Regisztráció  Belépés
anyu65.blog.xfree.hu
Félig él, az aki nem mer Kné N. Magdolna
1962.09.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
válassz egy fülbevalót!
  2018-01-18 16:27:38, csütörtök
 
  A 6 csodás fülbevaló egy-egy személyiségtípusra jellemző. Válassz egyet, és nézd meg, hogy illik-e rád az elemzés.

1. Alapvetően elégedett ember vagy, DE hajlamos vagy arra, hogy csak a saját világodban merülj el. Vedd észre a környezetedben élőket, és csodálkozz rá a világ szépségeire. Önbizalomból nincs nálad hiány, de hajlamos vagy saját magadat túlértékelni. Ez nem mindig szimpatikus a környezetedben élőknek. Ha ezen változtatsz, sokkal több barátod lesz.

2. Olyan ember vagy, aki stabilan megállja a helyét az életben és igyekszik minél több mindent megvalósítani. Vannak álmaid és vágyaid, és nem várod ölbe tett kézzel, hogy valóra váljanak. A kitartásod meghozza a gyümölcsét! Egy dologra figyelj: néha próbálj meg lazítani, és csak úgy egyszerűen élvezni az életet!

3. Imádsz szórakozni, alapjában véve boldog ember vagy. Hatalmas önbizalommal rendelkezel, te irányítasz, igazi vezéregyéniség vagy, aki arra törekszik, hogy a körülötte lévők mindig adjanak a véleményére. Szívesen tanulsz új dolgokat, hisz bízol magadban. Ez a kulcsa a sikerednek!4. Igazi romantikus alkat vagy! Mindennek megadod a módját! Szereted az ünnepeket, és szeretsz kiszakadni a hétköznapi mókuskerékből. Mindig mindennek a napos oldalát látod. Ez nagyon jó életfilozófia! Sugárzod a pozitív energiát, ezért a környezetedben lévők nagyon hálásak. Sokan szeretnek, sőt sokak példaképe is vagy - még ha nem is tudsz erről! Fontos, hogy rendszeresen feltöltődj, mert akkor tudsz ilyen optimista, sugárzó egyéniség maradni!

5. Elég motivált vagy az életben, nem félsz az akadályoktól, bármilyen nehézség adódjon is. Kommunikatív, beszédes személyiség vagy, aki segít a barátainak. Rád mindig lehet számítani! Szeretsz előre gondolkodni, és amit lehet megtervezni. Az ünnep számodra egy jó alkalom arra, hogy átgondold az előtted álló feladatokat!

6. Örök gyerek vagy! Neked minden csak játék! - ezt biztosan sokan mondják. Örülj neki! Legyenek álmaid, vágyaid, legyél idealista! Mosolyogj azokon, akik megroppannak az élet terhei alatt. Vedd könnyen az akadályokat, hisz elég erős vagy, hogy bármivel megbirkózz!

forrásLink
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Mit látsz a képen?
  2017-12-08 16:52:16, péntek
 
 1. Ha a falu képe rajzolódik ki madarakkal, fákkal, kunyhókkal, kerítéssel

A rajz ebben az esetben azt jelenti, hogy önálló és független a személyiséged. Ez a szabadság ugyanakkor előnyökkel és hátrányokkal is járhat.

A szabadság hátránya

Te vagy a hajó, az életed pedig a tenger. A tengert nem irányíthatod, kézben tartani sem tudod, a folyton mozgó víz nem nyújt biztonságot és stabilitást. A tiltott és a megengedett között húzódó határokat nem ismered fel. A határok feszegetése konfliktusokkal, szakítással, válással járhat. A legtöbben nem értik a szabadságban rejlő bölcsességet, ezért a szabad lélek gyakran magányos. A világnak ugyanakkor óriási szüksége van rád.

A szabadság előnye

Igazi egyéniség vagy, elképesztő tehetséggel rendelkezel. Érdekesnek és vonzónak tartanak az emberek, sokan szeretnek a közeledben lenni. Szívesen segítesz, szívesen hallgatsz meg másokat. Kivételes személyiséggel rendelkezel, pontosan tudod, mit szeretnél megvalósítani az életedben. Kezelni tudod a problémákat, a nehézségeket, hiszel önmagadban.

2. Ha elefántot látsz a rajzon

Kedves, őszinte és nyílt, alázatos és szerény, nagylelkű típus vagy. Sajnos nehezebb időszakot élhetsz meg mostanában. A belső hang, a megérzésed azt sugallja, indulj el most, tedd meg a szükséges lépéseket. Rázd meg magad, a sötét gondolatokat mielőbb verd ki a fejedből. Kezdj el alkotni, teremteni, mosolyogj minél többet, mondd ki, ami igazán bánt, kacagj és szeress szívből, bocsásd meg, amit ellened vétettek. Az elefánt éppen arra figyelmeztet, hogy ne félj megtenni a boldog élet felé vezető lépéseket.

forrás Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Ki a legbutább ?
  2017-11-27 16:21:11, hétfő
 
 Vajon ki a legbutább, a leginkább ostoba ezen a rajzon? Miután alaposan szemügyre veszed a képet, rájössz, hogy a döntés csöppet sem lesz egyszerű. A válasz, amit magadról megtudhatsz, ugyanakkor annál izgalmasabb és érdekesebb. Vajon mit fed fel rólad a döntésed? És ki is a legbutább a rajzon?

Döntéseid, a választásaid mindenkor elárulnak rólad valami különleges dolgot, még akkor is, ha ez természetesen módon föl sem merül benned. Ne ijedj meg, azért, mert a butaság, az ostoba viselkedés lehetőségei között kell ezúttal választanod, nem a saját butaságodról és nem is butaságról olvashatsz majd a válaszoknál. Döntésed a személyiségedre világít rá, így mindössze annyi a teendőd, hogy nézd meg a rajzot, és válassz egyet a szereplők közül. Nem ígérjük, hogy egyszerű lesz a választás, de hogy annál érdekesebb, az egészen bizonyos. Nos, ki a legbutább a rajzon?

személyiség teszt

Ha szerinted az 1. alak a legbutább

A rajzon a figura saját magát vágja le a kötélről, jó nagyot fog zuhanni, de legalább előre felkészülhet az esésre. Ha ezt a képrészletet választottad, született vezetői adottságokkal rendelkezel, nyitottan, érdeklődve tekintesz a világra. Szívesen megmutatod magad, nem okoz benned feszültséget, amikor emberek elé kell állnod. A körülötted lévők hisznek és bíznak benned, igaz, az is tudott rólad, mennyire makacs és önfejű típus vagy. Időnként túlzottan is könnyelműen hozol döntéseket, ezért érdemes kicsit leülnöd, és alaposabban átgondolni a lehetőségeket.

Ha szerinted a 2. alak a legbutább

Ezen a rajzon a fiú passzívan ül, és hagyja, hogy a másik figura levágja őt a kötélről, míg egy harmadik a hintáról is pillanatokon belül leválasztja. Rólad a választásod azt árulja el, hogy kétszer is meggondolod, mielőtt egyetlen lépést is tennél. Bölcsesség, lelki egyensúly árad belőled. Időnként ugyanakkor veled is megesik, hogy próbálsz kibújni a felelősség alól, és inkább másokat hibáztatsz. Alapvetően mégis kedves és megbízható típus vagy, akihez többen is szívesen fordulnak tanácsért, javaslatokért.

Ha úgy gondolod, a 3. alak a legbutább

A rajzon ez a fiú szó szerint saját maga alatt vágja a fát. Igaz, a másik két gyerek is leesik, de ő is a mélybe zuhanhat. Rólad elmondható, mersz nagyokat álmodni, az álmaid, a céljaid bátorságról árulkodnak. Talán túlzottan is elszállsz a realitás talajáról, nem véletlen az sem, hogy mások nem értik a szándékaidat. Azt gondolhatják, magad ellen dolgozol. Mielőtt a mélybe vetnéd magad, érdemes átgondolnod, valóban megéri-e a fáradságot és az energiát az ötlet, amit kitaláltál.

Ha szerinted a 4. alak a legbutább

Ezen a rajzon a fiú a létra csücskén próbál egyensúlyozni. Hogy fent marad-e, igencsak kérdéses. Az viszont biztos, szigorú erkölcsöket vallasz, és igencsak kemény fejű lehetsz, ha erre a képre esett a választásod. Mindenről kialakult véleménnyel rendelkezel, és szinte folyton készen állsz, hogy szembeszállj mások javaslatával, okfejtésével. Érdemes picit visszafognod magad, meglátod, sokkal szimpatikusabbnak tartanak majd a többiek. Nem feltétlenül csak a te igazságod az egyetlen, a többiek érveit is hallgasd meg és gondold át. Az egész ugyanis az apró részletekben rejlik.

forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Mit látsz meg először a képen?
  2017-11-24 21:08:01, péntek
 
 


NAGYON JÓ személyiségteszt.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
te melyik fenyőfát vinnéd haza?
  2017-11-18 16:44:20, szombat
 
 Karácsonyfát választani egyszerű dolognak tűnik, mégis sok ember képes akár nagyon hosszú időt eltölteni a vásárokban. Szakértők azt állítják oka van annak is,hogy milyen fát viszünk haza, szorosan kapcsolódik személyiségünkhöz, lelki állapotunkhoz.

Ha minden évben ugyanazt a műanyag fát állítod fel az otthonodban, az is okkal történik. Most eláruljuk milyen lelki hozzáállásunk van a karácsonyhoz és azt is megtudhatjuk milyen karácsony vár ránk.

Nem kell mást tenned, mint választani egy fát az alábbiak közül és elolvasni a hozzá tartozó elemzést!

Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Te melyik úton mennél?
  2017-11-16 17:50:58, csütörtök
 
 Te melyik úton mennél át? - Válaszd ki és fedezd fel a jelentését!

Te melyik úton mennél át? - Válaszd ki és fedezd fel a jelentését!

1. Kellemes és óvatos:

Nagyon barátságos ember vagy. Élvezed a barátságokat és szereted az embereket, akikkel megoszthatod az életed. Keményen dolgozol (néha többet is az átlagosnál), és ez a jövőre vonatkozó állandó aggodalmadnak tudható be. Szereted azt tudni, hogy minden rendben lesz és ezért megpróbálsz megmenteni minden megmenthetőt, illetve próbálsz befektetni vagy keresni a még több jövedelmet és biztonságot garantáló munkákat.

A fő kihívás az, hogy megtanulj jobban bízni. Meg kell tanulnod, hogy a jövő nem csak az itt és most végzett munka eredménye. Ha ezt végre megérted, akkor csendesebb, boldogabb életet élhetsz a szorongás terhe nélkül.

2. Aktív és meghatározó

Olyan ember vagy, aki tudja, milyen szép az élet. Folyamatosan fejleszted magad a célok elérése érdekében. Bátor vagy a munkádban, azért hogy eljuthass oda, ahová akarsz menni, ahova el akarsz jutni. Tökéletesen irányítod a megvalósítás folyamatát. Valószínű, hogy más emberek csodálnak (még akkor is, ha soha nem mondták). A jó dolgokat látod meg az életben, és valószínű, hogy néha kevésbé bánsz jól a pénzügyeiddel.

Ne felejtsd el, hogy az életben az egyetlen dolog, amivel valóban rendelkezünk az az, amit nem tudunk elveszíteni egy hajótörésben, ami mindig velünk marad.

3. Kedves, felelős és megbízható

Olyan ember vagy, aki mindig hajlandó segíteni másoknak és aki igyekszik igazolni szavát és kötelezettségeit. Általában nagyon bízol az emberekben, de ha valaki megbánt, átver, akkor nehéz visszaszerezni a bizalmad. Néha előfordulhat, hogy segíteni akarsz valakin és emiatt beleavatkozol mások problémáiba, olyan helyzetekbe, amelyek károsak lehetnek a te életedre is.

A fő kihívás az, hogy megértsd: amikor segíteni akarsz, megadhatod ugyan a cipőt, de nem tudsz járni mások útján. Az élet egy iskola és mindannyian itt vagyunk, hogy megtanuljuk a napi leckét.


4. Pozitív, lelkes és kíváncsiTermészetesen vidám ember vagy, aki mindig megpróbálja észrevenni az élet pozitív oldalát. Megpróbálod a napjaidat a legintenzívebb és legboldogabb módon megélni.

Szervezetten élsz. Tapasztalattal és tevékenységgel szeretnéd kitölteni az életed és ezért valószínűleg hirtelen több kötelezettséget vállalsz a kelleténél.

A fő kihívás az, hogy megtanuld pihentetni az elméd és nyugodtabban élni az életed. Lélegezz nyugodtan és értékeld azokat a csodákat, amelyeket az élet minden pillanatban bemutat. Mielőtt egy új tevékenységbe fogsz, legyél kritikus és becsületes módon elemezd ki, hogy most ez a legmegfelelőbb dolog-e az életedben.

5. Analitikus és nyugodt

Módszeres, analitikus és nagyon racionális ember vagy. Ugyanakkor nagyon őszinte, nyugodt és hűséges is. Bár az intelligenciád és a képességed az élet számos aspektusában megsegít, de egyes esetekben azt gondolhatod, hogy nem tehetsz meg olyan dolgokat, mint mások.

Elemezd azokat a tényezőket, amelyek gyengítenek, és az energiádat, a tehetségedet összpontosítsd erre. Ha jobban hiszünk magunkban és abban, hogy megújíthatjuk az életünket, akkor minden nap jobbak leszünk. Ez segíteni fog abban, hogy szilárd, biztonságos életet élhess és boldog lépésekkel haladhass előre.

6. Szelíd és ésszerű

Csendes ember vagy, olyan, aki természetes optimizmussal él és ezért gyakran csökkenti az élet fájdalmas aspektusait. Azt akarod, hogy a béke és a nyugalom virágozzon a környezetedben, és ezért nagyon gyakori, hogy egy vitában közvetítesz vagy pedig megpróbálod elkerülni a felmerülő konfliktusokat.

A fő kihívás az, hogy megtanuld kifejezni az érzéseidet. Ellentétben állnak sokszor a tetteid azzal, amit gondolsz. A haragod vagy csalódottságod nyilvánvalóan nem fog nagyobb problémát okozni. Ez lehet a megoldás kezdete. Ne várd másoktól, hogy tudják, mit akarsz, ha nem mondod meg.
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Mit rejt a tudatalattid?
  2017-09-13 13:21:36, szerda
 
  Link 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Mit látsz a képen?
  2017-09-09 10:19:45, szombat
 
  Idős nénit, vagy fiatal nőt?
EZT ÁRULJA EL RÓLAD

Link 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Hány ember van a képen?
  2017-08-17 16:26:40, csütörtök
 
  KICSIT ERŐSNEK TARTOM, HOGY CSAK A ZSENIK TALÁLJÁK MEG MINDET.
nekem egyből sikerült, de attól még JÓ
Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
Melyik arc a legvisszataszítóbb
  2017-07-28 15:14:34, péntek
 
 Válaszd ki a számodra legtaszítóbb embert! Döntésed rengeteg mindent elárul!

A híres idegorvos szerint az emberben ösztönösen születik meg egy döntés arról, hogy számára ki a szimpatikus és ki nem.

Szondi Lipót a XX. század kiemelkedő magyar pszichiátere és idegorvosa dolgozta ki a Szondi-tesztet. Szerinte:az emberben ösztönösen születik meg egy döntés arról, hogy számára ki a szimpatikus és ki nem
teljes cikk : .Link
 
 
0 komment , kategória:  Pszichológiai tesztek   
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 120 db bejegyzés
Összes: 6578 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 566
  • e Hét: 7210
  • e Hónap: 16194
  • e Év: 80692
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.