Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Pólus elmozdulások- Drunvalo M
  2011-01-14 22:34:56, péntek
 
 

Pólus elmozdulások
Interjú Drunvalo Melchizedekkel

Cal: Nehézségem támadt azzal az elgondolással kapcsolatban, hogy az idők során felhalmozódott és bizonyos szintre jutott tudatlanság okozhatja a Déli-sarkon összegyűlt jégtakarót. Kell, hogy legyen más megközelítés is, hogy ezt megvizsgáljuk.
Drunvalo: A tudósok nem állíthatják, hogy a jég a tudatosság hiánya miatt gyülemlik fel, azonban az ősi kultúrák bennszülöttei azt mondják, hogy a Föld minden Naphoz viszonyított mozgása " nem számít, hogy milyen mértékű " hatással van az emberi tudatosságra. Más szavakkal, a Napéjegyenlőség precessziós mozgása ingadozó és ez kihatással van a tudatosságra. A Nap a Föld tengelyéhez képes 23,5 fokos szöget zár be, mely érték ciklusosan 24 és 25 fok között mozog ide-oda, és ez a ciklus hatással van a tudatosságra. A Nap körüli keringés is kihatással van a tudatosságra; mindezek a dolgok hatást gyakorolnak a tudatra. Csak azon múlik, hogyan mozdulunk el a Naphoz viszonyítva, mert a Nap jelent mindent. A Nap valahogyan minden élettel összekapcsolódik, bárhol legyen is az, azonban ez a kapcsolódás más mint a Földdel való kapcsolat.
Így, amikor a póluselmozduláshoz közeledünk, az egy nagy változás a tudatosságban. Nem valami jelentéktelen esemény, hanem egy nagy változás. Bármikor is történik, nagyon gyorsan fog végbemenni, a kezdetektől a végéig kevesebb mint 20 óra leforgása alatt. Tehát egy nagyon gyors változás. Azonban a pólusváltásokat megelőzi a mágneses pólusok változása. Először ez történik meg, mindabból kiindulva amit ezzel kapcsolatban olvastam. 250 millió évre visszamenőleg tanulmányoztam, és megnéztem, hogyan megy végbe a póluselmozdulás. Nem történik meg minden 13 000-ik évben, hanem szabálytalanságot mutat. Nem hiszem, hogy ezzel kapcsolatban valaha bárki is magyarázattal szolgált volna.
A legutóbbi 13 000 évvel ezelőtt történt, és az azt megelőző két ciklusra is ugyanez a 13 000 éves intervallum igaz. Ez bizonyított tény. A tudósok erről meg vannak győződve. Azt is észrevették, hogy mindezt megelözöen a mágneses pólusok mozdultak el előbb, majd utána a fizikai pólusok.
Ez nagyon fontos információ. A pólusok elmozdulásával kapcsolatban felállított egyik elmélet szerint "valójában két különböző elmélet létezik arról, hogyan megy ez végbe ", a déli sarkon lévő jég elmozdulása okozza az egész folyamatot. Az én személyes érzésem az, hogy ennek és a Tojáshéj elméletnek az együttes kombinációja, amelyről rövidesen beszélni fogunk " mert látom az egész folyamatot az elejétől a végéig. És tökéletesen egyértelmű.
Szóval, a mágneses pólus mozdul el először. S van egy időtartam, amikor a mágneses pólusok elmozdulnak valahová és kiszámíthatatlanná válnak. Össze-vissza elmozdulnak és hatalmas, hirtelen ugrásokra képesek. A legutóbb az történt, hogy a mágneses pólus a Hudson öböltől egészen Hawaii-ig ugrásszerűen elmozdult. A tudósok tudnak erről.
Mostanában sok a vulkanikus tevékenység, mivel hatalmas energiák szabadulnak fel. A lávafolyam, mivel vasrészecskéket tartalmaz, be fog állni a mágneses mezőnek megfelelően. Nem maga a lávafolyam, csak a benne lévő vasrészecskék. Annyit kell csak tennünk, hogy elmegyünk három, már kihűlt lávafolyamhoz, és megnézzük, hol kereszteződnek. S amikor megtaláljuk mindhárom kereszteződését, ez pontosan megmutatja azt a helyet, ahol a mágneses pólusok voltak.
Szóval egy ideig Hawaii-on időztek. Nem tudom milyen hosszú ideig voltak ott. Ezek után látszólag az történik, hogy a mágneses pólusok csak úgy, egyszerűen eltűnnek. Megszűnnek létezni. És amikor ez bekövetkezik, akkor mindenféle dolgok történnek.
Az egyik dolog, ami megtörténik, s ez közelebb hozza a Tojáshéj elméletet "amely azt állítja, hogy a Föld felszíne olyan mint egy tojáshéj, a maga kb. 100 mérföldes vastagságával, a Föld 7000 mérföldes átmérőjéhez viszonyítva. Közvetlenül a héj alatt egy kőzetréteg van, amely az egész Földet körbefutja. A héj ehhez a kőzethez tapad, így a Föld úgy tűnik, mintha egy egybefüggő szilárd egységet képezne, azonban a kőzetréteg csak addig kőzet, amíg létezik egy mágneses mező. És amikor ez a mező megszűnik, folyékony halmazállapotúvá válik. Olyan mint a DVD-n található információ. Az információ mágnesesen van rajta. Ha megváltoztatjuk a DVD mágnesességét, az információ eltűnik. A mágnesességben történő változással a kőzetréteg folyékonnyá válik. Tehát létezik egy kemény kéreg, ami a tojáshéj. Ez alatt van a Föld, amely többé-kevésbé szilárd, és a kettő között van egy másik réteg, ami olyan mint az olaj, így a tojáshéj szabadon siklik rajta. Bármelyik irányba elmozdulhat. Azonban kell egy erő ami mozgatja - máskülönben csak egy helyben állna mozdulatlanul. Folyadékká változik, na és?
Nos, emlékezzünk vissza, hogy a könyvek mit írnak arról, hogyan mozdul el a déli pólus a középpontból. Gondoljunk csak egy forgó mozgást végző tojáshéjra, amelynek tömege kimozdul a forgástengely középpontjából. Mit fog tenni? Leesik, az aljára, ahol nem lesz kibillent állapotban, hanem központi helyzetbe kerül. Mint egy forgó tömeg, meg fogja találni ezt a helyet. Ha az egyenlítőnél kötne ki, amely egy másik egyensúlyi helyzet, az valami hihetetlen lenne. Azt mondják, ha ez megtörténne, a pólus az egyenlítő felé mozdulna el 1,700 mérföld/órás sebességgel - az egyszerűen hihetetlen, mit tenne ez a bolygóval. Azonban most azt gondolom, hogy ez egy kicsit arrébb esik, és egy közelebbi egyensúlyi állapotot fog találni a forgástengely közelében, sokkal inkább, mint az egyenlítőhöz közelit. Ez az, amit az intuícióm mond.
Az történik, hogy itt van a Föld, a mágneses mező elmozdul, az alul lévő kőzetréteg folyékonnyá válik, és a déli pólusnál a tömeg egyenetlen eloszlása megpróbálja megtalálni az egyensúlyt és ez az az erő, amely a külső héj elmozdulását okozza. Ez átfordítja a Földet és ez a pólusváltás. Aztán újra megtalálja az egyensúlyt, s ebben a pillanatban megáll a folyamat. Rögzül egy helyen. Azt gondolom, hogy korunk tudósai így számították ki, hogy véleményük szerint hova fog elmozdulni. Kiszámolva a Föld tömegét, megkapják az eredményt. "O.K. Ez itt, ebben az irányban ennyit fog elvándorolni", ami azt jelenti, hogy a pólus ebben az adott irányban mozdul majd el.
Egy fokon belül határozták ", nem emlékszem", úgy tudom Edgar Cayce 16 fokban határozta meg, a tudósok azt mondják 17 fok. Ez csak egy nagyon kis eltérés, tűréshatáron belüli, főleg a tudósok szemszögéből.
Cal: Hát ez egyáltalán nem az, ahogy én képzeltem.
Drunvalo: Ez az én értelmezésem abból, amit elmondtak nekem, hogy a Tojáshéj elméletet tudományos laboratóriumokban reprodukálták, megépítettek egy elegendően nagy tömeggel rendelkező Földet, melyet vékony burok fedett, megpörgették, kikapcsolták a mágneses erőteret és az egész átfordult. Annyit kell csak tenni, hogy a középpontból kimozdítjuk ezt a tömeget és - .hoppá, magával ragadja a Föld felszínét és teljesen át is forgatja azt a tömegközéppont körül.
Claudette: Az alsóbb réteg megolvadása után, mikor feltételezi, hogy a déli pólus meg fog állapodni? Úgy értem, hol van most az egyensúlypont?
Drunvalo: Ez pillanatok alatt lezajlik.
Claudette: De hol van most az egyensúlypont?
Drunvalo: Hogy érti?
Claudette: Az a pont, amint említette, el fog mozdulni, és máshol fog elhelyezkedni.
Drunvalo: Ez a jég, ami a déli póluson van. Nem egyenletesen oszlik el a középpont körül.
Claudette: Miért nem?
Cal: Egyszerûen csak így alakult az idők során. Túl sok jég gyülemlett fel az egyik oldalon.
Drunvalo: Több mérföldnyi jégtakaró.
Claudette: És most egy új alapot kell, hogy találjon?
Drunvalo: Hát, igen. Van egy forgó tárgyunk és valahogy így akar majd forogni, valószínűleg elmozdul előre és hátra egy kicsit, amíg teljesen centralizálódik a forgásban. És még valami - lehetséges, hogy a forgás és az egész dolog egy belső kritikus feszültségi szinten áll, ahogy mi is, és amikor ehhez a ponthoz ilyen módon visszaérkezik, ez a feszültség "energetikai feszültség " csökken és a mágneses mező újra visszaáll, mivel a mágneses mező először eltűnik majd visszatér, belül minden elkezd újra egyensúlyba kerülni.
A jég eltűnik onnan, a Föld forgásával együtt ez hatalmas feszültséget eredményez a Föld felszínén " így kell lennie " és minden ismét egyensúlyba kerül, de úgy gondoljuk, hogy a pólusok addigra elmozdultak. Bár a Föld maga egyáltalán nem mozdult el. Hogyan tudna a Föld a hatalmas tömegével egy kicsit is elmozdulni? Ehhez hihetetlen erőre lenne szükség. Úgy értem, hogy még egy nagy üstökös becsapódása sem lenne erre képes, valami tényleg hatalmas behatásnak kell lennie, mint például a Hold taszító ereje vagy valami hasonló.
Cal: Ott vagyunk, hogy a mágneses mező megszűnt létezni, a Déli-sarkon tapasztalható egyensúlyvesztés hatására megmozdul a héj-réteg; amikor a héj elkezd mozogni, teljes tömegével mozdul el?
Drunvalo: Az egész - a teljes felszín. Ezért tart csak 20 óráig. Úgy értem, hogy ha csak a Föld egy darabja lenne ilyen nagy - a magról beszélek, nem a héjról - és valamiféle mozgás révén ide kerülne, bárhogy is mozdult el, évekig tartana amíg újra egyensúlyba kerülne, mivel a tömeg egy új forgásba kezdett volna. Évtizedekig tartana, vagy akár több ezer évig. Nem igazán tudom. Bármi lehetséges.
A Hold szintén forog a Földhöz viszonyítva, ezzel a nagyon is meghatározott fázisaival, ami már hosszú ideje folyik szakadatlan. Így aztán ha a Föld volt az, ami kimozdult " ha a Föld így mozdulna el ", akkor a Hold már nem lenne vele többé fázisban "újra vissza kellene térnie az egyensúlyi állapotba, de nem lenne fázisban. Azonban csak a felszín mozgása nem változtatja meg a Holdnak a Földhöz való viszonyát, csak a felszínhez kapcsolódó viszonyt.
Teljesen egyértelmű. Ez az egyetlen, ami egyértelmű. S mivel képesek voltak ezt reprodukálni és szemtanúi lehettek a történéseknek, ez alátámasztani látszik az elképzelést. Manapság, ez virtuális valóságként lefuttatható számítógépeken és láthatjuk, hogy ez történik. Valaki minden bizonnyal már meg is tette.
(Nagy sóhaj) Ebben a pillanatban ez nagyon fontos számunkra.
Cal: Igen, azon gondolkoztam, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyeknek előzetesen meg kell történniük, amelyek többé-kevésbé bejelentik az érkező eseményeket. Az az érzésem, ha a héj egyetlen tömegként mozdul el, talán a legjobb, amit tehetünk egy pólusváltás során az az, hogy a Föld alá megyünk és mintegy felpattanva rá, vele együtt utazunk.

Drunvalo: Hát tudja, a tektonikus lemezek és vele együtt minden mozgásban van. Így aztán elképzelheti, hogy ha a Föld 20 órán keresztül mozog, akkor micsoda hihetetlen erejű földrengésekre számíthatunk. Azonban azt értse meg, hogy bármi megtörténhet a pólusváltás során, gondolok itt a totális káoszra és pusztulásra és mindenféle anomáliákra. Sedona már kétszer keresztülment ezen és semmi nem történt, még mindig itt van.
Claudette: Akkor ennek hogy van értelme? Mi történt ebben az esetben?
Drunvalo: Nem tudom. Azonban ez azt jelenti, hogy Sedona dél felé mozog. Egy egész napon át ültem ott egy földgömböt nézve, és azt kérdeztem: "Hová tartunk?" és "Óh, nézd csak!" Ha van kedved, annyit tehetsz, hogy a kezedbe veszel egy földgömböt és megnézed, hol van ez a pont "körbefut majd rajta az egyenlítő " de amikor egy tollal rajzolsz egy új egyenlítőt, megláthatod, hová kerül majd minden. És Sedona nagyjából ott lesz, ahol most Mexikóváros van - melegebb, párásabb, trópusi jellegű lesz az időjárás. Szerencsések vagyunk. Moszkva az északi sarkkör felé tart.
Cal: Ez is zavaros; amikor az emberek arról beszélnek, hogy hol lesz majd biztonságos. A szakemberek körében teljes az egyet nem értés ezzel kapcsolatban.
Drunvalo: A hopik és maják egyaránt megjósolták a pólusváltás eljövetelét, és ami engem illet, remélem megtörténik, nem viccelek; mert ez azon kevés dolgok közé tartozik, amelyek egyensúlyba hozzák ezt a bolygót.
Cal: Nem ez az egésznek a célja? Az az érzésem, hogy a Föld belülről kifelé kitisztítja önmagát.
Drunvalo: Erre nem tekinthetünk úgy mint valami rosszra vagy gonoszra. Ez a Föld Anya, ez Isten. Isten teszi ezt. Az emberek hibáztatni akarnak valakit, vagy azt mondani, hogy ez a Sátán műve vagy valami más.
Cal: Ezt a részét értem.
Drunvalo: Írni fogok erről. Azt kell mondanom, hogy hamarosan egy pólusváltás lesz - és ezt mondhatják önök is. Így van rendjén.
Cal: Csak tisztázni akarom, hogy ne informáljam félre az embereket. Nem színlelhetem, hogy tudós vagyok, és nem tehetek úgy mintha Ön lennék. Csak tisztán akarok látni; mert ez tetten érhető a bolygómozgásokban is.
Drunvalo: Olyan ez mint a ravasz. Ki gondolhatta volna, hogy a Föld egy része folyékonnyá válik, és pontosan egy pólusváltáshoz lett "kitalálva"? Ez azonban csak azt jelenti, hogy oly mértékben kibillent minden az egyensúlyából, hogy a Földnek módot kellett találnia arra, hogy visszanyerje tökéletes forgását. Ebben a pillanatban ez félelmetesnek hat.
Cal: Ez a másik kérdés, amit fel szeretnék tenni. Az emberek azt mondják, hogy a Föld forgása lassul.
Drunvalo: Így igaz. Ez nem jelenti azt, hogy egy napon nem gyorsul majd fel.
Cal: Ez a másik kép, ami előttem van. A Föld forgása leáll, teljesen megáll és ellenkező irányba kezd el mozogni.
Drunvalo: Nem. Erre hihetetlen erejű energiára lenne szükség. Tudja milyen nehéz megállítani egy gépkocsit! Képzelje el, mekkora energia kellene ahhoz, hogy a Földet megállítsa. Túl erős, túl masszív, túl nagy.
Cal: Igen. Azt hiszem őrültség lenne ezt így látni.
Drunvalo: Amikor azt mondják, hogy a pólusok felcserélődnek, nem azt értik ezalatt, hogy fizikailag történik meg - a mágneses pólusok felcserélődéséről beszélnek. Az egyik mágneses pólus az ellenkező pólusra cserélődik, s ha ezután a pólusváltás megtörténik és új polaritásúvá válik, akkor csak annyi történik, hogy az észak és dél felcserélődik, ez minden. Azonban csak a mágneses pólus változik.
Aztán a mágneses pólus, bárhol legyen is - legutóbb majdnem 90 fokkal mozdult el a kiindulási ponthoz képest. Miután a mágneses pólus megtalálja új tengelyét, megjelenik a fizikai pólus és a mágneses pólushoz igazodva áll be. És a pólusok újra összehangolódnak. Ha a Föld felszínén vagyunk, az egész égbolt megváltozik, a csillagok mások lesznek, és minden más lesz. Azonban valójában semmi sem változott meg, csak a felszíni vékony héj fordult körbe. Az univerzum egyáltalán nem változik meg, bár úgy fog tűnni. Úgy tűnik majd, hogy az egész univerzum megváltozott.
Azután az általános felfogás szerint ha fennáll a lehetősége az észak-déli irányú elmozdulásnak " a maják erről nem tesznek említést, csak a tudós társadalom " és pont ez az ami engem érdekel, miből gondolják, hogy a mostani pólusváltás is így fog megtörténni? Az elmúlt két alkalommal nem így történt; megtörtént az elmozdulás, de aztán visszaállt a helyére, tehát észak és dél nem cseréltek helyet. Nem gyakran esik meg, hogy teljesen felcserélődnek a pólusok. Ha visszamegyünk az időben, akkor azt láthatjuk, hogy nagyjából 50 millió évenként történik ilyen. Tudomásom szerint nagyon ritka eseményről beszélünk.
Cal: Amikor a hopik arról beszélnek, hogyan jutnak át egyik világból a másikba, mindig azt taglalják, hogyan jönnek elő a Sipuppu-ból. És ez az amire kíváncsi vagyok. A Föld héján megtalálhatók mindazok a helyek, ahová mehetünk, kis barlangok és hasonlók. Van valami késztetés, ami arra sarkallja az embert, hogy ezekre a helyekre menjen és egyszerűen kivárja az események végét? Ez csak az én fantáziám szüleménye?
Drunvalo: Hát ezzel kapcsolatban sok a veszély ezekben az időkben. Ez az a helyzet, amit bizonyosan nem élhetünk túl tudatosan, ha nincs Merkabánk. Nincs választás. Úgy gondolom, hogy van néhány nagyon sebezhető technikai berendezés, amely átjuttat, de ezek energia-felhasználáson alapszanak és mint ilyen, nem igazán megbízhatóak hasonló események során.
A Merkaba azonban megtartja a Föld mágneses mezejét, szóval nem őrülünk meg és nem veszítjük el a memóriánkat, és az a sok egyéb probléma, ami adódik, mint az, hogy nem kerülünk kibillent állapotba és hasonlók. És mindezeken túl, ha igazán a szívünkben élünk és kapcsolatban vagyunk a Föld Anyával, az létrehozza ezt a vibrációt és felismeri ezen rezgéseket. Ezek azok az emberek, akiket keres. Rájuk van szüksége.
Claudette: Na ja, kis istenségek az új bolygón.
Drunvalo: Ők azok, akik képesek egységben összekapcsolódni. És ami a frekvenciát illeti, azt mondják, nem kell tennünk semmit. Nem arról van szó, hogy mit teszünk, magára a létezésre kell összpontosítani. Ez a legvégső dolog (nevetés) - abszolút értelemben a legvégső. Nem számít, hogy éppen minek vagyunk a kellős közepén (hangosabb nevetés). Ha rendelkezel az adott rezgéssel, akkor meg tudod változtatni a valóságot és rendelkezel az erővel, hogy a semmiből teremts. És nagyon is istenivé válsz, valóban így lesz. Azonban ez csak akkor működik, ha nem kezdesz el félni. Ez a másik dolog, tarts magadtól távol a félelmet.

Cal: Ez az, amire gondoltam; néhány dolog amiről olvastam, pont erről szól, hogy tudniillik mindezen történések a megvalósulás küszöbén állnak. Ha az emberek nem tájékozottak, pánikba esnek.
Drunvalo: Pontosan ez az, amit Don Alejnadro (A Maja Öregek tanácsának a vezetője) mond. Felelősséget éreznek a Földért, ezért kiadják ezt a könyvet, elmesélve nekünk, hogy mit tudnak ezekről a dolgokról - mivel ezelőtt már kétszer átélték.
Claudette: Jobban tennék, ha sietnének.
Drunvalo: Sietnek. Olyan gyors ütemben haladnak, amennyire csak tudnak. Megfelelő időzítés lesz. A könyvet valamikor a következő évben kell kiadniuk (2009).
Cal: Azon tűnődtem, ha a Föld lelassul, miért gyorsul fel az idő?
Drunvalo: A föld forgásának lassulása folyamatban van. De ha igazán hosszú ciklust veszünk figyelembe, akkor lelassul, felgyorsul, lelassul, felgyorsul, ez egy pulzálás, olyan mint a kilégzés és belégzés. Ezeket a dolgokat figyelembe kell venni, amikor azon gondolkozunk, hogy "Hát ez teljesen lelassul és le fog állni" bár ez is egy lehetőség.
Drunvalo: A bolygók belső felépítése úgy néz ki, hogy energiájukat, fényüket a Napból veszik "amint ezt Richard Hoagland be is mutatta nekünk, habár nem teljesen tudta meghatározni " valamint egy magasabb dimenzióból, tehát egyszerre két energiaforrásuk is van. Felfedezték, hogy a naprendszer külső bolygói - Jupiter, Chiron (a Szaturnusz és az Uránusz között kering, vitatott a státusza, hogy kisbolygóról vagy aszteroidáról van-e szó" a ford.), Uránusz, Neptunusz és a Plútó " többlet energiát sugároznak ki magukból, ahhoz képest mint amit a Napból nyernek, lényegesen többet. Többlet energia áramlik ki ezen bolygókról, több mint amennyivel rendelkezniük kellene.
Más szóval, az egyetlen, számunkra is látható forrás maga a Nap és talán elenyésző mennyiség a csillagokból - de a Napunk az, ahonnan az energiájukat és a sugárzásukat nyerik. Innen érkezik minden életforma, minden energia, egyszerűen minden. És amit Hoagland világosan bemutatott, az az volt, hogy ezen energián belül létezik egy Csillagtetraéder mező. Felvázolta az egészet. Ugyanarról az energiamezőről beszélünk, mint ami az emberi testet is körbeveszi. Teljesen azonos azzal.
Cal: És az időzítés. Vannak bizonyos jelek, amik várhatók? Az én értelmezésem szerint Richard Hoagland egy összeesküvés elmélet hívő. Elhíresült teóriája a Marson található arc forma. Szerinte minden mögött létezik egy mintázat, egyfajta geometria.
Drunvalo: Létezik is.
Cal: A pólusváltás pedig nem egy tetszőleges történés, ami csak úgy véletlenül megesik.
Drunvalo: Nézzük az alábbi gondolatmenetet. Van a Födünk, feszes bőrrel a felszínén, amit por fed "nagyjából így fest az egész ", ívekkel fedett gömb felület. A hegyvonulatok, az emberek, a gondolkodásmódunk és minden egy mintát képez; kristályszerkezet figyelhető meg, ebből építkezik ez a struktúra. Minden jelenlévő struktúra, a politikai, vallási és pénzügyi rendszerek, minden ami ebben a pillanatban jelen van a Földön " még az emberi kapcsolatok rendszere is " részei ennek a mintázatnak. És mi történik, amikor hirtelen megváltozik a frekvencia? Ami minden esetben történik az, hogy megvalósul a teljes káosz állapota és semmivé lesz ez a mintázat. Ebben a káoszban úgy tűnik majd, hogy mindennek vége. És aztán a szemünk láttára egy teljesen új mintázat születik ebből a káoszból.
Claudette: Olyan mint amikor a Főnix madár a hamvaiból újraéled.
Drunvalo: Ha leállsz, neked annyi, még mielőtt a káosz elkezdődne, ha hagyod magad elragadni úgy tűnhet majd, hogy a káosz mindent körülvesz. Azt fogod érezni, hogy kész, ennyi volt, ebből nincs menekvés, meg fogok halni. De nem így van.
Ha benne maradsz és a káosszal együtt sodródsz, akkor visszajutsz a másik oldalra, és visszatérsz egy másik harmonikus egyensúlyba, amely az élet egy másik szintje. Ez a Krisztusi Tudatosság. Ez a rács következő szintje. És mindazon dolgok, a csillagok és bolygók együttállásai, a pólusváltás és minden, ahogy elrendeződik, a kiegyensúlyozás és visszaállás mechanikai és szerkezeti módját képviselik. És az ember szemszögéből nézve, belülről megváltozunk (nevetés). Másokká válunk.
Cal: Azt mondja, hogy 20 óráig tart, amíg ez végbemegy?
Drunvalo: Fizikailag. Érzelmileg és pszichológiailag azokon a szinteken ez egy megszületés. Ennél a pontnál ez egy fizikai születés. Az a szertartás, amit 2008-ban Moorea-ban csináltunk, a Föld spirituális megszületése volt. A spirituális születés történik meg először, azonban vannak egyéb rétegek, amik ezt követik - és mindegyik követni fogja a spirituális születést.
Cal: Ez bámulatos. Azt a folyamatot másolja, aminek szemtanúja vagyok a bolygók kapcsán. Azt mondják, ez a megszületés folyamata.
Drunvalo: A folyamat közepén vagyunk (nevetés). 13 000 évig tartott a fogantatás után, amíg keresztül jutottunk a terhességen, és most készen állunk a megszületésre. Ez 9 hónappal egyenlő. Az emberi lény 9 hónapot tölt az anyaméhben, a Föld Anyának 13 000 évet vesz igénybe, amíg megszületik. Itt arányokról beszélünk. Az Ő valódi születése egy hold ciklussal egyenlő. Úgy tekintsünk erre a pillanatra mint, amikor már világra jöttünk, de a köldökzsinórt még nem vágták el. Még megvannak a kötelékeink.
Cal: Szóval energetikai szinten ezen már túljutottunk. Ez az ami Mooreaban történt?
Drunvalo: Ez spirituális szinten történt. Ez az álom szintjén van, ahol az álom megfogan. Az álom nagyon régen kezdődött. Épp most érkezik egy másik helyre egy másik szintre; ez egy növekedési folyamat, és elért egy növekedési szintet. Sokkal magasabb szintek következnek ezután, de ez egy nagyon lényeges állomás ebben a folyamatban. Amint a Föld eljut erre a szintre, minden háború, minden betegség, a halál minden gondolata, a kibillentség, az hogy hiányt szenvedünk és egyáltalán bárminemű probléma eltűnik. Azonnal. Majdnem azonnal; körülbelül három napig tart, míg mindenki emlékezni fog, "Óh igen!."
Claudette: Mi az, hogy "Óh igen"? Ki az a mindenki, mit, hol és egyáltalán? Mindenki meghal?
Drunvalo: Hát a múltban is mindig úgy volt, hogy "sokakhoz szóltak, kevesen választattak ki".
Claudette: Vagy "az elsőkből lesznek az utolsók", mert karmikus feladatunk van, nem?
Drunvalo: Igen természetesen. Csak látnunk kell, hogyan megy végbe. Mindannyiunkon múlik.
Claudette: Döntést hozunk, hogy mit akarunk vagy csak hagyjuk, hogy a köldökzsinór elvezessen minket egy más tudatállapotba, legyen az akármilyen is?
Drunvalo: Két út létezik, és ezek teljesen eltérőek. Az egyik női, a másik férfi jellegű. Igen, a férfi út az, ahol használhatod a szándékod és megváltoztathatod azt tökéletesen úgy, ahogy akarod. De a másik úton nem használsz semmilyen szándékot, hagyod Istent, hogy áthasson és rajtad keresztül teremtsen - amikor elérünk erre a pontra, valószínűleg választás eredménye lesz az adott út.
Claudette: Hát a női út könnyebb.
Drunvalo: Nem csak hogy könnyebb, ősibb is, ez egy régebbi út. A női út volt előbb. Erről meg vagyok győződve.
Claudette: Kényelmesebb is a teljes rémület időszaka alatt!
Drunvalo: De ne feledjük, abszolút és teljes mértékben bíznunk kell önmagunkban.
Claudette: Mi van a teljes rémület megtapasztalásával? Azt mondja nem érezzük majd?
Drunvalo: Nem. Elérkezik egy pillanat, amikor tudatosul bennünk, hogy amit gondolunk és érzünk, valósággá válik.
Claudette: Olyanok vagyunk, mint az az ember akivel beszéltünk, aki egy karcolás nélkül végigélte Hirosima bombázását?
Drunvalo: Valahogy úgy. Csak azt mondta "Nincs hatással rám" és semmi sem történt vele.
Cal: Úgy gondolom nem tudja senki, amíg el nem jutunk odáig.
Drunvalo: Képesek vagyunk bármilyen probléma ellenére is megtartani a "müködö képességünket", bármivel is szembesüljünk. Mindannyian, minden emberi lény képes erre.
Claudette: Amikor azt mondja, hogy elhatározzuk magunkat, akkor úgy érti, hogy földrengések, vulkáni tevékenység és mindenféle esemény közepette, ezek a dolgok nem fognak végbemenni ott, ahol éppen tartózkodunk?
Drunvalo: Még ha ott is vannak, olyan mintha folyamatosan csoda történne. Egy hatalmas sziklarobbanásnak a közvetlen közelében lehetünk, de mégsem esik semmi bajunk. Semmi nem sebezhet meg. Anélkül, hogy bármi történne, csak keresztülhaladunk rajta.
A Global Scaling is magyarázatot tud adni erre. A Föld Anya egy bizonyos frekvenciát bocsát ki magából, amikor erre a váltásra kerül sor. Ha ezen a frekvencián rezgünk, vagy ennek valamelyik harmonikusán, akkor a változás alatt ezen a frekvencián utazunk. Ez a frekvencia, vagyis a Föld Anya frekvenciája, áthatol mindenen és sértetlenül jut el a következő rács szintre.
A Global Scaling névvel Dr. Harmut Muller munkásságára utalunk. Dr. Muller német tudós, aki felfedezte az univerzum gravitációs álló hullámai mögött rejlő lényegi elvet. Munkáját szélesebb körben kezdik alkalmazni manapság és szabad energiát szolgáltató rendszerek kifejlesztésére próbálják használni világszerte.
Cal: Köszönöm a beszélgetést.

---
Egészen addig, míg le nem ültünk Drunvaloval és el nem magyarázta, az eljövendő pólusváltással kapcsolatban az a korlátolt elképzelésem volt, hogy ami történni fog azért van, mert az emberiség elszúrta. És bár nincs értelme, hogy elbagatelizáljuk a tényt, hogy letértünk az útról, ahogy most látom az úgy fest, hogy így is úgy is megtörtént volna - mert úgy esett, hogy éppen a Nagy Ciklus (kb 25 600 év - a ford.) sötét idôszakában kellett megszületnünk. Amikor a sötétség, a tudatlanság és a szétválás eszméi hatolnak át a mátrixon, ezek a minták gyökeret vernek a kollektív tudatban. Ebbôl a szemszögbôl nézve azt mondhatjuk, hogy a jelenlegi tudatossági szintünk csak egy mellékterméke annak a kornak, amelyben születtünk.

A probléma, amivel most szembenézünk, az a tény, hogy a Föld fejlődése során elért egy olyan pontra, amikor is kiemelkedik a sötétségből - azonban gyermekei, akik csak fél-tudatos állapotban vannak, s akiknek a gondolatai és érzései közvetlenül befolyásolják a Földi folyamatokat, még nem állnak készen. Ennél a pontnál, ez az egész tudatosság kérdés - elhatározzuk-e, hogy felébredünk vagy nem - arról szól, hogy el kell döntenünk, meg akarjuk-e tenni a Földdel az utat a rács következő szintjére, vagy inkább itt maradunk és a létezés régi változatába csimpaszkodunk?

Ahogyan én képzelem, életem nagy részét itt töltöttem meditálással, azt állítva, hogy spirituális ember vagyok. Azt gondolom, mindegyikünk így van ezzel. S amíg könnyű lenne azt mondanom, hogy az, hogy elenyészek egy pólusváltás során, nem okoz számomra gondot, lényem egy része kíváncsi és az jár most a fejemben, hogy vajon milyen lenne egy ilyen eseményt megélni, és valóban megtapasztalni egy dimenzióváltást? A nemet választva olyan lenne, mintha eltöltenék negyvenegynéhány évet a spiritualitás ösvényén, és amikor végre itt az idő, hogy Istent lássam, azt mondanám, köszönön nem.

Úgy tűnik butaság erre nemet mondani - mert a Föld Anya, akár velünk, akár nélkülünk, de elég nyilvánvalóan úton van valahova; és nincs senki, aki ezt megváltoztathatná. S mivel jóval megszületésünk előtt mindannyian úgy döntöttünk, hogy itt leszünk, tudnunk kellett, hogy mivel jár az ittlét ezekben az idôkben. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok ezzel, de én nem csak azt akarom megtudni, hová tart a Föld Anya, de segíteni is akarok neki eljutni oda. És hogy átvészelem-e - vagy így vagy úgy, de mindenki át fog jutni a másik oldalra. Számomra ez inkább azt jelenti, hogy bármit megteszek, hogy Neki könnyebb legyen - és ha ez azt követeli meg tôlem vagy tôled, hogy egy kicsit mélyebbre ássuk magunkat a rejtélyben - figyelembe véve, hogy mi mindent tett már meg értünk a Föld Anya -, hogy is mondhatna erre nemet bárki is?

2009 február
(forrás: életvirága.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Drunvaló Mechizedek tanitásai  
Az idősek - Drunvaló tanítása
  2010-10-25 21:50:57, hétfő
 
 


Az idősek

A Földünkön kívül kutatjuk a jövôt, és ezzel együtt fel is adjuk kapcsolatunkat a múltunkkal. Azonban a múltunkban rejtôzik - az ôseinknél - az a tudás, amire szükségünk van ahhoz, hogy a csillagok felé törjünk.

A tudás és bölcsesség ôrzôi

Az ôsi idôk ôsi kultúráiban a legidôsebbeket tartották bölcseknek. Ez így volt a letűnt idôk során, a távoli törzsek mindmáig tisztelettel és csodálattal viseltetnek közösségük öregjei iránt. Ôk azok, akik tanácsokkal látják el a törzset politikai döntések alkalmával. Ők azok a spirituális vezetôk, akik magasabb világokba vezetik népüket. Ôk azok a nagypapák és nagymamák, akiknek a tanácsaira figyelnek, mert ôk rendelkeznek azzal a bölcsességgel, amit csakis egy hosszú életet megtapasztalva lehet megszerezni.

Minden ôsi kultúrában a törzs fiataljai gondoskodtak az idôsekrôl, amikor azok már nem tudták magukat ellátni. Fát, ételt és italt készítettek az ajtajuk elé szeretettel, mintegy tisztelegve az Anyaföldön eltöltött éveik elôtt.
Egyszerûen csak öregnek lenni, valaha dicsôségnek számított. Mert megértették, hogy az idôsek rejtik magukban az Élet titkait és azokat az emlékeket, amelyek a létezésünk gyökerei.
Ahogy a ma élô bennszülött törzsek, úgy az ôseink is tisztában voltak azzal, hogy a jövônket az álmainkkal és a döntéseinkkel teremtjük meg, és hogy a vének tudása és bölcselete nélkül ezek az álmok és döntések a kihalásunkhoz is elvezethetnek. Így a nagyanyák és nagyapák a bennük elevenen élô múlt emlékeire támaszkodva vezették lépteinket a jövôbe.
De mostanság az idôsek - hacsak nem sikerült szert tenniük egy halom pénzre, amivel megvédhetik magukat a saját gyerekeiktôl és a társadalomtól - haszontalannak és elfelejtettnek érzik magukat, ahogy az utolsó éveiket magányosan, egy idôsek otthonában múlatják. Senki nem látogatja meg ôket, hogy alázattal kérje bölcs segítségüket.
Senkit sem érdekelnek, még a saját gyermekeiket sem.
Manapság csak a fiatalság a mérvadó. Csak a fiatalságot dicsôítik és tisztelik. Azok pedig, akik már nem fiatalok, mindent elkövetnek hogy leplezzék az öregedés tényét, akár plasztikai mûtétek, akár piros sportautók segítségével. A filmek, és úgy általában a média, azzal bombáz bennünket újra és újra, hogy a fiatalság megéléséért élünk és igazából ez az Élet célja.

Akár egy rózsa

Bizonyos értelemben a fiatalságra úgy tekinthetünk akár egy frissen kinyílt rózsára, az Élet céljára. Akár a rózsa, mi is egy kis magként, szabad szemmel alig látható petesejtként érkezünk. Aztán kis csecsemôként megszületünk anyánk méhébôl - épp úgy, ahogy a rózsa magja is megnô és kisarjad, kibújva a föld alól.
Az emberek és a rózsák is addig nônek, amíg elérik az érett kort. Aztán megkezdôdik a szaporodás. A leendô anya kivirul és szexuálisan vonzóvá válik, minden férfi megfordul utána. Ugyanígy a rózsa is kivirágzik, és teljes szépségében tündököl, a rovarok pedig, mintha mágnes vonzaná ôket, nem tudnak ellenállni fenséges vörös színének.
A világ nagy részén manapság, a tettek és az értékek a fiatalságnak és a felfokozott nemiségnek vannak alárendelve, ahogy gyorsan változnak - nem ritkán erôszakos és agresszív módon - és gyakran teljesen nélkülözve minden részvétet. Ez a viselkedés jellemzi a szexuális hódítás pillanatát. Ez a legmegfelelôbb hozzáállás akkor, amikor a hímek összemérik erejüket a nôstény kegyeiért.
És mégis, ez az az aspektus, ami kivirágzik, ez a termékeny, felfokozott szexualitást sugárzó pillanat az Élet fô jellemzôje - minden más kárára -, amire a nyugati világ istenként tekint.
Öregedés, az Élet körforgása

Mûködik-e ez a hozzáállás egy teljes kultúrára kivetítve, hogy tudniillik ôrizzük ezt a fajta fiatalos energiát, úgy ragaszkodunk hozzá, mint egyedüli igazsághoz, nem tágítunk ezen nézetünktôl és úgy tekintünk rá, mint egy Életmû nagydíjra.
Mi van abban az esetben ha az Élet teljességének a célja messze túlmutat a világ külsô szemlélésén? Mi van akkor, ha az életünk nem más, mint egyetlen ciklus egy spirális rendszerben, pont ahogy nagyapáink mondják, csak forog, forog és forog, amíg visszajuttat bennünket a Forráshoz?
És mi van akkor, ha a legmagasabb céljaink érdekében igenis engednünk kell az idôseket, hogy elvégezzék azokat a fordulatokat ebben a spirálban akkor, amikor az idôszerû?

Hát igenis ünnepeljük ezeket az öregeket, akik mellettünk sétalnak el az utcán, bárhol is járjunk, akiknek a bôre ugyan megráncosodott, de a bölcsességük parlagon hever.
Az idôsebb nemzedék a múltat szimbolizálja, de ennél fontosabb, hogy ôk egyben a jövô is. A mi jövônk. A csecsemôket leszámítva, akik még nem tudnak velünk kommunikálni, egyedül az idôsek tudják, hogy az Élet körforgása hogyan ér körbe.
Csakis az öregek lesznek azok - aktív részt vállalva a mindennapjainkban -, akik meg tudják majd mondani, hogy mikor jött el a legmegfelelôbb idô a fordulathoz.
Szeretettel és szolgálattal.
Drunvalo

 
 
0 komment , kategória:  Drunvaló Mechizedek tanitásai  
Drunvaló Melchizedek tanításai
  2010-09-19 20:12:14, vasárnap
 
 

MerKaBa - Kulcs a magasabb dimenziókhoz

Előre a múltba, vissza a jövőbe


A Szent MerKaBa egy héber kifejezés (MERKABAH), ami magyar nyelven lefordítva a felemelkedés járművét jelenti. A MerKaBa elnevezést az ősi Egyiptom idején, különösen a XVIII. Dinasztia használta.

Jelentése a következő:

*

Mer - Forgó elektromágneses speciális fénymező

*

Ka - Szent Szellem

*

Ba - A fizikai test pillanatnyi valósága

A MerKaBa egy aktivált energiamező, mely az univerzum minden teremtménye körül létezik. Amikor a MerKaBa az emberi test körül az univerzum tiszta szeretetén keresztül aktívvá válik, tökéletes védelmet biztosít. A MerKaBa fénytest, Atlantisz és Mu idején mindenki körül aktiválva volt. Atlantisz elsüllyedését követően, az emberiség elfelejtette, hogy ezt az élő Szent geometriai mezőt, miképpen is lehet aktívvá tenni. A MerKaBa aktiválásához szükséges kulcs, a MerKaBa Meditáció, csak némrégiben került Drunvalo Melchizedek által ismét nyilvánosságra mindazok számára, akik készen állnak elsajátítani ezt a tudást. A MerKaBa mező aktiválásának rendkívül fontos szerepe van a rezgésszintváltozásban, melyen jelenleg a Földanya és az Emberiség együttesen halad át. A MerKaBa meditáció megkönnyíti a spirituális aktiválást és nagy mértékben segíti a spirituális fejlődést, valamint a csakrarendszer tökéletes kiegyensúlyozását szolgálja és elvezet az agyféltekék harmonizálásához. A jobb oldali agyfélteke - az érzelmi terület - tökéletesen tudja és elfogadja, hogy a spirituális felemelkedés, még ebben az életünkben teljes mértékben lehetséges. A bal agyfélteke - a logika és a lineáris idő területe - szkeptikus a felemelkedés lehetőségével kapcsolatban. A két agyfélteke különbözősége miatt, a MerKaBa tudása a Szent Geometriára alapozódik, hogy el tudja azt fogadtatni a szkeptikus természetű bal agyfélteke számára. A meditáció tartalmazza azt a Prána-légzéstechnikát, mellyel a delfinek és bálnák az életenergiát a testükbe juttatják. A régi időkben a levegővétel ezen módja (Delfinlégzés), teljesen normális és megszokott volt. Tudatunk az egységtudat állapotából szétesett a polaritás szintjére. Az egységtudatunk zuhanása eredményeképpen elfelejtettük ennek a technikának az alkalmazását. A szférikus légzés az összes energiacentrumot (csakrát) aktiválja a testben és központi szerepet tölt be a magasabb szívcsakrában.

A MerKaBa és a Felemelkedés

Mit is jelent pontosan a MerKaBa, mint a Felemelkedés eszköze? A MerKaBa Meditáció segítségével képessé válunk a Tiszta Szeretet és Öröm Szent Mezejének létrehozására, mely az Isteni Forráshoz való visszatérésünket segíti. A MerKaBa szó szerint egy energiából álló erőmező, amely minden Tiszta és Határtalan Szeretet állapotában létező élő objektum körül van. Ez a mező az emberi test körül, aktivált állapotban kb. 16-18 m átmérőjű csészealj formájúra tágul. Ez a különleges meditáció eszköze annak, hogy a fénytest újra érezhetővé váljon számunkra, és az értelem is megtapasztalja azt, hogy az energiamező és Szeretet magasabb rezgése a hétköznapi életünk során is fenntartható. Ez egy erőteljes meditáció, mely a Szeretetközpontú életre irányuló legmagasabb szándékot szolgálja. A szív megnövekedett és megemelkedett energiája által, megtapasztaljuk az ötödik dimenziós tér tulajdonságait. Ha a MerKaBa mezőnk aktív, minden gondolatunk, még a félelmeink is azonnal manifesztálódnak, ami nem utolsó sorban, gondolatainkkal és cselekedeteinkkel kapcsolatos mindenkori tudatos felelősségvállalásunkhoz vezet, és ebből logikusan következik, hogy tiszta és szeretettel teli gondolatokra és cselekedetekre ösztönöz minket életünk minden területén. A MerKaBa, a mi multidimenzionális energiamezőnk is, mely a Tiszta Szereteten keresztül aktiválható és megvéd minket minden negatív befolyástól.

A Felemelkedés szó jelentése, Mennybemenetel, amit gyakran több dologgal hoznak kapcsolatba. A MerKaBa-val kapcsolatban, jelentése a következő:

*

A fizikai test fénymennyiség szintjének a megemelése. (Mentális, Érzelmi, Spirituális.

*

Képes a magasabb frekvenciák és információk elérésére, valamint növeli a finomabb energiák érzékelését.

*

Megerősíti a Lelkünkkel és a Felsőbb Énünkkel való összeköttetést.

*

A felébredt tudati állapotban, világosan felismerhetővé válik számunkra valódi Multidimenzionális Énünk és tudatos megtapasztalásokat élhetünk meg a valóság különböző szintjein. Rádöbbenünk, hogy kik is vagyunk valójában.

Sokan azt hiszik, hogy a Felemelkedés tervében a felemelkedetteknek el kell hagyniuk a Földet. Ez egy téves elképzelés. Éppen ellenkezőleg. Az Aranykor bekövetkezte, a "Mennyország" megvalósulása a Földön, a Krisztustudat megszületésével történik. Ennek a tervnek mi magunk vagyunk az eszközei, hordozói. Általunk, vagy rajtunk keresztül fog megvalósulni a "Mennyország" a Földön. Ez pedig, csak Földi jelenlétünk esetén válhat valóra. Ez egy egészen új jelentést ad a "Mennyország" Földre történő eljövetelének.

Abban a pillanatban, mikor a köldökcentrum szintjéről felemeljük tudatunkat a szívcentrum szintjéhez, elkezdjük kiterjeszteni tiszta szeretetünket minden iránt. A további életvitelünk a Krisztustudat szellemén keresztül, és nem a negatív Ego szellemén keresztül nyilvánul majd meg. Ez az új életmód a megváltozott észlelés által, színesebbé és boldogabbá teszi mindennapjainkat és minden létezővel való kapcsolatunkat. Teljes mértékben képessé válunk arra, hogy földi ittlétünket Gondtalanul, a Tiszta Szeretet Boldogságban éljük meg.
(életvirága)

http://drunvalo.ezo.tv/index.php
 
 
0 komment , kategória:  Drunvaló Mechizedek tanitásai  
Drunvaló Melchizedek tanításai
  2010-09-19 20:10:31, vasárnap
 
 

Merkaba...más néven Merkabah... a mesterek mennyei fényszekere,amely segítségével magasabb dimenziókhoz kapcsolódhatnak.A Mer-Ka-Ba a bibliában az Ezékiel által leirt fényszekér.

Mer-Fény
Ka-Lélek
Ba-Test

Mer-Ka-Ba a testet és a lelket körülvevő,egymással ellentétes irányban forgó energiamezőket jelenti(kerék a kerékben),olyan energiaspirálokat jelent mint a DNS,amely a testet és a lelket átemeli egyik dimenzióból a másikba. ~
Ezen a szekéren mennyei fogaton utazva lehet eljutni a SZENT hegyig(Ararát hegye.)
Ahhoz,hogy ezt emberi lény elérje,fel kell tudni nyitni a mágikus pecséteket a hét szférában.Ezen az úton feltárulhatnak a mennyei és a földi dolgok titkai.

MerKaBa-Kulcs a magasabb dimenziókhoz.

A MerKaBa egy aktivált energiamező,mely az univerzum minden teremtménye körül létezik.Amikor a MerKaBa az emberi test körül az univerzum Tiszta szeretetén kersztül aktívvá válik,tökéletes védelmet biztosít. A MerKaBa fénytest,Atlantisz és Mu idején mindenki körül aktiválva volt. Atlantisz elsüllyedését követően,az emberiség elfelejtette,hogy ezt az élő Szent geometriai mezőt,miképpen is lehet aktívvá tenni.
A MerKaBa aktiválásához szükséges kulcs a MerKaBa Meditáció csak nemrégiben került Drunvalo Melchizedek által ismét nyilvánoságra mindazok számára,akik készen állnak elsajátítani ezt a tudást. A MerKaBa mező aktiválásának rendkivül fontos szerepe van a REZGÉSSZINT VÁLTOZÁSÁBAN, melyen jelenleg a Földanya és az Emberiség együttesen halad át.
A MerKaBa meditáció megkönnyíti a spirituális aktiválást és nagy mértékben segíti a spirituális fejlődést valamint a csakrarendszer tökéletes kiegyensúlyozását szolgálja és elvezet az agyféltekék harmonizálásához.
A meditáció tartalmazza azt a Prána-légzéstechnikát,mellyel a delfinek és bálnák az életenergiát a testükbe juttatják.A régi időkben a levegővétel ezen módja(Delfinlégzés),teljesen normális és megszokott volt. Tudatunk az EGYSÉGTUDAT állapotából szétesett a polaritás szintjére.Az egységtudat zuhanása eredményeképpen elfelejtettük ennek a technikának az alkalmazását.

A SZFÉRIKUS LÉGZÉS AZ ÖSSZES ENERGIACENTRUMOT(CSAKRÁT)AKTIVÁLJA A TESTBEN és központi szerepet tölt be a magasabb szívcsakrában. A Szív megnövekedett és megemelkedett energiája által,megtapassztaljuk az ötödik dimenziós tér tulajdonságait.A felébredt tudati állapotban,világosan felismerhetővé válik számunkra valódi Multidimenzionális Énünk és tudatos megtapasztalásokat élhetünk meg a valoság különböző szintjein.RÁDÖBBENÜNK,HOGY KIK IS VAGYUNK VALÓJÁBAN.
Sokan azt hiszik,hogy a Felemelkedés tervében a felemelkedetteknek el kell hagyniuk a Földet.
Ez egy téves elképzelés.

Éppen ellenkezőleg.
Az Aranykor bekövetkezte,a "Mennyország"megvalósulása a Földön,
a Krisztustudat megszületésével történik.
Ennek a tervnek mi magunk vagyunk az eszközei,hordozói.
Általunk,vagy rajtunk keresztül fog megvalósulni a "Mennyország"a Földön.
Ez pedig,csak Földi jelenlétünk esetén válhat valóra.
Ez egy egészen új jelentést ad a "Mennyország Földre történő eljövetelének."

Abban a pillanatban,
mikor a köldökcentrum szintjéről felemeljük a tudatunkat a szívcentrum színtjéhez,
elkezdjük kiterjeszteni tiszta szeretetünket minden iránt.
A további életvitelünk a Krisztustudat szellemén keresztül,
és nem a negatív Ego szellemén keresztül nyilvánul majd meg.
Ez az új életmód a megváltozott észlelés által,
színesebbé és boldogabbá teszi mindennapjainkat és minden létezővel való kapcsolatunkat.
TELJES MÉRTÉKBEN KÉPESSÉ VÁLUNK ARRA,
HOGY FÖLDI ITTLÉTÜNKET GONDTALANUL,
A TISZTA SZERETET BOLDOGSÁGÁBAN ÉLJÜK MEG.
~
MER-KA-BA MEDITÁCIÓ
Szférikus légzés tanitásai: 18 lélegzet használatának módja
(Drunvalo Melchizedek)

http://drunvalo.ezo.tv/index.php
 
 
0 komment , kategória:  Drunvaló Mechizedek tanitásai  
Drunvaló Melchizedek tanításai
  2010-09-08 20:19:09, szerda
 
 

Drunvalo Melchizedek
Életrajz

Drunvalo könyvei 29 nyelven jelentek meg és világszerte több mint száz országba jutottak el. Ő alapította az Élet Virágai szemináriumokat, amelyek keretében több mint 300 képzett és minősítést szerzett foglalkozásvezető több mint hatvan országban tanít.
Drunvalo világutazó, aki 45 országban tartott workshopokat, szemináriumokat és előadásokat a szent geometriáról, az emberi energiamezőkről, a spiritualitásról, meditációról és is arról, hogyan éljünk a szívben.
Meditációja az angyalokkal és a pránával végzett munkája több tízezer embernek nyújtott segítséget. Drunvalo azt vallja, hogy az e területeken végzett gyógyítás alapvető fontosságú ahhoz, hogy leküzdjük azokat a nehézségeket, amelyeket gyakran a saját testünk gördít elénk, hogy letérítsen spirituális utunkról. A harmadik dimenzióval, a természetes termékekkel és a Földanya és minden életforma gyógyítását szolgáló módszerekkel folytatott kutatásai ugyancsak központi jelentőségűek Drunvalo életében.
Drunvalo három könyv szerzője, ezek: Az élet virágának ősi titkai, Élet a szívben és a legutóbbi, A fény kígyója. Drunvaló tanításait tanfolyamokon is megismerheti. A magyarországi hivatalos Élet Virága tanfolyamok honlapja: www.eletviraga.hu.
(forrás:eso.tv.)
Link

"Most, hogy már értjük, hogy a maják szerint milyen elképesztő változásokon megyünk keresztül a 2012-es időszakban, amit a maják AZ IDŐK VÉGEZETÉNEK neveznek, olyan információkkal szolgálunk, amiket csak kevesen ismernek, üzeni Drunvalo Melchizedek magyar rajongóinak. A legutóbbi előadásból tudjuk, hogy a maják, a hopik, a kogik és az arjuacok mindannyian azt állítják, hogy az elsüllyedt Atlantisz földrészről származnak. Bár 2000 évvel ezelőtt Platón beszélt erről a földrészről, a világ ma sem tudja, mit gondoljon felőle, hiszen soha nem találtak tárgyi bizonyítékot a létezéséről.
A következő előadásban belépünk az ősi Atlantisz földjére, mert innen indul a történetünk. Mai problémáink mind innen erednek.
Régen, több mint 13 ezer évvel ezelőtt az emberi tudat hálói összeomlásnak indultak, és az emberiség kezdte elveszíteni magasabb rendű tudatát. Ez az, amit a Biblia "bukásnak" nevez. Tenni kellett valamit, máskülönben az emberiség az állatok szintjére süllyedt volna. Ahogy azonban a Föld tengelye elmozdult, és Atlantisz elsüllyedt az óceánban, a maják, a kogik és az arjuacok hajóikkal új földek felé vették az irányt. Az emberiség is alacsonyabbra süllyedt az egykor elért tudat szintjénél. Azok a nők és férfiak, akik fejlettebbek voltak nálunk, csakhamar szőrösbarbárokká változtak, akik még a tűzcsiholás titkát sem ismerték. Mer-Ka-Ba mezőik, fénytesteik bezárultak, így védtelenek maradtak a Föld mágneses mezejének eltünésekor. Az emberiség emlékezete kitörlődött.
Egy távoli helyen ekkor megszületett a döntés, és itt, a Földön kezdetét vette az az egész világra kiterjedő projekt, amelynek célja, hogy az emberek visszatérjenek az őket megillető tudati szintre. Ez 13 ezer évig, a jelenkorig tartott. Az Élet tudja, hogy egy faj megmentése nem mindig sikerül ezen a módon - ezúttal azonban sikerült!
Ez annak az igaz története, ahogyan egyes emberek, akikre nem hatott a Bukás, megfeleltek a kihívásnak, és elkezdtek egy olyan erőteljes geomanciát létrehozni, amely képes helyreállítani az emberi tudatnak azt a hálóját, amely egykor körülvette a Földet, hogy az emberiség visszatérhessen az egyszer már elért tudati szintre.
A Földön a létezéshez minden életformának szükséges van egy olyan tudati hálóra, amely teljes egészében körülöleli a Földet. E hálók nélkül nincs tudat.
Amikor megértik a történet mögött meghúzódó tudományos tényeket, elámulnak. Amikor pedig megértik e 13 ezer éven át tartó kísérlet eredményét, a szívük eltelik örömmel. Mert ami történt, az nem kevesebb, mint egy Új Emberiség születése. ÖNÖK látni fogják, mert Önöknek megadatott, hogy megéljék.
Túl 2012-n, valóban! Mi, az emberi faj, újrakezdjük. Ismét.
Engem ért a megtiszteltetés, hogy ezt a nagyszerű hírt elhozzam Önöknek.

A szívemből: Drunvalo
 
 
0 komment , kategória:  Drunvaló Mechizedek tanitásai  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 336
  • e Hónap: 1494
  • e Év: 3298
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.