Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/23 oldal   Bejegyzések száma: 220 
Titanic története és film 1912-ben süllyedt el
  2020-07-05 17:38:53, vasárnap
 
  - Titanic - Az Igaz Történet /A Feltárt Titkok videó Link

- TITANIC - 18 Érdekesség amit talán nem tudtál videó Link

- Titanic - El sem süllyedt? videó Link

- Száz év ütközései Link

- Wikipédia Link

- Index oldalon Link
A Titanicról szóló filmjét sajnos már senki nem láthatja, ugyanis 1914-ben tűz ütött ki az Éclair filmgyárban, amiben Gibson legtöbb filmjével együtt ennek az egyetlen kópiája is odaveszett.

*
Titanic. c. film videó Link

Titanic (Teljes film, 1997) Videó Link

- Youtuibe oldalon Titanic (1996) magyar szinkronnal (1. rész) videó Link
A Titanic több mint 2000 utasával New York-ba indul 1912 áprilisában. Közöttük utazik John Jacob Astor és gyönyörű felesége Madeleine. Astor az Egyesült Államok leggazdagabb embere. Madeleine attól tart, hogy ha New York-ba érnek számkivetettként kell élnie, mert az ottani társaság esetleg nem hajlandó őt befogadni. Szintén a hajón van Jaime Perse, egy fiatal és elszánt angol, aki zsebtolvajlásból él. A hajó fedélzetén beleszeret Osa Ludvigsen-be, az ártatlan, skandináv emigránslányba. Ám nem csak a szépséggel, hanem a szörnyeteg Simon Doonan-nal, az ír betörővel is kapcsolatba kerül, és miközben Astorékat akarja kirabolni, a hajó fokozatosan halad végzete felé.

Titanic (1996) magyar szinkronnal (2. rész) videó Link

- Titanic magyar változat a szívem visz tovább videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Pozsonyi csata Történelmi Film
  2020-07-05 09:03:07, vasárnap
 
  Videó Link  
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Volt egyszer egy Vadnyugat film és betét dala
  2020-06-26 17:07:14, péntek
 
  Film eredeti betét dala videóLink

Videó Link
Zene: Ennio Morricone
Szöveg: Bradányi Iván
Előadja: Zsuzsa Mihály

*
- Vámosi János és Záray Márta előadásban Videó Link

*
- Volt egyszer egy Vadnyugat 1968 film Videó két és fél órában Link
A film cselekménye:
A film két konfliktust ábrázol, amelyek Flagstone-ban, egy képzeletbeli vadnyugati városkában zajlanak. Az egyik a vasútépítéshez kapcsolódó területi harc, a másik egy hidegvérű gyilkos elleni bosszú. A területi harc Sweetwater tulajdonjogáért folyik, a városka melletti sivatagos területért, ahol a környék egyetlen vízforrása található. A területet Brett McBain vásárolta meg, aki már előre sejtette, hogy a vasútnak mindenképpen ott kell elhaladnia, mert a gőzmozdonyok működéséhez víz kell. Amikor Morton, a félig lebénult vasútmágnás ezt megtudja, elküldi az ilyen piszkos munkákra tartott Franket, hogy ijesszen rá McBainre, hogy az elköltözzön a területről. Ehelyett azonban Frank megöli McBaint és három gyermekét és Cheyenne bandájára utaló hamis nyomot hagy a helyszínen. Eközben egy egykori prostituált érkezik New Orleansból, akiről kiderül, hogy egy hónapja már McBain felesége, tehát ő a terület új tulajdonosa.
A film elején feltűnik egy rejtélyes harmonikázó fegyveres, akinek Cheyenne később a Harmonica nevet adja. Harmonica lelövi mind a három fegyverest, akiket Frank küldött, hogy megöljék őt a vasútállomáson. Egy fogadóban a Sweetwaterhez vezető úton, ahol éppen ott van McBain özvegye is, Harmonica elmondja Cheyenne-nek, hogy a három fegyveres a vasútállomáson a hosszú köpenyben pont úgy nézett ki, mintha Cheyenne emberei lennének. Úgy tűnik, hogy mindkét férfi érdeklődését felkelti az özvegy. Harmonica később elmondja az özvegynek, hogy az adásvételi szerződés záradéka szerint elveszíti a területet, ha a vasútállomás nem épül meg addig, amikorra a vasút eléri Sweetwatert, így Cheyenne arra utasítja az embereit, hogy kezdjék meg az állomás felépítését.
Harmonika és Jill (Charles Bronson és Claudia Cardinale)
Noha Morton meg akarna egyezni az özveggyel a területről, de Frank emiatt ellene fordul és az embereivel fogva tartja a mágnást a magánvonatán. Az özvegy ekkor úgy menti meg az életét, hogy hagyja, hogy Frank kedvét lelje benne, valamint árverésre bocsátja a területet, ahol Frank emberei letörik az árat a licitálók megfélemlítésével. Harmonica áthúzza azonban Frank számítását, amikor beállít Cheyenne-nel és a banditára kitűzött vérdíjjal licitál. Ezután Cheyenne-t Yuma város börtönébe szállítják vonattal, azonban két embere is felül a vonatra, hogy újfent megszöktessék.
A vasútmágnás közben lefizeti őreit, hogy azok Frank ellen forduljanak. Harmonica azonban segít Franknek, hogy kivédje a merényletet. Frank visszatér a vonathoz és látja, hogy Mortont és megmaradt embereit a Cheyenne banda megölte. Ezután Frank Sweetwaterbe megy, hogy végre leszámoljon Harmonicával. Frank hiába kérdezi tőle, hogy ki ő, minden alkalommal csak olyan emberek nevével válaszol, akik életben voltak, mielőtt ismerkedtek Frankkel. Végül Harmonica azt mondja, hogy csak a halál pillanatában fedi fel, hogy ki ő valójában ("only at the point of dying").
Amikor a két férfi a párbajra készül, Harmonicát egy emlékképben látjuk viszont. Ebben Frank egy fiatal fiút arra kényszerít, hogy a bátyját a vállán tartsa, miközben a férfi nyakára kötelet hurkoltak. Ahogy a fiú küzd, hogy megtartsa testvérének súlyát, Frank egy harmonikát erőltet a ziháló fiú szájába. Közben az idősebb testvér elátkozza Franket és a fiú (akiből lett felnőttként Harmonica) összeomlik a földre. A párbaj után Harmonica hangszerét a haldokló Frank szájába teszi, felfedve ezzel kilétét.
Az özvegy felügyeli az építkezést, Harmonica és Cheyenne elbúcsúznak tőle. A két férfi elindul, majd Cheyenne összeesik, mert korábban Morton halálosan megsebesítette a vonatnál, amit eddig eltitkolt. Harmonica végül ellovagol, elviszi magával Cheyenne holttestét, közben befut az állomásra az első vonat a vasútépítő munkásokkal, akiknek az özvegy friss vizet oszt.
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Nagy Sándor a hódító teljes film magyarul
  2020-06-21 19:32:21, vasárnap
 
  Videó Link Lejátszási idő 2 óra 50 perc

AVI formátumba Link

- Gyermekkora óta diadalról és harcról álmodozott. Egy csöpp országból indult el, és mire 25 éves lett, meghódította az ismert világ nagy részét. A kis macedón sereget a hatalmas Perzsa Birodalom ellen vezette, elfoglalta Egyiptomot, majd a sivatag után a hófödte hegycsúcsok felé kanyarodott: India jelentős részét is meghódította. Korábban sosem egyesült ekkora hatalom egyetlen kézben, és talán azóta sem volt rá példa. Nagy Sándor a világ ura lett, mégis magányosan halt titokzatos halált alig 33 éves korában. Néhány nagy barátság, néhány felejthetetlen csábítás, és 9 év vérben és páncélban a világ legnagyobb hadserege élén. Nagy Sándor élete megváltoztatta a világ történetét.
Oliver Stone-t gyermekkora óta elbűvölte Nagy Sándor alakja, régóta dédelgette a gondolatot, hogy filmet forgat róla. "Életem legizgalmasabb feladat volt elmesélni egy olyan történetet - mondja, melyet egyes feltételezések szerint nem lehet elmesélni."

- Wikipédia oldalon
A film III. Alexandrosz makedón király (a köznyelvben gyakran használt néven "Nagy Sándor") életének két szakaszát meséli el: fiatalkorát Pellában felemelkedéséig Makedónia trónjára és hadjáratait a Gaugamélái csatától haláláig. A történetet az idős I. Ptolemaiosz Szótér egyiptomi fáraó vezeti be, fejezi be és narrálja egyes jelenetekben. A film ugrál az időben a cselekményszálak között, azoknak csupán fontosabb pontjait bemutatva.

- III. Alexandrosz makedón király.
II. Alexandrosz, magyarosan III. Sándor, Nagy Sándor i. e. 356. július 20. és július 30. között - Babilon, i. e. 323. június 10.) az ókor egyik emblematikus figurája, Makedónia királya, általános vélekedés szerint kiváló hadvezér volt. Atyja, II. Philipposz nyomdokain haladva hatalmát a Peloponnészosztól az indiai szubkontinensig terjesztette ki, elfoglalva az akkor ismert világ nagy részét. Rövid, de eredményes uralkodása a klasszikus ókori történelem és kultúra egy új korszakának, a hellenizmusnak a kezdetét jelentette.
Alexandrosz volt Napóleon koráig a világtörténelem leghíresebb hadvezére, de ismertsége ma is nagyon nagy, s a hadvezetés második legnagyobb ikonja.
Alexandroszról a mai Észak-Macedóniában sajátos kép él. A délszláv macedónok magukat előszeretettel azonosítják Alexandrosz makedón népével. Ez nem felel meg a valóságnak, mert az igazi makedónok a görögökkel rokon népcsoport volt, a mostani macedón nép, amely ugyan nyelvében makedoncinak mondja magát, de nyelvileg és más szempontok miatt a bolgárokhoz áll közel, nem leszármazottja az ókori makedónoknak. Görögország és Macedónia között emiatt már többször pattanásig feszültek az ellentétek

- Mi igaz a fimből? Link

- Egy jó történet Link

- Kr. e. 323. június 13. | A világhódító Nagy Sándor halála Babilonban Link A nagy király Kr. e. 323 június 13-án - feltehetőleg maláriában - befejezte életét,

- Legendák övezik a Világhódító életét és halálát Link

- Képen: Végigharcolta a fél világot (Fotó: RAS-archív)
...... ............- Képen: Oliver Stone Nagy Sándor-filmjének forgatásáról, melyeken a címszerepet alakító Colin Farrell szőkén látható.
...... ........... ......- Újkor oldalon Link

- Nagy Sándor a nagy hódító utolsó három kívánsága Link
...... ........... .....


 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Winnetou - indián film
  2020-06-13 20:03:36, szombat
 
  Winnetou 1. rész 96 perc
19:42 - 21:19 Duna TV-én jelenleg

A Karl May világhírű regényéből készült Winnetou-trilógia első részében ismerkedik meg a két főhős, az apacsok főnökének fia, Winnetou és egy vasútépítő társaság mérnöke, Old Shatterhand. Amikor a fiatal indián rájön, hogy a fehérek megszegték a velük kötött megállapodást és a síneket az apacsok földjén vezetik át, először megpróbálja békésen rendezni a területvitát. Kiderül azonban, hogy nem a vasúttársaság a hibás, hanem annak egyik helyi vezetője, aki nem másra pályázik, mint az apacsok aranyára. Mikor megölik az indiánok fehér tanítóját, Winnetou bosszút esküszik. Old Shatterhand kezdettől tudja, mi áll a háború hátterében, de csak nagy nehezen képes Winnetou bizalmát elnyerni, hogy együtt folytathassák a harcot.
(Eredeti hang digitálisan.)
- Winnetou - 1. Teil
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-jugoszláv-olasz kalandfilm, 91 perc, 1963


- Winnetou és barátja old firehand 1966 HUN 720p HD Teljes film
Videó Link
*
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Szent Péter esernyője (Bán Frigyes, 1958)
  2020-06-07 16:53:43, vasárnap
 
  A bájos csehszlovák-magyar koprodukció az ötvenes évek legsikeresebb irányzatához tartozik: ironikus, nagyszabású kalandfilm Mikszáth Kálmán regénye alapján. A legnagyobb sztárokkal készült Bán Frigyes rendezésében. A különc Gregorics kapzsi rokonai helyett házasságon kívül született fiára, Gyurkára hagyja mindenét. Az öreg elmaradhatatlan piros esernyője a zsibárushoz kerül. Majd a zuhogó esőben egy őrizetlenül hagyott csecsemő, Veronika, az új plébános kishúga fölé kerül. A falubeliek a jó cselekedetet Szent Péternek tulajdonítják. S az ernyő a későbbiekben is több csodát tesz, mikor Gyurka az örökség reményében az örökség nyomába ered... A film legtündéribb jeleneteiben Törőcsik Mari és Psota Irén megérkeznek Glogova főterére és franciásan affektálnak

Videó Link lejátszási idő 1 óra 30 perc
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Péter a kőszikla olasz történelmi film - vallásos
  2020-05-27 19:56:28, szerda
 
  Szent Péternek, Jézus tanítványának fordulatokban bővelkedő életét mutatja be a film. A különleges történet Jézus halálától kezdődően mutatja be Péter apostol életét, a kereszténység történelmének legizgalmasabb időszakát: az első keresztények küzdelmeit, a keresztényüldözéseket és a krisztusi tanítások elterjedését. A film elején Péter teljesen megsemmisülve áll Krisztus keresztje alatt. Nem érti, hogyan történhetett ez, nem érzi magában az erőt, hogy teljesítse a Krisztus által rábízott feladatot és összefogja, vezesse a tanítványokat és követőiket. Ráadásul mardossa a bűntudat is, amiért háromszor megtagadta mesterét. Három nappal később érkezik a hír a csodás feltámadásról, és még aznap találkozik is Jézussal, a koldussal. Ez megerősíti hitében és kötelességében: teljesítenie kell a Mester által rá rótt feladatot. A történet Rómában zárul, ahol Péter az üldöztetések és Néró császár vérengzései közepette szervezi és összefogja az első keresztény közösségeket
A lélekemelő történet Rómában zárul, ahol Péter az üldöztetések és Néró császár vérengzései közepette szervezi és összefogja az első keresztény közösségeket?

- Színes, m. b. olasz filmdráma, 99 perc, 2005 - Rendező: Giulio Base - Főszereplők: Omar Sharif, Daniele Pecci, Flavio Insinna

I. rész videó Május 30-án, 21:20-tól a Dunán!
Péter teljesen megsemmisülve áll Krisztus keresztje alatt. Nem érti, hogyan történhetett ez, nem érzi magában az erőt, hogy teljesítse a Krisztus által rábízott feladatot, és összefogja, vezesse a tanítványokat és követőiket. Ráadásul mardossa a bűntudat is, amiért háromszor megtagadta mesterét. Három nappal később érkezik a hír a csodás feltámadásról, és még aznap találkozik is Jézussal, a koldussal. Ez megerősíti hitében és kötelességében: teljesítenie kell a Mester által rá rótt feladatot.

II. rész videó Május 31-én, 21:15-től a Dunán!
Péter és Márk megérkeznek Rómába. Teljesen lenyűgözi őket az örök város nagysága és fenségessége, ráadásul Péter alig várja már, hogy találkozhasson Pállal, aki itt végzi térítői munkáját. De amint létrejönne a találkozó, Pált körbeveszik a római katonák, és letartóztatják. Az immár magára hagyott római keresztény közösség örömmel fogadja Pétert, akit Anna és Dávid fogadnak szerény hajlékukba. Itt ismeri meg mindennapi életüket, gondjaikat, szolgaságukat, az ellenük való támadásokat. Ráadásul a Pál életben maradásáért folytatott harca is kudarcba fullad.
*
Forgatókönyvíró: Francesco Arlanch, Salvatore Basile
Zene: Marco Frisina
Operatőr: Giovanni Galasso;
Rendezte: Giulio Base

Szereplők:
Omar Sharif (Szent Péter)
Daniele Pecci (Pál)
Flavio Insinna (Dávid)
Claudia Koll (Anna)
Lina Sastri (Mária)
Sydne Rome (Fulvia)
Philippe Leroy (Gamaliele


/Sajnos videót nem találtam a filmről/
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Átalakulások I - II. rész- vallásos film
  2020-04-02 08:39:01, csütörtök
 
  Van egy régi, nagyon híres dokumentumfilm arról, hogy milyen ereje van az imának és a böjtnek. Egy nem katolikus keresztény közösség készítette nyolc különféle helyszínen
Film a keresztény ébredésről.

- Első rész videó Link
A film 4 közösség életét mutatja be közelről. Ezek a közösségek megtapasztalták Isten jelenlétét és felszabadító, átalakító erejét. Mindegyikben ezt a változást kétségbeesett, Istenre éhes tiszta életű közbenjárók hozták el.
Kali, Kolumbia: a város gyilkos drogkartellektől és hatalmas korrupcióból szabadult.
Kimbu, Kenya: a boszorkányság és az alkoholizmus pusztított a városban, míg egy lelkipásztor és felesége ketten lehívták Isten jelenlétét.
Helmet völgy, Kalifornia: a drog és a szekták mérgezték a közösség életét.
Almalonga, Guatemala: alkoholizmus és erőszak tette tönkre a várost.

*

- Második rész - Dicsőség terjed videó Link
"Átalakulások II" még buzgóbb imádkozásra serkenti a film nézőit. A film másik 3 közösség életét mutatja be közelről.
Inuitok közösségei, Kanada: alkoholizmusból, nők elleni erőszakból és pornográfia szorításából szabadult.
Hebridák szigetei, Anglia: kiszáradt, vallásos közösség, ahol nem volt egység a felekezetek között, de néhány hívő lelkes imája, és Duncan Cambell prédikátor elhozták Isten tüzét.
Uganda: az LRA felkelői okkult szellemi segítséggel pusztították az országot, amíg a hívők kitartó imaserege meg nem törte ezt.
A dokumentumfilm bemutatja Isten csodálatos munkáját Közép- és Dél-Amerikában, Afrikában és az Egyesült Államokban.
"Átalakulások II: Isten dicsősége terjed," amelynek középpontjában áll az, hogy Isten Lelke betöltötte a földrajzi helyek népeit akik állhatatosan imádkoznak a "fejedelemségek és hatalmasságok"ellen, melyeknek célja, hogy az embereket fogságban tartsa. A dokumentumfilm elvisz bennünket az Északi-sark keleti régiójába Kanadába, majd Skóciába (UK), és Ugandába (Afrika), ahol Isten megújító és átalakitó, formáló hatására hatalmas ébredések történtek
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Szent Ágoston Olasz - Német történelmi film
  2020-03-21 16:01:54, szombat
 
  Az Észak-Afrikában született kiváló filozófus és gondolkodó megtérésének és szentté válásának története. A háttérben nagyszabású történelmi tablóval. Ágoston élete egybefonódik az európai történelem egyik legnagyobb változásával, a Római Birodalom bukásával.
A történet egy kis provinciában kezdődik, ahol a nyugtalan kamasz fiú egyetlen vágya, hogy nagy ügyvéd legyen, ezért édesanyja segítségével Karthágóba megy, hogy egy igazi szónok iskolájába járjon. Az éles eszű ifjú hamar legyőzi a nehézségeket és csodálatos szónokká válik, miközben élvezi mindazokat az örömöket, amiket a nagyváros nyújtani tud. Amikor azonban egy férfi, akit sikerül nagyszerűen előadott beszédével felmentetnie annak ellenére, hogy ő is meggyőződött a bűnösségéről, újabb szörnyű gyilkosságot követ el, Augustinus mély válságba zuhan és hazatér egyetlen igazi szerelmével az édesanyjához. Elzárt vidéki életéből csak egy nagy kihívás mozdítja ki.

Média klikk Elérhető március 28-ig!
1. rész Videó Link

2. rész videó Link
Március 27-én, 21:40-től a Dunán!

- Szent Ágoston - A végső igazság nyomában I.
Videa oldali videó Link

- - Szent Ágoston - A végső igazság nyomában II.
Videa oldali videó Link

*
- Hippói Szent Ágoston, teljes nevén latinul: Aurelius Augustinus (Thagaste, Észak-Afrika, 354. november 13. - Hippo Regius, 430. augusztus 28.) hippói püspök, egyházatya, filozófus. Az észak-afrikai Thagastéből származó Aurelius Augustinus az egyik legbefolyásosabb nyugati egyházatya. Vele kezdődik a filozófia antropológiai fordulata. Viszonylag későn, hosszú vívódás után, harminckét éves korában keresztelkedett meg és tért vissza szülőföldjére, ahol először pappá majd 395-ben püspökké szentelték. Anyja Szent Mónika volt.
Szent Ágoston a kereszténység egyik legbefolyásosabb filozófusa, szinte az egész középkor ideológiája belőle táplálkozott. Beleépítette a keresztény filozófiába mindazt, amit fontosnak gondolt nemcsak a neoplatonikusoktól, hanem Cicerótól, Platóntól, a sztoikus filozófiától is. Gondolkodói hagyatékának számos eleme máig él a keresztény teológiában és bölcseletben: ilyen a platonizmusa, a kegyelemről szóló tanítása, a predesztináció tana. Katolikus és protestáns irányzatok sora hivatkozott műveire, amelyeket a 17. századtól gondos kezek gyűjtöttek egybe és adtak közre egyre alaposabb és teljesebb nyomtatott kiadásokban
Bővebben Link

- Szent Ágoston vallomásai Link

- Katolikus oldalon Link

*
- Római birodalom bukása itt olvasható Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Victor Hugo: Nyomorultak - francia–olasz–NDK fil
  2020-03-18 21:25:58, szerda
 
  A XIX. századi Franciaországban játszódó történet az összetört álmokról, a viszonzatlan szerelemről, a szenvedélyről, az áldozatról és a megváltásról szól - az emberi lélek túlélésének időtlen testamentuma. Jackman alakítja Jean Valjeant, az egykori elítéltet, akit évtizedeken át üldöz a könyörtelen Javert felügyelő (Crowe), miután megszegi a próbaidejét. Amikor Valjean vállalja, hogy gondoskodik Fantine, a munkásnő leányáról, Cosette-ről, az életük örökre megváltozik
- A film Victor Hugo 1862-es regénye alapján készült.
- A Nyomorultak (eredeti cím: Les Misérables) 1958-ban bemutatott egész estés francia-olasz-NDK filmdráma
A nyomorultak főszereplőjének egy egész életében menekülésre kényszerített, rovott múltú, de nemes lelkű embert választott, akit 19 év gályarabságra ítéltek azért, mert nővére éhező gyermekeinek kenyeret lopott. Jean Valjean könyörtelen üldözője, Javert felügyelő, aki irtózik a bűntől, a törvény szigorú őre folyamatosan a nyomában van és próbálja börtönbe juttatni.
Jean Valjeant torzzá tették a 19 évi gályarabság alatt, személyisége megváltozott, erőszakossá vált. A szabadulása utáni találkozás a jóságos püspökkel, annak nemeslelkűsége ráébresztette a lelkében lakozó jóságra. Virágzó várost alapított, a szegények, nyomorultak pártfogója és támogatója lett. Javert üldözése azonban utolérte, menekülnie kellett egyik munkásnője, Fantine megmentett leányával, Cosette-tel. Általa megtapasztalta a szeretetet, melynek megvonása napról napra vezetett el hatalmas ereje elvesztéséhez, a szíve megállásához.


- Nyomorultak 1995 magyarul beszélő film Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
     1/23 oldal   Bejegyzések száma: 220 
2020.06 2020. Július 2020.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 152 db bejegyzés
e év: 3667 db bejegyzés
Összes: 44160 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1208
  • e Hét: 6049
  • e Hónap: 66412
  • e Év: 1122753
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.