Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
A JÓság - Jézus tanítása
  2010-10-20 22:26:43, szerda
 
 
A JÓság - Jézus tanítása

Édes gyermekek, kik teremtő Atyátok szeretetéből születtetek! Itt a Földön tanúságot tesztek, szeretetről, hitről, bölcsességről, önmagatokról, melyben mind Isten nyilvánul meg Bennetek.

Gyermekek, erőtök növekszik bennetek, s ezt az erőt meg kell tanulnotok jóra fordítani, s nem csapongani benne.

Gyermekek! Minden oldalról olyan energiák áradnak felétek, melyeket befogadva, nektek azt összpontosítanotok kell! Legyen az erőtök központja szívetek, melyben benne van az igaz Szeretet! Hisz Atyátokhoz csatlakoztok ott, s az Én szívem Lángja bennetek lobog.

Hát erőtöket e Szent Lángba összpontosítsátok, s növeljétek akkorára, hogy e Szent Láng átfogja szíveteket, elterjedjen testetekben. Lángoljon bennetek, s nőjön akkorára, mi körülvesz egy Szent Lángoszlopban, hogy abban fényeskedjetek, isteni akaratban!

De ehhez az kell, hogy felismerjétek magatokban az Erőt és a Fényt. Tudjátok, az erő arra való, hogy jót tegyetek vele a szeretetben. Mert az ember lelke eredendően Jó, hisz Istentől való. Ha a cselekedet, mit tesz, nincs összhangban szíve jóságával, az feszültséget okoz, s ez a feszültség elakasztja az energiát s nem áramlik bennetek, s körülöttetek.
Ezért gyermekek, figyeljetek arra, hogy mit gondoltok, mondtok és tesztek, hogy abban a szívbéli jóság, s a szeretet érzése benne legyen.
Nem baj, ha hibáztok, ha bevillan egy gondolat, kicsúszik a szátokon egy szó, vagy egy tett, mit hirtelen nem szívbéli jóság vezérel. Hanem az, mit megtanultatok itt a Földön, s mit felvettetek magatokra, neveltetésetek során. Nem baj, hisz emberként jártok a Földön, s a hibáitokból mind tanultok.

Bocsássatok meg magatoknak! Próbáljátok meg azt, hogy felismeritek, miben s hol hibáztatok. Ezt a hibát kijavítjátok, s legközelebb odafigyeltek, mit mondtok, cselekedtek. Ezért, az odafigyelés nagyon fontos. Ez olyan, mint egy önfejlesztés.
Földeteken, nagyon sok ilyen felhívást lehet látni, hogy önismeretre tanítanak. De az igazi önismeret az, mikor meglátod magadban az Isteni Jót, s felfedezed igaz Valódat, mely a szeretetben gyökeredzik.

Hát tartsatok magatoknak saját önismereti tanfolyamot! Ismerjétek meg magatokat gondolataitok, cselekedeteitek és szavaitok által! Lássátok mindenben a jót! Keressétek minden kimondott szavatokban a jóság és a szeretet erejét! Lássátok gondolatotokban az isteni szabadságot! S gondolkodjatok a szeretet gondolataival.

Mikor valamit tesztek, kérjétek magatokat: Szívbéli jóságból cselekedjem azt! A szeretet irányítsa minden tettemet, Isten akaratában! Ámen - így fohászkodjatok magatokban, s hangosan, ha úgy akarjátok.
Akkor a szeretet elárad bennetek, s nem marad meg csak szívetekben, hanem elönti testeteket is, s lelketek felszabadulhat és irányíthat benneteket.
Ha magatokban ezt a ,,szeretetreakciót" kiépítitek, bármikor elő tudjátok hívni. Egy olyan szeretet-pajzsotok lesz, mely véd benneteket, a világ olyan zajától, mi nem szeretetben gyökeredzik.
Gyermekek! Meg kell különböztetnetek! Fel kell ismerjétek mindenben a szeretetet, a jót, s azt kell meglátnotok, azt kell értékelnetek, s azt kell fejlesztenetek. Magatokban is!
Mindenben ott a Jó! Miben talán nem is látod szemmel, szívvel megérzed azt.

Ezért gyermekek, áldásom mindig bennetek, mert szívem lángja ég lelketek szívében, s ha felfedezitek, s kiárasztjátok magatokba, Én vezetlek benneteket az Úton.
Drága gyermekek! A Szeretet, a Jóság s az isteni Áldás vegyen körbe bennetek!
Angyalaimat küldöm el hozzátok, hogy segítsenek, s a jót megláttassák veletek.

Hát árasszátok ki szívetek szeretetét, és éljetek e szeretetben, Isten akaratában, MOST.

Jézus voltam itt köztetek, s Vagyok mindig Bennetek!
(forrrás:Pusztai Orsi kristálycskra.hu) 
 
0 komment , kategória:  Égi tanítások  
Égi üzenetek
  2010-10-08 23:03:37, péntek
 
 

Hiranus mester üzenete az Útról

Üdvözöllek benneteket, Hiranus mester vagyok, az Égi Tanácsból. Azért jöttem el hozzátok, hogy elmondjam, milyen fontos, hogy mindenki egyéni útját járja most.

Drága gyermekek, tanulásotok fontos számunkra, s ezért mindig, minden pillanatban tanítunk bennetek. Talán nem is érzi értelmetek, mert lelketek az, mi e tanítást befogadja. Mindig. Mindig össze vagyunk kötve egy isteni fényszállal, s mi ezen a fényszálon át kódoljuk be nektek az információt s a tanulnivalót.

A helyzetet megláttatjuk veletek ezáltal, hisz felhívjuk figyelmeteket, s érzékennyé teszünk benneteket az energiákra.

Tudjátok, s most azért mondom néktek, mert fontos feladatotok van. Mindegyikőtöknek. Egyénileg.

Egytől - Egyig.

Ez a feladat az, hogy megtaláljátok egyéni utatokat és sorsotok ösvényén haladjatok. Sokan vagytok, kik az ösvény szélén botorkáltok, s nem tudtok rálépni, mert nem veszitek észre, hogy ott áll előttetek Isten ösvénye.

Ezért gyermekek, most arra kérünk bennetek, hogy életeteken gondolkodjatok el. Földi életeteket vegyétek számításba, s mint egy számadást, tegyétek le magatok elé. S pontról pontra, szívvel, szeretettel, és ész érvekkel is rá hatva, nézzétek azt sorba. Vegyétek figyelembe azokat az érzéseket és gondolatokat, amik MOST bennetek vannak. Mert mindig a most szabja meg az irányt, nem a múlt vagy a jövő. Mert abból jön, s a másikba teljesedik, de a Most-ban gyökerezik.

Ezért gyermekek, mostani tudásotokkal és szívetek mostani szeretetével és érzéseivel vizsgáljátok meg életeteket. S ne ítéljetek semmit, mit valaha tettetek! Ne mondjatok magatok felett ítéletet elhamarkodottan, hisz nem láthatjátok utatok végét, hogy mi, mire lesz jó, mire tanít benneteket.

De most, gyermekek! Édes lelkek itt, a Földön, ki mind tanulni jöttök, mikor megszülettek. Bennetek a kód, a sorskulcs, s ezt kell megtalálnotok, mert utatokra mutat, mely isteni sorsotok beteljesülése, ha ti is így akarjátok.

Ha nem, elmulaszthatjátok beteljesíteni azt, s mehettek ösvényetek mellett jobbra, vagy balra. De ha ösvényetekre rá nem léptek, s végig nem mentek legalább egy szakaszán, a feladat megvár! S újra elétek teszi Atyátok, s lelketek, mikor Fent, a Tanács elé kell mennetek.

Ezért gyermekek, most arra kérlek bennetek, hogy életeteket megvizsgálva, szívetek vágyát is elétek állítva, kérjétek meg égi tanítóitokat, s vezetőiteket, hogy utatokat mutassák meg nektek. Ez jöhet álomban, meditációban, egyszerű felismerésben, külső információban, de lelked szíveden át érezni fogja, mi a késztetés benned. Mert ez a késztetés a sorsod kódja, a kulcs az isteni utad ajtajához. Ezért, ezt a szívbéli késztetést keresd! Nem baj, ha sokfelé elindulsz, sok mindent megtudsz, megkérdezel, s tanulsz. Mert ez mind segít neked szétválasztani földi és isteni utadat. Mindazt, mit a Földön magadba szívsz tudást, az segít neked, hogy elválaszd, mi az amire szükséged van, s mi az, amire nincs.

Ezért gyermekek, azon legyetek mindannyian, hogy megtaláljátok a nektek való utat. Ez most egyéni feladat, mi beteljesíti a kollektívet is. Ezért, keressetek olyanokat, kik nektek utat tudnak mutatni. Keressetek olyanokat, kik tudnak nektek üzeneteket hozni, vagy kérjetek magatok üzenetet álomban, s meditációban. Hallgassátok meg angyalaitokat, mert folyamatosan súgnak nektek.

Mi, égi mesterek, kik a fényszálon üzenünk, mi Istennel, véletek össze van kötve, s mi tudjuk ebbe a fényszálba belecsatlakoztatni az információt, s ezáltal tanítunk. Kérünk benneteket, egy fényszálat most szabadítsatok föl szívetek szeretetével! Küldjétek végig rajta, s tegyétek nyitottá, hogy beletehessük azt a tudást, mi felfedi nektek sorskódotok aktiválását, s a kulcsot az Úthoz. Mely isteni utatok bennetek! Mi sorsotok útja, melyet aktiválnotok kell.

Ezért gyermekek, drága lelkek a fényben, mindannyian arra kérünk benneteket, legyen bennetek hajlandóság és akarat erre, hogy befogadhassátok a Tanítást, s mi felfedhessük a kódot. Ami ott van bennetek! S a késztetés hozza elő. Az akarat, a befogadás, s a szeretet. Ezért figyeljetek! Ha e szálat aktiváljátok, utána majd késztetést éreztek, s akarjátok tudni, e késztetés honnan jő. Mert ha szívetekből szól, s érzitek benne a Fény erejét, akkor keressétek, hogyan léphettek rá erre az útra. De az első lépéseket nektek kell megtenni! Mi csak az utat mutatjuk, de nektek kell rajta végigmenni. Ezért, tegyetek érte, hogy utatokat ne csak meglássátok, de járjatok is rajta.

Drága gyermekek, minden segítséget megkaptok égi, s földi szinten, csak kérjétek. Utatok bennetek van, nem máshol kell keresnetek. Csak kérjétek le az aktiváló kódot e fényszálon át, s a késztetésben szíveteken át, a szeretet érzésében mutatkozik meg, s feltárul előttetek így, vagy úgy isteni utatok. Nektek csak meg kell látnotok. S ha meglátjátok tisztán és világosan, lépjetek rá, s haladjatok rajta, mert fogják a kezeteket angyalok és mesterek, égi szent lények a szeretetben.

Édes gyermekek! Földi lelkek! Tanulóporondotokon kell most végigmennetek. Ehhez erőt és kitartást adnak az angyalok, s áldást sugároz reátok mindig Atyátok. S mi égi mesterek és tanítók, itt vagyunk körülöttetek, s mi kérdésetek van, álmotokban vagy meditációban tegyétek azt fel, s megkapjátok a választ akár égi, akár földi szinten, s tudatotokban az igazság így jön felszínre.

Jó utat gyermekek! Az úton végig veletek vagyunk, s vezetünk bennetek. Csak legyen bennetek szeretet, akarat, kitartás és hit. Magatokban és a Gondviselés erejében.

Üdvözöllek benneteket!
Hiranus mester szóltam
(Pusztai Orsi)
 
 
0 komment , kategória:  Égi tanítások  
A békesség
  2010-09-04 22:19:48, szombat
 
 
A békesség
2007.12.11.

Az emberi gondolatok között leginkább a békesség úgy értendő, hogy az emberek egymás között békességben tudjanak élni. Ez is nagyon fontos, de a mi felfogásunk szerint a békesség az, amit minden ember a szívében hordoz, az igazi békesség a szívbéke. Ennek nagyon fontos eleme az emberek között, hogy legyen a lelkükben olyan vágy, ami igényli azt, hogy nekik a békesség legyen a legfontosabb az életükben. Mindig vannak olyan események a földi élet során, ami lehetőséget ad az embereknek arra, hogy a lelkükben lévő jó előtérben tudjon kerülni.

Az emberi gyengeség következtében minden embernek el kell jutni odáig, hogy számára az legyen a legfontosabb, hogy a lelkében a békesség és nyugalom foglalja el a legfőbb helyet. Nem arra kell ilyen esetben gondolnotok, hogy mennyi olyan esemény létezik, amely a lelketekben békétlenséget idéz elő, hanem az legyen a legfontosabb, hogy mindig az Isten gondoskodó szeretete legyen a számotokra a legfontosabb. Vannak olyan esetek a földi élet során, amikor mindenki csak a másik ember problémáira figyel és a sajátját pedig figyelmen kívül hagyja mert az, az ő számára nem tűnik fontosnak.

Mindenkinek csak annyira okoz békességet a körülötte lévő emberek sorsa, amennyire ő képes az ő lelkében elviselni azokat a körülményeket, amelyek ha vele történnek meg, akkor ő rájuk sem figyel. Ilyenkor az emberek nem értik, hogy miért lázong az, az embertestvérük abban a feladatban, amibe éppen belekerül, holott a világ legegyszerűbb dolga azt elrendezni az ő gondolkodása szerint.

Ebből adódnak a legtöbb félreértések és veszekedések a földi élet során, hogy az emberek nem tudják megérteni és elfogadni a másik embertestvérük gondolkodását, holott az ő számára egy nagyon nehéz helyzet az, amit neki meg kell oldani. Ez azért fontos, mert minden ember más életfeladattal és más emberi tulajdonságokkal születik a földre, hogy azzal oldja meg az élettervében lehozott feladatait. Ennek következtében már az emberek elveszítik a szívbékéjüket, mert indulat, harag keletkezik a lelkükben a meg nem értések miatt.

Sokszor amikor az emberek nem eléggé figyelmesek és hagyják, hogy az ellentét szítsa közöttük a békétlenséget, akkor már nem arra gondolnak sohasem, hogy mennyire rossz döntést hoztak most, hanem a maguk igazát próbálják erősíteni azzal, hogy indulatosan válaszolnak ember testvéreiknek. Itt az ellentét már pontosan tudja azt, hogy ezzel el érte a célját, hogy az embereket kibillentette a lelki békéjükből és ezáltal már könnyen megtéveszthetővé válhatnak a későbbiek folyamán, ha nem figyelnek fel önmagukra.

Mindig az emberek azok, akik nagyon nehezen viselik el másik ember testvérüktől azt a kritikát, hogy most helytelenül döntöttek valamilyen fontos feladatban. Ilyenkor az emberek hajlamosak arra, hogy indulat, békétlenség uralkodjon el a szívükben, mert nehezen viselik el azt, amit nekik mint hibát ki kellene javítaniuk. Ilyenkor a lélek nem képes arra, hogy azonnal másként döntsön egy régi megszokott gondolkodás helyett. Inkább fellázad és támad, mert még nincs kész a lélek a változásra. Emiatt kerül nagyon sokszor ellentétbe másokkal és ez az ő számára békétlenséget okoz, vagyis elveszíti a szívbékéjét.

Minden alkalommal amikor hasonlót tapasztaltok önmagatokon próbáljatok elgondolkozni azon, hogy mi lehet az oka annak, hogy indulatossá, haragossá váltatok, mi volt az ami kiváltotta belőletek azt az érzést, ami miatt békétlenségbe sodródtatok. Ha azonnal elkezdtek erről elmélkedni az Isteni segítség által hamarosan ráfogtok jönni arra, hogy mi az oka a lelketekben a békétlenségnek. S ha azt időben elkezditek kijavítani, akkor nem hatalmasodik el a lelketekben a harag és nem gyökeresedik meg bennetek az ellentétnek a sugallatai.

Legyetek mindig nagyon békességes emberek, mert ,,boldogok a békességre törekvők ,, tanította Jézus. Az emberekben a békesség nem mindig úgy jelentkezik, hogy nagyon boldognak érzi magát, hanem a lelkében érzi a nyugalmat, a harmóniát ami a számára egy kiegyensúlyozott életet mutat. Boldogok a békességes emberek akkor is amikor mások már haraggal néznek rájuk, mert az ő lelkükben nem indul el a haragra a haragos válasz, hanem továbbra is nyugalomban, békében tudják a lelküket tartani. És a válaszukat a haragra békességes, nyugodt lelkülettel adják meg embertársaiknak.

Mindig az a fontos, hogy soha ne legyen senkiben sem olyan haragtartó érzés, ami nem engedi őt tovább lépni az ő feladatában. Mert minden alkalommal amikor az ember nem tud békességben megmaradni az Isteni úton, akkor a feladatát félbehagyja, és nem foglalkozik vele tovább, vagy az indulatai által egészen másként éli meg, mint ahogyan az Istenre való figyelés által megtenné.

Ilyenkor már a feladatai is hibásak, nem tökéletesek és a további életvitelére is nagy hatással van minden olyan cselekedet, amely nem az Isten irányításával történt meg.

Legyetek mindig nagyon éberek és figyeljetek magatokra és a bennetek élő Jézusra, hogy a lelketekben megtudjátok őrizni a szívbékét, amit tőle kaptatok.
(Imre Margit)
Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi tanítások  
Égi üzenetek
  2010-07-31 15:16:44, szombat
 
 
A Mennyei Atya üzenete gyermekeihez

Drága gyermekeim, szeretteim, Szívem Fényei!

Teremtő Atyátok szólok most hozzátok, szavaimat Szívetekbe engedve adjátok át MAGatoknak!

Gyermekeim! Nagy utat tettetek meg, s látom sokatok lelke elfáradt a megpróbáltatásokban, de kérlek, ne adjatok helyet magatokban a csüggedésnek, mert mindig az utolsó lépések megtétele a legnehezebb. Ebben az időszakban sebezhetőek és hiszékenyebbek vagytok, mert vágytok már a beteljesülésre, hogy utatok végén átléphessetek az Aranykapun Országomba, lelki Királyságotokba.

Szívem Fényei! Mert mind azok VAGYtok, Szívem Csillagai!

Kérlek...
Engedjétek el korlátaitokat, melyek nem engednek Titeket Hozzám!

Szabadítsátok fel tudatotokat a Rólam alkotott minden képtől!
Szeretettel mossátok át érzelmeiteket a Velem kapcsolatos minden fenntartásotoktól!

Erősítsétek és tisztítsátok meg hiteteket, mert ezzel az erővel válik Minden Tudássá Bennetek!

Utatok, mely most egy lépéssel feljebb folytatódik, egy olyan Létezésbe vezet titeket, ahol kincsetek a Tudás!
Ezt a Tudást hitetekkel éritek el. A Hit ereje kapcsol be benneteket a Létezés isteni Tudat-terébe, ahol már nincs szükségetek az általatok ismert hitre, mert az már Tudássá, TUDAT-tá válik általatok.

Ez nem jelenti, hogy megszűntök hinni, hanem azt, hogy Hitetek összekapcsolódott és EGY-gyé vált Magasabb Tudatállapototokkal, krisztusi-Lelketek Fényével!


Ekkor már nem csak hiszitek, hanem tudjátok kik vagytok, hova tartoztok, és ebből a Tudásból a Szereteten át cselekedtek!

ÉLTEK!

Ezért gyermekeim, most MAGatok-ba figyeljetek! Keressétek meg a kapcsolatot Szíveteken át TUDAT-otokkal, isteni Részecskétekkel, Fény-Mag-Kristályotokkal.

Ez képes megtartani BENN-eteket ÉN-BENN-em!

Az Utat isteni Részecskétekhez a HIT mutatja, de ha elértétek MAG-atokat, a Hit Fénye összekapcsol titeket a TUDÁS szikrájával, azzal az IDEA-mintával, mely LÉTre-hozta ÉLETedet.

Igen, mert az ÉLET maga a TUDAT.
TUDni, hogy ÉLsz.
Az ÉLET-TUDAT ÚT-ja DÉL Útja.
TUD-ÉL - DÉL-ÚT - NAP-ÚT - KÖZÉP-ÚT - MAG-ÚT!
Melyben Te Vagy a Kehely(U), melyet betölt a Teljesség(T).
Ez a Teljesség pedig EGY-esít téged minden részeddel!
MAGASZTOSSÁ SZENTESÜLSZ!

A régi idők bölcsei tudták ezt, és ÖnMAGuk-ból Éltek. A Közép-pont-ban tartózkodtak, a Közép Úton jártak. MAG-ukat adták át a Világnak, így éltek MAG-vas Életet!

Amikor Magadba figyelsz szeretettel, eléred Magadban azt a legmélyebb Közép- pontot, melybe belelépve ÖN-MAG-adban Vagy és megszűnsz a korlátaiba kényszerített elme-tudat lenni, mert átlépsz önnön korlátaidon a Végtelenbe, és akkor érted meg MINDezt!

Itt már nincs szükséged külső tanítókra, mert Te Magad Vagy a Mester!

Ezért arra bíztatlak gyermekem, hallgass belső ÖnValódra, kövesd Létszikrád isteni Fényét, mely Szívem Szeretetével vértez fel Téged!

Csak ha felismerted MAGad, akkor leszel képes Eggyéválni a Fénnyel, isteni ÖnValóddal.
Ez az időszak, melyet most Éltek, a belső átformálás időszaka, az isteni Minták Újra Felfedezése.
Az Út a tiéd, Neked kell járnod. Vigyázó karommal segítelek, és minden támogatást megadok Neked, mely előrevisz és javadra van.

Itt kell a HITed! Ezt neked kell hozzáadnod az ÉN Akaratomhoz, hogy a Beteljesülés Igazzá váljék!
Ezernyi vágy csábít Tőlem el és suttogja füledbe: elhagytak téged!
Csak rajtad áll, gyermekem, mit hiszel, kire hallgatsz.

Vannak jó és kevésbé jó utak, de IGAZ ÚT csak EGY!

Az, mely ÖNMAGADON ÁT VEZET HOZZÁM!

Ezt mutattam meg Fiam által, ki Kegyelmet hozott a Megbocsátás Fényével nektek.
Ha megértettétek szavaimat szavain át, belső Templomotokban imáitok Fénye, mi nem más, mint ÖNMAGatok szeretete, mutatta meg nektek ezt az UTAT.

Ezt kell most végigjárnotok Magatokban. Nem másban és más által, hanem Bennetek Jézussal, ki által Hozzám (Hazám) léphettek, Rá-m találtok.

Legyen ezen időszak a Belső Tudás pillanata!

Mely nem ír elő semmit, nem vár el semmit, csak SZERET, BÍZIK és HISZ BENNED!

Találj MAGadra, és RÁm Találsz!

Szerető és Szerelmes Atyád
(Pusztai Orsi)
http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/

Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi tanítások  
Hamis és IGAZ próféta?
  2010-07-09 13:07:39, péntek
 
 

Hamis és IGAZ próféta?


2010. február 17.
ÉN JÉZUS szólok hozzád, AKI a szívedben lakom.

Gyermekeim, egy üzenettel járulok elétek. Kérlek benneteket, szívleljétek meg jól a most elhangzottakat.
A világban történő változások minden egyes embert érintenek. Ki többé, ki kevésbé vesz részt a változásban, az átalakulásban.
Életetekben elérkeztetek egy olyan ponthoz, amikor minden egyes cselekedetet, mozzanatot illik felülbírálni.
Alaposan meg kell gondolnotok milyen cselekedetben kívántok részt venni, milyen cselekedettel kívánjátok támogatni ISTENI TERVEM megvalósulását.
A látszat mögött meghúzódó részletekre külön figyelmet szenteljetek.
Az utolsó idők próféciáit éljük, de nem lehet figyelmen kívül hagyni azt a sok értelmetlen és hamis közlést és jóslatot, ami látszólag jószándékba burkolva hívja fel a figyelmet arra, hogy mit és hogyan csináljatok.
Krisztusi Szívemmel minden ember szívéhez kapcsolódok. De sokan vannak és sajnos egyre többen lesznek, akik egy látszatvilágban élő jézust követnek, szeretnek és tisztelnek.
Egyre kevesebben maradnak azok, akik megértik, hogy minden látszaton túlmutat az ÉN SZERETETEM. Ők azok, akik élik az ÉN tanításaim, megcselekszik szavaim.

Hamis és IGAZ próféta?

Erről a témáról már többször beszéltünk, és ti ennek ellenére mégis csapdájába estek ellenfelem működésének.
Nem veszítek észre mindazt a szándékot amellyel megközelít bennetek.
Nem veszítek észre, hogy felvette képmásom, és a nyájasság köntösébe bújva téveszt meg bennetek.
,,Mindezt a legjobb szándékkal teszi",- a cél, hogy minél több lelket nyerjen meg magának, fordítson el a Fény útjáról, KRISZTUS útjáról és magáénak tudja.
Akinek nincs mélységes élő kapcsolata VELEM, könnyen csapdájába esik a befolyásoló erőnek.
Jézust hívjátok, és Jézus képében jelenik meg.
Egy ami ismérve a dolognak,- ő nem kapcsolódik szívetekhez Szeretetszálaimmal.
Így ha odafigyeltek, ha óvatosak vagytok, könnyen felismerhetitek a csalárdságot.
Okos dolgokkal és hangzatos szavakkal, ígéretekkel lát el bennetek,- az érzés nem kellemetlen, csak éppenséggel nincs benne az ÉN SZERETETREZGÉSEM.
Minden módját megtalálja annak, hogy élő kapcsolatot alakítson ki veled és mindezt működőképessé tegye.

Felhívom a figyelmet arra, hogy mit ne tegyetek.

Isteni irányítás és védelem nélkül ne nyissátok meg szívetek, lelkiségetek!
Ne tárjátok fel és ne adjátok ki önmagatok lényét.
Óvatosak legyetek és figyeljetek!
Szeretetszálaimat tegyétek működővé és akkor nem tévedtek el a sötétség befolyásoltságában.
Szívem fáj ahogy reátok nézek.
Egyre több lélek távolodik el a Fény útjáról, Krisztus útjáról és esik csapdába a sötétség börtönébe.
Megfontolt, alaposan átgondolt cselekedetek már nem fontosak számotokra.
Hirtelen és meggondolatlanul döntetek, és ez a döntés egész életetekre rányomja a bélyeget.
Figyelnetek jobban kellene,- a szóra, az érzésre, amellyel az ember és az embert működtető erő megközelít bennetek. De ti többnyire elvesztek a saját homályotokban és korlátozottságaitokban.
Nem nyissátok ki a szemetek az IGAZRA, a JÓRA, a SZÉPRE,- és így többnyire elvesztek a részletekben.
ATYÁTOK különös gonddal ügyel rátok, de mindezt nem teheti meg helytettek.
Nektek kell éreznetek a szívetek legmélyén, hogy mit jelent a KRISZTUSI SZERETET.
Tudtok-e nélküle élni, tudtok-e nélküle továbblépni utatokon.
Minden egyes lélek elvesztésével óriási fájdalom járja át Szívemet.
Tőrként szúrt sebként járja át az érzés LÉNYEMET.
Gyermekeim, vannak köztetek olyanok, akik ÁLTALAM megérzik ezt a fájdalmat,- mert Szeretetszálaimon keresztül feltárom LÉNYEMET előttük, és segítséget kérek tőlük,- hogy felhívják a figyelmet a JÓ SZÓRA, az EMBERI LÉLEK REJTELMEIRE, és tudatosítsák az emberekben, hogy ne csak a látszat után ítéljenek.
Ne csak a látszat, a külsőségek határozzák meg és váljanak fontossá az emberek életében, hanem merüljenek alá az ISTENI MAGban, és azon keresztül találjanak meg ENGEM. És akkor rájönnek majd, hogy mi a különbség az IGAZI JÉZUS és a látszat jézus között,- mi a különbség az IGAZ és a hamis tanítások között.
Gyermekeim, Isteni Fényemet reátok bocsátom,- tisztuljatok meg.
Ne engedjetek a kísértésnek, a csábításnak, az álságnak,- figyelmesek legyetek!
Mindennap kérjétek, hogy Szeretetszálaimmal erősítsem meg a kapcsolatot veletek, tegyem élővé, - és az már csak rajtatok múlik, hogy mindez mennyire válik működővé.
Ne felejtsétek el kinyilatkoztatásom,- Két rend áll egymással szemben, mindkettő hirdeti az igazát,- az Én igazságom.

Mit tehetsz ilyenkor, hogy felfedd melyik az IGAZ és melyik a hamis?
A szívedre hallgatsz Gyermekem.
A szívedben megbúvó Istenire hallgatsz, amely megsúgja néked,- mi IGAZ és mi a hamis életedben. De, hogy mindezt meg tudd tenni, mélyen MAGadba kell fordulnod, meg kell találnod a szíved közepén megbúvó ISTENI MAGOT,- fel kell tárnod mélységeit, felszínre kell hoznod magadból és működőképessé kell tenned.
Így már nem tévedsz el az ÉLET sűrűjében, útvesztőiben.
Tisztán látsz és tisztán érzékeled a dolgokat.
Nem kell másra figyelned (kifelé), csak oda belülre az Istenire kell figyelned.
Ha ezt megteszed, könnyebbé válik az életed.
Ha ezt megteszed, akkor a szívedben lévő Szeretetszálaimat befűzted, megerősítetted, élővé és működővé tetted.
Ennél nagyobb boldogságot nem is szerezhetnél számomra, mert így folyamatos és élő a kapcsolatom veled.
Ebben az állapotban már el tudod dönteni, hogy teret engedsz-e a kísértésnek, a csábításnak,- vagy örökké kizárod azt életedből.

Krisztusi Fényemmel átjárom szívedet.
Krisztusi Fényemmel átjárom lelkedet.
Krisztusi Fényemmel lelkedet szívedbe helyezem.
Szeretetszálaimmal megerősítem szíved-lelked kapcsolatát,- Isteni Minőségem kiteljesítem benned.

Áldottak legyetek Ti, akik eszerint cselekedtek.
Áldottak legyetek Ti, akik tovább adjátok e tanítást.
Áldottak legyetek Ti, kik KRISZTUSBAN éltek és élitek mindennapjaitokat.
Krisztusi Fényemmel betakarlak bennetek, óva és féltőn vigyázok rátok, - kössétek csak össze szívetek SZÍVEMMEL,- higgyetek, bántódásotok nem eshet.
Aki ENGEM felvállal, Én is felvállalom őt, ATYÁMHOZ vezetem.
Ámen.

ATYÁM nyisd reám FÉNYFORRÁSODAT.

Nyisd meg bennem lévő FÉNYKAPUIDAT.
Őrizz és vigyázz reám, hogy ellenálljak a kísértőnek, a szándéknak és az akaratnak amellyel megközelít engem.
ATYÁM, Krisztusi Fényeddel védelmez engem.
Erősíts meg hitemben, adj kellő bizodalmat BENNED.
Készen állok, hogy a FÉNY ÚTJÁT járjam.
Fogd a kezem és kérlek ne engedd el, ne engedd, hogy elveszejtsenek.
Áldott vagy KRISZTUS, hisz TE VAGY az ÉLET, TE VAGY a MINDENSÉG FORRÁSA.
Áldásodat terjeszd ki minden létezőre, és teljesítsd AKARATOD benne.
Ámen.
Lejegyezte: Merité
(Lendvai Kati)


Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi tanítások  
A hitről
  2010-01-19 10:08:42, kedd
 
  A hitről

A hit az emberi élet legfontosabb eszköze. Nem lehet hitről beszélni abban az esetben, amikor az ember csak beszél valamiről, de cselekedeteiben az nem tükröződik vissza. Jézus az evangéliumban amiről beszélt Ő azt meg is cselekedte. Mindazt azért cselekedte meg, hogy igazolja azt, hogy a beszéd az elszáll, de a cselekedet az bevésődik az emberi szívekbe és ezáltal képesek lesznek ők is hasonlóan cselekedni.

Mindig csak arra képes az ember az életében, amire a lelke éppen fel van készülve. A lelket nem lehet erőszakos módon fejleszteni, csak túlerőltetni, aminek az lesz a következménye, hogy a lélek nem képes a továbbiakban felismerni azt sem, amire neki szüksége lesz a feladatához.

A lélekben zajló események nagyban befolyásolják az emberei tudatot, ami a későbbiekben egyáltalán nem hasznos az ember javára, mert akkor már nem az Isten akarata szerinti életet éli, hanem a saját maga alkotta feladat vált a számára fontossá.

A hit alapja az emberi szívekben rejlő nagyon fontos esemény, ami nem engedi meglazulni az Istennel való szoros kapcsolatot. Ennek következtében a lélek képes olyan cselekedetekre, mint amit Jézus cselekedett az Ő tanítási időszakában. A betegeket gyógyította, a leprásokat megtisztította, a vaknak vissza adta a látó képességét és még lehetne sorolni azokat a cselekedeteket, amelyeknek az alapja a hit. A ti életetekben is azokat a cselekedeteket megtudjátok valósítani, amennyiben a hitetek sziklaszilárddá fog válni, és nem lesz olyan akadálya, hogy megrögzít benneteket a félelem és a hitetlenség.

Mindig arra gondoljatok, hogy a hit az alapja annak, hogy eltudtatok indulni a Jézusi Úton. A következő lépcső már egy kicsit nehezebb, hogy megtudtok-e maradni azon az úton, amelyen különböző akadályokba ütköztök ? A még magasabb lépcső az már azt várja el az úton haladó emberektől, hogy a reánehezedő teher alatt megtudja-e valósítani azt, amit előzőleg szeretett volna elvégezni, de a terhek súlya alatt elveszítette az erejét és összeroskad. Van- e kitartása és támasza, hogy mindezt megvalósítsa ? Tud -e kapaszkodni az Isteni erőbe, a szeretetbe ami átsegíti minden nehézségen ? A hit az nagyon fontos alapja az emberi életnek, mert nélküle csak külsőségben tud élni.

A hitben gazdag ember élete vidám, nagyon magabiztos, mert tudja, hogy nincs egyedül. Bármilyen nehézségbe ütközik, van aki őt onnan kisegíti. Így egyáltalán nem teher a számára a nélkülözés sem, mert a gondviselője segít neki abban, amire neki a megélhetéséhez szüksége van. Nagyon fontos a kitartás, hogy a hit elszáll, ha csak olyan könnyű eseményként kezeli az ember.
Nem lehet hitről beszélni az emberek életében addig, amíg azt ő meg nem élte a hétköznapi életében, valamilyen formában, valamilyen eseményben. De ez a hit is csak addig marad az emberi szívekben, ameddig azt az ellentét ki nem tépi onnan. Soha nem lehet az ember biztos a dolgában, hogy neki minden olyan jól sikerül, mert az ellentét rögtön közbelép és elveszi azt a kincset az emberektől, amit ők nagyon nehezen szereztek meg. És hopp, máris eltűnt a hit az emberi szívekből, de az ellentét ravaszsága következtében az embert továbbra is abban hitegeti, hogy őneki mekkora a hite, különböző praktikái által, az ember ezt el is hiszi magáról. Innentől kezdve az ember már nem az Istenben és az ő tanításában hisz, hanem valamilyen más nagyon is hasonló eszmékben, ami az embert nagyon magabiztossá teszi az élete során.

A hitnek nagyon sok megnyilvánulási formái vannak a földön, amit az Isten nagyon nagy szeretettel ad azoknak, akik arra felkészültek és megértik az evangéliumban leírtakat, és azt a szívükkel meg is cselekszik a földi életükben.

Így kerülhetett sor arra is, hogy Jézus tanítványai abban az időben ugyanúgy képesek voltak a betegek gyógyítására, a szellemektől való megtisztításra, néhány kivételes esetben, amire az ő hitük és a képességük sem volt elegendő, ott csak Jézus volt képes abban a helyzetben az ördögöt kiűzni az emberekből. De általában a tanítványai voltak azok, akiknek a hitük alapján az Isteni erő képes volt olyan csodákat tenni, mint Jézus tett a gyógyításaival.

Testvéreim a hit az Istennek az ereje, ti is részesülhettek ebből az adományból, ha képesek lesztek megcselekedni a jót az életetekben, ne arra gondoljatok, hogy ,,én ,, nem vagyok képes semmire, hanem arra, hogy az Isten velem van és én vele, akkor már minden sikerülhet a számomra. Csak a fonalat ne engedjétek el, mindig fogjátok jó szorosan, és higgyétek el, hogy az Isten a ti életetekben is ugyanúgy működik, mint régen a tanítványok idejében. Higgyetek az Isten gondviselő, szerető erejében és megtapasztaljátok annak gyümölcseit is.

Bízzatok magatokban, és a bennetek élő Jézusban.
Ámen.

(Imre Margit)

Ha bővebben akarsz olvasni hasonló témában akkor kattints a linkre. Link
Link

 
 
0 komment , kategória:  Égi tanítások  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 43
  • e Hét: 298
  • e Hónap: 1456
  • e Év: 3260
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.