Belépés
lenke1964.blog.xfree.hu
Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább. "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még a... Varga Lenke
1964.08.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 54 
Pasik legfőbb párkapcsolati vágyai
  2016-02-28 16:43:58, vasárnap
 
  Egy dél-afrikai pszichológus szerint a férfiakban vannak bizonyos öröklött szükségletek, amelyeknek ha megfelelsz, elérheted, hogy tiszta szívből kötődjön hozzád. Amikor a srác ráébred, hogy te vagy az ideális partner, aki minden szempontból tökéletes, nos, ez az a pillanat, amikor elköteleződik. Ellenben nem árt néhány dolgot szem előtt tartani. Összefoglaljuk, melyek a pasik legfőbb párkapcsolati vágyaik.

Vágya: hogy megvédjen
A párod büszke lesz magára, és jól fogja magát érezni, ha megóvhat minden ártalomtól. Ez persze nem azt jelenti, hogy a gyámoltalan, segítségre szoruló kislány szerepében kell tetszelegned, de ha engeded, hogy megismerje a gyengébb oldalad, közelebb kerül hozzád, mert feléled benne a gondoskodás, az oltalmazás ösztöne. Adj esélyt rá, hogy a védelmébe vegyen, és ha megtette, köszönd meg. Az is számít, ha konkrét kérdésekkel fordulsz hozzá, ily módon is erősíted benne a sikerérzetet. Mindig hallgasd végig a véleményét! Legyen szó például arról, hogy beadasd-e magadnak az influenza elleni oltást, vagy hogy melyik a legjobb utazási portál. Ha kifaggatod, mit gondol, azzal tanúbizonyságot teszel arról, hogy az eszét legalább oly nagyra értékeled, mint azt, hogy jóképű.

Vágya: a szabadság
Még az érzelmileg teljesen stabil férfiak is szeretnének némi nemű biztosítékot rá, hogy semmilyen csorbát nem szenved az identitásuk. Egy szakértő úgy véli, ha tisztázod a kedveseddel, hogy egyáltalán nem akarod, hogy megváltozzon, tudni fogja, hogy megérted, és nem kell tartania attól, hogy a kapcsolatotok veszélyeztetheti az önbecsülését. A férfiak már annak gondolatától is irtóznak, hogy bárki lekötheti őket, szóval ne lepd meg túl távlati tervekkel se! Nem csak lazábbnak érzi majd magát melletted, de nyíltabb lesz, és ha nem akaszkodsz rá, azon fog agyalni, miként tengeted a mindennapjaidat, és őszintén érdeklődni fog.

Vágya: hogy valaki felvidítsa és támogassa
A srácok igénylik, hogy tisztelet és tekintély övezze őket. Ha ezt meg tudod adni neki, az bizony növeli az illető úriember önbizalmát, nem beszélve arról, hogy mások szemében is megbecsülést vált ki, hogy egy ilyen nő van az oldalán, így természetes, hogy nem tágít mellőled. Ezeken kívül van még pár dolog, aminek köszönhetően még jobban beléd eshet. Tedd boldogabbá! Ha házsártos hangulatban van, rángasd ki belőle! Ha tartod benne a lelket, amikor a legstresszesebb napjait éli, nélkülözhetetlen leszel.

Vágya: hogy kellemesen érezze magát veled
Könnyedén kirobbanthatod az udvarlódban a szerelemhormonokat úgy, hogy érezteted vele, összeilletek, mint a borsó meg a héja. Amikor már olyan fesztelenül érzi magát veled, hogy nem morfondírozik a kapcsolatotokon, hanem egyszerűen csak élvezi minden pillanatát, azon kapja majd magát, hogy a szerelem a hatalmába kerítette. Hogy ez hamar bekövetkezzen, próbáld ki a következőket: hagyd, hogy meglessen, miközben teljes harci díszbe vágod magad! Például a randira való készülődés megtekintése az avatatlan férfiszemnek erősíti az intimitást, mert ez valami olyan, amelynek más srácok nem lehetnek tanúi. Az is egy újabb lépés a csábításban, ha olyan termékekkel szereled fel a lakásod, amelyeket ő is előnyben részesít, így otthonosan érzi majd magát nálad.
 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
A legtöbb férfi, ha szerelmes lesz, akkor se hall, se lát
  2016-02-03 19:20:16, szerda
 
  A legtöbb férfi, ha szerelmes lesz, akkor se hall, se lát. A szerelmén kívül észre se veszi a többi nőt. Jöhet ugyan egy szívdöglesztően szexis bombázó, ügyet se vet rá. Csak egyetlen nő van a látómezejében, és a többi elkerüli a figyelmét.
Akármennyire szoknyavadász volt korábban, annak vége. Megváltozott: egyetlen nő létezik számára.
A legtöbb férfi, amikor szerelemes, monogám lesz, hűséges a szerelméhez. A legtöbb, de nem mind.
Sajnos, az a szomorú igazság, vannak férfiak, akik azt is megcsalják, akibe szerelmesek. Vajon miért?

Amikor ennek a lelki okait kezdtem el vizsgálni, arra jöttem rá, 4 csoportba lehet sorolni a csalfa szerelmes pasikat.

A véletlenül megbotló
Ezek száma elhanyagolható, de nagy ritkán mégis előfordul. Egy buliban lerészegedik a pasi, vagy épp összeveszik a szerelmével, a mosolyszünetben meg rámászik egy nő. Egyszeri alkalom, amit nagyon bán.
Ilyen a világképe
Vannak férfiak, akiknek a világképében a következő van - ha minden jól alakul, akkor ekképp képzelik el az ideális életet: Jó kereset, egzisztencia, biztos állás, magas pozíció. Autó, ház, nyaralások, szép feleség, szép család. És szép szerető. Így kerek nekik a kép.
Hogy honnan veszik ehhez a mintát? Vagy az apjuktól, családjukból, vagy a filmekből. Az ő gondolatukban az a kép van, hogy úgy kerek a világ, ha van egy feleség, és egy szerető is.
Na, ő nem is érti, más miért gondolja rossznak a hűtlenséget.
Súlyos önbizalom hiány: bizonyítási kényszer
A leggyakoribb oka ez a szerelmes férfiak félrelépésének.
Azok a férfiak, akiknek alacsony az önértékelésük, azaz nem tartják magukat elég jónak, elég értékesnek, emiatt az önbizalmuk is alacsony, érezhetik úgy, hogy bizonyítaniuk kell, hogy ők is érnek valamit. Mivel belülről nem érzik magukat értékesnek, jó férfinak, külsőségekkel akarják felemelni magukat.
Ezek a férfiak extrovertált személyiségek, azaz a figyelem középpontjában szeretnek lenni. Gyakran kritizálnak, leszólnak másokat, ezzel is magukat akarják az összehasonlításban jobbnak feltüntetni. Gyakran kerülnek veszélyes helyzetekbe, vagy űznek életveszélyes hobbikat. Ekkor úgy érzik, hogy ők is valakik. Azért csajoznak, és hódítanak meg minél több nőt, mert ez arra bizonyíték, hogy ők mennyire macsók, bikák, jó pasik.
Ezek a férfiak az egójuk miatt hűtlenek. Mivel nem érzik magukat jó férfinak, a hódításokkal, kalandokkal bizonyítják önmaguknak és másoknak, igenis jó pasik, a nők buknak rájuk. Ezekkel a hódításokkal szeretnek is dicsekedni, büszkén hangoztatják, hogy 2000 nőjük volt.
Amelyik közülük csak magának akar bizonyítani, az titkolja a hűtlenségét, de amelyik ezzel akar a ,,Jani" lenni, az tesz róla, hogy kiszivárogjon a dolog (legalább a haverok megtudják).

Súlyos önbizalom hiány: önsorsrontás

Ebben a csoportban szintén alacsony önbecsülésű, önértékelésű és önbizalmú férfiak vannak.
Nem tartják magukat elég jónak, szeretetre méltónak. Ha mégis az ellenkezőjét tapasztalják - például szereti őket a kedvesük - akkor tesznek róla, hogy bebizonyítsák, igazuk van. Őket nem lehet szeretni. Ezek a férfiak megcsalják, akit szeretnek, elverik a fizetésüket, hatalmas disznóságokat képesek elkövetni. Szinte arra játszanak, hogy túlfeszítsék a húrt, és elszakadjon.
Ha megcsalják a kedvesüket, és az elhagyja őket, akkor bebizonyosodik, amit igaznak gondoltak: őket nem lehet szeretni.
Szenvednek a hűtlenségük miatt, lelkifurdalásuk van, de nem tudják magukban tartani. Kell, hogy a szeretett nő is lássa, mennyire rosszak, nem érdemlik meg őt (a nőt).
Mi a véleményed? Mit tapasztaltál? Szerinted miért lép félre egy szerelmes férfi? Hallottál már a környezetedben ilyenről? Vagy ez csak városi legenda?
 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Ismerkedés nőkkel! Hogyan?
  2015-11-21 20:59:43, szombat
 
 
Három pofonegyszerű tipp, hogy könnyen menjen az ismerkedés

A sikeres ismerkedés fontos tényezői a személyiség fejlesztése, az egyedi, izgalmas és vonzó életstílus, és a nőkkel való kommunikáció elsajátítása. Mindezek megvalósítása egy hosszú folyamat, amire nem mindenkinek van ideje, pénze, affinitása. Éppen ezért ebben a cikkben néhány egyszerű, a mindennapokra érvényes tanácsot írok le, melyek célja, hogy minél könnyedebben elegyedj szóba nőkkel. Ha ugyanis megszokod, hogy nőkkel kommunikálsz, akkor kevésbé fog gondot okozni az ismerkedés, továbbá, hogy megszólítsd azt a nőt, aki tetszik neked.

1. Bevásárlás, shopping
Menj akkor, amikor várhatóan többen vannak az üzletekben. Ilyen például a csütörtök kora este, a péntek délután, illetve a szombat.
Ismerkedj vásárlás közben! Kérdezd meg a véleményét.
A nők többsége szereti megjutalmazni magát valami aprósággal egy fárasztó hét után. Ezekben az időintervallumokban nagyobb eséllyel találsz csinos nőket az üzletekben. Előítéleteseknek: Shoppingolni nem csak a plázacicák járnak! Minden nő szeret vásárolni és jól érzi magát közben. Számodra is kényelmes ilyen helyzetben új ismeretségeket kötni, hiszen összekötöd a kellemest (egy igazán jó nő telefonszámának megszerzése) a hasznossal (új ruha, hétvégi bevásárlás). Mi több, ebben a helyzetben mind a ketten sokkal inkább magatokat adjátok, hiszen a mindennapokban történik a találkozás, nincs mögötte például az órákig tartó sminkelés, ruha kiválasztás és egyfajta mesterkélt tudatosság, mint ahogy az egy-egy szombat estét jól jellemez

2. Kezdeményezz beszélgetést ismeretlenekkel!
Szoktasd magad hozzá ahhoz, hogy rámosolyogsz idegenekre, megszólítod őket, vagy éppen aktuális helyzetekre, körülményekre teszel megjegyzést a körülötted állóknak. Csak semmi negatív kijelentés vagy inzultálás, légy humoros, de inkább pozitív, vagy ironikus. A játék célja, hogy minél könnyedebben kezdeményezz beszélgetést ismeretlen nőkkel. Ha sikerül erre a szintre eljutnod, akkor ezek után már sokkal egyszerűbb lesz a neked tetsző nő megszólítása és az ismerkedés.

3. Legyen törzshelyed!
Találj magadnak olyan törzshelyeket (étterem, kávézó, bár...), ahová sok nő jár. Ha ez megvan, akkor járj oda gyakran, legyen a törzshelyed, ismerd meg a kiszolgálókat, a tulajdonost, esetleg más törzsvendégeket.
Van törzshelyed?
Hogy miért fontos ez? Mert ha a későbbiekben elhívod oda a neked tetsző lányt, sokkal kényelmesebben fogod magad érezni az ismerős, megszokott helyen, ,,hazai pályán játszol", továbbá imponálni fog a lánynak, hogy mindenkit ismersz a helyen. Az, hogy a helyen többen ismernek és kedvelnek egyfajta biztosíték a lány számára, hogy te nem egy perverz, megbízhatatlan alak vagy, hanem egy olyan srác, aki sok kapcsolattal rendelkezik és akit mindenki kedvel.
A listát még lehetne bővíteni, de az egyszerűség és a példák követhetősége érdekében maradnék ennél a háromnál. Hajrá!
 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Sikeres férfi szeretnél lenni?
  2015-11-21 15:01:57, szombat
 
  Egész nap a gép előtt ülsz? Szombat estéidet egyedül a tévé előtt, vagy egy szórakozóhelyen, egyedül kószálva töltöd? Legtöbb barátoddal csak facebookon kommunikálsz? Ha sikeres férfi szeretnél lenni, annak az izgalmas életstílus egy igencsak lényeges építőeleme.

Mitől leszel érdekes és izgalmas egy nő szemében?

Vedd körbe magad pozitív emberekkel!

Ahhoz, hogy sikeres legyél egy nőnél, előbb az emberekkel való általános kapcsolataidban kell sikeresnek lenned. Ha egy társaságban biztos helyet szeretnél magadnak, akkor egészen egyszerűen értéket kell mutatnod a többiek felé:

-legyen olyan hobbid, amibe a többiek is bevonhatók (csapatjátékok, kártyázás, kirándulás, művészetek, bármilyen harcművészeti stílus, sport...)

-legyen egy-két érdekes sztorid, anekdotád

-kezdeményezz te is összejöveteleket, estéket

Egy nő szemében rendkívül vonzó, ha azt látja, hogy energikus és jó humorú emberekkel vagy körülvéve. Éppen emiatt is fontos, hogy jól válogasd meg a barátaidat, mert ha azok negatívak, pesszimisták, túl kicsapongóak és indulatosak, azzal nemcsak rád lesznek negatív hatással, hanem elijesztik az összes potenciális jelölted is. Ha nyugodt, jókedvű, laza és egészséges emberekkel veszed körbe magad, az már egy nagyon jó kiindulópont. Nem hiába a mondás; madarat tolláról, embert barátjáról; a nő első benyomását nagyban alakítja a baráti köröd milyensége.

Éld meg a kreativitásod és szenvedélyeid!

Minden ember rendelkezik kreativitással, ambíciókkal és szenvedélyekkel. Fontos, hogy te is feltedd magadnak a kérdést, hogy melyek ezek. Ha már megvan, akkor szentelj időt ambícióidnak, szenvedélyeidnek.

Reggel 9-től este 17 óráig dolgozol, és amikor hazaérsz, akkor letelepedsz a tévé elé, netalán behálóz a cybernet? Igen? Akkor gratulálok, te is rátaláltál a különösen unalmas élet receptjére.

NE TEDD!

Találd meg a szenvedélyed, és fektesd bele az energiáidat, mert ez az, ami igazán imponáló. A napi robotba beletörődő, életunt és fásult férfiak ne számítsanak sikerekre a nőknél.

A nőket az izgatja, ha szenvedélyes vagy és ambíciókkal rendelkezel. Ez a fajta motiváltság, és céltudatosság instant módon hat a nők tudatalattijára. Azt az üzenetet közvetíti, hogy te egy határozott, stabil, vezető személyiség vagy, aki képes megvédeni őt vagy felnevelni egy gyereket.

Fontos továbbá a hozzáállás, miszerint a nő kell neked, de nincs rá szükséged. Az életed nélküle is teljes volt eddig, nélküle is boldogulsz, és nem azért mész bele egy kapcsolatba, hogy legyen kire támaszkodni.

Élj változatosan!

Az éjszakai klubokon és bárokon kívül járhatsz színházba, múzeumba, fesztiválokra, koncertekre és éttermekbe, vagy különféle sporteseményekre, programokra vagy tanfolyamokra. Nehéz a komfortzónából kitörni, de törekedj arra, hogy minden héten csinálj valami szokatlant. Itt nem arra gondolok, hogy piros flitteres bőrtangában fuss egy kört a Margit-szigeten (bár ez is hatásos lehet), hanem arra, hogy merj a megszokottól eltérő programokat megszervezni, vagy azokon részt venni. Egy idő után észre fogod venni, hogy bármilyen körülmények között sikerül jól és kényelmesen érezned magad

Ép testben ép lélek

Mint ahogy azt Darwin is megállapította: a természet a gyengéket megöli, csak az erősek maradnak fenn. Ez minden nő és férfi tudatalattijában megvan kódoltan, így mindannyian egy egészséges és stabil párt keresünk, hogy minél jobb géneket vigyünk tovább.


A mozgás nagyon fontos. Az emberek nagy többsége nem sportol, aminek később súlyos egészségügyi következményei vannak. Csak egy példa: állandó ücsörgéskor a test eltunyul, a véráram belassul, a vér besűrűsödhet, visszerek majd annak (súlyos) szövődményei alakulhatnak ki.

Nem kell Schwarzeneggerre gyúrni magad, főleg ne a különféle szteroidok és ,,táplálék kiegészítőnek" elnevezett bogyók segítségével. Találd meg az egészséges, arany középutat itt is.

A sikeres férfi karakteres!

A legtöbb nő imádja a divatot és követ valamilyen stílust, éppen ezért a férfitól is elvárja, hogy legyen stílusa, esetleg különleges ízlése. Különleges ízlés alatt nem a mackónadrág-kinyúlt póló és nem is a zokni-szandál-cserkésznadrág kombinációkat értem. Az egyéni stílusod megtalálásában segítségedre lesz stylistunk. A legfontosabb, hogy olyan ruhát válassz, ami az előnyeidet mutatja meg és a személyiségedhez illőnek érzed.

A változás belülről kezdődik

A nők szemében vonzó életstílus kialakítása nem mindenkinek megy gyorsan, lehet, hogy sok időt fog igénybe venni. Ez egy nagy belső változás és mindenképpen megtérül, hiszen nemcsak a nők szemében leszel sikeres, hanem a baráti társaságod olyan fontos részévé fogsz előlépni, akit mindenhova elhívnak. Az ambíciók, az egészség, az erő és a vezető szerep mind megvannak benned, szabadítsd meg magad mindazon kételyektől, szorongásoktól, melyeket a társadalmi integrálódás és a téged ért hatások építettek fel. Legyen értékrended! Légy férfi!


 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Dradag - a Férfi belső útja
  2015-10-03 18:28:49, szombat
 
 
A férfi, aki a fényes, napos energiák hordozója, igényli az önfelismerést, szeretné megélni erőit. Míg a női keresők tudatosan szeretnék felvállalni nőiségüket, és egyre gyakrabban hangoztatják az önelfogadás fontosságát, addig a szellemi férfiakról alig hallunk.


Észre sem vesszük, de a férfiakat ugyanúgy körülvette a világ elvárásokkal, mint a nőket. Olyan végtelen sok féle férfi létezik, és olyan keveset fogadunk el igazán. Ha egy férfi szellemi ember, és az önfelismerés a célja, fenekestül felforgathatja a világot. Fényt, ígéretet, örömöt hoz pusztán csak azzal, hogy céljai mélyek, igazak. A Dradag mindazon férfiak szellemi és lelki módszere, akik vállalják a belső ösvény nehézségeit.

Mi a Dradag?

A Dradag olyan gyakorlati átadás és tanítás, amely emlékezteti a férfit saját belső útjára, hogy megélhesse végre önmagát úgy, ahogyan csakis ő tudja, senki más. A Dradag fizikai edzések, szellemi elmélyülések és külső-belső kihívások sorozata. Itt felfedezheted és megélheted önmagadat olyan férfiként, amilyen Te vagy. Elvárások nélkül. Bármikor csatlakozhatsz, mert Magunam képességeidhez, korodhoz és stílusodhoz illő feladatokat fog adni.

Férfi út: az erő és bölcsesség útja

A férfi mélységesen hisz az erőben és a megértésben. E kettő kulcs önmagához, valamint testéhez, kapcsolataihoz, sikeréhez, egészségéhez. Ereje lehet bármilyen: fizikai, szellemi, lelki. Megértése sokszínű: egészen hétköznapi, vagy mély, mint az óceán.

Férfiként mélyen gyökerező vágyunk felfedezni személyes specialitásunkat, kvalitásainkat, s ezeket megnyilvánítva örülni valódi erőnknek és bölcsességünknek. A Dradag módszereinek segítségével a férfi ezt a belső igényét élheti meg.

Erő és bölcseség. A Dradag technikáinak alkalmazásával leomlanak e kettőről alkotott merev elképzeléseink, hiszen a valódi férfiasság nem az erőlködésből, hanem a felengedésből születik. És ekkor belátjuk, az erő és bölcsesség annyiféle, ahány férfi csak létezik a Térben, s a sokszínűségtől izgalmas, játékos az élet.

Mi történik egy Dradag foglalkozáson?

- Magunam személyes kihívásokat ad mindenkinek, aki csak vállalja: ezek néha testi határokat, és néha lelki, tudati határokat bontanak le.

- Külső és Belső Erő gyakorlatokkal ismerheted meg jobban képességeidet. Nemcsak fizikai edzés, hanem komoly energetikai technikák várnak rád!

- Minden férfinak van erőtere: rá jellemző, erős kisugárzása. Magunam gyakorlatai ennek felvállalásához segítenek.

- A férfi szív megnyitása: meditációk és gyakorlatok az érzelmek átalakításához, felvállalásához, és a lelki töltekezés elsajátításához.

- A férfi középpontja és mandalája: minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy elcsendesedj saját magad közepén.

- A Dradag foglalkozás közvetlenül segít abban, hogy ki merd mondani legbelsőbb, szellemi céljaidat.

Milyen eredményei vannak a Dradag gyakorlásának?

- erőt, kitartást, állóképességet hoz

- személyes kihívásokkal erősíti a benned élő férfit

- segít képességeidet felfedezni és megélni

- szellemi tanításokat ad át a férfi útjáról

- olyan férfiközösséget találsz, ahol mindenki mélyebben és szabadabban szeretne élni

Milyen a férfi mester?

A világ megszabadult mesterei zömében férfiak. Fényes, ragyogó bizonyítékai a szabadságnak, ami igenis elérhető, beteljesíthető. A férfi mester erőteljes, még akkor is, ha szelíd. Mosolya, nevetése a szívedig hatol, olyan, mint egy igazi, nyári naplemente: felkavar, megérint, de közben eltölt a létezés szépséges nyugalmával. A férfi mester egyszerre töri szét illúzióidat, és egyszerre ad mérhetetlen belső biztonságot.

Dradag Magunammal

Magunam Dradag foglalkozásai, és a három napos elvonulásai igazán felszabadult férfi események. Akár kezdő vagy, akár már régóta kutatod a belső ösvényen magadat, ezek a találkozások nyíltan támogatják céljaidat. A meditációk, tudati gyakorlatok, kemény edzések, mély beszélgetések óriási hiányt pótolnak! A férfiak nehezebben nyílnak meg, mint a nők, de nekik is szükségük van mesterre, társakra, és legfőképpen válaszokra. Magunam ebben segít: nem akar válaszolni helyetted! Abban támogat, hogy a kérdéseidre te magad találd meg a megoldást szíved mélyén.

Virág és Magunam a Városi Jógi alapítói és tanítói 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Ó, azok a csodálatos férfiak!
  2015-04-10 19:36:41, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Ó, azok a csodálatos férfiak!
  2015-04-10 19:35:21, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Ó, azok a csodálatos férfiak!
  2015-04-10 19:34:05, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Ó, azok a csodálatos férfiak!
  2015-04-10 19:32:46, péntek
 
  
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
Ó, azok a csodálatos férfiak!
  2015-04-10 19:30:51, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Óh, azok a csodálatos férfiak!  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 54 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1016 db bejegyzés
Összes: 31746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 887
  • e Hét: 4475
  • e Hónap: 21534
  • e Év: 923466
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.