Belépés
johannanna.blog.xfree.hu
A régi tan szerint van négy elem: A tűz, a víz, a föld s az ég. Az ötödikről megfeledkezék - Az ötödik a - SZERELEM!!!!!! Czeto Mirjam-Vivien
1947.02.06
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Hercegi gyerekek!
  2015-12-05 14:29:52, szombat
 
 György herceg és Sarolta hercegnő! 
 
1 komment , kategória:  Diana  
Hercegi gyerekek!
  2015-12-01 09:16:11, kedd
 
 Sarolta hercegnő és György herceg


 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Hercegi család!
  2015-05-18 09:15:47, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Hercegi pár!
  2011-05-02 13:31:10, hétfő
 
 
 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Koszorús lányokkal!
  2011-05-02 13:28:52, hétfő
 
 
 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Királyi család!
  2011-05-02 13:26:57, hétfő
 
  
 
0 komment , kategória:  Diana  
Hercegnő lett a polgárlányból
  2011-04-30 10:57:42, szombat
 
  Hercegnő lett a polgárlányból

[origo]|2011. 04. 29., 16:44|Utolsó módosítás: 2011. 04. 30., 9:47|


Összeházasodott Vilmos herceg és Kate Middleton Londonban. Az évtized esküvőjeként emlegetett eseményt milliók figyelték a helyszínen és világszerte.

Az évtized partiján kelt egybe Vilmos herceg és Kate Middleton - az események percről percre

Kimondta az igent Vilmos herceg és Kate Middleton pénteken délben Londonban a westminsteri apátságban. Vilmost öccse, Harry, Kate Middletont apja kísérte az oltárhoz. A ceremónián a vőlegény többnyire visszafogottan, míg a menyasszony megilletődve mosolygott. Az esküvővel Kate Middleton a királyi család tagja lett, és egyúttal megkapta a cambridge-i hercegnő címet is.

Londont felkavarta az esemény, az apátság és a Buckingham-palota környékén és a kettő közötti úton a londoni rendőrség szerint egymillió ember gyűlt össze, sokan már az előző este kimentek, hogy jó helyük legyen.

A szertatást, amelyen számos híresség is megjelent a világ minden részéről, a canterburyi érsek vezette. Az igenek után Vilmos felhúzta Kate ujjára a gyűrűt, majd a londoni püspök mondott beszédet. Ő azt mondta, bizonyos értelemben minden esküvő királyi esküvő, mivel "a vőlegény és a menyasszony is a teremtés királya és királynője".

A westminsteri apátságból egy több mint százéves nyitott hintón a Buckingham-palotába hajtó új házaspárt üdvrivalgással köszöntötte az út mellett álló tömeg, az elegáns vonulást csak egy incidens zavarta meg: az egyik lovas testőrt levetette a zajos tömegtől megrémült ló.

Katalin és Vilmos még egyszer megjelent a palota erkélyén, ahol kétszer is csókot váltottak - ezt félmillióan nézték végig -, majd a királyi légierő tiszteletrepülése után visszavonultak. Délután előbb a királynő tart fogadást, majd vacsora lesz Károly herceg szervezésében, végül jön a táncos lakodalmi mulatság, amelyet a friss házasok szerveztek. Ezek az események nem nyilvánosak.
 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Kate Middleton mindenkit . . .
  2011-04-30 10:22:31, szombat
 
  Kate Middleton mindenkit levett a lábáról!
2011. 04. 29.

Lélegzetelállítóan gyönyörű, fenséges, klasszikus, időtlen - ezek voltak az első gondolatok, amelyek az eszünkbe jutottak, amikor megláttuk Kate Middleton elefántcsontszínű menyasszonyi ruháját. A ruhát, amelyről - pontosabban, amelynek tervezőjéről -hónapok óta találgatott mindenki.

A divatblogokon és bulvárlapokban különböző tervezőkről cikkeztek Bruce Oldfield brit esküvői ruha dizájnertől kezdve Victoria Beckhamen át egészen az amerikai Vera Wangig. Sarah Burton, a McQueen ház vezető tervezője utolsóként kapott helyet a találgatások listáján, mégis ő lett az, aki megtervezhette az évszázad menyasszonyi ruháját.

A ruha legapróbb részleteit megnézhetitek képgalériánkban!

A gyönyörű, aprólékosan kidolgozott ruhát elefántcsontszínű és fehér szaténból készítették, a vállrész és a ruha ujja a legfinomabb csipkéből készült. Kate kérése az volt, hogy a ruhája egyszerre legyen tradicionális és modern. Jelentjük, ennek tökéletesen megfelel a menyasszonyi ruha, amely távolról szemlélve valóban inkább klasszikus, de részleteiben - például a különleges mellrészt vagy a szoknya hátsó részének megtört szabását nézve - igazán modern darab. Bár vannak, akik sokkal többet vártak, mi úgy gondoljuk, Sarah Burtonnek sikerült egy időtlen, ikonikus menyasszonyi ruhát terveznie

 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Vilmos herceg-Kate esküvőfoto
  2011-04-29 23:26:51, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Diana  
Vilmos herceg-Kate esküvő
  2011-04-29 23:21:05, péntek
 
  Vilmos herceg-Kate esküvő
2011-04-29 16:50:45, péntekSzerda este: Két nappal az esküvő előtt Vilmos herceg a barátaival ment focizni, míg menyasszonya, Kate Middleton ruhapróbán járt. Vilmos az utolsó előtti ,,szabad" estéjét a londoni Battersea Park futballpályáján töltötte, ahol barátaival több mint két órán át kergette a labdát. Ezalatt menyasszonya az utolsó esküvői ruhapróbával volt elfoglalva. A mai eseményeket figyelő kétmilliárd tévénéző csak akkor alkothat képet Kate Middleton esküvői ruhájáról, amikor az ara - pontosan kilenc perccel a szertartás kezdete előtt - kilép a londoni Goring Hotel ajtaján, hogy édesapja oldalán a királyi család által rendelkezésére bocsátott Rolls-Royce-szal az apátsághoz hajtasson.
Csütörtök 12:00 A ceremónia végleges ,,műsorrendjének" tanúsága szerint Kate házassági fogadalmából egy lényeges ígéret hiányozni fog. A fiatal trónörökös jövendőbelije a hagyományoknak megfelelően azt megígéri, hogy amíg csak élnek, szeretni és tisztelni fogja hercegét, akit gyengédséggel is elhalmoz, és kitart mellette - ám ,,engedelmeskedni" nem fog neki. Rowan Williams, Canterbury érseke ugyanis úgy fogja feltenni a kérdést a trónörökösi arának, hogy ,,Wilt thou love him, comfort him, honour and keep him... so long as ye both shall live?" A kérdésből hiányzik az ,,obey" - szót fogadni, engedelmeskedni - kitétel, vagyis Kate Middleton modern feleségként azt nem ígéri meg, hogy Vilmosnak élete végéig mindenben engedelmesen szót fogad.Csütörtök 17:00 Már hetekkel az esküvő előtt érezhető volt London utcáin a fokozott rendőrségi készenlét. A trónörökösre a Scotland Yard testőrei vigyáznak. Az esküvői menet 10:40-kor indul, amikor a királyi család tagjai elindulnak a Buckingham-palotából, 10:51-kor a menyasszony és családja elhagyja a Goring Hotelt.
Péntek 08:00 Péntek reggelre, az esküvő napjára ismét arról kezdtek pletykálni, hogy Kate Middleton már áldott állapotban van. Mindezt abból a - szerintük árulkodó - fotóból szűrték le, mely csütörtök kora délután készült, ezen Kate a hasát simogatja, amikor megérkezik abba a londoni szállodába, ahonnan elindul majd az esküvőre. Nos tény, hogy az angolok többsége szerint Kate és Vilmos már jövőre szülői örömök elé néznek majd, ám ez nem azt jelenti, hogy már most terhes lenne.
10:38
Íme, egy teljes alakos fotó a Beckham házaspárról a Westminster-apátság előtt.

11:20

Vilmos és Harry herceg megérkezett a Westminster-apátságba. Vilmos láthatóan nagyon izgul, köszönti egyházi méltóságokat, majd a Spencer családot, végül a királyi család tagjaihoz sétál.

12:04
Vilmos és Harry odasétál az oltárhoz az egyházi méltóságok mellett. Megszólal a kórus. Kate Middleton édesapja oldalán az oltár elé sétál, mögötte húga, Pippa fehér ruhában.

12:15
A ceremónia elkezdődött, senki sem jelentkezett azzal a szándékkal, hogy tudna esetleges akadályozó tényezőről, amiért ez a frigy nem jöhet létre. Vilmos megtette a fogadalmat, majd Kate is kimondta az igent. A fiatal pár örök hűséget fogadott, de ahogy azt korábban megírtuk, az engedelmességet már kihagyták a szövegből.

12:53
Egy évtizeddel azután, hogy Vilmos és Kate először találkozott a főiskolán, férj és feleség lettek. A friss házaspár most írja alá a házassági anyakönyvi kivonatot. Tekintve, hogy királyi esküvőről van szó, három példányban rögzítik hivatalosan az esküvőt. A papírokat az apátság legszentebb részében, egy kis kápolnában írják alá. Ide vonul el a házaspár és a szűk rokonság.

13:05
Immáron hivatalosan is férj és feleség Vilmos és kedvese, Kate Middleton. A friss házaspár aláírta a házassági anyakönyvi kivonatot, majd kéz a kézben kisétáltak a kápolnából, vissza az apátságba, a násznép felállva köszöntötte őket. Vilmos és Kate először köszönti az embereket házaspárként London utcáin. Mögöttük Harry herceg és Pippa Middleton sétál.
13:18
Vilmos herceg ugyanabban a hintóban ül, amelyben annak idején édesanyja, Diana, és édesapja, Károly herceg is ült az esküvőjük után. Harry herceg az apródokkal egy hintóban üdvözli az embereket, széles mosollyal integet. Ebédidőben egy zártkörű fogadást ad a királynő, ezután magyar idő szerint körülbelül fél kettőkor lép ki az erkélyre a friss házaspár és köszöntik az egybegyűlteket.

14:26
Vilmos és Kate először lépett ki férjként és feleségként, és köszöntik az embereket. Követik őket az apródok, Erzsébet királynő és Károly herceg, Camilla, valamint Kate Middletone szülei. Az emberek csókot követelnek, és Vilmos szájon is csókolta feleségét az erkélyen. Harry herceg Kate testvérét, Pippát szórakoztatja az erkélyen, Kate pedig a koszorúskislányokkal beszélget. Elcsattan a második csók, melyet Vilmos ,,Wow" felkiáltása követ. A légierő gépei tiszteletkört tettek a palota felett.

14:32
A királyi család befejezte az üdvözlést, visszavonultak a palotába. Az emberek pedig örömükben a szökőkútba ugráltak. Kora este kezdődik a fogadás, melyre több mint hatszáz embert várnak. Holnap reggel pedig Harry herceg ad korai reggeli fogadást azoknak a vendégeknek, akik a legtovább maradnak a ,,partin".

 
 
0 komment , kategória:  Diana  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 23072 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 210
  • e Hét: 1168
  • e Hónap: 3479
  • e Év: 10761
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.