Belépés
sayuri.blog.xfree.hu
Önmagában a szeretet nem elég.Féltő gonddal kell őrködnünk az emberek felett,akiket szeretünk,sosem elég azt mondani ,szeretlek,hanem minden áldott nap ki is ke... cseresznyák brigitta
1972.01.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 105 
Darwin-díj 2006
  2008-11-21 20:22:00, péntek
 
  Darwin-díj 2006

Nyilvánosságra hozták az ostoba halálokért járó úgynevezett Darwin-díj nyerteseit: 2006 győztese az a pár lett, akik belemásztak egy héliummal töltött reklámballonba, és kénytelenek voltak saját bőrükön megtapasztalni, hogy az élethez bizony elengedhetetlen az oxigén.

A 21 éves Jason és a szintén 21 éves Sara még azzal sem védekezhet, hogy tettüket alkohol vagy más kábítószer hatása alatt követték el júniusban. A rendőrségi jelentés szerint halálukat a hélium okozta. A Darwin-díjat kiosztó társaság a díjazottakat bemutató hírlevelében megjegyzi: az eutanázia támogatói leginkább a héliumot ajánlják, hogy a menthetetlen betegeket fájdalommentesen segítsék halálba.

Alig csúszott le a dobogó legfelső fokáról az a brazil férfi, aki egy vállról indítható gránátvető töltetét próbálta úgy szétszerelni, hogy előbb az autójával áthajtott rajta. Miután erre a gránát nem reagált, egy kőtörő kalapáccsal esett neki, ami túlságosan is hatásosnak bizonyult: a gránát végül szétesett, de vele együtt a brazil férfi, hat autó és a műhely is, ahol az eset történt.

Harmadik helyen az a szakmájában nem túl képzett villanyszerelő szerepel, aki sárkányeregetéssel múlatta az időt, de mivel rövid volt a zsinór, azt egy rézkábellel hosszabbította meg. Ez jól működött, és a fizika törvényeinek engedelmeskedett akkor is, amikor egy magasfeszültségű vezetékhez ért: az elektromosság végigfutott a rézkábelen, egészen a 26 éves villanyszerelőig.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Indiában történt
  2008-11-21 20:21:05, péntek
 
  Indiában történt

Indiában egy férfi, Frankie Sinnah, váratlanul beállított saját temetésére.
Korábban Synnah eltűnését felesége jelentette a rendőrségen, a nyomozók pedig nemsokkal ezután közölték a családdal, hogy az egyik kórházban meghalt egy férfi, akire illik a személyleírás. A holttestet a férfi bátyja és unokaöccse is azonosította, mint utólag kiderült, tévesen.
Valójában a férfi csak munkát keresni utazott egy másik városba, ahol egy barátjánál szállt meg, és feleségét hiába próbálta elérni telefonon.
Mikor megjelent saját temetésén, az egész család boldogan ugrott a nyakába. Az ismeretlen hullát pedig szépen visszavitték a kórházba.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Kincsesbánya
  2008-11-21 20:19:52, péntek
 
  Kincsesbánya

1872-ben két veterán aranyásó, Philip Arnold és John Slack Európában 35 ezer dollár értékű gyémántot vásároltak. Hazatérve az államokba, a drágaköveket Wyomingban elásták. Sikerült meggyőzniük a San Francisco Bankot, hogy gyémántlelőhelyet találtak, és 700 ezer dollárt kerestek az üzleten.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Örökségek
  2008-11-21 20:18:23, péntek
 
  Örökségek

Ms. Eleanor Ritchey, a Quaker State Oil társaság alapítójának unokája 1968-ban halt meg. Vagyona 12 millió dollárra rúgott.
Scott Bieber írta az esetről a Trusts and Estates című újságban: "Végakarata szerint a hölgy 1700 pár cipőt és 1200 doboz íróeszközt hagyott az Üdvhadseregre. A maradékot a kutyák örökölték."
A kutyák tényleg kutyák voltak - Ritchey mintegy 150 kóbor kutyát fogadott örökbe.

Amikor az amerikai hazafi, Patrick Henry meghalt, mindenét feleségére hagyta - amennyiben az nem megy újra férjhez. Ha mégis, akkor akkor vissza az egész. "Boldogtalanná tenne az érzés" - magyarázta a végrendeletben - "hogy amiért egész életemben dolgoztam, egy másik ember feleségét boldogítaná".
A hölgy mindezek ellenére újra férjhez ment.

Robert Louis Stevenson, a "Kincses sziget" írója saját születésnapját próbálta egy nőre hagyni, aki mindig amiatt panaszkodott, hogy a születésnapja pont Karácsonykor van. Az időpont egybeesés miatt a karácsonyi ünneplés mindig elnyomta a születésnapot.

Egy francia ügyvéd 10000 dollárnyi pénzt hagyott egy helyi bolondokházára. Az úriember azzal indokolta ezt, hogy "ez csak egy kis hála az ügyfeleim felé".

Az ausztrál Francis R. Lord egyetlen shillinget hagyott a feleségére, hogy az "felülhessen a villamosra, és elmehessen valahová, ahol vízbe fojthatja magát".
Az örökséget sosem vették fel.

Sandra West, egy gazdag 37 éves Beverly Hills-i polgár 3 millió dollárt hagyott bátyjára hogy rendes temetést tudjon neki szervezni. A hölgyet kedvenc selyem hálóingjében és Ferrarijában, az "ülést kényelmes pozícióba állítva" kellett eltemetni. A Ferrarit bebetonozták, nehogy valaki kiássa és elhajtson vele.

Egy amerikai nő mindenét Istenre hagyta. A törvényszék a helyi seriffet bízta meg, hogy felkutassa a kedvezményezettet. Néhány nap múlva a sheriff visszatért, és leadta jelentését, miszerint "az alapos és szorgalmas keresés eredménye szerint Isten nem lelhető fel ebben a megyében".

A híres hasbeszélő Edgar Bergen, 10000 dollárt hagyott az Amerikai Színész Alapítványra - azért, hogy Charlie McCarthy nevű bábuját évente egyszer elvigyék egy előadásra.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Nehéz sors
  2008-11-21 20:17:07, péntek
 
  Nehéz sors

Tanítónőkre vonatkozó szabályok 1915-ből az USÁ-ból:

1. Nem mehet férjhez, amíg a szerződése érvényes.
2. Nem tarthat férfival kapcsolatot.
3.Este 8 és reggel 6 között kötelező otthon tartózkodnia, kivéve ha iskolai rendezvényen vesz részt.
4. A belvárosi fagylaltosoknál nem tartózkodhat.
5. Nem hagyhatja el a várost, csakis a polgármester engedélyével.
6. Nem utazhat automobilon férfi társaságában, kivéve ha az illető az apja, vagy fivére.
7. Nem dohányozhat.
8. Nem viselhet élnék színű ruhákat.
9. Semmilyen körülmények között nem festheti a haját.
10. Legalább két alsószoknyát kell viselnie.
11. A szoknyája hossza maximum két arasszal érhet a bokája fölött.
12. A tanterem tisztántartása érdekében kötelező:
naponta egyszer sepregetnie,
hetente egyszer felsikálnia a padlót,
naponta egyszer letisztítania a táblát,
reggel 7-kor begyújtania a tanteremben, hogy 8-ra meleg legyen.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Zsebkéssel szabadította ki mag
  2008-11-21 20:14:53, péntek
 
  Zsebkéssel szabadította ki magát

Az Ohio-i Madisonban egy 83 éves farmer, James Cockerham hihetetlen kitartásának és akaraterejének köszönhetően menekült meg, amikor traktora felborult, és maga alá temette az idős férfit. A férfi először segítségért kiáltozott, de senki nem volt a közelben.
Ekkor jutottak eszébe a mosómedvék. A kis kártevőknek gyakran szokott csapdát állítani a földjén, és azok mindent megtesznek, hogy kiássák magukat a csapdákból. Elővette hát a gazda a zsebkését, és elszántan ásni kezdett. Csak ásott, ásott, nem törődve a sérüléseivel. Négy órányi kemény munkával egy egész árkot kapart ki, amin végül ki tudott bújni a traktor alól.

 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Trükkös
  2008-11-21 20:13:24, péntek
 
  Trükkös

Egy Fort Worth-i (Texas, USA) bolti tolvaj simán lerázta a rendőröket üldözés közben úgy, hogy egy csatornába bújt előlük. Valószínűleg élete végéig élvezhette volna zsákmányát és a szabadságot, ha később nem megy vissza a boltba, hogy az ott jelenlevő riportereknek eldicsekedjen azzal, sosem fogja elkapni a rendőrség
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Betörés négy keréken
  2008-11-21 20:12:29, péntek
 
  Betörés négy keréken

A németországi Saarbrückenben elfogtak a rendőrök egy kerekes székben ülő betörőt. A 43 éves Michael Maiert éppen rajtakapták, amint egy csavarhúzó és feszítővas segítségével próbált bahatolni egy irodába. Kiderült, hogy a férfi már egy üzletbe is betört néhány házzal arrébb, de oda nem tudott bejutni, mert az ajtón belül nem volt akadálymentesítés.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Balfékek
  2008-11-21 20:11:20, péntek
 
  Balfékek

A brit Sunday Express listája az utóbbi évek legnagyobb balfékeiről: - John Bloor véletlenül összekeverte a pillanatragasztó tubusát az aranyér elleni kenőcs dobozával, és véletlenül összeragasztotta farpofáit. - Henry Smith egy lopott hifi berendezéssel érkezett haza, ahol a rendőrség egyből letartóztatta. A tolvaj lebukásához nagyban hozzájárulhatott az a tény, hogy homlokára nagy betűkkel ez volt tetoválva: "Henry Smith". Mint ügyvédje a bíróságon kiemelte: "Ügyfelem nem egy túl brilliáns elme." - Michael Robinson felhívta a rendőrséget, hogy bombával fenyegetőzzön, de sokallotta a hívás díját. Ezért azt kiabálta a rendőröknek, hogy hívják vissza, majd megadta saját telefonszámát is. - Paul Monkton egy rabláshoz olyan menekülőautót használt, amelyen saját neve és telefonszáma félméteres betűkkel volt kiírva. - Julia Carson temetésén az elhunyt egyszer csak felült a koporsóban, és megkérdezte a búcsúztató családtól, hogy mi az ördög folyik itt? A szertartás aztán akár folytatódhatott is volna tovább, ugyanis a lánya az átélt sokktól a helyszínen elhalálozott. - A Margate és Victoria állomás között a zsúfolt vonaton az utasok illedelmesen elfordították tekintetüket, amikor John Henderson és Zoe D'Arcy nemi kapcsolatba lépett, de elkezdtek panaszkodni amikor az aktus végén a pár cigarettára gyújtott.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
Kerti törpe kiállítás
  2008-11-21 20:10:14, péntek
 
  Kerti törpe kiállítás

Amerikában, Springfieldben keresi a rendőrség azokat az elkövetőket, akik egyik éjszaka egy ház előtti füves területre összegyűjtöttek a környékről 75 darab kerti törpét és különböző állatfigurákat, és azokat művészi módon elrendezték. A furcsa kiállítás darabjairól készült fotók megtalálhatók a helyi rendőrség honlapján, és a tárgyakat a jogos tulajdonosok átvehetik a rendőrségen.
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen, de igaz történetek  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 105 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47938 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 658
  • e Hét: 5861
  • e Hónap: 16212
  • e Év: 16212
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.