Belépés
skorpiolilike.blog.xfree.hu
"A szeretet és a bizalom elválaszthatatlanok! Egyik sem létezik a másik nélkül." P Marika
2016.01.12
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Szerelmes ősz vár rád?
  2010-09-21 11:04:40, kedd
 
  Szerelmes ősz vár rád?

A Vénuszkóp megmondja, hogy melyik jegy szülötteinek milyen szerelmi vívódásokra kell számítaniuk az elkövetkező két hónapban. A kulcsnap pedig október 15.
A Vénusz, a szerelem bolygója szeptember 8-án átlépte a demarkációs vonalat, és ellenséges területre ért. A Skorpió jegyében az asztrológiai hagyomány szerint ,,rangvesztett", azaz erő nélküli, szinte tehetetlen. Öröm az ürömben, hogy a nőiesség bolygójával még mindig együttállásban halad a férfias Mars. Ez a bolygó a Skorpióban uralkodó, s ennek megfelelően uralkodói bánásmódban részesül, amiből - ha nem is minden harc nélkül, de azért - csurrant-cseppent valamit a párkapcsolatainkba is.
Október 5-én várható a következő fontos esemény a Vénusz útján: a bolygó látszólagosan megáll, és öt napig mozdulatlan marad. Október 5-e és 10-e között jelentős párkapcsolati és pénzügyi eseményekre számíthatunk mindannyian. 10-én ismét elindul a bolygó, ezúttal azonban retrográd, azaz hátráló mozgásba kezd - ebben az időszakban kapcsolataink is sokkal több odafigyelést és energiát kívánnak majd!

KOS


Szerelmes ősz vár rád? A Kosoknak a lángot kell megőrizniük. A szerelem tüze mellett ezúttal az élet lángjára és a hit fényére is gondolok - csak hogy a tüzes analógiáknál maradjunk. Ebben a két hónapban hajlamos leszel a hitetlenségre, és ez elkerülendő csapda, mert a problémáidat csak akkor vagy képes legyőzni, ha szilárdan tudod, hogy mi a célod. Jelen esetben lehetne az egy jó párkapcsolat. Jó hír viszont, hogy a szexuális vonzerőd az egekbe szökik, bár valahogy mintha mindenki csak meghódítandó kalandot látna benned...
Ha párkapcsolatban élsz: A múlt hónapban megerősödött kapcsolatokban ebben az időszakban próbatételek várhatók. Ezek a próbák türelmetlenségből és tehetetlenségből épülnek fel, az ellenük adott tanácsomat pedig minden pszichológus kétkedve fogadná: szex! Erotikával ugyan továbbra sem lehet problémát megoldani, de figyelemelterelésnek ideális lesz csak itt, csak most, csak Kosoknak!
Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandok és erotikus kalandnak induló kapcsolatok várnak rád. Sajnos nincs arra garancia, hogy lesz folytatása ezeknek a ,,mókáknak", de fogd fel úgy ezeket a találkozásokat, mint lehetőségeket arra, hogy végre jól érezd magad. Élvezd ki ezt a két hónapot!


BIKA


Szerelmes ősz vár rád? Feszültség jellemzi a Bikák szerelmi életét a következő időszakban. Feszítő, különleges, megmagyarázhatatlan érzések kerítenek hatalmukba. Rossz előérzetek jönnek-mennek. Hallgass a megérzéseidre, mert ezek különösen erősek lesznek novemberig, de vigyázz, az a kis hangocska, amely azt mondogatja félve: ,,Nem lesz jó!", nem feltétlenül a belső hangod. Lehet, hogy ezek csak a félelmeid, a negatív jövőképed, amelyet le kell győznöd!
Ha párkapcsolatban élsz: A szex a feszültség és a stresszoldás egyik legjobb módja. Tudtad? Ha nem, akkor épp itt az ideje kipróbálni a gyakorlatban ezt a módszert! Kapcsolatodban ebben a két hónapban a legnagyobb kihívás a kommunikáció (és az erotika...) lesz!
Ha csak keresed a szerelmet: Továbbra is bármelyik pillanatban becsöngethet a Nagy Ő, de azért jobban járnál, ha elmennél bulizni a csajokkal vagy a srácokkal. Az sem baj, ha egy kicsit jobban kirúgtok a hámból, de azért mindig tudd, kit viszel épp haza!


IKREK


Szerelmes ősz vár rád? Ahogy azt már az előző Vénuszkópban is meglebegtettem, az Ikrek szerelmi, szexuális és érzelmi élete - képletesen szólva - befagy most két hónapra. Azaz nem az új célok kitűzéséről és a folyamatos fejlődésről, hanem az elért eredmények megtartásáról, konzerválásáról fog szólni ez az időszak. Igaz ez az önbizalom, a szerelem, a párkapcsolat minden vonatkozására.
Ha párkapcsolatban élsz: Arra kell vigyáznod, hogy a hétköznapok ne menjenek a kapcsolatod rovására. Ha döntened kell kapcsolat és kötelesség között, válaszd az előbbit. A szellemi-spirituális beszélgetések és programok közelebb hozhatnak benneteket egymáshoz, és segítenek szinten tartani a kapcsolatotokat.
Ha csak keresed a szerelmet: Ezoterikus módszerekhez és meglepő megoldásokhoz fordulsz, hogy bevonzd életedbe a Nagy Őt! Pedig most egy Kisebb (Kicsi, Egészen Kicsi) Ő kéredzkedne be az életedbe. Adj neki egy esélyt, hacsak nem túl idegesítő!

RÁK


Szerelmes ősz vár rád? Végre jó időszak kezdődik a Rákok életében, akik különösen október első felében lesznek hódítóak és vonzóak. Az érzelmek most teljesen váratlan hullámokban törnek rátok. De vigyázat, a nosztalgia most sötét, nyirkos örvénybe húz benneteket, ezért tekintsetek inkább a jövőbe, akkor is, ha párkapcsolatban éltek. Szingliknek tilos a múlton rágódniuk!
Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érezheted, sohasem voltál ennyire boldog, hiszen a kapcsolatodban minden magától értetődően működik, szinte kitaláljátok egymás gondolatát is. A szex pedig... nos, igen, azt hiszem, lennék Rák két hónapra.
Ha csak keresed a szerelmet: Ha felkészültél a szerelem fogadására (azaz kidobtad a lomokat a lakásból és a lelkedből egyaránt), akkor könnyű szívvel ismerkedhetsz, és hatékonyan találhatsz szerelmet. Ha még vannak lelki ballasztjaid, nem késő megszabadulni tőlük. Ne felejtsd el: nem kell mindenki életét neked megoldanod!

OROSZLÁN


Szerelmes ősz vár rád? Dologra, Oroszlánkák! Nem lehet tespedni, és arra várni, hogy a szátokba repüljön a sült galamb! Most két hónap igen komoly szerelmi tanfolyam következik, amelynek a célja, hogy elmélyedjetek a vénuszi művészetekben, és javítsátok a kommunikációtokat. Beszélni, beszélni, beszélni - ez lesz a legfontosabb egészen novemberig!
Ha párkapcsolatban élsz: Súrlódásokra fel kell készülnöd, de ha előveszed az empátiádat és a kommunikációs képességedet (amit eddig jobbára vadidegeneknek tartogattál), könnyedén kikerülheted a konfliktusokat. Ne feküdjetek le haraggal a szívetekben! Hacsak nem békülési szex...
Ha csak keresed a szerelmet: Olyasvalakivel hoz össze a sors, akitől sokat fogsz tanulni. ,,Az ellenkező nem viselkedése és kommunikációja" címmel novemberre akár könyvet is írhatnál, de címjavaslatnak ez sem rossz: ,,Hogyan ismerjük fel a megfelelő partnert?"

SZŰZ


Szerelmes ősz vár rád? A sok a kedvenc számod? Hát most akkor lesz minek örülnöd, ugyanis sokan fogják úgy gondolni, hogy flörtölniük kell veled! A csábító dekoltázs és a kacér pillantások egyik pillanatról a másikra kerülnek be a Szűz fegyvertárába, sőt kivételesen az ,,én vagyok az ártatlan szőke" című jelenetet is rendszeresen előadod majd, hajszínedtől függetlenül!
Ha párkapcsolatban élsz: A német női magazinok legkedvesebb párkapcsolati módszerét javasolnám neked is: wellnesshétvége! Direkt nem írtam, hogy ez egy problémamegoldó módszer, mert simának és viccesnek ígérkezik ez a két hónap, sok-sok szeretkezéssel.
Ha csak keresed a szerelmet: Meg is találod. Na jó, ez csak akkor igaz, ha teszel is érte, azaz eljársz egy csomó furcsa helyre, ahol lehet párt keresni. Lehet az rapidrandi is akár, de lehet, hogy egy jó koncerttel, könyvesbolttal vagy kiállításmegnyitóval jobban járnál!

MÉRLEG


Szerelmes ősz vár rád? Szomorkodásra semmi okod! Ne hagyd, hogy a kiüresedettség érzete megszállja a magánéletedet, inkább koncentrálj a terveidre. Gyárts elméleteket arról, hogyan és merre lépsz tovább szerelmi téren - persze nem most, hanem amikor majd eljön a változás (változtatás) ideje. Talán kevesebb akarat, görcs és több érzelem kellene most neked!
Ha párkapcsolatban élsz: Engedd el magad! Ha azt érzed, kezdesz befeszülni, mert a párod nem úgy viselkedik, ahogy szeretted volna, legyél megengedőbb! Gondold át, nem túl nagyok-e a te elvárásaid. Bónuszhírünk: te is az irigylendő szexuális élet listán vagy rajta.
Ha csak keresed a szerelmet: Most mindenki a kisugárzásodról és a vonzerődről fog áradozni. Az ellenkező nem képviselői kepeszteni fognak egyetlen mosolyodért. Ha ki akarnék cseszni velük, azt mondanám: ne oszd bőkezűen a vigyort! Most egy mosollyal kezdődhetnek a kapcsolatok.

SKORPIÓ


Szerelmes ősz vár rád? A Skorpiókban egyébként is van egy nagy adag szexualitás, ez az, amit a Sötét Vágyak Vénusza most a végtelenségig fokoz. Nem is nagyon van értelme erre a két hónapra mást ígérnem, mint sok-sok erotikát, kósza, már-már meglepő vágyakat, amelyek nemcsak benned lángolnak fel, de te is sokak érzékeit gyújtod majd lángra. A feladat az, hogy megkülönböztesd az öncélú szexualitást a szerelemtől!
Ha párkapcsolatban élsz: Felizzik a levegő közöttetek, és olyan merész kanyarokat vesz a kapcsolatotok, amilyenekről nem is nagyon mertél álmodni eddig. Hagyd, hogy az univerzum és a Vénusz egy eddig ismeretlen, buja világba sodorjon benneteket, és vegyél egy Káma-szútrát!
Ha csak keresed a szerelmet: Az eddigi unalom a múlté! Bujálkodás, izgalmas randevúk és szexkalandok várnak a szingli Skorpiókra egészen november elejééig. Használd ki az alkalmat, és szórakozz egy kicsit - de persze csakis okosan!

NYILAS


Szerelmes ősz vár rád? Ebben a két hónapban számtalan röpdolgozatot írat veled Vénusz tanár néni. A témák a következők lesznek (nagyjából): Ki az igazi? Kit szeretek jobban? Mit meg nem tennék a szerelmemért? Érted feláldoznám magam? Megteszek mindent, amit kell? Hogyan legyek jó szerető? Hogyan legyek jó társ? Hogyan legyek jó kerítő? Hogyan legyek jó?
Ha párkapcsolatban élsz: Meglepő fordulatok lehetnek a Nyilasok kapcsolatában is, de alapvetően egymás megismerése, egymás kiismerése lesz a legfőbb feladatotok. Ez különösen a több évtizedes házasságokban jelenthet nagy izgalmakat. Fogadd el a párod legújabb hóbortjait!
Ha csak keresed a szerelmet: Új embereket ismersz meg, új impulzusok érnek, s a Vénusz átmossa az eddig megrekedt érzelmeidet is. Olyasmik történnek veled, amik feltöltenek, s ha nem is most, de pár hónap múlva a szerelem istenének/istennőjének érezheted majd magadat!

BAK


Szerelmes ősz vár rád? Egy kis munka mindenkinek kell. Egy kis lelki munka meg aztán pláne... Ebben a két hónapban sokat fejlődhetsz lelkileg, és sokat fejlődhetsz a párkapcsolataidban is. Khm... No igen, hogy csúszott ide ez a többes szám?! Én nem is értem. Most komolyan, ne rettenj meg semmitől és senkitől, hidd el, a végeredmény csak tőled függ, csak rajtad múlik, hogy ez a két hónap jó vagy nagyon jó lesz - szerelmi téren.
Ha párkapcsolatban élsz: Arra kell figyelned, hogy a párod különleges kéréseit és programjavaslatait hogyan váltod valóra. Ne hagyd, hogy ellaposodjon az életetek, és szánj elég időt kettőtökre. A hétvégék megszervezésében ne az legyen a szempont, hogy mindenkivel találkozzatok, hanem az, hogy minél több időt töltsetek az ágyban!
Ha csak keresed a szerelmet: Egy kis munka árán most remek flörtökre és bimbózó kapcsolatokra számíthatsz. Igaz, hajlamos leszel annyira megörülni a szépen induló ismeretségeknek, hogy egyszerre több vasat is a tűzben felejtesz - vagy hagysz önszántadból...

VÍZÖNTŐ


Szerelmes ősz vár rád? Az érzelmeidnek hajlamos leszel mindent alárendelni, pedig ezt most két hónapig fordítva kellene tenned. Egy kis észkontrollal sokkal jobbá teheted a kapcsolatodat és az életedet is. Ugyanakkor vigyázz, kitől fogadsz meg tanácsokat, mert a sok önjelölt kerítőnő és tanácsadó hiába is akar jót, ha rosszat javasol. A legjobb az lenne, ha magadra hallgatnál, és másokkal csak megosztanád a gondolataidat, de nem várnál megoldást tőlük.
Ha párkapcsolatban élsz: Ideális alkalom ez az összeköltözésre, ami most apró súrlódásokkal és kisebb lemondásokkal gördülékenyen és mindkettőtök elégedettségére megoldható. Ha pedig már együtt éltek, rendezzétek át a lakást, mert az otthoni és ingatlanváltozások mindenképp jót tesznek a kapcsolatotoknak!
Ha csak keresed a szerelmet: Belső munkával és befelé figyeléssel dolgozhattok meg leginkább az új párkapcsolatért. Az biztos, hogy most sok energiát és figyelmet követel tőletek a párkeresés, de ne hagyjátok, hogy ez elhatalmasodjon az életeteken. Az igazi akkor toppan be, amikor a legkevésbé várjátok!

HALAK


Szerelmes ősz vár rád? Felfelé induló érzelmi görbét és javuló boldogságindexet prognosztizálhatunk a Halaknak erre a két hónapra. Igaz, hogy nemrég kételyek gyötörtek, és kellett egy kicsit dolgoznod azért, hogy pontosabban tudd, mit akarsz, de amint kitűzöd magad elé az elérendő párkapcsolati célt, abban a pillanatban el is indulsz az ahhoz vezető úton. Tartsd szem előtt, hogy két hónapig bőkezűen szórja rád adományait a Vénusz.
Ha párkapcsolatban élsz: Szex! Szex! Szex! Ja, és szex! Csak arra kell vigyáznod, hogy a sok szex mellett beszélgetésre is jusson időd, mert a párod még a végén azt hiszi majd, hogy csak ,,azt" akarod tőle. Pedig nem is, ugye?!
Ha csak keresed a szerelmet: Sokkal könnyedebben veszed most a szingliséget, mint eddig. Egyik pillanatról a másikra rájössz, hogy neked egyedül is jó életed lehet, és meg is valósítod a boldogság megszerzésére szőtt terveidet. S persze ezt már a potenciális párjelöltek sem hagyhatják szó nélkül...

forras: nlcafe.hu
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Kutyakóp: a nagy eb horoszkóp
  2010-09-21 09:47:40, kedd
 
  Kutyakóp: a nagy eb horoszkóp

Ahány csillagjegy annyi kutyajellem. Ha eddig azt hitted, csak a genetika és a fajtajelleg számít, hát nagyon tévedtél, mert az ebek csillagjegye is meghatározza viselkedésüket.


Kos a macskakergető
A Kos kutya hirtelen természetű, szereti védeni a saját birtoka határait, és szereti megtámadni a postásokat. Könnyen beazonosíthatjuk, ha ebünkben túlteng a Kos energia: minden macskát megkerget, ám, ha véletlenül utolérné, a cirmost tanácstalan arccal vizsgálgatja a szőrcsomót, aki végül még a legjobb barátja is lehet (feltéve, hogy elég sokszor hagyja magát utolérni, és nem pofozza fel az ebet)!Viszonya az emberekhez: Gazdáját - ha egyszer elfogadta - végtelen ragaszkodással szereti.

Bika a csaholós
A Bika jegyében született ebek szerelmesek a saját hangjukba. Épp ezért boldogan csaholnak idegenre, ismerősre, postásokra és akár a Holdra is. Ha megvakargatjuk a füle tövét, boldog torokhangú morgással ad hangot elégedettségének. A Bika kutya életcélja, hogy kerti házőrzőből konyhamalaccá képezze át magát, ezért mindent meg is tesz.Viszonya az emberekhez: Gazdáját a jutalomfalatnál is jobban szereti - és ez nagy szó nála!

Ikrek a szaglászó
Ha álmodozó képpel egy láthatatlan szagfelhőt vizsgálgató ebet látunk az utcán - és egy értetlen arcú gazdát, aki már rég továbbsétálna - biztosak lehetünk benne, hogy Ikrek kutyával van dolgunk. Az Ikrek ebek szétszórtak és impulzívak. Az egyik percben még kedvenc gumisünjük sem képes két percnél tovább lekötni őket, később akár órákig bambulnak, minden különösebb ok nélkül.Viszonya az emberekhez: Ha felérné a kilincset, bárkit beengedne - de persze a gazdája a szeretetének fő tárgya.

Rák a haspók
A Rák jegyében született ebek, kész fejszámoló művészek. Pontosan nyilvántartják a falka (azaz a család) létszámát, és csak akkor érzik magukat jól, ha már mindenki hazaért. Ekkor ők is bekéredzkednek a konyhába, hogy egy boldog sóhajjal elfoglalják a fő helyet az asztal alatt. Hogy ti nem engeditek be a kutyát a lakásba? Egy Rák kutyával ennél nagyobb tragédia nem is történhetne. Talán csak az, ha vadidegen érkezik...Viszonya az emberekhez: Imádja gazdáit, szeretetrohamait könnyen nézhetjük jutalomfalat kunyizásnak - és nem is tévedünk túl nagyot.

Oroszlán a falkavezér(helyettes)
Az udvar (vagy a lakás) ura minden kétséget kizáróan az Oroszlán jegyében született eb. E jegy szülöttei tekintélyesek (még, ha csivavák is) rettenthetetlenek (még az állatorvostól sem félnek) és legfőképpen kíváncsiak. Az Oroszlán kutyák mindenhol ott akarnak lenni, ahol történik valami érdekes, és sértődötten veszik tudomásul, ha gazdájuk nélkülük indul el reggel. De azért estig az ajtóban várnak rá.
Viszonya az emberekhez: Muszáj mindenkin uralkodnia, ezért hízelgéssel, morgással vagy hisztivel eléri, hogy akkor és annyit sétáljanak vele, amennyit szeretne. Ha ezt megkapja, szent a béke.
Szűz a legjobb házőrző
A Szűz ebek a munkájuknak élnek. A házőrzés a mindenük. Egy kis portás veszett el bennük: fejben pontos listát készítenek érkező és induló családtagokról, vendégekről, szomszédokról. A Szűz kutya méltóságán alulinak tartja a postás megugatását, de a szeme sarkából figyeli minden mozdulatát. Minden vágya, hogy egész birodalmában rend, béke és szeretet uralkodjon! (Ugyanitt: jutalomfalat hegyek legyenek!)Viszonya az emberekhez: Kifejezetten kíváncsi, érdeklődő eb, aki minden idegent boldogan megismer, főleg ha szeretett gazdájával egyszerre érkeznek!

Mérleg a farok csóváló
A Mérleg ebeknek kutyaszépségversenyen a helyük! Senki sem tud olyan kecsesen futni a macskák után, mint egy Mérleg jegyében született kutya, aki - ha jobban megfigyeljük - sokkal színpadiasabban védi területét, ha gazdája látja a produkciót, mint ha nem. A Mérleg kutyának a legfontosabb gazdája szeretete és elismerése, ezért bármire hajlandó. Ha több kutyánk is van, a mérleg lesz közülük a leghízelgőbb.Kutyakóp: a nagy eb horoszkóp

Viszonya az emberekhez: A Mérleg eb számára fontos, hogy minél több simogatást begyűjtsön, ezért állandóan csóválja a farkát. Biztos, ami biztos alapon ugatás közben is.

Skorpió az aluszékony
,,Ha sokáig nyomod a csengőt talán előjövök. Esetleg megugatlak. Vagy megharaplak. Szóval ne kelts fel az álmomból!" - így festene a ,,Vigyázz a kutya harap!" felirat, ha egy Skorpió jegyű eb fogalmazná meg azt. A Skorpió kutyák - már, ha nem alszanak épp - kíváncsiak és szeretnek szaglászva körbejárni territóriumukban. Szemük mély, végtelen ősi bölcsességet tükröz.
Viszonya az emberekhez: A Skorpió ebek gyakran pihentetik fejüket gazdájuk térdén. Ha simogatjuk őket, lehunyják szemüket, hogy teljes tudatukat átengedjék a boldog érzésnek.

Nyilas az apportírozó
A Nyilas jegyében született ebek közül kerülnek ki az internet gördeszkás kutyasztárjai. Imádják a sportokat az apportírozástól a frizbizésen keresztül az úszásig. Persze, ha sohasem visszük őket játszani, nem jövünk rá, hogy Nyilasokkal van dolgunk, hiszen otthon álmodozó képpel ülnek a kapuban, ha idegen érkezik kétszer is meggondolják ugassanak-e, és többnyire inkább egy kis simogatást kunyiznak mindenkitől, akit nagy, nedves orruk jó szagúnak talál.
Viszonya az emberekhez: A Nyilas ebek szeretnek új embereket megismerni, nedves orrukat mindenbe beleütik, ha beszélgetést folytat a család, középen ülnek és okos szemmel mindig a beszélőre néznek, akárha értenék, miről van szó.

Bak a makacskodó
Ha ebünk napsütésben boldogan indul sétára, esőben utálkozó morgással húzza a pórázt, gyanút foghatunk: Bak jegyű a kedvencünk. A Bak ebek szélsőségesek és hangulatemberek. Pardon, hangulatkutyák. Szeretnének beleszólni, hogy ki lép az udvarukra, ezért kamaszkorukban megpróbálják felülbírálni a gazda döntéseit, de idővel elfogadják őt falkavezérnek.
Viszonya az emberekhez: Akit egyszer megszeretnek, azért a tűzbe tennék a mancsukat, és minden valós - vagy vélt - támadástól megvédik.

Vízöntő a csodakutya
Kínai kopasz kutya szeretne lenni a lelke mélyén minden Vízöntő eb. Vagy legalább egy bernáthegyi. De semmiképp sem utcai keverék, az olyan snassz az extrémitásokra vágyó lelkének! A Vízöntő kutyák annak biztos tudatában őrzik a házat (vagy a lakást), hogy az az övék, a családtagok pusztán a személyzet, akik azért vannak, hogy őt szórakoztassák. (A macskák pedig személyi edzők, akik futásra késztetik őket...). Vízöntő kutyánkat mindenkép írassuk be kutyaiskolába, hiszen minden vágya, hogy megmutathassa az alkalmazottainak - azaz nekünk - hogy ő valóban különb mindenkinél.Viszonya az emberekhez: Mindenkit a beosztottjának tekint, s szerepekben gondolkodik. Van, a szakácsnője (feladata a táp kiadagolása), a játszópajtása (feladata a labda dobálása) és persze vannak a hódolói (azaz a gazdájához érkező idegenek).

Halak a hízelgő
Minden betörő álma egy Halak kutya (mármint nem otthonra, hanem a betörés helyszínére) a Halak kutya álma pedig egy betörő. Csak sajnos, ha meg is érkezik a rabló, a Halak eb épp aludni fog egy másik betörőről álmodva, így lemarad az akcióról. Igaz, ha véletlenül mégsem alszik (vagy felébred a riasztó hangjára) csaholva támad a gonosz ellenségre. A Halak kutyák mindennél jobban szeretik a hízelgést, már-már igazi pitiző művészek, még az e jegyben született dobermanok is.Viszonya az emberekhez: Nagyon szereti az embereket, a kisgyerekekért kifejezetten rajong, azt is jól tűri, ha piszkálják. Idegenekkel ambivalens a viszonya: eleinte bizalmatlan, de idővel nekik is hízelegni kezd...

forras: www.nlcafe.hu
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Virág horoszkóp
  2010-02-06 05:53:14, szombat
 
  Virág horoszkóp

A virág horoszkóp a numerológia elvein alapul. Nem számít, hogy melyik évben születtél, de még
a hónap sem, kizárólag a nap. Érdekes információkat ad meg rólad, hiszen a megfelelő virágokat szigorú kritériumok alapján választották ki. Ismerd meg a személyiségedet, életpályádat, s tudd meg, hogy mi kell tenned a boldogságért!


Napraforgó

Ha a születésnapod: 1., 10., 19. vagy 28.
A Napraforgó nagyon nagylelkű teremtés.Tele van energiával, könnyen barátkozik, mindenkivel megtalálja a közös hangot, kellemes társaság. Körbelengi egy különleges kisugárzás. Hajlamos
azt hinni, hogy mindent ő irányíthat, ebből lehetnek problémái. A harmóniára törekszik, az egyensúlyért küzd, sokszor erején felül teljesít, hogy tökéletesíthesse saját magát és megszabadulhasson a hibáitól. Könnyen kimászik a nehéz helyzetből is, s ő kerül ki győztesen minden csatából, ezért is csodálják annyian.
A szerelemben az ösztöneire kell hallgatnia, s meg fogja találni azt a személyt, aki egyenrangú társa lesz. Figyelnie kell arra, hogy ne rendelje maga alá partnerét!
Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea.


Bazsarózsa

Ha a születésnapod: 2., 11., 20. vagy 29.
A Bazsarózsa mindig követi azokat az elveket, amiket ő maga határozott meg. Következetes, még akkor is, ha nagyon nehéz helyzetbe kerül emiatt. Sokan ezért vaskalaposnak, rugalmatlannak tartják, ami nem csoda, hiszen sosem enged a 21-ből. Ha rábíznak egy feladatot, azt maradéktalanul teljesíti, s a határidőket is mindig betartja. Nyugodt, gondmentes életre törekszik, amit apránként, lépésről lépésre épít fel.
Már szinte párkapcsolat-függő, nem tudja elképzelni egyedül az életet. Szenvedélye olykor átcsap birtoklási vágyba, néha pedig már idegesítően gyengéd, ezért nem könnyű hozzá alkalmazkodni.
Illik hozzá: Bazsarózsa, Búzavirág, Orchidea, Pipacs, Margaréta.


Boldogasszony papucsaHa a születésnapod: 3., 12., 21. vagy 30.
A Boldogasszony papucsa állandóan pörög, nem tud hosszabb ideig egy helyben maradni. Szüksége van a változásra, mert ebből érzi, hogy folyamatosan mozgásban van. Nem szereti a szabályokat és a kötelező programokat, ki nem állhatja, ha korlátozni akarják az alkotásban, vagy elveszik tőle a szabad akaratát. Mindenre nyitott, kíváncsi, de sokszor felületes, ebből adódhatnak problémái.
A szerelemben is mindig az újra vágyik, ezért igazából sosem kötelezi el magát. A hűség számára nem azt jelenti, mint másoknak, ezért jobb, ha előre közli a partnerével, hogy ne számítson sírig tartó kapcsolatra.
Illik hozzá: Pipacs, Rózsa, Boldogasszony papucsa.


Búzavirág

Ha a születésnapod: 4., 13., 22. vagy 31.
A Búzavirág minden szempontból hűséges. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról, munkáról,
a végletekig kitartó. Szereti a rendet, imád szervezkedni, sokszor kifejezetten le kell állítani, hogy ne variálja át mindenki életét. A meglátásai nagyon jól, ám a gyakorlatba való bevezetéssel
vannak problémái. Sokkal tapintatosabbnak kellene lennie.
Nehezen talál rá a Nagy Ő-re, hosszú folyamat és keresés eredménye, de ha révbe ér, többé nem kell aggódnia. Nem tudja jól meghatározni az érzelmeit, de a megfelelő személy mellett ezzel már nem lesz probléma.
Illik hozzá: Búzavirág, Margaréta, Bazsarózsa, Pipacs.


Nőszirom

Ha a születésnapod: 5., 14. vagy 23.
A Nőszirom rendkívül alkalmazkodó, ezért is szeretik annyira társaságban, na és persze éles esze és kimagasló intelligenciája miatt. Arra azonban vigyázni kell, nehogy valaki megsértse, mert egyik pillanatról a másikra dühöngő fúriává válhat. Nem szereti, ha megvonják tőle a szabad döntés lehetőségét. Néha nem ártana egy kis türelmet gyakorolnia.
Imád flörtölni! Kitűnő humorérzékével és frappáns szövegével bárkit levesz a lábáról. A csábítás művészetét magas fokon elsajátította, de néha túl megy bizonyos határokon. Társával egyenrangúnak kell lennie, olyan párt keres, akivel tud beszélgetni is.
Illik hozzá: minden virág


Pipacs

Ha a születésnapod: 6., 15. vagy 24.
A Pipacsnak nagyon jók az ösztönei. Szinte mindent megérez, ezért nem nagyon lehet titkolózni előtte. Érti a testbeszédet, s ráhangolódik a másik lelkének rezdüléseire is. Gyakran ábrándozik, ebből adódóan nagyon érzékeny is. Ha kicsúszik a lába alól a talaj, inkább elrugaszkodik a valóságtól és az álmok világába menekül. Nem áll távol tőle az önpusztítás, ezért oda kell figyelni rá!
Párkapcsolatában nagyon romantikus, párja különlegesnek érzi magát mellette. Szinte üldözi
a szerelmet, akár többször is házasodik, ha korábbi partnerével megromlott a viszony. Egy eszménykép lebeg előtte, s érzékiségének köszönhetően akár a valóságban is megtalálhatja.
Illik hozzá: Rózsa, Boldogasszony papucsa.


Orchidea

Ha a születésnapod: 7., 16. vagy 25.
Az Orchidea nagyon érzékeny és érzelmes. A végletekig becsületes, s nagyon szomorúvá teszi,
ha neki csalódnia kell valakiben, vagy megpróbálják átverni. Menekül a konfliktusok elől, mert mindent a szívére vesz. Bármikor hajlandó segítséget nyújtani, ha erre kérik. A hétköznapokon csendes, magányos, zárkózott embernek tűnik azok szemében, akik nem ismerik. Célja, hogy
egy stabil, boldog családja legyen.
Nem áll össze bárkivel, nagyon igényes a társára, hiszen nem mindegy neki, hogy kivel látják.
A hűség az abszolút mérvadó számára, mély érzelmeket táplál kedvese iránt, nyugodt, kiegyensúlyozott párkapcsolatra törekszik.
Illik hozzá: Napraforgó, Boldogasszony papucsa.


Margaréta

Ha a születésnapod: 8., 17. vagy 26.
A Margaréta rendkívül állhatatos, mindig ragaszkodik az elveihez, s az eredeti elképzeléshez. Mégsem lesz ellenszenves mások szemében, talán a vakmerőségének köszönhetően sokan felnéznek rá. Igénye, hogy időről időre kicsit egyedül legyen, ilyenkor teljesen bezárkózik,
s csak magára koncentrál. Nincs sok barátja, de rájuk mindig számíthat. Óvatos, folyton gyanakodik, ami akár paranoiássá is teheti.
A szerelemben fontos számára a gyengédség, adni és kapni is szeret egyaránt. Nem a
szexualitás a meghatározó kapcsolataiban, inkább az érzelmekre épít. Sokat csalódik, amire megtalálja az Igazit, de onnantól kezdve teljes lesz az élete.
Illik hozzá: Búzavirág, Bazsarózsa, Pipacs, Napraforgó


Rózsa

Ha a születésnapod: 9., 18. vagy 27.
A Rózsa nagyon heves természetű, hamar felpaprikázza magát. Mivel előbb nyitja ki a száját,
mint gondolkodik, sokszor keveredik kellemetlen helyzetbe. A családja szent számára, szerettei abszolút számíthatnak rá. Komoly erkölcsi rendszere van, sokszor megítél másokat, pedig ő sem hibátlan. Célokat tűz ki maga elé rövid és hosszú távon, s egytől egyig meg is valósítja őket.
A szerelemben nem túl kitartó, nincsenek hosszú kapcsolatai. Lételeme az erotika, szenvedélyes, heves és fékezhetetlen. Nem túl óvatos, a kezdeti fellángoláskor szinte mindenét odaadja a szerelemének, s ő is ezt várja el viszont.
Illik hozzá: Pipaccsal, Boldogasszony papucsa


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Kelta fahoroszkóp
  2010-02-06 05:45:06, szombat
 
 
Kelta fahoroszkóp

Az alábbi kalendárium évszázadokkal ezelőtt, időszámításunk előtt született. A fa-jegyeken alapul, melyeket kelta papok állítottak össze. A 23 fából álló horoszkóp átfogóan jellemez, a születési napból és hónapból kiderül, hogy melyik a te fa-jegyed. Keresd meg a sajátodat, és már olvashatod is a személyiségedre és szerelmi életedre vonatkozó leírást!

Almafa (december 23 - január 1., június 25-július 4.)

Bájos, tündöklő belső kisugárzással, személyes vonzerejét megőrzi egészen idős koráig. Legtöbbször a törékenynek tűnik, ám végtelenül kiegyensúlyozott. Soha nem unatkozik, mert mindig újabb és újabb felfedezni való dolgokat keres az életben. Sokszor éri csalódás, mert túl naiv, mindenkiben csak a jót látja meg, a rosszat nem akarja észrevenni. Rendkívül jószívű, bármilyen is van, azt megosztja másokkal.
Jól tudja kezelni a pénzt, de csak a harmincas évei után mutatkozik meg. Fiatal korban nem
fektet túl nagy hangsúlyt a karrierre, ám később beleveti magát a munkába és az egyik legjobb
a hivatásában.
Hatalmas igénye van a szeretetre és a törődésre. Szereti, ha mindig van mellette valaki, akire vigyázhat, akiről gondoskodhat, de receptorai azonnal jeleznek, ha az illető kezd eltávolodni tőle. Roppant házias, és imádja a természetet, pont emiatt vágyik nyugalmas, vidéki életre, távol a
zajos nagyvárosoktól. Otthonát állandóan csinosítgatja, folyamatosan a harmóniára törekszik.
A tanulás sem áll távol tőle, főként az elméleti tudása jeles, a gyakorlat már távolabb áll tőle.
Szeret társaságban lenni, s megbecsüli az élet apróbb örömeit is. Mindig odafigyel, kedvesen
szól másokhoz, s amit mond, azt valóban úgy is gondolja.
A szerelemben nagyon érzéki, szinte megbabonázza a kiszemeltjét. Roppant érzéki, ugyanakkor vad és erotikus. A vigasztalást mesterfokon űzi, s ő tudja a legjobban, hogy a szerelem bármilyen bajra gyógyír. Sokat flörtöl, ez szinte a lételeme, de ha egyszer leragad valaki mellet, azt komolyan gondolja, számára hűtlenkedésnek helye nincs.

Fenyőfa (január 2-11., július 5-14.)

Megjelenése nagyon méltóságteljes, mindig rendkívül visszafogott és természetesen kulturált. Emiatt néha túl ridegnek és fanyarnak tűnik, akitől nem állnak messze a szertartásosság elemei. Fejlett ízléssel van megáldva, de sokszor szeszélyes, rejtélyes módon a viselkedése mégis mindig ugyanolyan. Unalmasnak tűnik, valójában csupán bezárkózik, elrejti az érzelmeit, úgy gondolja, hogy belső világa nem tartozik senki másra: amit megtapasztal, az az ő személyes titka marad. Eltart egy darabig, amíg feloldódik valaki előtt, de érdemes rá várni: rendkívül mókás, vicces és elbűvölő is tud lenni.
Mindig védekező pozícióban van. Legszívesebben független, nem szeret ígérgetni. Pontosan tisztában van az értékeivel, az adottságaival, az általa kitűzött célt sosem veszti el szem elől. Mivel szorgalmas, kitartó és intelligens, nagy sikereket érhet el a hivatásában. Mélységesen átérez mindent, még ha ez nem is látszik rajta. Ő kiismerhetetlen, mégis sokat tud mindenki másról. Megérzései sosem vezetik félre. Szereti ízekre szedni a dolgokat, folyton elemez, értékel.
A szerelemben ösztönösen cselekszik. Rendkívül izgalmas társ lehet, aki folyton kirukkol valamilyen meglepetéssel. Meghódítani nagyon nehéz, de választása örök érvényű. Megbízható partner - mindig.


Szilfa (január 12-24., július 15-25.)

Mindig ő a csapat szószólója. Ebből következik az is, hogy irányíthatatlan: egyszerűen nem hajlandó másnak engedelmeskedni. Nem csoda, hogy már fiatalon arra törekszik, hogy minél magasabb rangra törjön az életében. Nagyon felelősségteljes, roppant erős akaratú, bármit véghez visz, amit a fejébe vesz. Ugyanígy kiáll a véleménye mellett is, kizárt, hogy bármi is eltántorítsa az eredeti elhatározásától.
Óvatosan bánik a pénzzel, de nem csak az alapvető dolgokra költ. Igényli, hogy szép, harmonikus otthonban éljen, s külső megjelenésére is nagyon ügyel.
Szereti a természetet, akár órákon át is bolyong magában egy erdőben vagy tóparton. Nagyvonalú, bár néha szörnyen makacs és önfejű. Ritka jó humora van, kifinomult intelligenciája és roppant gyorsan fogja fel a dolgokat - ezáltal bármit könnyen áttekint és praktikussá tesz.
Mindig kimondja, amit gondol, és ki nem állhatja a hazugságot. Néha túlságosan is őszinte, nem figyel oda, ha valakit ezzel megbánt. Ezt ő azonban nem így fogja fel, véleménye szerint a kegyes hazugság sem elfogadott. Minden vágya, hogy erkölcsösségét elismerjék.
A szerelemben megbízható, nagyon őszinte partner. Elvárja a feltétlen hűséget, de ez saját magára is vonatkozik. Szerelmét elhalmozza minden földi jóval. Szereti a szépet, ezért olyan társat keres, akivel meg tud jelenni. Fontos számára a család.


Ciprusfa (január 25-február 3., július 26 - augusztus 4.)

Első ránézésre erős, zömök. Aki jobban megismeri rájön, hogy belül is nagyon szívós. Bár rendkívül simulékony, nincs számára leküzdhetetlen akadály. Folyton bizonyítani akar, sokszor még saját magával is harcba száll, csak hogy lássa, mire képes. Ennek ellenére nem a hivatás az első az életében, hanem a szerelem és mindaz, amiért szenvedélyesen rajong. Legfőbb problémája, hogy hangulatember, de szerencsére általában vidám, derűs életszemlélettel. Általában lehet adni a szavára, de csak akkor, ha az önös érdekeit nem veszélyeztetnék a tettei. Nagy igénye van a szabadságra és a függetlenségre is.
Fontosak számára a külsőségek. Újabb és újabb kapcsolatokra, ismeretségekre számít. Szereti a természetet, gyakran elvonul a világ zajától, a legjobb gondolatai magányban születnek. Barátai zömmel olyanok, akik képesek elfogadni különcségét.
Szerelmi élete igen viharos. Gyakran túl mohó, emellett fantáziadús, lelkes, találékony partner. Fiatal korában habzsolja az életet, tapasztalatot gyűjt, emiatt tartósan nem is hű. Később azonban gyökeresen megváltozik, inkább a harmóniát keresi egy kapcsolatban, kiegyensúlyozottá válik. Fontos, hogy a társával azonos legyen az érdeklődési köre, és kettesben is ragyogóan érezzék magukat. Partnere ne akarja kisajátítani, mert a gyorsan elmenekül.


Jegenyefa (február 4-8., május 1-14., augusztus 5-13.)

Nagyon erősnek, masszívnak és kitartónak tűnik első látásra, de később kiderül, hogy mindez csupán látszat. Igazából mimózalelkű, aki folyton elismerés után vágyakozik, keresi az oltalmat
és a harmóniát maga körül. Fiatal korában ezek a gátlások komoly korlátokat állítanak fel benne, ezért félénk, de később felbátorodik és magabiztosabbá válik. Bármilyen jó körülmények közé is kerül, mindig azt gondolja, hogy neki milyen nehéz az élete. Jó közérzetéhez szüksége van arra, hogy sok kedves ember vegye körül, és otthonos dolgok vegyék körül.
Rendkívül ért a formákhoz és nagyon jó az érzéke a színekhez. A művészet bármely ágában megtalálhatja magát, de legjobban a zene iránt érdeklődik. Egyik legnagyobb álma egy összetartó, szerető család. Barátként és kollégaként is roppant megbízható, lelkiismeretesen végzi a dolgát. Mindemellett másokkal szemben egy kicsit bizalmatlan és tartózkodó. Először mindig a rosszat
veszi észre, túlontúl pesszimista. Egy kicsit tart a jövőtől. Sokszor választja a magányt a társaság helyett, mert amit gondol, azt nem akarja mások orrára kötni. Minden nehéz helyzetet messziről elkerül, versenyezni ki nem állhat. Nagyon jóindulatú, megérzései kitűnően működnek.
A szerelemben fél elkötelezni magát, ő ugyanis komolyan gondolja a holtomiglan-holtodiglant. Legtöbbször mártírszerepben tündököl. Az elvárásai rendkívül magasak, nem csoda, hogy szinte senki nem felel meg az igényeinek. Emiatt gyakran szomorú. Sokáig válogat a partnerek közt,
mire élete második részében megtalálja az Igazit, akit végre a hivatása elé helyez.

Cédrusfa (február 9-18., augusztus 14-23.)

Bármilyen helyzetben találja is magát, ő mindig kitűnően alkalmazkodik. Nagyon magabiztos, öntudatos, gyakran akar a befolyása alá vonni másokat. Néha már-már arrogánsan küzd, hogy elérje céljait. Kerüli a kitaposott ösvényeket, a saját - olykor rögös - útján jár. A legfontosabb számára a szabadság, és az, hogy ne függjön senkitől és semmitől. Ha megtalálta álmai hivatását, szorgalmasan és felelősségteljesen teszi a dolgát, de csak akkor, ha mindezt örömmel teszi. Ki nem állhatja a rutint, inkább a művészi, nagy alkotó, kreatív munkák állnak hozzá közel.
Pontosan tudja, hogy mi áll jól neki és mi nem, sosem ápolatlan. Rendkívül hiú, ez a leggyengébb pontja, ezáltal könnyen befolyásolható.
Életében az ésszerűség áll a középpontban, eleget tesz a családi kötelezettségeknek. A körülötte lévők energiáiból, optimizmusából is sokat merít, ezért nagyon fontos számára a pozitív környezet. Mindig jó a kedve, merész, nem ismeri azt a választ, hogy: nem tudom, és azt a szót sem, hogy: lehetetlen. Ebből fakad, hogy sokkal hamarabb cselekszik, mint gondolkodik. Szeret mindennek a középpontja lenni.
A szerelemben nagyon szenvedélyes, csodálatos szerető. Könnyen el lehet csábítani, ám akit igazán megszeret, ahhoz ragaszkodik, hűséges lesz hozzá. Fiatalon sokat kalandozik, főként amiatt, mert sosem elégedett, állandóan válogat. Az Igazira vár, mégsem éli meg túl mélyen a szerelmet. Partnerének tilos féltékenykednie, mert egyszerűen megfojtja.

Erdei Fenyő (február 19-29., augusztus 24- szeptember 2.)

Olyan, mintha két személyiség lakozna egy emberben. Egyfelől igen egyszerű lélek, aki bármivel beéri, nincsenek nagy igényei. Másfelől viszont hajszolja az élvezeteket, luxus és kényelem után vágyakozik. Egész életén át ugyanaz a hivatása, ami mellett ő egyszer elkötelezte magát, azt végigviszi. Nagyon jó a szervezőkészsége, bátran hajt végre olyan dolgokat, amelyekhez másnak nem lenne bátorsága. Sosem elfogult, bármilyen helyzetben kitűnően feltalálja magát.
Az alaptermészete zárkózott, visszahúzódó, nehezen enged fel mások előtt, sok időnek kell
eltelnie ahhoz, hogy kitárja a lelkét, és hangosan kimondja a gondolatait. Sajnos sokszor kerget hiú ábrándokat, emiatt lépteit gyakran kíséri csalódás. Áldott jó barát és csodálatos társ. Akit megszeret, azzal törődő, figyelmes, kedves, de mivel túlzottan kritikus és mániákusan ügyel a rendre, kevés ember tart ki mellette sokáig.
Jól tud összpontosítani, elméjét és csodálatos vonzerejét is beveti, ha arra van szükség. A harmóniát keresi, kifejezetten bosszantja a káosz és az ostobaság.
A szerelemben nagyon hamar lángra lobban, a szenvedélye azonban legtöbbször szalmalángnak bizonyul. Aki mellett megállapodik, ahhoz hűséges - legalábbis gondolatban, néha-néha utat enged a kalandozásainak. Ha a párja nem mutat ki féltékenységet, hamar visszatér hozzá. A kapcsolatok elején szereti, ha őt irányítják, de mihelyt nyeregben érzi magát, azonnal átveszi a hatalmat.

Szomorúfűz (március 1-10. szeptember 3-12.)

Bájos, szép ember, aki a külsejével mindig nagy sikereket arat. Rendkívül érzékeny, empatikus lény, aki egy kicsit zárkózott is, ezért sosem tudhatja senki pontosan, hogy mit gondol róla. Ez
nem is csoda, hiszen kettős személyiség: a távolba révedező szemű álmodozó, akin eluralkodik
a melankólia, és a folyton pörgő, soha meg nem álló, nyughatatlan búgócsiga. Nem csípi a változásokat, először minden új dolgot elutasít, amit nem ismer.
Házias típus, akinek az egyik nagy célja az életben, hogy egy csendes családi fészket rakjon.
Mivel rengeteget álmodozik és a fellegekben jár, gyakran panaszkodik arról, hogy senki nem
érti meg. A munkában nagyon becsületes és szorgalmas, még a legnagyobb nehézségektől
sem rémül meg. Egyetlen szeszélye az, hogy gyakoriak a hangulatváltozásai. Elismert művész
lehet belőle.
Imádja a természetet, a város zaját gyűlöli, és mániákusan tartja a rendet. Komoly megérzései vannak, melyeket követve nagy sikereket érhet el. Képes ráhangolódni más emberek érzelmeire, nem ritkán okoz emiatt meglepetést. Sajnos sokszor előfordul, hogy pont emiatt a nagy fokú segítőkészség miatt kihasználják.
A szerelemben is nagyon szeszélyes: egyik pillanatban megsértődik, a másikban pedig már ki is békül. Nagyon fontos számára a társa állandó jelenléte. Legjobban a csalódástól tart, emiatt megfigyelés alatt tartja a párját, s a legapróbb félreérthető jelre ugrik. Folyamatosan bizonyítani kell neki azt, hogy szeretik, s féltékenységével szinte megfojtja szerelmét.

Hársfa (március 11-20., szeptember 13-22.)

Kényelmes, imádja a semmittevést. Épp emiatt sokszor tűnik lustának, akár tohonyának is. Ennek ellenére nagyon sokan szeretik, mert bármikor hajlandó feláldozni magát egy hozzá közel álló személy boldogulása érdekében. Ki nem állhatja a feszültséget, egyenesen megrémíti. Szívesebben ücsörög egy sarokban, és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. Két dologra vágyik: biztonságra és jó anyagi körülményekre. Fontos számára, hogy mit gondolnak, éreznek mások, nagyon jó vigasztaló, védelmező. Ideális hivatása az ápoló, de sokan dolgoznak más szociális területen. Akit megszeret, annak örökké a szívében a helye - ez egyaránt igaz rá a szerelemben és a barátságban is.
Bizonytalan, könnyen megingatható természet, két ellentétes énje váltakozik: rettentő bátor vagy nagyon gyáva; könnyelmű a pénzzel vagy fogához veri a garast. Ez a kettősség azért is lehetséges, mert nem tudja pontosan, hogy ki is ő, ezért inkább ő alkalmazkodik, felelősséget
sem vállal semmiért. Bármilyen kellemetlen szituáció lép fel, ő azonnal menekül.
A szerelemben rendkívül odaadó, ha a megfelelő társra lel, aki mellett nyugodt élete lehet, hűséges marad. Túlságosan féltékeny, ezért sosem lehet igazán boldog. Könnyen megsebezhető és nagyon szenvedélyes. Sosem szakít, inkább megvárja, míg az ő szűrét rakja ki, így megóvja magát a kellemetlen feszültségtől.

Tölgyfa (március 21.)

A fák között ő a király. Rendkívül szívós, tombol benne az életenergia, s nagyon bátor.
Roppant büszke, de nem vakmerő, nem megy fejjel a falnak. Lételeme a változás, imádja, ha állandóan történik körülötte valami. Tipikus vezető, mindenkit alacsonyabb rendűnek tart önmagánál.
Harcias, sosem finomkodik, sokszor könyörtelen. Ha a padlóra kerül valamiért, pillanatok alatt talpra áll.
Nem csapatjátékos, mindent egyedül akar elvégezni, még akkor sem kér mások segítségéből,
ha vészhelyzet van. Szereti a gyakorlati dolgokat, nagyon határozottan járja a saját útját. Egyáltalán nem alkalmazkodó, nem érdeklik mások érzelmei. Valóra akarja váltani a terveit,
a többi nem fontos számára - az sem, hogy hogyan.
A szerelemben igen szenvedélyes, természetesen ezen a téren is uralkodásra vágyik. Ő függetlennek szereti érezni magát, de a partnerével szereti elhitetni, hogy nélküle semmire sem menne egyedül. Amíg meg nem találja az Igazit, sokat próbálkozik, de mihelyt megállapodik, vadászösztöne is lecsillapodik.

Mogyorófa (március 22-31., szeptember 24-október 3.)

Imád tetszelegni, s nagyon szeretne mindenkinek megfelelni, pedig egyáltalán nem olyan
személy, akire azonnal minden tekintet rászegeződik, amint belép egy terembe. Az első beszélgetés a meghatározó vele: kellemes bája és pozitív kisugárzása azonnal feltűnik a vele csevegőnek. Legjobban közösségben érzi magát, nagyon segítőkész, ha valakinek gondja-baja van, az ő megértésére bizton számíthat. Ezért is találja meg kitűnően a helyét, ha a hivatását szociális területen végzi.
Rendkívül intelligens, ítélőképessége kitűnő. Könnyen köt barátságokat, mindig vidám, a hozzáállása pozitív. Nehezen lehet lelombozni.
Élete első szakaszában keményen küzd azért, hogy elismerjék. A második szakaszban inkább az anyagiak játszanak főbb szerepet. Harcossá válik és titokzatos lesz. Gondolatait megtartja magának. Ha valaki megsérti az önérzetét, jobb ha azonnal menekülőre fogja! Hihetetlenül éles eszű, még szorult helyzetben is fantasztikus ötletei vannak.
A szerelemben a végletek embere: olyan, mint egy jégverem, máskor pedig kitörni készülő vulkán, elemi erővel hat a kiszemeltjeire. Hangulatát általában a partnerére is átragasztja, ami nem csoda, hiszen imád irányítani. Nem túl hűséges típus, de mindig szenvedélyes. A társának nem kell féltékenykednie, mert tisztességes és rendkívül toleráns. Ha változatos életformát élhet, nem lesz csélcsap.

Berkenyefa (április 1-10., október 4-13.)

Nem szeret sokat beszélni a dolgokról, ő inkább cselekszik. Sokszor mutatja magát elesettnek és törékenynek, de valójában rendkívül szívós, különleges kitartással viseli el az élet igazságtalanságait. Képtelen csapatban gondolkodni, az övé inkább a vezetői szerep, amihez nagyon is ért: pillanatok alatt levesz bárkit a lábáról. Állandóan meglepetéseken töri a fejét, élénk, nyughatatlan, mindenre nyitott. Nagyon jó befogadó, de ő maga is keresi az újítási lehetőségeket. Független, és kifejezetten igényli a változást. Kutatásokat végez újabb küldetések után, mégis jó alkalmazkodó képességű. Rögtön reagál, nincs szüksége sok gondolkodási időre, ez csak összezavarná.
Rendkívül érzékeny, ez köszönhető a művészi adottságainak is. Meg lehet bízni benne, nagy hibája, hogy sokszor a saját érdekei elé helyezi mások kéréseit. Épp emiatt kissé nehézkesen
éri el a kitűzött céljait.
A szerelemben talán túl érzelmes. Szenvedélye, hevessége néha önmaga ellenségévé teszi. Nem találja a beteljesülést, mert mindig arra gondol, hogy hány olyan ember van, aki újat tudna mutatni neki. Ha féltékeny partnert választ, eleve halálra van ítélve a kapcsolat. Ha nem találja meg az Igazit, könnyen lehet, hogy két társban leli meg, amit keresett. Ha egyszer szakít, az örök érvényű.

Juharfa (április 11-20., október 14-23.)

Olyan ember, aki mindig kitűnik a többiek közül. Személyisége nem mindennapi. Roppant eredeti, fantáziája szárnyal. Néha visszahúzódik ugyan a csigaházába, már-már személyes, de alapesetben tele van ambícióval, rendkívül büszke és nagyon önérzetes. Belül komoly harcokat vív önmagával, ezért örül, ha valaki hízeleg neki. Vigyázni kell vele, nem szabad nála túlfeszíteni a húrt.
Könnyedén tanul, ennek köszönhetően kivételesen intelligens. Gondolatai egyéniek, mindig a szeme előtt lebeg az áhított cél, ezért különösen kitartó. Mindig befejezi, amit elkezdett. Általában még a hétvégéi sem szabad, mert ő akkor is dogozik, ha lehet.
Nagyon erős és szívós, sokszor gunyoros, morcos és cinikus egyben. Ez azonban álca, a belső bizonytalanságait kívánja így elrejteni. Legjobban a csalódástól retteg.
Mindig aktív, sosem unatkozik. Logikusan gondolkodik, az esze úgy vág, mint a borotva. Jó kapcsolatteremtő, kitűnően tud közvetíteni ember és ember között. Szeret szervezkedni, még a saját magát is időkorlátok közé szorítja, az élete percre pontosan be van táblázva az élete.
Nagyon jó menedzser válna belőle.
A szerelemben nagyon visszafogott. Nehéz meghódítani, mert zárkózott, nem tárja fel a lelkét akárkinek. Hűséges, bár szerelmi élete igen bonyolult. Későn házasodik, mert a családot
hátráltató tényezőnek tekinti, úgy gondolja, hogy csak akadályozná a karrierépítésben.
A partnere sosem fog unatkozni a társaságában.

Diófa (április 21-30., október 24-november 11.)

Egoizmusa nem ismer határokat, sokszor mondják róla, hogy agresszív. Nem lehet neki ellent mondani, már egészen fiatal korától kezdve a saját feje után megy, egyszerűen irányíthatatlanná válik. Szellemileg a csúcson van, sokoldalú és rendkvül intelligens. Olyan stratégiákat képes kidolgozni, amellyel lehengerli a környezetében lévőket. Becsvágya azonban hatalmas, s emiatt általában rugalmatlan. Mindenre spontán reagál, a maga által kreált szabályok szerint él. Olyan személyiség, aki mindenkit megérint: vagy roppant ellenszenvesnek vagy lenyűgözőnek tartják.
Rendkívül szorgalmas, nagyon igyekszik. Legbelül vágyakozik egy kis változásra, új élményekre, de túl mozdíthatatlan. Kifejezetten tetszik neki, ha csodálják, szüksége is van az elismerésre.
Nagy álmodozó, az élet realitása nem neki való. Pozitív erényeit, tulajdonságait, jellemvonásait felnagyítja, ha nem elég tökéletes számára a valóság. Szeret filozofálgatni, az elméletek
lenyűgözik.A szerelemben rendkívül szeszélyes, emiatt a partnerének nehéz hozzá alkalmazkodni, legfőképpen azért, mert ő sincs tisztában azzal, hogy mit akar. Nagyon féltékeny, pedig tulajdonképpen ő az, aki a legtöbbször csalfa, egészen addig, ameddig el nem kötelezi magát. Ilyenkor a hűség szimbóluma - egy darabig. Ha a házasságán úrrá lesz az unalom, más partner után néz.

Gesztenyefa (május 15-24., november 12-21.)

Diplomatikus alkat, akinek teljesen sajátos az igazságérzete. Rendkívül idealista. Nagyon fontos számára, hogy birtokolhasson, de ha valakinek szüksége van rá, bármilyét képes odaadni az utolsó darabig. Roppant takarékos, nem csoda, ha néha a "fösvény" gúnynevet ragasztják rá. Saját magával szemben nagyok az igényei. Barátként megbízható, de nehéz vele kijönni, mert indulatos, könnyen dühbe gurul és sokszor a szeszélyei irányítják.
Féltékenysége nem ismer határokat, mint ahogy dühe sem. Egy pillanat alatt képes felhúzni
magát, megsértődni, s ilyenkor mindennek és mindenkinek hátat fordít. Ezen tulajdonságai miatt gondjai vannak a párkeresésben. Azonban ha valaki mellett lehorgonyoz, csodálatos otthont és családi légkört varázsol maga köré. Harmóniára, nyugodt körülményekre van szüksége ahhoz, hogy sikert tudjon aratni a munkájában.
Szeret küzdeni, ezért bárkivel szembe száll - akkor is, ha tudja, hogy nincs igaza. Emiatt sokszor kerül kellemetlen szituációba. Az igazságtalanságot gyűlöli, bár néha ő hoz ilyen helyzetbe
másokat. A szerelemben rendkívül személyes. Nem mutatja ki az érzéseit, vagy csak nagyon nehezen, talán még szégyelli is őket. Sok-sok odafigyeléssel, törődéssel, gyengédséggel
azonban fel lehet olvasztani a jégpáncélt a szívéről, s fantasztikus társ és szerető lesz belőle.
Ezt csak úgy lehet elérni, ha maximálisan biztos abban, hogy szeretik. Az életeben csupán
egyetlen egyszer szeret igazán.

Kőrisfa (május 25-június 3. november 22-december 1.)

Bájos, hatalmas vonzerővel bír, s emiatt szinte nincs olyan személy, aki ne kedvelné. Hódító, impulzív alkat, rendkívül élén, gyakran kacér és kihívó. Könnyen eléri céljait, hiszen kiemelkedő személyiség. Elviselhetetlennek tartja a megszokást, az ideális élet számára olyan, ami állandóan változik. Imád új embereket megismerni, s olyan szituációkba kerülni, amelyeket még sosem próbált. Legszívesebben vándorként járná a világot.
Fantasztikus öteletei vannak, fantáziadús. A legtöbb művész e jegyben született. Rengeteg célja van, mind-mind igen meghatározó a számára, állandóan törekszik valami felé. Bármikor kész változtatni, ha hívják valahová, azonnal ugrik. Türelmetlen, képtelen hosszú ideig egy helyen tartózkodni. Elvei vannak, amelyeket szigorúan vesz, senki más nem szegheti meg az általa kreált törvényeket, csakis ő.
Jók a megérzései, s ha követi őket, könnyen kitűnhet az átlagemberek közül. Szereti, ha felnéznek rá, ezért bármire képes egy csepp elismerésért. Küzdőszellemű, senkire és semmire nincs tekintettel a célja érdekében, de a becstelenségtől komolyan elzárkózik.
A szerelem szimpla játék neki. Olyan, mint a méhecske, aki egyik virágról a másikra száll. Szinte lehetetlen elcsavarni a fejét. Akinek sikerül, az számíthat rá egy életen át, viszont házasságban szabadon kell engedni.

Gyertyánfa (június 4-13., december 2-11)

Rendkívül megbízható: ha ő valamit megígér, arra mérget lehet venni, hogy betartja. Ha egy ismerősének szüksége van rá, azonnal ugrik! Igazi idealista. Már-már hajszolja az elismerést és a csodálatot, mind a magánéletben, mind a hivatásában. Nagyon értelmes, folyamatosan képzi magát, tudja a kötelezettségeit, s eleget is tesz nekik. Általában önálló, inkább küldő munkatársként dolgozik - szereti önmaga beosztani az idejét. Ifjú kora óta a saját ura akar lenni, s amint lehetősége van rá a saját lábaira áll.
Legnagyobb álma az, hogy luxuskörülmények között élhessen. Nincs túl sok barátja, ennek oka az, hogy nagyon megválogatja, kit enged közel magához. Még ezen utóbbi embereknek sem gyakran vall színt. Túlságosan tart attól, hogy megbántják, de a csalódás is visszatartja a szorosabb kapcsolatoktól.
Éltető eleme a szabadság, imád kirándulni, lakhelyét gyakran változtatja. Szinte szivacsként szívja magába a tudást, minden új információ érdekli, ami egy kicsit is kapcsolódik az életéhez. Hatalmas kötelezettségérzete van, emiatt sokszor tűnik túl zordnak. Kicsit lassú, a döntéseit alapos megfontolási folyamat előzi meg. Roppant intelligens, kitűnő társaság. Állandóan harmóniára törekszik, s már gyermekkorában megmutatkozik a művészi érzéke. Sokszor bizonytalan, minden apró súrlódás indokot ad számára a gyanakvásnak.
A szerelemben is nehézkes egy kissé, hiszen hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy elfogadjon valakit. Szeret flörtölni, de ha végre valahára elkötelezi magát, nem fog hűtlenkedni. Egyedül a munkája tudja elcsábítani a kedvese mellől.

Fügefa (június 14-23., december 12-21.)

Imádja, ha érvényesítheti az akaratát, és ennek érdekében mindent megtesz. Független ítész, aki mindig készen áll, hogy megvétózza a másik véleményét vagy ellent mondjon annak, akinek nem azonos az álláspontja az övével. Szereti, ha azok veszik körül, akik kedvelik, ezért leginkább családi körben a legjobb számára. Jól tud bánni a gyerekekkel, kifejezetten család centrikus.
Már ifjúként felismeri azt a képességét, hogy hogyan tud maga köré szervezni embereket, akik segítenek érvényre juttatni az akaratát. Sokszor álmodozik arról, hogy a lábai elé hull minden csodálatos dolog, ami csak létezik a világon. Nem túl nagyvonalú, ugyanis apró befektetéssel szeretné a legnagyobb eredményeket elérni.
Kitűnő a humorérzéke, ám sokszor inkább fárasztó, mint vicces. Folyton rajtra kész, s mindig határozott. Ügyes és céltudatos, zseniális, mint stratéga, s elképzeléseit a valóságba is át tudja ültetni. Célja az, hogy mindent praktikussá tegyen a környezetében. Gyorsan és könnyen alakít ki kapcsolatokat, de elvárja, hogy odafigyeljenek rá. Nagyon őszinte, néha túlságosan is, páratlan az alkalmazkodókészsége.
A szerelem nem fontos számára, inkább játszik, ő maga képtelen mélyebb érzelmeket táplálni valaki iránt. Partnerére szeretne felnézni, olyan társra vágyik, aki biztonságot ad, de nem unalmas. Csupán idősebb korára köti le magát, de akkor sem marad túlságosan hűséges.

Nyírfa (június 24.)

Nagyon szimpatikus, közkedvelt egyéniség. Megjelenése is sokat nyom a latba, hiszen mindig elegáns, s ettől rendkívül vonzó. Ennek ellenére messze állnak tőle a sznobizmus elemei, még az anyagiakra sem ad túl sokat. Életében az első helyet az érzelmei foglalják el, még a saját érdekeiről is lemond, ha egy számára fontos ember boldogulásáról van szó. Senkihez nem közeledik érdekből.
Szeret otthon lenni, állandóan csinosítgat vagy bütyköl valamit. Nehezen teszi ki a lábát a házból, de ha kijut a természetbe, akár órákig is el tud lenni egymagában a gondolataival. Nagyobb utakra egyáltalán nem megy szívesen, inkább a legkényelmesebb foteljéből nézi az ismeretterjesztő filmeket messzi vidékekről.
Nem jól viseli a változásokat és az extrém helyzeteket, inkább konzervatívnak mondható. Ellenben mindenre azonnal reagál, s viszonylag hamar alkalmazkodik. Beleéli magát mások helyzetébe és jó a szervezőképessége. Gyorsan pörög az agya, a feladatait hamar elvégzi. Nagy munkabírású, lehet rá számítani, ennek köszönhetően nagy sikerek állnak előtte.
A szerelemben legjobban a romantikát szereti. Gyengéd párkapcsolatra vágyik, ahol kölcsönösen törődnek egymással harmonikus környezetben. Messze áll tőle a hevesség, viszont imád cirógatni, simogatni. Változatosságot nem igényel.

Olajfa (szeptember 23.)

Rendkívül önzetlen, nyitott az emberek problémáira. Neki bármilyen gondját-baját elmondhatja akár egy idegen is, biztos lehet benne, hogy meghallgatja, megérti, és nem él vissza a helyzettel. Érzékeny és nyugodt, ellenben egyáltalán nem gyenge. Harmonikus, mindig vidám, tipikus társasági lény. Gyűlöli az igazságtalanságot. Tökéletes vezetőként, mert nem törődik a külső csillogással, inkább az emberek belső értékeire koncentrál.
Egyáltalán nem mozgatják meg az anyagiak. Könyvekre viszont szívesen költ, s szeret intelligens, művelt emberek társaságában lenni. Roppant kiegyensúlyozott, ezért nincs szüksége küzdelmekre sem.
A szerelemben is önzetlen, áldozatkész. Sosem kérne olyat a társától, amihez önös érdek fűzi. Tisztában van vele, hogy szeretettel mindent el lehet érni. A házasság számára egy visszavonulás, biztonságot kell nyújtania számára. Nagyon melegszívű és hűséges típus. Partnerében maximálisan megbízik, egyáltalán nem féltékeny.

Bükkfa (december 22.)

Ha valahol megjelenik, minden szempár őrá fordul. Testtartása előkelő, még idősebb korára is jó formában lesz. Mindent alaposan megfontol, a döntéseiben érzelmeknek helye nincs. Már fiatalon tudja, hogy milyen céljai vannak, s ezek alapján viszi végig az életét. Nagyon fontos számára a jólét, mindent birtokolni akar. Szinte sosem kockáztat, csak ha már majdnem biztos a győzelem - de még ebben az esetben sem mindig dönt a rizikó mellett. Ő a legerősebb a többi fa között, egyszerűen eltántoríthatatlan. Kitartó és szívós, roppant gyakorlatias.
Jó érzékkel nyúl a pénzhez, ideális számára akár hivatásul is financiális dolgot választani. Kitűnően takarékoskodik, nagyon következetes, megfontolt és pontos: a tökéletes munkaerő! Ráadásul fantasztikus barát is, aki mindig őszinte, nem csak bólogat.
A szerelem nem meghatározó az életében. Egyáltalán nem szenvedélyes, inkább visszahúzódik a csigaházába. Kicsit talán szégyelli is az érzéseit. Pont emiatt a "szerelmi" kapcsolataiban is a racionalitás dönt, legfőképpen a házasságban - ésszel gondolkodik, nem szívvel. Ettől függetlenül népes családot szeretne több gyermekkel.


 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Kutya-horoszkóp
  2010-01-23 10:26:28, szombat
 
  Kutya-horoszkóp!Csillagjegyük alapján kutyusaink is más és más természettel rendelkeznek,
ismerd hát meg őket!

A te kedvencedre is illik a leírás?

* Kos (március 21. - április 19.)
* Bika (április 20. - május 20.)
* Ikrek (május 21. - június 21.)
* Rák (június 22. - július 22.)
* Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
* Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
* Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
* Skorpió (október 23. - november 21.)
* Nyilas (november 22. - december 21.)
* Bak (december 22. - január 19.)
* Vízöntő (január 20. - február 19.)
* Halak (február 19. - március 20.)


A Kos (március 21. - április 19.)

Impulzív és erélyes, néha pedig idegesítő a kis kedvenced. Természete lobbanékony, ebből fakadóan heves érzelmi kitörései lehetnek. Domináns állatka, szabadelvű és öntörvényű. A kutyák között célratörő és tudatos, sokszor fitogtatja az erejét. A szimpla sétáltatás is kalandtúrává változhat mellette, ha összekap egy másik kutyussal. Született vezetőként hajlamos az önző, türelmetlen, zsarnoki viselkedésre.


A Bika (április 20. - május 20.)

Ő is erős jellem, ráadásul rendíthetetlen és kitartó. Néha zsarnok és makacs, amit azzal kompenzál, hogy megnevettet. Ha kedvére teszel, jókedvű és szót fogad. Ha pedig fegyelmezni akarod, lecövekel, még pedig az úttest kellős közepén! Képes háttal leülni neked, és akárhogy is könyörögsz, a füle botját sem mozdítja. Jó tulajdonsága, hogy hűséges és barátságos kutyus.


Az Ikrek (május 21. - június 21.)

Fürge és ugatós kutyus az, amelyik az Ikrek jegyében született. Nagyon szereti az emberi társaságot, állandó szórakoztatásra vágyik, és ő is szórakoztat. Viccből is képes gyorsan eltűnni a szemed elől, ha póráz nélkül sétáltatod. Imád játszani, visszahozza a labdát, papucsot, újságot vagy a gumicsontot. Örök kutyagyerek marad!

A Rák (június 22. - július 22.)

A legérzékenyebb pajtás. Készséges és türelmes, de mindig a középpontban szeretne lenni. Nagyon határozott tud lenni, ha épp nem sértődött meg a kis lelke valamin. Ugrándozni is szeret, és imádja a macskákat. Ha fincsi fekhelyet biztosítasz neki az ágyad mellett, és folyamatosan simogatod, nem lesz vele semmi baj.

Az Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Ő a legvidámabb természetű kutya. Nagyon barátságos, és tele van energiával. Bátor és merész, ennek ellenére nem támad, csak véd. Kitűnően lavíroz a kutyák társadalmában, méltósága megkérdőjelezhetetlen. Hűséges, nagyon tud bújni, szeret adni és kapni egyaránt. Jól tanítható, és mindig örömet okoz!

A Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Ha Szűz jegyű kutyád van, nagyon okos állatra tettél szert. Végtelenül higgadt és kiegyensúlyozott, jól tanítható, és gyors felfogású. A kutyaiskola büszkesége. Soha nem tudod kihozni a sodrából. Büszkén végigsétál akár egy macskaraj előtt is anélkül, hogy megrezzenne akár a bajsza vége is!

A Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Egy társaságkedvelő és barátságos kutya gazdája vagy. Embereket, állatokat egyaránt imád. Ne hanyagold el soha, mert azonnali és iszonyú hangos ugatással jelzi, hogy nem stimmelnek a dolgok köztetek. Ha nincs időd rá, inkább ne válassz Mérleg kutyust, mert nem tűri, hogy ne foglalkozz vele!

A Skorpió (október 23. - november 21.)

A szenvedély jegyében született négylábú a Skorpió kutyus. Tele van életerővel, lobbanékony és heves. Sokszor minden lében kanalat játszik, arrébb sem tudod tolni. Ennek ellenére kötelességtudóan viselkedik. Vigyázz, mert érzékeny a lelke! Sokszor még depressziós is lehet, ha nem érted meg őt!

A Nyilas (november 22. - december 21.)

Szabadelvű, mint a tüzes Kos és az Oroszlán kutyusok. Született farkas. Ha szabadban lehet, azonnal kalandozni kezd, szaglász, keresi a veszélyt. Nem nagyon szeret játszani, inkább magányos fajta. Kifejezetten távolságtartóan viselkedik, és kertben érzi jól magát. Ha te sem szeretsz játszani, jó választás.

A Bak (december 22. - január 19.)

Egy körültekintő és megfontolt állatkával van dolgod. A türelem megtestesítője. Épp ezért mindig eléri a célját, hiszen van ideje bőven. Eléggé rámenős tud lenni, és kitartóan ugat, ha valami nem tetszik neki. Határtalan önbizalommal rendelkezik. Kicsit beképzelt, de van mire. Ugyanis nagyon nagy a szíve,
pártolja a kisebb kutyusokat és a cicákat.

A Vízöntő (január 20. - február 19.)

Nagyon magabiztos és barátságos kutyus, egyúttal kifejezetten kíváncsi és közvetlen. Jól tanítható, hasonlít egy picit az Oroszlán jegyben született ebekhez. Ő sem szeret támadni, inkább véd.
Intelligens és önálló. Lakásban, kertben is tartható, csak kellő méretű teret kell biztosítani a számára.

A Halak (február 19. - március 20.)

Kutyusod jó megfigyelő. Kicsit hasonlít a természete a cicákéhoz, mert rejtélyes és rendkívüliek a képességei. Érzékeny és finom, gyorsan érzékel minden hangulatváltozást. Imád játszani, segítőkész,
és mindig figyelmes. Nem szeret unatkozni, ezért jó, ha mindig kitalálsz neki valamilyen játékot.
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 54935 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 171
  • e Hét: 1453
  • e Hónap: 15760
  • e Év: 45533
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.