Belépés
anna4459.blog.xfree.hu
Másik szívhez soha el nem érsz, ha nem szívedből indulsz magad is. Konrad Lorenz Bordásné Anna
1901.02.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/94 oldal   Bejegyzések száma: 932 
Így mozognak azoknak a szemei, akik hazudnak!
  2018-07-22 12:57:59, vasárnap
 
  Ebbe az irányba mozognak szemeink, ha hazudunk!Egyes szakemberek úgy vélik, hazugság esetén egyértelmű testi jelzések, gesztusok figyelhetők meg, főként ami a szemmozgásokat illeti.

John Grinder és Richard Bandler kutatók egy térképet is megalkottak, ami azt hivatott eldönteni, hogy a szemek jobbra, vagy balra történő elmozdításával az illető hazudik, vagy igazat mond.

Mikor az agy gondolkodik, töpreng, akkor az agy két féltekéje, felváltva működik, attól függően, hogy milyen információs közegből érkezik az információ.

Amikor gondolkozunk szemeink mozognak, miközben az információt hozzuk előtérbe. Az agyban az információ négy féleképpen tárolódik: vizuálisan, akusztikusan, kinetikusan és belsőleg.

Attól függően, hogy mire próbálunk visszaemlékezni, az információ a következő szemmozgást eredményezi:

Jobbra és felfele: vizuális memória
Balra és felfele: vizuális felépítés
Jobbra: akusztikus memória
Balra: akusztikus felépítés
Jobbra és lefele: belső dialógus
Balra és lefele: kinetikus memória

Szemek mozgása hazugság esetén:

Jobbra és fel: Ha valaki azt kérdezi tőled, hogy emlékezz vissza, milyen volt a menyasszonyi ruhád, akkor felnézel mert a memóriádból nyered vissza az információt

Balra és lefele: Gondolj arra, hogy repülsz vagy rózsaszín tehenekre, balra fogsz nézni és lefele, mert hazudni fogsz

Jobbra: Ha kedvenc dalodat akarod feleleveníteni, akkor jobbra nézel, mert az akusztikus memóriádat próbálod felidézni.

Jobbra és lefele: Fel tudod idézni a friss fű illatát? A szemeid ebben az esetben jobbra és felfele néznek.

Balra és lefele: Ebbe az irányba nézel, ha magaddal beszélsz.

Lássuk, merre mozdul a tekintet, ha valaki füllent!
Jobbkezesek:

lefelé, balra és jobbra: ilyenkor a memóriád aktiválódik, és teljesen mást mondhatsz, mint ami valóban megtörtént
Balkezesek:

lefelé, jobbra: ha valakivel beszélgetsz, és nem mondasz igazat, akkor a lenti jobb sarokra fogod szegezni a tekintetedet
forrás:filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
6 hónapig is tartósítani lehet a paradicsomokat!
  2018-07-22 12:52:10, vasárnap
 
  Ezzel az afrikai módszerrel akár 6 hónapig is tartósítani lehet a paradicsomokat!
Egy burundi származású férfinak köszönhetően már akár 6 hónapig is tarolhatjuk a paradicsomokat, anélkül, hogy azok megromolnának.Vital Nduwimana megelégelte, hogy a paradicsomait nem tudja elég hatékonyan tartósítani, így ha nem sikerült időben eladnia a piros színű, finom terményeit, akkor azok megromlottak és ki kellett dobnia.

“Sosem tudtam eladni az összes paradicsomot, amit leszedtem, hiszen a nagyrésze mindig 4-5 nap múlva megromlott, amit már nem árulhattam. 2015-ben megpróbáltam valami megoldás után nézni" - mondta a burundi gazda, aki szinte minden módszert kipróbált, vízben és homokban is tárolta a paradicsomokat, de nem segített semmi sem.

Egy nap azonban észrevette, hogy a banánfák árnyékában, a kidobott hamuban pihenő paradicsomai nem romlottak meg, így kísérletezésbe kezdett. A tartósítás kulcsa hamarosan a hamu lett, így a férfi fahamuval, ami a tűzhelyből került ki, megtöltött ládákban kezdte tárolni a paradicsomokat, és úgy is vitte a piacra.A módszer bevált, így már akár 5-6 hónapig is jól elvannak a paradicsomok, amiket így már nem kell kidobnia, hiszen nem romlanak meg.
Érdemes lenne itthon is kipróbálni a módszert.
forrás:http://filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Romantikus kapcsolat Anne Hathaway és William Shakespeare
  2018-07-22 11:27:06, vasárnap
 
  Romantikus kapcsolat Anne Hathaway és William Shakespeare között?
Ettől a felfedezéstől izzik most a net!Egy Twitter-felhasználó és frappáns bejegyzése indította el a lavinát, melytől lázban ég most a világháló. A PEACHYBLACKG0RL névre hallgató twitterező ugyanis bedobta a hírt, miszerint Anne Hathaway férje, Adam Shulman a megszólalásig hasonlít az angol költészet gigászára, William Shakespeare-re. Sőt, a maga idejében állítólag Shakespeare is nős volt, a feleségét pedig - dobpergés - Anne Hathawaynek hívták!

A közösségi háló felhasználójának információi szerint, a költő mindössze 18 esztendős volt, amikor feleségül vette a 26 éves Annet. Ráadásul az esküvő napján a nő már a közös gyermeküket hordta a szíve alatt. Ezeket a sorokat olvasva, nincs ahogy ne merüljünk a gondolatainkba!

,,Sokszor emlegetik Anne Hathawayt, a hibátlan szépségét, de mi történik azzal a ténnyel, hogy a férje nagyon hasonlít William Shakespeare-re, akinek egyébként nem más volt a felesége, mint... Anne Hathaway!" - idéztük PEACHYBLACKG0RL szavait, melyek hatalmas kérdőjeleket tettek fel sokunk elméjében. A reakciók sem maradtak el, természetesen itt is két táborra oszlottak a kommentelők.A szkeptikusok puszta véletlennek tartották a megállapítást, míg a többiek egészen zamatos szavakkal minősítették a szerintük semmiképp sem véletlen ismétlődést:

,,Ezek az emberek utaznak az időben!"; ,,Annyira szeretik egymást, hogy visszatérnek az időben azért, hogy együtt lehessenek.". Talán nem is annyira meglepőek ezek a vélemények, ha figyelembe vesszük Anne Hathaway örök fiatalságát. Mert te is észrevetted, ugye, hogy nem öregszik?!

És ne feledkezzünk meg a spekulációkról, melyek szintén felütötték a fejüket a hírbomba után: talán Anne Hathaway a leggyönyörűbb vámpírnő, aki valaha is létezett, a férje pedig maga William Shakespeare, aki szintén vámpírként él túl mindannyiunkat.

Ki merné állítani, hogy ilyen szerelmi történetek nem léteznek!
forrás:9am.hu
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A Szent Anna-tó legendája – a helyiek szerint ez törté
  2018-07-22 11:17:54, vasárnap
 
  A Szent Anna-tó legendája - a helyiek szerint ez történt itt több ezer éveA Szent Anna-tó, a Hargita megyében található legszebb tavak egyike, ugyanakkor jelentős idegenforgalmi látványosságot is képvisel, mivel ez Románia egyetlen vulkáni eredetű tava.

A tó 17 km-re található a Sepsibükszád nevű településtől, ugyanakkor közel van Tusnádfürdőhöz is. Néhány ezer évvel ezelőtt ezen a helyen egy vulkanikus hegy volt. Ezt követően a kráterben felhalmozódott csapadékvíz következtében alakult ki a tó.

Az idők során nagyon sok legenda lengte körül a Szent Anna tavat. Egyike ezen legendáknak a szerelemben boldogtalan lány története, mely szerint a Anna, a fiatal lány nem szeretett volna férjhez menni a szülők által, számára választott gazdag, ámbár durva és idős vőlegényéhez. Mivel a szülők hajthatatlanok voltak, Anna az esküvő estéjén a tóba vetette magát. A helyiek a lány tiszteletére és emlékére nevezték el a tavat és minden évben Anna napján, istentiszteletet tartanak a tó szélén.A Szent Anna tó keletkezésének története

Valamikor, a régi időkben, élt két testvér, akik folyton versengtek egymással, vagyonukkal, váraikkal és birtokaikkal. Ahogyan egymást sem, úgy nem szerették alattvalóikat sem, sőt ha tehették sanyargatták a szegény népet. Egy nap, az egyik testvérhez egy vendég érkezett egy gyönyörű hatlovas hintón. A ház urának megtetszett a hintó és addig kártyázott a vendéggel, míg el nem nyerte tőle a hintót lovastól együtt. Első útja természetesen testvéréhez vezetett, hogy megmutassa szerzeményét.

Az, hogy felülmúlja bátyját, összeszedette a birtokán található legszebb 12 szegény leányt, és azokat fogta hintója elé. A lányok közül a legszebb egy Anna nevezetű volt. Mivel a hintó nagyon nehéz volt, az eléje fogott 12 lány meg sem tudta mozdítani. Ekkor a földesúr az ostorával közéjük csapott és Anna arcán kicsordult a vér. A lány ekkor a Teremtőhöz fohászkodva azt mondta: ,,Verjen meg az Egek Ura, és süllyesszen a föld alá, te gonosz lélek!" Anna szavait egy nagy vihar követte, mely elnyelte a gonosz embert a várával és vagyonával együtt, ezek helyén pedig egy kristálytiszta tó keletkezett, a lány emlékére.Ezen a történeten kívül még van néhány érdekesség a tóra vonatkozóan. A tó víz szintje soha nem duzzad és nem apad, annak ellenére, hogy az esővíz belefolyik.

A helyiek számára a tó az időjárást is pontosan megjósolja. A tó melletti hegyen ugyanis az idők folyamán keletkezett két repedés. Az itt lakók azt tartják, hogy ha ebből a repedésből kiáramló levegő csípi az orrot, akkor hamarosan vihar lesz. Az idők folyamán sokszor imádkoztak a tó partján az emberek, és különösen a gyerekáldásra váró asszonyok imája talált itt meghallgatásra.
forrás:9am.hu
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Azt hitted, hogy július középétől jön a kánikula?
  2018-07-05 20:06:23, csütörtök
 
  A szakértők elképedtek, hogy milyen időjárás lesz augusztusig

Nyár közepén ilyen időt!

Július 15-ig szépen fokozatosan melegszik az idő. Záporok, zivatarok az ország bármely pontján kialakulhatnak, de lehűlésre, hideg éjszakákra július 5-e után már nem kell számítani. Egy hidegfront érkezhet a hónap közepe után, de csak pár napig tart.

Aztán 27-29 fok között lesz a jellemző hőmérséklet, de 30 fok fölé a mostani számítások szerint a nappali maximum hőmérséklet nem emelkedik. Nagy valószínűséggel hosszan tartó kánikula júliusban nem lesz. A szakértőket is meglepi, hogy ez a hónap az előző évekkel ellentétben kellemes meleget és nem túlzott forróságot hoz a mostani számítások szerint. Az igazi hőség leghamarabb augusztusban érkezhet.
Forrás: Időkép
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Nem értettem, hogy a nagyapám miért tesz a nyelvére
  2018-07-05 19:59:55, csütörtök
 
  Nem értettem, hogy a nagyapám miért tesz a nyelvére szódabikarbónát. Ledöbbentem, amikor elmondta, hogy miért csinálja

Neki segített!

Nem egyszerű leszokni a dohányzásról, de mindenképpen érdemes felhagynod vele! Mi más is lehetne a segítségedre ebben, mint a szódabikarbóna!

1. Szódabikarbónás ital

Keverj össze egy evőkanál szódabikarbónát egy pohár vízben és naponta kétszer idd meg, egy héten keresztül. A második héten pedig naponta egyszer. Ha mégis úgy érzed rágyújtanál, tegyél a nyelvedre egy csipetnyi szódabikarbónát, az is segít - írja a Ripost.

2. Kerüld a stresszt!

Minden nap tölts el egy rövidke időt a szabadban, kapcsolj ki ha teheted.

3. Keress egy új szokást!

Kezdj el mozogni. Ha érzed a nikotin éhséget, rágcsálj el egy répát. Erre előre készülj fel, pucolj meg répát, rakd bele egy kis műanyag dobozba, és vidd magaddal a munkahelyedre!

4. Spórold meg a cigi árát

Gyűjtsd össze azt az pénzt, amit eddig a dohányzásra költöttél, és kitartásodért két hét után vegyél magadnak ajándékot. Ösztönzés képen ezt rendszeresen tedd meg, amikor egy újabb szálhoz nyúlnál.

Tipp:

A szervezetedből méreganyagok távozni fognak, ezért fogyassz naponta méregtelenítő teát. A szódabikarbónakúrát két hét után fejezd be, és csak akkor igyál az italból, amikor azt érzed nem bírod tovább egy szál nélkül.

forrás:blikk.hu
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
A 7 legszebb magyar kastély
  2018-06-17 21:08:34, vasárnap
 
  A 7 legszebb magyar kastély
Forrás: termalfurdo.huA legmutatósabb hazai kastélyok ideális úti célok egy-egy kellemes tavaszi kiránduláshoz. Ráadásul a legtöbbjük közelében remek termálfürdőt is találni.
Lássuk, merre induljunk!

A legmutatósabb hazai kastélyok ideális úti célok egy-egy kellemes tavaszi kiránduláshoz. Ráadásul a legtöbbjük közelében remek termálfürdőt is találni. Lássuk, merre induljunk!

1. Nádasdy-kastély, Nádasdladány
A nádasdladányi fehér kastélyt a 19. század második felében épült gótikus stílusban, és a második világháborúig a Nádasdy-család székhelye volt. Ma már a magyar állam tulajdonában áll. Angol parkja 20 hektáron terül el, itt növényritkaságokkal találkozhatunk, belső szobáiban pedig a kor mestereinek keze munkáiban gyönyörködhetünk.
2. Bory-vár, Székesfehérvár
Az örök szerelem jelképeként építette Bory Jenő a gyönyörű székesfehérvári Bory-várat 36 éven át, amivel a Guiness rekordok könyvébe is bekerült. Az Öreghegy városrészben található 30 méter magas, betonból készült vár múzeumként látogatható. Százoszlopos elegáns, franciás udvarában a magyar történelem nagy alakjai tűnnek fel. Ha megfáradtunk a 2-3 órás sétálásban, akkor látogassuk meg városban az egész évben nyitva tartó szecessziós stílusú Árpád fürdőt.
3. Grassalkovich-kastély, Hatvan
A 18. században barokk stílusban épült Hatvanban a Grassalkovich-kastély, a város legrégibb épülete. A hatvani vár romjait is felhasználták az építés során. Homlokzata 62 méter hosszú, a bejárat fölött a család címerét is megtaláljuk. Ha már a városban járunk, érdemes kipróbálunk a parkos környezetben fekvő termálvizes strandfürdőt a nyári szezonban.
4. De La Motte-Kastély, Noszvaj
A Bükk-hegység vonulatai között találjuk a 18. században, barokk stílusban épült De La Motte-kastélyt Noszvajon. 1798-ban egy unikornist is helyeztek a hatalmas, növényritkaságokkal teli angolparkba. Díszterme, szalonjai, madaras szobája, téli kertje mind különlegesek, mindenképpen érdemes eltölteni egy délelőttöt a kastélyban, aztán a 10 km-re fekvő Eger városában csobbanni Magyarország egyik legszebb fürdőhelyén, az Egri Termálfürdőben.
5. Esterházy-kastély, Fertőd
Fertőd városában épült a 18. században a gyönyörű Esterházy-kastély francia parkjával, impozáns épületegyüttesével kötelező magyar látnivaló, és a város fő nevezetessége, máig az Esterházy-család birtokában van. Évente több százezer turista látogatja, és alkalmanként komolyzenei koncerteket is tartanak benne, 126 szobája rokokó stílusú, francia kertjét gyönyörűen karbantartják. A várostól nem messze található 14 hektáron a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum 33 medencével várja vendégeket.
6.Andrássy-kastély, Tiszadob
Romantikus, neogót stílusban, festői környezetben Erzsébet magyar királyné tiszteletére építették a 19. században Tiszadobon az Andrássy-kastélyt, francia középkori lovagi várkastély mintájára. Az Osztrák-Magyar Monarchia első külügyminisztere, Andrássy Gyula építtette a Tisza partjához közel. A második világháború után gyerekotthont alakítottak ki benne. Az épület érdekessége: az évszakok számának megfelelően 4 bejárata, a hónapok számának megfelelően 12 tornya, a hetek számának megfelelően 52 szobája és a 365 napnak megfelelően 365 ablakszeme van. A kastélyhoz legközelebb Tiszaújvárosban pihentethetünk fürdőben a kirándulás után.
7.Festetics-kastély, Keszthely
Keszthely kiemelkedő műemlékének számít az ország negyedik legnagyobb kastélya, a barokk Festetics-kastély, amit 135 éven át építettek. Manapság kulturális események zajlanak bent, és önálló színházzal is rendelkezik. A kastélymúzeum részét képezi még a Helikon Könyvtár is, 80 ezer kötetes gyűjteményét a Festetics család hozta létre. A könyvek között több régi enciklopédia és régi nyomat található. Ez Európa legnagyobb épen maradt főúri könyvtára. Gyönyörűen karbantartott és rendezett parkja 42 hektáros, legidősebb fája már 400 éves. Keszthelytől nem kell messze utaznunk ahhoz, hogy kipróbáljuk az ország egyik leghíresebb termálfürdőjét Zalakaroson, Európában is egyedülálló gyógyvize miatt a legjelentősebbek egyike.Képek forrása: utazom.com (2.), 24.hu (4.), indafoto.hu/bela (5.), ilovetisza.hu (7.),
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Selyemkóró, a veteményesek ádáz ellensége
  2018-06-17 20:49:19, vasárnap
 
 


Nem ritka, hogy egy növény a politikai színtéren is szerepet vállal, elég csak a parlagfűvel kapcsolatos állandó vitákra és szabályozási anomáliákra gondolni. A selyemfű is hasonló karriert látszik befutni, lévén, hogy kimondottan ellentmondásos növényről van szó, mely ellenérdekelt lobbierők kereszttüzében áll. Mivel kavar ekkora vihart ez az egyébként roppant mutatós gyomféle? Megyeri Szabolcs kertészmérnök írása.
Sokak szerint az is kérdéses, hogy egyáltalán gyomnak tekinthető-e a selyemfű, más nevén selyemkóró, vagy vaddohány. A meténgfélék nemzetségébe tartozó fajok közül nálunk az Asclepias syriaca fordul elő, elsősorban az Alföld homokos talajú vidékein. A selyemfű észak-amerikai eredetű, a szintén tájidegen akáccal egy időben költözött Magyarországra, és kimondottan agresszíven terjeszkedő évelő gyom.

A vaddohány - hogy kerüljem a szóismétlést - kiszorítja az őshonos fajokat, megtelepszik a gabonafélék, haszonnövények között, és gyakorlatilag kiirthatatlan. Rizómái akár két méteres mélységig is lehatolnak, így hiába kaszálják, újra kinő, és vegyszeres irtása is igencsak nehézkes, majdhogynem lehetetlen.Wikimedia Commons

Ennyi rossz tulajdonság után felmerül a kérdés, hogy akkor ki és miért lobbizik érte, egyesek odáig menve, hogy hungarikumként, kultúrnövényként említik?

Hát a méhészek.

A selyemkóró ugyanis elsőrangú mézet ad, íze intenzív, egyedi, és nemcsak magában használható, hanem gyengébb minőségű mézek feljavítására is kiváló. Ördögi kör, hogy a selyemkóróra állított méhek tevékenysége nyomán a növény az erőteljes beporzás miatt gyorsabban terjeszkedik, így állítva szembe egymással a méhészeket és a gyom ellen küzdő gazdákat.

A selyemfűméz nem csupán ízletes, hanem jótékony élettani hatásokkal is bír. Pollentartalma alacsony, így allergiások számára is fogyasztható, vérnyomás-szabályozó hatása is ismert, általános roborálószerként is kiváló, és klinikai kísérletek bizonyítják, hogy a mézek közül a selyemfű méze az egyik leghatékonyabb gyulladáscsökkentő. A ritka finom nektárja mellett még egy hasznos tulajdonsága van, megköti a homokos talajt (többek közt ezért is került az akáccal az alföldi vidékekre). Mindennek tetejébe az illata is ámulatba ejtő.Wikimedia Commons

Végeredményben az a furcsa helyzet áll elő a vaddohánnyal kapcsolatban, hogy mind az ellentábornak, mind a pártolóknak igazat lehet adni bizonyos szempontból.

Az akácállomány téli károk miatti gyengülése okán a méhészeknek kétségkívül fontos a selyemkóró támogatása, már miniszteri szinten is szóba került, hogy esetleg leveszik az inváziós növények listájáról, ahol például a már említett parlagfűvel van egy csoportban, annak ellenére, hogy nem allergizáló faj, és a méhészek szerint gyomnak sem mondható teljes bizonyossággal, ami azért lássuk be, legalábbis csúsztatás. Szerintük a vaddohány csak ott él, ahol más növények nem telepednek meg.

A gazdáknak, termelőknek más a véleményük, nekik komoly ellenfél, a veteményesek, termőföldek ádáz ellensége, terjedése már most mérhető károkat okoz a mezőgazdaságban, emellett az őshonos fajokat is aktívan szorítja ki, ami természetvédelmi aggályokat is felvet.

forrás:sokszinuvidek.24.hu

 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Ilyen volt a nappalink 50 éve
  2018-05-29 09:48:33, kedd
 
  A '60-as években még nem a letisztult skandináv stílus volt a divat, hanem a cserépkályha, a csipketerítő és a jellegzetesen szögletes fotelek.
Petrás Gabriella

A szocializmus lakberendezéséhez a csodás műbőr, az élénk piros és bordó színek, valamint az asztalról lelógó csipketerítő ugyanúgy hozzátartozott, mint a kiírt tervhez a 200 százalékos teljesítmény. A tervgazdálkodás éveiben sokunkat ez a kép fogadott, amikor hazatértünk a munkától és a teljesítménytől kimerülten.Nappali a '60-as években

A bútorok, így a lakások stílusa is változott az évtizedek során, de éppen csak annyival, hogy még felismerhetők legyenek a klasszikus formák. A retró nappalik hamisítatlan hangulatához persze nemcsak a jellegzetes fotelek és asztalok, hanem a cserépkályhák és a klasszikus piros árnyalatú óriás szőnyegek is hozzátartoztak.

forrás:nlcafe.hu
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
Angyali üzenet május 29.: Csodák történnek ma
  2018-05-29 09:37:55, kedd
 
  Az angyalok üzenete szerint a mai nap egészen rendkívüli és különleges. Mindent elérhetsz, mindent megkaphatsz és minden régóta cipelt sebet elengedhetsz. Valódi csodák várnak rád. Élj a lehetőséggel, és ismerd meg az angyalok keddre szóló üzenetét.
NLCafé
f Ajánlom

Az angyalok folyamatosan teszik a dolgukat. Ezt kérik tőled is. Azt üzenik, kérd a segítségüket minél gyakrabban, hogy tehessék a dolgukat.

Kedden igazán különleges lehetőségek várnak, egyrészről az év második tízmilliószoros napjára ébredtél, másrészt pedig ma este telihold ragyog az égbolton. Ma bármit kérhetsz, ma bármi megtörténhet.
Az angyalok üzenete szerint

,,A mai nap lehetőséget kínál a gyógyulásra, a fejlődésre, a negatív minták elengedésére.
Ragadd meg az alkalmat, lásd meg magadban és másokban is az Isteni Fényt."

A tested és a lelked is gyógyul, amikor a szeretet energiájára figyelsz, amikor szeretetet sugárzol és magadba fogadsz. Talán túlzottan is kimerültél mostanában, ma sütkérezhetsz és feltöltekezhetsz a különleges energiákban. Engedd el a fájdalmas élményeket, bocsáss meg magadnak és mindenkinek, aki bántott. A megbocsátás értelmében nem kell elnézed mások viselkedését. Megbocsátani annyit jelent, hogy többé nem hurcolod a kínzó, gyötrő érzéseket és gondolatokat.
Az angyalok segítenek megbocsátani

,,Érezd a megbocsátás bámulatos erejét. Hunyd le a szemed, szívd be mélyen a levegőt, aztán lassan, hosszan elnyújtva lélegezd ki. Gondolatban engedd el a fájdalmat, fújd ki magadból a kínzó érzéséket gondolatokat. Kínáld fel nekünk, és mi segítünk megszabadulni és megbocsátani. Emlékezz rá, ma csodák történnek veled."

Gondolkodj, és cselekedj ma minél pozitívabban, fordulj önmagad és mások felé is szeretettel. Öleld át magad gondolatban, fogadd el és szeresd a benned élő gyermeket. A mai nap energiái segítenek a vágyaid, a kívánságod teljesítésében. Légy hálás mindenért, ami veled történik. Az életedért. Ez a mai nap legfőbb angyali üzenete.

forrás:nlcafe.hu
 
 
0 komment , kategória:  Érdekességek  
     1/94 oldal   Bejegyzések száma: 932 
2018.12 2019. Január 2019.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 3553 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 203
  • e Hét: 1136
  • e Hónap: 5203
  • e Év: 5203
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.