Regisztráció  Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
Hupikék törpikék az elveszett falu 2017 HUN
  2017-08-17 09:17:32, csütörtök
 
  Videó Link
Lejátszási idő: Másfél óra
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
A hetedik fiú (2014) - teljes film!
  2017-08-09 08:50:10, szerda
 
  Egy régmúlt korban gonosz erő készül elszabadulni, mely újra felszítja a háborúságot az emberiség és a természetfeletti erők között. Gregory Mester egy lovag, aki századokkal ezelőtt foglyul ejtette a gonosz erőkkel bíró boszorkányt, Malkin Anyát. Azonban a boszorkány megszökött, és most bosszút forral. Malkin Anya összehívja a követőit minden inkarnációjából, és szörnyű haragját a gyanútlan világra akarja zúdítani. Csak egy valaki állhat az útjába: Gregory Mester. Gregory szemtől szembe kerül a gonosszal, melynek eljövetelétől mindig is rettegett. A következő teliholdig meg kell tennie azt, ami általában évekig tart: be kell tanítania új tanítványát, Tom Wardot, hogy legyőzhesse a semmihez sem fogható sötét mágiát. Az emberiség utolsó reménye a hetedik fiú hetedik fia.
Bemutató dátuma: 2014. december 25. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Szent Charbel: A szív csendje című Libanoni film
  2017-06-22 22:19:43, csütörtök
 
  Lejátszási idő 103 perc Videó Link Sajnos nincsen videó.A youtube oldalon törölve lett.
Szent Charbel maronita szerzetes, Kelet nagy misztikus szentje (akit VI. Pál pápa 1968-ban boldoggá, majd 1977-ben szentté avatott) 1828 és 1898 között élt Libanonban. Évekkel halálát követően sírját árvíz öntötte el, a mocsár felszínén lebegő holttestét pedig sértetlen állapotban találták meg. Karjai a mellkasán összefonva nyugodtak, kezében kereszt volt, míg bordájából vízzel elegyedett vér szivárgott. A holttest több mint ötven éven át verejtékezett. A rózsaszín folyadék átütött Szent Charbel ruháján, amelyet gyakorta kellett cserélni. Végül átszivárgott a koporsó falán is, később pedig, amikor a testet kriptába zárták, annak fala is ontotta a szent folyamatosan kiáradó vérét. A titokzatos vérszaporodás előtt az esetet vizsgáló orvosok értetlenül álltak. Charbel atya sírjához zarándokok tömegei indultak meg, a nyughelynél pedig számos imameghallgatás és csodás gyógyulás történt.
A filmet mindazoknak ajánljuk, akik kedvelik a libanoni maroniták misztikus világát.

- Szent Charbel a libanoni maronita rend szerzetese volt, a Kelet egyik legnagyobb misztikusa. Hogy mitől volt az, nem nagyon tudjuk meg a filmből, de ha a szentté avatást is kiérdemelte, a mozivászonra rakott életrajzi portré is kijár neki. Teljesen érthető tehát a libanoni produkció szándéka, és azt sem nagyon lehet elvárni, hogy egy aszkéta életrajza akciódús legyen. De tudjuk, lehet a mozgóképekkel kísért legendárium helyett filmet is csinálni, A sziget címűben például tökéletesen ment ez az oroszoknak. A narráció módja maga az unalom: a haldokló Charbel előtt pereg élete mozija, míg a zárójelenetben visszatérünk az eltávozás pillanatához. Kapunk néhány idegen történetszálat is, de csupán azért, mert az alkotók máshogy nem tudják megoldani azokat a részeket, amelyeket az elbeszélői nézőpont nem láthatott. A születéssel kezdünk, gyerekkor, apa elvesztése, titokban kolostorba vonulás, megkísértés, papi élet, csodák és pont. Hiába van a hangsúly a hosszú, csendes képeken, a hangulati fokozás nem jut el addig, hogy valóban érzékeltesse a transzcendentalitást. Szépek a képek, lassú snittek és szokatlan kameraállások, hosszan kitartott közelik, igazából mindez jól megoldott, még ha nem is mutat újat. Pátoszos fröcsögés sincs, a giccset is csak épp hogy érintik néha, a színészi játék is elmegy. A rendező igazán nem lehet hibás, hogy a gyóntatás és a betegek melletti csendes ima nem forgatókönyvbarát. A szív csendje így azonban nem több, mint hittankönyvhöz csatolható CD-melléklet.

Forgalmazza az Etalon Film
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Celine Dion élete teljes film magyarul
  2017-06-20 16:06:00, kedd
 
  ...... ........


...... ........


Videó Link
Lejátszási idő 1 óra 30 perc

A film leírása:
Az ikonná vált kanadai énekesnő, Céline Dion története elevenedik meg ebben a feldolgozásban. Céline Dion, aki Québecben szegény szülők gyermekeként látta meg a napvilágot, ötévesen kezdett el énekelni. Első saját dalát 12 évesen írta és énekelte fel. Amikor René Angélil zeneproducer azt meghallotta, jelzálogkölcsönt vett fel a saját házára, hogy Céline első két albumát anyagilag támogatni tudja. René és Céline számára ez egy hihetetlen szerelmi történet kezdete is volt.
Celine-t 12 éves korában fedezte fel menedzsere és későbbi férje, Rene Angelil. A köztudatba az Eurovíziós dalfesztivál megnyerésével robbant be, és rögtön utána meghódította Amerikát a híres dallal, ami a Szépség és a Szörnyeteg főcímdala volt. Az évek folyamán Celine és Rene kapcsolata titokban tovább fejlődött, és romantikus szerelmi kapcsolat bontakozott ki belőle. Amikor ez napvilágra került, azonnal elkezdődött a közvélemény támadása, a befeketítés és mocskolódás. Celine és René azonban szilárd maradt, és Celine karrierjére tudtak összpontosítani, melynek során több mint 200 albumot adtak el világszerte. Karrierjének csúcspontja a Titanic betétdalának eléneklése volt, a "My Heart Will Go On" szinte minden létező díjat elnyert megjelenésének évében. Celine ezen felül több mint 50 díjat nyert munkássága során, melyek között található Grammy, Oscar és World Music Awards is, ám az út a siker felé mélyen kezdődött, a történet azt meséli el, hogyan jutott el egy lány a nyomorból a siker csúcsára.

Céline Dion élete Wikipedia Link

...... .......


...... ........... ........... .........Céline Dion: My Heart Will Go On /Titanic betétdala/ videó Link
Koncert előadáson Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Francesco /assisi Szent Ferenc élete/ - magyarul beszélő....
  2017-05-29 18:10:49, hétfő
 
  A film megnézését csak erős idegzetűeknek ajánlom
Videó Link
Film leírása röviden: A nagyszabású film Assisi Szent Ferenc misztikus életét dolgozza fel. A XIII. századi Itália zűrzavara és vadsága közepette Francesco, egy vagyonos kereskedő dekadens fia, aki egy megdöbbentő látomást átélve feladja addigi kicsapongó életmódját és a lelki tisztaság mindent felemésztő keresésére indul. A szegényeket önfeláldozóan szolgálva számos gazdag barátját megnyeri szerzetesrendje számára. Élete a buzgó odaadás és önfeláldozás kimagasló példája.
Assisi Szent Ferencnek - minden idők egyik legnépszerűbb szentjének - misztikus és rendhagyó életét dolgozza fel a film. A XIII. századi Itália zűrzavara és vadsága közepette Francesco, a vagyonos kereskedő fia, otthagyja a gazdagságot és kényelmet, hogy osztozva a szegények nehéz sorsában, életét Istennek és mások megsegítésének szentelje. Példáját követve óriási tömegek hagyták ott régi életüket azért, hogy lelkiismeretükre hallgatva kövessék őt. Egy megalkuvásokat nem tűrő, fordulatos élet eseményeit beszéli el a film.
- Rendezte: Liliana Cavani
- Szereplők: Mickey Rourke, Helena Bonham Carter, Mario Adorf, Domiziano Arcangeli, Peter Berling, Paolo Bonacelli...
- Stílus: életrajzi, drámaFilme S Francisco de Assis - COMPLETO -- LEGENDADO videó Link

- A Napfivér, Holdnővér
(Fratello sole, sorella luna / Brother Sun, Sister Moon) 1972-ben bemutatott színes, olasz-angol filmdráma. Franco Zeffirelli alkotása Assisi Szent Ferenc életének eseményein alapul.
Wikipedia Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
A férfi, aki a sasokkal ámodott.
  2017-05-26 12:36:51, péntek
 
  A film mottója: Szívből jövő szeretet. Az ellenségből lesz a legjobb barát.
.........A film címe: A férfi, aki a sasokkal álmodott.
Főszerepben: Rocco - Terence Hill
...... ............A filmet rendezte: Vittorio Sindoni
A forgatókönyvet Salvatore Basile
A zenéjét Guy Farley szerezte,
Producere Alessandro Jacchia volt.

Forgalomba hozta: Etalon film Kft

Rövid leírás:
Rocco Venturának adóságokkal terhelt birtoka van Calidoniában, ahol a férfi birkákat és kecskéket tenyészt, és különleges sajtot készít. A környék polgármestere egy nagyszabású fejlesztési tervet készít elő, egy pihenőparkot, hatalmas szállodával. Az ígéretek szerint ez majd öregbíti Calidonia hírnevét és új munkahelyeket is teremt, a tervnek azonban egy dolog az útjában áll: a Ventura-birtok, amit Rocco nem akar eladni. A férfi szembekerül a polgármesterrel, akinek beteg unokaöccse, Roberto, és sógornője, Giulia, költözik Rocco szomszédságába. Robertot az egész család félti és ezzel állandóan stresszben tartják a fiút, ami akadályozza végleges gyógyulását. Rocco és Roberto között hamarosan barátság szövődik és a magányos férfi védi, oltalmazza beteg barátját. Eközben Roberto családja minden eszközzel meg akarja szerezni a Ventura-birtokot.

- Rocco Venturának adóságokkal terhelt birtoka van Calidoniában, ahol a férfi birkákat és kecskéket tenyészt és különleges sajtot készít. A környék polgármestere egy nagyszabású fejlesztési tervet készít elő, egy pihenőparkot, hatalmas szállodával. Az ígéretek szerint ez majd öregbíti Calidonia hírnevét és új munkahelyeket teremt. A tervnek egyetlen dolog áll útjában, a Ventura birtok. Ám Rocco nem akarja eladni,

1. rész Link
2. rész Link

A film DVD-n is megrendelhető akciós áron Link


 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Mária Magdolna története magyarul
  2017-05-23 10:54:12, kedd
 
  Videó Link

Abel Ferrara kinyilatkoztató filmjében a független író-rendező Tony Childress (Matthew Modine) filmet forgat Ez az én vérem címmel, melyben magára osztja Jézus Krisztus szerepét, Mária Magdolnát pedig a tehetséges Marie Palesi (Juliette Binoche) alakítja. Minden a legnagyobb rendben folyik egészen a forgatás végéig, amikor is Marie képtelen beletörődni, hogy a történet befejeződött. Ahelyett, hogy Tonyval visszatérne New Yorkba Jeruzsálem felé veszi útját, hogy folytathassa szerepében megkezdett spirituális útját. Miközben a műsor hihetetlen nézettséget ér el, ő és felesége (Heather Graham) személyes krízist élnek át, mely lelkileg felkészületlenül éri őket.

Szereplők
Marie Palesi/Mária Magdolna Juliette Binoche
Tony Matthew Modine
Ted Forest Whitaker
Elizabeth Heather Graham
Gretchen Mol Marion Cotillard
Brenda Sax Stefania Rocca


nicelife.hu/ oldalon: Mária Magdolna c. film Ismertetése és videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Jézus szeret engem
  2017-05-11 08:58:00, csütörtök
 
  Miért nem osztoztok? Eljön a nap és akkor nem a teli zsebetek számít majd, vagy a teli tányérotok. Akkor nem a javaitokat nézik majd, hanem azt, hogy mi van a Szívetekben. ,,
,,Nem a kinézeten múlik, nem is a nagy tetteken, csakis egyedül a Lelkeden"
Videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Akik látták Jézust (Teljes film, szinkronizált)
  2017-05-11 08:54:10, csütörtök
 
  Történelmi ismeret terjesztő film Jézusról Videó Link  
 
0 komment , kategória:  Filmek  
Názáreti Mária film eposz két részben
  2017-05-10 19:54:29, szerda
 
  Jézus Krisztus édesanyját a Boldogságos Szűzanya életét mutatja be ez a lélegzetelállító eredeti helyszíneken forgatott, kitűnő karakterek által gazdagított, ugyanakkor mindenki számára sokatmondó filmdráma. A jelenetek alatt átérezhető "az Úr szolgáló leányának" Máriának a személyisége, Istenben élt mélységes hite és Szent Fia iránt érzett végtelen szeretete. Élete az "Íme, itt vagyok" ismétlése az angyali üdvözlettől kezdve Jézus kereszthaláláig, ugyanis Názáreti Mária igent mondott Istennek, amit még a Fia elvesztésekor érzett fájdalmában is megerősített. Az isteni akarat teljesítése által rátalált a teljes végtelen boldogságra.

Bemutató dátuma: 2014. március 13. (Forgalmazó: Etalon Film)

Szereplők:
Szűz Mária Alissa Jung
Jézus Andreas Pietschmann
Szent József Luca Marinelli
Mária Magdolna Paz Vega
Heródiás Andrea Giordana
Erodiade Antonia Liskova
Joazar Thomas Trabacchi

RENDEZŐ: Giacomo Campiotti
FORGATÓKÖNYVÍRÓ: Francesco Arlanch
ZENESZERZŐ: Guy Farley
OPERATŐR: Enrico Lucidi
PRODUCER: Luca Bernabei
VÁGÓ: Alessio Doglione

Csak 12 éven felüli nézőknek ajánlom a film megnézését.
A film megnézhető a következő nicelife oldalon Link

 
 
0 komment , kategória:  Filmek  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 48 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 20 db bejegyzés
e hónap: 266 db bejegyzés
e év: 2519 db bejegyzés
Összes: 30864 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3641
  • e Hét: 19926
  • e Hónap: 99643
  • e Év: 1269294
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.