Belépés
anyu65.blog.xfree.hu
Félig él, az aki nem mer Kné N. Magdolna
1962.09.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Hogyan ülsz?
  2018-08-01 23:28:08, szerda
 
  Az ülő testhelyzeted elárulja, hogy melyek a legfőbb tulajdonságaid!


Gondoltad volna, hogy a testhelyzeted elárulhatja, hogy melyek a legfőbb személyiségjegyeid, és úgy küldhetsz üzenetet másoknak, hogy közben észre sem veszed? Nos, a következő összeállításból minden részlet kiderül.Az ülő testhelyzeted elárulja, hogy melyek a legfőbb tulajdonságaid!


1. A félénkek összezárt térdekkel ülnek
Az emberi viselkedést kutató szakemberek szerint az összezárt térdekkel ülő személyek leggyakrabban félénkek, mert nem biztosak a dolgukban, nem túl erős az önbizalmuk, és a felelősségvállalás terén sem állnak jól.

2. A keresztbe tett lábú emberek kreatívak
Akik gyakran keresztbe teszik a lábaikat, azok nem szeretnek sokáig várakozni, mindig valami új dolgon törik a fejüket, nagyon kreatívak és olykor váratlan helyzetekben találják magukat.

3. A sarkukat szorosan összezáró személyek szeretik a kényelmet
Ezek az emberek rend- és kényelemszeretőek, akik a luxus dolgokat sem vetik meg. A sarkuk összezárva, a lábfejük eleje kitárva, és a jöhet a kényelem pihentető érzése.

4. A lábukat terpeszben tartó emberek pontosak
Ezek az emberek szeretik, ha mindenhol időben ott lehetnek, és amit elterveznek, azt szinte minden esetben megvalósítják. Őszintén elmondják a véleményüket, nem törődve azzal, hogy ez kinek tetszik és kinek nem.

forrás
Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Négyféle embertípus
  2018-05-26 22:24:50, szombat
 
  Te melyikbe tartozol?
szerintem nagyon pontos

Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Ingyenes személyiségtetsz (Jó)
  2018-05-18 22:08:51, péntek
 
  Link 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Válassz egy madarat
  2018-04-25 22:43:40, szerda
 
  Válassz egy madarat! Megmutatja, mire van most a legnagyobb szükséged!

A zoldujsag.hu cikke szerint erre van szükséged valójában most az életben...

1. madár

Neked most egy kis nyugalomra lenne szükséged!

Úgy érzed, soha nem ér véget a küzdelem. Amint befejezel valamit, máris újabb feladat vagy kihívása áll előtted, ami arra vár, hogy megold.Nem nagyon van olyan pillanat az életedben, amikor elégedetten hátra dőlsz, és azt mondod: mindent elintéztem, mindent megoldottam. És a legnagyobb gond ezzel az, hogy nem a saját problémáidon dolgozol, hanem mindenki másén. Úgy érzed, ha nem teszel meg valamit, azzal kevesebb vagy, és megbántasz valakit, ezért saját magadra már semmi energiád nem jut. Meg kell tanulnod nemet mondani, mert olyan fáradt már a lelked, hogy az élet úgy siklik el melletted, hogy szinte nem is élvezted soha!

2. madár

Neked most igazából egy kis megbocsátásra lenne szükséged!

Nagy sebeket hordozol, és bár kívülről úgy látszik minden rendben, belül folyamatosan marcangol a múlt. Annyiszor okoztak már neked fájdalmat, hogy nincs ideje begyógyulni lelked sérüléseink. Azzal, hogy azon rágódsz, mit kellett volna másképp tenni, még nem teszed meg nem történtekké a dolgokat. Akik bántottak, nem azért tették, mert Te rossz vagy, vagy hibáztál, sőt lehet, nem is tudják, hogy mit tettek, hiszen kifelé sohasem mutattad. Legközelebb ne nyelj egy nagyot, hanem add ki a dühödet, és hidd el a megbocsátás is könnyen jön majd. De ehhez előbb önmagadat kell elfogadnod, és végre látnod kell, milyen csodálatos ember vagy!

3. madár

Életedből most legjobban a pihenés hiányzik!

Olyan magas fordulatszámon pörögsz, hogy még álmodban is az elvégzendő feladatokra koncentrálsz. Te vagy az, aki mindent megold, mindent elintéz, akire mindig lehet számítani. Te vagy a kitartás és a célratörés bajnoka. Ha elbuksz, felállsz, ha félrelöknek, másik utat keresel, ha akadályt találsz átugrod, de mindenképpen rendületlenül menetelsz a kitűzött cél felé. Közben pedig semmit sem pihensz, aminek nem lesz jó vége. Utazz el egy kicsit olyan messzire, hogy ne érjenek utol a feladatok, de ha ezt nem teheted meg, legalább hétvégenként kapcsold ki a telefonod!

4. madár

A Te életedből most legjobban az önbecsülés hiányzik!

Alulértékeled önmagad. Gyakran érzed úgy, hogy az egész világ ellened van. Nagyon nehezen győzöd le a kudarcokat, és nehezen teszed túl magad rajtuk, ezért inkább igyekszel kerülni az olyan helyzeteket, ahol szembesülhetsz velük. Gyakran megesik veled, hogy ,,belehallasz" valamit mások mondanivalójába, idegesít, ha valaki hangosan felnevet a társaságodban, mert úgy gondolod, hogy rajtad nevet. Ilyenkor ellenőrzöd, hogy nem koszos-e az arcod, rendben van-e a ruhád. A lelked mélyén tudod, hogy sokkal értékesebb vagy annál, amit magadról gondolsz, csak olyan környezetre van szükséged, ahol ezt megerősítik benned.

5. madár

Neked most legjobban egy kis megértés hiányzik!

Kívülről magad vagy a jókedv és a vidámság, az örök optimista. Sajnos ezt már annyira megszokta a környezeted, hogy képtelen észrevenni, hogy néha neked is lehet rossz napod, vagy sajoghat a lelked. Amolyan ,,lelki szemetesládának" használnak, mert vigaszért bárki fordulhat hozzád, az összes könnyet képes vagy felszárítani. Rengeteg szeretetet adsz, de vissza alig kapsz valamit. Itt az ideje, hogy üvölts, sírj, veszekedj, kiabálj! Persze nem állandóan, de add tudtára mindenkinek, ha valami bánt, és igenis, szükséged van arra, hogy Téged is átöleljen ilyenkor valaki.

6. madár

Neked most legfőképp támogatásra lenne szükséged!

Folyamatosan attól félsz, hogy a dolgok, amik rajtad kívül állnak egyszer csak átveszik az irányítást, és elveszítesz mindent, amiért eddig küzdöttél. Szeretnéd biztonságba tudni a szeretteidet, ezért erődön felül dolgozol. Megtanultad mindenből kihozni a maximumot, a kevésből is képes vagy csodát tenni, de a gondolat, hogy esetleg nem tudod, mit hoz a holnap megbénít. Bár igyekszel minden lehetőségre felkészülni, ideje lenne, hogy ne egyedül viselj minden terhet. Egy őszinte beszélgetés végre elhozhatja a várva-várt segítséget. Vannak dolgok, amik csapatmunkával könnyen megoldhatók, és ha nem így lenne, még mindig segítségedre lehet a rengeteg tapasztalatod. Próbálj meg ellazulni, és pihenni kicsit, mert az örökös hajtás miatt nem látod meg az élet örömeit!

7. madár

Életedbe egy kis optimizmus kellene most leginkább!

Úgy érzed, kifogytál az időből vagy az energiából és a hétköznapi élet nehézségei kiölték belőled a küzdőszellemet. Az apró-cseprő dolgok felemésztik az idődet, és nem jut már semmi arra, hogy élj. Ha feladod az álmaidat, egy darabot veszítesz el önmagadból, amit semmi sem pótolhat később. Hogy ne kelljen ezt rejtegetned, térj vissza a vágyaidhoz, és próbáld meg realizálni, ha nem is az egészet, legalább egy kis részét váltsd valóra, ne sajnáld rá az energiát, a pénzt, az időt, mert csak így lehet teljes az életed.
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Újabb teszt
  2018-03-24 22:20:30, szombat
 
 nem kell véresen komolyan venni, de érdekes
Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
válassz egy fülbevalót!
  2018-01-18 16:27:38, csütörtök
 
  A 6 csodás fülbevaló egy-egy személyiségtípusra jellemző. Válassz egyet, és nézd meg, hogy illik-e rád az elemzés.

1. Alapvetően elégedett ember vagy, DE hajlamos vagy arra, hogy csak a saját világodban merülj el. Vedd észre a környezetedben élőket, és csodálkozz rá a világ szépségeire. Önbizalomból nincs nálad hiány, de hajlamos vagy saját magadat túlértékelni. Ez nem mindig szimpatikus a környezetedben élőknek. Ha ezen változtatsz, sokkal több barátod lesz.

2. Olyan ember vagy, aki stabilan megállja a helyét az életben és igyekszik minél több mindent megvalósítani. Vannak álmaid és vágyaid, és nem várod ölbe tett kézzel, hogy valóra váljanak. A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Egy dologra figyelj: néha próbálj meg lazítani, és csak úgy egyszerűen élvezni az életet!

3. Imádsz szórakozni, alapjában véve boldog ember vagy. Hatalmas önbizalommal rendelkezel, te irányítasz, igazi vezéregyéniség vagy, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők mindig adjanak a véleményére. Szívesen tanulsz új dolgokat, hisz bízol magadban. Ez a kulcsa a sikerednek!4. Igazi romantikus alkat vagy! Mindennek megadod a módját! Szereted az ünnepeket, és szeretsz kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből. Mindig mindennek a napos oldalát látod. Ez nagyon jó életfilozófia! Sugárzod a pozitív energiát, ezért a környezetedben lévők nagyon hálásak. Sokan szeretnek, sőt sokak példaképe is vagy - még ha nem is tudsz erről! Fontos, hogy rendszeresen feltöltődj, mert akkor tudsz ilyen optimista, sugárzó egyéniség maradni!

5. Elég motivált vagy az életben, nem félsz az akadályoktól, bármilyen nehézség adódjon is. Kommunikatív, beszédes személyiség vagy, aki segít a barátainak. Rád mindig lehet számítani! Szeretsz előre gondolkodni, és amit lehet megtervezni. Az ünnep számodra egy jó alkalom arra, hogy átgondold az előtted álló feladatokat!

6. Örök gyerek vagy! Neked minden csak játék! - ezt biztosan sokan mondják. Örülj neki! Legyenek álmaid, vágyaid, legyél idealista! Mosolyogj azokon, akik megroppannak az élet terhei alatt. Vedd könnyen az akadályokat, hisz elég erős vagy, hogy bármivel megbirkózz!

forrásLink
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Mit látsz a képen?
  2017-12-08 16:52:16, péntek
 
 1. Ha a falu képe rajzolódik ki madarakkal, fákkal, kunyhókkal, kerítéssel

A rajz ebben az esetben azt jelenti, hogy önálló és független a személyiséged. Ez a szabadság ugyanakkor előnyökkel és hátrányokkal is járhat.

A szabadság hátránya

Te vagy a hajó, az életed pedig a tenger. A tengert nem irányíthatod, kézben tartani sem tudod, a folyton mozgó víz nem nyújt biztonságot és stabilitást. A tiltott és a megengedett között húzódó határokat nem ismered fel. A határok feszegetése konfliktusokkal, szakítással, válással járhat. A legtöbben nem értik a szabadságban rejlő bölcsességet, ezért a szabad lélek gyakran magányos. A világnak ugyanakkor óriási szüksége van rád.

A szabadság előnye

Igazi egyéniség vagy, elképesztő tehetséggel rendelkezel. Érdekesnek és vonzónak tartanak az emberek, sokan szeretnek a közeledben lenni. Szívesen segítesz, szívesen hallgatsz meg másokat. Kivételes személyiséggel rendelkezel, pontosan tudod, mit szeretnél megvalósítani az életedben. Kezelni tudod a problémákat, a nehézségeket, hiszel önmagadban.

2. Ha elefántot látsz a rajzon

Kedves, őszinte és nyílt, alázatos és szerény, nagylelkű típus vagy. Sajnos nehezebb időszakot élhetsz meg mostanában. A belső hang, a megérzésed azt sugallja, indulj el most, tedd meg a szükséges lépéseket. Rázd meg magad, a sötét gondolatokat mielőbb verd ki a fejedből. Kezdj el alkotni, teremteni, mosolyogj minél többet, mondd ki, ami igazán bánt, kacagj és szeress szívből, bocsásd meg, amit ellened vétettek. Az elefánt éppen arra figyelmeztet, hogy ne félj megtenni a boldog élet felé vezető lépéseket.

forrás Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Ki a legbutább ?
  2017-11-27 16:21:11, hétfő
 
 Vajon ki a legbutább, a leginkább ostoba ezen a rajzon? Miután alaposan szemügyre veszed a képet, rájössz, hogy a döntés csöppet sem lesz egyszerű. A válasz, amit magadról megtudhatsz, ugyanakkor annál izgalmasabb és érdekesebb. Vajon mit fed fel rólad a döntésed? És ki is a legbutább a rajzon?

Döntéseid, a választásaid mindenkor elárulnak rólad valami különleges dolgot, még akkor is, ha ez természetesen módon föl sem merül benned. Ne ijedj meg, azért, mert a butaság, az ostoba viselkedés lehetőségei között kell ezúttal választanod, nem a saját butaságodról és nem is butaságról olvashatsz majd a válaszoknál. Döntésed a személyiségedre világít rá, így mindössze annyi a teendőd, hogy nézd meg a rajzot, és válassz egyet a szereplők közül. Nem ígérjük, hogy egyszerű lesz a választás, de hogy annál érdekesebb, az egészen bizonyos. Nos, ki a legbutább a rajzon?

személyiség teszt

Ha szerinted az 1. alak a legbutább

A rajzon a figura saját magát vágja le a kötélről, jó nagyot fog zuhanni, de legalább előre felkészülhet az esésre. Ha ezt a képrészletet választottad, született vezetői adottságokkal rendelkezel, nyitottan, érdeklődve tekintesz a világra. Szívesen megmutatod magad, nem okoz benned feszültséget, amikor emberek elé kell állnod. A körülötted lévők hisznek és bíznak benned, igaz, az is tudott rólad, mennyire makacs és önfejű típus vagy. Időnként túlzottan is könnyelműen hozol döntéseket, ezért érdemes kicsit leülnöd, és alaposabban átgondolni a lehetőségeket.

Ha szerinted a 2. alak a legbutább

Ezen a rajzon a fiú passzívan ül, és hagyja, hogy a másik figura levágja őt a kötélről, míg egy harmadik a hintáról is pillanatokon belül leválasztja. Rólad a választásod azt árulja el, hogy kétszer is meggondolod, mielőtt egyetlen lépést is tennél. Bölcsesség, lelki egyensúly árad belőled. Időnként ugyanakkor veled is megesik, hogy próbálsz kibújni a felelősség alól, és inkább másokat hibáztatsz. Alapvetően mégis kedves és megbízható típus vagy, akihez többen is szívesen fordulnak tanácsért, javaslatokért.

Ha úgy gondolod, a 3. alak a legbutább

A rajzon ez a fiú szó szerint saját maga alatt vágja a fát. Igaz, a másik két gyerek is leesik, de ő is a mélybe zuhanhat. Rólad elmondható, mersz nagyokat álmodni, az álmaid, a céljaid bátorságról árulkodnak. Talán túlzottan is elszállsz a realitás talajáról, nem véletlen az sem, hogy mások nem értik a szándékaidat. Azt gondolhatják, magad ellen dolgozol. Mielőtt a mélybe vetnéd magad, érdemes átgondolnod, valóban megéri-e a fáradságot és az energiát az ötlet, amit kitaláltál.

Ha szerinted a 4. alak a legbutább

Ezen a rajzon a fiú a létra csücskén próbál egyensúlyozni. Hogy fent marad-e, igencsak kérdéses. Az viszont biztos, szigorú erkölcsöket vallasz, és igencsak kemény fejű lehetsz, ha erre a képre esett a választásod. Mindenről kialakult véleménnyel rendelkezel, és szinte folyton készen állsz, hogy szembeszállj mások javaslatával, okfejtésével. Érdemes picit visszafognod magad, meglátod, sokkal szimpatikusabbnak tartanak majd a többiek. Nem feltétlenül csak a te igazságod az egyetlen, a többiek érveit is hallgasd meg és gondold át. Az egész ugyanis az apró részletekben rejlik.

forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Mit látsz meg először a képen?
  2017-11-24 21:08:01, péntek
 
 


NAGYON JÓ személyiségteszt.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
te melyik fenyőfát vinnéd haza?
  2017-11-18 16:44:20, szombat
 
 Karácsonyfát választani egyszerű dolognak tűnik, mégis sok ember képes akár nagyon hosszú időt eltölteni a vásárokban. Szakértők azt állítják oka van annak is,hogy milyen fát viszünk haza, szorosan kapcsolódik személyiségünkhöz, lelki állapotunkhoz.

Ha minden évben ugyanazt a műanyag fát állítod fel az otthonodban, az is okkal történik. Most eláruljuk milyen lelki hozzáállásunk van a karácsonyhoz és azt is megtudhatjuk milyen karácsony vár ránk.

Nem kell mást tenned, mint választani egy fát az alábbiak közül és elolvasni a hozzá tartozó elemzést!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 384 db bejegyzés
Összes: 6842 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 1403
  • e Hónap: 2874
  • e Év: 278609
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.