Belépés
sayuri.blog.xfree.hu
Önmagában a szeretet nem elég.Féltő gonddal kell őrködnünk az emberek felett,akiket szeretünk,sosem elég azt mondani ,szeretlek,hanem minden áldott nap ki is ke... cseresznyák brigitta
1972.01.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
szeretettel
  2010-03-12 05:42:24, péntek
 
 HOGYAN ÉBRESSZÜNK SZERELMET EGY NŐBEN?...

Beszélik, hogy Tibet legmagasabb hegycsúcsán él a világ legbölcsebb embere...
Egyszer egy ifjú elment hozzá, hogy megtudja, milyen út vezet annak a nőnek a szívéhez, akibe beleszeretett...
Amikor találkozott vele a hegytetőn, megkérdezte:
- Mondd meg nekem, mesterek mestere, mi a legrövidebb és legbiztosabb út egy nő szívéhez?...
A mester így felelt:
- Nincs biztos út egy nő szívéhez, fiam; csak szakadékok menti ösvények, térképek és iránytű nélküli utak tele szirtekkel, tüskés bozóttal és mérges kígyókkal...
- De mester, akkor mit tegyek, hogy meghódítsam szerelmesem szívét?...
- Jegyzed meg, kedves tanítványom: vésd elmédbe és szívedbe tanításaimat és tanácsaimat, melyeket most adok neked...
Kövesd őket, és el fogsz jutni a szeretett nő szívéhez...

1. Moss fogat...
2. Ne vakard előtte a töködet...
3. Vigyél neki virágot és sok-sok ajándékot...
4. Vizelés előtt emeld fel a WC deszkáját, és utána ne felejtsd el lehajtani...
5. Moss kezet, mielőtt kijössz a mosdóból...
6. Ne csámcsogj...
7. Ne böfögj hangosan, vagy inkább sose böfögj...
8. Ne fingjál...
9. Ne beszélj csúnyán az anyjáról, szeresd őt, mint a saját anyádat...
10. Ne káromkodj...
11. Mindig nevess a rossz viccein...
12. Ne légy rá féltékeny, vagy ha mégis, csak kicsit...
13. Hagyd, hogy ő féltékeny legyen rád... Neki szabad...
14. Ne növessz pocakot... Sőt mi több, sose hízz meg... Neki viszont szabad (de sose mondd neki)...
15. Ne időzz a fürdőszobában...
16. Ne hagyd ledobva a törülközőt...
17. Ne mondd neki, hogy nem tud vezetni...
18. Ne gyere későn haza... Indulj el a munkából és azonnal menj haza...
19. Ne szórakozz a barátaiddal... Vagy inkább ne is legyenek barátaid...
20. Ne álmodj barátnőkről...
21. A barátnőinek mellét és seggét ne nézd és szóba se hozd...
22. Ne légy fösvény... Használj legalább két hitelkártyát és két betéti kártyát...
23. Ne nézz más nőkre... Sőt, értsd meg egyszer és mindenkorra, hogy más nők nem léteznek...
24. Ne beszélj az ex nődről... Neked sosem volt más valakid előtte...
25. Mondd neki, hogy 'szeretlek' legalább 24-szer naponta...
26. Tanulj meg főzni...
27. Mosogass és tartsd tisztán a konyhát...
28. Ágyazz be (mindig)...
29. Hívd fel őt, akárhol és akármilyen elfoglalt vagy is...
30. Hagyd, hogy ruhát, cipőt vegyen, amikor csak akar... Sőt, segíts neki az órákig tartó vásárlásban és válogatásban... (És mosolyogj eközben.)
31. Hagyd, hogy órákig beszéljen telefonon, és ha lehet, fizesd a mobilját...
32. Ne horkolj...
33. Jusson eszedbe, te nem szereted a focit és utálod a Forma-1 versenyeket...
34. Borotválkozz naponta, nehogy felsértsd a bőrét...
35. Ne gondolj csak a szexre, de túlzásba se essél; javasold neki gyakran, még ha fáradt vagy is...
36. Tartsd tiszteletben, ha fáj a feje, de ha ő kéri tőled, azonnal járj a kedvében... Ah!, és nehogy azonnal elaludj, amint befejezted; nézz a szemébe és simogasd, míg ő alszik el szép csendben...
37. Mondd neki minden percben, hogy ő a legszebb nő, akit valaha láttál...

A kimerült tanítvány megfordult, hogy lemenjen a hegyről...
A mester így szólt utána: - Várj fiam, gyere vissza!...
Mire a tanítvány: -Neeem, mester... Most már értem, miért van annyi buzi!...
 
 
0 komment , kategória:  A NŐ  
szeretettel
  2010-03-09 13:31:34, kedd
 
 A NŐ

Maga a nő. Minden olyan külső megnyilvánulás, amelyet nőiesnek tartunk a szelídség, a szenvedélyesség, a hiszti, a vásárlási láz, csak a társadalmunk által kreált műanyag máz.
A nő nem a külsőség, hanem a megnyilvánulást létrehozó energia!
A nő a mindenség bölcsője, az Univerzum és a Létezés teremtő méhe, az Anyaföld végtelen ereje.
A Nő energia, az egyik teremtő erő.
A Nő olyan csodálatos lény, hogy ésszel felfogni nem lehet .Azért vagyok a földön, hogy megteremtsem mindazt a csodát, ami vagyok, s amely bennem van.
Amikor megélem a nőt magamban minden görcsölés, küszködés aggódás helyett jól érzem magam a bőrömben, belőlem születik meg a tavasz. A nő mozgása, járása, hangja, mosolya, egyetlen pillantása elég ahhoz, hogy a körülötte levő szenvedésből örömöt, a fájdalomból boldogságot teremt. Ha nem ostoba féltékenységgel és aggodalommal vagy tele, érzelmeid és gondolataid hatására végtelen lehetőségek szökkennek szárba, ahogy megéled a szívedet és nevetsz, az egész világ ragyog és veled nevet.
A nő a teremtés lágyságában, odaadásában megnyilvánuló, végtelen erő. Az igazi nő maga a határtalan lehetőség és folyamatos változás csodája, öröme, boldogsága.
A Nő az Univerzum egyik legragyogóbb ékszere. Egyedülállóan csodálatos teremtmény, határtalan, odaadó lénye, a lágyságában és befogadásában megnyilvánuló teremtő ereje végtelen.

A FÉRFI

A férfi energia a másik teremtő erő. Ez az energia hatalmas teremtő erő. A férfi a napfény, melynek hatására élet fakad a földeken, a Létezés és az Univerzum teremtő nyílvesszője, a Mindenség ereje. Akaratoddal annyi csodát teremthetnél, amennyit most elképzelni sem bírsz.
Ölelő karjaid közt új lehetőségek születhetnek, hogy utána újabb örömökkel és felfedezni való rejtélyekkel ajándékozzanak meg téged és az egész világot. A puszta jelenléted elsimítja a feszültségek hullámát. Egyetlen pillantásod, egyetlen szavad elég ahhoz, hogy a káoszból rend legyen.
Egyedül a szerelem az, amelyben mint Nő és Férfi megnyilvánulhatunk, de erről később.
A nőnek azért volt és lesz hatalma a férfi felett, mert a szívhez vezető utat jobban ismeri. A legkeményebb hím is kártyavárként omlik össze, amikor a nő mosolyának, érintésének nyomán felragyog benne a szerelem. A lágy mindig magába olvasztja a keményet, mint tenger a sziklát, mint bársony az acélt.
Nincs vonzóbb egy férfi számára annál, mint amikor egy nő boldog a bőrében. Az számít, hogy mennyi örömöt, gyönyört és lehetőséget sugároz magából. Egy nő maga a kincs, csodálatos, ha megéli saját magát és szépsége felragyog.
Ha mint férfi szabad akarsz lenni-csak élvezd érezd jól magad az izmaiddal, érzéseiddel, hangulataiddal, szórakozottságoddal, mindeneddel együtt. Ne keress a tetteidre logikus magyarázatokat, indokokat. Élj meg mindent, ami előbújik szívedből, és felejtsd el a szégyenérzetet! Nincs miért szégyenkezz: ha megéled tested és lelked izzását, gondolataid teremtő erejét! Szerinted a virág szégyelli magát, mert oly gyönyörű!
A Nő ragyog neked! Állj a fénybe és kész!!!

Problémák

A nő inkább befelé néz, jobban megéli a részletek szépségét, a pillanatban lévő érzéseket.
Egy férfi folyton meg akar felelni. Akkor érzi magát férfinak, ha megállja a helyét a világban. A nők elhitették a férfiakkal, hogy olyan férfit szeretnének, aki beveri a szöget a falba, megszereli a villanyt, a csöpögő csapot, az út szélén lerobbant autót, s felépíti a kacsalábon forgó palotát fogpiszkálóból. Legyen a példaképed James Bond, vezess jobban, mint egy forma 1-es pilóta, ússz gyorsabban egy krokodilnál, magabiztosabb egy kősziklánál, gazdagabb egy olajsejknél, és sikeresebb egy sztárnál.
Egy férfi mindig tegye boldoggá a nőt, és a nő boldoggá a férfit. NEM!!!!!
Ez a világunk boldogtalanságának alapja 15000 esztendeje. Senkinek nem kell boldoggá tenni senkit, nem azért születtünk, hogy boldoggá tegyünk bárkit is.
A Nő lényével, csak azzal, hogy létezik, boldogságot adhat a Férfinak minden szándék és akarat nélkül. Azzal, hogy létezik. A Férfi lényével ad boldogságot a Nőnek, azzal, hogy létezik.
Az igazi Nő nem szuperhímre vágyik, nem Mr. Tökéletesre van szüksége, hanem egy olyan hús- vér férfira, aki szeretettel, szerelemmel, figyelemmel és megbecsüléssel öleli körül. Hogy befogadhasson egy olyan erőt, amellyel közösen tud létezni, amellyel boldogan eggyé tud válni!!
Amikor megszűnik a játék, amikor oda mered adni magad a másiknak, akkor fogsz valódi izgalmakat, csodákat megtapasztalni. A Szeretetet és a Szerelmet. A hazugság nélküli Szeretet olyan mélységekbe visz le önmagadban és a másikban, amelyekről még csak nem is álmodtál.....

Érzelmek

Az érzelmek mozgatják a világot!! Amikor itt a földön, emberként minden gátlás és félelem, minden gondolkodás és aggodalom nélkül megéled az érzelmeidet, megéled Önmagadat. Amikor szeretsz, maga vagy a Szeretet.
Az Érzelem a teremtő erő, a Mindenség szobrászműhelye, Isten keze, Mi vagyunk!! Túlmutat az ego, a személyiséged határain. Amikor képes vagy megmagyarázni és elfojtani érzelmeidet, beláthatatlanul messze kerültél a szívedtől!
Az Érzelem tűz, vagy parázs- lehet kicsi vagy nagy, de mindig izzik.
Az érzelem szökőár vagy patak, lehet nagy vagy kicsi, de mindig megfoghatatlan.
Az érzelem vihar vagy szellő- lehet nagy vagy kicsi, de mindig megállíthatatlan.

Bizalom

A Bizalom maga az élet! A bizalom nem egy önálló érzés. Ha azt érzed, hogy megbízol valakiben, akkor a Bizalmat már elveszítetted. A fejedben a bizalmatlanság szüli a bizalmat. Amikor valóban bízol, nem jut eszedbe ez a szó, mert az érzés annyira természetes. A holnapi esőről sem jut eszünkbe, hogy biztosan nedves lesz, mert ez természetes. Bizalom az, amikor egy élőlény megéli önmagát. A virág táncol a mezőn, bízik az esőben, a napfényben. Nem gondol a vízre, a melegre, mert megéli önmagát a szélben. S azért olyan gyönyörű, mert Bizalommal van, anélkül, hogy bízna. Az ember nem tud bízni. Nem csoda, hiszen nem éli meg önmagát, az állandó rettegés, félelem és lelkiismeret furdalás miatt az ember nem lehet Ember.
Ha tele vagy bizalommal, ha magad vagy a bizalom, akkor senki nem tud megtéveszteni. Gyanakvásod elvakít. Minél inkább gyanakszol, annál inkább átvernek. Ezután beigazolódik bizalmatlanságod, még jobban gyanakodni fogsz és még inkább átvernek!!
Ha magad vagy a Bizalom, senki nem tud becsapni. Mert tekinteted ereje elég... Amikor magad vagy a Bizalom, eltűnnek a korlátok. Ha ránézel egy emberre tudni fogod milyen szándékok vezérlik. Nem tudnak becsapni.
A kincset úgysem tudják elvinni tőled, mert az te magad vagy!

Féltékenység

A féltékenység az egyik legnagyobb és legravaszabb egoista trükk!!!
Amikor úgy érzed, hogy az az ember, akit szeretsz, figyelmével és szeretetével más felé fordul, a féltékenységedet különféle fokozatokban éled át. Pedig a szeretetben nincs féltékenység. A féltékenység soha nem a szeretetről szól, még csak nem is a másikról. Csakis rólad, a te kis egódról szól. Mint a halálesetnél érzett szomorúság. Amikor egy szeretted meghal, nem miatta sírsz, magadat gyászolod, mert neked rossz nélküle, te élsz tovább egyedül. Amikor féltékenykedsz, nem szeretsz. Mardosnak a kérdések, a kétség! A féltékenység, ugyanúgy, mint az agresszivitás- egy eltorzult energia. Mértékét nem lehet szabályozni! Hol vékony sugárban, hol vastagon, minden életet tönkretéve szabadulnak a világra. Egy féltékeny pasasnak nem kellesz. Aki féltékenykedik, annak nem te kellesz, mert neki csak egyvalaki fontos: önmaga. Ha a másik valóban fontos neked, nem féltékenykedsz. Ha valóban szereted, akkor a boldogsága örömmel tölt el. A boldog embernek nincs szüksége semmire. A Teljes ember élvezi az életet. A féltékenységnek nem lehet végét venni, de nem is kell harcolnod ellene, mert a Boldogság fényében eloszlanak nyirkos, szürke falai.
Ha elvárod, hogy a másik lemondjon az élet azon örömeiről, ami a te hűségképedbe nem fér bele.
Az ego lételeme az uralkodás, vágy beteljesülése érdekében rabbá tesz téged is. Így lesz egy csodálatos és természetes érzésből szado-mazo csatározás, és eltorzítja a legcsodásabb és legnagyszerűbb érzést, a Szerelmet! A szeretetben nincs lemondás. Csak az egod várja el, hogy a másik lemondással bizonyítsa szeretetét. Ha testestül- lelkestül birtokolni akarod szerelmedet- néhány hónap leforgása alatt előbújik belőled a diktátor, akihez képest Hitler ipari tanuló volt.

Romantika

A romantika a legcsodálatosabb találmány a földön. Nélküle nincs szerelem, mert együtt járnak, mint égbolton a csillagok. Ha megéled a szerelmet megszületik a romantika is: mint levesnek a fűszer, nélküle ehetetlen az étel, ízetlen az Élet. A romantika sosem tud kihűlni, mert az maga a láng!

Szerelem

Általában azzal az általános érvvel csapjuk be magunkat, hogy a szerelem vakká és süketté tesz. Ám ez nem igaz! A szerelmes jobban lát, mint a sas, és jobban hall, mit a denevér- csak figyelj belső hangodra!
SZERETSZ!!! Felfoghatatlan és érthetetlen az egész, de elmondhatatlan boldog minden pillanat. Valami leírhatatlan árad benned és belőled, valami megnevezhetetlen fény és frissesség illata leng körül. Fájdalomnak, szenvedésnek, nyoma sincs, az élet minden rezdülésében megéled a csodát. Az ízek édesebbek, a hangok mélyebbek, a színek teljesebbek, s noha az életed nem változik, mégis pontosan tudod, hogy nincs olyan akadály nehézség, amelyet ne oldhatnál meg könnyűszerrel. A férfi ott ül veled szemben. Csak nézed, meg sem bírsz szólalni. Kikapcsol az agyad és az együtt töltött pillanat minden beszédnél őszintébb és tartalmasabb. Csodálatosnak látod minden porcikáját, az érintését pedig annyira kívánod, hogy még a torkod is összeszorul. S noha minden pici sejted vágyik a férfira, nem birtokolni akarod, hanem eggyé válni vele. Belé akarsz bújni!!! Te ott ülsz a nővel szemben. Nem látsz senkit és semmit, csak befogadod a csodát. Nem bírsz gondolkodni, s noha a teste minden ívét, szíve összes érzését, szelleme legkisebb rezdülését is fel akarod fedezni, eszedbe sem jut birtokolni. Eggyé akarsz válni vele, hogy megéld a közös létpillanataitokat. Egymást!!
A szerelemben nincs forma, érzés, gondolat, nincs félelem, düh, aggodalom. Amikor a szerelem lángjában égsz, a szerelem óceánjának hűs hullámai között, nincs benned semmi, csak a tested, a mellkasodat szétfeszítő ragyogás. Egyszerűen képtelen vagy az ego ostobaságaira, mert a szerelem elrepít ebből a világból, és csak visz egyre feljebb, feljebb a felhők és a csillagok közé. A szerelem teljessé tesz! A legtöbbet hozza ki belőled. Átalakulsz!! Megváltozik a külsőd, az arcod megszépül, földöntúli ragyogás költözik mosolyodba, a mozgásod könnyeddé válik, légies leszel, éteri. Megváltozik a belsőd! Egod eloszlik a fényben, és azok az apróságok, amelyeket eddig észre sem vettél, most örömmel töltenek el. Megváltozik a szellemed is. Tudatod felszabadul, s noha egyetlen pillanatra sem gondolkozol úgy, mint korábban, mégis sokkal tökéletesebben oldod meg a problémákat. A rút kiskacsa leszáll a földre, de az égbe már a hattyú emelkedik. Abban a pillanatban, ahogy mindketten megélitek a ragyogást ,létre jön az , ami eddig még nem volt. Megszületik a korlátlan, valódi Kapcsolat. A szándék és akarat nélküli Kapcsolat.
A szerelem hatására eggyé váltok, valóban eggyé. Amikor szárba szökik benned a szerelem, mindenedet odaadod a másiknak. Odaadod a lényedet és cserébe megkapod a másikét. A szerelem maga az Adás. Ezért csak akkor vagy képes a szerelemre, ha van benned mélység, érzelem és tartalom, amelyet megoszthatsz vele.

Házasság

A szerelemnek nem kell házasság. Amikor szerelmes vagy, csak lángolsz, csak izzol a létezés gyönyörében. Nincs szükség összetartó kapocsra, mert egyek vagytok! A bizalomnak nincs szüksége biztosítékra, mert magatok vagytok a bizalom. Amikor a kapcsolatod formáját és a jövőt tervezgeted- a szerelem már eltűnt, csak az egód maradt, aki a másikat minél hasznosabban akarja használni. Amikor az ágyadban fekve a másik után sóhajtozol, amikor azt érzed belehalsz, ha nem lehet a tiéd, minden dráma, lelki tombolás, féltékenység, amelyet a szerelem jelének és kínjának tartasz, valójában csak az egod játéka és elfojtott érzelmeid tombolása és csak magadban forgatod a kést. Ha megéled és kitárod a szívedet, képes leszel adni. S abban a pillanatban nem az lesz a fontos, hogy mit csinál a másik, amikor nincs veled, hanem az, hogy mit csinál, amikor veled van!!!
Isten színe elé senki nem vihet. Amikor szerelmes vagy, nincs is szükség kalauzra, mert akkor már ott vagy! Ha 2 szív egymásra ragyog, Isten bennünk van. Akkor már Istenben vannak.

Számunkra ez egy igazán különleges nap!
S ezért gondoltam arra, hogy megosztok veletek néhány gondolatot..
Legyetek boldogok, merjetek szeretni!!!
Ez a legcsodálatosabb érzés az életünkben...
Nekünk sikerült........rátaláltunk egymásra, az igaz odaadó érzelmekre, arra a csodálatos lelki nyugalomra, BOLDOGSÁGRA, amiben sosem volt részünk. Egymás legféltettebb kincsei lettünk!
A legszebb és leírhatatlan érzés a világon- ha két ember hosszú idő után is tud csak a másiknak ragyogni!!!
S ezt kell táplálni az odaadással, törődéssel, szeretettel, szerelemmel, figyelemmel! Mindig! Minden nap, minden órában.
S ha érzed, hogy van valaki, akinek te vagy a legfontosabb, a te mosolyod, boldogságod- soha nem tudsz meszünni ragyogni!!!!

 
 
0 komment , kategória:  A NŐ  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47938 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 792
  • e Hét: 5675
  • e Hónap: 24757
  • e Év: 24757
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.