Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 116 
Pozitív életet....
  2018-06-02 13:56:58, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Azt vonzzuk magunkhoz, ami bennünk lakozik
  2016-06-12 15:53:36, vasárnap
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Csak a jóra , a szépre gondolj...
  2015-12-17 09:26:41, csütörtök
 
  Egy görög filozófus mondta:"Nem az számít, hogy mi történik az emberrel, hanem az, hogy miként reagál rá." Milyen igaz! Ha épp csak 51 %-ban sugárzol pozitív gondolatokat és érzéseket a külvilág felé, máris átbillentetted az életed mérlegét! Minden egyes nap lehetőséget teremt egy új életre, hiszen minden egyes napon életed válaszútján állsz. És bármelyik nap megváltoztathatod a jövőt - azáltal, ahogy érzel. Ne feledd: "Bármit is adsz önmagadból az életben, ugyanazt kapod vissza. Adj valami pozitívat, és pozitív dolgot kapsz vissza - adj valami negatívat, és negatív dolgot kapsz vissza. Ha képes vagy érezni, meg is kapod." Legyen szép minden napod, órád és perced. Csak a jóra, a szépre gondolj, hiszen amit gondolsz, azt megteremted!
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
A gondolat, a mondat, a szó, képes pozitív hatást gyakorolni
  2015-08-14 11:40:31, péntek
 
  Mindenki tud valamit, amit ő tud a világon a legjobban. Azért született meg.

Kornis Mihály




Egy nehéz feladatot csak akkor lehet jól megoldani, ha az ember biztosra teszi a sikert. Ha azonban kétségei vannak, akkor szinte biztos lehet a kudarcban.

Peter Freund




A mese egyébként sem használja a "megvalósíthatatlan" fogalmát. Az ember olyan képességeit őrzi, amelyek nem ismerik a lehetetlent: ha a hős valamit el akar érni, megtalálja a megfelelő formát és segítőt a cél eléréséhez. A "lehetséges" erői ugyanis nem rajta kívül, hanem benne vannak.

Boldizsár Ildikó




Sokszor döntő a kívülről jött biztatás, ösztönzés, hogy újból hinni tudjuk: jobb lehet, és jobb is lesz, ami jön; a gondolat, a mondat, a szó, képes robbanásszerűen pozitív hatást gyakorolni az egyénre.

Jorge Bucay






A pozitív gondolkodás 12 pontja

Úgy nézek magamra mindig, ahogy csodára nézni illik - mert minden ember megismételhetetlen és egyedi. (Szécsi Margit verse nyomán)


Egyenrangúak vagyunk! Nem helyezem magam alád, de föléd sem!


Én én vagyok, Te pedig te! Azért vagyok a világon, hogy beteljesítsem küldetésem, nem pedig hogy megfeleljek elvárásaidnak!


Képes vagyok elérni, amit akarok!


Problémáim kihívások, melyeknek megoldására képes vagyok magam, vagy szeretteim segítségével.


Elérem, amit igazán akarok - olyasmit akarok, ami előnyömre válik és előre visz.


Meg akarom változtatni ami változtatásra szorul, elfogadom ami megváltoztathatatlan - képes vagyok különbséget tenni a kettő között.


Hibáimmal és gyengeségeimmel együtt szeretem magam - mert tisztában vagyok tökéletességeimmel és erősségeimmel. Ugyanígy tekintek másokra is. Erényem a megbocsátás.


Fenntartom a jogot arra, hogy változtassak véleményemen, mert a fejődésem során gyakorlásra, tapasztalásra és belátásra van szükségem.


A negatív gondolkodók, elviselhetetlen emberek, szélsőséges kritizálók számára ajándékom egy mosoly, s a magam számára ajándékom a lehetőség, hogy bármikor otthagyhatom őket.


Szeretem magam, jól kijövök magammal, képes vagyok csendben egyedül lenni, s úgy bánok másokkal, ahogy elvárom, hogy velem is bánjanak.


Testem, lelkem, értelmem egységet képez.

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Az embernek minden vágya teljesülhet
  2015-07-01 08:52:40, szerda
 
 
"Ezek szerint az embernek minden vágya teljesülhet bármikor, ha mer a nyomukba eredni, és semmi mást nem fogad el alternatívaként, kizárólag, amit megálmodott. Lehet, hogy száz másik megoldást nyújt az élet, tele akadályokkal, de nem adja fel. Hiszen tudja, érzi, hogy ennek meg kell történnie. Tudja, hogy kevésbé fájdalmas a tenni akarás, mint a be nem teljesülés. És mert hisz önmagában, hisz a szíve erejében, az élet végül megkínálja azzal, amire vágyott."

Mohácsi Viktória













"Van egy kapocs ég és föld között... ha ezt a kapcsot megtalálod, minden értelmessé válik, még a halál is. Ha viszont nem leled meg, minden értelmét veszti, az élet is."

The Other Side of Heaven



 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Csak pozitívan !
  2015-05-12 12:26:49, kedd
 
  Az önmagaddal kapcsolatos negatív érzések végzik a legnagyobb rombolást az életedben, hiszen minden más érzésednél erősebbek. Bárhová mész, bármit csinálsz, magaddal viszed ezeket a negatív érzéseket; minden pillanatodat átszínezik, és mindent bepiszkolnak, amihez hozzáérsz. Olyanok, akár a mágnes: még több elégedetlenséget és csalódottságot vonzanak magukhoz minden dologgal kapcsolatban, amibe csak belefogsz. Ha viszont hálás vagy azért, aki vagy, csak olyan körülményeket fogsz az életedbe vonzani, amelyek hatására még jobban érzed majd magad a bőrödben.

Rhonda Byrne





A pozitív gondolkodás azt jelenti, hogy felismerem: minden, ami van, engem szolgál, és nekem segít még akkor is, ha kifejezetten kellemetlen vagy fájdalmas. Ennél fogva minden jó, úgynevezett negatív nem is létezik, csupán olyan kellemetlen jóról beszélhetünk, amelynek bekövetkeztét én tettem szükségessé.

Kurt Tepperwein






Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. A negatív gondolkodás biztosan negatív eredményt hoz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba - és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.

Norman Vincent Peale






A pozitív és negatív érzések nem képesek egyidejűleg jelen lenni a gondolkozásban. Vagy az egyik, vagy másik uralkodik. Neked kell gondoskodnod arról, hogy gondolkodásodra a pozitív gondolatok hassanak! Ebben a szokás törvénye van segítségedre. Alakítsd ki magadban a pozitív gondolatok szokását! Így a negatív érzelmek egyszerűen képtelenek lesznek behatolni.

Napoleon Hill






Ha megértenéd, hogy micsoda hatalma van a gondolataidnak, soha többé nem gondolnál rosszra.

Peace Pilgrim






Dr. Joseph Murphy mondja:

Az az ember gazdag igazán, aki tudja, hogy gondolatai teremtő erővel bírnak, hogy amit ÉREZ, AZT MAGÁHOZ VONZZA, ÉS AMIT KÉPZEL, AZZÁ VÁLIK.






Úgy alakul az élet, ahogy mi alakítjuk. De olyan dolgok is vannak, amelyekre az istenek köteleznek bennünket. Nem számít, hogy milyen okból teszik, és az is hasztalan, ha minden lehetőt megpróbálunk, hogy messziről elkerüljük ezeket a dolgokat.

Paulo Coelho






Mi az, ami képessé tesz bennünket, hogy elérjünk egy célt, egy álmot? Csak ez a kis szó: akarom. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, csak emberek, akik nem hisznek az akadályok legyőzésében.

Kurt Dimberger




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Pozitív idézetek a Vonzás Törvényéről
  2015-02-24 16:26:08, kedd
 
  1. ,,Amint fent, úgy lent, amint belül, úgy kívül."

(Smaragdtábla, Kr. előtt 3000 körül)
2. ,,Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad
van."

Henry Ford (1863-1947)
3. ,,Tetteid teremtik meg egész univerzumodat."

Winston Churcill
4. ,,Minden, ami vagyunk, annak az eredménye, ahogyan a múltban gondolkodtunk."

Buddha (Kr. e. 563-483)
5. ,,Amit csak az elme... képes felfogni, mindazt elérheti."

W. Clement Stone (1902-2002)
6. ,,És a mit könyörgéstekben kértek, mindazt meg is kapjátok, ha hisztek."

Máté, 21:22
7. ,,Azért mondom néktek: A mit könyörgéstekben kértek, higyjétek, hogy mindazt megnyeritek, és meglészen néktek."

Márk, 11:24
8. ,,Minden gondolatod valóság - igazi hatalom."

Prentice Mulford
9. ,,Minden teljesítmény, minden megvalósult gazdagság eredete egy GONDOLAT!"

Napoleon Hill
10. ,,Bármit birtokolhatsz, bármit megtehetsz és bármi lehetsz, vágyaid szerint."

Dr. Joe Vitale
11. ,,Amit most az elmédben látsz, azt hamarosan a kezedben is tartod."

Bob Proctor
12. ,,Minden, amit keresek, engem keres. Ezért minden, amire vágyom, máris az enyém."

Bob Proctor
13. ,,Gondolataid és érzéseid teremtik az életedet."

Lisa Nichols
14. ,,A gazdagság gondolkodásmód kérdése. Az egész azon múlik, hogy mi jár a fejedben."

David Schirmer
15. ,,Minden, amit szavakkal vagy tettekkel kibocsátunk magunkból, visszatér hozzánk. Azt kapjuk, amit adtunk."

16. ,,Amit másokról mondunk, azt magunkról mondjuk, és amit másoknak kívánunk, azt magunknak kívánjuk."

17. ,,Az ember azzá válik, amire gondol."
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Mindenki koldus
  2015-02-24 16:17:13, kedd
 
  Mindenki koldus, aki még nem találta meg igazi gazdagságát - a Lét sugárzó boldogságát -, és az ezzel járó mély, rendíthetetlen békét -, bármilyen anyagi bőségben éljen is. Az emberek kívül keresik az élvezetet és a kielégülés morzsáit - a megbecsülést, a biztonságot vagy a szeretetet -, miközben belül kincset őriznek, amely nemcsak, hogy tartalmazza az előbbieket, hanem még mérhetetlenül hatalmasabb is, mint bármi, amit a világ kínálhat!

Részlet Eckhart Tolle : A MOST hatalma című könyvéből




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Egy nagyobb erő
  2015-01-10 07:01:49, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
Teremtés
  2014-10-14 10:55:24, kedd
 
  Szinte mindannyian próbálkozunk a figyelmünkön és a szándékunkon keresztüli teremtés folyamatával, ami az esetek többségében inkább sikertelenséggel végződik, mint sikerrel. Már tudjuk, hogy mindez azért van így, mert szándékunkat az egó szintjén formáljuk meg. Megformált szándékaink ugyanis óhatatlanul kapcsolatban állnak az egónkkal, hiszen ez az a tudatossági szint, ahol általában vagyunk, s ami önösségünk forrása. Arra ösztönzünk mindenkit, hogy lépjen túl önösségén. Majd hagyjuk, hogy szándékunk imává váljék, ha a szándékom rezonál a többiekével, a kvantumtudattal, akkor megérett arra, hogy valóra váljék s hogy meghozza gyümölcseit. Majd imánkat át kell adjuk a csendnek, s ennek a folyamatnak meditációvá kell válnia.
A fentről lefelé irányuló okozati hatáslánc a tudat nem hétköznapi állapotában valósul meg, abban az állapotban, amit kvantumtudatnak nevezünk.


(A cikk részlet Kery Ervin: A tudat rejtelmei c. könyvéből. )



,Pozitív megerősítések : Link
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Pozitív gondolkodás  
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 116 
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 93
  • e Hét: 1683
  • e Hónap: 6089
  • e Év: 62022
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.