Belépés
gaby13.blog.xfree.hu
Voltunk ugy mint ti, lesztek ugy mint mi... gaby gabo13
1957.08.31
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
Vonzd be az életedbe...
  2012-08-08 12:16:17, szerda
 
  Vonzd be az életedbe, amit kívánsz!

Azt hiszed, egy varázsütésre minden megváltozhat anélkül, hogy bármit is tenned kellene? Hát sajna erről csak álmodozhatsz. Vagy mégsem? Ha nem is kapod meg, éred el, amit akarsz azonnal, felgyorsíthatod a folyamatot, hogy minden vágyad teljesüljön. Hogyan? Varázsolj!

Hogy megvalósítsd az álmaidat, elérd a céljaidat, vagy egyszerűen csak megkapd, amire már régóta vágysz, mindenképpen meg kell dolgoznod. De megkönnyítheted a saját dolgodat, ha megtanulod bevonzani az életedbe vágyaid tárgyát vagy céljaidat. Időnként a legegyszerűbbnek tűnő apróságok segítenek a legtöbbet.


A megfogalmazáson múlik minden
Az első lépés, hogy elérd a céljaidat, hogy pontosan megfogalmazd, mit is akarsz. Akár le is írhatod egy papírra vagy füzetbe. Alaposan gondold meg, mit szeretnél elérni, megkapni stb. Gondold végig, és fogalmazd meg a lehető legpontosabban. Amire mindenképpen oda kell figyelned: soha ne fogalmazz úgy, hogy mit NEM szeretnél.

Azt akarod, hogy a kiszemelt pasi/csaj az első randitok után ne feledkezzen meg rólad? Gáz: Ne felejts el! Cool: Emlékezz rám mindig!

Szeretnéd, ha a párod hűséges maradna hozzád?

Gáz: Ne csalj meg! Cool: Maradj mellettem, és engem szeress!

Válogasd meg jól a szavaidat, figyelj arra, hogy minden, amit kimondasz, az pozitívan legyen megfogalmazva, optimizmust és várakozást tükrözzön, mert csak így kaphatod meg, amit akarsz.

Második lépés, hogy folyamatosan figyelj a vágyaidra. Nem elég leírni, listába szedni, hogy mik a vágyaid, aztán kiragasztani a falra, és várni, hogy majd egyszer csak minden előtted hever. Mindennap gondold végig újra, mit szeretnél, lehetőleg ugyanazokkal a szavakkal fogalmazd meg, amelyekkel korábban, így tudatosítod magadban a varázslatot, ezzel segíted bevonzani a saját életedbe azt, amire vágsz.

Harmadik lépés, bár egyszerűnek tűnik, mégsem az. Kíváncsi vagy arra, ha az előző két lépést már teljesítetted, miért nem válik valóra, amit akarsz? Nos, talán már rég valóra vált volna, ha engeded. Sokszor annyira akarunk valami, hogy amikor már ott áll az orrunk előtt, és egyszerűen csak ki kellene nyújtani a kezünket, és megragadni, akkor becsukjuk a szemünket, és úgy teszünk, mintha nem látnánk. Általában ez azért van, mert nem akarjuk elhinni, hogy sikerült, félve a csalódástól. Meg kell tanulni beengedni mindent, amit szeretnénk. Ha már az ajtón dörömböl, jó lenne észrevenni, és ajtót nyitni neki.

Lángra gyúlt kívánságok
Segítheted a varázslatot, ha a kívánságodnak megfelelő gyertyákat gyújtod meg, miközben a vágyaidra koncentrálsz. A gyertyákat a színűk szerint más-más célok eléréshez használhatod fel. Minden nap gyújtsd meg a megfelelő színű gyertyát, és amíg ég, koncentrálj a kívánságodra.

A vörös magabiztosságot és önbizalmat ad. A szexszel, szerelemmel testi örömökkel kapcsolatos kívánságokhoz használj vörös gyertyát.

A narancssárga oldja a feszültséget, segít tisztán látni, így az ilyen színű gyertya égetésével könnyebben birkózhatsz meg a problémáiddal.

A sárga a kreativitást erősíti, és segíti a koncentrációt. Ha tanulással kapcsolatos a kívánságod, válaszd ezt a gyertyát.

A zöld - kiindulva a zöldhasú kifejezésből - a gazdagságot, a vagyont és a pénzt jelképezi. Sok pénzt szeretnél? Égess zöld gyertyát!

A kék tökéletes védelmező szín. Ha úgy érzed védelemre van szükséged, használj kék gyertyát. Ugyanígy alkalmas, ha utazást tervezel.

A lila a mágiával és a tudással áll kapcsolatban. Segíti a tanulást, a mágikus fejlődést.

A rózsaszín a hűséget szimbolizálja. Ha a párkapcsolatodat akarod megerősíteni, gyújts meg egy rózsaszín gyertyát.

A barna segít kijavítani a saját hibáidat, rávilágít azokra, így könnyebben orvosolhatod. Emellett feloldja a feszültséget, szorongást.

A fehér a tisztaság jelképe, tulajdonképpen, ha nincs olyan gyertyád, amire szükséged lenne, használhatsz fehéret is, bár nem olyan erős a hatása, mert jóval erősebben kell koncentrálnod a kívánságodra.

A fekete gyertya veszélyes, ha tartasz tőle, inkább ne használd. Általában az igazságok és titkok felderítésére használják. Az igazság azonban nem minden esetben az, amit mi hallani akarunk, és nem mindig segít rajtad.

Az ezüst színű erősíti a megérzéseidet, a szépérzékedet, és a lelki fejlődésedet.

Az arany gyertya égetésével a nagyszabású terveidet is megvalósíthatod.
 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Barangolás a múltban...
  2011-10-12 14:46:02, szerda
 
  A boszorkányok és varázslók abban különböznek a mezei embertől, hogy ők elfogadják a ,,másvilágok" létezését, és tudják, hogy ezek azok a helyek, ahol a mágia lakozik. Egyszerű mentális gyakorlatok segítségével azonban te is megnyithatod a tudatodat és növelheted fogékonyságodat.
Az ilyen módszerek összpontosítást, türelmet és gyakorlást igényelnek. A legtöbb embernek , aki kapcsolatba akar lépni a mágikus világgal, szüksége van erre. A következő egyszerű gyakorlattal ilyen tudatállapotba kerülhetsz te is.

Kellékek

1 füstölőpálca
1 gyertya
Papír és toll (vagy ceruza)

A gyakorlat

Törekedj arra, hogy legalább fél óráig senki ne zavarhasson meg. Helyezkedj el kényelmesen egy széken, vagy a kanapén, majd gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyát. Fontos, hogy egyenes háttal ülj, és a lábad a padlón legyen. Képzeld azt, hogy a füstölő és a gyertya illata békességbe ringat, és láthatatlan szent kört formál körülötted. Csukd be a szemedet, és mélyen, lassan lélegezz. Koncentrálj az ellazulásra, és összpontosíts a légzés ritmusára, egyenletességére.

Most képzeld el azt, hogy egy gyönyörű helyen vagy - ez a hely a számodra legkedvesebb legyen, esetleg képzelheted magad a szabadba is. Addig vizualizálj és koncentrálj erre a helyre, amíg úgy nem érzed, hogy valóban ott vagy. Szívd be a levegőt, érzékeld az illatokat, érintsd meg gondolatban a földet, halld a hangokat, amelyek ezen a helyen a leggyönyörködtetőbbek számodra.

Észre fogod venni, hogy hamarosan megszáll a nyugalom, és megnyílik előtted egy új, varázslatos világ. Nyisd ki a szemedet, és vesd papírra a benyomásaidat, érzéseidet. Ezek a jegyzetek segíteni fognak abban, hogy legközelebb, ha újra végrehajtod ezt a gyakorlatot, könnyebben eljuss ebbe a csodálatos nyugalmi állapotba.

/ E. R./
 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Földvarázslat...
  2011-07-27 13:39:16, szerda
 
  Ha tökéletes eredményeket akarunk elérni, céljainknak és törekvéseinknek szilárd alapon kell nyugodniuk. Bármi, ami ingatag alapra épül, idővel össze fog omlani. Ez a varázslat a négy elem erejét használja, és ezek közül az első a föld. A föld a megalapozottság és a stabilitás eleme.

Kellékek

négyzet alakú, vastag papír,
zöld vagy barna (földszínű) toll,
4 db természetes eredetű kő vagy kavics (kertből, erdőből, tó- vagy tengerpartról)
1 db hagyma

A varázslat menete

Válassz egy olyan tervet vagy kapcsolatot, amely komoly megalapozást igényel (ez lehet párkapcsolat, munkahelyi helyzet, anyagiak, egészség, stb.). Helyezd a négyzet alakú papírlapot a földre, és írd rá a tolladdal azt a célt, amit el szeretnél érni. Ezután fordítsd meg a papírt, és középről kiindulva balról jobbra, az óramutató járásának irányában rajzolj rá spirálvonalat, ameddig el nem éred a papír szélét. Miközben a spirált rajzolod, folyamatosan koncentrálj a célodra. Helyezd a kavicsokat (vagy köveket) a papír négy sarkára, a spirál közepére pedig tedd a hagymát.

Képzeld el, hogy a mag spirális irányban kezd csírázni. Ha nem sikerül magad elé idézned ezt a képet, fordulj segítségért a természetanyához. ha úgy érzed, végeztél, szedd össze a köveket és a hagymát, majd temesd el a földbe. Hajtsd össze a papírt egy kis négyszögbe, és rejtsd el egy biztonságos helyre. Várj türelemmel az eredményre!


 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
A tudat térképe...
  2011-06-09 12:19:23, csütörtök
 
  Az otthonnak nevezett helyek kedvesek szívünknek, és visszatürközik azokat a benyomásokat, melyek korábban értek bennünket. E varázslatban lakóhelyünk alaprajzát használjuk, melyre rárajzolhatjuk életünk szimbolikus térképét. Ha megrajzolod a térképet, olyan mágikus sablont kapsz, amely értékes intuíciókat hoz felszínre.
Sőt, tovább megyünk... Ha összekötöd mindazokat a helyeket, amelyek fontos szerepet játszottak életedben - magadat helyezve középre -, jobban megértheted, milyen helyet is foglalsz el a világban. Ez a megnövekedett önbizalom pedig fokozza majd esélyeidet arra, hogy sikeres és boldog életet élhess.


Kellékek

lakóhelyed térképe
óra
2 különböző színű toll vagy ceruza.

A varázslat menete

Terítsd ki magad elé a térképet, és pontosan 15 perc alatt rajzold rá életed szimbolikus sablonját. Jelöld ponttal az iskoládat, a munkahelyedet, otthonodat, családod és barátaid otthonát, és mindent, amit fontosnak tartasz. Helyezd el magad a térkép közepére és egy színes tollal minden pontot köss össze az önmagadat jelképező centrummal, majd oszd fel az olyan emberekkel és szituációkkal kapcsolatos helyeket, akikkel nehezen jöttél ki vagy nyugtalanítottak valamiért. Ezeket egy másik színű tollal kösd össze magaddal. Amikor letelt a 15 perc, tedd le a tollat, és figyeld meg alaposan a rajzot.

Észre fogod venni, hogy hamarosan különféle érzések villannak majd fel benned. Használd ezeket vezetőként! Segíteni fognak, hogy foglalkozz azokkal a kihívásokkal, amelyekkel életed során szembesülnöd kellett, és kell is.


 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Találkozásaim az ördöggel...
  2011-06-07 09:46:13, kedd
 
  Gabriel Amorth, a Vatikán hivatalos ördögűzője, az Ördögűzők Nemzetközi Szövetségének nyolcvanöt éves elnöke, több mint hetvenezer démonűzés tapasztalatával a háta mögött lebilincselően beszél az ördögi természetéről és az ördögűzés fontosságáról.

Az ördögűzés hallatán kegyetlen rítusok, súlyos mondatok és megannyi babona jut az átlagemberek eszébe, hiszen ilyesmit láttak a horrorfilmekben. Tényleg ilyen az ördögűzés? Vagyon miként történik a világ egyik legtradicionálisabb közösségében, a római katolikus egyházban? Amorth atya elmondása szerint nem olyan szörnyű az eljárás.
- Amikor a megszállotthoz közelítünk, először mindig keresztet kell vetni. Utána megcsókoltatom a keresztet. Többnyire elkezdenek dühöngeni, ütni-zúzni, ilyenkor szükség van néhány erős emberre, aki megragadja és behurcolja, leülteti őket. A nagyobb démonűzéseket az egyik templomban szoktam végezni, ahol van egy kis ágy, arra fektetjük a beteget, és szorosan fogjuk a testét... Néhány esetben odaadom a megszállott kezébe a feszületet, néha pedig nem, mert attól félek, hogy elhajítja. Aztán a stólám egyik szalagját a vállára helyezem. Leülök én is. Mindig van a szék mellett egy-két ember: mellette egy, előtte egy, néha a háta mögött is áll valaki, akik lefogják, amennyiben szükség van rá. Készenlétben tartunk zsebkendőket, mert esetenként köpködnek, sokszor érdekes dolgokat köpnek ki. Akkor a fejükre teszem a kezemet. Elkezdem az ördögűző imádságokat skandálni.

Ekkor párbeszédet kezdek a démonnal, amennyiben látom, hogy megjelenik - bár ez ritkán történik meg, mert leggyakrabban csak apró jelek árulkodnak a démon jelenlétéről, és ilyenkor nem lehet párbeszédet folytatni a démonnal. Az alanyok gyakran transzba esnek, hadonásznak, vagy a földre vetik magukat, én pedig ilyenkor tudok a démonhoz szólni. Elkezdem vallatni.

Amorth atya szerint tilos bármilyen kérdést kíváncsiságból feltenni. Csak a démonűzés szempontjából fontos kérdéseket szabad feltenni. ,,Hogy hívnak?" - ez fontos, mert a démonnak fel kell fednie magát. Persze, ő mindent megtesz azért, hogy rejtve maradjon. Néha betegségeket szimulál, erre van példa az evangéliumban is: egy fiatalember esetében a démon epilepsziát szimulált. Össze-vissza dobálta magát, mint az epilepsziás, valójában viszont démoni megszállásról volt szó.

- Kiket szállnak meg a démonok, és főleg miért? Hogyan lehet és miért érdemes elüldözni a gonoszt?

- Az igazi démoni megszállással kapcsolatos esetek ritkák. A démonok általi fertőzések vagy zavarok sokkal gyakoribbak. Sőt, mondhatom, sajnos nagyon gyakoriak. Gyűlöletből, bosszúból, érdekből. Nagyon sok példát tudnék hozni, annyira gyakran történik, számomra ezért már szinte mindennapos. Például van egy fiatalember, aki mondjuk évekig együtt járt egy lánnyal, aztán rájön, hogy mégsem vele akar élni, és szakít. Néha előfordulhat, hogy ekkor nem is a lány, hanem a lány anyja az, aki a fiú iránt érzett haragjában, sértődöttségében elmegy egy mágushoz, javashoz, és rontást küldet a fiúra. A kezdet ilyen egyszerű...

S hogy milyen a folytatás? Jön az ördögűző, és megszabadítja a fiút a gonosztól. Gabriel Amorth hitvallása szerint három dolog - a hit, a szeretet és a megbocsátás - az, ami egyidejűleg segít kimászni a szellem és a lélek sötét bugyraiból.

 
 
1 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
A hűség virága,,,,
  2011-04-21 18:07:18, csütörtök
 
  Ez a kelet-európai varázslat a partnered hűségét biztosítja. A körömvirág az állhatatosság jelképe. Ez a növény minden hónap elején virágzik, amely kapcsolatba hozható a nők ciklusával. Angliában a ,,férjek órájának" vagy a ,,nyár menyasszonyának" is nevezték.

Kellékek

- egy kevés föld
- egy kis terrakotta cserép
- egy marék körömvirágmag

A bűbáj menete

A földet titokban kell megszerezned, mégpedig a szerelmed lábnyomából. Várd meg a teliholdat, vagy legalább a növekvő holdat, mert a varázslat hatása ilyenkor a legerősebb. Szórd a földet a cserépbe, és ültesd el a körömvirágmagokat. Amíg ezt teszed, folyamatosan a partneredre gondolj, és kérd a ,,fentieket", hogy áldják meg őt hűséggel.

Ha végeztél, tedd a cserepet egy napos ablakba, gondosan öntözgesd, és ápold szeretettel. Ne feledd: ez egy különleges növény, nem szabad háborgatni, mert akkor a varázslat nem érvényesülhet. Ha kinő a növény, ő lesz a szerelem virága, amely őrzi a hűségeteket.

A körömvirág az évente lehullott saját magjáról szaporodik, ezért a következő évben ismételten ültesd el őket. Ez a növény ugyanis az állandóságot és az állhatatosságot jelképezi


 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Reinkarnáció....
  2011-03-30 11:03:33, szerda
 
  A reinkarnáció doktrínája - az új fizikai testben való újraszületés tana - rendkívül régi elképzelés; megtalálható többek között az egyiptomi vallás, az indiai hinduizmus, dzsainizmus és buddhizmus tanításaiban. A görög filozófia hajnalán Püthagorasz, Empedoklész és Platón is beépítette gondolkodásába az újraszületés eszméjét.

Az újramegtestesülés természetét illetően számos elképzelés létezik. Leginkább az a felfogás terjedt el a köztudatban, mely lélekvándorlásnak tekinti a reinkarnációt, és összekapcsolja a "karma" fogalmával. Ez az elgondolás az i.e. 800-500 körül keletkezett indiai upanisadokra (a hindu vallás szent irataira) vezethető vissza, melyek azt a hitet fogalmazták meg, hogy halálát követően új alakban születik újjá a lélek, és sorsát előző földi életének tettei (karma) határozzák meg: ha korábban gonoszul cselekedett, büntetésként kellemetlen, alacsony rendű helyzetben születik újra; ha azonban illő módon élt, jutalmul előnyökkel járó életformába és pozícióba kerül. A buddhizmus ezzel szemben azt vallja, hogy nem létezik maradandó, állandó lét, így halhatatlan lélek sem. A buddhisták ezt nem tartják összeegyeztethetetlennek a reinkarnáció és a karma gondolatával: értelmezésük szerint új élőlény alakul ki egy előző élőlény tetteiből, de lelkileg nem azonos vele (hiszen nincs maradandó lélek). Ehelyett a tudatlanság és a karma folyamatossága kapcsolja össze a korábbi és későbbi élőlényt: minden dolgok mulandóságának nem tudása, valamint a tettek okozati lánca marad meg a halál után és vezet új élethez. Buddha (i.e. 560-480), aki meglehetősen sötéten látta a világot, és puszta szenvedésnek tekintette az életet, az újraszületések körforgásából való kiszabadulást és a nirvána örök nyugalmának elérését tartotta üdvösnek. Ennek megvalósításához szerinte le kell mondanunk vágyainkról, melyek az élethez kötnek minket.

A reinkarnáció tana nem feltétlenül fonódik össze sem mély pesszimizmussal, sem a karmába vetett hittel. Erre a megközelítésre nyújt példát Jane Roberts munkássága, aki 1963-tól egészen 1984-ben bekövetkező haláláig egy önmagát Sethnek nevező entitás médiumaként működött. A Seth-szövegek tanulási folyamatként fogják fel a reinkarnációt. Hangsúlyozzák a reinkarnációs életek egyidejűségét, a szabad akarat meglétét és azt, hogy bármely pillanatban változtathatunk sorsunkon. Mindezekből kiindulva elvetik azt a nézetet, mely szerint az egyén előző életében elkövetett cselekedete szükségszerűen meghatározná jelenlegi helyzetét. A szövegek emellett megfogalmazzák a személyiség sokdimenziós természetének eszméjét, s erre alapozva hangot adnak annak az elképzelésnek, hogy egyazon entitásnak egyszerre több inkarnációja is élhet ugyanabban a korban.

Reinkarnációs élmények általában olyan személyekkel fordulnak elő, akik elfogadják a reinkarnáció létét, vagy legalábbis fenntartják annak lehetőségét. Megtörténhetnek anélkül, hogy az átélő előzetesen szándékolná őket, így például halálközeli élményekben, álmokban, módosult tudatállapotban, gyermekek spontán visszaemlékezéseinek formájában. Ez utóbbiakra mutat fel példákat dr. Ian Stevenson Húsz eset, melyek a reinkarnációra utalnak (Twenty Cases Suggestive of Reincarnation) című könyve, mely Indiában, Ceylonban, Brazíliában, Alaszkában és Libanonban élő gyermekek előző életekről adott beszámolóit és azok érvényességét vizsgálja. Reinkarnációs élmények kiválthatók szándékosan is; előidézésük leggyakoribb módszere hipnózisban adott szuggesztiók sorozata. Ezt az eljárást rendszerint "előző élet regressziónak" nevezik.
 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Lélekvándorlás ...
  2011-03-10 11:42:00, csütörtök
 
 Lelki lények vagyunk. Van egy Testünk, egy Szellemünk és egy Lelkünk. Mi a legfontosabb? Keresgélés közben sokan egyik szervezettől a másikig csapódnak, esetleg egyik szellemi áramlattól a másikig sodródnak, keresvén a megvilágosodást.
Ma az egyik csatorna ad választ, holnap új Guru jön. Minél jobban keres az ember, annál frusztráltabbá válik, mert magán kívül keresi a választ. Tudat alatti, félelemre épülő programozásunk valamennyi rétege alatt létezik egy lélek, mely birtokában van a teljes tudatosságnak. Amit keresünk, már ott van. Mintha kutat ásnánk - a víz már alattunk van.

Lélekvándorlás.
A teendőnk csupán annyi, hogy eltávolítsuk a piszok és a szikla rétegeit, hogy hozzáférhetővé tegyük a vizet. Hasonlóképpen el kell távolítanunk a gátat magunk és vágyunk tárgya között. Egészen biztos, hogy sokkal nagyobb kihívást jelent s belső tudatosság keresése, mint hagyni, hogy valaki más kívülről kínálja fel számunkra a válaszokat.

 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Barangolás a múltban
  2011-02-15 14:54:00, kedd
 
  A boszorkányok és varázslók abban különböznek a mezei embertől, hogy ők elfogadják a ,,másvilágok" létezését, és tudják, hogy ezek azok a helyek, ahol a mágia lakozik. Egyszerű mentális gyakorlatok segítségével azonban te is megnyithatod a tudatodat és növelheted fogékonyságodat.

Az ilyen módszerek összpontosítást, türelmet és gyakorlást igényelnek. A legtöbb embernek , aki kapcsolatba akar lépni a mágikus világgal, szüksége van erre. A következő egyszerű gyakorlattal ilyen tudatállapotba kerülhetsz te is.

Kellékek

1 füstölőpálca
1 gyertya
Papír és toll (vagy ceruza)

A gyakorlat

Törekedj arra, hogy legalább fél óráig senki ne zavarhasson meg. Helyezkedj el kényelmesen egy széken, vagy a kanapén, majd gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyát. Fontos, hogy egyenes háttal ülj, és a lábad a padlón legyen. Képzeld azt, hogy a füstölő és a gyertya illata békességbe ringat, és láthatatlan szent kört formál körülötted. Csukd be a szemedet, és mélyen, lassan lélegezz. Koncentrálj az ellazulásra, és összpontosíts a légzés ritmusára, egyenletességére.

Most képzeld el azt, hogy egy gyönyörű helyen vagy - ez a hely a számodra legkedvesebb legyen, esetleg képzelheted magad a szabadba is. Addig vizualizálj és koncentrálj erre a helyre, amíg úgy nem érzed, hogy valóban ott vagy. Szívd be a levegőt, érzékeld az illatokat, érintsd meg gondolatban a földet, halld a hangokat, amelyek ezen a helyen a leggyönyörködtetőbbek számodra.

Észre fogod venni, hogy hamarosan megszáll a nyugalom, és megnyílik előtted egy új, varázslatos világ. Nyisd ki a szemedet, és vesd papírra a benyomásaidat, érzéseidet. Ezek a jegyzetek segíteni fognak abban, hogy legközelebb, ha újra végrehajtod ezt a gyakorlatot, könnyebben eljuss ebbe a csodálatos nyugalmi állapotba.

 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
Az ihlet levegője....
  2011-01-16 14:17:29, vasárnap
 
  A mágikus rituálék során évezredek óta használnak illatszereket és tömjént. Ezek párologtatásával, izzításával pillanatok alatt kellemes illat teremthető, mely fokozza az intuíció és az érzékelés intenzitását. Alkalmazd ezt a varázslatot, ha meg kell oldanod egy problémát, és ehhez szükséged van a tiszta tudatodra.

Kellékek

- papír, ceruza
- kedvenc illóolajad,
- illatmécses,
- kis csengettyű,
- egy kis kék, papírból összehajtogatott legyező.
- tollpihe.

A varázslat menete

Írd le a papírra azt a problémát, amivel éppen szembe kell nézned. Az illatmécsesbe cseppents néhány cseppet kedvenc illóolajodból, majd helyezd alá a papírt. Ülj le kényelmesen, lélegezz, és lazulj el. Belégzéskor számolj el négyig, ugyanennyi ideig tartsd bent a lélegzetet, és újabb négyre fújd ki. Ismételd ezt tízszer egymás után. Ha ez meg van, gondolj a problémádra, és rázd meg a fémcsengőt. Mondogasd magadban az alábbi szavakat: ,,Segíts nekem!". Fogd a papírlegyezőt, és óvatosan hajtsd el magad elől a füstöt, közben figyeld, milyen minta alakul ki belőle a levegőben. Hamarosan feltűnik egy szimbólum, amely választ ad a kérdésedre. Húzd át a tollpihét a füstön, és tartsd magadnál egészen addig, amíg meg nem oldódik a probléma.
 
 
0 komment , kategória:  Varázslat, mágia  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 9852 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 127
  • e Hét: 289
  • e Hónap: 1363
  • e Év: 191069
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.