősi egyiptomiak kultikus tiszteletet tanúsítottak a Szíriusz iránt, amelyet feltehetően az atlantisziaktól vettek át. A feltételezések szerint a gyűrűn lévő háromszögek a szinuszról érkező jeleket regisztráló antennák.

Nem kizárt, hogy a gyűrű háromszög alakú elemei a piramis energiáját is jelképezik. A háromszög továbbá fényt, mozgást, életet, bőséget, védelmet szimbolizál és a védőmágia egyik legfontosabb eszközévé vált. A két háromszög “Héraklész Oszlopait" (Gibraltár) jelképezte, melyek utat nyitottak Atlantisz felé. A háromszög istenséget, szentséget, gondviselést, védelmet is jelképez.

A gyűrű többi geometriai formái: négyzet - stabilitás, mozdulatlanság, alap (pl. a piramis alapja), a négy elem (levegő, víz, fold, tűz), az egyenlőség, a pártatlanság, a jog, az igazság, a tartósság. A négyzet és a téglalap a négy világtáj és a négy rendszeres szél megfelelői. (A három téglalap együtt ismét egy négyzetet alkot). A kör (gyűrű - az atlantiszi minta hordozója): végtelenség.

Védelem, gyógyítás, extraszensz képességek

A gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének, védi minden formájú külső agresszió ellen. Ennek oka a bizonyos kiváltságos formák által sugárzott, nagyon nehezen (vagy egyáltalán nem) áthatolható védőburok. A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan diszharmonizáló befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad. Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket, melynek maga a gyűrű is része.

A gyűrű második fontos tulajdonsága a gyógyítás. A test energetikai egyensúlyt állítja helyre, viselése közben kiegyenlítődik az aura. A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

A kutatók egyfajta antennához hasonlítják a gyűrűt, amely érzékennyé teszi viselőjét a “finom" üzenetekre, illetve segít felfedni parajelenségbeli képességeiket. Rogger de Lafforest szerint Jua, a főpap (akinek a sírjában találtak rá a gyűrűre) egyfajta különleges, vezeték nélküli telefonként használta gyűrűjét, hogy a beavatottakkal tartani tudja a kapcsolatot. A fáraók papjai - az atlantisziak misztikus titkainak örökösei - olyan hihetetlen módszereket ismertek, amelyeket a modern tudomány csak most kezd felfedezni.

A gyűrű fehér fényt sugároz

Az atlantiszi gyűrűn végzett mérések kimutatták, hogy sugárzása a fényspektrumbeli fehér fénynek felel meg. Tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmonikus élethez szükséges. Tisztánlátó személyek az emberi aurára gyakorolt pozitív, erősítő hatásáról számolnak be. A tárgyak sugárzására jellemző az áramlás, a mágneses mező bizonyos tulajdonságai, a hőmérséklet változékonysága és a fény egynémely attribútuma, mint pl. a visszaverődés képessége.

A színterápia a megfelelő hosszúságú hullám alkalmazása. Ez a gyógymód az ősi Egyiptomban, Kínában, Indiában és Görögországban is ismert volt és több. A betegséget a szervezet azon rendellenességének tartották, amely fényspektrumának egy adott hosszúságú hulláma, tehát egy adott szín abszorbeálását megakadályozta. E gyógyítás lényege a színek közötti arány visszaállítása. Az Atlantiszi gyűrű erre tökéletesen megfelel, hiszen az atlantiszi gyűrű, pontosabban annak rajzolata, alakja fehér fénnyel sugárzik, fényspektrumának minden színét tartalmazza. Más szóval a gyűrű maga egy “fényobjektum".

A Tutanhamon sír feltáróját is egy Atlantiszi gyűrű óvta meg a fáraók átkától

A gyűrű védő erejét Howard Carter, a Tutanhamon sírjának híres felfedezője “saját bőrén" is megtapasztalhatta. Howard Carter, aki már akkor az atlantiszi gyűrű birtokában volt, az 1920-as években ásatásokat vezetett a Királyok Völgyében Lord Carnavon anyagi és erkölcsi támogatásával. A munkálatokban résztvevő emberek a fáraó sírjának feltárása után nem sokkal titokzatos módon egymás után meghaltak. Az emberek a “Fáraó átkáról" kezdtek beszélni, és az ebben való hitet minden következő haláleset egyre csak erősítette. Maga Howard Carter pedig, aki a sír feltárásához a legnagyobb mértékben járult hozzá, természetes halállal halt meg 1939-ben, tizenhét évvel a sír feltárása után. A gyűrű azonban a feltárás idején állandóan nála volt.

Melyik gyűrű az igazi?

A gyűrű ereje a mintázatban rejlik, független attól, milyen anyagból, vagy ékkövek felhasználásával készítik. Az Atlantiszi gyűrű sokszorosított másai a gyártásban felhasznált anyagaikban különböznek. Gyakran ékkövekkel díszítik, de a gyűrű maga nem a felhasznált anyagok, hanem a meghatározott rend szerint elrendezett geometrikus formák sugárzása miatt aktív. Így akár a papírra lerajzolt minta is tökéletesen működik. Ilyenformán Atlantisz ezen öröksége teljesen ingyenes és mindenki számára hozzáférhető.

Tisztítsd meg, mielőtt felveszed

A vásárlás után a gyűrűt mosd le vízzel, amelybe egy csipetnyi tengeri sót oldottál fel. Ezzel azon személyek láthatatlan lenyomatait tisztíthatod le, akik addig a gyűrűt megérinthették. Ettől kezdve ne add más személyek kezébe, mivel a gyűrű tulajdonosa személyes energiamezőjének részévé válik, amely minden egyes embernél egyedi. Ha ez mégis megtörténne, ismételd meg a fenti tisztító kezelést. Ajánlott a gyűrűt háromhavonta 72 órára a tengeri sót tartalmazó vízbe áztatni.

Hogyan viseld a gyűrűt

Az atlantiszi gyűrű teljes felülete fehér fénnyel sugároz, de nyomokban felfedezhető benne minimális zöld pozitív és zöld negatív szín is. Így minden gyűrűnek két pólusa van és nem mindegy, hogy melyik oldalát hordjuk az ujjtő felé.

Mielőtt az új gyűrűt viselni kezdenéd, mérd meg előbb ingával (vagy kérjünk meg erre egy ingával bánni tudó személyt), hogy melyik oldala pozitív (pontosabban: melyik oldala felel meg a pozitív zöld színnek), és melyik a negatív.

Ehhez fektesd az asztalra a gyűrűt, és az ingát fölötte tartva a következő kérdést tedd fel; “Milyen pólusa van a gyűrű jelenleg vizsgált oldalának?" Ehhez azt a konvenciót fogadd el, miszerint a pozitív oldal megjelölése az inga jobbra való forgásának, a negatívé pedig a baloldalra való forgásnak felel meg. Ezután a pozitív oldalt mindig az ujjtő felé fordítva viseld a gyűrűt.

A gyűrű hatása természetesen nem helyettesítheti az orvosi kezelést, de kitűnő kiegészítője lehet az orvosi és a természetgyógyászati kezeléseknek. Amikor a gyűrűt a megfelelő ujjra húzzuk fel, egy adott akupunktúrás csatornában, illetve az ujjakon lévő reflexzónákban is energiaáramlást serkentünk. Ez egyrészt beindítja a szervezet saját öngyógyító erőit, másrészt a gyűrű vonzza a finom kozmikus energiákat is. Nagy a valószínűsége, hogy a gyűrűt nem fogod tudni állandóan viselni. Engedj magadnak egy kis időt arra, hogy kitapasztald, hogyan kell vele élned. Ne akarj túl sokat egyszerre, és bízz a Felső Énedben.

Forrás: http://repaelixir.blogspot.hu/

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Horoszkóp
  2018-04-30 17:55:27, hétfő
 
  Ezt az életleckét kell megtanulnod a horoszkóp szerint

Szinte mindenki akadályokba, feladatokba ütközik az életében legalább egyszer. Minden csillagjegye a saját fejlődési útját járja, más és más lecke, feladat elé állítja őket az élet. Milyen leckét kéne elsajátítanod, mit az, amit az élet a leginkább szeretne megtanítani a neked a boldogság érdekében? A horoszkópból kiderül.

Kos
A Kos rendkívül keményen dolgozik. Néha annyira belemerülsz a céljaid hajszolásába, hogy megfeledkezel a legfontosabb kapcsolataidról is. Éppen ezért meg kell tanulnod egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között.

Ikrek
Az Ikrek remekül érzi magát a kapcsolataiban. Viszont rá kell jönnöd, nem minden kapcsolatod érdemli meg a rá fordított időt. Tanuld meg, hogyan engedd el azokat, akikkel nem segítitek egymás fejlődését.

Mérleg
A Mérleg roppant kedves és önzetlen csillagjegy. Pontosan azt kell megtanulnod és megértened, hogy nem segíthetsz mindenkor mindenkinek. Ez még fontosabb, mint amikor mások érdekében a saját igényeidről mondanál le.

Skorpió
A Skorpió akár évtizedekig képes a régi sérelmeken rágódni. Nem véletlenül az életed egyik legfontosabb leckéje a megbocsátás. Bármilyen nehéznek is tűnhet, mégis felül kell emelkedned a sérelmeken akkor, ha esetleg a vétkes tőled sem kér bocsánatot.

Nyilas
A kalandor Nyilas szinte folyamatosan úton van. Időnként viszont arra használod az utazásokat, hogy a felelősségvállalás elől fuss el. Mindennél fontosabb, hogy megtanulj szembenézni a kötelezettségekkel is.

Vízöntő
A Vízöntő hajlamos a fellegekben járni. A legfontosabb, amit mindenképpen meg kell tanulnod az életed során, hogy mélyebb érzelmi szálakkal kötődj a szeretteidhez. Ugyanilyen fontos a szeretet kifejezése is.


A csillagjegyed szerint életed ezen területén számíthatsz a legnagyobb változásra az év hátralévő részében!

Kos

A Kosok a pénzügyeik terén fognak pozitív változást tapasztalni. Nem szabad hagynod, hogy a hirtelen jött növekedés a fejedbe szálljon és meggondolatlanul cselekedj. Érdemes hagynod a dolgot kibontakozni és engedni, hogy magát fialja a pénz. Ha kitartó vagy, az év végére szépen gyarapodhat a vagyonod.

Ikrek

Számodra a családi kapcsolatok terén várható jelentős változás. Ez jelentheti azt, hogy egy újabb taggal bővül a család vagy rég nem látott, elhidegült rokon tér vissza a család körébe. Esetleg a meglévő viszályok csendesülnek el és mélyülnek el eddig felszínesnek vélt kapcsolati szálak.

Mérleg

Olyan erőteljes változás fog történni az életedben, ami teljesen megváltoztatja azt, ahogyan eddig az emberekhez viszonyultál. Nagy örömmel fogod fogadni ezt a változást, amelyhez bizonyos fokú felelősség is társul majd, de nem bánod és bátran állsz a rád váró feladatok elébe. Ezzel egyetemben magadra is máshogyan tudsz tekinteni majd.

Skorpió

Ha eddig úgy érezted, hogy semmi nem akar összejönni az életedben, akkor itt az ideje, hogy felkészülj, mert szerencsés időszak következik. Fontos, hogy készen állj a változásra, mert okosan és ügyesen kell fellépned, hogy idejében nyakon csípj egy hatalmas lehetőséget. A szerencse mostantól a te pártodon áll majd.

Nyilas

Az idei nyár nagy és komoly változásokat hoz majd számodra. Olyan fontos feladatokkal kell majd szembenézned, amelyek alapjaiban fogják meghatározni a jövődet. Nem kell félned, mert ügyesen kiállod majd a próbát és biztos lehetsz benne, hogy nem lesz ezentúl olyan dolog, amire ne lennél képes a boldogságod elérése érdekében.

Vízöntő

Ezen a nyáron pozitív változásokat tapasztalhatsz meg, elsősorban a szerelmi életed területén. Lehet ez a már meglévő párkapcsolatod elmélyülése és lelki kapcsolatotok magasabb szintre emelkedése, ugyanakkor egy olyan új szerelem érkezése, amely fenekestől felforgatja majd az életedet. Komoly döntéseket kell meghoznod ezzel kapcsolatban, de a végén örömmel konstatálod majd a dolgok pozitív kimenetelét.

Június

Ki ne szeretne egy kis betekintést a nem túl távoli jövőjébe? Éppen erre gondoltunk mi is! Görgess lejjebb és tudd meg, hogy a csillagjegyed alapján, neked mit tartogat a nyár első hónapja, a június!

Kos

Érzed, hogy az út a lábad alatt folyamatosan formálódik, miközben nagy változások elé tekintesz. Az elméd éles, figyelmes és tiszta az önfejlesztés érdekében tett erőfeszítéseid nyomán. Bizonyos kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy amit jól csinálsz, az nem tökéletesen jó, de ne feledd, csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit.

Ikrek

Egy nagyon kalandos születésnapra számíthatnak az Ikrek. Mély és szenvedélyes érzelmek fogják színesíteni a június hónapot, amelyek újra írják azt, amiről úgy gondoltad, hogy teljesen kontrollvesztett lett az életedben. Mentálisan olyan erőt fogsz érezni magadban, amely segíteni fog benne, hogy mindent a helyére tegyél, ami az elmúlt időszakban kisiklott. Ne maradj a komfort zónádban, vállalj kockázatot, törj ki a kereteid közül és ne félj attól, hogy megbotlasz, ha egy új útra lépsz.

Mérleg

Rengeteg inspiráció fog érni téged júniusban, amelynek kapcsán sok, régóta feltett kérdésre megtalálod majd a válaszodat, amelyek eddig megakasztották az életedet. Nagyon intuitívnek fogod érezni magad. Szükségét érzed annak, hogy megszabadulj a környezetedben tapasztalt zűrzavartól. Nyugalom, mindennek eljön az ideje.

Skorpió

Egy friss és örömteli új kezdet vár rád júniusban. Kezdj tiszta lappal és add át magadnak a lehetőségeknek. Jelentős és pozitív változásokra számíthatsz pénzügyi, szakmai és kapcsolati téren is. Bár néhány változás kezdetben keserédesnek tűnik majd, összességében elmondhatod, hogy minden a legjobban alakult.

Nyilas

Olyan új lehetőségek érkeznek az utadba, amelyek segítenek leküzdeni az önbizalomhiányodat. Ne feledd, a reakciód hatással lesz az érzelmi és mentális jólétedre. A változás nem mindig rossz dolog, sőt. Amellett semmi nem tart örökké, így minden csak hozzáállás kérdése. Tedd félre a nosztalgiázást és tarts előre, a pozitív változások irányába.

Vízöntő

A kreativitás és szenvedély hónapjának nézel elébe. Olyan dolgokra összpontosíts, amik most kifejezetten fontosak számodra, amelyektől úgy érzed, hogy végre teljes lehet az életed. Egy érzelmi forgószél magával ragadhat, ha nem állsz neki ellen, mivel romantika bukkan fel a láthatáron. Nyisd ki a szívedet, mert ezért a személyért nagy valószínűséggel megéri.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
Éves horoszkóp 2018
  2018-03-28 16:28:17, szerda
 
  Mérleg

2018 a Mérlegek számára stratégiai év lesz, tele fontos döntésekkel, biztos szakmai és társasági talajjal a lábuk alatt. Mindezek egyetlen feltétellel következhetnek be: ha kellően türelmes és kitartó leszel, ugyanis semmi sem adatik meg könnyen.

Ebben az évben valójában bármi megtörténhet. Ez lehet életed legforradalmiasabb 365 napja, melyet hirtelen bekövetkezett, váratlan események, radikális változások, nyakatekert körülmények sorozata ráz fel. Akár elhiszed, akár nem, ebben az évben főként a szabadságot, az újat és az eredetit keresed. A banális, sztereotipikus feladatok már nem kötnek le, inkább olyan munka iránt érdeklődsz, mely igénybe veszi a kreativitásod és az igényességed. Ha új állást keresel, biztosan ezeket a szempontokat veszed figyelembe.

A szakmádban ősszel áll be változás, amikor sikerül neked a felmerülő helyzeteket a saját előnyödre fordítanod. Remek lehetőségeket fogsz ki, melyeket ügyesen és okosan aknázol ki. Terveket szősz, és sokkal bátrabban tekintesz a jövőbe. Ami a pénzügyeket illeti, nyugi, idén sem fogsz meggazdagodni.

Az év első felében nagy lesz benned az empátia. Pontosan tudod, mit akarsz a környezetedtől és saját magadtól, többé már nem vársz támogatást tőlük, hanem te magad támogatod őket. Mosollyal az arcodon mész elébe a kapcsolatoknak, még akkor is, ha nátha vagy a távolság választ el benneteket egymástól. A régi viszonyok kibírják a megpróbáltatást, a frissebbek bár megsínylik, de túlélhetik - amennyiben ti is ezt szeretnétek. Csakis rajtatok múlik, a csillagok ebben nem ítélkeznek.

Az egészséged komoly fejtörést okoz, ha érzékeny vagy az időjárás változásokra és a hőmérsékletingadozásra. Számíts gyakori meghűlésre, náthára.

Skorpió

Egyre több időt töltesz azzal, hogy meggyőzd a feletteseid arról, képes vagy a szakmai feladatok teljesítésére, ez azonban a családi életed rovására megy. Nem kell máris nagy szakításokban vagy válásokban gondolkodnod, mindössze a fáradtság, a stressz és a gondok hidegítik el a kapcsolatot, meglehetősen hosszú időre. Ne menekülj a társasági élettől, próbálj meg sokat utazni - ezzel segítheted a fejlődésed. De légy ura önmagadnak, és folyamatosan tartsd a kapcsolatot a kollaboránsaiddal, légy szisztematikus és a lehető legalaposabb!

Anyagiak terén nem fogsz semmiben sem hiányt szenvedni. Tény, hogy több pénzre vágysz, hogy többet szeretnél megengedni magadnak, de már eleve jobban viszed másoknál, tehát ne légy telhetetlen! Ami a legrosszabban érint téged ebben az évben, hogy a munkahelyeden inkább szavakkal tüntetnek ki, mintsem bónuszokkal és fizetésemeléssel. Jó példának hoznak fel számos helyzetben, de az előléptetés vagy a hivatalos elismerés még várat magára. Állnod kell a próbát ezekben a pszichológiai tesztekben, melyek a türelmed és a állhatatosságod teszik próbára.

A magánéleted is forrni fog. Változásra vágysz, újra akarod gondolni a kapcsolatod és a partneredhez való viszonyulásod. Az egyedülálló Skorpiók számára új szerelmek vannak kilátásban, olyan énjükkel ismerkedhetnek meg a kalandok során, melyről eddig nem is tudtak! Ha már kapcsolatban élsz, nehéz időszak elébe nézel. A döcögő, amúgy is sérült viszonyok idén a megkönnyebbülést hozó szakításhoz vezethetnek.

Az egészségedet a szellemi fáradtság és a stressz gyötri. A megfelelő táplálkozás, kevés sport és némi étrendkiegészítő azonban megment a komolyabb gondoktól. Ha úgy érzed, hogy szükséges, kérd ki a háziorvosod vagy egy dietetikus véleményét.

Nyilas

Ebben az évben a makacsság és az érzékenység ural téged, ennek hatására pedig ujjal fogsz mutogatni mindenkire, aki valaha is megbántott. Valójában már megbocsájtottál nekik, de azért örökre az emlékezetükbe vésnéd, amit veled tettek, mert úgy gondolod, csakis ettől lehetsz majd boldog a későbbiekben.

A családod lesz az univerzumod közepe, még akkor is, ha a ritmus, melyet önmagadnak diktálsz, túl sok időt elrabol a meghitt együttlétekből. Az év első fele kedvez a komoly munka által megszerzett sikerélményeknek. Ezzel szemben, 2018 második felében meglepetésekre kell számítanod, váratlan eseményekre, derült égből villámcsapásként eléd táruló lehetőségekre, olyan helyzetekre, melyek új cselekvési stratégiákat követelnek tőled.

Az év folyamán több égitest is hatást gyakorol az életedre. Az is benne van a pakliban, hogy ettől az évtől kezdve, a bolygóállás hatására teljesen más színben látod majd a világot. Saját magadban is sikerül új tulajdonságokat felfedezned, az életkörülményeid javulnak, az energiaszinted az egekbe szökken, akárcsak az életkedved. Pár hónappal később pedig rádöbbenhetsz, teljesen megváltoztál.

Egyike a leckéknek, melyeket idén meg kell tanulnod, az önuralom és az indulataid visszafogása. Kordában kell tartanod az agresszivitásod és a birtoklási vágyad, főként a párkapcsolatodban. Azt érzelmekről is meg kell tanulnod egyet s mást, elsősorban azok állandóságát és mélységét. A szexuális éhséged is moderálnod kell, a felgyülemlett energia levezetésére pedig ott a sport.

Az egészségeddel is minden remek lenne, ha találnál időt és alkalmat a rutinvizsgálatok elvégzésére, és ellátogatnál egy specialistához még akkor, amikor a panaszok még a kezdeti fázisban vannak. Ezzel sok későbbi fejfájást megspórolhatsz.

 
 
0 komment , kategória:  Ezoteria  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 104 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 276 db bejegyzés
e év: 1218 db bejegyzés
Összes: 23847 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 461
  • e Hét: 10969
  • e Hónap: 31869
  • e Év: 73957
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.