Belépés
moncsika77.blog.xfree.hu
Ne sírj azért, mert valami befejeződött, hanem nevess, mert úgy történt! Drimmer Mónika
1977.02.28
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Szex Horoszkók
  2013-04-06 15:29:53, szombat
 
  Rák
VI. 22 - VII. 22
A leghűségesebb csillagjegy, számára a szexualitás egyfajta spirituális, lelki egyesülés. A kielégülésnél sokkal fontosabb számára a szeretet közvetítése, a másik iránti érzelmek kifejezése, így csak egy tartós kapcsolatban tud igazán kibontakozni. Tartózkodó és kissé prűd külseje mögött egy igazi szeretetbomba lakozik, aki élet párjáért mindent megtenne.


Oroszlán
VII. 23 - VIII. 22
Perzselő szenvedély jellemzi az ágyakrobatika koronázatlan királyát, az Oroszlánt. A szex gyakran nem jelent számára többet puszta élvezetnél, imádja sportszerűen levadászni áldozatait. Erotikus kisugárzásának hála könnyedén megkapja azt, akit kiszemelt magának, nem lehet neki ellentmondani, ha egyszer kivetette valakire a hálóját.


Szűz
VIII. 23 - IX. 22
Visszafogott alkat, aki szereti ízlelgetni az élvezeteket, imádja kiélvezni a pillanatokat, ezért semmit sem kapkod el az ágyban. A flörtölés, a csábítás és az előjáték igazi mestere, aki a végletekig tudja feszíteni a másik idegeit, ezért a tantrikus szex pont neki való.


Mérleg
IX.23 - X. 22
Nehezen adja be a derekát, de ha egyszer odaadja magát valakinek, az nemcsak a testét, de a lelkét is megkapja, hisz ilyenkor teljesen kitárulkozik, legmélyebb valóját is hagyja felszínre törni. Romantikus alkat, aki hisz még a régi értékekben, fontosak számára az érzelmek, ezért az együttlétek alkalmával is törekszik a bensőséges hangulat megteremtésére.


Skorpió
X. 23 - XI. 21
Kielégíthetetlen szexuális étvággyal rendelkezik a Skorpió, aki imádja a vadászatot, a piszkos kis játszmákat. Erőteljes kisugárzását sokszor kihasználja, az együttlétekkel gyakran befolyásolja partnerét, valójában egy hatalmi játékba csöppen bele az, aki egy Skorpióval kezd.


Nyilas
XI. 22 - XII. 21
Nehezen becserkészhető, igazi ritka fogás, ezért nehéz meghódítani, ám ha valakinek sikerül betörni, megüti vele a főnyereményt. Végtelen energiákkal rendelkezik, sosem fárad el, imád kísérletezni, szinte pihenni sem hagyja partnerét.


Bak
XII. 22 - I. 19
Hűséges típus lévén a Bak számára nagyon fontos, hogy a szex ne pusztán a vágyak kielégítéséről szóljon, hanem igazi érzelmek vezessék miközben kedvese számára szerez örömet. E csillagjegy szülötte többnyire csak a mély kötödés és a bizalom elnyerése után tudja igazán átadni magát az élvezeteknek, addig kissé tartózkodó, konzervatívabb viselkedésű az ágyban. Izgalmas és titokzatos szerető.


Vízöntő
I. 20 - II. 18
Behódoló típus, aki mindig a másik érdekeit helyezi előtérbe, ezért könnyen rávehető bármilyen huncutságra, igazi kísérletező alkat, aki garantáltan életre szóló élményekkel ajándékozza meg partnerét. Sokszor magával ragadják vágyai a Vízöntőt, az érzelmeket néha háttérbe szorítja és meghökkentő dolgokat is megtesz, amin ő maga is elcsodálkozik később.


Halak
II. 19 - III. 20
Érzékeny és szenvedélyes szerető, aki a másik minden rezdülésére odafigyel. Rendkívül odaadó és érzéki, igazi hedonista, aki partnerét is kényeztetni akarja. Imádja a végleteket, néha romantikus és gyengéd, míg máskor igazán vad és erőszakos, ám az biztos, hogy bőven szán időt a lepedőakrobatikára. Egy Halak mellett nem fogunk sokat aludni az ágyban.


Kos
III. 21 - IV. 19
Uralkodó alkat, aki szereti, ha nála van a hatalom még az ágyban is. Mindig ő a domináns fél, néha igazán önzőn tud viselkedni, gyakran figyelembe se veszi partnere vágyait. Tüzes személyiségként az irányítás mellett kedveli az extrém helyzeteket, az új pozíciókat, mellett garantáltan nem lesz megszokás az együttlét.


Bika
IV. 20 - V. 20
Igazi csábító, aki imádja kiélvezni a testiség minden aspektusát, számára nincsenek tabuk, mégis érzéki és figyelmes szerető, aki egyfajta vizsgának fogja fel az ágyban történteket. Fiatalabb korában a kalandokat preferálja, de érettebb fejjel már a stabil párkapcsolattal járó ismerős terepet kedveli, ahol érzéki csókokkal és gyengéd érintésekkel lobbantja lángra partnerét.


Ikrek
V. 21 - VI. 21
A bujaság megtestesítője, aki imád játszadozni az ellenkező nem képviselőivel, ezzel állandó fantáziálgatásra késztetve a környezetét. Az ágyban igazán játékos és könnyed, számára a szexualitás az élet természetes velejárója, s ki is élvezi a testiség nyújtotta örömeket.
 
 
0 komment , kategória:  Szex Horoszkóp  
Szex Horoszkók
  2013-03-25 10:15:00, hétfő
 
  Kos (III. 21 - IV. 20.)
Gyakorlatias és hatalomvágyó személy vagy, éppen ezért szexuális impulzusaid erőteljesek, bár nem hosszan tartóak. Ha több érzékenységgel és türelemmel kezelnéd párkapcsolatodat, talán nem unnád meg idő előtt. Ugyanakkor életvidámságoddal pillanatok alatt képes vagy tűzre lobbantani "áldozataidat". A szexben szeretsz irányítani, és izgalmasnak tartod az extrém helyzeteket.


Bika (IV. 21. - V. 20.)
Az egyik legéletrevalóbb csillagjegy a Bika. Nagyon érzéki vagy, az újításokhoz mégsem fűlik a fogad. Szeretsz csábítani, és a szex az életed egyik fő alkotóelemét képezi. Mindezek ellenére a magánéletben a komoly és stabil elkötelezettséget részesíted előnyben. Érzéki csókokkal és gyengéd simogatással bármire rávehető vagy.


Ikrek (V. 21 - VI. 21.)
Örök függetlenség - ez a te jelszavad, még akkor is, ha ez megvalósíthatatlan. Lényed olyannyira izgató, hogy állandó szexuális fantáziálgatásra készteti a párodat. Bátran használd ki ezt a különleges kisugárzást! Az ágyban szeretsz kísérletezgetni, de vigyázz, mert egy huzamosabb párkapcsolat alatt akár érzéketlenné és önzővé is válhatsz.


Rák (VI. 22 - VII. 22.)
Kívülről kissé rideg, ám belül érzelmes vagy. Hatalmas szeretetbomba ketyeg a szívedben, de csak az arra érdemeseknek mutatod ki érzéseidet. Szeretkezni is csak úgy tudsz, ha hozzá érzelem is tartozik. Szeszélyességed miatt partnereid soha nem tudják kitalálni, mit is kívánsz igazán. Számodra a szex egyben lelki kielégülés is. Ha hűtlenek hozzád, előbújik a bosszúra szomjazó éned.


Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)
Ha a szenvedélyedből minden embernek osztanánk egy kicsit, akkor is rengeteg maradna neked. A tested, a lelked és az egész lényed ontja magából a perzselő szenvedélyt. Az ágy-akrobatika minden vállfaját imádod, és nem félsz kipróbálni új dolgokat sem. Szereted, ha szex közben dicsérnek, mert te is tudod, hogy az élményt, amit együtt éltek át, soha nem fogja elfelejteni a partnered.


Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)
Mélyen elrejtett érzékiség lakik benned, ami a kissé hűvös külsődet lágyítja, és esetenként vulkánkitörésszerű szenvedélyáradatra késztet. A szexben törődő, irányító és válogatós vagy. Maximalista jellemed miatt csak azokat a pózokat kedveled, amik a legnagyobb élvezetet jelentik. A közhiedelemmel ellentétben a Szűz igenis tud harapni is - ha kell.Mérleg (IX. 23 - X. 22.)
Annyira szeretsz adni, hogy az már túlzás! Leghőbb vágyad, hogy felejthetetlen örömöket okozz a kedvesednek, és kielégítsd minden vágyát. Kihívó viselkedésed árulkodik a szexuális teljesítményedről, ám nehezen adod be a derekad. Fontos, hogy olyan partnered legyen, aki nyitott a romantikus és bensőséges kapcsolatra, és mindennél jobban szeret téged.


Skorpió (X. 23 - XI. 21.)
A hálószoba környékéről a Skorpiók viszik haza az aranyérmet. Szexuális étvágyad kielégíthetetlen, és szexualitásod sokkal fejlettebb, mint a többi csillagjegyé. A szex nálad egyben hatalmi játék is, amit előszeretettel alkalmazol, ha befolyásolni szeretnéd a partnered. Kisugárzásod mágnesként vonzza a hódolókat, ám igazi partnerre csak hosszas válogatás után találsz.


Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)
Igazi hódító és felfedező vagy. Szereted az ismeretlent, így minden újdonságra kapható vagy. Nem vagy könnyű préda, nem tűröd, ha lerohannak, és az ágyban is te akarsz a vadabb lenni. Nehezen csillapodsz, ezért állandó partnereddel hamar unalmassá válhat a szex, amit a játék örömével orvosolsz.


Bak (XII. 22 - I. 20.)
Csak igazi szerelmet tudsz elképzelni, fellángolásaid nincsenek. Szexuális természeted erőteljes, mégis tartózkodó, mert csak egy idő után tudod a bizalmadba fogadni a másikat, ami együtt jár a szexuális kiteljesedéssel. Természeted annyira életrevaló és céltudatos, hogy a lepedő és a takaró között sem ismered a tréfát. Ám épp ez tesz téged ennyire izgalmassá és titokzatossá.


Vízöntő (I. 21 - II. 19.)
A Vízöntő a szexben szeret alkalmazkodni a másik vágyaihoz. Az a jó neked, ami a kedvesednek is örömet okoz. Kíváncsi természeted miatt minél több mindent szeretnél kipróbálni. A testi kapcsolat sokszor csak szimpla vágyból születik nálad, nem pedig érzelmekből. Ezt nem minden partnered tudja befogadni.


Halak (II. 20 - III. 20.)
A Halak csillagjegyű szerető szenvedélyes. Szexualitásod csak az élvezet körül forog, a szeretkezés és az előjáték örömével nem gyakran örvendezteted meg a párod. Ám ha mégis, akkor titkon valamiben biztosan mesterkedsz. Ám a szex nem megoldás a problémákra! Ha nyitott és érzékeny vagy kedvesed jelzéseire, akkor sikerülhet kialakítanotok a lelki és a szexuális egységeteket.
 
 
0 komment , kategória:  Szex Horoszkóp  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 2 db bejegyzés
Összes: 4149 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 8
  • e Hét: 230
  • e Hónap: 510
  • e Év: 60359
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.