Belépés
bordat.blog.xfree.hu
--A jó sors szerzi;a balsors próbára teszi a barátokat-- A szorgalom hatalmas támasz a középszerű tehetség részére is borda tibor
1951.11.12
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 110 
Igazi vérfürdő:
  2018-08-18 20:21:43, szombat
 
  több mint 180 bálnát gyilkoltak le a Feröer-szigeteken

Horrorisztikus látvány, amikor a tengerben hömpölyög a vér. Annyira nem tűnik valóságosnak, hogy már-már azt hihetnénk, az egész csak egy ügyes Photoshop művész alkotása. De sajnos ez a szomorú valóság. bálnamészárlás az egész világot megrendítette, holott egy minden éves megtartott szokás a dán fennhatóság alá tartozó szigeten. A brutális hagyományt ,,Grindadrápnak" hívják a helyiek, és minden nyáron megtartják. Ilyenkor többezer bálnavadász a Feröer-szigetek környéki bálnákat lemészárolja, hogy a téli hónapokra legyen mit enniük a helyi lakosoknak.Még gyerekek is részt vesznek a vérontásban, a legfiatalabb résztvevő idén 5 éves volt. A 22 éves Alastair Ward éppen rosszkor ugyan, de meglátogatta a szigete, hogy megünnepelje a sikeres államvizsgáját, amikor beleütközött egy nagyobb csoportba a tengerparton.

Éppen sétáltunk a parton amikor egy család odarohant hozzám, és azt mondta, hogy nagyon szerencsés vagyok, jön egy bálna. Azt hittem csak egyet kifogtak, de egyre több hajó érkezett be az öbölbe. El sem tudtam hinni, mennyi bálna volt ott. Beterelték őket az öbölbe, az evezőjükkel döfködve tartották irányban az állatokat. Amikor már elég közel voltak, az egész város egy emberként rohant ki a vízbe, és elkezdték lekaszabolni őket. Még a gyerekek is. Mi csak ültünk ott némán és idegesen

A vérengzésben több mint 180 bálna pusztult el a Sandav Gur öbölben, és szinte az egész tengert vörössé festette a bálnák vére

Ez már borzalom
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Nyolcan megerőszakoltak egy vemhes kecskét
  2018-08-08 16:38:32, szerda
 
  az állat másnap elpusztult.
Van Indiában egy falu, Mewat megyében, úgy hívják, hogy Maroda. Ott él Aszlup Kán, a teherautósofőr is. Még múlt szerda éjjel, jó 11 óra tájékán föltűnt neki, hogy a házához tapasztott kis istálló ajtaja nyitva áll.
Aszlup Kánnak egykoron 5 kecskéje volt abban az istállóban, de abból mostanra 4-et már elloptak. Így hát nagy fölindulás keltette hatalmába, mikor látta a tárva álló ajtót. És valóban, benézve azt látta, hogy az utolsó állatának is nyoma veszett.
Fölserkentette a falu számos lakóját, mentek az utolsó kecske keresésére. Egyszeriben rá is bukkannak az állatra, akin 3 férfi csillapította nemi gerjedelmét éppen.
Míg ketten az állatot fogták le durván ütlegelve, addig egy társuk önmagát veszejtette el a kérődző testének nyílásában. Régről ismert lókötő volt mindhárom jómadár! Korábban tömlöcben is senyvedtek, hiszen motorkerékpárt és tehenet is loptak már a hétpróbás zsiványok.


LinkA falusiak jól el is verték őket, azok meg óbégattak, hogy hát nem is ők kezdték, hiszen előttük már 5 atyafi is kedvét lelte és magját ontotta a kecskében.
Aszlup Kán hazaterelte állatát, ki azonban búskomorságnak adta fejét. Nem mozdult, nem evett, véres volt a vérnöszők ütlegelésétől. Csak feküdt mozdulatlan.
Közben a kecske egyik alkalmi szeretője még visszamerészkedett Aszlup Kánhoz, hogy gúnyolódjék. Mondta, ellopja ő azt a kecskét megint, meg hogy milyen gyönge az a jószág, hogy még ezt sem bírja. Aszlup Kán megütötte, mire elsomfordált.
Másnap este hatra aztán szegény pára kilehelte a lelkét. Ez már elég fájdalom volt Aszlup Kánnak és a falu jóravaló népének, és a rendőrséghez fordultak följelentéssel. A rendőrség ki is szállt, és 8 férfit elő is állított, kiket mind azzal vádolnak, hogy nemileg részt vettek a kecske ellen tett erőszakban.
Megvizsgálta a kecskét egy boncnok is, ki hamar észrevételezte, hogy az emberbőrbe bújt bakok egy vemhes példányon élték ki vágyukat, kinek gidái méhében már 50 hete gyarapodtak.

A boncnok kenetet vételezett a kéjencek áldozatából, s azt megküldte egy nagyvárosi laboratóriumba. Ott majd megállapítják, pontosan hányan és kik lehettek azok, kik test szerint is megismerték Aszlup Kán utolsó kecskéjét, annak élete utolsó éjjelén./i]
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Túl drága egy szolgáltatás
  2018-08-02 19:03:48, csütörtök
 
  ezért titokban lefilmezte, ahogy egy prostituálttal szexelt.,


Egy férfi, akit azzal vádoltak, hogy rögzítette, ahogy szexelt egy prostituálttal, azzal védekezett, hogy azért tette, mert nem engedheti meg magának, hogy máskor is fizessen a szolgálataiért.

A meg nem nevezett harmincéves férfi egy motelben hozta össze az egyórás találkát s nővel. Egy weboldalon talált rá, ahol nem csak azt lehet megnézni, hogy ki milyen szolgáltatást nyújt, hanem fel vannak sorolva azok a cselekedetek, viselkedések, amik tiltottak. Ezek között volt a filmezés.

Végül este 9-kor találkoztak még június 20-án. Elkezdtek szexelni, aztán 15 perc múlva a nő arra lett figyelmes, hogy egy kabát alá elrejtett telefon kamerája éppen az ágy felé néz. A prostituált erre abbahagyott mindent, felkelt, és megragadta a telefont. A férfi először tagadta, hogy videót készített (ügyes, tesszük ezt mi hozzá), és visszakérte a mobilt. A nő viszont nem adta, sőt még a rendőröket is felhívta.
A rendőrségnek aztán már nem tagadta, hogy videózott, és azt mondta:

Azért rögzítettem a felvételt, mert később meg akartam nézni, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ezt csináljam és fizessek állandóan érte.
A férfit bűnösnek ítélték, a nőnek ki kell fizetnie 300 új-zélandi dollárt, 56 ezer forintot, de más büntetést nem kapott.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Töbmilliós kárt okozhatott Hajdú Péternek a gyújtogató
  2018-07-30 19:38:22, hétfő
 
  Szombatra virradóra megpróbálták felgyújtani Hajdú Péter műsorvezető törökbálinti éttermét, a Like Bisztrót. Azt eddig is lehetett tudni, hogy a lángok csak a teraszt érték el, az éttermet nem. A Blikk most megtudta egy neve elhallgatását kérő informátortól, hogy állítólag így is többmillió forint lehet a kár, ami Hajdú Pétert érte.

Úgy tudom, hogy kristálytisztán látszik a videón az elkövető. Először csak egy autó tűnik fel a felvételen, abból szállt ki egy férfi. Ő ment oda az étteremhez, majd tüzet gyújtott. Amikor úgy látta, hogy elég nagyok a lángok, visszasietett az autóhoz, beült és gyorsan elhajtott. Azt nem tudni, volt-e más is az autóban"
- mondta az informátor, aki még azt is elárulta, hogy a hajnali nagy esőzésnek köszönhető, hogy nem terjedtek tovább a lángok. A Blikk úgy tudja, hogy Hajdú Péter nek nincsenek haragosai, így nem tudni, hogy kinek állhatott érdekében kárt okozni a tévés producer éttermében.

AZ ÉRDI RENDŐRKAPITÁNYSÁG RONGÁLÁS GYANÚJA MIATT, ISMERETLEN TETTES ELLEN INDÍTOTT NYOMOZÁST.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Rossz hírt kapott Gyárfás Tamás
  2018-07-24 19:12:13, kedd
 
  Másodfokú döntés az úgynevezett Fenyő-ügyben: 200 millió forintra emelte másodfokon a Fővárosi Törvényszék a Gyárfás Tamás ügyében elsőfokon megállapított óvadék összegét.
A rendelkezésre álló adatok szerint Gyárfás Tamás megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy megbízta P. T.-t, ölesse meg Fenyő Jánost. Bizonyítottság esetén a gyanúsított cselekménye felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének a megállapítására alkalmas - olvasható a bírósági közleményben.

Az elsőfokú bíróság - a terhelt bűnügyi felügyeletét fenntartó és a 100 millió forintos óvadékot megállapító - határozatával szemben az ügyészség jelentett be fellebbezést. Indítványában az ügyészség egyrészt arra hivatkozott, hogy a gyanúsított személyi körülményeiben nem következett be olyan változás, amely megalapozná a kényszerintézkedés szabályainak enyhítését, másrészt azzal érvelt, hogy a terhelt bevallott vagyonára figyelemmel az óvadék összege nem alkalmas a gyanúsított eljárási cselekményeken való jelenlétének biztosítására.A Fővárosi Törvényszék döntése szerint az elsőfokú bíróság végzése túlnyomórészt megalapozott, indokai helytállóak. Az elsőfokú bíróság helyesen állapította meg, hogy a gyanúsított személyi szabadságának bizonyos fokú korlátozása továbbra is indokolt, mert megalapozottan feltehető, hogy a terhelt a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, például megszökne vagy elrejtőzne.A másodfokú bíróság szerint azonban az óvadék mértékének meghatározásakor különös figyelemmel kell lenni a gyanúsítás tárgyát képező bűncselekmény tárgyi súlyára, a gyanúsított személyi körülményeire és vagyoni helyzetére. A gyanúsított által bevallott vagyon és az általa óvadékként felajánlott összeg alapot szolgáltat ahhoz, hogy az óvadék elsőfokon megállapított mértékét a Törvényszék megemelje. Mindezek alapján a másodfokú bíróság az óvadék összegét 200 millió forintban határozta meg, amely összeg így már arányban áll a gyanúsított vagyoni viszonyaival és megfelelő biztosítékul szolgál a bűnügyi felügyelet szabályainak megtartásához is.

A Fővárosi Törvényszék 2018. július 23-án meghozott másodfokú végzésében az óvadék összegének megváltoztatásán túl a Budai Központi Kerületi Bíróság elsőfokú döntését egyebekben helybenhagyta.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Nem voltak hajlandók vizet adni a vakvezető kutyának
  2018-06-24 17:58:35, vasárnap
 
  A Sydney-ben található Caffe Nero kávézó vizsgálja az ügyet, miszerint egyik dolgozójuk megtagadta egy vak férfi kísérő kutyájától a vizet. A férfi elmondta az Exmouth Journalnak, hogy külön tájékoztatta a személyzetet arról, hogy kutyája vakvezető, de így sem voltak hajlandók segíteni.
Megdöbbentem. Minden kutyának adni kellene inni, főleg ilyen melegben, ráadásul az enyém dolgozó eb


A Guide Dogs szóvivője, Clive Wood elmondta:

,,Nagyon kiábrándító, hogy a Caffe Nero munkatársai nem voltak hajlandók egy kis vizet adni a kutyának. Csalódás, hogy a kiszolgálás szintje alacsonyabb a vártnál, annak ellenére, hogy nemzetközi láncról van szó."

A Caffe Nero szóvivője így reagált az őket ért vádakra:

,,Tudunk az incidensről, és jelenleg is vizsgáljuk, mi történt. Teljes mértékben lehetővé tesszük a vakvezető kutyák belépését az összes üzletünkbe. Szabályzatunk nem tiltja, hogy a segítő kutyák vizet kapjanak, de egészségügyi és biztonsági okokból üzleteink edényei nem használhatók erre a célra."
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Rendőrségi bizonyíték lett Tvrtko videója
  2018-06-13 19:18:27, szerda
 
  Megdöbbentő jelenetre lett figyelmes Vujity Tvrtko egy budaörsi áruházban vásárolgatva
Alig pár méterre a műsorvezetőtől két férfi heves szóváltásba keveredett, majd egymásnak estek. Az ATV riportere elsőként hívta a rendőröket - addig azt ugyanis senki nem tette meg -, illetve felvételt is készített a jelenetről. A verekedésben az egyik fél megsérült, úgy tudjuk, felrepedt a szája, az elkövető pedig egyszerűen kisétált az áruházból, őt a rendőrök Tvrtko felvételei segítségével körözik.


A kisfiamnak szerettem volna szalámit és tejet venni, amikor meghallottam a vitát. Alapvetően egy mit nézel, te mit nézel típusú beszélgetés zajlott a felek között, már ha ezt lehet beszélgetésnek nevezni - kezdett bele Tvrtko.

A két férfi egy áruházban csépelte egymást.
Szinte pillanatok alatt elszabadultak az indulatok, komoly verekedésbe torkollott a szóbeli vita, amelybe a két férfi barátnői is belekeveredtek. Amikor a sértett barátnője elkedzett volna videózni, az elkövető kedvese is beszállt, aki egy mozdulattal vágta földhöz a lányt. Ekkor már a fiú szájából ömlött a vér, a verekedés hevében pedig betört két hűtő ajtaja. Megérkeztek a biztonsági őrök is, de olyan vehemens volt az egész, hogy arra kértek mindenkit, ne avatkozzon bele, ugyanis tartottak a további sérülésektől Vujity Tvrtko, aki elsőként hívta a mentőket és rendőröket, majd hogy könnyebb legyen azonosítani a férfit, készített egy rövid felvételt is a jelenet végéről.Kiderült, jobb is ez a felvétel, mint az áruház biztonsági kamerája, így azok után, hogy tanúként kihallgattak a rendőrök, elkérték azt, hogy annak segítségével adjanak ki körözést. Az egész ügy számomra azért érdekes, hogy utánajárjunk, mennyire tud a magyar indulatokat kezelni, ezért a szerda esti Egyenes beszédben éppen ezzel a témával foglalkozunk - jelentette ki a műsorvezető, aki hozzátette: a sérült fiatalemberről később kiderült, hogy ugyan amerikai focizik és bokszol, de annyira megütötte a másik, hogy csak ülve volt képes a rendőrök kérdéseire válaszolni.

- Azt mondta, nem tudja, miért esett neki a másik. Egyszerűen ismerősnek tűnt neki, ezért hosszabban megnézte és már el is kezdődött a vita és a verekedés.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Döbbenetes fordulat a bíróságon
  2018-06-05 22:22:37, kedd
 
  börtönre ítélték Növényi Norbertet .
Ítéletet hirdettek a Fővárosi Törvényszéken Növényi Norberték milliárdos adócsalási ügyében.
Növényi Norbert az ügy hetedrendű vádlottja. A bíróság bűnösnek találta őt kétrendbeli adócsalásban, illetve háromrendbeli magánokirat-hamisításban, amely bűncselekményekben bűnsegédként vett részt. Ezért a bíróság halmazati büntetésként 3 év 4 hónap börtönbüntetésre ítélte, valamint 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Emellett Növényit a bíróság 136.186 forint bűnügyi költség megfizetésére kötelezte. Az ítélet nem jogerős.

A 8 éve húzódó milliárdos csalási ügyben már többször is volt tárgyalás az elmúlt években.A vád szerint fiktív számlákkal másfél milliárdnyi adót csaltak el a vádlottak. Az olimpiai bajnok azután keveredett az ügybe, hogy az elsőrendű vádlott munkát adott neki. És bár Növényi állítólag csak reklámarc volt, a vád szerint észt vett üzleti döntésekben is, így az ügy hetedrendű vádlottja lett.

Növényi a börtönbüntetésen kívül is igen sokat bukott, hiszen olimpiai életjáradékát már az ügy kirobbanása után felfüggesztették, azaz egyetlen fillért sem kapott 8 éve aranyérme után.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Megrángatott és leordított egy 17 hónapos kisfiút egy rendőr
  2018-04-29 18:21:11, vasárnap
 
  Bíróság előtt kell felelnie tettéért annak a rendőrnek, aki megrángatott egy 17 hónapos kisfiút egy baranya megyei iskola udvarán.
A törzszászlósként dolgozó férfi kislányával volt az általános iskola udvarán, rajtuk kívül egy babakocsiban ülő, alig másfél éves kisfiú és édesanyja tartózkodott ott. A rendőr kislánya odament a babakocsis gyermekhez, aki erre meghúzta a lány haját.


Ne törődj vele, ez egy buta fiú - mondta az apa a kislánynak, aki ezután ismét közelebb lépett a kicsihez, aki pedig ismét meghúzta a lány tincseit.
A rendőr erre annyira bepöccent, hogy megszorította és megrángatta a kisgyerek karját. "Mit csinálsz, te hülyegyerek?" - üvöltötte a kisfiúnak.
Végül a gyermek anyja vetett véget a bántalmazásnak, rákiabált a rendőrre. A férfi ezután elhagyta az udvart, de kifelé menet hátrakiabált, hogy "rendőr vagyok és az is maradok".
A 17 hónapos kisfiú 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett testi sértéssel vádolják
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
Egy dohánybolt kamerája újabb botrányos esetet vett fel.
  2018-04-16 19:13:18, hétfő
 
  Hanggal nézd, érdemes Egy dohánybolt kamerája újabb botrányos esetet vett fel
Egy újabb bizonyíték arra, hogy a dohányboltban dolgozók minden nap veszélynek vannak kitéve. Köszönhetően annak az okosan meghozott törvénynek, miszerint az összes trafik ajtaját és kirakatát le kell sötétíteni, kívülről nem lehet belátni, ezért bent bármi megtörténhet. Sorra olvassuk a híreket a trafikrablásokról, múlt héten a 22 éves eladó lányt meg is ölte a nem normális rabló.Link
Így kell vásárolni egy trafikban...
Éljenek a köcsögök!!!!
Ezen a felvételen csak annyi történik, hogy egy láthatóan nem józan kölyök betántorog a trafikba, és jól nevelt fiatalember módjára megveszi amit szeretne. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de teljes mértékben megértem, hogy a hölgy nem bírja tovább idegekkel és elküldi a jó édes anyjába a srácot. Mi lett volna, ha csak ketten vannak bent az üzletben, és nincs ott a másik férfi? Rendkívül veszélyes éjszaka a trafikban dolgozni, mert ilyen és ennél durvább atrocitások érhetik az eladókat, főleg, hogy nagy részük nő, akik nem tudják megvédeni magukat.
 
 
0 komment , kategória:   BŰNÖK és BŰNELKÖVETŐK   
     1/12 oldal   Bejegyzések száma: 110 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32770 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 172
  • e Hét: 5212
  • e Hónap: 23299
  • e Év: 23299
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.