Belépés
venci76.blog.xfree.hu
A ruha teszi az embert - a gyűjtemény a gyűjtőt. Szalvéta Gyűjtő
1976.04.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Szalvétaszex?
  2014-02-11 21:36:55, kedd
 
 
Napkin sex? Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-02-11 21:31:05
feltöltő: venci76
nézettség: 1431
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: napkin, rabies, dead, babies, your,
kategória: felnőtt
leírás: First video... just a few friends being retarded.

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
Magok csíráztatása papírszalvéta segítségével:
  2014-01-06 10:15:18, hétfő
 
  Két videofelvételre is ráakadtam, amin az kerül bemutatásra, hogy papírszalvéta segítségével hogyan lehet marihuánának a magját csíráztatni sikeresen.A két videofelvétel két különböző technikát mutat be. Az első felvétel tulajdonképp egy fotósorozaton mutatja be a csíráztatás folyamatát, és a végén addig jutunk el, hogy meg lesz az mutatva, hogy a mag kicsírázott, elindult maga a folyamat. A második felvételen egy másik technika lesz bemutatva. Ott az nincs konkrétan bemutatva, mikor a magoknál elindul a csírázási folyamat, de a fiatalember megmutatja a teraszra kimenve, hogy a kikelt magokból már szép kis növények kezdenek nőni a cserepekben, tehát hogy az ő technikája is sikeres.

Ezt a bejegyzésemet a 18 éven felülieknek csoportba tettem direkt, mert tudom ez nem egy szokványos témája annak, hogy a szalvétákról beszélgessünk , de ezt is be szerettem volna mutatni, hogy bizony valaki nem a szépségében való gyönyörködés, a szép terítékhez való hozzásegítés, a gyűjtés vagy a dekupázsolás miatt vesz egy-egy csomag szalvétát sajnos, hanem ilyen célokra is használja. Hogy más magoknál is ez a két technika egyébként mennyire sikeres, és hogy emiatt valaki még jó ötletnek is tartja ezeket, még ha a technikák bemutatása nem is a legjobb növényekkel történik, vagy pedig ennek ellenére is valaki ezeket a felvételeket megbotránkoztatónak tartja, hogy felkerülnek ilyenek a világhálóra, egyedi elbírálás alá teszem. Engem is ezek előszörre megleptek, és megbotránkoztattak, de úgy gondoltam, hogy beteszem a blogomba őket épp amiatt, hogy bemutassam, valakik mikre nem használják a szalvétákat, és még fel is töltik őket a világhálóra, igaz nem itthon, mint az a felvételek nyelvéből ki is tűnik.

Marihuana csíráztatása Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-01-06 09:38:58
feltöltő: venci76
nézettség: 1222
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: marihuana, csíráztatás, szalvéta,
kategória: felnőtt
leírás: Marihuana csíráztatása papírszalvéta segítségével. Fényképsoron keresztül bemutatva most ez a folyamat ezen a felvételen.

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!
Marihuana csíráztatása szalvétákban Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2014-01-06 09:43:58
feltöltő: venci76
nézettség: 1922
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: marihuana, csíráztatás, szalvéta,
kategória: felnőtt
leírás: Marihuana csíráztatásának egyik technikája van ezen a felvételen bemutatva, két tányér, papírszalvéta , víz, és meleg helyen való tartás segítségével. B is lesz mutatva, hogy ez a technika sikeres.

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
Az igazi úriember, aki mindig megtörli szalvétával a száját:
  2013-11-12 19:21:37, kedd
 
 

Link
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
A szalvétádat ide akaszd, míg bekapsz egy falatot:
  2012-07-01 08:52:34, vasárnap
 
 

Link

Megfejtés: Köldökpiercing

(www.dudelol.com)
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
Férfi fotós szalvétás témája:)
  2011-12-15 21:12:08, csütörtök
 
  Ez egy poszter:Link

(http://www.demotivationalposters.org/67563)
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
A Playboy koktélszalvétái anno
  2011-09-22 19:38:15, csütörtök
 
  Ma találtam ezt a kis szalvétabemutatót egy angol nyelvű internetes oldalon.A Playboy-nak egy 1956-os koktélszalvéta sorozatából pár darab ez, melyek fő témája természetesen mi más, mint a : NŐ! A Playboy sem találta ezek szerint elvetendő dolognak a szalvétát ötletesség területén, ha ilyen szalvétákkal rukkolt elő egykoron 1956-ban .Az adott oldalon ezek a képek találhatók meg, nem válogattam, amiket az úr is be tudott szerezni és fel tudott tenni az oldalára, én is itt bemutatom, különleges szalvétacsemegeként.

A képekhez kötődő angol cím az adott oldalon:

1956 Females by Cole Playboy NapkinsLinkLinkLink
LinkLinkLinkLinkLinkLinkLinkLinkLinkLink

(Forrás:http://www.andertoons.com/cartoon-blog/2010/07/jack-cole-females-playboy- napkins.html)
Plusz képsorozat egy másik internetes oldalról, ahol együtt vannak lefotózva a szalvéták:


LinkLinkLinkLinkLink
(http://www.etsy.com/listing/71944108/vintage-1956-playboy-females-by-cole)
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
Hogyan szedjünkfel gamer csajt
  2011-07-14 20:26:50, csütörtök
 
  Hogyan szedjünk fel gamer csajokat?

PacaGS 2009. december 14. 18:18

Raven Alexis, egy pornószínésznő leírta a Kotaku számára öt tutibiztos lépésben, hogy hogyan vezet az út egy videojáték-kedvelő lány szívéhez.

Tegyük fel, egy LAN partin vagy. Szokásos felszerelésed nálad van, beleértve a pizzéria számát a gyorshívón, a minimum két karton energiaitalt, és az USB-s üditőhűtőd. A szemed sarkában feltűnik egy olyan dögös csaj, amilyet még talán csak az internet különböző oldalain láttál. Azt gondolod: "Áhh, biztos csak elkísérte a barátját, aki aztán kidobja a plázában, hadd vásárolgasson". De nem, a mellette lévő szuper gépezet az ő sajátja. Az elkövetkezendő órákban nem megy olyan jól a raidelés és a gyilkolászás, mert csak rá tudsz gondolni. Legtöbbször aztán ez ennyiben is marad, nem mersz hozzá odamenni. Pedig a becsajozás is olyan, mint a WoW: egy játék, ami taktikát és türelmet igényel. Ha mégis odamész, és előállsz egy olyan mondattal, hogy "Hé bébi, izmos vagyok, akár egy Tauren", valószínűleg nem lesz nagy sikered még nála sem. Raven Alexis öt jó tanácsa, ami sikerhez vezethet:

1.) Menj oda hozzá, és kérdezgesd mondjuk a gépéről, annak összetételéről, valami olyanról, amiről sokat tud beszélni. Egyrészt a lányok szeretnek beszélni, másrészt ne aggódj, ha megjelenik egy LAN partin, biztosan tudja, mi van a gépében, és talán még jobban tudja, mi a különbség az AGP és PCI felépítés között, mint te.
2.) Kínáld meg energiaitallal, vagy pizzával. Nincs is romantikusabb, mint megkínálni a frissítő ízek kavalkádjával, ami téged is feldob. Csak ne tömj be a pofádba öt szelet pizzát, miközben éppen beszélgetsz vele. Szépen viselkedj, és használj szalvétát, könyörgöm. Még ha van neki is kajája vagy innivalója, akkor is kedves gesztusnak veszi, hogy megkínáltad a tiédből.
3.) Ha nem mersz odamenni hozzá, akkor próbálj meg a játékban beszélgetni vele. Ez így könnyebb, ugyanis így több időd van átgondolni a dolgokat, mielőtt kimondanál valamit, ami aztán az egésznek odaver. Csak legyél biztos benne, hogy a kiszemelt lánnyal beszélgetsz, nem valami másik sráccal. Az rossz lenne.
4.) Küldj egy kamu vírust a haverod számítógépére, majd nagy morajlás és hangoskodás közepette rohanj oda hozzá segíteni, hogy megmentsd a gépét. A lány látni fogja, milyen segítőkész vagy. Arra azért vigyázz, hogy míg te a haverod gépével vagy elfoglalva, a haver ne menjen oda a csajhoz.

5.) Ha a fentiek közül egyik sem működik, egy lehetőség maradt - menj oda hozzá, és konkrétan mondd meg, hogy mit érzel. Hogy mikor megláttad, nagyon megtetszett, hogy szeretnél vele beszélgetni, vagy játszani valamit. Bizony srácok, ez tényleg működik. Egy csaj értékeli, hogy elég tökös voltál ahhoz, hogy odamenj hozzá.

Szóval ez volt az öt lépés, ami közelebb juttat egy hosszútávú kapcsolat kialakulásához. Nem garantált a siker, ha mégsem sikerülne, marad Raven Alexis és a RavenAlexis.com, vagy a DigitalPlayground.com.

(http://www.gamestar.hu/hogyan-szedjunk-fel-gamer-csajokat.html)
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
Tízezerér' anál!!
  2011-07-14 19:36:25, csütörtök
 
  Tizezeré' anál!! (...megint találkoztam Szandrával.)

"Aha!! Szóval csalódtál. Miért nem ezzel kezdted? Van egy terápiás csoportunk, az a neve, hogy MINDENKI, és a bárban tartjuk az üléseinket."

-.......Igen!! Ezzel a kezemmel vertem ki a török srác faszát, akit egy órával azelőtt ismertem meg egy chatszobában....

-Ok.

-.... te hülye, béna fasz!!

-Ok, de ne nyúlj a poharamhoz!

-Miért, bazdmeg?? Nincs Hepatititiszem...vagy...öö...aftám..

A sör kiborult.

Elkaptam a kezét.

Valami csúnyán reccsent a csuklójában. A józanság emléke átsuhant az arcán, és a tekintetében megjelent a fájdalom és ijedség kékje, ahogy ujjaim gonosz fehér árnyékát nézte a bőrén, és felfogta, hogy akár meg is üthetem.

A karjára hajtotta fejét. Hoztam egy adag szalvétát a pulttól, felitattam a sört, aztán kimentem pisálni.

Várt.

Végig öntudatosan, de harag, vagy megbántottság nélkül állta a tekintetemet, amíg visszasétáltam az asztalunkhoz.

Lehajoltam hozzá.

Megcsókoltam.

Röviden. Keményen.

Engedte. Nagyon jó volt.

- Menjünk, jó?! mondta halkan.

-Ok.

Több, mint két órája piáltunk már ( sör&tequila), valahol a Batthiány tér környékén, egy belga sörözőben.

Hónapokkal ezelőtt láttam utoljára.

Nagyon jól mentek a dolgaim ezen a nyáron, úgyhogy nem volt bennem a szokásos randidrukk és elöre tervezés, vagy valami "drive", hogy jó formában mutatkozzam előtte. ami megmérgzte volna a valóságot.

Baromi jól nézett ki megint.

Lesétáltunk a Dunához.

Megérintettem.

Összerezzent, de aztán Ő kereste a kezem és így mentünk tovább.

A város annyira csöndesnek és befogadónak tünt, mint talán soha.

Egy kivilágított hajó úszott el.

Hallgattuk a hullámok surrogását, és a csillagokat néztük a meleg nyári este vágy és örömnélküliségében, az egymás iránti őszinte tartózkodás cinkosságában.

Megállt. Felém fordult.

-Táncolsz velem?

-Persze. Gyere le hétvégén a Szombat esti láz-ba!

-Nem. Most akarok táncolni.

-Részeg vagyok.

-Nem baj.

Vezettem neki egy pár dolgot. ( EÁ kösz! Mindent!)

Nagyon jól reagált. A léptetések is mentek, meg úgy nagyjából minden.

Elhajolt az arcom mellett és közelebb húzódott.

-Görögbe' is lefeküdtem egy sráccal. Basszus! Ott a gyros mellé jár egy jó pasi is.........

Éreztem, hogy valami kedves, régi dolgot kiolt bennem a szavaival, de meglepődtem, hogy ez mennyire nem kellemetlen, sőt a visszavonhatatlannal való szembesülés tiszta, megszabadító érzéséhez hasonlít inkább.

-Apám biztosan megölne, ha tudná, miket csinálok.

Nem szóltam.

Elhúzódott.

Ismét visszatért a szemébe a részegek aggódó bizonytalansága.

Otthagytam.

Köszönés nélkül elmentem.

Reméltem, hogy nem szól utánam, és kér valami alibit arra, hogy a megmásíthatatlant csócsáljuk még egy darabig, de Szandra okos lány.

Két csöves ( vagy egyetemista, akik eltévesztették a Szigetet ) jött velem szembe. Egy kétliteres, műanyagpalckos Zempléni Furmintot, vagy valami hasonló szart adogattak egymásnak, és megroggyant térdekkel, elfolyt vonásokkal morogtak egymással.

-Látjátok ott azt a csajt a parton?

Riadtan kapták felém a tekintetüket.

-Aha....

-Tízezeré' anált is csinál nektek, ha gondoljátok....

Nem hiszem, hogy eljutott a tudatukig, de ha igen különösebben nem érdekelte őket. Megint váltottak néhány apró kortyot, aztán elmentek más irányba.

(http://elso.blogter.hu/68850/tizezere_anal____megint_talalkoztam_szandraval)
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
Leánybúcsúk szalvétája:
  2011-07-11 18:23:47, hétfő
 
 


Link

Ilyen mintával van egyszer használatos pohár, tányér is például, hogy a leánybúcsú minél jobb kedvben telhessen el, hiszen a lányból nemsokára asszony lesz! Nem akarok kukacoskodni, de remélem,hogy mindenki számára felismerhető, mi is van a képen fő mintaként!! :)

Sokan azt gondolhatják, hogy a leány- és legénybúcsú Amerikából, az újvilágból származik, holott ez egy régi magyar hagyomány.

Hazánkban is hosszú múltra tekint vissza, úgy tartották, hogy minél zajosabb a mulatság, annál boldogabb lesz az ifjú pár. E mulatságot az esküvő előtt egy héttel szokták rendezni, hogy mindenkinek legyen ideje kellően kipihenni magát.

Leánybúcsú odahaza:

Míg a legények valahol mulatnak, a leányok általában a menyasszony édesanyjának - vagy ha a menyasszony külön él, úgy a menyasszonynak - a lakásában tartják a fogadást. A menyasszony itt bizonyíthatja főzőtudományát barátnői előtt és ez az alkalom arra is, hogy megszervezzék a barátnők teendőit az esküvői előkészületben. Illik meghívni az összes koszorúslányt, (persze az egészen picik kivételek lehetnek) a vőlegény leány testvéreit. A régi hagyománnyal szakítva néha a lányok is étterembe mennek szórakozni.

Újabb keletű szokás, hogy a leánybúcsúra táncos fiúkat rendelnek a tréfás kedvű barátnők. Ettől azonban a többen idegenkednek. A fiúknál is gyakoribb, hogy főleg csak a filmekben járnak sztriptízbárba.

Magyarországon főleg a hagyományos konszolidált legény és leánybúcsü a divatos.

(részlet a http://www.harmonet.hu/te_en_szex/2155-legenybucsu-leanybucsu.html oldalról)

Várok még hasonló mintájú szalvétát, a jövő héten kapom meg várhatóan, ha valaki szeretne cserélni majd, akkor a következő albumomban nézzen szét a jövő héten, de ebből a szalvétából már most tudok cserélni:

Link
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
A szalvétábatekert sunák esete
  2011-07-09 20:07:38, szombat
 
  A szalvétába tekert sunák esete

Szerző: StevieKraft november 3, 2010

Naná, hogy meg kellett találniuk. Pont nekik. Pont az istenverte gender tanszék üzletasszony brigádjának kellett kigöngyölnie a sunát a szalvétából. És most szürcsölik az ingyenpezsgőt (NAGYON kell nekünk ez a megrendelés), amit a poharukba töltök, miközben megpróbálom fékezni a belső röhögésből fakadó kézremegést.

Az úgy volt, hogy a tulajdonosunk néhány cityboy kollegája ünnepelt. Jól mehetett a biznisz aznap, ennek következtében a szerdai ebéd egy kicsit intenzívre sikerült. Ebben vastagon benne voltam én is, egy Chilei CabSav-Carmenere butik küvével (Calicante, Vina el Principal), meg némi didzsesztívvel a végén. A fejenkénti nagyjából két palack bor, meg a tömény (meg a portói, meg a fernet brancák....) meg a kokain, amiről, persze nem tudok, alaposan megtették a hatásukat.

Az urak amúgy végtelenül jó fejek - és inkább ezerszer ők, mint bármikor egy rózsaszínben játszó divatbringa... -, de most az egyszer valahogy elveszítettük a kontrolt az események fölött. A csuhajjolás, az még ok. A mértéktelen ivás is belefér. A többi vendéggel való barátkozás is belefér, ha nem agresszívek (nem voltak).

A klozet fekete márványpolcáról is letörli a comis a fehér csíkokat. Még az is OK, hogy pingvin módra körbetáncolták az éttermet. Az, hogy hangosan vitatkoztak arról, hogy a WC-ben található kézszárítóba bele tudják e lógatni a farkukat, hát istenem, az etoni nevelés ugye (csak az angol public school képes a humorérzéket egy ötéves szintjén állandósítani).Link

Aztán jött a zseniális ötlet, hogy kimenjenek az újságoshoz, és felszerelkezzenek pornólapokkal, kitépkedjenek belőle megfelelő testtájakat ábrázoló közeli felvételeket, majd ügyesen a szalvéták alá csempésszék őket. Az összes alá. Az összesen olyan 80 suna, vagyis nyolcvan potenciális kiborulási forrás a vacsora műszak alatt, alsó hangon 40 súlyosan elcseszhető asztal. Naná, hogy tennünk kellett valamit.

Amint az urak kidülöngéltek, nekiestünk az étteremnek. Gyűjtöttük a képeket, mindent megemeltünk, megnéztünk. De nagyjából tudtam, hogy egy maradni fog. Maradnia kell. Murphy. Egy rohadék kis időzített bomba. És igen, egy alattomos muff, melyet belegöngyöltek a szalvétába - nem csak alácsúsztatták, az egyik legnagyobb bankház rendezvény-igazgatónőjének tányérján landolt, amikor kibontotta a szalvétát.

És most itt állok az asztalnál, nem szabad röhögnöm, és nyitom a pezsgőt. Azt az önalázást, amit a teremfőnökünk lenyomott... Ha lehetne bent dohányozni, vagy van faszéngrillünk, szerintem még hamut is szór a fejére. Ilyenkor persze minden ingyen van. A Geoffroy Brut Zero is. Ezt töltöm most a pohárba, és igyekszem nem röhögni. Közben a Fácsén egy nyúlhús cég akar a barátom lenni. Abszurd az élet, nemigaz?
(http://borravalo.hu/2010/11/03/a-szalvetaba-tekert-sunak-esete/)


Link
 
 
0 komment , kategória:  18 éven felülieknek!!  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 3343 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 119
  • e Hét: 1156
  • e Hónap: 3219
  • e Év: 759199
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.