Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Mágneses pólusváltás a Földön?
  2012-01-31 12:51:55, kedd
 
 


Mágneses pólusváltás a földön?A Föld szerkezete egy szilárd belső magból, képlékeny magkülsőből, földköpenyből, és egy szilárd kéregből áll, illetve a belső mag anyagi összetétele (vas, nikkel) létrehoznak egy mágneses mezőt. Ez a mágneses mező merőben eltér a gravitációtól, hiszen az többé-kevésbé egyenletes a Föld felszínén, míg a mágneses mező kétsarkú, azaz létezik egy északi pólus és egy déli.A mágneses északi sarkot 1831-ben fedezték fel, majd 1903-1905-ben pontosították. A déli mágneses sarkot 1909-ben fedezték fel.A mágneses sarkokban futnak össze a földmágnesességi erővonalak, amelyeknek az irányában az iránytűk beállnak.A Napból a Földre tartó elektronok útvonalát a mágneses erővonalak határozzák meg, ahol az elektronok elérik a Földet ott alakul ki a sarki fénynek nevezett jelenség, ez a két pólusnál található. Napkitörések idején különösen jól látható a sarki fény, hiszen ilyenkor lényegesen több a Napból kilőtt elektron.

A földmágnesesség jelentősége

A Föld mágnesességének legnagyobb jelentősége az élet szempontjából van, hiszen ez a mágneses pajzs védi meg a bolygó élőlényeit a világűrből érkező részecskesugárzástól, mint a kozmikus sugárzás, napszél, stb. Ezek a kozmikus sugárzások az élet szempontjából kritikusak, mert részben kiolthatják az élet bizonyos területeit, illetve ami túlél, az mutálódik, új fajok jönnek létre.A föld mágnesességét már i.e. 4-6.000 évvel is ismerték, a sumer leírások részletesen és pontosan taglalják. A sumer társadalom bukásával elfelejtődött ez a tudás is. Nagy Sándor az utolsó, aki egyesítette Mezopotámia népét, már nem ismerte a jelenséget, pedig tanítója Arisztotelész tudott róla. Az újra felfedés a Krisztus születése körüli időkre tehető, ekkor a Kínaiak kezdték használni, majd tőlük elterjedt az arabok révén.
Mágneses pólusváltás
A mágneses pólusok folyamatosan változtatják a helyüket. Ez egy természetes jelenség. A kőzetminták ezt a folyamatot igazolják. Azonban az utóbbi években lényegesen felgyorsult a pólusvándorlás. Az elmúl 150 év alatt 1.100 km-t haladt Kanadától Szibéria irányába.
A Föld mágneses ereje csökken, az elmúlt 200 évben kb. 10%-al. (ezer évvel ezelőtt 1,5-szöröse volt a mai értéknek) A mágneses tér folyamatosan csökken. Ez azért nagyon fontos, mert például a csontszövet stabilitását nagyban befolyásolja a mágneses tér erőssége. Ha tehát csökken a tér, gyakoribb lesz a csontritkulás. Lassan kezd érthetővé válni, hogy miért szenved sok kisgyerek csontritkulástól. Később ahogy nőnek a gyerekek és a nem megfelelő táplálkozás miatt elsavasodnak (üdítők, édességek, fehér cukor, fehér liszt, elektroszmog, stb.) tovább fokozódik a csontritkulás, hiszen ahhoz, hogy a szervezet életben maradjon, kalciumot kell kioldjon a csontokból. De ez már egy másik történet.
A mágneses pólusváltás mindig összefügg a dimenzióváltással.
A dimenzióváltás fogalma
Első lépésként mindig meggyengül a mágneses mező, vándorolnak a pólusok. Előfordul, hogy a mágneses mezők összezavarodnak. A repülőtereken nemrég világszerte át kellett állítani a mágneses műszereket a térképek használhatósága miatt. Az állatvilág, mely a mágneses vonalakat követi, gyakran eltéved, így nem találnak haza a madarak, a tengeri állatok pedig kiúsznak a partra a mélytenger helyett. Változhat a Föld alap rezonancia frekvenciája, a Schumann hullámok frekvenciája, és egyéb energia átalakulások is zajlanak.

Sok német és orosz tanulmány foglalkozik a témával, és kiemelten Gregg Barden.

A legfontosabb azonban, az a hatás, amit a geomágneses mezők gyakorolnak az emberi tudatra. Az első orosz asztronauták, akik két hétnél több ideig tartózkodtak az űrben, azaz a földi rezgéseket nem érezték, egyszerűen megőrültek. Azóta mind az orosz, mind az amerikai űrhajósok mesterségesen gerjesztett Schumann hullámok hatókörében élnek az űrben. Amikor a geomágneses mezők értéke nulla, akkor az emberi agyban tárolt információ megszűnik létezni. Ez teljesen hasonló azzal, mint amikor a számítógép memóriája csak akkor tárol információt és dolgozik vele, ha áramot kap. Ha lekapcsoljuk az áramot, minden törlődik a műveleti memóriából. Ez az agy információtároló képessége miatt van, azaz felépítése igényli a külső, földi teret.A dimenzióváltás és a hozzá kapcsolódó pólusváltás előtt a bolygó civilizációja hanyatlásnak indul, sokszor megmagyarázhatatlan okok miatt. Ez a hanyatlás nagyon mély. Időtartama néhány hónaptól, két évig szokott tartani. A dimenzióváltásról részletes leírásokkal szolgál Thoth, illetve több indián törzs (pl. pueblo indián), illetve a sámán világ.

Közvetlenül a dimenzióváltás előtt néhány órával, a két dimenzió egymásba csúszik. Ilyenkor megjelenik valami szokatlan forma, szín, amit nem tudunk értelmezni. Nem őrültünk meg, hanem egy másik dimenziót látunk a miénkben.
Fontos megjegyezni, hogy ilyenkor minden szintetikus anyag szétesik atomjaira. Csak a természetes anyagok maradnak meg. Érdemes emiatt kimenni a szabadba, hiszen minden ami mű, az eltűnik. Most már érthető, hogy a több százezer vagy millió éves Gízai piramisok, a Titicaca tó dokkolói 4.000 méter magasan miért kőből készültek. Azok a civilizációk nem olyan primitívek, hogy ,,csak" kőből tudnak építkezni, hanem olyan okosak, hogy tudják, a dimenzióváltást a természetes kő biztosan túléli.

Edgar Cayce a téma egyik szakértője, illetve Thoth smaragdtáblái több nagy civilizáció, hasonló módon történő ,,eltűnéséről" beszélnek. Ehhez hasonlóak a Titicaca tavon található sziget indián törzseinek rituáléi. Ide járnak a nagy feltalálók, hogy kozmikusan feltöltődjenek, mielőtt nagy dolgokat ,,feltalálnak". Most már az is érthető, hogy a nagyon régi civilizációk modern nyomai miért nem léteznek. Az Föld olyan mint egy nagy homokozó. Egy adott pillanatban elsimítják a homokot, ilyenkor eltűnnek a nyomok. Egy, két komolyabb kőalkotás marad meg mint örök mementó.
Dimenzióváltás idején hatalmas üresség lesz úrrá a Földön. Sötét üresség. Ez azonban egyáltalán nem félelmetes. Inkább érdekes. Vannak olyan meditációs technikák, melyekkel át lehet ezt élni. Egyáltalán nem rossz. Fontos, hogy tudatosak legyünk. Ez az üresség 1-2-3 napig tarthat. Az egyik indián törzs két és fél napról számol be az utolsó ilyen váltás előtt. Naptárjukban kettő és fél fekete kő szerepel az egyébként csupa fehér kőből álló idősorban.

A dimenzióváltás után egy új világban találjuk magunkat. Fontos, hogy tudjuk itt a gondolatunk teremt. Érdemes vele szórakozni. Úgy igazítjuk testünket, ahogy akarjuk. Ha valamire gondolunk, az megvalósul, megteremtődik. Ekkor megértjük, hogy a TUDAT TEREMET. Ez így van a harmadik dimenzióban is, de nem akarjuk elhinni, mert elhitetik velünk, hogy ez baromság. Mi pedig mint jó birkák, elhisszük.
Ennek az új dimenziónak van egy komoly hátránya is. Mivel jelenlegi tudatunkat magunkkal visszük, félelmeink életre kelnek. Lásd Gömb c. film.
Ha el kezdünk félni, hogy valaki meg fog támadni minket, akkor meg is fog. Gondolunk egy fegyverre és ott lesz a kezünkben. Azonban szokásos földi félelmeink alapján tudjuk, hogy az ellenfél ügyesebb, erősebb, stb. Előbb vagy utóbb összehozzuk, hogy megöletjük magunkat.
Az új dimenzióban való túléléshez tudni kell, hogy a világegyetemben minden ember alkotta scifi filmtől eltérően nem a harc és a halál a domináns, hanem a szeretet.

Ha mégis másképp lesz?

A régi írások 1998, illetve 1999 évekre jósolták az eseményt. Szerencsénkre, az említett módon mindez nem történt meg. De lehet, hogy mégis zajlik másképpen?
Rengeteg tudatos gyerek születik napjainkban, őket kristály, vagy egyéb jelzőkkel illetik. Az emberek tudata folyamatosan nyílik. Kezdjük megérteni a régi kultúrák ránk maradt dokumentumait. A materializmust ma már az emberek többsége megmosolyogja. Amikor Hawking gondolataival irányítja tolószékét, számítógépét, beszéd szintetizátorát, akkor tényleg nem értjük, hogy mi történik velünk?
Tanulság
A fenti nagyon rövid összefoglaló nem azért született, hogy féljünk, hiszen nem az az élet célja. Inkább azért, hogy erről is tudjunk. A kozmoszban tíz év annyi, mint ezer, de nekünk nem. Nem tudni, hogy mit élünk még meg és mit nem. Egy biztos, jelenlegi fogyasztói rendszerünk, ebben a formában életképtelen. Váltás lesz. Hogy ez milyen mélyen történik, azt nincs ember, aki megmondhatná. Kívánom, hogy a fentieket mindenki raktározza el mélyen az agyában, ne ítéljen, ne építsen korlátokat, hanem csak tárolja el, és ha szükség lesz rá, vegye elő a tudást, és csak annyit mondjon, hogy tudom mi ez, tudom, mit kell tenni.
Forrás: http://integrativmedicina.hu/scifi/erd_3_11.html

 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
A bolygó változásai 2011.06.05
  2011-05-19 22:21:51, csütörtök
 
 

A BOLYGÓ VÁLTOZÁSAI: 2011. JÚNIUS 5.

Metaron/Jill Harrison
www.anewbelief.com
2011. május 18. szerda,

Az Arkangyali birodalom már évezredek óta az emberiség javára dolgozik.
2011. június 5-én jelentős bolygóváltozások mennek végbe a Földdel kapcsolatban, amikor is számos léleknek lehetősége lesz a negyedik dimenzión belül felszabadulni, azok közül akik eddig csapdába estek.


Ezek a lelkek, akik eddig nem fogadták el, hogy meghaltak, és azok is, akik hirtelen vagy erőszakos halált tapasztaltak meg, és ekkor megnyíló átjárókon keresztül felszabadultan folytathatják útjaikat.
A 4. dimenzió megszűnik ezeknek a létezőknek.
2011. június 5. azt jelenti, hogy a Föld és minden élő rajta felemelkedik az 5. dimenzióba.
Az éghajlatváltozások és tektonikus változások jelzik azt, hogy a Földanya már megkezdte ezt a munkát.
Sokan erre a finoman hangolt energiára nagyon erős vágyat éreznek, hogy elhagyják fizikai testüket, ezért a mostani időkben mindenkinek nagy bátorságra lesz szüksége.
Hatalmas erővel érkezik a Fény azoknak, akik ebben akarnak majd sétálni, és ezt bizalommal kell fogadni.
A változások hírnöke lesz a fény beáramlásának folyamata és eléggé stresszes helyzetbe kerülnek a fizikai testek. Sokan támadást érezhetnek alacsonyabb vibrációkból, és kiforgathatja őket a magukban vetett hitükből.
De ezekre a változásokra szükség van.
Itt az ideje, hogy rádöbbenjünk arra, hogy a Földanya milyen szerepet játszik, és ennek mi a célja a kozmoszban.
Az önuralom a legfontosabb azoknak, akik ezt az utat szeretnék megtapasztalni és együtt-dolgozni szeretnének a Földanyával.
Ez egy átmenet a NEM-IDŐBE, olykor félelmetes érzést okozhat.
Minden lélek össze van kapcsolva, és energia-hálózatot hoznak létre az egész világon.
Ezek az energiahálózatok, ahol a sötétség uralkodott ezidáig, fel lesznek emelve, a drámai tudatosság elengedésével, és mindezek elfogadásával.
Az emberiség képes lesz meglátni, hogy egységes, és mint kritikus tömeg nem csak egy része a tudatosságunknak, és alapvetően fontos, hogy az elkövetkezendő változásokat úgy érezze meg, hogy nincs egyedül.
Mihály Arkangyal a világegyetemben nyitva fogja tartani a kapukat, így sokan hozzáférhetünk támogatásához és vezettetéséhez.
Uriel Arkangyal pedig, segíti hogy erőteljes legyen a kapcsolódás, és hogy megértsük szerepünket, ezekben az időkben.
Ezért is jött létre az Arkangyali birodalom, hogy a fenntartott nyitott kapukon a lelkek át tudjanak majd haladni, kelni. Az Arkangyalok vigyázzák a kapukat és szolgálják és védik az Egységtudatosság Isteni Fényét.
A Felemelkedési folyamat célja: hogy segítsen mindenkinek elérni az Önazonosságát. Ennek kezdeti szakasza, felismerni a lelki és anyagi közötti egyensúlyt.

Az Időpocsékolásnak vége, sokan már magasabb családjaikkal fognak együtt dolgozni.

2012. ELEJÉN AZ EMBERISÉG KAPNI FOG EGY FELISMERÉST, HOGY MEG KELL SZÜNTETNIE MINDEN HÁBORÚT.
Bár az emberiség ideológiákban gondolkodik, de az idő közeleg mindenkinek, hogy itt az ideje megtanulni hogyan kell használni a mesteri gondolatirányítást.
A gondolatoknak messzemenő hatásuk vannak, és elkezdjük megérteni a gondolatok mögötti teremtő hatalmat.
A gondolat végigrezonál a kozmoszon.
Ezért is hívják a Fénymunkásokat szerető gondolatokat küldeni azokra területekre, ahol jelenleg háborúk zajlanak. A gondolatoknak van egyedül hatalmas megnyitó gyógyító ereje.
A várható időjárásminták, a földrengések, és az árvizek, mind jelzések arra, hogy a Földanya egy magasabb rezgés felé halad és elengedhetetlen ezek megtapasztalása.
Az emberiség már belefáradt, hogy a felhalmozott gazdagság ellenőrizze, és pusztítsa folyamatosan. Ez a régi út volt.
Az Isteni akarat elfogadása a kulcs. Nem azzal, küzdeni, ami a látszat valóság. A szív szeretettel való megnyitása, az isteni rend, rendelkezés felajánlott tapasztalatszerzési lehetőségeket, hogy növekedjen, a felébredt lélek. A kinyitott szív kegyelmet mutat másoknak. Felismeri, ha büntetés vagy bűntudata van , mert akkor a szív ítélkező szempontból rendelkezik.

2011. JÚNIUS EGY KAPU, AMELYET URIEL TART NYITVA ÉS TISZTA SZÍVVEL BÁRKI KERESZTÜL MEHET RAJTA

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id =137:a-bolygo-valtozasai-2011-junius-5&catid=35:ataradasok&Itemid=59

 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Csillagtitok - Paksi Zoltán
  2011-04-17 21:36:22, vasárnap
 
 


Csillagtitkok
(PAKSI ZOLTÁN)
2011.04.16

Az előttünk álló hét égi üzeneteit érdemes napról - napra címszavakban lejegyezni a naptárunkba, hogy azokat figyelembe véve valóban emelkedés legyen az életünkben. A húsvéti előkészületek napjai mind mennyiségi, mind minőségi értelemben emelkedési lehetőségeket hoznak el. Én most a csütörtöki napot emelem ki, mert ekkor lép a Hold a kiemelkedés lehetőségét is szimbolizáló isteni útra, a Tejútra. Csütörtökre érdemes időzíteni azon dolgainkat, melyektől megoldásokat, emelkedési lehetőségeket várunk.

A csütörtöki és a pénteki nap kedvez az okkult gyakorlatoknak is, de a gyógyító és a regeneráló energiák is hatékonyabban működnek bennünk, mert mágikus kísérőnk a Hold, ekkor a gyógyítás ősi csillagszimbóluma a Kígyótartó előtt vándorol.

Néhány gondolatot szeretnék elmesélni azért, hogy az elkövetkezendő napok valódi megoldásokat, igazi emelkedéseket hozhassanak. Civilizált társadalmunkban immár észrevétlenül ugyan, de a bűn "rangjára emelkedett" a hiba. A gyermek, mikor hibázik az óvodában, sokszor szidásban részesül, majd később az iskolában a hibát rossz jeggyel büntetik. A felnőtt a munkahelyén is retteg a hibák elkövetésétől, mert ez az állásába kerülhet. A hibát vétőket gyakorta megvetik, lenézik, ezért az emberek többsége fél a hibázástól, s annak következményeitől. A hibák által gátlásokat, félelmeket növesztettünk magunkban.

A hibázástól való félelem sokakat gátlásossá, cselekvésképtelenné tesz. "Inkább nem teszem meg, mert akkor nem hibázok!" Sokan gondolkodnak így, s sokan cselekednek, illetve nem cselekednek e szerint. Pedig a cselekvés, tapasztalás. A tapasztalás pedig fejlődés. A vágyott dolog meg nem tétele nem ad tapasztalatot, így a fejlődés is elmarad - S mindez miért? Mert teremtettünk egy új félelmet, létrehoztunk egy új "bűnt", a hibát.

Itt bizony egy titok rejtőzik. De nézzük csak! Ki az, aki képes "a hiba elkövetésére"? A növény biztosan nem, hiszen például egy elvetett búzamagból soha nem nő fenyőfa. Az állat sem képes a hibázásra, mert egy önmagát vérengző pitbullnak álmodó cicus sem fog soha morogva felvakkantani. Az angyal sem fogja tévedésből az "örömhírt" a bigott pártfunkcionárius asszonynak vinni - Ki hibázhat akkor? Csak az ember!

A titok az, hogy a hibázás lehetősége, az égiek ajándéka! A hiba világít rá arra, hogy mit érdemes testben-lélekben-szellemben átalakítanunk, hogy a végtelen felé emelkedhessünk. Aki soha nem hibázik, az fejlődni sem tud. A hiba mutatja meg azt, hogy mit érdemes immár elengednünk, de arra is felhívja a figyelmünket, hogy milyen csodák felé érdemes megnyílnunk. A hiba tehát az "angyalok ajándéka".

Angyali ajándékhoz méltó módon érdemes fogadni őt! Amikor észleljük a HIBÁT, mosolyodjunk el, s ne hagyjuk, hogy a megszokott, sokszor zsigeri reakciók lehúzzanak, s ezzel eltávolítsák tőlünk az "égi energiákat"! Köszöntsük derűvel a hibát, mert ő jel. Égi jel. Aztán vegyük észre, hogy mire kívánják felhívni az angyalok a "hiba" segítségével a figyelmünket. Így tudatosodik bennünk az előrelépés lehetősége, a valódi fejlődés iránya! Ne hagyjuk, hogy bensőnkben a hiba által negatív érzéseket, és főleg önvádat teremtsenek zsigeri indulataink. Találjunk rá újra arra az emelő energiára, melyet hibának neveztünk el, pedig az igazi neve az, hogy a végtelenbe hívó "ajándék"!

Soha többé ne vádoljuk magunkat az elkövetett hibáinkért! Soha többé ne hagyjuk, hogy mások vádoljanak minket a hibáinkért! Soha többé ne dörgöljük a társaink orra alá a hibáikat! Soha többé ne büntessük gyermekeinket azért, mert hibáztak, hanem egy nagyot kacagva osszuk meg vele is, velük is a "titkot"!

Legyen minden ember élete félelmektől mentes! Legyen minden csillagútitársunk élete boldogságban és örömteli alkotásban teljes!

A Csillag TV csapata nevében: Paksi Zoltán www.asztrozofia.hu www.csillagtv.com
 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Atlantiszi angyal tanítása
  2011-02-21 16:28:01, hétfő
 
 

AMALIOAN tanítása
Az aranyvörös lángú atlantiszi angyal tanításai (I.)

Üdvözöllek Benneteket fénytestvérek. Eljött az idő, mikor egyre többen, kik már régóta veletek vagyunk, felfedhetjük magunkat! Energiáink eddig csak körbeöleltek benneteket, de MOST már képesek vagytok befogadni azokat, ezért fedhetjük fel magunkat, igaz Valónkat előttetek, hogy lényünk fényét egyesíthessük.

AMALIOAN Vagyok! Atlantiszi angyal. A felkelő és lenyugvó nap aranyvörös fénye izzik szívemben! Ez lángol belőlem felétek, mint a Nap fénye.
A Nap energiája nagyon fontos most nektek és Földeteknek, Gaia-nak is. A napotokból Isten Fénye sugárzik reátok, a fizikai síkotok szerinti formára átalakítva. Mindig az az isteni fény árad belőle reátok, mi fenntartja a frekvenciát, ami az emelkedésetekhez szükséges. De ezt nektek is segítenetek kell! Nélkületek, a ti befogadó és árasztó akaratotok nélkül, nem valósulhat meg az átalakulás!

Aki képes meglátni, az tudja, hogy a Nap körül gyűrűk vannak. Mindegyik egy-egy olyan korban alakult, melyben ti, földi emberek képesek voltatok fejlődni. Ezt könnyebben megfigyelhetitek teliholdkor, a tiszta égen, mert a Nap gyűrűi ilyenkor a Hold köré is kivetülnek, s ott nem vakítják el szemeteket, s láthatók. Meggyőződhettek róla! Nézzetek az égre! Lássátok Igazságomat.
Most 7 gyűrűt láthattok a Nap körül. Hét szintet tudtatok emelkedni, fejlődni, s a Hétszeres Sugár ezért árasztódik a Földre napotokból és az Univerzumból.

MOST azonban nagyobb lépés következik a tudatosság útján. Angyalok emelnek szárnyaikra titeket, hogy a távot megtehessétek. Isteni Fénysugarak jönnek, mik a Hétszeres Gyűrűket összeolvasztják Egyetlen Pillanatban (pillanatra), mely továbblendít benneteket a Tizenkétszeres Beavatás Útjára!

Felemelkedésetek a Nap 12 gyűrűjében teljesedik ki, ha ti is így akarjátok.
Ezek a gyűrűk, már nemcsak a Földre és rátok, de az egész Univerzumotok, Galaxisotok lényeire is árasztják fényüket, az Energiát.
Ezért fontos hát felemelkedésetek, hogy általatok a Tizenkétszeres Beavatás megtörténhessen! Tegyetek hát érte, segítsetek nekünk, hogy általatok mi is segíthessünk nektek.
Fogadjátok be a Nap energiáját! Sugározzátok szíveteken és talpatokon át Földanyátok szívébe!
Kapcsoljátok össze a 7Gyűrű Sugarát a megfelelő csakrátokkal, szín és energia szerint. Csakráitok kisugározzák azt aurátokra, így hat ez a folyamat ki fizikai testetekre és környezetetekre is.
Tudatosan éljetek! Akarjatok fejlődni, emelkedni!
Legyetek irányítói, szerves résztvevői sorsotoknak! Legyetek részei egy ,,Új Univerzumnak"!

Tanításom MOST ennyi. Gondolkodjatok, meditáljatok rajta, s lássátok isteni igazságotok fényét!

Az adás és a befogadás erői most összeforrnak. Az emelkedés órái jönnek el, akaratotok szerint.
Tegyetek érte!
ALOHA

Amalioan szólt


(forrás: Pusztai Orsi kristálycsakra,hu)
Link

 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
2011- előrejelzések Uriel ark
  2011-01-10 21:46:31, hétfő
 
 

2011 - Előrejelzések - Uriel Arkangyal
Jennifer Hoffman által

Újra egy következő év hajnalán vagyunk, ami egy újabb lehetőség számunkra, a leckék beintegrálásának finomabbá hangolására, melyeket több évtizeden, sőt több létidőn át tanultunk. Amit 2011 hoz, az a magasabb szintű tisztánlátás, megértés, átalakulás és növekedés mindaddig, míg a függetlenség, a megfigyelés, a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás pontjáról közelítjük meg a történéseket. Ezek lesznek a nagy leckéink ebben az évben, mert bármilyen téren, ahol még ragaszkodunk, ahol még belebonyolódunk, ahol még képtelenek vagyunk a megbocsátásra, ahol még nincs meg az elfogadás és az elengedés, az a hely az, ahol az újabb leckéket kapjuk, amelyek rámutatnak arra, hogy hogyan integráljuk be ezeket a dolgokat az életünkbe. Nem tettethetjük tovább, hogy nem tudjuk, mit csinálunk - mert amikor önmagunk mesterévé válunk itt az ideje, hogy felvállaljuk a vele járó felelőséget is.

2011 Kihívásokkal teli év lesz? Az attól függ, hogy miként határozzuk meg a kihívás jelentését. Kihívásokkal teli év lesz, ha attól rettegünk, hogy mit veszítünk, ahelyett, hogy úgy tekintenénk minden veszteségre, mint elengedésre, hogy valami más foglalhassa el a helyét. Amikor szándékainkat az átalakulásra irányítjuk, mindaz, ami nem rezonál azzal, amivé szeretnénk válni, lekapcsolódik rólunk. Ez érzelmileg nagyon fájdalmas lehet, de a Szellem szintjén ez összhangban van kérelmeinkkel. Itt az ideje, hogy teljes egészében szemléljük önmagunkat, összes aspektusainkkal, testünkkel, elménkkel, érzéseinkkel és Szellemünkkel együtt, hogy minden lépésre, mint, az elengedés és a régi helyébe lépő új, folyamatára tekinthessünk. A régi elengedése 2011 legnagyobb témája lesz, akár csak az új beintegrálásának a képessége.

Befogadókká kell válnunk annak érdekében, hogy magunkénak tudjuk jutalmainkat, amikor önmagunk mesterévé válunk. Ebben az évben fel kell ismernünk fenségünket, hogy úgy tekintsünk önmagunkra, mint csodálatos, erőteljes, áldott, Isteni lényekre, akik megérdemlik az összes áldást, amelyeket visszautasítottunk, mert erőtlennek és érdemtelennek éreztük magunkat. Minden amit kívánunk, az lehetőségeink mezejének a része és hozzánk tartozik. Az egyetlen módja, hogy mindazt megkapjuk és beintegráljuk életünkbe, az, hogy tudatában vagyunk annak, hogy megérdemeljük.

2011 egyvelege lesz az áldásoknak azok számára, akik eddig még nem fedezték fel gyógyulási lehetőségeiket, mások számára viszont ez az év olyan sokat fog hozni a régen dédelgetett álmok megnyilvánításában és az eddig zárt kapuk megnyitásában. Tudni fogjuk ki gyógyította meg önmagát és ki nem, azáltal, hogy mi történik az életében. Akiknek még gyógyulniuk kell, az általuk választott fájdalom és kihívásokon keresztül tanulják meg leckéiket. A mi kihívásaink, pedig abban rejlenek majd, hogy segítsük őket anélkül, hogy a szolgáikká váljunk, meg kell tanulnunk adni anélkül, hogy valaki fájdalmának a mártírjává válnánk. Együttérző tanítóként példát mutatva tehetünk arról, hogy hogyan engedjük be az áldások áramlását, s nem azáltal, hogy lekorlátozzuk növekedésünket mások fájdalma előtt.

És itt van néhány általános téma erre az évre vonatkozóan:

A Szívek Megnyitása

Bár 2010-ben elkezdődött, mégis ebben az évben válunk tudatosabbá arra, hogy miként tört össze az emberek szíve a létidők fájdalma alatt. Sok lehetőség nyiluk majd az emberek számára, hogy megnyissák szívüket akár az együttérzés energia örvényeiben, egy új kapcsolatokban, hatalmi pozícióban vagy Istenségünk megértésével és önmagunk mesterévé válásunk elfogadásával. Minden fájdalmas tapasztalat egy lehetőség, hogy mégtöbb szeretetnek nyissuk meg magunkat. Hogy kinek adjuk szeretetünket az kevésbé fontos kérdés "a kérdés amire igaz, őszinte választ kell adnunk az, az, hogy mit is akarunk és mire van szükségünk másoktól, hol keressük a szeretetet külsőleg ahelyett, hogy kapcsolódnánk a bennünk lévő szeretet forrásához. Maga a szeretetté válás, amit keresünk, a globális méretű lecke és ez kiterjed életünk összes területére.

Az Energia Átjárók és Örvények

Tanúi leszünk sok új energia átjáró megnyílásának, míg néhány régi bezárul majd az elkövetkező 2 évben. Ez a folyamat 2001-ben kezdődött. Három ősi energia örvény zárul be az év végéig Közel Keleten, Ázsiában és Afrikában, ami azt jelenti, hogy még több erőszakot, vérontást, háborút, természeti és ember által kiváltott csapást meg nyugtalanságot látunk majd ezeken a területeken, mivel azok, akik az említett örvényeket nyitva szeretnék tartani, ellenállnak bezárásuknak. Mi mindannyian az Új Örvények hordozói vagyunk, és ha az átalakulásra irányítjuk fókuszunkat az említett területeken, akkor segítséget nyújthatunk az Új Energiák behozatalában, amelyek lehetővé teszik végre, a romboló energiákat behozó örvények végleges lezárását.
FöldAnya Változásai

Félünk FöldAnya változásaitól, mert azok sok traumát és széthullást hozhatnak életünkbe. 2011-ben kevesebb lesz a vihar, a földrengés, tűzhányó kitörés és FöldAnya azon változásai, amit mi katasztrófának nevezünk, mint 2010-ben, de kettő a 2011-es mozgások közül veszélyesebb és pusztítóbb lehet, mint amilyeneket eddig tapasztaltunk. FöldAnya is a saját felemelkedési folyamatán megy keresztül és 2011-ben "nagytakarítás"lesz, emlékeztetve bennünket, hogy mi társteremtők vagyunk a Földdel és őrzői FöldAnya kincseinek. FöldAnya érző lény, akárcsak bármi vagy bárki más a bolygón, és időről időre szükségünk van, hogy emlékeztessen bennünket erre. Amikor szeretetünket és megbecsülésünket fejezzük ki FöldAnya irányában, akkor erősítjük öt felemelkedése útján. Ez az év sok tisztítást és energetikai változást hoz a Föld bizonyos részeire, főleg oda, ahol az örvények zárulnak.

A Folyamatos Felemelkedés

A felemelkedés az nem egy misztikus esemény, ami 2012-ben és utána fog megtörténni, hanem most TÖRTÉNIK. Minden nap egy új nap felemelkedésünk útján és minden pillanat tartalmazza Istenségünkbe való felemelkedésünk áldását, tapasztaljuk ennek örömét és tanuljuk az öröm állapotába létezést. Amikor a jelen pillanatra összpontosítunk, akkor tapasztaljuk felemelkedésünket. Nem teremthetjük a jövőt anélkül, hogy mögöttünk hagynánk a múltat, és 2011-ben sok alkalmunk és választási lehetőségünk nyílik, hogy elengedjük a múltat. El tudjuk engedni a csalódásokat és mindazt, amiről azt gondoljuk, hogy elveszítettük és erőteljesen a jelenbe legyünk? Ez az, amit meg kell tanulnunk, mert az egyetlen hely ahol bármilyen hatalmunk van az a jelen.

Szerelem és Kapcsolatok

Olyan régen volt már, hogy többségünk romantikus kapcsolatban élt, már azon tűnődtünk, megtörténik az valaha is? 2011 megnyitja ezt az ajtót, de egy fordulattal. Választanunk kell majd, és nagyon fontos, hogy szándékunkban legyen a kapcsolatban élés. Gyógyító leszel vagy hajlandó vagy, egy olyan valakivel élni, akinek nincs szüksége a gyógyításodra? Nyitott vagy befogadni a szerelmet, amelyet annyira készen állsz valakinek adni? Még akkor is, ha nem látod, miként jöhet egyáltalán valaki az életedbe, készülj fel azáltal, hogy tudod, mit akarsz, illetve szándékodat irányíts rá, mert ez meg fog történni, amikor a legkevésbé várod. Az év végéig, de jóllehet augusztus végéig sok új, hosszútáv potenciálokkal rendelkező kapcsolat fog létrejönni.

Energetikailag jelentős Időszakok

Ezek azok az időszakok, amikor olyan energia hullámok érkeznek a Földre melyek nagyon különböznek a számunkra ismertektől. Ezek gyakran ütköznek a saját energetikai vibrációinkkal miáltal kényelmetlenül, érezhetjük magunkat, de még fizikailag betegnek is. Ezt mi felemelkedési tüneteknek nevezzük, és ezek részei a felemelkedés útjának, mert szükségünk van az új energiák behozatalára a Földre, mivel az része a küldetésünknek a Földi Mennyország megteremtésében. Ezekben az energetikailag jelentős időszakokban láthatjuk a FöldAnya változásait, erős viharokat, áradásokat, földrengéseket vagy szokatlan időjárási viszonyokat. Saját életünkben váratlan befejeződéseket, széthullást, szívbéli és elmebéli változásokat de még fizikai betegséget is tapasztalhatunk.

2011-ben hét Energetikailag Jelentős Időszak lesz:

Január 15 és 20 között: Ebben az időszakban egy tsunami-szerű energia lezúdulást tapasztalunk majd, ami az új ráeszméléseket, megértéseket hozza el mint megannyi momentumot. Egyesek számára ez azonnali váltás lesz az 5-ik dimenzióba az érzelmi és az elmebeli szinteken. Mások dönthetnek úgy, hogy befejezik itteni idejüket, és csak utána jönnek át.

Március: A Tavaszi Napéjegyenlőség még több békés energiát fog hozni, amint elkezdjük tapasztalni valóságunk új lehetőségeit. Az azonnali megnyilvánulást egyre többször fogjuk tapasztalni, amikor alkalom nyílik rá, hogy megtapasztaljuk milyen erőteljesen vagyunk képesek az energiákat mozgatni. Bánjatok óvatosan szavaitokkal és gondolataitokkal ebben az időszakban.

Júniustól augusztus végéig: Ez a három energetikailag jelentős időszak egybe lett csoportosítva, mert az egész időszakon át folyamatosan fog történni az energia hullámok beáramlása, az átalakulás, a fizikai-érzelmi-tudati felfordulás, mert ezek az új energiákba és a növekedés folyamatába vezető lépcső kövek, és minden egyes előre lépés akkor fog megtörténni, amikor hajlandók vagyunk elengedni az előzőt. Sok ember fogja elveszíteni a munkáját, sok kapcsolat fog széthullani, sokan költözni fognak egyik helyről a másikra, de erőteljes változásokat fogtok tapasztalni gondolkodásmódotokban is ebben az időszakban.

Október: Ez már 2012 döntési pontja lesz a Föld és az emberiség számára. "Merre, hová szeretnénk menni erről a pontról tovább?" - lesz a kérdés, amire válaszolnunk kell majd. Hajlandóak vagyunk-e tartani a változások energiáit függetlenül a mi elképzeléseinktől, hogy minek kellene történnie? Ebben az időszakban fel leszünk kérve, hogy társteremtői legyünk a Földi Mennyországnak és tartsuk fókuszpontunkat ennek látomásán, tekintet nélkül arra, hogy mi történik az illúzió világában.

November 21 és 30 között: Ez az utolsó energetikailag jelentős időszak 2011-ben, és csalóka módon könnyűnek fog tűnni, ám a valóságban az energia áramlását fogjuk megtapasztalni és azt, hogy az valójában mennyire könnyű. Fel kell dolgoznunk az év folyamán összegyűjtött tapasztalatokat, és megértenünk miként működik az Isteni rend. Ez kulcs fontosságú időszak lesz 2012 energiáinak a megállapításában, illetve, hogy mi történjék ebben az időszakban, s ez sokak számára egy újabb döntési pont lesz. Sok halálhírt fogunk hallani, mert sokan fognak úgy dönteni, hogy itteni idejük lejárt. Azonban szokatlanul nagy lesz a születések száma is, drámai életmódváltozások lesznek meg hirtelen történő kormányváltások, a politikai és gazdasági körülmények hirtelen megváltozása.

Az Év Kulcs Témája

Az év kulcs témája: a legcsodásabb és legjobb kimenetelt várjuk minden teremtésünkhöz, a reménykedés állapotából a tudás állapotába lépünk, amikor már tudjátok, hogy amit kívántok az megnyilvánul, illetve valami még jobbat kaptok. Szándékaitokat úgy irányítsátok, hogy "ez vagy valami még ettől is jobb" így felkészülhettek az összes kimenetelre. És legyetek készek a befogadásra, mert az a megnyilvánulás másik fele, amiről gyakran megfeledkeztek. Meg kell tanulnunk kérni azt, amit szeretnénk, s akkor a befogadás állapotába lennünk, mert az teszi lehetővé, hogy a megnyilvánulás megtörténjék. Tehát, kérjetek, és utána tudjátok, hogy vagy az amit kértetek, vagy valami még attól is jobb eljő hozzátok.

A Fenség és a Hála éve

Uriel Arkangyal 2011-et A Fenség és a Hála évnek nevezi, amikor felismerjük fenségünket és hálásakká válunk, nem olyan értelemben, hogy különbnek érezzük magunkat bárki másnál (egyébként is mindannyian össze vagyunk kötve, tehát az lehetetlen), hanem, hogy felismerjük önmagunkat és, hogy kik vagyunk a világban. Mi Isteni Lények vagyunk, nem kisebbek vagy kevesebbek, mint bárki más az Univerzumban. Mi Isten és a Fény Gyermekei vagyunk, hatalmunk messze meghaladja az emberi felfogó képesség határait, valóságunk társteremtői vagyunk de ugyanakkor a világ és az Univerzum társteremtői is. Hogy miként fejezzük ki ezt a fenséget az életeinkben, ez teljes mértékben tőlünk függ. Angyalok légiói vannak körülöttünk a támogatásunkra, de ők addig nem segíthetnek, míg nem kérjük meg őket erre, és nem adhatnak többet, mint amennyit hajlandóak vagyunk elfogadni és befogadni. Amikor emlékezünk rá, hogy hatalmasak és valóságunk összes " belső és külső " aspektusának irányítói vagyunk, akkor válunk mesterévé önmagunknak és lépünk a csodák vibrációjába.

Boldog 2011-et, és kívánom mindannyiatoknak szívetek vágyainak az áldását, bőséget, örömteli és csodás évet.

Sok-sok Áldást,

Jennifer Hoffman és Uriel Arkangyal

Szerzőjogi közlemény:

Copyright - 2010 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. Ez a cikk az USA és a nemzetközi szerzői jog által védett, teljességében szabadon terjeszthető, de kötelező feltüntetni a szerző nevét és web cimét www.urielheals.com

Forditotta: Sári Izabella http://www.fluidemerald.com

2011. január 07.
 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Lehet, hogy így lesz?
  2010-11-05 21:58:48, péntek
 
 

Lehet, hogy így lesz?

Most ezekben a kritikus időkben, amikor a környezet szennyeződése, a földi javak teljes kirablása és a kollektív tudati szint tökéletes lésüllyedése komoly problémákat és következményeket okoz, végre el kell jutnunk arra a tudati szintre, hogy felismerjük, hogy ez így nem mehet tovább. A régi világ a végéhez közeledik, amikor egy új veszi át a szerepét. Arra kell törekednünk, hogy ebben az új világban tanuljunk azokból a negatív dolgokból, amit azok követtek el, akik már csak percekig tudják a hatásaikat a természet és az emberiség egy kis része fölött gyakorolni. Az ő óráik meg vannak számlálva. Igaz ők nem tudják, vagy ha tudják is, nem hiszik el. Nem baj, nem az számít, hogy ők mint hisznek, hanem az, hogy mi fog velük történni.
A másik kérdés, hogy mi fog velünk történni? Melyik oldalon akarunk állni? Gondolom nem mindegy, hogy hogyan éljük meg 2012-ben a hatásokat és ezek milyen következményekkel fognak járni. Nem akarok senkit sem megrémiszteni, a tudatszint változás nem fog borzalmakkal vagy szenvedéssel járni. Sőt azok számára, akik ezzel a fejlődéssel lépést tudnak tartani, azok csak azt fogják észrevenni, hogy a környezetükben sok minden másképp alakul, mint eddig. Megnőnek a spirituális képességeik és az szellemi felismeréseik. Sok olyan dologra fognak magyarázatot és megértést találni, amit eddig nem értettek és nem is érzékeltek. A spirituális valóságérzet finomabbá válik. Szívcsakra kitágul és csak a boldogság és a szeretet érzése lesz bennünk minden élőlény iránt. Egyszerre nem fogja őket a negatív környezeti hatás érinteni. Csak a jóra és a szépre lesznek hajlamosak. A szellemi fejlődés évtizedeket fog ugrani nagyon rövid idő alatt.

És mi lesz a többiekkel? Azok akik meg fognak ragadni az anyagnál, a materialista gondolkodásnál, az arroganciánál? Most ők mosolyognak, sőt gúnyolódnak. Továbbra is játszák kisded játékaikat. A pénz, a hatalom, a háborúk, a természet tönkre tétele, a mások leigázása és kihasználása, a politikai hatalommal való visszaélés és a tudatszint hiánya fogja az életüket továbbra is kitölteni. És saját gondolkodásuk és cselekedeteik lesznek azok, amik őket tönkre fogják tenni. Gazdasági csőd és politikai zűrzavar lesz a részük.
A természet védekezni fog a maga módján, természeti katasztrófák és időjárási változások útján. Hogy milyen formában azokat ma még csak sejteni tudjuk. De nem lesz kirándulás az biztos. Nem győzöm hangsúlyozni, még mindig nem késő felébredni csipkerozsirka álmunkból.
Akik már felismerik, hogy ez így nem mehet tovább, azoknak biztos meg van az igényük egy jobb és egy szebb világ létrehozására. Akik meg nem akarják felismerni, azok továbbra is rongálni fogják a természetet és visszatartani az emberiséget a tudati fejlődésben.

(forrás: http://2012tudatszintvaltas.lapunk.hu/

 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Mi történik a Földdel 2013-ig?
  2010-09-08 20:09:16, szerda
 
 

Mi történik a Földdel 2013-ig?


Maya prófécia (Dreamspell Calender) és a Plejádok (fiastyúkbeli lények) tanításai a jövőnket illetően egybehangzóak. Mai nap kaptam meg egy nyilatkozatát Drunvalonak, aki szinte ugyanarról beszél. A következőkben megkisérelem összefoglalni, hogy mi történik a Földdel és velünk. Írok a segítségről is, amit igénybe tudunk venni.

A Dreamspell (Álomvarázs) nem más, mint a Föld 2013 időhajójának a negyedik dimenzióba vezető útjának teljes leírása, un. Idő-program az utolsó 26 évre, azaz 1987-2012 dec.31-ig. A Dreamspell tartalmazza a föld bolygóközi, csillagközi kozmológiai történetét, másrészt a szociális újrarendeződés kulcsait.
A Plejádok úgyszintén tanításokat és segítő programot adnak rendszeresen az embereknek.
Drunvallo által emlitett forrás: - Nagyon régen élt egy amerikai indián, akinek megengedték, hogy meglátogasson minden törzset - leginkább az Egyesült Államokban - és a titkos törzseket is (a Nagymama törzseket), hogy ott összegyűjtse és leírja ezeknek a törzseknek azon jövendöléseit, ami közös volt bennük. Megtalált egy olyan fonalat, amely végigfut az összes prófécián és amely arról az időről beszél, ami közeledőben van"
2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon.

Ennek okai:

- Lezárul a Galaktikus Középpont körüli keringés 230 millió éves periódusa
- A Nagy Központi Nap körüli végtelen hosszúságú körpálya két végpontja is záródik.
- Véget ér a 26000 éves Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus.
2013-ig a következő események fognak lezajlani:
- Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított helyzete.
- Egyidőben a Napban is pólusváltás zajlik le, ezáltal megváltozik a Plejádokhoz viszonyított helyzete.
- A Plejádokon is bezárul az aktuális spirálkör, így megváltozik az Orionhoz viszonyított helyzete.
- Az Orion teljesen felbolydul, 24 órára elsötétül, ez alatt a rendszer minden csillagán és bolygóján pólusváltás megy végbe.
- Az Orionon, felszentelve újra megnyílik a galaxisok közötti átjáró.
- A Szíriusz az egész világmindenség misztériumiskolájává lép elő.
- A Naprendszer keringési pályaképe megváltozik, az Alcyone helyett - az egész Plejádok csillagrendszerrel együtt - a Szíriusz körül kezd el keringeni.
- A galaxis ezen karjának a Szíriusz lesz az új központi napja, a Plejádok pedig be fog olvadni a Szíriusz csillagrendszerbe.


Jelenleg bolygónk már a fotonövezetben tartózkodik.
Eddig a peremén haladtunk ki-be sodródva. A fotonövezet a Galaktikus Középpont magas rezgéstartományú kozmikus kisugárzása. 2000-ben léptünk be ebbe az övezetbe, egyre mélyebbre tartunk és 2000 évig fogunk benne tartózkodni.
A fotonövezetbe lépésünk hatására a változások már elkezdődtek. A Föld galaktikus Nap-beavatása miatt egyre több áradás, földrengés és vulkánkitörés lesz megfigyelhető. A kontinensek arculata át- és átrendeződik majd bekövetkezik a pólusváltás.
A pólusváltás emberekre gyakorolt hatása:
A pólusváltást követően a Föld (és az Univerzum) evolúciós folyamatával szinkronban dimenzióváltás következik be. A Föld keringési pályája addigra már teljesen a fotonövezet hatása alá kerül, így csak azok lesznek képesek a folyamatot a Földön, a fizikai síkon túlélni, akik erre felkészülnek.
Mik a kilátásaink? Mit mondanak erről a Plejádok és az indián törzsek (Drunvalo)?

Plejádok próféciája

Szerintük mindenkinek két választása lesz:
Nem kívánnak a Földön maradni (ebben az esetben a galaxis egy másik részében található bolygóra kerülnek, ahol folytatódni fognak karmikus leckéik és az a háromdimenziós evolúciós folyamat, melynek most is a részesei.
Itt kívánnak maradni. Ebben az esetben mindenkinek meg kell nyitnia és aktivizálnia kell Ka-csatornáit, hogy testük képes legyen kiállni a Földön bekövetkező rezgésszint-változást.
Akik folytatják karmikus leckéiket (1), azaz eltávoznak a Földről:

- Egyesek azért választják majd a természeti katasztrófák általi halált, mert tudatuk felismeri, hogy emberi megtestesülésük már túlságosan mélyre süllyedt a látszatok világába, és képtelen egyéb módon kitörni onnan.
- Mások azért hagyják el ily módon a "földi árnyékvilágot", hogy a Fény honába segítsék a halálon velük együtt átmenőket, és követendő példával járjanak elöl a felemelkedés terén.
- Megint mások azért választják a halálnak ezen módját, mert készen állnak a Föld elhagyására, hogy ezután egy másik bolygón folytassák evolúciós pályafutásukat.
- Lesznek olyanok, akik egyszerűen azért halnak meg ilyenkor, mert fizikai szervezetük a fennmaradó időben már nem alkalmas arra, hogy az átlépéshez szükséges változásokat meg tudja valósítani a Földön.
Függetlenül attól, hogy ténylegesen, avagy a felemelkedésre készek esetében látszólagosan, ki miért leli halálát ilyenkor, a magasabb kollektív tudat olyan hatással bír az események alakulására, hogy véletlenekről szó sem lehet. Mindazok, akik elhagyják a fizikai síkot, maguk döntenek erről!
Akik dimenziót váltanak (2), azaz a Földdel maradnak:
Amikor az ember elér egy bizonyos tudati fejlettségi szintet, éljen akár olyan területen, ahol hatalmas földrengések temetnek maguk alá mindenkit, vagy sodródó árvízek pusztítanak minden útjukba kerülőt, ő mégis túléli az eseményeket. Egyszerűen feljebb rezeg a következő dimenzióba, és halál helyett egyfajta szellemi emelkedettséget tapasztal meg.

2013-ra a Földön maradóknak négy evolúciós alapelvet kell megérteniük és magukévá tenniük:
- A földi ember létének célja a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális fejlődés.
- Minden emberi lény magában hordozza a fényből és szeretetből álló Isteni Lényeget, amelynek alaptermészete a jóság
- A szabad akarat abszolút érvényű, univerzális joga mindenkinek, ám a tökéletesedés lehetősége abban rejlik, hogy saját akaratunkat hittel és bizalommal alárendeljük az isteni akaratnak.
- Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a Magasabb Én szükségleteit.

2013 elején az egész Plejádok-rendszer (amibe a Napunk is beletartozik) magasabb "iskolai" osztályzatba lép, és a csillaghalmaz Fényvárosoknak fog otthont adni. A Fényvárosok olyan lakóhelyek, ahol a népesség minden egyes tagja tisztában van a fejlődés szellemi törvényeivel, és tiszteletben tartja minden dolog szentségét. A Fényvárosok lakosai felismerik életcéljukat, és önmaguk, közösségeik és az egész létezés fejlődése és növekedése érdekeinek alávetve élik életüket (Isteni Terv szerint), és elérik legalább a Krisztus-tudat szintjét.
A felemelkedésünket "megakadályozni akarták olyan erők, melyek ellenérdekeltek bolygónk fentebb vázolt fejlődésében, de megakadályozni már nem tudják. Ezek a lények a Lant csillagképből érkeztek, először az Orion-övet szállták meg, majd kb. 20500 évvel ezelőtt megállíthatatlan behatolást intéztek a Föld ellen. A behatolás után a Lant-lények úgy határoztak, hogy vagy a Föld légterét átszövő asztrális síkon maradnak, vagy a "föld alatti sátáni birodalomban", hogy egyre erőteljesebb hatást tudjanak kifejteni az emberiség tudatalattijára. Vezetőjüknek, Lucifernek terve az volt, hogy Legfelsőbb Lényként magához ragadja a Föld irányítását. A Lant-lények által vezetett erőket a szíriuszi flotta fizikai síkon nem sokkal ezelőtt már kiszorította a Naprendszerből, asztrális és föld alatti síkon azonban még zajlanak a Földön az események (2006/3). Az Isteni Terv megvalósul, ahogy "meg van írva" Az Isteni Terv pedig az, hogy 2013-ra legalább 144000 ember eléri a Krisztus-tudat szintet, mivel ez az a minimális létszám, mellyel az emberiség túlélheti a dimenzióváltást".

Őslakó amerikaiak próféciája- interjú Drunvaloval

Úgy tűnik, hogy a környezetünk, amiben élünk teljes egészében meghal és minden, ami ebben van. Effelé állapot felé tartunk most. A világ helyzete gyorsan és teljesen megváltozik.
Az embereknek három hulláma van a Földön, akikről azt mondják, hogy nagyon rövid időn belül meg fognak halni.
Nem tudom, hogy mit jelent ez pontosan, de amikor erről olvastam, az volt az érzésem, hogy mindez körülbelül 10 nap alatt megtörténik. Valami nagyon gyors, valami NAGYON NAGY dolog történik, és rendkívül nagy számban elpusztítja az embereket. Kívülről nézve ez borzalmasnak tűnik. Ez lehet atomháború, madárinfluenza, vagy ki tudja mi. Külső szemlélőként a túlélők számára katasztrófának tűnik, de belső szemlélőként, akik ilyen módon távoznak el, ezt így tervezték. El akarnak menni, és együtt akarnak elmenni. Amikor a Földet elhagyva összegyűlnek, akkor az első hullám egy konkrét helyre - időben / térben / dimenzióban - távozik, így együtt lehetnek azok, akik összetartoznak. Mivel ők nincsenek igazán összehangolódva a Földdel, ezért egymással tudnak csak harmóniában lenni (máshol).
Azt tartják, hogy ezután egy még nagyobb változás történik, amellyel az emberek egy másik hulláma távozik a bolygóról. Ez szintén az ő belső szintjük szerinti választás alapján történik - nem egyfajta öngyilkosság - hanem belülről ezek az emberek tudják, hogy történik valami, így összegyűlnek azért, hogy egy másik helyre távozzanak térben/időben.
Azután jön egy harmadik hullám, amellyel ismét rengeteg ember hal meg. Ezt a csoportot "stopposoknak" nevezik a próféciában, mivel nem tudják, hogy hol van az otthonuk, ezért távoznak így el, hogy megkeressék azt a helyet, amit legvégül otthonuknak éreznek.
Amint ezek a hullámok elvonulnak, az embereknek mindössze milliói (nem milliárd) maradnak a világon - ami egy nagyon kicsi szám. Az őslakó amerikaik jövendölése szerint, azok az emberek, akik itt maradnak, Egy Szívben egyesülnek. Egyetlen élő létezővé válnak. A versengéstől vagy vallástól függetlenül minden különbözőség megszűnik és a hátralévő emberek egy családdá lesznek. Ezután ezzel az újonnan megtalált magasabb tudatossággal azok, akik itt maradtak a Földön, magukhoz ölelik a Földet és elrepülnek vele - mintha a Föld űrhajóvá vált volna, amely egy új hely felé repül és a Földön az életnek egy csodálatosan új módja jelenik meg.
Mindent tökéletesen elrendezünk a tiszta tudatosságunkon keresztül. Nem a technológián vagy bármi ehhez hasonlón, hanem az ősvalónkon keresztül. A Melchizedek-ek szempontjából tulajdonképpen a Föld űrpályáját változtatjuk meg.

Mi a segítség?

Drunvalo: Az elsődleges dolog, amit remélem az emberek tudatosítanak majd, hogy minden rendben lesz. A legfontosabb dolog, amit én látok most az, hogy megtaláljuk a szakrális helyet a szívünkben. (ld. Drunvalo könyve: Élet a szívben).
Amikor emlékezni tudunk a létezés ősi módjára és be tudunk jutni erre a szakrális helyre és csak ülni és figyelni mindezt, mint egy filmet és nem hagyni, hogy bármilyen módon megérintsen. Emlékezz, hogy a Föld Anya tudja, kik ezek az emberek, akik az "Egy Szívvé" tudnak válni. Igazából szerencsésebb, ha azt mondjuk "Egy Lótusz". A szívben erre a helyre mindig úgy hivatkoznak, hogy lótusz. Amikor megtaláltad az utat oda, a Föld Anya teljes egészében gondodat viseli és megvéd és mindennel ellát téged. Bár körülötted minden őrületnek tűnik, csodálatos lesz.
A Kogi sámánok-Drunvalo ,,élet a szívben" tanítása és a kapcsolódó meditációt tartok az alábbi időpontokban és helyeken: március 23.-án Garai u. 24.(Keleti pu.nál). Elöbb említett hat részes tanfolyam első részeként, április 25.-én az Angyalszívben.
A Csillagközi Fényküldöttek (Hathorok, Plejádok stb)
A Krisztus-tudat szintet elérők alapítják meg az Új Földet és elhozzák a Megvilágosodás Korát/Fény Korát/ Aranykort/Vízöntő Korát. A Krisztus-tudat eléréséhez szükséges kvantumugráshoz fizikai és érzelmi testeinknek át kell esniük speciális gyógyításokon, megnyílásokon, hogy egyáltalán előkészüljünk a változásokra. A Plejádok és más Csillagközi Fényküldöttek tevékenységének ez az egyetlen célja, vagyis hogy ezáltal megtisztítsák az utat számunkra (bennünk), Krisztus tömeges méreteket öltő, második eljövetele előtt. Segítségükkel lényegében ráébredünk megvilágosodott mesteri mivoltunkra, és még itt a Földön - emberi testben - Krisztus-tudatosságra teszünk szert - emberről emberre terjedő megvilágosodás útján. Annak érdekében, hogy Krisztusi Jelenlétünk beleáramolhasson az anyagi világba, hogy lehorgonyozhasson fizikai testünkben, meg kell tisztítanunk Ka-csatornáinkat és a Ka-mintázatot minden karmikusan hozott szennyeződéstől és blokkolt energiáitól.
A Csillagközi Fényküldöttek (Hathorok, Plejádok stb) Akkor jelennek meg nálunk, amikor az emberiség egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez ért. Ráébresztenek minket aktuális fejlettségi szintünkre és mutatják az utat a következő szint (jelen esetben a Krisztus-tudat) elérése felé. Egyszerűen fogalmazva most lehetőségünk nyílik arra, hogy Ka-csatornánk megnyitásával fizikai testünkbe fogadhatjuk multidimenzionális énünk, holografikus lenyomatunk energiáit.
A Fényküldötteinek kidolgozott, hatékony módszerük van arra, hogyan gyógyítsuk meg, alakítsuk át és készítsük fel szervezetünket a változásokra. A Fényküldöttek azonban nem csak a technikáját hozták el, hanem maguk is hatékonyan részt vesznek a munkában. Minden bizonnyal van közöttetek, akik időnként furcsa zúgást érzékelnek, esetleg enyhe rángásokat idegpályáikon, a csakrák helyén furcsa aktivitást (hőhullám, bizsergés), illetve egyre erősödő (előző életekből hozott, még megoldatlan) érzelmi hullámokat és mellette egyre fokozódó nyugalmat. Ezek a "tünetek" arra utalnak, hogy a fényküldöttek segítségével megkezdődött szervezeted felkészítése és átalakítása (ebbe a fizikai átalakulást is beleértem) a túlélésre.
A MerKaBa egy energia mező. Akörül létezik, aki a feltétel nélküli szeretet terében van, úgymint minden élő körül az egész Univerzumban. Amikor a MerKaBa aktivizálódik az adott személy körül, akkor teljes védelemben van, az univerzum szeretete által. A MerKaBa a felemelkedés eszköze. Amint felerősödnek a szív energiái, akkor az egyén megtalálja azon magasabb energiákat, amelyekre mint az 5.-ik dimenziós térre hivatkoznak.
A MerKaBa meditációt Drunvalo tanítja az Élet virága tanfolyamok keretében Magyarországon.

Le Caroll így méltatja Peggy munkáját: "A Humán Elektromágneses Erőtér Kiegyenlítő Technika napjaink új energetikai eljárása. Beavat a saját elektromágneses erőterünk (UCL) természetének felismerésébe és tudatosításába. Új információkat fogadunk be energetikai anatómiánkra vonatkozóan, amelyek visszahatnak a Kozmikus Szövedékkel való kapcsolatunk erősítésére. A végső eredmény egy olyan készség kifejlesztése, amely a Kozmikus
Szövedék kimeríthetetlen erőforrásának rendszeres és folyamatos hasznosítására jogosít."
Szeretettel:
Lőcsei Fanni

Link
 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Napkitörés - Napviharok
  2010-09-04 22:02:10, szombat
 
 

2013-ban jöhet az Armageddon - napviharok

"Tudjuk, hogy bekövetkezik, de fogalmunk sincs, mekkora károkat okoz majd" - mondta Fischer a Daily Telegraphnak. "Zavarni fogja az olyan kommunikációs eszközöket, mint a műholdak, autós navigációk, problémát okoz a légiközlekedésben, a bankrendszerben, a számítógépeknek, mindent tönkretehet, ami elektromos. Komoly problémákat okoz majd az emberiségnek".

A Földet már korábban is érték el napviharok, de a civilizáció még sosem volt olyan sérülékeny az elektromos berendezések kisebb száma miatt, mint most. Azért már vannak tapasztalatok: egy ilyen 1859-es tökéletes napvihar elnémította a távíróvonalakat Európa és az Egyesül Államok között, valamint számtalan helyen tűz ütött ki, miközben Róma, Havanna és Hawaii fölött is északi fényt lehetett megfigyelni. A Sziklás Hegységben állítólag olyan világosság volt, hogy este is el lehetett olvasni a nyomtatott szöveget.
1921-ben egy hasonló napvihar bénította meg New York közlekedési rendszerét. 1989-ben Quebec áramellátása állt le napokra, hatmillió ember maradt hidegben és sötétben.
Fischer szerint a 2013-as naptevékenység sokkal nagyobb károkat okozhat. "Az a probléma, hogy a modern társadalom annyira függ az elektronikától, a mobiloktól és a műholdaktól, hogy egy hasonló vihar sokkal nagyobb károkat tud okozni".

Először az elektromos hálózat válna átmenetileg működésképtelenné - ha ez megtörténik egy nagyobb országban vagy régióban, annak már világméretű hatásai lehetnek. A gigantikus áramszünet csak az első eldőlő dominó lenne, utána sorra omlanának össze a kommunikációs rendszerek, a közlekedés, a pénzügyi rendszer, és akár még a vízellátás is akadozhat, hűtés hiányában pedig rengeteg étel és gyógyszer menne pocsékba. A GPS-es eszközök is használhatatlanná válhatnak.
"A várható gazdasági következmények egyelőre felmérhetetlenek" - foglalta össze egy 2008-as tanulmány, ami szerint akár egy-kétezer milliárd dolláros károkkal is lehet számolni az első évben, és akár 4-10 évig is eltarthat az újjáépítés.

Ugyanakkor a megfelelő előkészületek segíthetnek enyhíteni a károkat, és mivel tudjuk, hogy komoly katasztrófával fenyeget a tökéletes napvihar, lehetőségünk is van arra, hogy megtegyük a szükséges óvintézkedéseket, mondta Fischer.
A Nap 11 éves ciklusokban változik: a ciklus elején 3-4 évig egyre több napfolt jelenik meg és egyre hevesebb napviharok törnek ki, majd a maximumot elérve csökkenni kezd a napfolttevékenység. A jelenlegi napciklus körülbelül két éve kezdődött, a csúcsa 2012-ben, 2013-ban várható. Egy-egy hevesebb napkitörés során a Nap akár több milliárd tonna anyagot is kilövellhet a Föld irányába: a jelenség elektromágneses viharokkal jár, ez pedig kiütheti az elektromos berendezéseket bolygónkon.
Index
(forrás: http://paranormal.hu/news.php?readmore=153
 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
Figyelmeztetve voltunk
  2010-08-29 21:46:59, vasárnap
 
  Figyelmeztetve voltunk

2012-vel kapcsolatban eszembe jut a Titánik luxushajó katasztrófája, ami 1914-ben egy tragikus baleset következtében elsüllyedt és több ezer utasból csak pár százan élték túl ezt a katasztrófát. A luxushajót 1912-ben építették Angliában és a tervezők "elsüllyeszthetetlennek" tartották. Egy jégheggyel való összeütközés során annyira megsérült, hogy 3 óra alatt elsüllyedt.

A hajó a megengedett sebességnél gyorsabban haladt és hogy lerövidítse az utat, amely Angliából New Yorkba vezetett, jóval északabbra hajózott, mint a kijelölt útvonal. A hajó több figyelmeztetést is kapott, hogy a jéghegyek miatt veszélyes ez az útszakasz, de senki sem vette ezt figyelembe.

Pedig figyelmeztetve voltak.

Sokan az utasok közül még a süllyedéskor sem gondoltak komolyan arra, hogy valami nagyobb baj is történhet, mert biztonságban érezték magukat, sőt a hajó kapitánya is megnyugtatta őket, hogy a hajó képtelen lenne elsüllyedni. A mentésre lett volna elegendő idő, de kiderült, hogy nem áll elegendő mentőcsónak az utasok rendelkezésére, mivel nem is számoltak azzal, hogy valami hasonló katasztrófa megtörténhet a hajóval.

Ma mi is hasonló helyzetben vagyunk. A katasztrófa közeleg, de mi gőgösen meg vagyunk róla győződve, hogy nem történhet semmi bajunk. Biztonságban érezzük magunkat és nem akarjuk a figyelmeztetéseket észre venni. Pedig egyre nyilvánvalóbbak. De ugyan úgy viselkedünk, mint azok a z utasok, akik még akkor sem hitték el hogy valami bajuk eshet, amikor a luxushajó már félig a vízben el volt merülve. A gőgösségük és az arroganciájuk lett a végzetük.

Itt az ideje, hogy végre észrevegyük és felismerjük a jeleket, amik a veszélyre utalnak. Vagy mi is gőgösségből és hitetlenségből nem akarjuk ezeket a jeleket észrevenni? Mi is biztonságban érezzük magunkat? Ez csakis rajtunk múlik, hogy a luxushajón akarunk maradni, ami már süllyedőben van és a biztos végzet felé halad, vagy a mentőcsónakban, ami megadja nekünk a biztos túlélés lehetőségét.

A döntés a mi kezünkben van.
(forrás:tudatszintváltás)
 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
A plejádiak bölcsessége - 2012
  2010-07-29 21:11:25, csütörtök
 
 
A plejádiak bölcsessége felkészíthet 2012-re?

2010. július 29.
Hogy kik azok a plejádiak? Nyomukat több ősi kultúrában is megtaláljuk. Bizonyos források szerint a Canis Major (Nagy Kutya) csillagképből származnak, az idő és a dimenziók vándorai, akik figyelemmel kísérik az emberi kultúra fejlődését a Földön.

Hogy kik azok a plejádiak? Nyomukat több ősi kultúrában is megtaláljuk. Bizonyos források szerint a Canis Major (Nagy Kutya) csillagképből származnak, az idő és a dimenziók vándorai, akik figyelemmel kísérik az emberi kultúra fejlődését a Földön.

A világ különböző kultúráiban fel-felbukkannak a titokzatos idegenek, akik megpróbálják átsegíteni a földlakókat egy-egy korszakváltáson. Mindig akkor tűnnek fel, amikor jelentős korszakváltozás következik be a Földön. Ők a plejádiak, az idő és a dimenziók vándorai.

Jelenleg azért figyelnek ismét a Földre, mert dimenzióváltás készülődik, az 1987-ben elkezdődött és 2012-ig tartó 25 éves időszak - a nanoszekond, amely a 2012-es téli napfogyatkozással éri el a csúcspontját. Ez egy olyan periódus, amilyen csak ritkán, az emberi elme által felfoghatatlan méretű időintervallumok elteltével manifesztálódik. Ilyen mértékben azonban még nem valósult meg soha.
Ebben a periódusban olyan diadalmas megvalósulás lehetőségét hordozza magában a földi lét, ami által feltárulhat és megvalósulhat az élet néhány nagyszerű misztériuma.
Az emberiség elérkezett a kozmikus erő újfajta értelmezéséhez. A Földön a tudat viharos gyorsasággal alakul át, olyan sebességgel, amilyenre eddig nem volt példa az írott történelemben. Az emberiség sejtszintű emlékezetében azonban sok kép ismerősnek tűnik. (Hogy volt a mostani emberiség előtt is fejlett kultúra, hogy az atlantiszi és talán az azt megelőző világok is léteztek, annak itt-ott még tárgyi nyomai is előkerültek a föld vagy a tengerek mélyéből.)
Tehát hasonló korszakokat már élt át a földi élet, az előző emberiség, csak alighanem rosszul értelmezték, rosszul használták, és ez kikerülhetetlenül önpusztításhoz vezetett.

Viszont az élet végtelen ciklusai, a tanulás szakadatlan folyamata újra felkínálja a lehetőséget és azokat a leckéket, amiket annakidején nem tanultak meg elődeink. Bár az élet elpusztítható, a tudat örökké létező, és csak formájában változik.
Minden ember személyes és kollektív krízist él meg jelenleg, aminek egyszerű oka, hogy fél ráébredni saját teremtő erejére.

Ami most történik, az nem más, mint hogy hatalmas intenzitású kozmikus energia érkezik a Föld felé. Rezgése és erőssége egyre nő, célja pedig az, hogy alapvető változást hozzon létre az emberi tudatban, amely eltörli a félelmet az emberek sejtjeiből, s így mindenki ráébredhet valódi kilétére. Ez most történik, itt, a szemünk előtt Milliók és milliók ismerik fel, hogy az orruknál fogva vezették őket, hogy a vezetők és a hírek manipulálják a tömegeket, hogy semmi nem az, aminek látszik. Elindult a tudatosságnak és a spiritualitásnak egy olyan hulláma, ami 2012-ben fogja elérni a kritikus tömeget.

Sokan azt mondják erre: 2012 - a világ végét hozza. Ez igaz. De nem feltétlenül kell együtt járnia a világ pusztulásával. Hiszen lehetőség van arra, hogy 2012-ben a mostani hazug, rossz világot sikerül eltörölni, ennek lesz vége, hogy végre egy jobb, emberibb, bölcsebb életet élhessen az emberiség.
(forrás:astronet.hu)


 
 
0 komment , kategória:  2012 és a vele kapcs. írások  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 43
  • e Hét: 298
  • e Hónap: 1456
  • e Év: 3260
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.