Belépés
venci76.blog.xfree.hu
A ruha teszi az embert - a gyűjtemény a gyűjtőt. Szalvéta Gyűjtő
1976.04.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
A Tescoma Flair szalvéták bemutatója:
  2014-08-18 15:06:36, hétfő
 
 
A Tescoma márkájú papírszalvéták Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-08-18 15:03:50
feltöltő: venci76
nézettség: 2657
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Tescoma, szalvéta, papírszalvéta,
kategória: reklám
leírás: A Tescoma márkájú papírszalvéták bemutatója

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
Új Paw márkájú rondóim :
  2014-03-22 16:10:29, szombat
 
  Ma volt lehetőségem 8 féle új PAW márkájú rondóra szert tenni, valamelyikből még van is pár plusz darabom, ha valakinek megtetszene valamelyik, és szeretne cserélni velem, kérem keressen meg. Nem tudom mindből tudok e adni, mert az állatmintás szalvétákat nagyon kapkodják már most, legyen az sima állatmintás, vagy húsvéti, amin szintén van valamilyen állatfigura,ezek vonzzák leginkább a cserepartnereket:LinkLinkLinkLinkLinkLinkLinkLink
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
A Lambi márkájú szalvétákról:
  2014-03-20 19:08:52, csütörtök
 
  Ha egyedi szalvétákat készíttettem eddig, többször is vettem már ehhez Lambi márkájú szalvétákat alapszalvétaként, az egyszínű változataiból ennek a márkának a szalvétacsaládjából. A következő motormintás szalvétához is ma Lambi márkájú szalvétákat vettem, piros, kék és lila színben, egy COOP boltban. 3 rétegű szalvéták ezek, ami a szalvéták nyomtattatásánál a legjobbnak minősül, 2 rétegűt ehhez a munkához már nem szoktak javasolni, az egyrétegű pedig ma már kizárt, nem szívesen vállalnak egy vagy kétrétegű szalvétákra való nyomtattatást ezzel foglalkozó vállalkozók.

A Lambi termékcsalád 100% cellulózból készül. Legkönnyebben a bárány mintás prégelés alapján ismerhető fel.
Link
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
Új, Tea Logic márkájú szalvétámhoz:
  2014-02-08 19:38:03, szombat
 
  Ma találtam rá egy teáskészleteket forgalmazó üzletben erre a szalvétára, ami egy komplett teáskészlethez kiegészítő szalvéta, a teáscsészék, a teáskanna , a cukortartó és a tejszínkiöntő is ilyen mintájú, mint ez a szalvéta, és van ehhez a készlethez más kiegészítő is, amit meg lehet venni, például süteményestál, kis tálca, satöbbi...Én egyelőre ebből a szalvétából tudtam venni ebben a boltban, de mivel nagyon szép, és különleges mintájú készletei vannak ennek a márkának, remélem más mintákkal is tudok majd venni szalvétákat, ha lesz rá módom..

A szalvéta, amiből egy csomaggal vettem most, így van belőle jelenleg cseredarabom is, egy szép cseresznyevirágos szalvéta:
Link

Ennek a márkának a logója:Link

A céget 2007-ben alapították.Innovatívak, igyekeznek vonzó termékeket tervezni, forgalomba hozni, és mindezt okosan elérni. Kiváló minőségűek,magas színvonalúak a termékeik. Porcelán és szájjal fújt üvegtermékeik vannak javarészt, ezek a fő profiljaik, igyekeznek kis vállalkozókkal készíttetni mindent, és odafigyelnek, hogy kézzel készült dolgokat gyártassanak javarészt, nem pedig tömegtermékeket, amiket gépsorok gyártanak.A cég központja Németországban, Brémában van.

A Tea Logic katalógusa a linkre kattintva tekinthető meg.:
Link
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
A Bounty márkájú szalvétákról :
  2014-02-03 06:46:22, hétfő
 
  A Bounty márkájú szalvétákat az amerikai Procter & Gamble Co. gyártja. A Bounty márkájú szalvéták erős, de ugyanakkor lágy szalvéták is. Két tesztje nézhető meg a következő felvételeken a szalvétának:

Bounty Napkins Demo Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-03 06:14:17
feltöltő: venci76
nézettség: 1536
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Napkin, Demo,
kategória: reklám
leírás:

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
A másik teszt:

Bounty Napkins vs. Vanity Fair Napkins - Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-03 06:07:05
feltöltő: venci76
nézettség: 991
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Bounty, Napkins, Vanity, Fair, Napkins,
kategória: reklám
leírás: Bounty Napkins vs. Vanity Fair Napkins - The Chili Test On the left a Vanity Fair napkin, on the right a Bounty napkin, on top a heaping goop of chili. To keep that chili off your lap, well, who would you trust? W...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
Magánemberek véleményei a szalvétáról:

Bounty Video Review: Bounty Quilted Napk Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-03 06:17:51
feltöltő: venci76
nézettség: 1169
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Bounty, Prints, Kitchen, &, Housewares,
kategória: reklám
leírás: Bounty Video Review: Bounty Quilted Napkins, Halloween... Watch this video for a consumer review of Bounty' s Prints paper towels. Get more information, savings and helpful tips for using this and other Bounty produc...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
Egy másik vélemény:

Bounty Video Review: Bounty Napkin Revie Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-03 06:11:10
feltöltő: venci76
nézettség: 1273
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: Bounty, Prints, Kitchen, &, Housewares,
kategória: reklám
leírás: Bounty Video Review: Bounty Napkin Review Watch this video for a consumer review of Bounty' s Prints paper towels. Get more information, savings and helpful tips for using this and other Bounty produc...

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
További vélemények a linkre kattintva nézhetőek meg:Link

A Bounty oldala a most következő linkre kattintva tekinthetó meg:LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
Green Gate márkájú szalvétáimhoz:
  2014-01-30 19:29:19, csütörtök
 
  Ma vettem ebből a két Green Gate márkájú szalvétából egy-egy csomaggal,ami ebben a bejegyzésemben szerepel, ezek még ettől a cégtől az első szalvétáim, így szánok nekik egy bejegyzést a blogomban. Cserepartnereimnél vannak most eltéve ennek a cégnek a szalvétáiból más darabok, várom már nagyon, hogy azokat is megkaphassam, mert nagyon szép szalvétái vannak ennek a márkának:Link

A dán design egyik remeke a Green Gate márka, mely egész Európa lakberendezést, vidéki életérzést szerető közönségét meghódította az elmúlt években.A Green Gate egy régi hagyományokkal rendelkező dán cég, amely hosszú múltra tekint vissza. A termékeik motívumai különleges vidéki hagyományokhoz térnek vissza, amelyet skandináv tervezők egyedi életstílusban keltenek életre. Termékeik között a konyhai kerámiák, textilek, egyéb lakberendezési kiegészítők találhatóak. Gyártanak karácsonyfadíszt, tolltartót, de még hálóinget, papucsot is. Kollekcióik egy- egy minta, színárnyalat köré rendeződnek. Imádják az apró virágmintát, a pöttyöket, csíkokat, kockákat, csillagokat.

Hivatalos oldaluk a linkre kattintva tekinthető meg:
LinkLink

A szalvétákból szívesen cserélek bárkivel, ha megkeres e-mailben.
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
A DUNI filozófiája és története:
  2013-10-21 19:58:56, hétfő
 
 

A Duni vezető beszállítója az attraktív és kényelmes termékeknek a terítés területén illetve azon túl.
Célja a tökéletes atmoszféra kialakítása minden étkezés illetve italozás alkalmára. A Duni márka több mint 40 piacon értékesít, és Közép,- illetve Kelet Európában az első pozíciót tudhatja magáénak ezen a területen. A cégnél kb.1.900 alkalmazott dolgozik 17 országban. Központja Malmö-ben van, termelési egységek találhatók még Svédországban, Németországba és Lengyelországban. A cég szerepel a NASDAQ OMX -en Stockholm-ban.

Duni évről évre

1949: megkezdődik a papír poharak gyártása Dalsland-ban, Svédországban

1953: megkezdődik a fehér szövet szalvéta gyártása

1954: megkezdődik a színes szövet szalvéta gyártása

1956: a Duni üzletet nyit Halmstad-ban. Az Ahlen & Akerlund Förpackings AB - a gyár hívására - 42 más város tanulmányozása után Halmstad-ba költözik.

1957: a redőzött papír poharak gyártása Dals Länged-ből Halmstad-ba költözik. Ezen termék gyártása a higiéniai körülmények javítását és számos betegség elterjedésének javítását jelentette.

1958: az ötvenes évek végén, a Duni megjelenik a nemzetközi piacokon. Az első saját tulajdonú külföldi értékesítő irodát Hamburgban, Németországban alapították. A következő pár évtized alatt Nyugat-európa számos oiacát élerte valamint az USA-t is.

1962: a Bila Cup AB-t a papír poharak, beleértve a redőzött poharak piacokon való megjelenésére alapította a Duni.

1963: a Duni megvásárolta az első papír tányérok gyártására alkalmas gépet. A cég 100 embert alkalmaz és 9,7 millió SEK forgalmat bonyolít.

1965: megjelennek a piacokon a Dunicel termékek.

1966: megkezdődika aműanyaggyártás Halmstad-ban. Az első termék a pohár volt, ami a mai napig az egyik értékesített termék. Ebben az évben jelennek meg a fröccsöntéssel előállított termékek pl. evőeszköz.

1970: a Duni Bila AB két saját tulajdonban lévő Bonnier vállalat fúziójának eredményeképpen alakult meg - a Duni Dalsland-ba és a Bila Halmstad-ban. A Duni név - legjobb szövet szalvéta névért folyó versenyben jött létre az '50-es évek végén. A versenyt a svéd női magazin (Mai Santesson, Damernas Värld, 1943-59) volt szerkesztője nyerte. A svéd szó 'dun' jelentése 'lent', a szerkesztő elképzelése Az volt, hogy a cég szövet szalvétája ,,olyan puha legyen, mint lent".

1971: megjelenik egy elegáns műanyag pohár, aminek saját TV reklémja volt a BBC-n.

1972: Bramsche-ban - a volt textil gyárban - megkezdődik a gyártás.

1977: a Duni Bila AB a Grafoprint AB részvényeseként jelenik meg az USA-ban.

1982: bevezetésre kerülnek a piacokon a Dunilin termékek. Ebben az évben megvásárlásra kerül a műanyag poharakat gyártó svéd versenytárs a JiHa Plast AB.
1984: a Duni vállalat megszerzi a Delsbo gyertya gyárat.

1985: bevezetésre kerülnek a Dunisilk termékek a piacon.

1989: a svéd székhelyű media vállalat a Tidnings AB Marieberg 100%-os részt vásárol a Duni vállalatból.

1990: a Duni Bila-ból Duni lett. Svédország 2. legnagyobb szövet szalvéta gyártásán alapuló gyárát megszerezte a Finess.

1994: a Duni vezető központja Halmstad-ból Stockholm-ba költözött.

1996: az Artstyle - egy exkluzív termékcsalád speciális üzletek számára - bevezetésre kerül a piacokon.

1997: a Tidnings AB Marieberg eladja a tulajdonában lévő részesedés 50 %-t az EQT Scandinavia I.-nek.

1998: a higiéniai részleg, a Finess higiénia, a csomagolási részleg és a Stenqvist eladásra került. Mindeközben a Havi-t és a Finnish gyertya gyárat megszerezte a cég.

1999: a De Ster - a felszolgálás területén és légi utasforgalomban részvevők kényelmét biztosító vezető világmárkát - a cég megszerezte.

2001: az EQT megvásárolta Duni vállalat maradék részét, így 100%-os tulajdonosa lett a vállalatnak.

2002: a Svédországban található Kisa szövet gyár eladásra kerül.

2004: a svédországi Delsbo-ban és a finnországi Riihimäki-ben található gyertya gyártásával foglalkozó gyári egységek eladásra kerültek.
A svédországi Skäpafors-ban és a Dals Länged-ben található szövetgyártás egy leányvállalatba - a Rexcell Tissue & Airlaid AB-be - tömörült.

2005: új központ nyílt Svédországban, Malmö-ben.
Skäpafors átalakított egységét bezárták. A Halmstad-i üzem és iroda is bezárásra került. A Duni vállalat részesedést szerzett a Bonne Route-ban, mely a légiforgalom járatainak a vendéglátás területét ellátó holland beszállítója.

2006: a Duni vállalat három különböző jogi egységbe szerveződött; európai, amerikai és a deSter. A vállalat Észak-Amerikai üzletága szeptemberben eladásra került.

2007: a deSter-től való elkülönülés a Gate Gourmet értékesítése révén márciusban vált véglegessé.

2008: a Duni az 50 éves évfordulóját ünnepli a német üzleti piacon.
A lengyel üzleti piacon a 15 éves ,,születésnapját" ünnepli.
Az EQT értékesíti a Duni vállalatban lévő részesedését.

2009: 60. ,,születésnapját" ünnepli a Duni.

2010: a net-es eladások összege 2009-ben elérte a 4.220 millió svéd koronát (SEK), ami a teljes árrés 10,3 %-a.
2011: megjelenik a piacokon az Evolin - a textília átalakulása - a forradalmian új asztalterítő anyag.

(http://sbi.hu/markaink/1/duni)Link
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
A Marimekko márkájú szalvétákról:
  2013-09-12 18:11:25, csütörtök
 
  A Marimekko egy Finnországban alapított, 20. századi designcég. Háztartási textilekkel, ruhákkal, kiegészítőkkel foglalkozik. Termékei világszerte elérhetők.

Történet:

A Marimekko története 1949-ig nyúlik vissza. Ekkor alapította Viljo Ratia a textilekkel foglalkozó Printex céget. Viljo Ratia feleségének, Armi Ratiának javaslatára bíztak meg fiatal művészeket, hogy tervezzenek új, merész mintájú termékeket. A vásárlók kedvelték az új stílust, azonban nem tudták mire használni a szöveteket. Ekkor alapították meg a Marimekkot, mely egy külön ruhakollekcióval jelentkezett. A kollekciót Riitta Immonen tervezte, bemutatására 1951-ben került sor Helsinkiben.

1949 Maija Isola megtervezte első nyomott mintás termékeit a Printexnek. Majd a Marimekko legfőbb designereként dolgozott 1987-ig. Népszerű munkái közül 1964 óta a pipacsminta a legismertebb.
1951 Május 25-én a Marimekko cég hivatalosan is létrejön.
1952 Megnyitották az első boltot.
1953 Vukko Nurmesniemi csatlakozott a céghez. Ruhákat és belsőépítészeti szöveteket tervezett. Nagy szerepet játszott a Marimekko egyedi stílusának kialakításában, fejlődésében. Tőle származnak a csíkos Piccolo termékek, és a csíkos Jokapoika 'Minden fiú' ingek, melyeket még ma is gyártanak.
1954 Helge Mether-Borgström megalkotta a Marimekko logóját.
1956 Megkezdődött a termékek exportálása. Nemzetközi sikert az 1958-as Brüsszeli Világkiállításon való részvétel hozott, továbbá egy stockholmi Marimekko kiállítás.
1960 A kezdeti évek után a 60-as évek jelentettek áttörést. 1960. december 26-án, az amerikai elnökválasztás idején John F. Kennedy és felesége megjelentek a Sports Illustrated magazin címlapján. Jacqueline Kennedy Marimekko ruhát viselt. A Marimekko ismeretsége ezáltal is nőtt.
1965 Már 400 alkalmazottat tartott számon a cég.
1985 Armi Ratia 1979-es halála után a cég 1985-ben egy finn sportszergyártó cég kezébe került.
Az 1990-es évek elején a csőd szélére kerültek. Végül Kristi Paakkanen vette meg, és szervezte át a céget.
A 2000-es években a fejlődés folyamatos. 2006-ban újra 400 dolgozóval rendelkeznek. 2007-től Mika Ihamoutila a cég vezetője.

Termékek:

Ruházat, táskák:

A Marimekko rendkívül jó minőségű, ezáltal magasabb árkategóriájú termékeket forgalmaz. Minden korcsoport számára, minden alkalomra kínál ruhákat. Szezonális termékei mellett megtalálhatóak a mindig elérhető klasszikusok. A tervezők különböző korszakokból és kultúrákból merítik ötleteiket. A táskakollekció termékei összhangban állnak a ruházati, és lakásdekorációs termékekkel is. A kollekcióban színes, mintás esernyők is megtalálhatóak.

Lakásdekoráció:

Legfőbb lakberendezési termékei a nyomott mintás pamut- és vászonszövetek. A kollekció tartalmaz késztermékeket is, pl. konyhai felszerelés, asztalterítők, ágyneműk, vagy fürdőszobai textilek. Itt is megtalálhatók a szezonális és klasszikus termékek. Változatos minták jellemzik a Marimekko textileket. A lakásdekorációs kollekciók létrehozásánál is ügyelnek rá, hogy azokat egyértelműen a Marimekko márkához tudjuk kötni. Fő témájuk a természet, a tervezők merész és jellegzetes módon valósítják meg ötleteiket.

Üzletek:

Finnországban a Marimekko termékei megtalálhatók áruházakban, de kisebb boltokban is. A márkaboltok mellett más boltok is forgalmaznak egyes termékeket. Jelenleg 55 Marimekko márkabolt található világszerte, ebből 30 Finnországon kívül. Többek között Stockholmban, Londonban, Frankfurtban, Grazban, New Yorkban. A termékeket 40 országba exportálják. Azonban gyártás is folyik más országokban.

Magyarországi előfordulás:

Magyarországon önálló Marimekko márkabolt nincs, legközelebb Ausztriában, Grazban találkozhatunk vele. Egyes termékei azonban itthon is elérhetők. Textíliákat pl. a Scandesign forgalmaz. Ruhákat a H&M forgalmazott egy 50 darabos, 2008-as tavaszi-nyári kollekció keretén belül. A jellegzetes Marimekko pipacsminta visszaköszön az AVON 2009. márciusi kollekciójában is. A céggel közösen tervezett minták szempillaspirál csomagolását, szemhéjfestéket, púdert díszítenek.

(hu.wikipedia.org/wiki/Marimekko)


Pár Marimekko márkájú szalvéta fotója, melyeket én is keresek gyűjteményembe:
LinkLinkLinkLinkLinkLinkEzek pedig nekem is megvannak, cserélni i tudok belőlük:LinkLinkLinkLink
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
Ma újabb hatféle Paloma márkájú szalvétát kaptam:
  2013-08-11 17:46:22, vasárnap
 
  Ma öcsém révén hatféle új Paloma márkájú szalvétát kaphattam szuvenírként, így kicsit bővülhetett ma a gyűjteményem ismét, és csereanyagom tárháza is bővülhetett ezek által a szalvéták által. Bárkivel szívesen cserélek ezek közül a szalvéták közül,bárkit bármilyen szempontból érdekeljenek a szalvéták, vagy az adott minták témaköre:Link

A Paloma több mint 140 éves gyártási és kereskedelmi tapasztalattal rendelkező részvénytársaság, mely egész Európában forgalmazza egészségügyi papíráruit és piacvezető szerepe van délkelet Európában. Termékeinket regionálisan jól felismerhető Paloma márkanév alatt forgalmazzuk. Legismertebb almárkák: Paloma soft touch, Paloma strong touch, Paloma, Paloma premium, Paloma exclusive, Paloma basic, Paloma Natura, Paloma krep, Carlina és Paloma professional.

A Paloma stratégiája a költséghatékony és kereskedelmileg vonzó kínálat az egészségügyi papíráruk terén, úgy a háztartási szegmens ("Consumer") mint az intézményi felhasználók ("Away-From-Home") terén.
Évi kapacitásunk 70.000 tonna egészségügyi papír, melyből toalettpapírt, konyhai törülköző, szalvéták, papírzsebkendők, egyetemes törülközők, ipari törülközők, orvosi törülközők, hajtogatott toalettpapírt, és Maxi roll toalettpapírt készítünk. Termékválasztékunk tartalmazza szintén az eredeti tekercseket, a nedves toalettpapírt és a papíradagolókat.

A saját márkaneveink kibővítéséül a Paloma d. d. vállaltnál az európai vezető kereskedelmi láncok márkanevei alatt is fejlesztjük és gyártjuk a termékeket.

A vevők és a végfelhasználók igényeinek kielégítésére készített termékek fejlesztése, úgy a háztartásban mint professzionális alkalmazásokra, a társaság üzletpolitikájának egyik sarokkövét képezik. Visszajelzéseik útmutatást nyújtanak a további javításokra.
Az alkalmazottak és a külső munkatársak által támogatott üzletpolitika keretet nyújt a folyamatos célkitűzések és fejlesztési programok javítására, biztosítja az egyéni célok elérése iránti elkötelezettséget és értéktöbbletet teremt a befektetők részére, valamint minden érdeklődő nyilvánosság részére elérhető. Az üzletpolitikánk alapvető elemei a következők:

-termékeinket úgy kell fejleszteni, hogy állandóan kielégítsük a vevőink és megrendelőink igényeit
-állandó jelleggel javítani a folyamatok hatékonyságát, figyelembevéve a minőséget, a környezetet és a munkahelyi egészségvédelmet és biztonságot
-a munkatársak számára létrehozni kellemes munkafeltételeket, hangsúllyal a betegségek megelőzésére és mindenfajta környezetszennyezés megelőzése
-az üzletpolitika megfelelő felhasználásával növelni a munkavállalók tudatosságát a minőséges, biztonságos és egészségre ártalmatlan munkavégzésre, melyek nem okoznak túlzott kihatást a környezetre
-biztosítani az európai ökocímke környezetvédelmi követelményeinek betartásának
-elkerülni a vitatott eredetű fák ill. rostok használatát
-megelőzni a környezetszennyeződést, a lehetséges munkahelyi sérüléseket és egészségkárosodásokat, úgy a munkavállalók, mint a külső ügyfelek és kivitelezők számára is
-összhangba hozni a munkafolyamatot az érvényben levő törvényekkel a környezetvédelem, egészségvédelem és egyéb üzleti területeken
-sikeresen közreműködni a legjobb szállítókkal
-biztonságos és egészséges munkamódszerek és eljárások használata a munkánál
-legnagyobb lehető mértékben megakadályozni a gépek és egyéb tulajdonunk károsodását


A Paloma d.d. 2011. évben elért jövedelme 85,8 millió EUR-t tett ki. Ma 755 embert foglalkoztat.

(Forrásoldal: web.paloma.si/hu/a-vallalat/palomarol/kik-vagyunk)
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
Folat márkájú szalvétáimhoz:
  2013-06-13 21:49:08, csütörtök
 
  Ma vettem egy sorozat koktélszalvétát, melyet a Folat gyártott, erre voltam most kíváncsi kik is ők:LinkA Folat céget 1993-ban alapította Alex Adrichem és Marc Mulckhuyse. Egy 50m2 garázsban kezdték munkájukat léggömbök és party termékek gyártásával.Ma már Európa szerte forgalmazzák termékeiket.A FOLAT továbbra is 100%-ban magántulajdonban lévő társaság, melyet egy nagyon elkötelezett csapat. A cég magas követelményeket támaszt az üzleti és személyes jó kapcsolatot ügyfeleivel és partnereivel.

A szalvétasorozat további tagjai, melyekből csereanyagom is van jelenleg, a linkre kattintva tekinthetőek meg:
Link
 
 
0 komment , kategória:  !Szalvétatörténelem!:  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 3343 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 87
  • e Hét: 778
  • e Hónap: 2360
  • e Év: 2360
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.