Regisztráció  Belépés
vorosrozsa66.blog.xfree.hu
,,Sose búcsuzz el minden új nap egy új remény.Van hogy elveszítesz mindent mégis élj a holnapért." Drót Erika
1966.11.04
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 80 
Gesztenyés krémes sütés nélkül
  2018-07-12 14:00:56, csütörtök
 
  Gesztenyés krémes sütés nélkül








Készülök a forró nyári napokra, amikor a konyhában nem hiányzik a sütő melegsége. Keresem a recepteket, mit lehet majd olyankor készíteni. Bogarásztam, s ezt a sütit találtam. Nagyon finom.


hozzávalók / 4 adag
A tésztához

25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin

A krémhez

1 tasak vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg margarin
10 dkg cukor
500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
1 csomag habfixáló


elkészítés

A pudingot elkészítjük, majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
Rásimítjuk a pudingos krémet, majd a habbá vert tejszínt.
Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.

tepsi mérete: 25x35 cm
Link
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Kekszes-almás sütés nélkül
  2018-07-10 19:11:27, kedd
 
 




Kekszes-almás sütés nélkül

Hozzávalók

A tésztához
háztartási keksz (ha lehet, akkor szögletes forma) 50 dekagramm
Dr. Oetker eredeti Puding Vaníliás 3 csomag
kristálycukor (méz is lehet) 20 dekagramm
víz 10 evőkanál
víz 8 dl
alma 1.25 kilogramm



A tetejére
porcukor 4 evőkanál
keserű kakaópor 4 evőkanál
Ráma 5 dekagramm

Elkészítés

1. lépés

Az almát meghámozzuk, kicsumázzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Lábasba rakjuk, 5 dl vizet ráöntünk, a cukorral ízesítjük, 8-10 perc alatt puhára főzzük. Ha mézzel készítjük, akkor azt a már puha almához keverjük.
2. lépés

Közben a vanília ízű pudingport 3 dl vízzel kikeverjük, az almához öntjük és kevergetve 2 percig főzzük, ezalatt jól besűrűsödik.
3. lépés

Egy kb. 28 x 23 cm-es tepsi alját keksszel kirakjuk (ritkán lehet négyszögletű kekszhez jutni, ezért a hagyományos kerek is jó hozzá, amit szintén a tepsibe rakunk, az üres helyekre pedig kis darabokat tördelünk belőle).
4. lépés

A meleg almakrémet egyenletesen rákenjük. A tetejére szép sorban keksz kerül (kerek kekszek esetén az üres területeket tört darabokkal kitöltjük).
5. lépés

A kakaóport a porcukorral és a 8-10 evőkanál vízzel kevergetve felforraljuk, a tűzről levéve a Ramát hozzáadjuk, majd ezt a mázat a sütemény, pontosabban a keksz tetejére kenjük.
6. lépés

Jól behűtjük, ezalatt nemcsak összeérik egy kicsit, hanem össze is áll, így lehet majd szeletelni.
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Joghurtos gyümölcstorta, sütés nélkül!
  2018-07-04 18:00:50, szerda
 
  Joghurtos gyümölcstorta, sütés nélkül! Finomabbat még nem kóstoltál!







Káprázatos nyári sütemény, ami fenségesen finom, nagyon gyümölcsös és még sütni sem kell!
Hozzávalók:

3 dl görög joghurt
20 g zselatin
20 dkg porcukor
20 dkg mascarpone
25 dkg piros gyümölcs (málna, szeder, ribizli)
14 db babapiskóta

Elkészítése:

A joghurtot egy tálba tesszük, hozzáadjuk a gyümölcsök háromnegyedét. A zselatint az előírás szerint kevés vízben feloldjuk és a krémhez keverjük. A mascarponét a porcukorral kikeverjük, és a krémhez adjuk. Egy őzgerinc formát kibélelünk fóliával és beletesszük a babapiskótákat. A krémet belekanalazzuk és elsimítjuk. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, hogy a krém megdermedjen. Amikor már szilárd, a fóliával együtt kiemeljük a formából. A tetejére halmozzuk a megmaradt gyümölcsöket és szeletelhetjük is.
Link
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
A 7 legcsodálatosabb sütés nélküli kényeztető finomság!
  2018-06-30 17:17:27, szombat
 
  A 7 legcsodálatosabb sütés nélküli kényeztető finomság!







A legfinomabb sütés nélküli édességek receptjeit gyűjtöttük össze, amelyek villámgyorsan elkészülnek és egyszerűen ellenállhatatlanok! A fenséges édességek között biztosan mindenki talál kedvérevalót!


Krémes csokoládés varázs, sütés nélkül, 10 perc alatt elkészíthető!





Sütés nélkül is készíthetsz finom édességet, ami tele van krémmel és nagyon csokis! Vigyázat, nagyon gyorsan elfogy!
Hozzávalók:

45 dkg kakaós keksz
2 csomag Aranka vaníliakrém (Dr. Oetker, más főzés nélküli krém is lehet)
6 dl tej
1 dl habtejszín
1 tábla tejcsokoládé

Elkészítése:

A krémport a tejjel egy edénybe tesszük és mixerrel felverjük, félretesszük. A habtejszínt is felverjük és a krémhez adjuk kanalanként, óvatosan, hogy ne törjön. A kekszet három részre osztjuk. Egy tortaformába, vagy tepsibe rakunk egy sor kekszet, erre egy réteg krém kerül. Ismét egy réteg keksz, majd egy réteg krém következik és befedjük az utolsó adag keksszel. A maradék krémet a tetejére halmozzuk, elsimítjuk. A csokoládét lereszeljük és a krém tetejére szórjuk. Hűtőbe tesszük legalább 2 órára, de a legjobb, ha egész éjjel áll, így a keksz megpuhul.


Almás vaníliás fincsiség, sütés nélküli finomság! Kellemes őszies ízek!






Ha kíváncsi vagy a töbi süti receptre ,kérlek kattints a linkre!!! KÖSZÖNÖM!

Link
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Diós tejszínszelet
  2018-06-30 16:27:46, szombat
 
  Diós tejszínszelet, csábító finomság sütés nélkül! Hűsítő desszert egyszerűen!







A dió teszi különlegessé ezt a finomságot, a krém maga a csoda!

Hozzávalók:

a laphoz:

20 dkg háztartási keksz
10 dkg apróra tört dió
10 dkg vaj
2 evőkanál cukor
2 evőkanál tejszínhab

A középső réteghez

10 dkg vaníliás keksz
2 tasak vaníliás cukor
0,5 dl tej

A krémhez:

1 tejszínes pudingpor
4 evőkanál cukor
4 dl tej
4 dl habtejszín
2 evőkanál porcukor
2 tasak habfix

A tetejére:

5 dkg csokoládéreszelék, vagy kakaópor

Elkészítése:

A háztartási kekszet apróra törjük és a vajjal, tejszínhabbal, dióval és cukorral együtt egy tálba tesszük, robotgéppel összedolgozzuk. Lekapcsolható oldalú sütőformába nyomkodjuk. Közben a pudingport összekeverjük a cukorral és a tejjel, megfőzzük és kihűtjük. A habot felverjük, hozzákeverjük a cukrot és a habfixet, majd a kihűlt pudingot is belekeverjük. A fele krémet rákenjük a kekszes alapra és 15 percre hűtőbe tesszük. A vaníliás cukrot feloldjuk a tejben és ebbe áztatjuk a vaníliás kekszet, majd ráhelyezzük a krémre. A maradék krémet ráhalmozzuk, majd megszórjuk a reszelt csokoládéval, vagy a kakaóporral. Lehűtjük és szeletelhetjük is. Vizes késsel szeleteljük, mert a krém megszilárdul, de ettől még mázolódhat!
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Minden nap elkészíteném ezt a tortát!
  2018-06-30 16:22:40, szombat
 
  Minden nap elkészíteném ezt a tortát! A világ legfinomabb tortája sütés nélkül készül, meggyel és babapiskótával!







A legfinomabb krémes torta, amit villámgyorsan el lehet készíteni! Finomabbról álmodni sem lehetne!
Hozzávalók a tortalaphoz és a krémhez:

250 g babapiskóta,
10 g zselatin,
170 g vaj,
170 g cukor,
300 g tejföl,
300 g joghurt,
300 ml tejszín,
500 g meggy (fagyasztott vagy friss).

Hozzávalók, a sziruphoz:

200 ml tej,
2-3 evőkanál cukor.

Hozzávalók a díszítéshez:

1 evőkanál cukor,
10-15 db meggy,
50-100 g tejcsokoládé.

Elkészítés:

2 -3 kanál cukrot tegyünk egy edénybe és lassú tűzön kezdjük felolvasztani, amikor kissé barnává válik engedjük fel, hideg tejjel. Folyamatosan kavargassuk, amíg a cukor el nem olvad. Készítsünk elő egy kapcsos torta formát, helyezzük bele a piskótákat, locsoljuk meg, a karamellás tejjel.

Oldjuk fel a zselatin egy kevés vízbe és hagyjuk állni, 10 percet. Verjük fel a tejszínt és tegyük be a hűtőszekrénybe. Kavarjuk ki a vajat a cukorral (használhatunk porcukrot), akkor lesz jó amikor krémes, tegyük hozzá a joghurtot és a tejfölt. A zselatint kavarjuk a vajas krémhez. Amikor ezzel készen vagyunk, finoman keverjük bele a habbá vert tejszínt és a meggyet. El is készült a krém.

A krémnek a felét rátesszük a már lerakott piskótára, utána még egy sor piskóta következik, a tetejére pedig, ismét krém. Az elkészült tortát, hűtőszekrénybe tesszük és hagyjuk állni legalább 6 órát. Amikor a krém elég kemény, kapcsold le a tortaforma oldalát. A csokoládé felét olvaszd fel és mikor langyos csorgasd a torta tetejére. A megmaradt csokoládét reszeld le és hintsd rá. A meggye mártsd bele a kristálycukorba és tedd a tetejére.
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Habos zebra krémes
  2018-06-30 16:20:33, szombat
 
  Habos zebra krémes, csak egy kis keksz és habtejszín szükséges, hogy elkészítsd ezt a sütés nélküli finomságot!






Finom, édes csoda, amit villámgyorsan elkészíthetsz. A fagylalt és a hideg desszertek rajongói biztosan rajonganak majd ezért a finomságért. A zebra krémes rengeteg módon ízesíthető, akár citromhéjat, csokoládét, diót is keverhetsz a krémbe, így egyszerűen nem lehet megunni.

Hozzávalók:

500 ml növényi habtejszín
200 g mascarpone
3 evőkanál porcukor
vaníliás cukor
15 g zselatin
kakaós keksz
étcsokoládé

Elkészítés:

A habot verjük fel. A mascarponét keverjük össze a cukorral és a vaníliával, majd adjuk hozzá a habot. A zselatint a csomagoláson lévő előírás szerint oldjuk fel és keverjük hozzá. Egy hosszúkás sütőformát, vagy őzgerincformát béleljünk ki fóliával és öntsük bele a krémet. A kekszeket tegyük a krémbe, állítva ahogy a képen látható.





Tegyük hűtőbe legalább 3 órára, majd vegyük ki a formából és díszítsük reszelt csokoládéval. Jó étvágyat!
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Nyári madártej szelet, krémes finomság, amit sütni sem kell!
  2018-06-30 15:41:00, szombat
 
 


Nyári madártej szelet, krémes finomság, amit sütni sem kell!


Ha szereted a madártejet, garantáltan ízleni fog ez a krémes csoda! Ennél könnyebb és gyorsabb süteményt még nem készítettem!
Hozzávalók:

50 dkg háztartási keksz
2 csomag vaníliás pudingpor
9 dl tej
8 evőkanál cukor
2 teáskanál vaníliaaroma
2 dl habtejszín

A tetejére:

15 dkg étcsokoládé
1 teáskanál vaj
tejszínhab a díszítéshez



Elkészítése:

A pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, a vaníliaaromát is hozzákeverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszínhabot felverjük. A kihűtött pudinghoz kavarjuk a habot, kanalanként adjuk hozzá, hogy ne essen össze. A kekszet három részre osztjuk. Egy 20 x 30-cm-es tepsibe teszünk egy réteg kekszet, a krém felét rákenjük, majd bevonjuk egy újabb réteg keksszel és a megmarad krémet a tetejére kenjük. A krémre kerül a maradék keksz. A csokoládét a vajjal felolvasztjuk és a tetejére kenjük. A süteményt hűtőbe tesszük legalább 3 órára, de az sem baj, ha egész éjjel áll, hogy a keksz megpuhuljon. Tejszínhabbal tálaljuk.
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Joghurttorta sütés nélkül
  2018-06-28 19:11:17, csütörtök
 
  Joghurttorta sütés nélkül, elkápráztattam a vendégeim ezzel a finomsággal! Gyorsan elkészül és nem is hizlal!







A joghurtos kivis torta egy fantasztikusan finom édesség, puha fenséges ízű és kevés kalóriát tartalmaz, ha nem szeretnél hízni, akkor is megkóstolhatod. Pillanatok alatt elkészíthető!
Hozzávalók:

6 db kivi,
1/2 bögre víz,
70 g cukor,
25 g zselatin,
20 ml citromlé,
2 db banán,
500 ml natúr joghurt,
70 g vaj,
200 g keksz.

Elkészítés:

Kézi robotgéppel aprítsuk fel a kekszet, adjuk hozzá a puha vajat és kavarjuk össze. Ezt a keveréket tegyük 22 x 24 cm-s sütőformába, nyomkodjuk jól bele és tegyük a hűtőszekrénybe. A zselatint tegyük a fél bögre meleg vízbe és hagyjuk állni kicsit. Tisztítsuk meg a kivit és a banánt, a kivit vágjuk kockára, a banánt pedig karikára. Rakjuk rá a gyümölcsöket a kekszből készített tortalapra. A joghurtot a cukorral kavarjuk össze, adjuk hozzá a citromlevet és lassan keverjük bele a zselatint. Ezt a keveréket öntsük rá a gyümölcsökre és tegyük a tortát hűtőbe néhány órára. Díszítsük a tortát, kivi szeleteket.
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
Ínycsiklandó gyümölcsös krémes
  2018-06-28 19:04:51, csütörtök
 
  Ínycsiklandó gyümölcsös krémes, sütés nélkül! Ez a recept egyszerűen fenséges!







Ez a finomság egyszerűen lenyűgöző és ami a legjobb benne, hogy nem kell sütni! A krém pazar és tetszés szerint bármilyen gyümölcsöt felhasználhatsz az elkészítéséhez. Vegyes gyümölcsökkel is eperrel és málnával, barackkal is nagyon ízletes.

Hozzávalók:

250 - 300 g háztartási keksz
250 ml habtejszín
150 ml natúr joghurt
150 ml tejföl
3 evőkanál cukor
1 teáskanál reszelt citromhéj
10 g zselatin
150 g eper

Elkészítés:

Egy kisebb sütőformába teszünk egy sor kekszet, szorosan egymás mellé. A habtejszínt felverjük, a tejfölt és a joghurtot hozzákeverjük. A cukorral és a citromhéjjal ízesítjük. A zselatint a tasakon lévő előírás szerint egy kevés vízben feloldjuk és hozzákeverjük. Az eper háromnegyedét felszeleteljük és a krémbe keverjük. A krém egyharmadát a kekszre kenjük, befedjük egy réteg keksszel, majd ráhalmozunk még egy réteg krémet és újra befedjük keksszel. A maradék krémmel megkenjük és a félretett eperrel díszítjük. Hűtőbe tesszük legalább 3 órára, hogy a keksz megpuhuljon, majd kínáljuk.
 
 
0 komment , kategória:  SÜTEMÉNYRECEPTEK-SÜTÉS NÉLKÜL  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 80 
2018.06 2018. Július 2018.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 908 db bejegyzés
e év: 8645 db bejegyzés
Összes: 12344 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 998
  • e Hét: 5137
  • e Hónap: 28501
  • e Év: 234662
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.