Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Tanuljatok szívetek szerint...
  2013-01-03 15:53:32, csütörtök
 
 
Jézus a szívbéli tanulásról

Tanuljatok szívetek szerint...


A tanulás fejleszt titeket. Velejárója az, hogy tudatosodtok, ismeretetek és látókörötök tágul.
A tanulás előrevisz titeket, de arra vigyázzatok, hogy a tanulnivalót mind be kell fogadjátok. Le kell ülepedjen bennetek, hogy javatokra váljon. Ne legyetek túl gyorsak... Néha meg kell állnotok, megérteni.


Tanulással az úton haladtok, mindent mit megértetek egy lépés utatokon a tudatosulás, az ébredés, a Teljesség felé.
Azt tanuljátok, mi érdekel bennetek, mert arra van irányultságotok és az kell felébredjen lelketekben. Ha valami iránt érdeklődést mutat szívetek, tanuljátok azt, mert ti megérzitek, hogy részetekké akarjátok tenni, így a tiétek.

Minden tanulás, öröktől való tanítás. Mindent, mit megtanultok bennetek van s rá lelketekben kaput nyittok.

Mikor idejöttetek elzártátok azt mire nincsen szükségetek, ne befolyásoljon titeket utatokon, hogy a döntéseket mindig az adott szintnek és tudásnak megfelelően hozzátok.
De ha megértetek és tovább akartok lépni, erre lehetőségetek nyílik. Ha kéritek, akarjátok, és érte a tanulás energiáit mozgósítjátok, megnyílik a Tudás kapuja előttetek és feltárul mindaz, amire itt most szükségetek van.

Ezért tudjátok! A tanulás olyan energia, mi bezörget a Tudás kapuján, hogy megnyissa azt. A tanulás felébreszti bennetek azokat a kódokat, amire megnyílik ez az ajtó.
Beléphettek és Tudásotokat újra magatokhoz vehetitek. Feltárhatjátok, mit eddig rejtegettetek!

Ezért figyeljetek arra, mire van késztetésetek, mert arra az ismeretre van szükségetek. Azt tanuljátok hát, mi érdekel benneteket és keressétek a vezető jeleket. Mert mindig angyalaimat küldöm el hozzátok, hogy segítsenek, és a tanulás útjára benneteket rávezessenek, mutassák meg, ez a tudás az, mi téged érdekel. Ez az, ami a kaput megnyitja neked.


Hát álljatok mindenhez érdeklődéssel és figyeljétek meg, részetek-e... mert megérzi azt szívetek.

A tanulás - fejlődés.

Velejárója a tudatosulás és az ébredés. Tanulni, fejlődni, tudatosodni jöttetek. Hát tegyétek azt, amit szerettek! Mindenhez álljatok úgy, hogy tanulhattok belőle és figyeljétek mi az, mi megragad bennetek, amin elkezdtek gondolkodni - vissza-visszatér emléke.


Tudjátok, ez azért van, mert tanulásotok van vele...

Hát keressétek, hol tanulhattok róla, és ne álljatok meg az első nem szóra, hanem keressetek tovább és meglátjátok, kezetekbe adom tudásotok.
Tanuljatok, mert az vezet titeket! Akarjatok tanulni és legyen hitetek, mert minden mi történik, tanít benneteket!

A tanulás olyan energia, mely megnyitja a Tudás kapuit és beléphettek oda, mi nektek a Tudás Csarnoka!

Tudatosodjatok a tanulással és legyen hozzá erőtök s hitetek, mit most reátok sugárzok!


Áldásom rátok.

Jézus

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

Link
 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Forgatókönyv az átminősülésre
  2011-09-05 20:22:49, hétfő
 
 

Egy lehetséges forgatókönyv az átminősülésre
2011.09.05
Az átminősülés egyik forgatókönyve


Meditációmban egy olyan térre vittek, ahol megmutatták a Föld felemelkedésének egyik lehetséges variációját.

Ez a látomás magának a Föld átminősülésének folyamatát tárja fel, megmutatva azt, milyen összehangolt, pontos és megtervezett szellemi munka szükséges minden változáshoz.

Megpróbálom hitelesen átadni, de mikor leírom a szavakat látom, hogy nem tudja a leírt dolog visszaadni teljesen az isteni Valóságot.

Ez a forgatókönyv az emberi tudatosság azon szintjén történik, amikor már képesek vagyunk félelmeink fölé emelkedve az Akaratot elfogadni. Ennek a menete és ideje változhat tudatszint és felkészültség szerint.
A szellemi segítők folyamatosan figyelnek és az adott helyzetnek megfelelően korrigálnak, de ha belegondoltok, nem véletlen ez a hatalmas spirituális robbanás és rezgésszint emelkedés az elmúlt 30 évben.

Az átmenet azért zajlik folyamatként és nem egy pillanat alatt, mert újra kell strukturálódnia azon rendszereknek, melyek az Új Föld dimenzionális terét ,,tartják".

A lehetséges lépések:

- Első fázisként egyfajta ,,álomba" ringatnak mindenkit - ez lesz az elsötétítés. Erre azért van szükség, mert a Fény, ami itt tartotta a galaktikus rendszert, fokozatosan kivonódik a helyről. Kicsit olyan, mintha kiradíroznál valamit a papíron és újrarajzolnád... Ezért kell Önmagunk Fényét megtalálnunk, mert nem a rendszer fog már minket tartani, hanem mi saját magunkat!
Ez lehet, hogy kicsit furcsán hangzik, de nem félelmetes. Egyszerűen arról van szó, hogy fel kell ismernünk Önnön nagyságunkat és képességeinket. Bármi történik is velünk, szeretettel elfogadva és megértve tudjuk csak nyugodtan megtenni mindazt, amire vállalkoztunk. Előtte mindenkit a neki megfelelő módon felkészítenek feladata szerint arra, mit kell majd tennie. Belül mindenki érezni fogja a szerető bizonyosságot. A félelmek és kétségek csak addig tudnak irányítani bennünket, amíg mi azt hagyjuk, hiszen ezek nem az isteni Fény, hanem a saját teremtményeink, egos képeink.
Biztos lehetsz benne, ha szeretettel, figyelve és elfogadva jársz szellemi utadon, pontosan tudni fogod, mikor és miért történnek a dolgok...és részese lehetsz egy univerzális csodának, melyben számtalan angyal, fénylény, mester, galaktikus segítő vesz részt veled együtt, és melyet maga Teremtőnk, Mennyei Atyánk áldó keze irányít.


- Azt mutatták, hogy ezután, mikor a Fény elkezd a dimenzionális tér szélére húzódni, mint egy védőburok (egyfajta Fény-merkabát alkot), és a Föld körüli Krisztusháló szépen lassan ,,szertefoszlik", azaz a maga itteni dimenzionális rezgésében megszűnik. Kivonja energiáit a struktúrából és ,,megszünteti" az általa tartott térrezgést. Ezt egyfajta hideg, elhagyatott érzésként észleltem, miközben a forgatókönyvet néztem. Olyan érzésem volt, mintha védtelenné vált volna a bolygó egy pillanatra, de ez csak érzésben jelentkezett, mert figyeltem végig a segítőket körben állni. Láttam azt is, hogy számtalan Fénysegítő dolgozik folyamatosan az ,,átteremtésen". Az atyai fényburok továbbra is körülvette a dimenziót és az egész galaktikus teret, de ez már nem a Fényt hivatott árasztani, hanem a rendszert áthangolni.

- A következő fázisban azt mutatták, hogy a Háló áthelyeződik az Új Föld dimenziójába és a már ott létező szellemi mintába belehelyezkedve elkezdi magát kiépíteni az isteni Tervnek megfelelően (az Új Föld már létezik szellemi mintaként a Teremtés azon helyén, ahová emelkedik a többi rendszerrel együtt, de a belehelyezkedést energetikailag és teremtésileg is létre kell hozni). A Háló itt egy kristályrács-szerkezettel a Szeretet-mintázatot építi ki, egyfajta fluid energiából. Ez lesz az egyik tartópillére az Új Föld energetikájának.


- Először a Háló csak ,,láthatatlanul" kezd rezegni az emelkedett térben, hogy a teret teljesen áthassa a megnyilvánulás erőivel.

- Mindeközben a Föld további részei minősülnek át és a Földmag-háló rezeg feljebb ugyanúgy egy emelkedettebb erőbe, mit a Krisztusi energia. (Ez a Háló a Föld központi szívmagja, Földanya kristályszíve körül dobbant a Krisztushálóval összhangban és Földanya tisztulásának megfelelően küldte az emberi energiarendszerbe is az összehangolás rezgéseit.) Olyannak láttam, mintha ez az energetikai háló egyszerre csak ködszerűvé válna, és lassan elhalványulva párologna el, minősülne át. E dimenzió számára láthatatlanná válik és áthelyezkedik egy új energiamenőséggel az Új Föld emelkedett terébe a központi mag köré. Hasonlóan veszi fel a szellemi teret magára, ahogy a krisztusi háló tette és először itt is csak láthatatlanul, de berezgi a teret.


- Mindeközben a Földet továbbra is tartja az atyai védelmi rendszer!

- Mikor ezek a rendszerek az új helyükön ,,stabilizálódtak" (ez földi idő szerint kb. 1-1 nap), a Föld is átstrukturálódik. Földanya és a Földszellem összekapaszkodva egyfajta spirális táncba kezdenek, amivel a bolygót új helyére emelik. Ezt hasonlóan láttam, mint a többi rendszert: a Föld elhalványodik, mintha a teremtő Fény kivonódna belőle és a helyén egyfajta ,,üres tér" keletkezik. Ez a tér tisztulni kezd, és a helyét újraépítik az angyalok.


- Az új Föld energetikai rendszerében a Krisztusháló (Fénykristály-háló) új tere elkezd láthatóvá válni és megnyilvánulni... megteremtődött a hely.

- Ugyanez történik a Földmag-háló rendszerével is... létrejön a Szív-középpont.


- A Föld pedig egyfajta spirális pályán felemelkedve, lassan, a már őt tartó rendszerek közepébe helyezkedve megnyilvánul új helyén. A Földmag-háló és a krisztusi rendszer kristálytere befogadja és Fénnyel telíti át. A rendszerek összekapcsolódnak és egy teremtő Fényszikra beindítja kristályarany fénnyel a Létezés Új Életterét.

- Ezzel az ÚJ isteni REND életbe lépett és a Törvények beiktatták az Új Földet és lakóit. (3. nap)

A meditáció alatt a lelkeket, akik a Földdel együtt emelkednek nem mutatták, de kérdésemre elmondták a tanítók, hogy a kialakult emberi Fénytest struktúrák képesek a Föld átalakulását követni és új dimenzióba vele együtt átlépni. Ezért van az ,,altatás" folyamata, hogy az átminősülés tudati irányítását ne zavarja meg az esetleges félelmek rezgése.

Aki nem képes követni a rezgésszintet és az emelkedést, az az álomból a köztes térben ébred, ahol lelkét megtisztulni és regenerálódni viszik a fénylények....

Köszönöm a tanítást....

Pusztai Orsi
(kristálycsakra) 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
2011.aug.-lépéseink a szeretet
  2011-08-21 20:23:28, vasárnap
 
 

2011. Augusztus - Lépéseink a Szeretet Útján

A hónap mantrája:
MINDAZ AKI VAGYOK ÖSSZEKAPCSOL ENGEM
A SZERETET ÚTJÁN EGYSÉGBE ISTENNEL!

Ez év augusztusa mozgalmas időszak, mely megpróbálja hitünket és szeretetünket. Olyan próbák sora áll elénk, melyekben bizonyíthatjuk, képesek vagyunk az eddig tanultakat alkalmazni és szeretettel tenni. Lesz ebben a hónapban olyan időszak, mikor kicsit magunkra leszünk utalva és a szellemi világok csak szeretettel figyelik ténykedéseinket. Lesz olyan időszak is, mikor pihenésre és önelemzésre lesz szükségünk, hogy beépülhessenek az eddig tanultak, és bizony lesznek erős, felkészítő napok is, mikor intenzív energetikai beavatások várhatóak. Ekkor önmagunkért kell tennünk.

A hónap végül is megérteti velünk, hol is tartunk most a fejlődésben. A régi dolgok már elkezdtek lebomlani bennünk és körülöttünk, de az újak csak tiszta, szeretetteljes elfogadással léphetnek be az életünkbe. Hitünkre most nagy szükség lesz, hogy mindenben és mindenkiben észrevegyük a nekünk felkínált lehetőségeket és befogadhassuk azokat. Így válik részünkké Új Világunk!

Jézus szerint az Augusztus hitet és szeretetet próbáló időszaka az évnek:
Ebben a hónapban nehéz felismerések várnak azokra, akik még mindig nem tudnak elengedni. A ragaszkodás ugyanis megkötő, lehúzó energia. Ami hozzánk tartozik önmagáért/önmagunkért a részünk. A Minden részeként, a Mindenség minden része a miénk: a Teljességben nincs megosztottság, az csak a ragaszkodásban létezik. Az engedés felismeri minden egységét és összetartozását. Mi értelme lenne bizonygatnod, hogy minden hajszálad hozzád tartozik, hiszen belőled nő ki. Nem a tárgyaink, vagy a környezetünk határoz meg minket, mert mindez általunk létezik és alakul, nélkülünk tárgyaink sem lennének.
Rá kell döbbenjünk és el kell fogadnunk, hogy mindenki és minden addig része az életünknek, míg általa tovább fejlődhetünk és utunkon járhatunk. Ha szeretettel üdvözlünk és engedünk el mindent az élet velejárójaként értelmezve a történteket, a birtoklási vágy nehezékei nem húznak lefelé többé.
Bizonyosságunk: minden a Szeretet útján halad, ha engedem!


Ebben a hónapban akkor léphetünk tovább, ha felismerjük Önnön egységünket. Nem másban, vagy másnak élünk, hanem Önmagunk kiteljesedéséért és Lényünk teljességének felismeréséért.
Mi vagyunk életünkben a Közép-pont. Akár hisszük, akár nem, minden belőlünk indul ki. Minden érzés és gondolat. Minden vágy és cselekedet. Minden Fény és Szeretet.

Sokszor szoktam mondani, hogy a legnagyobb gát bennünk a mohó akarat. Mindent azonnal és látványosan akarunk. Ez az akaratosság, azonban épphogy akadály a megvalósulás útján, mert görcsössé tesz bennünket, és nem tud végigáradni rajtunk a beteljesülés.

Ami a megoldás: AKARJON BENNED ISTEN, TE PEDIG CSAK HAGYD, HOGY ÍGY LEGYEN!

Csak engedd, hogy az isteni Akarat vezéreljen. Saját akaratodat helyezd Istenébe és legyen az Ő Akarata a tiéd!
Ez a legcélravezetőbb dolog amit tehetsz, hiszen Isten mindenkinek a legjobbat akarja, azt ami az embernek a legjobb! Akkor miért is akarnál te mást?
Ne keverd össze a szabad akaratot a szabadossággal. A szabad akarat enged, a szabadosság ragaszkodik, bármennyire is az ellenkezőjét hirdeti. Ragaszkodik saját elképzeléseihez.

A szabad akarat átengedi a terepet az isteninek és ezzel a Gondviselésre bízza magát. Saját vágyait és céljait felajánlja a Kegyelemnek és szeretettel hiszi, minden az isteni Akarat szerint alakul. Így is van!
Ez nem azt jelenti, hogy ezután aztán már ne tegyél semmit, csak várd a sült galambot.

Itt a Földön emberként a cselekedeteid által válsz teremtővé. A kérdés csak az, mi mozgatja a cselekedeteidet? Az isteni-, vagy az emberi akarat?
Jó, ha a kettő - EGY! Akaratodat Istenébe helyezve, Ő általad akar. Ekkor cselekedeteidet a Gondviselés vezeti és a Szeretet útján lépdelsz.

Nagyon fontos, hogy ebben a hónapban a Türelem isteni erénye mindig vezéreljen minket. Sok olyan helyzetben lesz részünk, melyet türelem nélkül nem tudunk helyesen értelmezni és megoldani.

A türelem arkangyala Gábriel, aki az édesanyáknak is segít, hogy gyermeküket türelemmel és szeretettel várják, neveljék. Fordulhatunk hozzá útmutatásért.
Szűzanya szintén nagyon sok türelmet tud nekünk adni, ha kérjük őt.
Földanya pedig tulajdonságaink megértésében és változásában segíthet minket. Ő az, aki feladatainkhoz szükséges emberi tulajdonságaink fejlődésében vagy éppen azok elengedésében segíthet minket.
Mikor már egy tulajdonságon keresztül megtanultuk hibáinkat és erényeinket felismerni, akkor kérhetjük Földanyát, vegye el tőlünk a már számunkra nem tanító tulajdonságot, és a helyét pótolja azzal, amire szükségünk van.

Ha türelmetlen vagy, kérd meg Földanyát, hogy vegye el tőled ezt a tulajdonságot, vagy ha még tanulnod kell általa, akkor csökkentse annak intenzitását benned.

Csukd be a szemed és kösd össze szívedet Földanya szívével egy fényszálon keresztül. Küldj Földanyának szeretettel hálát a segítségéért, és kérd meg, segítsen elengedned a türelmetlenséget. Kérd, vegye el tőled, vagy csökkentse benned ezt a tulajdonságot.

Drága Földanya, szeretettel kérlek, segíts megszabadulnom a számomra hátráltató türelmetlenségtől. Visszaadom neked mindazt, ami már nem szolgálja fejlődésemet, helyét kérlek, töltsd fel azzal az energiával, amire szükségem van. Köszönöm.


Egy rövid kis fohásszal magadba hívhatod a Türelem energiát.

Türelem arkangyala Gábriel és édes Szűzanyám!
Kérlek benneteket, töltsetek fel engem a számomra szükséges fénylő, isteni erénnyel, a Türelem energiával, hogy segítse megértenem mindazt, ami történik velem és útmutató legyen feladataimban.
Köszönöm.

Most pedig csak nyisd meg magad a fénynek és engedd, hogy feltöltsön.
Minden ami történik velünk, okkal van. Ha ismerjük és szeretjük magunkat, hittel és türelemmel képesek vagyunk elfogadni minden lehetőséget és megoldani minden feladatot.

Kívánok elég türelmet, hitet és szeretetet mindannyiunknak!
Pusztai Orsi http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/aktualis-valtozasok/2011.-augusztus--- --lepeseink-a-szeretet-utjan.html

 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
A hónap mantrája -Pusztai O.
  2011-06-04 20:03:45, szombat
 
 

2011.06.02
2011. Június a Minden felismerése Önmagunkban

A hónap mantrája:
BELŐLEM INDUL - MI BENNEM ÉR VÉGET
ÁTFOGOM MAGAMBAN A VÉGTELENSÉGET!

Urunk ezt a hónapot az év fordulópontjának nevezi. Itt indul el az a folyamat, mely 3 hónapon át egymásba kapcsolódva készíti elő az ősszel Bennünk megnyilvánuló Reménység Fényútját.


Június:
Mint fent, úgy lent. Mint kint, úgy bent! A hónap felismerése: saját magunk vagyunk az egész Univerzum, ami által működünk, s mely általunk fejlődik. Nincs semmi egymás nélkül, mert minden Mindenben létezik. Isten ott van minden megnyilvánult és megnyilvánulatlan Létezésben, így Bennünk is, és minden általunk létrehozott dologban. Rajtunk áll, megőrizzük-e ezt a tisztaságot, vagy elfedjük kényszeres képzeteinkkel.
Hiába tagadunk bármit, abban éppúgy benne van, amit nem akarunk elismerni. Tükrei vagyunk magunknak és másoknak, s bár élethelyzeteink a Földön most másnak látszanak sorsunk útján, de végül mindannyian ugyanahhoz a célhoz érkezünk. Ez a felismerés, mely benső bizonyosságunkból születik, tudássá válik bennünk, hogy ebből a tudásból kiindulva léphessünk tovább. A Tudás akkor a miénk, ha a Bizonyosság talaján áll! Ezt ne feledjétek! Akkor értheti meg mindezt az ember, ha meglátja mindenben saját belső bizonyosságát!
Bizonyosságunk: minden a részünk és Mindennek részei vagyunk, velünk Egy a Teljesség!
Június hónapja belső Egység-tudatunk megtalálásáról és a tudatosodás gátjainak lebontásáról szól. Bár a gátakat csak folyamatosan döntögetjük, minden egyes téglával, mit kiveszünk a felejtés falaiból, fényesedik a tér bennünk és felszabadulhatnak isteni emlékeink.
Előjöhetnek belőlünk rég elfeledett lélekemlékek, és szembesíthetnek másokon át saját hibáinkkal, de tudd, mindez a felébredésünket szolgálja, hiszen évezredes álomból kell felráznia minket .
Légy türelmes és megbocsátó, mert csak a Szeretet Fénye képes enyhíteni lelked fájdalmait, életed nehézségeit.
Isten csak rajtunk keresztül tud segíteni nekünk és a Világnak. Ezt a Földet nekünk adta, hogy jó gazdaként gondoskodjunk az Életről. Emlékezzünk hát, hogyan is kell jó gazdának lenni és törődjünk szeretettel Önmagunkkal és világunkkal, hogy megtarthassuk Atyánknak tett ígéretünket: FÉNYBEN JÁROK!
Így válhat a Teremtés általunk az Isteni REND kinyilatkoztatásává.

A hónap energiái nagyon intenzívek, hogy felkészülhessünk arra a periódusra, ami a lebontás időszaka után következik.
Nagyon fontos, hogy a Hármas Egységet tudatosan összekapcsoljuk magunkban, így építve ki a Fénycsatornát szellemi, lelki és fizikai tereink között. Májusban már elkezdtük ezeket a tereket tudatosítani, a lélek és szellemkapukat nyitogatni. De most már nem várhatunk arra, hogy mindig hozzánk jöjjenek be, nekünk is át kell lépnünk Magunkon - Magunkba. Meg kell tanulnunk tudatosan ezekbe a létezéseinkbe fókuszálni és benne Önmagunkat megérezni.

Ahogyan mi Fény-magunk hármasságra tagolódtunk, Tudatosságunk is megosztotta magát e terek között, és mégis a magasabb tudatosság képes átlátni mindazt, ami az alatta lévőben zajlik. Nekünk kell most megkeresnünk és elismernünk emberként ezen tudati részeinket, hogy tudásukat újra magunkba engedhessük.

Ebben a hónapban az igaz Kapcsolatok megszilárdítása a cél.
Tudatosítanunk kell emberi mivoltunkat és a Földdel, Földanya Szívével való összetartozásunkat.
Testünk sejtjei az Ő alapelemeiből épülnek fel, melyek a teremtő Őselemek " TŰZ-VÍZ-LEVEGŐ-FÖLD " esszenciáit hordozzák. Az Új Föld energetikája már összekapcsolódott Földanya szívével de teremtő Fényei még nem emelik fel addig, míg mi emberek, meg nem tesszük a saját dolgunkat. Egyezséget kötöttünk Földanyával, hogy az emelkedés folyamatában egymást segítve, együtt veszünk részt.
Fontos, hogy minden nap tudatosítsuk a Szív-kapcsolatot Földanya és közöttünk, és a Szeretet áramán keresztül befogadjuk adományait.
Ő is tanít minket mindaddig, míg tanulhatunk tőle, majd átadja okításunkat az Égnek. Ez nem azt jelenti, hogy nem gondoskodik tovább rólunk, csak azt, hogy szellemi fejlődésünket most másként támogatja. Mintegy "keretet biztosít" Istenemberré válásunk folyamatában.
Ehhez azonban el kell fogadnunk testi valónkat és szeretettel gondoskodnunk kell róla.

Lelkünket be kell engednünk a fizikai életünkbe, mert nélküle csak botorkálunk az emberi lét útvesztőiben. El kell fogadnunk, hogy létezésünk itt a Földön lelkünk segítsége nélkül lehetetlen lenne. Ő tartja a kapcsolatot szellemi tudatosságunkkal és közvetít a fizikai és szellemi világok között, valamint testünk működését irányítja.
Meg kell hát kérnünk őt a vezetésre. Ő kapcsolhat össze szellemünkkel, ha kihagyjuk a "sorból", a teljesség megszakad.
Lelkünk jóban van szellemünkkel és velünk is próbál szeretetteljes kapcsolatban lenni, ha mi emberek ezt hagyjuk és elfogadjuk.
Ezért tudatosan rá kell hangolódnunk lelkünk hullámhosszára és szólongatnunk őt. Ha kell kibékítenünk emberi makacsságaink miatt. Igen, meg tud ránk sértődni.
Ha követjük útmutatásait, a Kegyelem isteni ösvényén haladunk. Lélek-kapcsolatban vagyunk.

Nem feledkezhetünk meg azonban szellemünkről sem. Ő a tiszta isteni Fénnyel áll kapcsolatban így mindazt eljuttathatja hozzánk, mire vágyunk. De ehhez meg kell szólítanunk Őt, és vele is tudatosan fel kell vennünk a kapcsolatot, el kell ismernünk szellemi valónkat is. Tudatosítanunk kell, hogy mi magunk szellemi lények vagyunk, akik megnyilvánultak a fizikai élettérben. Ha képesek vagyunk szellemiségünket elfogadni, a Teremtés folytonosságát felismerni, Szellem-kapcsolatot létesíthetünk.

Minden síkunkon teremtők vagyunk! Emberként tetteinkkel, lelkünk terében szavainkkal, szellemünk pedig a gondolatok fényével alkot saját világában. Minden részünkkel hatással vagyunk a másikra, hiszen MIND MAGUNK VAGYUNK! Ezért nem szabad elfelejtenünk, hogy lelkünk sérül emberi gyarlóságaink miatt és szellemünk is szomorú ennek láttán, sőt még meg is fakíthatjuk fényét, ha emberként túl sok negatív energiát halmozunk fel.
Lelkünkben minden feljegyzésre kerül és mivel Ő mind a fenti, mind a lenti aspektusainkkal kapcsolatban van ezek az információk szellemi és testi szinten is leolvashatók.
A szellemi világok szerint olyan időszak következik, mely a hármas Tudatosság megléte és összekapcsolása nélkül nem lesz érthető és elfogadható. A látszólagos nehézségek valóságnak tűnnek számunkra és értelmét csak a magasabb aspektusba emelkedéssel érthetjük meg.
Az elkeseredés és hitevesztettség pedig nagyon jó lehetőség az "ellenerőknek", hogy irányítsanak és sötétségben (tudatlanságban) tartsák azokat, akik elfeledkeznek Önmaguk szellemiségéről és a Szeretetről!
A szétzilálás erőit az összefogás és a szeretetteljes kapcsolatok képesek megállítani, de ezeknek a kapcsolatoknak most már nem csak vízszintesen (emberi kapcsolatok), hanem függőlegesen (szellemi kapcsolatok) is ki kell épülniük, mert csak így jöhet létre Bennünk/Velünk, a Teljességet adó FÉNYKERESZT, melynek közepe az ISTENI SZÍV!

A hónap fontosabb energianapjai:


Június 1. - Istenember kódok aktiválása. Újabb Fénykódok nyílnak fel bennünk, melyek a Tudatosság következő lépcsőjéhez vezetnek minket. Ezek a kódok a szellemi tudás beengedését hivatottak beállítani és azokat az agyi programokat semlegesíteni, melyek a tagadás és az el nem fogadás blokkjaival zárták el az agyi fénycsatornákat. Ez bennünk gondolati hullámokat és zűrzavart idézhet elő, mert a tisztítás során a bedugult részeket kimossák. Figyeljünk oda szívünkkel, mi a saját tiszta gondolatunk és mi az, ami már nem hozzánk tartozik, nem szolgál minket, ezeket bocsássuk meg és adjuk át a Fénynek.
Néhány napig erőteljesebben lesz érezhető ez a tisztító munka. Koronacsakránknál folyamatosan bizsergést és nyomást érzékelhetünk valamint a fülek mögötti és tarkótáji területek is "zizeghetnek".
Figyeljünk rá, hogy gyökércsakránk nyitva legyen és Földanyával tökéletes összeköttetésben legyünk. Lesznek olyan dolgok és energiák bennünk, melyek erre távoznak el Ő fogadja vissza magához.


Június 5. - Napkapu nyílik, melyen keresztül a Krisztusi Rend Szeretetfényei áradnak le, hozzákapcsolódva az elsején megnyílt új kódokhoz. Ez a kapu az egész dimenzionális térben érzékelhető és látható. Sejtjeink fénycellái napelemként működve szívják magukba az energiát, mellyel a finomanyagi test kiépülését segítik elő. Csakráinkba belekerül egy új erő, mely átalakítja frekvenciájukat és behangolja a bennük áramló energiafény minőségét. A kristályosodás szellemi folyamata elérte azt a szintet, mikor a csakrák térszerkezete összehangolódik a szellemi, lelki és fizikai test tudati energiáival, az Istenember kódok eddigi rezgéstartománya szerint. Furcsa testi tünetek keletkeznek, melyek néha testenkívüliség érzésével járnak át. Ilyenkor magasabb aspektusodba kerülsz és figyeled az alattad zajló energiahangolást. Majd hirtelen újra visszatérsz magadba, de mintha már másképp rezegnél, éreznél, mert egy új frekvenciaszintre álltál.

Június 6-7. - 6-án egy "Fénylétra" válik használhatóvá lényünkben, mely segíti magasabb tudatosságainkba való belépést. Ez egy segítő erő, az Ég ajándéka, mely látható a szívedből kiindulva szellemi létezésed irányába. Ezen a Fénylétrán meglátogathatod lelki tereidet és szellemi létezésed. A létra fokaira lépve tudatosságod egy-egy magasabb tartományába érkezel. Így segít neked a kegyelem, hogy megértsd, létezésed sokkal több, mint elgondolod- Ezen a napon segítő angyalok tartják ezeket a létrákat és szellemi vezetőd vár minden egyes lépés után, hogy megmutassa Önmagad "rejtelmed". Kérd Felsőbb Éned vezetését és hagyd, hogy részese légy a csodának, ami te Magad vagy!
A segítő út a hónap végéig nyitva marad, hogy megismerésed minél szélesebb lehessen.
7-én ezen a fénylétrán aranyfény kezd leáradni, hogy Isteni áldással töltse meg tereidet. Megmutatja neked, hol kell fejlődnöd, változnod, mert azokon a területeken nyomást érezhetsz. Szeretettel vidd oda figyelmedet, és engedd el onnan azt a blokkot, mely a szorítást okozza. Ismerd fel, mi gátolt eddig abban, hogy teljessé váljon az a részed. Bocsáss meg és oldd fel! Ezután nem kell mást tenned csak engedned, hogy betöltsön téged a Fény úgy, ahogyan arra szükséged van.


Június 12-13. - Pünkösd napjain aRemény Fényei érkeznek a Földre. A Szentlélek energiái áradnak le hozzánk és szentesítik meg isteni hovatartozásunkat. Ehhez azonban hittel és szeretettel ki kell jelentenünk: Istenhez tartozom!
Ezek a napok olyan lehetőséget kínálnak, melyekkel elfogadhatjuk isteni létezésünk minden ajándékát és ráléphetünk a mesteri útra. A Szentlélek ereje kapcsolja össze bennünk a hármas egységet az Istentudat Fényei által. A Szentlélek az a megszentelő Fényerő, mely minden isteni eredetet elfogadó létező sajátja. Ez a Tudatosság maga Isten, az EGYetlen Lélek, mindent mindennel összekötő, maga a Kiáradás! A Szentlélek hozta létre a teret, melyben a Teremtés megnyilvánulttá válhatott, így ha elfogadjuk isteni Létünket, a Szentlélek ereje nyit újabb teret bennünk az Univerzum erőire.

Június 18-19. - Ez a két nap energetikailag fordulópont a hónapban, egy energetikai átkötés történik mind az emberi, mind pedig földi szinten. Nekünk egyrészt azért, mert dimenziócsakráink megnyílnak és lélek-hangoló szellemi tudatosság fények áradnak végig Lét-tengelyünkön, belépve azon agyi csatornákba, melyekkel ezek a felsőbb csakrák kommunikálnak. A rezgések idegpályákon jutnak el minden sejtünk vezérlőrendszeréhez és a Fény-DNS-ekhez. Másrészt a Föld energetikai rendszerében folyó hangolások is erőteljesek, mert Földanya merkabája is egy újabb rezgésre áll be. Ez érezhető lesz a mi energiánkban is, hiszen az "összerezgés" ilyenkor elkerülhetetlen. Pihenjünk, és ha lehet menjünk ki a zöldbe.

Június 22. - Mesteri lények csapata érkezik a Földre, hogy az Új krisztusi Rend pilléreit beaktiválják. A Fényentitások vezetője a Metatron-rend bölcse, aki Fényével bevilágítja a Tudatosság tereit a Földön. Munkájukat az angyali seregek és Mihály arkangyal felügyeli és őrzi. Az energiák egyszerre leáradó és felszálló érzéseket is kelthetnek, ahogy a szellemlények ezeket a Fénysugarakat kötözgetik.

Június 23. - Angyali fénygyűrű épül ki a Föld körül, melyben angyali lények körtánca kelt örvénylő energiákat a dimenzionális térben. Ez a spirális erő arra hivatott, hogy kiemelje a Föld energetikai teréből a már felszabadult, de az emelkedésnél gátló erőként domináló energiákat. Egy felfelé emelő erő kezd el dolgozni, melyben a Kozmosz tisztaságát vigyázó angyalok (Erők angyali szintjei) munkája érvényesül, akik ezt az "energetikai szemetet" felemelve magasabb szintre, elhárítják.

Június 25. - A kollektív térben olyan csatornák nyílnak, melyeknek tudatosságot megvilágító, azaz Fénytudatot bekötő hatásai érvényesülnek. Kitágul az egyéni emberi tudati tér is és olyan megtapasztalások tanúi lehetünk, melyek erősítik belső bizonyosságunkat szellemi hovatartozásunkat illetően. Ezek a Fénycsatornák a Magasrendű Fénytudat rezgéseit közvetítik, de csak ott tudnak megkötődni, ahol nyitott szívre és szellemre találnak. Rezgéseik nem tapadnak meg az alacsonyabb energiatérben, s bár átvilágítják és átrezgik azt, beépülni csak meghatározott rezgéstartománynál képesek. Ezért fontos, hogy gondolati és érzelmi tereinket tisztítsuk meg, hogy megnyílhassunk a Fénynek és befogadhassuk a Tudatosság Új dimenzióit.
A leérkező Fények a nemzeti Fénytudat terére is hatással vannak, ezért imáinkkal segíthetjük Nemzettudatunk tisztulását és az ÚJ Eszmék, az isteni Világosság térnyerését benne.

Június 29-30. - A hónap két utolsó napja nagy energiákat hoz, melyek magas mesteri szintről érkeznek. Feltöltő hatásuk előkészít minket a várható próbákra és feladatokra. Olyan beáradó erőket érezhetünk magunkban, melyek mintegy feltöltik "lélek-, és test-akkumulátorainkat", Fény-celláinkat. Ezek a cellák minden energiatér alapját képezik, mert erre épül fel aztán maga az energia-test.
Az elkövetkezendő időszak tiszta Hitet és fénylő Szeretetet kíván mindannyiunktól, mert a körülöttünk történő dolgok megpróbálóak lesznek. Kitartásunkra most szükségünk van, mert aki elkeseredik és enged a negatív gondolatok és érzések lehúzó energiáinak, az "megfogható" lesz és külső körülmények által irányíthatóvá válik. Ilyenkor az ember kibillen belső egyensúlyából és elvesztheti a harmóniát a hármas egységben. Figyelmét kívülre helyezve, már enged a kényszerítő erőknek és így egyre jobban beleveszhet a "kilátástalanságba". A tiszta Hit, és a Szeretet által történő szellemi irányítás az, ami kivezethet minket mindenkor a sötétből. Önnön lényünkön át tudunk csak kapcsolódni a Feltétlen Szeretet krisztusi erőihez, krisztusi Énünkhöz.
A Remény sugarai már itt vannak és csak arra várnak, hogy magunkhoz szólítsuk őket. Zadkiel az imádság arkangyala segít a Remény sugarát magadba engedned, csak kérd őt.
Ha magadba hívod a Reménység erejét, feltöltekezhetsz azzal az isteni Fénnyel, mely benned ragyog a legnagyobb nehézségek közepette is, mutatva a kiutat, mely sorsodon vezet.


Áldást és fénylő Hitet kívánok mindannyiunknak. A Szeretet Hatalma vezessen minket Krisztussal az isteni Úton.
Pusztai Orsi

 
 
1 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
10 + 1 parancsolat
  2011-05-26 21:59:55, csütörtök
 
 

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/tanitasok/11-parancsolat.html
Pusztai Orsolya oldaláról:
11 Parancsolat
2011.05.25

10+1 Parancsolat

Az emberi létezés a Teremtés óta nagy változások tanúja és résztvevője. Megélhette a teljes Egységet Istennel és saját döntése okán az elszakadást is.
Mikor Atyánk látta, hogy a szellemi kapcsolat nélkül botorkálunk a sötétben, segítséget nyújtott nekünk, hogy visszataláljunk Önmagunkhoz. Ezt azonban onnan kellett elkezdeni, ahol akkor voltunk: a fizikai ember szintjén.

A Bibliából ismert parancsolatokat az ember azért kapta, hogy értelmi és érzelmi fejlődése ezen iránymutatások mentén olyan rendbe vezesse, melyben már alkalmassá válik a szellemi fejlődésre és kinyithatja magában az Istenember-kódokat újra.

Ezek a parancsolatok ma is érvényes normák, de értelmük szellemi szinten, szívünk által nyer igaz iránymutatást.
Atyai segítséget kérve, égi sugallat útján próbálom nektek átadni mindazt, mi a Szív értelmezése szerint való.

Ki-ki fogadja hite, szeretete szerint.

Áldással
OrsiParancsolatok értelmezése az emberi életben:


I. tábla: Kötelességeink Istennel II. tábla: Kötelességek az emberekkel
1. parancsolat: Isten uralmának elismerése 6. parancsolat: Az emberi élet szentsége
2. parancsolat: Isten megismerése 7. parancsolat: A házasság szentsége
3. parancsolat: A hamis eskü ellen 8. parancsolat: A vagyon szentsége
4. parancsolat: Szenteld meg a pihenést is 9. parancsolat: A hamis tanúskodás ellen
5. parancsolat: A szülők tisztelete 10. parancsolat: A mohó kívánság ellenÚtmutatások a Szeretet Rendjében:


1. Első parancsolat - EGYSÉGTUDAT
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne legyenek más isteneid!

Isten így szól: ,,Ne hidd azt, hogy kívülálló vagyok. Ne helyezz ki magadból, hiszen Benned ÉLEK. Ha különállóként tekintesz rám a Fél-elem irányít! Nincs szükséged arra, hogy félelmek között élj! Csak az Egységben találod meg Önmagad, s Magadon át Engem! Ha meglátsz Magadban, EGY leszel Velem!"

Ha képes vagy isteni mivoltodat elfogadni, az Egységtudat vezetésében nem lesz szükséged másra, csak erre a Tudatosságra.


2. Második parancsolat - BÖLCSESSÉG
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne alkoss magadnak képet énrólam!

Isten így szól: ,,Ha Önmagadban érzel Engem, ismersz. Ha kívül keresel, érzékeid megtéveszthetnek. Nincs szükséged arra, hogy neked bárkik bármit bemeséljenek és az ő hitüket fogadd el saját igazságodként. Az IGAZ kép rólam TE Magad Vagy! Ez a Te Bölcsességed, ha felismered!"

A Bölcsesség nem más, mint Istenséged megnyílása Benned... mely már nem kép, hanem a VALÓ!


3. Harmadik parancsolat - BÉKE
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne élj vissza az én nevemmel!

Isten így szól: ,,Ha érzel Engem Magadban, benned isteni Békém lakik. Ez a Béke mindig tud magáról és nincs szüksége bizonyságra. Ha megnyilvánulsz szent Békém által, Bennem teszed, s Én általad Cselekszem. Ekkor Nevem én mondom ki a te száddal."

Ha nem érzed Istent Magadban, nevével csak külső megerősítéseket keresel, de Vele nincs szükséged arra, hogy az elismerést, a bizonyságot másokból kikényszerítsd.
A Békesség elismeri Isten létét mindenben, bizonyságok nélkül is.


4. Negyedik parancsolat - TISZTELET
Én az Úr vagyok, a te Istened: az ünnepnapot szenteld meg!

Isten így szól: ,,Tisztelettel adózz Teremtődnek és Önmagadnak azzal, hogy megszenteled a Teremtés csodáját!"

A tisztelet azt jelenti, teljes Lényeddel meghajolsz és elismered a Létezést, mit a szellemi Fény alkotott. A teremtés, csak az alkotás elmélyült szemléletében tud kiteljesedni. Ha nem állsz meg egy pillanatra, hogy figyelmeddel megszentesítsd mindazt mit létrehoztál, nem tudod magadba engedni annak szépségét. Az ünnep az Élet teljességének elismerése és csodájának magadba fogadása. Ehhez azonban tisztelettel engedned kell, hogy szentsége megérinthessen a nyugalomban, mikor figyelmeddel magadon át az ünneplésnek adózol.


5. Ötödik parancsolat - ELFOGADÁS
Én az Úr vagyok, a te Istened: tiszteld atyádat és anyádat.

Isten így szól: ,,Mikor utadra bocsátottalak és a Földre emberként érkeztél, Önmagad szellemi döntését valósítottad meg. Szüleidet te választottad, így ők döntésed segítői, sorsod tanítói. Az ellenkezés meggátol a felismerésben és eltávolít sorsodtól."

Ha lázongsz sorsod ellen, Önmagad ellen kelsz fel, s nem ismered fel a lehetőségeket, melyeket szüleid biztosítanak fejlődésedhez.
Az Elfogadás visszavezet az isteni Rend Útjára, az Akarat beteljesítő és segítő erőibe. Így leszel képes felismerni, hogy tested teremtői szüleid: Apád és Anyád, kik nélkül e Földre le sem születtél volna.
Az ÉLET - REND és az Elfogadás kegyelme által ismerheted fel, hogy ez a REND tesz csak szabaddá.


6. Hatodik parancsolat - MEGBOCSÁTÁS
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne ölj!

Isten így szól: ,,Az Élet - SZENT! Az ÉLET ÉN VAGYOK! Ha ezt elfelejtenéd, a Megbocsátás Fénye visszavezet az Emlékezetbe"

Minden élet Isteni adomány, szellemi ajándék. Isten feltétlen szeretetének bizonyítéka.
Ami ezt a tudást elhomályosítja az emberi félelem, mely önigazolásként indulatokat kelt, melyek az embert irányíthatóvá teszik és kibillentik a szabad akarat döntéséből. Ilyenkor az ember félelemből bezárja a tudatosság kapuit és enged az indulatok keltette erő irányításának. Úgy gondolja, mindenképpen meg kell védenie magát, és mindenkit akit ,,veszélyesnek" tart el akar távolítani, és a ,,potenciális veszélyforrást" meg akarja szüntetni.
A Megbocsátás erői azonban felszabadítják az indulatok keltette irányítás kényszereit és újra visszavezetnek az Élet szeretetébe és tiszteletébe! Aki pedig tiszteli az Életet, képes tenni érte, akárkiről is legyen szó.


7. Hetedik parancsolat - SZER-ELEM
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne paráználkodj!

Isten így szól: ,,A Boldogság az EGYség megélése Önmagadban. Bármerre jársz életedben, ezt az Egységet keresed. Léted a Földön a megélések beteljesülése, így az Egység is megtapasztalható a szerelem által, de csak akkor jut el az igaz beteljesülésig, ha Magadban vagy SZERELEMBEN."

A beteljesülés pillanata csak akkor vezet el a Boldogsághoz, ha az Benned történik, mint isteni EGYesülés. Ez a SZERELEM csak Önmagadon által megélhető és nem külső érzékekkel érezhető. Amikor te Szerelemben vagy Önmagaddal (Istennel) a testi szerelem ennek emberi kiteljesedése, a belső megélés megnyilvánulása. A külső vágy elterel téged a belső figyelemtől, és kiszakítja belőled a bizonyosság érzését. Ezért folyamatosan hiányérzeted van és keresed, mi is pótolhatná ezt benned.
Ha megtalálod a SZERELMET Istennel, nem lesz szükséged a beteljesülést kergető pillanatokra, mert képes leszel azt megélni azzal, akit a Földön társadként tisztelsz.


8. Nyolcadik parancsolat - BŐSÉG
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne lopj!

Isten így szól: ,,Az Univerzum Bőséggel áldott meg Téged, de ezt csak akkor érted meg, ha lelki kincseidet feltárod magadban. Nincs szükséged másra, csak mit Én adok neked, mert Utadat és feladataidat ez szolgálja."

Mikor a mohóság az irigység és a birtoklási vágy kezd el irányítani, már nem az isteni Úton jársz. Mikor elveszel mástól, Önmagadat károsítod meg, mert életenergiával fizetsz érte. Az Univerzumban az energiaáramlás törvénye szerint semmi sem marad üresen. Tehát ha te elveszel valamit, ott üresség keletkezik, és mivel ezt te tetted, neked is kell annak a hiányát betöltened. Önmagad energiájából teszel oda.
Amire szükséged van, az Univerzumtól megkapod, csak ki kell nyitnod magad a Bőség energiáinak és teret teremtened, ahová beáradhat a Kegyelem. De amíg te ezt a teret mindenféle dolgokkal, mohó vágyakkal és elképzelésekkel telíted meg, nem fog eljutni hozzád jogos ,,jussod".


9. Kilencedik parancsolat - IGAZSÁG
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne hazudj!

Isten így szól: ,,Az Igazság Te Magad Vagy! Az Igazságtól eltérni azt jelenti, Önmagadat tagadod meg! A hazugság görbe tükör, melyben nem látszik Örök valód, csak az árnyék, mely elillan, ha megérinti a Fény!"

Ha az Igazság ösvényén jársz, a legnehezebb próbatétel is a javadra fordul és a legkilátástalanabb helyzet is megoldódik, csak türelemmel és hittel ki kell tartanod az Egyetemes Igazság Törvénye mellett. Az igaztalan szó feljegyzésre kerül az Univerzumban és mint energetikai teher nehezedik létezésedre. A hazugság, ahogyan Atyánk is mondja, csak addig képes fenntartani magát, míg a Fény fel nem fedi az álarcot, melyet visel. A hazugság azt jelenti nem bízol se magadban se másokban, ezért nem vállalod fel Önmagad, mást mutatsz, elvárásoknak engedelmeskedsz. Csak akkor lehetsz Igaz, ha bátran kiállsz és vállalod az Életed és Istent, saját magad és mindenki előtt!
Ne feledd Atyád így szeret, amilyen Vagy!10. Tizedik parancsolat - HARMÓNIA
Én az Úr vagyok, a te Istened: ne kívánd, ami a másé!

Isten így szól: ,,Az egész Univerzum az otthonod, és benne minden ugyanúgy a Tiéd, ahogy mindenki másé! Az Egyetemesség nem tesz különbséget, mert Minden EGYként Létezik, ez a Harmónia Rendje."

A te életed most lehetőség, hogy ezt az univerzális Harmóniát megtaláld Magadban és érezd, a birtoklás nem visz közelebb a dolgok megértéséhez, csak a hála és az öröm mindazért mit Isten adott neked. Ha ebben a Harmóniában létezel, képes leszel örülni nemcsak annak amid van, hanem annak is ami a másé, mert benne az Univerzum egyetemes ajándékait látod.
Az irigység eltakarja szemed elől a magasabb rendű szándék megnyilvánulását, mely mindenkit a maga Útján vezet. A Harmónia visszaállítja benned a megértést: minden úgy jó, ahogy van!

11. Tizenegyedik parancsolat - JÉZUS- A SZERETET
Én az ÚT vagyok, az IGAZSÁG és az ÉLET! Ki hisz Bennem, örökké ÉL!

Mikor Jézus a Földön járt megmutatta nekünk a Szeretet Útját (a Szellemi Fény útját, Önmagunkat), és vele átadta a Szeretet törvényét, mely Vele és Általa vezet el minket újra az EGYségbe, MAGunkba. Ha magad felajánlod neki (krisztusi Énedet magadba hívod) kézen fog, és ha engeded, végigvezet téged a szellemi fejlődés Útján, a Fénybe, a Tudatosságba, haza.
(Pusztai Orsi)

 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
A tudatosság megélése - Május
  2011-05-01 20:48:42, vasárnap
 
 

2011. Május - a Tudatosság megéléseA hónap mantrája:
TEST, LÉLEK ÉS SZELLEM - MAGAM ELFOGADOM
TUDATOS LÉTEZÉS ÉRTE AJÁNDÉKOM!


Urunk erre a hónapra a tudatosodás erőit küldi el nekünk.

Május:
Felismerések sorozata segít ebben a hónapban megérteni, hogy energiarendszerünk általunk működik. Test-lélek és szellemi tudatosságunkba léphetünk, és bizonyosság tölt el Önnön létezésünk aspektusairól. Az ember létezésének titkai már nem kérdésként, hittételként, vagy elképzelésként, hanem megélésként és bizonyosságként vannak bennünk. Feltárulnak az összefüggések szellemi önvalónk irányítása, lelki tereink képei és emberi megnyilvánulásaink indíttatásai között. Egy mély, benső felismerés válik részünkké, mely tudatos Létünk minden részét magá(é)nak ismeri el. Érezhetjük magunkban lelkünk vezetését, szellemünk útmutatásait, és bizonyosság éled bennünk: mindezek emberként, fizikai valónkban teljesednek ki, általunk. Az Életet élni jöttünk ide, éppen most. Abban a formában, energiában, mely legjobban képviseli mindazt, mit megélni vágyunk! Mi Magunk vagyunk a tiszta energia, a Fény emberi aspektusa. Létünknek nem kell más bizonyság, csak az, hogy bensőnkből értsük meg mindezt, tudatossá váljunk benne!
Bizonyosságunk: tudatos létezésünk alakítja formánkat és életminőségünket!Ebben a hónapban még erősebb energiák érkeznek hozzánk, melyek még mélyebb Önismeretre késztetnek bennünket.
Legfontosabb felismerésünk, a felelősség felvállalása minden gondolatunkért, szavunkért, cselekedetünkért. Ettől válunk méltóvá az érkező beavatásokra.
Hiába próbál az ego harsányan minden felelősséget a körülményekre vagy másokra áthárítani, belső hangunk, lelkiismeretünk, mely szellemünk útmutató üzenete lelkünkön át, jelzi a dolgok igazságtartalmát és a helyes utat bennünk. Meghallásukhoz azonban belülre kell figyelnünk és törekednünk a krisztusi vezetést követni.
Ha tudatos létezőként szeretnénk az emelkedésben részt venni, nem várhatjuk, hogy majd más tesz helyettünk. Nekünk kell cselekednünk és fizikai valóságunkban megteremtenünk a lehetőséget lelkünknek, hogy vezethessen bennünket.
Szellemi aspektusaink csak arra várnak, hogy kaput nyissunk magunkban a Fény tanításaira.

Univerzális törvény: ha megszólítasz egy magasabb tudatosságban (dimenzióban) élőt és segítséget kérsz, akkor úgy, ahogy tud, a Szeretet és a Fejlődés Törvénye nevében segítenie kell.

Éppen ezért, ha megszólítod Önmagad szellemi szintjeit, mint Léted felső aspektusait, a Felső Én boldogan lesz segítségedre, hiszen ezzel önmaga fejlődését is szolgálja.
De neked, embernek kell megtenned az első lépést, hiszen saját tudatosságodból kinézve és a felsőbb irányítás létét elfogadva, szabad akaratod okán kell kérned.
Emberként tanulni, fejlődni jöttünk. Szellemünk, lelkünk és emberünk nélkül ugyanúgy képtelen a megélésre a földi világban, ahogyan az ember is képtelen az isteni Világokat felfedezni a lelki és szellemi útmutatások nélkül.

Mindehhez azonban tudatos kapcsolat és hajlandóság (tiszta akarat) szükséges elsősorban emberi valónktól, mert nekünk kell keresnünk és felismernünk, hogy MAGunkra találjunk.
Ne feledd, mindezt bennünk az ego készakarva, mindenféle trükkös megoldásokkal meg akarja akadályozni. Neki nem jó az isteni irányítás, a tudatos REND. Neki a káosz és a tudatlanság kedvez.
A 'zavarosban jobb halászni" elvét vallja, hiszen akkor fejedet megtöltheti a kusza gondolatok kavalkádja (nem hallod a csendet), szívedet a zavaros érzések hada (nem tudsz szív szinteden, a bölcsességben lenni) és energiarendszeredet az általad teremtett hitrendszeredtől irányított képek sokasága (nem vagy harmóniában).
Na itt csinálj rendet!

Először is fel kell ismerned, hogy ami rendetlenséget te teremtettél, azt te is tudod csak igazából rendbe tenni. Kérhetsz segítséget, sőt kérj, hiszen ezzel segítesz az angyaloknak is.

Az angyali rendek éppen úgy fejlődnek, ahogyan minden más létező a Teremtésben. Elvégzett feladataik alapján kerülhetnek magasabb rendekbe és végezhetnek el nagyobb horderejű feladatokat. Ezért szívesen és szeretettel segítenek, mert minden elvégzett munka eredménye a "fejlődési lapjukra kerül", melyet meghatározott módon az angyalmesterek kiértékelnek és javaslatot tesznek az adott angyal új beosztására.
Minél ügyesebben és eredményesebben dolgozik egy-egy angyal, annál feljebb léphet a hierarchia szintjein.
Ugyanez nálunk, emberi lényeknél is megvan. Minél tudatosabban és szeretetteljesebben éljük az életünket, úgy léphetünk mi is a fejlettség magasabb szintjeire.


Ez a tudatosodás azonban a felelősség felismerését kívánja. Már túl kell lépnünk a körülményekbe való kapaszkodáson és az önsajnálaton. A felismerés, az elfogadás és a megértés isteni erényei kell vezessenek bennünket utunkon.
Az isteniesség felismerése nélkül az ember csak fizikai léte megélését irányító egós, emberi vágyai által vezetett test marad.
De miért is ne látnánk meg Önmagunkat többként, mint amit a fizikai szint érzékszervi tapasztalatai nyújthatnak. Miért hinnénk el a kábulatot, mikor egy tiszta hang egy benső, fizikai szinten megmagyarázhatatlan érzés mást súg?
Hiába játszunk vakot, hiszen fejünket már szinte "beleverjük" az előttünk (bennünk) lévő fizikai világon túlmutató Létezésünk határaiba. Dimenziónkkal már jócskán beleemelkedtünk a magasabban lévőbe, és ezek a változások már testi szinten is érezhetők.
A ragaszkodások, béklyók az emelkedés terében, a kötöttségek elnehezítik lelkünket és a meg nem bocsátás (elsősorban önmagunknak) nem engedi kinyílni szárnyainkat az elrugaszkodáskor.

Ne várd, hogy majd segítenek, ha te nem segítesz magadon. A segítség ereje a te hajlandóságodon múlik. Amit magadért teszel, azt sokszorosan megtámogatja az ÉG! Amit önzetlenül teszel, azt százszorosan hálálják meg a szellemi Világok.
Tegyél Önmagadért, tegyél a fejlődésedért, hiszen magadon keresztül a Világért teszel!

Környezeted Önmagad kivetülése. A dolgok benne, az általad kivetített gondolatok, érzések és vágyak képei. Ha belül szép vagy, világod is szép. Ha szeretetben vagy, környezeted is szeretetteljes.
Fókuszálj Önmagadban az isteni dolgokra és engedd, hogy figyelmed az isteniesség energiáira álljon be. Tanuld meglátni magadban a jót, hogy mindenben megláthasd. Tanulj meg hálásnak lenni és mindent megköszönni, hogy a világ is hálával tekinthessen rád.

Csak azt tudod mutatni és adni, ami benned van, ami Te Magad Vagy!
Szépítsd meg magad a Szeretet Fényével, tedd boldoggá magad a Tudatosság erejével és mondd ki minden nap többször:

Olyan vagyok amilyen, és szeretettel elfogadom magam!

A Tudatosság isteni Fényei vezessenek utadon!


A hónap fontosabb napjai:


Május 1. - Az Ember napja. Az univerzális Istenember ünnepe. Isten és ember SZERelemben való EGYesülésének erői hatják át e napot. Ez a Szerelem a mindent elfogadó és egyesítő teremtő erő. Ezen a napon a szívcsakránkat nyitogató erők áramlanak hozzánk és mindent szeretetfénybe öltöztetve mutatnak meg nekünk. Az isteni Szerelem összekapcsolja a tiszta vágyat és a kielégülést, az elfogadás és odaadás erőit, melyek nem mérhetők a testi érzetek szintjén, csak belső, felsőbbrendű megélések által találhatóak és érthetőek meg. A felismerés és megértés aztán a fizikai ember megelégedettségét is szolgálja, ha képes átadni magát ennek a felsőbb irányító erőnek. Engedjük magunkba teremtő erőnk aspektusait és éljük át a benső boldogság mindent felemelő érzését.


Május 3. - Ez a nap egy átfordító energiát hoz el a Föld asztrális terébe. A természet szellemei ezeket az erőket a megfelelő helyekre bekötik, hogy segítse a negatív energiák kioldódását a térből. Ez az erő olyan érzés, mintha kifordítanál és kiráznál mondjuk egy zsákot, hogy minden, ami még benne van, jöjjön ki belőle. Erre azért van szükség, mert a Föld asztrális terét olyan energiák szennyezik, amik nem engednek bekötődni bizonyos megújító Fényeket. Emberi szintünkön is érezhető lesz ez a felkavaró energia, hiszen Földanyával szerves egységben élve, minden tisztítás közvetve ránk is hat. Asztrál köpenyünket nekünk is megrázza ez a Fényerő és bizony kihullanak az elrejtett dolgok. Azokat fogjuk felismerni, melyekkel már képesek vagyunk szembenézni és megoldani őket. Ne rejtsünk vissza semmit, hiszen akkor majd később újra szembesít vele lelkünk. Itt és most ismerjük fel és ha kell, kérjünk segítséget a megoldásukhoz a szellemi világoktól és önmagunk magasabb aspektusaitól. Ha ezt felelősséggel megtesszük az ember és lélek kapcsolata harmonizálódik, és bennünk teljesen új lehetőségeket tár fel. Mai napon újhold van. Ez az energia segít minket abban az újrakezdésben (átfordulásban), amire szükségünk van, hogy most már tudatos, tiszta léptekkel haladhassunk vállalt utunkon.


Május 5. - Fénytudati hangolás kezdődik Felsőbb Énünkön keresztül a hármas egységben.A szellem tiszta, isteni fényei leáradnak a lelki térbe, hogy "rendet tegyenek". Ezek a magasrezgésű isteni energiák átírják az alacsonyabb minőségű programokat, melyek elhangolták a kapcsolatot lélek és szellem között. A lélekben olyan terek szabadulnak fel, melyeket eddig feleslegesen "töltelék energiák" foglaltak el. Ezek magunkban tartogatott, legtöbbször lelkiismeret furdalásból és önhibáztatásból származó érzések és képek, melyek folyamatosan az agyban ingerületként létrehozott gondolatmintákat futtattak át rajtunk (nem merünk valamit megtenni, felvállalni, mert "cikinek" érezzük, mivel régebben hasonló eset kapcsán ezt az érzést magunkban eltároltuk). A szellem megnyitja bennünk azt a kaput, melyen át a Megbocsátás erői érnek el. Ez a felszabadulás megkönnyíti lelkünket, és testünkben olyan sejtmegújító erők felszabadulását indítja el, melyek a testi regenerációt (fiatalodást) segítik. Ehhez azonban mi is kellünk, hiszen az elfogadás nélkül nem engedjük be ezeket a hangolásokat. Gondoljunk szeretettel testünk-lelkünk és szellemünk hármas egységére és érezzük, mind egyként mi magunk Vagyunk! Ha önmagunknak elismerjük minden részünket, ezzel utat engedünk akaratunkkal a Fényerőknek.


Május 9-10. - Ezeken a napokon nagyon erős energiák érkeznek az 5. dimenzió Fényteréből. Az Új Föld energetikai teréből, a Szeretet Földjéről kapunk támogató fényeket.


Május 12-13. - A Remény Fényei érkeznek a Földre. Ez a Reménysugár a minden úgy jó, ahogy van elfogadásában segít minket. Ha bízunk az isteni Gondviselésben és Atyánk szeretetében, bármi is történik velünk, mindenben képessé válunk felismerni a tanulás és a fejlődés lehetőségét.
Ehhez azonban hittel és szeretettel ki kell jelentenünk: Istenhez tartozom, Ő gondoskodik rólam!

Ezzel a Reménység megtisztítja a Hit útját benned, hogy erőt adjon neked a mindennapokban.
Ezek a napok olyan lehetőséget kínálnak, melyekkel elfogadhatjuk isteni létezésünk minden ajándékát és ráléphetünk a mesteri útra.


Május 15. - Lélekmag hangolás. Újabb Isteni szikra lobban fel bennünk, hogy segítsen a tudatosodásban. Ma átszövik a teret az isteni Szeretet erői és az Összetartozás Fényei. Mélyen belülről olyan mesteri tanítások és igazságok bukkanhatnak fel, melyek a minden és mindenki EGY energiáit képviselik. Lássuk meg magunkban az isteni gyermeket és próbáljuk ugyanezt mindenkiben is felfedezni. Egy Tőről fakadunk, s bár nőhetünk jobbra vagy balra, attól még ugyanaz a FA táplál, éltet bennünket. Életfánkat az isteni teremtő Forrás táplálja! A belső kapcsolat, melyen keresztül magába a Teremtésbe léphetünk, csak Magunk által tárulhat fel. Nyissuk meg a Tudás Kapuit magunkban és engedjük Létezésünk Emlékeit felszínre!


Május 17. - 10 milliószoros nap és Telihold!Megsokszorozó, Istentől áldott Fények ölelik át a Földet és Univerzumunkat. Holdanyánk tiszta arcát mutatja nekünk, melyet Napapa boldog fényével ragyog be. Egyesül az atyai-anyai erő és általunk teljesedhet be, a mi elfogadásunkban válhat valóra a Kegyelem! Ma minden hatás sokkal erőteljesebben érvényesül, így belső kreativitásunk is fokozottabban tud minket segíteni. Tartsunk önismereti, feltáró perceket, és adjuk át a Holdnak azokat a dolgokat magunkból, melyek már hátráltatnak, vagy nem tudnak tanítani minket. Figyeljük magunkat érzelmileg és mentálisan is, hogy minden teremtésünket a Szeretetet hassa át.


Május 19. - Isten és Teljesség érzése bontakozik ki bennünk. A felismerés segítő erői hatják át a napot, hogy tudatosodásunk útján vezessenek minket. A belső, igaz felismerések időszaka ez, melyeket erős energiák kísérnek. Minden felismerés egyfajta energetikai változást indít el bennünk. Van, hogy bátrabbak, vagy éppen megfontoltabbak leszünk. Bármit is tapasztalsz, figyeld meg miben segít, hogyan teszi többé, teljesebbé az életed ez az újfajta érzés-, vagy gondolkodásmód.


Május 22. - A benső mester ébredése - Önmagunk mesterei vagyunk, csak fel kell ismernünk Önmagunk mesteri aspektusait. Ezt szellemünk megszólításával és a Vezetés rajta keresztül történő elfogadásával érthetjük meg. Olyan nagyok is vagyunk, amilyen kicsinek is érezzük néha magunkat. E kettő nem zárja ki egymást, hiszen határainkat próbálgatjuk, Önmagunk lehetőségeit éljük meg. Ha hallgatunk a bölcs benső hangra (szellemünk útmutatásaira) bennünk, akkor bárhol legyünk is a Teremtésben, Isten örömére és saját fejlődésünkért létezünk. Hallgatózzunk befelé és ismerjük fel szívünkkel a mesteri útmutatásokat. Tegyünk fel kérdéseket szívünkön át mesteri Énünknek és csak hagyjuk, hogy akár a legváratlanabb helyzetben jöjjön meg a válasz.


Május 27. - A felelősség felébredésének energiái áradnak a magasabb tudatosság szintjeiről, ébresztve ezzel minket a teremtés lehetőségeire és folyamatosságára. Az Univerzumból és a Napból férfi energiák megtermékenyítő erői hatják át a teret. Ma minden olyan könnyedén megy, mintha "megolajozták" volna, mintegy megmutatva a hit és a teremtőerő összekapcsolásának lehetőségeit. Ha nehézségekbe ütközöl, vizsgáld meg hited és szereteted mértékét magadban és figyeld meg, van-e hiányod férfi vagy női aspektusodban. Ha magad kiegyensúlyozatlannak érzed, akkor egy egyszerű gyakorlattal megvizsgálhatod, milyen energiában van hiányod. Meditatív állapotban emelkedj a szellemi Fénybe (vezetőd, angyalod segít, Felsőbb Éned vezet, ha kéred). Ott szólítsd magadhoz férfi és női aspektusodat és állítsd őket egymás mellé. Figyeld meg miként jelennek meg neked - Milyen ruhában vannak? Mekkorák egymáshoz viszonyítva?
Szeretettel tisztítsd meg őket és amelyik kisebb lenne, azt teremtő energiáddal tápláld fel. Bocsáss meg magadnak, ha bármelyik aspektusodat elhanyagoltad és tisztelettel tőlük is kérj bocsánatot. Öltöztesd őket isteni/istennői ruhába és kívánd, hogy EGYként segítsék utadat.


Május 29. - A női energiák befogadó hatása váltja fel a férfias energiákat. Holdanya elbújó arca még kedvesen ránk mosolyog, hogy aztán teret adjon a megújulás és összekapcsolódás energiáinak. Ma légy befogadó és engedd, hogy tiszta érzéseid és intuíciód vezessenek. Érzékenységed használd fel arra, hogy mindenben megmutassa az isteni csodát, hogy napról napra fedezhesd fel az isteni Igazságokat életedben. Ma csináld meg ugyanazt a gyakorlatot, mint 2 nappal ezelőtt és nézd meg, aspektusaid fénylenek-e?


Május 30-31. - A hónap két utolsó napja a krisztusi megszentelődés erőivel áldd meg bennünket. Amire rádöbbentünk és felismertünk, az krisztusi utunk részévé válva a megváltás és újjászületés erőivel táplál. Tárjuk ki magunkat e két nap csodás tanításainak, hogy az eljövendő próbákra és tanításokra felkészíthessen. Nagyon erőteljes megigazító energiák érintenek és a Föld egy újabb tisztulás kezdeti szakaszába lép. Földanyánk szeretete már egy új aspektusunkat táplálja bennünk, mely az Új Tudatosságú Istenembert hivatott felnevelni.
2011. április vége
PuszO
 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Ápr.-i szellemi ir. Pusztai O.
  2011-04-01 21:52:50, péntek
 
 

2011. Április - a szellemi irányítás beengedése
2011.04.01

2011. Április - a szellemi irányítás beengedése

A hónap mantrája:

SZÍVEMBE ISTENI FÉNYEM BEFOGADOM
SZELLEMI ÉNEMNEK MAGAMBAN HELYT ADOK!


Ebben a hónapban megérthetjük, hogy magunk irányítjuk gondolatainkkal és érzéseinkkel utunkat, és ez az Út akkor lesz EGY az istenivel, ha elfogadjuk a Felsőbb Tudatosság Szív irányítását Bennünk!
Saját magunk vagyunk életünk irányítói!
Gondolataink meghatározzák érzelmi irányultságunkat. Cselekedeteink pedig hangot adnak akaratunknak. De honnan táplálkoznak ezek a motiváló erők? Milyen bizonyosság segíthet minket ebben? Annak felismerése, hogy minden bennünk születik. Nem külső tényezők, személyek vagy körülmények határoznak meg minket, hanem az, honnan szemléljük a Létezést! Ha külső támpontokon keresztül, akkor oda is kötjük a történéseket, és mindenek okát bennük látjuk. De létezik-e bármi is csak külső okokból? Miből születik meg minden külső körülmény? Ezen gondolatok elkezdenek egy belső bizonyosság felé irányítani minket: honnan és miből indul ki minden, amit világomnak érzek? Hol a központ, melyből mindez táplálkozik? Hol van mindennek az eredete?
Igen sokan rávágják: bennünk!

De Jézus azt kérdezi: belső bizonyosságodból jelented ezt ki? Hiteddel összekapcsoltad Önmagad Felsőbb Tudatod Fényével? Mikor kimondod a szót, honnan indul el? Fejedből, vagy a Szívedből? Hiszed vagy tudod mindezt? Ha tudod, e szerint is éled? Honnan indulsz el, mikor megnyilvánulsz? Benne állsz-e belső pontodban, isteni Tudatosságodban? Mindaddig nem válik belső bizonyossággá léted, míg igent nem mondasz Magadra!
Bizonyosságunk: a szellemi irányítás tudatos felismerése és elfogadása!

Április energiái világosan (ha eddig homályos lett volna ) megmutatják bennünk azokat a helytelen vagy felesleges dolgokat, melyek már nem tartoznak a tudatos fejlődés útjához életünkben.
Olyan belső letisztulás időszaka ez, ami kikíséri belőlünk a felesleges érzelmi és gondolati mintákat és helyüket isteni erényekkel tölti be. Most nem szabad helyt adnunk az elkeseredésnek, mert az ellenerők és az ego ezzel próbál bennünket utunkról letéríteni.
Ezen időszak már határozott lépéseket, hitet és elköteleződést vár tőlünk fejlődésünk útján.

A Szeretet Rendje már működésbe lépett és folyamatosan alakítja át világunkat, az Új Eszméknek megfelelően. Ezek az energiák magasan rezgő Fényben tündökölnek és áthatnak mindent.
Ezért az alacsonyabb rezgésű energiák tudatossági szintjéről feljebb kell lépnünk a lélekvezérelt, szellem által irányított szintekre.
A szellemi Bölcsesség időszaka ez, mikor elmélyedve Önmagunkban felfedezzük az isteni Tudást.

Az elmúlt hónapok erőteljes megtisztító és hangoló energiái megterhelték testünket, sokan fáradtnak, erőtlennek érezték magukat.
Nagy mennyiségű energiát áramoltattunk át az energiarendszerünkön, és ezek folyamatosan dolgoztak és dolgoznak bennünk.
A hangolások mintegy ,,előkészítették a talajt" az új eszmék kicsírázásához életünkben.
Az energiahangolások felásták és bevetették kertünket a Szeretet a Hit és a Bölcsesség isteni virágaival. Nekünk most ápolnunk és öntöznünk kell őket a szellemi Tudatosság energiáival, hogy kibújva és megerősödve kibonthassák pompázatos szirmaikat.
Így tudjuk majd magunkba szippantani a Szentlélek illatát!

Lelkünk folyamatosan dalol bennünk, hogy emlékeztessen a Boldogságra, melyet megélni jöttünk a Földre.
Mielőtt tiltakoznál, elmondom, hogy minden pillanatban benne van a Boldogság. Lehet, hogy rejtőzködik, de ott van! Nekünk csak meg kell látnunk. De a látásunkat most már testi szintről Szív szintünkre kell áthelyeznünk.
Ha egy pillanatra magadba nézel és megkérdezed: itt és most, ebben a pillanatban boldog vagyok-e? - megkapod a választ.

Mielőtt az agyad bekapcsolna egy érzés szalad át rajtad a szíved központjából kiindulva, ami ennek a pillanatnak szól. De ezt csak akkor érzed, ha benne vagy tudatosan a pillanatban.
Ha nem ment, próbáld újra! Érezd meg a pillanat boldogságát! Az itt és most-ban minden rendben van! Mindened megvan és semmi másra nincs szükséged, mint a Lét-re.
Ez a LÉTezés tiszta tudata, mely megéli az ÉLET boldogságát, pillanatról-pillanatra.
Ez a Szív-szint!
Ahogyan az alsó 3 energiatest és csakra működése is szépen lassan átalakul bennünk, és az irányítás magasabb aspektusokba emelkedik, úgy lép tudatosságunk is feljebb a Fény szintjein.

A Szellemi Tudatosság az isteni FÉNYTUDAT!

De ennek a Tudatosságnak az elérése biztos alapokat kíván. Ha nincs egy olyan tiszta, szeretetteli tér bennünk, amit kitöltsön, nem tud kapcsolódni hozzánk. Hiába vágyakozunk, ha nem teszünk semmit vágyaink elérése érdekében.
Érzelmeinket és gondolatainkat tisztába kell tennünk magunkban, hogy megérthessük a magasabb tudatosság irányultságát.
El kell fogadnunk a szellemi tudat vezérlő erejét és minden akaratunkat szívünkbe kell helyeznünk. A Szív tartja harmóniában érzelmi, gondolati és cselekedeti energiáinkat.

Csörgött az óra: ÉBRESZTŐ!

Ébredj Tudatodra! Nincs már idő szunyókálni, tessék ,,kezedbe venni" Tudatosságodat és Élni vele!
Engedd, hogy lépéseid ezentúl ez az erő vezesse. Kezdj el szívből gondolkodni, érezni és cselekedni, meglátod, hogyan alakul át az életed és borul virágba lelked.


Attól, hogy magasabb tudatossági szintre lépünk, pontosan érteni fogjuk kik is vagyunk, és miért jöttünk a Földre.
Emberként ugyanúgy meg kell élnünk magunkat, ahogyan szellemként tesszük.
A Létezés aspektusai összeköttetésben állnak egymással és a közöttük áramló fényinformációk mindkét irányba mozognak.
Ez azt jelenti, hogy szellemünk lelkünkön át emberünknek küldi tudatosságunk által útmutatásait és a Fényt, de emberi megéléseink ugyanúgy lelkünkbe íródva szellemünk felé közvetítik tapasztalatainkat, mely által ő is fejlődik. Ez egy oda-vissza Tudatossági csatorna.
Ezért egyik aspektusunkat se becsüljük alá. Minden részünk Létezésünk szerves és fontos eleme.

Most ezeket az elemeket hozzuk összhangba és emeljük az egész rendszert magasabb rezgésekbe. Minden folyamatot, ami tudatosodásunkat segíti Felsőbb Énünk irányítja. De a sikeres fejlődéshez emberünk is kell! Nekünk kell önszántunkból átengedni az irányítást és ezzel megnyerni az Irányítást!

Kicsit zavaros?

Gondold el, hogy van egy emeletes busz. Aki járt Angliában láthatott szép számmal ilyen buszokat .
De ez a busz most 3 emeletes és minden emeleten van egy vezetőfülke. A 3 emelet szellemi-lelki és testi tereidet és tudatosságodat jelképezi.
Kicsit sántít a példa, de most csak elmélkedünk...
Minden vezetőfülkében van egy kormány, ami felülről vezérelt, de minden vezető maga is tudja irányítani a saját szintjén. Ha gondolatban belehelyezkedsz az egyes vezetők nézőpontjaiba, megértheted mi a különbség a rálátások között.
Az alsó csak az út szintjét látja, a magasabban ülő már átlátja a környező utcákat. A felső szintről pedig az egész forgalmat. Te utasként kire bíznád a vezetést?
Ez nem azt jelenti, hogy te a saját szinteden nem fogod a kormányt és nem figyelsz az útra, hiszen minden figyelmedre szükség van az út felismeréséhez, csak azt, ha érzed, finoman jobbra fordítana a magasabban ülő (mert mondjuk ő már lát egy akadályt 3 utcával tovább) akkor megfontolod, hogy elfogadod- e a jelzést, vagy továbbra is saját akaratoddal egyenesben tartod a buszt.
Ehhez azonban minden vezetőnek kapcsolatban kell lennie a többivel (akár megérzés szinten is), kell legyen közöttük egy érthető jelzésrendszer (SZÍV).


Az Irányítás elfogadása nem jelenti azt, hogy sorsod kiveszik a kezedből, csak azt, hogy segítséget nyújtanak a lépések megtételére és szükségességük megértésére.
A Magasabb Tudat nem utasítani, hanem segíteni szeretne. Minden amit a javadra tesz(el), utadat segíti.
Rajtad áll, van-e benned annyi alázat Önmagad iránt, hogy képes vagy a segítséget elfogadni?
Légy tudatos minden lényedben és megérted, Mag-ad irányítod Életed, csak engedned kell az Útmutatásnak.

A hónap fontosabb napjai:


Április 1. - A Lépés napja! Elindító, megújító energiák érkeznek lelkünkbe, hogy megtehessük az első lépéseket a szellemi tudatossággal átitatott létezés felé. Ez az ÚT az emelkedés Útja, az isteni Rendben.
Ez a Rend pedig minden igaztalan dolgot lebomlaszt, hogy újjáépíthessen. Nekünk csak szívünk szavát követve, a jézusi úton járva kell lépnünk előre. Ha hittel tesszük, minden segítséget megkapunk a fejlődéshez. Legyen ma a Remény Sugara, mi ébreszt bennünket és engedjük, hogy Önmagunknak is tudatára ébredhessünk. Szólítsuk meg Felsőbb Énünket és kérjük meg a vezetésre és a szükséges lépések megtételének segítésére.


Április 3. - Olyan szellemi és bolygóenergiák érkeznek, melyek a befogadást erősítik bennünk. Az Univerzum egy olyan Fénypalástba fogja a Föld energiaterét, mely a szívek megnyílását segíti, így teremtve helyet az EGY ISTENI SZÍV erejének mindenkiben. Ezek az erők a tiszta, feltétlen Szeretet rezgéseit szórják szét és így kapcsolnak bele minket a szellemi áramlatba. A krisztusi dimenziókból érkező Fény-esszencia először a Föld körül a krisztushálón keresztül fejti ki a kollektív tudatban a hatását. Nagyon sok emberben felmerül a gondolat, hogy változtatni szeretne. Ez is egy új, tudatos lépés megtételére ösztönöz. Ezután szépen folyamatosan ez a Fényerő leáramlik egy hullámzó, lágy mozgással és beborít mindent, így az emberi aurateret is. Ennek hatása olyan érzés, mintha egy lebegő álomszerű tudati tér lenne körülöttünk, de ha belemegyünk ebbe az erőtérbe, rájövünk, hogy igenis tudatos és határozott energia, ami az isteni Szeretet Útjára hangol bennünket. Meditáljunk rá bensőnkben az isteni Szeretet lakhelyére, és lássuk meg, van-e gátja annak, hogy megtaláljuk magunkban? Tisztítsuk meg a szívünkhöz vezető utat, hogy a Szeretet akadálytalanul ,,közlekedhessen" bennünk és rajtunk keresztül.


Április 4. - Nagyon erőteljes energianap. A 4-4-4 erői dolgoznak egy égi kapun keresztül. Amikor az év a hónap és a nap száma is megegyezik, olyan együttállások következnek be a szellemi, lelki és fizikai terekben, melyek erőteljes hangolásokat eredményeznek. Ilyenkor az együttes kód megnyitja azt az energiakaput, melyből leáradhatnak azok a segítő erők, amikkel újabb fejlődési szakaszba léphetünk mind egyéni, mind kollektív szinten. Ilyenkor az az időkód is megnyílik, mely a Föld és az emberiség fejlődésének újabb periódusát indítja el.
A ,,4" a megvalósítás száma, segíti az Ideát a fizikai világban megtestesülni. A most érkező energiák az Isteni Rend, a Szeretet Törvényének beiktatását hozzák el. Ennek eredményeképpen elkezdenek feloszlani az igaztalan és a Rend ellen ható szerveződések, és bár ez az elején egy káoszszerű állapotot eredményez, de mint ahogy egyesek mondják, az Őskáoszból is isteni Rend született, itt is minden a helyére áll az isteni Törvények szerint, csak türelmesnek kell lennünk . Nem kell mást tennünk, csak Isten Akaratának beteljesülését kívánnunk. Engedjük el a saját életünkből is a gátló, hátráltató energiacsomagokat, és fogadjunk minden Újat szeretettel. Felsőbb Énünk ismeri a fejlődés minden szakaszát bennünk, így ha kérjük, mindent elrendez a Terv szerint.


Április 9-10. - Ennek a hétnek a két utolsó napja energetikailag összekapcsolódik. Egyfajta számadás, mérlegelés történik a lelkünkben. Olyan, mintha levonnánk eddigi életünk tapasztalatait, és azt, ami segítő beépítjük, ami hátráltató felajánljuk és elengedjük. Ne ragaszkodjunk semmihez, mert beleköthetjük magunkat a régibe, ezzel hátráltatva az Új befogadását. Lelkünk ma rendet rak lélekkamránkban és lomtalanítást végez . A szellemi úton való lépésekhez tiszta tudati energiákra és pozitív gondolati, érzelmi töltésre van szükségünk.
Fontos, hogy ma tudatosan csatlakozzunk Földanyához. Ő az, aki felruház minket azokkal az emberi tulajdonságokkal, melyek életünk során tanítanak minket. Ezt születési képletünk alapján kapjuk, hogy erősségeink és gyengeségeink felismerése okán fejlődhessünk. Mikor tudatosodunk, ezek a tulajdonságok már nem mindig segítenek, van, hogy kinőjük, túlhaladjuk őket. Ilyenkor Földanya elveszi ezeket, ha tudatos kapcsolatban vagyunk vele, vagy ha kérjük Őt. Ezek helyét pedig megtölthetik az isteni erények és tiszta, szeretetteljes tulajdonságok. Bármi is emelkedik ki a mélyből, ne tagadjuk le, hanem fogadjuk el és szívünkkel lássuk segíthet-e még minket, tanulhatunk-e általa, vagy csak cipeljük magunkkal és ideje megválnunk tőle.
Sokszor olyan sérelmeket hordozunk magunkban, melyek feleslegesen generálnak lehúzó rezgéseket bennünk. Sok ilyen érzés régen elengedhető lenne, ha a makacsság vagy a sértődés nem ragaszkodna ezekhez a fájdalmakhoz. Nézzük meg miért ragaszkodunk, és engedjük el az ego felesleges kötelékeit, amivel fájdalomtestünket táplálja ezekből az emlékekből.


Április 11. - Újabb lehetőség az elindulásra! Ma egy újabb energiában támogató nap a szellemi vezetés elfogadására (bár ez minden pillanatban nyitva áll nekünk). A ma leáradó és szétáramló energiák megláttatják velünk a minden fizikai dologban benne rejlő szellemiséget. Ha képesek vagyunk ennek a vezérlő erőnek a felismerésére, és hajlandóságot mutatunk a Kegyelem befogadására, egy olyan belső erőt kapunk lelkünktől, mely célirányosan vezet rá isteni utunkra. A belső késztetés egy olyan isteni megelégedettséget teremt, mely lelkünk tiszta vágyaira fókuszál. Így lesz elég bátorságunk, hogy felvállaljuk Önmagunkat magunk előtt!


Április 17. - Isteni és istennői energiák összekapcsolódása. A mai napon olyan energia harmonizáció indul el, mely a kiegyenlítést ezeken az erőkön keresztül igyekszik megvalósítani. Az emberben lévő Fénytengely (KA csatorna), mely létezéseink aspektusait köti össze, folyamatosan áramoltatja azt a spirális duál-erőt bennünk, mely az isteni és istennői aspektust együtt tartalmazza ebben az ölelésben. Ha szellemi vagy lelki tereinkben ez az egyensúly megbomlik és bármelyik oldal erősebbé válik, akkor mi emberként nem tudjuk a női vagy férfi oldalunkat kellőképpen megélni, vagy éppen az a dominánsabb, amelyiknek nem kellene.
Ezen erők kiegyenlítése zajlik most szellemi tereinkből leáradóan, hogy identitástudatunk minden szinten a helyére kerüljön, és így minden aspektusunk támogathasson.


Április 20. - Ma a korábban elinduló hangolásnak és kiegyenlítésnek hatására lehetőségünk lesz a minket tanító kettősség segítő és hátráltató erejének felfedezésére. Nézőpontunkat kiszélesíthetjük és rálátásunk korlátozottságait ezzel elkezdhetjük feloldani. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal mindent megértünk, csak azt, hogy hajlandóak vagyunk a megértésre törekedni. Megszólal bennünk egy hang, ami a megítélés eddigi programjait kérdőjelezi meg, és az elfogadás erején keresztül egy másik képet is elénk tár.
Ismeritek azt a mondást: legjobb védekezés a támadás? Ez is egy ilyen példa. Pl. azt, hogy valaki goromba, otromba, nem kell helyeselnünk, de meg kell látnunk mi készteti erre. Legtöbbször a félelem, hogy nem fogadják el. Ezért ,,megelőzendő a megaláztatást", inkább ő aláz meg másokat. Ha ezt meglátjuk, rögtön értjük, ez az ember segítségért kiált. Szép lassan megtanuljuk felismerni ezeket a helyzeteket és a mögöttük megbújó okokat, ezzel azt is megértjük, mikor kell cselekednünk és mikor nem. A kettősség eggyé válik a Szeretet Rendjében!


Április 22. - Ma Nagypéntek van, Krisztus áldozatvállalásának beteljesülése. Az angyali kórusok ezen a napon énekkel Urunkat dicsőítik, és krisztusi fénnyel vonnak be minden szeretetteljes megnyilvánulást, felajánlást. Az imának ma százszoros ereje van, és minden önzetlen cselekedetünkért segítő energiát kapunk.
Ezen a napon Mária imádkozik a lelkekért, és nekünk magyaroknak ez különösen kedves, hiszen nemzetünk védelmezőjeként és Szent Koronánk őrzőjeként értünk ekképpen is imádkozik. Gábriel arkangyal és segítői ma elkísérik égi édesanyánkat arra az útra, amit értünk Ő tesz meg minden évben Isten felé, a megváltás beteljesedéséért. Ez az út a Földet és az Eget összekötő Fénylő Tejútrendszeren keresztül vezet a Mennyek kapujáig. Itt Istenanyánk leborul és Jézus Szent Szíve nevében kegyelmet kér ránk.
Ilyenkor ,,csillaghullás"-sal válaszol az ÉG és a csillagok is különleges kegyelmi erővel ajándékoznak meg, mert a csillagképek energiái rajzolódnak le a földi térbe. Ez azt jelenti, hogy születési képletünk segítő erői hozzánk áramlanak és feltöltenek. Ma meditáljunk rá ezekre a csillagenergiákra és a segítő bolygókra. Csodálatos tanításokat kaphatunk.


Április 24-25. - HÚSVÉT napjai, a Feltámadás ünnepe, a Megváltás misztériuma. Ezen a két napon krisztusi Énünk összekapcsolódik szívünkön át velünk, hogy átérezhessük ennek az isteni ajándéknak a csodáját bennünk. Megszólít minket létezésünk okán és mindenhol, fizikai, leli és szellemi tereinkben is kitölt a mindent jóváíró megváltás és felszabadulás! Lelkünk meghajol az isteni Akarat és a krisztusi Kegyelem fényei előtt, és megnyitva minden részét befogadja azok tisztító, segítő és beteljesítő erőit. Minden Fénylény együtt ünnepel a lelkekkel, és a szellemi terek különleges fényeket küldenek le az alsóbb régiókba, melyek a tudatos megnyílást és befogadást segítik. Ma olyan elnézőek tudunk lenni ...
A Szentlélek energiái most mindenkihez egyenként csatlakoznak, szellemi, lelki és fizikai szívünkön át egyszerre. Hitünk és lelki bátorságunk ezeken a napokon hozzásegít bennünket a gyógyuláshoz, mert e két nap energetikai csodája lehetővé teszi a felismert karmikus minták elengedését.
Nem kell mást tennünk csak szívünk szeretet teli jelzéseire figyelnünk. Tudatosítanunk magunkban krisztusi valónkat és Őt saját lényünk aspektusaként befogadnunk!
Ebben az évben Húsvét szent Ünnepe különleges lélekújító ajándékot hoz nekünk. A mi feladatunk csak az, hogy mint izgatott gyermekek, szívünk terén megkeressük a számunkra elrejtett ,,aranytojást".
A tojás, mint szimbólum a születésnek, a kibontakozásnak, a teremtésnek az energiáit hordozza. Ne felejtsük el, hogy régen az aranytojást tojó tyúkot a gazdagság jelképeként ismerték. Mi is gazdagodunk, hiszen most valami új születik, jön létre bennünk. Egy olyan belső tiszta Fény bontakozik ki, mely az isteni Rend, a Szeretet Törvénye, az Igazság és Bölcsesség hatalma bennünk.
Ha megtaláljuk ezt az ajándékot a szívünkben, rájövünk, hol is vannak azok a kincsek, amikre szükségünk van, hogy bőségben, boldogságban éljünk.
Tegyünk mi is belső felajánlást Urunknak és életünket helyezzük az Ő kezeibe, hogy megváltása, mivel terheinket magára vette, beteljesülhessen általunk. Ha elfogadjuk Őt megváltónknak, minden gondunkat lábai elé helyezve, lelkünk megkönnyebbül, szívünk kitárul!


Április 29. - Egyfolyamat szakasza zárul most. A Központi Nap tengelye befejezi azt az elmozdulást mellyel beállította, hogy a spirális fejlődés magasabb útjára mutasson, így a Galaxis és a Földtengely is alkalmazkodik az új rezgéstartományhoz. Testünkben kis belső feszültséggel járhat ez a hangolás, mert a bennünk lévő létkódokat tartalmazó Fénykristályok is az új rezgésmintákra állnak át. A Ka csatornánkban futó Fény-DNS elkezdi átírni a fizikai testben lévő DNS információkat, hogy testünk alkalmazkodhasson a tudati változásokhoz és az új energia-hatásokhoz. Sokan erre enyhe rosszulléttel és megmagyarázhatatlan furcsa érzetekkel reagálnak. Tudatosítsuk a bennünk zajló folyamatokat és fogadjuk el, mint fejlődésünk szerves részét.
Végezzünk test-lélek és szellem összehangoló gyakorlatokat és áramoltassuk a Fényt tudatosan minden terünkön keresztül: kapcsolódjunk be a Szeretet Fény áramlatába.


Április 30. - Kegyelem napja. Isten gyermekeként szólít meg minket szívünkön keresztül. Szellemünk kitárja karját felénk, hogy összeolvadjunk az isteni ölelésben. Ez isteni hovatartozásunk kinyilatkoztatása, de csak akkor lehet igazán a miénk, ha bennünk is megvan ez a tiszta, feltétlen elfogadás az istenivel, szellemünkkel szemben. Ez a nap különlegesen erős. Egyrészt a szellemi tudatosság fényei áramlanak dimenzió csakráinkon át, új kristálykódokat hozva létezésünknek, másrészt összekötőként szerepel május első napjával, ami ugyancsak erős hangolásokat tartogat számunkra.
Ma engedjünk a szellemi befogadásnak, és csak hagyjuk, hogy Isten ölelő karjába emeljen bennünket.

2011. március vége
Pusztai Orsi

 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2019.01 2019. Február 2019.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 336
  • e Hónap: 1494
  • e Év: 3298
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.