Belépés
hunjano.blog.xfree.hu
A szkítha népek hosszúéletűek s mi ennek a fajnak vagyunk utolsó hajtása . A szkítha összesség ma: a magyar." /Csuray Károly / "A szólás szabadság... Hunjano
1965.01.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
AZ EMBER van a LÉLEKBEN?
  2010-11-29 13:13:00, hétfő
 
 
AZ EMBER van a LÉLEKBEN?


Ez a cím egy nagyon fontos kérdést feszeget, mert az eddig elfogadott tanítások szerint a lélek van a testbe zárva, a test börtönében él.

Az ember oldaláról nézett körforgásban a fizikai halál után kiszabadul, felszáll, megtisztul, felkészül és leszületik, s mindez kezdődik elölről.

Az ember az, aki kutatja a helyét, próbálja elhelyezni magát az univerzumban.
Az ember az, aki meg akarja érteni a világot, amelyben él.
Az ember az, aki uralni akarja ezt a világot.

Az emberi élet egy dimenzióra, egy világra korlátozódik. Fizikai testében az ember nem képes átlépni dimenziója határát. Azzal, hogy keres, kutat, törvényeket állít fel, s megpróbálja elhelyezni magát az általa ismert világegyetemben, tulajdonképpen önálló életet él. Akár mindenre képes lehet a lélek nélkül is, mivel a lélek, mint egy éltető erő jelenik csak meg itt az emberi fizikai síkon. Az ember lassan ott tart, hogy képes új életet előállítani, amivel végleg elszakadhatna a lélektől, mintegy visszatérhetne létének abba formájába, amikor még csak értelemmel bíró lény volt, a tudás magja nélkül. Ez az út Istentől való teljes elszakadást jelentené! Oda vezetne, hogy a Teremtő Isten megvonná minden támogatását, és idővel az emberiség elpusztulna. Harmadik eljövetelével vagy visszaveszi az embertől a teremtő lelket, vagy velük együtt elpusztítja azokat, mivel előző eljövetelében, - az Atlantiszi világ pusztulásakor - kimondta: Fizikai testben elkövetett bűnöket csakis a fizikai világban lehet feloldozni! - ezen Ő nem változtat.

(Ezek a bűnök azok, melyek a testet és a lelket összekötik, összeforrasztják. Bűnt értsd, mint az univerzum törvényei elleni vétségeink.)

Eddig az emberről beszéltünk, most beszéljünk a lélekről. A lélek egy többdimenziós égi lény, aki bármelyik dimenzióban képes megélni. Mérete fizikai léptékkel nézve az emberének tízszerese.

A lélek az, aki tudja, honnan jött, és pontosan tudja azt is, hová tart. És tudja ezt akkor is, ha úti célja nem éppen arra vezeti, amerre tartania kéne. Pontosan tudja, hol a helye az univerzumban, és azt is, hogy sorsa szinte elválaszthatatlanul összefügg az emberével.

Ő az a lény, aki magasabb szintű tudásánál fogva elfogadja az emberi vezetést. Éspedig teszi mindezt azért, mert az ember nem keresi vele a kapcsolatot, nem fogadja el a lelki vezetést. Ha a lélek beleszólna az ember irányításába, akkor abból harc lenne, ami a lélek lesüllyedéséhez vezetne, és elzárná a teremtő energiától, amely számára létkérdés, mivel ez a tiszta fény köti össze őt a teremtőjével.

Hol van az ember a lélekben?

Emberi oldalról nézve testünk a lélekben az auráján keresztül van benne. Az emberi aura a lélek aurájának része. Az emberi aura egyes rétegei már a lélekaura rétegei.

A testben mérhető minimális súly a testbe zárt alsólélek tudati rétegek, és az emberi energiahálók súlya, a fényszál, és a napfonathoz csatlakozó ezüstkötél testen belüli súlya, tehát a méréssel kimutatható a láthatatlan jelenlét. Az ember a lélektudaton keresztül magában hordozza a Teremtő Igét is, mely biztosítja számára a teremtő energiát, a teremtő isteni fényt.

Mivel az emberben benne van lélekteste tudatának egy része, így a fizikai világban az alsólélek megnyilvánul. Mi emberek csak az alsólélekkel, a visszatérő lélekkel foglalkozunk, mivel közvetlenül ezzel a láthatatlan részünkkel vagyunk kapcsolatban. Az újraszülető visszatérő lélek hozza le auránkat és energiahálóinkat, tudatának egy részét elménk befogadja, így elmondhatjuk, hogy egységben vagyunk a lelki lényünkkel.

Ha fentről nézzük ezt a gondolatot, akkor a lélektest magában foglalja az ember auráját és én-tudatát. Az emberi aurában viszont ott van az ember fizikai teste. Tehát az ember bármelyik oldalról is nézzük, test és lélek egysége, szétválaszthatatlan.

Képzeljük el a következőt:

Lenne egy ember, kinek kiveszik az agyát és beépítik egy repülőgépbe, és mindent összekötnek vele. Ekkor a gépet az emberi agy irányítja. Az emberi agy, mivel minden tudatát hordozza, viszont arról nem tud, hogy ő most egy repülőgép testét irányítja, így önmagát mindig embernek látja, pedig repül, esetleg embereket szállít, vagy bármit tesz. Kívülről nézed, egy repülőgép, aki beszél, vannak érzései és gondolatai. Akkor ki van kivel? Ha szétválasztod őket vagy az egyik, vagy esetleg mindkettő meghal, mert működő képtelenek egymás nélkül. A gép nem tudna se repülni, se gondolkodni, az ember, pedig nem tudna mozogni. Ugyanezt elképzelhetjük egy robotban is.

Mit tehetünk önmagunkért?

A lélek elfogadó és befogadó. Nekünk is azzá kell válnunk. Ha eldöntjük, hogy kapcsolatot keresünk a lelkünkkel, és ezt meg is tesszük, akkor már mindent megtettünk önmagunkért. Ha Isten harmadik eljövetelekor úgy dönt, hogy ettől a világtól megvonja az ő szeretetét, akkor, aki ebben a dimenzióban tartózkodik, elpusztul. A Föld pontosan úgy jár, mint előtte a Mars. Minden élet elpusztul rajta, és még a bolygó is lepusztul. Élet nem létezik az isteni szeretet nélkül. Az isteni szeretet megnyilvánulása az ember számára a lélek. Isten szeretett gyermeke a lélek, akit Ő teremtett, és nem az ember! Az embernek még azzá kell válnia! Ha keressük lelkünkkel a kapcsolatot, ha elfogadjuk, és szeretjük lelkünket, akkor közvetett úton elfogadjuk Istent, aki viszontfogad bennünket, és univerzális emberi lénnyé válhatunk.

Fontoljuk meg az alábbi, Jahja mestertől jövő üzenetet:

,,Emberek!

Álljatok meg egy pillanatra és nézzetek körül! A ti hitetek szerint az ember a Paradicsomban született, onnan indult útjára. S nézzétek meg, mit tettetek a Földdel. Nézzétek meg, az út, amelyen jártok hova vezet! És ha esetleg rájöttetek, hogy ennek az útnak mi a végcélja, ne féljetek kimondani; Én keresek magamnak egy másik utat. Ez az egyetlen esélyetek. Nehogy azt higgyétek, hogy nem ti döntötök. Minden egyes ember egyénileg felelős, hiszen az emberiség belőletek áll össze.

Nem egy új vallást kell létrehozni, hanem elindulni az új úton. És mindenkit, aki szeretne csatlakozni, elfogadni és segíteni, hogy neki is sikerüljön. Mert ha egy elindul, akkor mindig újabbak és újabbak fognak csatlakozni. Ez majd előkészíti a talajt, hogy magas szintű lelkek születhessenek le. Ezt a folyamatot az elindulók meg tudják gyorsítani.

Vegyétek észre! Nem Isten hagyott el titeket, hanem ti akarjátok elhagyni őt!"

Az emberek létük környezetalakító, önpusztító útjuk során eljutottak addig, hogy mostani próbálkozásaik számukra az utolsó lehetőségek, az utolsó esély próbálkozásai. Dönteniük kell, hogy vagy elfogadják a Teremtő Isten hatalmát, és együttműködnek a lelkükkel, vagy pedig továbbra is tagadnak mindent, elutasítják láthatatlan lényegüket és ragaszkodnak kizárólagos testi mivoltukhoz. Az utóbbi döntéssel végleg magukra maradnak, az együttműködés melletti döntéssel megkapják a felső segítséget.

Kérdés:
Elég a test-lélek kapcsolatban az, ha valaki jó ember, és nem foglalkozik lelki önmagával?

Válasz:
Nem elég. Ha valaki jó ember és felveszi a kapcsolatot a lelkével, csak az a jó út. Mert mindenki, aki felveszi a kapcsolatot a lelkével, az elindul a Haza a Fény ösvényén.

Molnár Mária
parapszichológus
 
 
0 komment , kategória:  AZ EMBER van a LÉLEKBEN?  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2960 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 61
  • e Hét: 4298
  • e Hónap: 11019
  • e Év: 376509
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.