Belépés
jaksika.blog.xfree.hu
"Nemes szép élethez nem kellenek nagy cselekedetek, csupán tiszta szív és sok sok szeretet" J.I. Jaksika
1951.07.31
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 63 
Egy kedves Új Évi áldás:
  2011-12-31 23:30:08, szombat
 
  Szia Jaksika! A bátyám Jakab János, és mi Jaksinak becézzük:))
Neked is B.U.É.K. 2012.

Egy kedves idézet:
"Amikor házadat építed, minden tégla számít. Amikor jellemedet építed, minden gondolatod beleszámít. "

Itt van 2011-es évnek vége. A 2012 év elé tiszta lappal indulhatunk, ha...

Szentelj egy fél órát rá, hogy átgondold, mi az, amit szeretnél itt hagyni a 2011. évben, amit nem vinnél magaddal 2012-es évbe.Bármi, amit úgy gondolod, érdemes letenni, mert nem szolgál már Téged, és akadályoz fejlődésedben.Lehet akár egy gondoldat, egy félelem valamitől, bármi..., ami nem vezet sehova.Bocsáss meg a Önmagadnak, és a környezetednek! Légy hálás mindenért amid van, és azért is, ami távozni szeretne! Engedd el bátran! Semmi egyéb teendőd nincs, csak jelentsd ki, válaszd azt, hogy ezeket egyszerűen elengeded... És engedd meg, hogy eltűnjenek Életedből... Köszönd meg, hogy eddig részei voltak az életednek, és nyilvánítsd ki a szándékod, hogy tovább nem tartasz rájuk igényt.

Egy kedves Új Évi áldás:

Áldott legyen a szív, mely hordozott,
és legyen áldott a kéz, mely felnevelt!
Legyen áldott eddigi utad,
és áldott legyen egész életed!
Legyen áldott benned a Fény,
hogy másoknak fénye lehess!
És áldott legyen a Nap sugara,
mely melegíti a szíveket!
Így válsz meleget adó forrássá,
a szeretetre szomjazóknak,
és legyen áldott támasz karodnak,
a segítségre hozzád fordulóknak!
Legyen áldott gyógyír szavad!
Minden hozzád fordulónak.
És legyen áldást hozó kezed,
azoknak, kik érte nyúlnak.
Áldott legyen mosolyod!
Légy vigasza a szenvedőknek!
Légy te áldott találkozás,
minden téged keresőnek!
Legyen áldott immár, minden bűnöd, vétked, hibád!
Hiszen aki megbocsátja, végtelenül szeret, imád.
Őrizzen hát ez az áldás!
Fájdalmadban, szenvedésben,
örömödben, bánatodban
bűnök közti kísértésben!
Őrizzed meg tisztaságod!
Őrizzed meg kedvességed!
Őrizzed meg önmagadnak,
és a téged szeretőknek!A dolgok, amelyek kialakultak benned, körülötted, a tegnap döntéseiből keletkeztek. Légy hálás értük, mert bármennyire hihetetlenül is hangzana számodra, a tanítóink! Ha mélyen belegondolsz, belátod mennyire igazak ezek a sorok! A tegnap az amikor a holnapod megalapozod, igaz? Ez azért tiszteletre méltó benned, mert amikor azt a döntésedet kellett meghoznod, csak annyi telt ki tőled. A szándék, mely akkor benned fogant és vezérelt, tiszta volt. Ennyit tudtál tenni. Ha ezt belátod, a dolgok általa és benned, változásra kerülhetnek, csak az által, ha megjön a felismerés mellé. A téged körülvevő dolgok, betegség, családi, baráti kapcsolatok konfliktusai, vagy más, akár anyagi természetű megoldásához, kezeléséhez fogadd szeretettel Joe Vitale: Hoponopono c könyvének elektronikus változatát, amit csatoltan küldök.

Gondold át életedet alaposan, érezd át, mi az ami leköszönne életedben! És hangolódj arra, ami vár Rád. Hangolódj rá a lehetőségeidre, és gyújtsál meg egy gyertyát akár, kapcsolj be magadnak olyan lágy zenét, ami segít a kikapcsolódásodban, és érezz! Ne legyenek elvárásaid azzal, hogy mit kellene láss, csak érezd, ahogyan gondolataid csak jönnek-mennek... A gondolatok, esetleg képek, arra szolgálnak, hogy segítsenek áttekinteni a képet! Ami te vagy... Így, Önmagadat lecsendesítve, engedd meg magadnak, hogy beköszöntsön az az új, ami Téged szolgál ezután. ( ha segítséget szeretnél ebben, ehhez, bátran jelezd felém! Anikó)

Érdemes átgondolni, mi mindent szeretnénk ezentúl másképp csinálni az Életünkben. Új Évkor sokan fogadalmakat tesznek, amelyeket soha nem tartanak be. Azért ne tegyél te fogadalmat, hogy megszeghesd! Ne engedj magadnak keserűségre okot, hogy megint nem sikerült? Ezért csináld másként! Minden este, amikor lefekszel, gondold át a napodat, és keresd benne azt, ami örömet adott, örömmel töltött el. A többit elengedheted, az nem számít már. Csak azzal foglalkozz, ami a jó volt benne.Tudd meg, hogy minden isten áldotta nap, egy újrakezdésre lehetőség. Új csodák, új lehetőségek várnak rád, és minden nap elhatározhatod, hogy a környezetedben lévő dolgokra másképp reagálsz majd. Sokszor azt gondoljuk, velünk már semmi jó nem történik, pedig annyi mindennek lehet örülni!Ne nagy dolgokra gondolj, elég az a kicsi, ami van és ami tegnap még esetleg nem sikerült... nézz meg egy madárraj röptét, egy virágot ablakodban vagy a virágosnál..., elég a jókedvhez egy napsütéses nap. Életünk tele van csodákkal, amit mindennap megtapasztalhatunk, ha nyitottak vagyunk rá. Állj készen befogadására! Tartsd magad gyermekien nyitva, hogy a csodák történését lelked befogadhassa! Gyakorold!

Mondd, elégedett vagy azzal, ahol most tartasz? Ha nem, akkor ideje változni, változtatni, akár a hozzáállásodon, amit eddig tanúsítottál, és mely ide vezetett, ahol most vagy. Ha ezután mást szeretnél megtapasztalni, másképp állj dolgokhoz, és! Gondolkodnod is más módon kell.

Tedd le a terheidet! Ezek a gondolataid, és abból fakadnak, ahogyan élsz. Tudd meg, hogy határtalanul végtelen energia van benned is, és körülötted is, csak egyben azok a gondolatok, melyekkel életedet megoldani szeretnéd, blokkokat képeznek érzelmeidben, és távol tartják tőled a szerencsés eseményeket, melyek várnak még rád. Mik azok, amihez ragaszkodsz? Engedd el bátran! Ne félj attól, hogy akkor elveszíted, ha nem kapaszkodsz belé! Állj meg egy pillanatra, és idézd fel gyermekkorodból annak egy jelenetét, amikor édesanyád vagy édesapád segített egy problémás helyzetet megoldani! Biztosan volt ilyen. És ahogy az ő segítségére, támogatására hagyatkozhattál, ugyanúgy most is megvan ez a támogató segítség! Csak ezt kell fókuszálnod! Csihold fel magadból a segítségkéréshez az erőt! Ne magadra, az egodra hagyatkozz! egy
Félelmeink csak egy gondolat, ami nem megfogható. Nem is létezik, csak azzal tartjuk életben, ha erőltetjük és rágondolunk! Ha elengeded a félelmeidet, mert a gondolataidat átlátva, megvilágításba helyezed azokat, megszűnnek félelmeidként működni.

Vegyél csak kezedbe gondolatban egy zsákot, és dobáld bele az összes megoldásra váró gondod, félelmed, problémádat! Szabadulj meg így is akár, tőlük, ne vidd át az új évre azokat! Mert ha elengeded őket, azok is elengednek téged.Amire vágysz, a Vonzás törvénye alapján, mágnesként vonzódik, közeledik hozzád.

A görcsöléseddel ne akadályozd immár, hogy odaérjen hozzád! Az Életnek nem a blokkjaidra van szüksége, hanem Rád. Akkor tudsz önmagaddá válni, ha ellazulsz. Így Életed megkaphat Téged végre, és Te megkapod az Életedet.

Blokkok oldásában segítséget nyújthatok akár magam is,
és ajánlani tudom neked a Moksa Elixírt ehhez, aminek pont az életenergia útjának a tisztítása a feladata. Igény szerint többet is megtudhatsz róla, ha érdekel...Nemrég a TV2-n leadott adás: http://tv2.hu/naplo/video/cseppekbe-zart-informacioHa nem elérhető, akkor itt is megnézheted, ahol a Duna TV-s műsoron át egyéb tapasztalatokat, és előadásokat is találsz. http://www.youtube.com/user/moksaelixir/videos?view=u Január 2-án este webkonferencián beszélhetsz Márkus doktorral is, aki feltalálta a cseppeket, és MOKSA ELIXÍR néven forgalomba hozta. Ha személyes kérdésed lenne esetleg, amire nem találtál még választ, keress meg bizalommal engem akár.

Az igazi gyógyulásunk csak a test-lélek-szellem egyidejű kezelésével bekövetkezhet be, mivel minden betegség, ami van, pszicho-szomatikus, vagyis, a psziché, a lélek betegíti meg a szomát, a testünket. És jó, ha azt is tudod, hogy mielőtt a világon a betegség megteremtődött, a Teremtőnk adott a világnak gyógynövényeket, amiből a gyógyítás eredtethető.

Életünk egy ajándékutazás, a legtöbbet kell kihozni magunkban belőle! És gyorsvonat is egyben, és olyan sebesen tovasuhan, hogy amire felocsúdunk, már vége is. Élvezd hát ezt az utazást, mert az a te életed, úgy, hogy amikor majd a végére értél, elmondhasd: Éltem.

"Akár hiszel abban, hogy meg tudod csinálni, akár nem, mindenképp igazad van. Élet mindig igazolni fog!"
Henry Ford


Tiszta szívemből kívánom neked, hogy a 2012-es évben minden sikerüljön, amire vágysz, és ami a fejlődésedet szolgálja.Áldásokkal teli, egészségben, szeretetben, békében, és bőségben teli Új Esztendőt Kívánok!

Szeretettel, ? ?

? ? ? ? Anikó

06 70 413 2347

ori.aniko@gmail.com

?" Isten, nem adott addig betegséget az emberre, amíg a gyógynövényt, a szimbólumokat és a feltétel nélküli hitet megteremtette, amely elmulasztja a betegséget. A gyógyítás által mi maguk a gyógyítók is gyógyulnak. Ezt teszi a szeretet hatalmas varázsereje!"?" Az infuzió és a tabletták nem mindig a legmegfelelőbb kezelés egy beteg számára. Sokszor csak annyi kell, hogy megérintsen az, akit szeretsz, hogy halld a hangját, és tudd, hogy hazaérkeztél. Néha ennyi is elég ahhoz, hogy visszatérj a másik oldalról."

Ennek az e-mailnek a tartalma személyes és bizalmas, csak a címzettnek szól. Ha Ön nem a címzett, kérem, törölje az üzenetet és azonnal tájékoztassa a levél küldőjét. Tilos a levélről másolatot készíteni, azt továbbítani, vagy más célra felhasználni. A levél elküldése után nem vállalok felelosséget annak tartalmi és alaki változásaiért.Dancs Jánosné Anikó Oriflame Menedzser
my.oriflame.hu/anikooriflame
 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
B.U.É.K.2011
  2011-01-04 10:43:09, kedd
 
  Megkésve bár de annál nagyobb szeretettel írom neked ezt a pár sort........
Álmodtál egy boldog évről,
reménykedtél igaz szivből.
A REMÉNY mára tovaszállt,
az ÁLMOD is már messze jár.
De vár az ÚJ ÉV ismét Téged,
reményt hoz és büszkeséget.
Vágyat ébreszt,s újra éltet,
boldogabbá tehet Téged,
élteted még meseszép lehet!!
Boldog Új Évet kivánok
NEKED )))..

Nagyon Sok .Puszi Anikó
 
 
1 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
A szeretet nagy gazdagság,
  2010-08-13 08:17:59, péntek
 
  A szeretet nagy gazdagság,
Boldogságot nyújtó jóság.
Istentől, ha
megkaptad,
Mindig tovább adhatod.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Ha a szeretet benned
él.
Ne engedj a haragnak,
Virágot teremj a holnapnak!
Szép szavakkal add is
át,
Ez boldogítja élted otthonát.
Bárhol vagy, bármerre jársz,
Te mindig adj - és
mindig találsz!
Isten gondoskodik arról, akit szeret,
Ha imádkozol, szívedből árad
a szeretet.
Áldja meg az Úr azt, aki szeretve segít,
Tegye boldoggá élte
napjait!
Tudom, érzed a szeretet örömét,
A békesség virága legyen mindig a tiéd.
szeretettel .Ancsika

 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Nagyon vidám szép hétvégét.
  2010-08-07 21:38:47, szombat
 
 
Nagyon vidám szép hétvégét.Millió puszi és vigyázz nagyon magadra.ANicsika


PUSZI!!!!!!!!!!!!!

 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Millió puszika Ancsika ! ! !
  2010-08-06 09:25:47, péntek
 
 
Kívánok nektek mára egyszerű csodákat :
frissen főzött kávét, amit más készített el helyetted.
Egy váratlan telefonhívást egy rég nem látott barátodtól.
Zöld jelzőlámpákat a munkába menetben.
Kívánok neked apróságokat, amiknek örülhetsz, a
legrövidebb sort az élelmiszerboltban, egy jó éneket a rádióban.
Hogy a kulcsaidat ott találd, ahol keresed.
Kívánok neked egész napra boldogságot és apró örömöket, hogy ezek
által érezhesd, különleges és ritka ember vagy.
Kívánok neked erre a napra békességet, boldogságot és örömöt.


Legyen Nagyon Szép a Napod!


NAgyon vidám szép napot kívánok.Remélem jól telik a nyár.Én sokat strandolok,élvezem az életet.-))Millió puszika Ancsika 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Angyali üzenet.....
  2010-06-18 08:10:17, péntek
 
 


Angyali üzenet

"Nincs szebb dolog az életben,
mint másoknak örömet szerezni!
Nincs boldogabb érzés a világon,
mint vigasztalni, adni, szeretni!
Hidd el, nem ér az élet semmit
mások boldogsága nélkül!
S annyit ér a lelkünk a világon,
ahány lélek szeretetén épül!
Szeretnék Angyalként az emberek lelkébe látni,
egy pillanatra megérteni őket,
s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat,
s cserébe az enyémet adni,
átélni minden élményüket,
s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak,
csókot adni nekik,
de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni,
amikor csak lehet.
Hiszen ez a legtöbb,
amit egy Angyal megtehet!"


További szép napot.Puszi Ancsika

 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Angyali üzenet
  2010-06-17 19:59:01, csütörtök
 
 


Angyali üzenet

"Nincs szebb dolog az életben,
mint másoknak örömet szerezni!
Nincs boldogabb érzés a világon,
mint vigasztalni, adni, szeretni!
Hidd el, nem ér az élet semmit
mások boldogsága nélkül!
S annyit ér a lelkünk a világon,
ahány lélek szeretetén épül!
Szeretnék Angyalként az emberek lelkébe látni,
egy pillanatra megérteni őket,
s mélyen a szívükbe ásni.
Megőrizni mosolyukat,
s cserébe az enyémet adni,
átélni minden élményüket,
s őket nem szenvedni hagyni.
Átölelni őket, ha éppen egyedül vannak,
csókot adni nekik,
de csak aki megérdemli annak.
Velük zokogni, s örülni,
amikor csak lehet.
Hiszen ez a legtöbb,
amit egy Angyal megtehet!"


További szép napot.Puszi Ancsika

 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Egy dolog van a világon,
  2010-06-14 21:20:26, hétfő
 
 Egy dolog van a világon, mely mindennél nagyobb,
Az érzés ami láthatatlan, mégis
fényként ragyog,
Egy kötelék mi összeköt, és kibékít egy életre,
És ha igaz amit
érzel, az összetart majd évekre.
Ha kinézel a rétre, meglátod a csodát,
Elméd
üstjének, a legédesebb borát,
Miből ha iszol, jókedv siklik majd rajtad,
A
boldogságtól leszel részeg, mert ezt te akartad.
Nézz végig a világon, de csak a jót
figyeld,
Segíts másokon, és a többi embert tiszteld,
Rájössz hogy köztünk jár,
minden hol velünk van,
Szerelemben, boldogságba, örömben és mosolyban.
Hisz
léteznek csodák, amik újabb csodákat szülnek,
Érzelmek, mik egymásból újra, és újra
feltörnek,
Barátság, ami pótolhatatlan egy életre,
Hisz barát nélkül, egy ember sem
élhetne...

Nagyon vidám szép hetet.Vigyázz magadra ebbe a nagy melegbe.Puszi Ancsika


 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Jó reggelt!! és szép napot
  2010-06-03 12:20:46, csütörtök
 
 .Mostanában egy kicsit ritkábban látogatlak mert nagyon sok elfoglaltságom van,de attól nagyon sok szeretettel gondolok rád.Puszillak Ancsika


 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
Szép pillanatokat kívánok!
  2010-05-29 20:25:39, szombat
 
 Ne haragudj hogy mostanában ritkábban járok de nagyon program dús az életem,de ez nagyon jó-)Sokat gondolok rád.Millió puszi Ancsika

 
 
0 komment , kategória:   B. Anikó.navaratna  
     1/7 oldal   Bejegyzések száma: 63 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 16347 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 13
  • e Hét: 676
  • e Hónap: 2181
  • e Év: 296957
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.