Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 84 
ELKÖSZÖN a SELYEMBE ÁLMODOTT VILÁG KIÁLLÍTÁSOM
  2018-07-16 23:26:36, hétfő
 
 ELKÖSZÖN a SELYEMBE ÁLMODOTT VILÁG KIÁLLÍTÁSOM
2018. Július 25-én 18 órai kezdettel szeretettel meghívom Önöket egy találkozóra, melynek keretében ,,elköszön" a Selyembe álmodott világ című kiállításom, amelyet a Tisztelt Látogatók a balatonfüredi Művész Kávéházban láthattak.
Nagy örömömre szolgál, hogy 2018. szeptember végétől ez a helyszín lesz újra a selyemképek kiállítóhelye.
Köszönöm minden kedves látogatónak, barátomnak, ismerősömnek, hogy megtisztelték jelenlétükkel a kiállítást. Tiszta szívből kívánom, hogy az a szeretet és harmónia hassa át életüket, melyet megpróbáltam közvetíteni a selyemképeimmel.

Szeretettel: Feketéné Lendvay Katalin


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Feketéné: Selyembe szőtt világ kiállítás megnyitóm képei
  2018-06-24 12:25:38, vasárnap
 
  Feketéné Lendvay Katalin parapszichológus, spirituális selyemfestő művész írja:

"Selyembe szőtt világ" kiállítás megnyitóm képei

Szeretettel osztom meg a "Selyembe szőtt világ" kiállítás megnyítóm képeit. Csodálatos estét töltöttünk együtt. A balatonfüredi Művész kávézó teljesen megtelt. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni Mindenkinek a megtisztelő jelenlétet, érdeklődést, a sok-sok szeretetet, kedvességet, a sok ajándékot! Bevallom meghatódtam, hogy abban a nagy hőségben sokan messziről eljöttetek, hogy velem együtt ünnepeljétek az első kiállításom megnyitóját. Köszönöm Mindannyiótoknak, szeretlek benneteket!


Forrás: Link


Feketéné Lendvay Katalin webáruháza: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Újjászületés selyem mandalám Fekete Madonna üzenetével.
  2018-05-14 22:56:04, hétfő
 
 Az újjászületés selyem mandalát 05.11.- én festettem a júniusi kiállításomra. Belső indíttatásomból kifolyólag felajánlottam Boldogasszonyunknak.
Régóta a belső sugallat hatására festem a mandalákat is, olyan színnel melyet belső vezetésem irányként mutat. A kör belső része és a lazac színű szirmok egy nagyon lágy női energiát jelenítettek meg. Ezután következett számomra a meglepetés, hogy barnával folytassam a festést. Nem igazán tartottam oda valónak ezt a színt, de végül elkezdtem vele festeni azzal a gondolattal, hogy a belső vezetésem jobban tudja miért épp ezzel a színnel fessek. Ekkor megjelent egy erőteljes női energia és Fekete Madonnaként jelentkezett be. Kérte, hogy írjam le az alábbi rövid üzenetét, melyet most megosztok Veletek. Áldás!

Az üzenete így szól:

Az ősiségben egyek vagytok Velem.
Áldjátok meg Anyaföldetek! Áldjátok meg Tavaitokat!
Engedjétek meg, hogy újra dús keblű mezőkön legeljenek állataitok!
Adjatok utat a szépségnek, a jóságnak, az élhető, felvirágoztatott életnek!
Alkossatok Egységet!
Alkossátok meg azt az életet, mellyel a körülöttetek élő Nemzeteknek példát mutattok!
Élesszétek újra Pálos hagyományaitokat!
A Pálos Rend újra visszatér Magyarországra, Hazátok felvirágozik.
A próféciák mindig egy ember tollából fakadnak.
A tudat, mely meghatározza az előremenetel milyenségét.
Tudatosságotok által érhettek el jelentős változást a magyarság rendjében.
Pálos segítőitek itt vannak, jelen vannak, arra várnak, hogy kérjétek a segítségüket a megvalósuláshoz.
Ébresszétek újra ősi titkaitokat!
Tárjátok fel a még megbúvó kincseiteket!
Ébredj Nemzetem!
A Kikelet eljött, a MAG megérett, s virágzásnak indult!
Áldott légy Magyar Népem!
Áldás!

Feketéné Lendvay Katalin


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Minden egyes selyem készül valakinek....
  2018-04-15 12:34:03, vasárnap
 
  Feketéné Lendvay Katalin parapszichológus, selyemfestő írja honlapján: Link

Minden egyes selyem készül valakinek.....

Különleges ajándék azoknak, akik kivételes helyet foglalnak el a szívünkben. Válogass a népi motívumokkal díszített, egyedi készítésű selyem mandalák, sálak, kendők és párnahuzatok közül, és szerezz örömet a szeretteidnek!


Lendvay Katalin webáruháza: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
MAGYARORSZÁG RAGYOGJ!!! - Összefogásra kérlek
  2018-04-07 00:14:19, szombat
 
 
Hallgassátok a dalt:

LEGYEN ÚGY, AHOGY LENNIE KELL!
ISTEN VEZESSEN SZENT KEZEIVEL!
MUTASSON UTAT FÖLDÖN ÉS ÉGEN,
HOGY A FÉNY ÁLTAL HAZATÉRJEK!...


LEGYEN ÚGY, AHOGY LENNIE KELL!
SZABAD LETTEM, A SZERETET EMEL,
A NAPBA, A HOLDBA, A CSILLAGOKBA,
ONNAN JÖTTEM AZ ÉGI VILÁGBA...


Teljesítse be küldetését a MAG-NÉP, szálljon ki az a bizonyos madár a kalitkából! Ezekkel a gondolatokkal továbbítom ezt a kapott üzentet.
(Aki nem tudja, hogyan lehet a szeretetet továbbítani: képzeljük el, hogy a szívünkből kiárad egy arany fénysugár, és betölti a Kárpát-medencét, de lehet emberekre, embercsoportokra is irányítani a szeretet-fényt.)
Áldás szálljon a Magyarra!
Szeretettel:
Mariann


MAGYARORSZÁG RAGYOGJ!
Küldjünk közösen SZERETETET MAGYARORSZÁGNAK
Minden este 21:00-kor, és bármikor amikor eszedbe jut, kérlek küldj Feltétel Nélküli SZERETETET Magyarországnak és a magyarságnak!

Politikai hovatartozásodtól függetlenül kérlek küldj az Új Kormány megalakulásáig minden nap Feltétel Nélküli SZERETETET Magyarországnak, minden magyar állampolgárnak határainkon innen és túl.
Kérlek április 8-án a választások napján ha lehet egész nap küld az Feltétel Nélküli SZERETETET az országnak!

Történjen minden a Teremtő által,
Legjobb Úton Módon!
Gregg Braden könyveiben olyan egyetemi kutatásokat írt le, melyek bizonyítják, hogy a közös meditációk alatt jelentősen csökkent minden rossz.
Az Ő képletével számolva minden időpillanatban 33 embernek kell meditálni, imát mondani, azért, hogy a 10 millió magyarral a lehető legjobb történjen.

Köszönöm a Feltétel Nélküli Szeretet teréből az összefogást! :)

Ha van kedved a közösségeidben szervezz Te is közös imát országunkért, népünkért, a jövőnkért!
Szeretettel és köszönettel: Dr. Francia BoglárkaForrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Áldott Újjászületést, Áldott Termékenységi Ünnepet
  2018-04-01 01:24:54, vasárnap
 
  Feketéné Lendvay Katalin üzenete:

Áldott Újjászületést, Áldott Termékenységi Ünnepet kívánok Minden Kedves Olvasómnak!

Ősi pogány hagyományokat követve tüzeket gyújtanak a nap hajnalán, és keményre főzött - vagy kifújt héjú - tojásokat festenek tarkára. Ez is termékenység-szimbólum. Őseink amulettként tisztelték az ekkor gyűjtött és festett tojásokat.
Az ősi idők tojásgyűjtése, különböző madárfészkekben
keresése is fellelhető a mai szokások közt: amikor gyermekeink számára Húsvéthétfőn festett tojásokat, csokinyuszikat rejtünk el a kert fái, bokrai alatt, vagy akinek erre nincs lehetősége, a lakásban rejt el húsvéti tojásfészkeket, amit ők kitörő örömmel kutatnak fel. A virágos, tojásos kosárka is a madárfészket szimbolizálja.
A tojás megjelenési formája is szimbólum: a ragyogó sárga gömb a belsejében maga a Napisten, fehér héja a Fehér Istennő, az egész pedig az újjászületést jelképezi.
A nyúl, mint termékenység-szimbólum - nem igényel bővebb magyarázatot. Ez az állat Eostre istennőhöz tartozik.
Az ünnepi asztalon a tojásételek mellett a magos sütemények, zöldsaláták, a tavasz első virágai is helyet kapnak.
Alkalmazzunk bátran napraforgómagot, tökmagot, szezámmagot, fenyőmagot és tetszés szerint más magokat, ételeink ízesítésére.
Az ünnep hagyományos színei: a világoszöld, citromsárga és halvány rózsaszín. (Forrás: Internet)


Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Végy le engem a keresztről!
  2018-03-30 12:51:39, péntek
 
 VÉGY LE ENGEM A KERESZTRŐL!

,,Hiszen a gyűlölet szegezett engem oda, és én megmutatom nektek, hogy Isten Fia vagyok. Legyőztem a halált, és testemet magammal vittem az Atyához. Miért a ,,gyűlölet akarta"- halálomat dicsőíted? Miért nem hirdeti FELTÁMADÁSOMAT az "üres kereszt"?


Soha nem állította Jézus, hogy Isten országába csak az juthat be, aki levezekelte bűneit. Helyette ezt: változtassátok meg a lelketeket, és a gondolkodásmódotokat, hogy új életet tudjatok kezdeni.Jézus soha nem állítja: azért kell meghalnia, hogy ,,elvegye" az emberek bűneit. Az Isten, aki a Fián keresztül azt kéri az embertől, hogy bocsásson meg ,,hetvenhétszer"is, végleg mindenkinek! Akkor éppen a mindenható jóságos Isten, nem lenne képes megbocsátani az első emberpárnak és valamennyi utódjának!? Akik a hamis állítás szerint, visszaéltek bizalmával, akiktől származik az eredendő bűn!?

A normálisan gondolkodó és az égre néző embernek nincs bűntudata, nem érzi magát bűnösnek, mert nem születtünk bűnben. ,,Feloldozást" ember nem adhat másik embernek. Hiába visel fényes, papi ruhát és ,,lelkipásztorként" vezet arra, hogy ,,áldozd fel" Jézus Urunkat a ,,bűneid bocsánatára."
Ez hamis és nem Isten kedvére való! Tanuljunk a minden zsidó hitből kizáró, pártus-ősi magyar kereszténységtől! Ők így tanítottak:

,,Szeresd Jézus Urunkat, a Pártus Herceget a megfeszítettet, a feltámadottat, és ne áldozd fel újra és újra!" Mindenkiben él egy hatalmas reménysugár az Isteni Gondviselés Hitében.
Valami csodálatos, felfoghatatlan reménykedés a Jóistenben, abban, hogy Ő mindig velünk van a megbocsátó áldásával és kegyelmével! Olyan ,,csodavárási" állapot ez, amely megvalósíthatja Isten országának Földünkön való létrehozását, vagyis a Békességet és a Szeretetet. Létre kell hozni egy ,,eszmei forradalmat"mely Jézus Urunkat nem áldozati ,,báránynak", hanem FÖLDRE SZÁLLT ISTENNEK tekinti!

Azt kell tudatosítanunk a hívő szívekben, hogy nem ,,áldozati bárányként" született le a földre, hogy a bűneinket elvigye, hanem azért hogy megtanítson minket a Szeretetre! Kétségtelen csak pislákol a Szeretet lángja, a HIT megrendült, a Gondviselésben való reménysugár csaknem kialudt: Ez a megrendülés az égre kiáltott:

,,HOL VAGY ISTEN"?

Jézus Urunkban a ,,megfeszítők" azért látták legnagyobb ellenségüket, mert Ő olyanokat tanított, amely a zsidók gyűlöletvallásukban és hit világukban nem létezik.

A mi ÜDVÖZÍTŐNK a szeretetről beszélt, a szeretetet tanította, a földre szállt szeretet
volt. Tovább fokozta a zsidók gyűlöletét az, hogy Jézus Urunk kalendáriuma a NAP volt.
Mindig a ,,fényben" járt a ,,fény" felé fordulva a ,,fény" diadaláért munkálkodott. ,,
Én vagyok a Világ Világossága, aki engem követ, nem járhat sötétségben, hanem övé lesz
az életnek világossága."

A mi Húsvétunkban meg kell emlékeznünk a Fény Szüzéről is. Akiért éppen úgy imádkozzunk, ahogy Édesanyaként könyörgött Szent Fiáért!
,,Óh, örök Fényesség! Te, ki eddig is Atyánként velünk voltál, adj erőt, hatalmas erőt a gonoszság adta, kínok elviselésére!

Adj erőt emberben, hogy minden úgy lehessen, amiként Te rendelted, amiként Te akarod, és visszatérjen Hozzád az örök ígéret szerint.

Az én lelkemnek is kegyelmes erőddel add meg, földi napjaim árvaságának elviselését, és az Ő fájdalmaiban való osztozást. Betöltöttünk mindent, amire ide küldtél minket. Utolsó emberi erőt kérünk a Te Igazságod dicsőítésére!"

A Gonoszok ítélete az Édesanyát is sújtja, mert végig kell néznie Szent Fiának a Golgotára való keresztvitelét és megfeszítését is.

A legszentebb Édesanyának az említését gondosan elkerülik az írások. Elképzelhetetlen, hogy Szent Fia sírba tételénél ne legyen jelen? Az Úr drága testét, leveszik a keresztről.
Jézus Édesanyja takarja a lepelbe, amely anyaga azonos a pártus uralkodók részére készített különleges anyaggal, mely közönséges halandó részére nem volt beszerezhető.

A halotti lepel is bizonyítja Jézus királyi származását. Higgyük el és tanítsuk, hogy Jézust Édesanyja takarta be a lepelbe, és biztos ő volt az utolsó, aki kijött a sírból, mielőtt azt egy nagy sziklakővel lezárják. Az Édesanya azonban jól tudja, mi következik ebben az ,,utolsó földi felvonásban".

Nem távozik el Szent Fia mellől. Hiába hengerítik a nagy sziklát a sírbarlang bejáratához, ott marad Mária Magdalával és a többi asszonnyal, akik az ő kíséretét képezték, akik tulajdonképpen a zsidók bosszúja elől óvták eddig is, hosszú éveken át. Amikor aztán éjfélre fordult, bekövetkezett a legnagyobb földi esemény:

JÉZUS FELTÁMADT!

Az Édesanyának testben láthatóan jelenik meg a Szent Fia és megöleli, megcsókolja Őt, földi módon véve búcsút Tőle.

A Feltámadással olyan dimenzióba jutunk, melynek titkát nyugodtan nevezhetjük misztikusnak, hiszen messze túllépi az anyagiasság eszközeit. A sír üres, csak a lepel maradt ott, amin az Édesanya és Mária Magdala felfedezik Jézus testének és arcának képét!
A megfeszített Jézus földi hagyatéka a Turini Lepel.

Az Ő embertestét betakaró Lepelnek, kozmikus sugárzástól eredő perzselő nyomai, az égből lefelé induló, merőleges sugár földi végénél van az Isten Fia a feltámadás pillanatában."Jézus halotti leple" bizonyítékul szolgál, mely szerint Jézus legyőzte a halált, és embertestét fénnyé változtatva, magával vitte azt vissza, az örök fényességbe.
Fényből lett és fénnyé vált!

Tehát nem ,,szálla alá poklokra" miként azt a júdai gyökerű kereszténység tanítja.
A Turini Lepel vallomása: Hetvenkét ládára való mérőműszerekkel tudósok és kutatók vizsgálták a Lepel titkait! A Lepel anyaga és díszítése kizárólag csak a Pártus Birodalomhoz tartozó királyi család öltözetéül szolgált. Embertani adatai azonosak a pártus-hun királyokéval. Vércsoportja ,,AB" a MAH-GAR-ok mondhatják tehát, hogy Jézus Urunk emberi adottságának azonosságát viselik magukon, így, Jézus nemzetségének utódai. A Turini Lepel is kötelez minket Jézus követésére és az Ő Igazságának tanítására.

A saul-páli judeai kereszténység ideológiával szemben, amely Jézus zsidó származását hirdeti. Az ,,ISTEN-FIÚ" a ,,FÉNY-FIA"emberi testet öltött Jézusban, és a szkíta-arám-pártus-hun nemzetségbe tartozott! Ez azért fontos nekünk, mert ennek tudatosítása nemcsak életet, nemzet fennmaradást, hanem ,,tettre hívó kötelességet" is ad.
A magyar sors bizonyítja, mióta elhagytuk a Jézusi Igazság emlékét, idegenek szolgái lettünk és vagyunk!

Ünnepeljük a húsvétot a benne lévő misztérium szerint!
Az Isten Szellem az Isteni fényből lesz emberré, és ez a testet öltött Lélek emberi formában is megtartja Mindenhatóságát.

A ,,Fény Fia"-ként Igazságot tanít, Jóságot és Szeretetet hirdet. Békét ad a békétleneknek, enyhülést a szenvedőknek! Emlékezzetek a csodára, amint legyőzte a halált és megmutatta, hogy Benne lakozik az örök Élet.

Ne szomorkodjatok, hanem örüljetek! Új Hitetekkel a bennetek lakozó Élő Jézussal kötöttetek új Szövetséget!

U.I:/Prof.Badiny Jós Ferenc hitvallásából, összeállította: Ponty Viktor/

Kedves Testvéreim!

Hisszük és tudjuk, hogy lesz egy szebb jövő.
Tudjuk, hogy eljön az idő mikor indulnunk kell...
A Magyarok Istene áldja meg ezt a Népet, és adja meg számunkra a szebb, kiteljesedett, boldog élet lehetőségét!
Áldott húsvéti újjászületést kívánok Mindenkinek!

Szeretettel: Feketéné Lendvay KatalinForrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Boldogasszony üzenet 2018. március. 20.
  2018-03-25 12:40:39, vasárnap
 
  Boldogasszony üzenet 2018. március. 20. Magyar Nők most hozzátok szólok.

Boldogasszonyunk üzenete

Én vagyok a mosoly az Asszonyok szemében, a csillogás, a kelő Nap fényes sugara.

Én vagyok a lágy szellő, mely megsimogatja az arcodat.

Én vagyok a Mindenséget átható öröm, boldogság.

Az Életet adó virágzás, a rügyfakadás, a tavasz fuvallata, a lágy szellő érintése, a föld illata.

Én vagyok a megnyugvás, a béke, a mindent átölelő szeretetből fakadó kegyelem.

A rigó dala, a tücsök ciripelése, a lágy mező, a ringó kalász, ...és még sorolhatnám, hogy mi vagyok.

Egy biztos, hogy mindenhol és mindenben ott vagyok.

Boldogasszony Vagyok.

Erőt adó, hitet adó, reményt adó, poraiból feltámasztó.

Most ebben a minőségben szólok hozzátok.

Eljött az idő, hogy rákapcsolódjatok a magasabb szeretet hullámra, mely megérkezett s körbeöleli Földetek. Sok ember szívében már kihunyt a szeretet.

Elaludt a láng, mely életet adó, s fásultság, közöny járta át a lelkét, és ezt most is súlyként hordozza magában.

Ha nincs nyitva a szív, nem tudsz jó döntéseket hozni, mert nem tudsz kapcsolódni ahhoz az isteni forráshoz, mely körbe ölel. Nincs benned éltető erő, nem tudsz mélyen kapcsolódni önmagad belső isteni forrásához sem.

Magyar Nők most hozzátok szólok.

Adjatok utat a bennetek lévő virágzásnak!

Engedjétek, hogy a lágy dallam megszólaljon lelketekben és átvegye az akkordot, melyet ha kéritek belétek ültetek.

Nyíljatok meg felém, forduljatok felém, s végtelen bizalommal hajtsátok fejeteket az ölembe, olyan bizalommal, mellyel a gyermek hajtsa fejét édesanyja lágy ölébe.

Ez az anyai öl biztonságot nyújt számotokra.

Szíveteket megnyitom, fájdalmaitokat begyógyítom, feltöltelek benneteket a végtelen szerelmetesség érzésével.

Feloldom a terhet, leveszem rólad a súlyokat, életedbe irányt mutatok.

Tanítalak, nevellek, szeretetre nevellek. Mert nagy szükség van ebben az Országban a szeretetre, a lágy női, asszonyi mindent átölelő szeretet áradására.

Csakis ti tudjátok begyógyítani a sebeket, megnyitni a szíveket, s ez nemcsak a személyes életetekben van így, hanem a közösség által összekapcsolódott élettérben is.

Ne erősek legyetek, kemények, hanem szeretettel teltek, öntudatosak, de ugyanakkor lágyak és kedvesek, virágzóak. Így tudjátok megnyitni a szíveket, begyógyítani a sebeket, megérteni, átérezni egy ember életét és benne betöltött szerepét.

Egy olyan időszakban vagytok, mely meghatározó a számotokra.

Kapcsolódjatok össze a Szeretet Forrásával és engedjétek, hogy ez váljon meghatározóvá életetekben.

Lágyítsátok meg a férfiszíveket, gyógyítsátok meg mélyen elszenvedett sebeiket, sérüléseiket, melyeket az idő forgatagában még maguk elől is egyre mélyebbre és mélyebbre nyomtak el, mert ők erősek és méltóságteljesek.

Ne akarjátok rájuk erőltetni magatokat, a ti bevett és megvalósított elképzeléseiteket.

Ezzel náluk semmit sem értek el.

A lágyság, a megértés, a szeretet az, amely közelebb hozza szíveiteket egymáshoz, és e lágy, mindent átölelő feltétel nélküli szeretet minőség és elfogadás erőlködés nélkül begyógyítja a legmélyebben megsebzett szívet.

Te légy az adó, de ugyanakkor ne légy elváró, meghatározó, beszabályozó, kérkedő.

Mindig tud hol a helyed, hol és meddig mehetsz el .

Az élet most a virágzásról szól, így hát ti is virágozzatok. Adjatok teret magatokban a szépségnek, a jóságnak, a lágyságnak, a mindent átölelő szeretetnek.

A Szív Országában éltek, Szívvirággá váljatok, mely magából ontja illatozó szirmait.

Lágyságával utat mutat, erőt ad, szeretet és biztonságot ad,- mert te légy az, aki Én Vagyok ,és létez Bennem és Velem.

Általam töltsd be a mindenséget, virágoztasd fel az Országot, hisz mindegyikőtökben benne Vagyok, Élek, és Szeretek, ha kell sírok és zokogok, de veletek Vagyok.

A Magyar Nő meghatározó szerepet tölt be a Mindenségben.

Olyan kódokat hordoz MAG-ában, mely lehetővé teszi számára, hogy ebben a korban a minőségét meghatározó életet éljen. Példát mutasson a körülötte élő nemzeteknek.

Szíved szeretetében benne Vagyok, Egyet alkotok veled, benne Vagyok a mosolyodban, a szemed csillogásában, az ölelésedben, a mindent és mindenkit átölelő szeretetedben, a gyermekedben , a szerelmedben, mindenben ami a fontos és élő számodra.

Tarts meg Engem, s én is megtartalak végtelen szeretetben.

Áldás! Áldás! Áldás!


(Sajnálom, hogy nem tudom átadni számotokra, és még szavakba sem önteni azt az érzést, ami a belső hang megszólalása előtt és közben éreztem a szívemben, a lelkemben.

Talán ha összekötitek soraimat Enrico Imre Marosfalvi, Szív-Virágok dalának

http://www.enricomusic.hu/25.php

meghallgatásával, ízelítőt kaptok belőle. Áldás!) Link

Belső Hang által lejegyezte: Feketéné Lendvay Katalin

2018. március 20. Kikelet havában.


Forrás: Link

Szerkesztett képemet itt nagyobb méretben is megtekinthetik: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Vízkereszt ♥ Otthonunk megtisztítása ♥
  2018-01-06 19:53:42, szombat
 
 A régi hagyomány szerint Vízkeresztkor megszentelték a házat.
Ezt a mai korban is nagyon ajánlom, hisz teljesen meg tudjuk újítani vele otthonunk energetikai állapotát.

Ezt az energetikai tisztítást nem csak vízkeresztkor alkalmazhatjuk, hanem a hétköznapjainkban is.
Mielőtt megszentelnénk otthonunkat, mindenképpen végezzünk egy spirituális nagytakarítást, és fizikai szinten sem árt mindezt megtenni.

Őseink vízkereszt előtt kimeszeltek, felfrissítve a ház energiáit, a felgyűlt negatív energiákat ezzel távozásra késztették és ezt nem csak fizikai szinten tették meg.
Mielőtt nekiállunk a házszentelésnek ajánlom, végezzünk el egy energetikai tisztítást.
Ehhez a tisztításhoz szükség van fehér gyertyára, sóra, tömjén füstölőre, csengőre, mustármagra, szentelt vízre.

Otthonunk központi terében gyújtsuk meg a fehér gyertyát, szórjunk sót köré.
Hívjuk meg Mihály Arkangyalt és kérjük a segítségét otthonunk megtisztításában.
A meggyújtott füstölővel órajárásnak megegyezően haladjunk körbe a helységben, (ha van akármilyen jól bevált technika azt most alkalmazhatjuk).
Ahogy lépésről-lépésre haladunk a füstölővel, közben távozásra szólítjuk fel a megtelepedett negatív energiákat, erőket.

Ha körbeértünk a helységben, középre helyezzük a füstölőt hadd égjen végig.
Utána csengővel járjuk körbe a helységet, közben vagy imádkozzunk vagy mantrázzunk, pl ilyen szavakat, mint Béke, Fény, Szeretet, Gyógyító Erő...a csengetés folyamatos kell, hogy legyen. Én a csengőn kívül a dobomat is megszólaltattam ahol súlyosabb negatív erőt érzékeltem.
Utána a sarkokban helyezzünk el néhány szem mustármagot, és közben újra távozásra szólítsuk fel a negatív erőt.

Ezután szenteltvízzel Áldást, Békességet, Bőséget, Szeretet stb kívánunk, és visszatérünk otthonunk központi helységébe ahol a fehér megszentelt gyertya ég.
Majdnem elfelejtkeztem róla, hogy felhívjam rá a figyelmet, minden helységet külön-külön kell megtisztítani.

Mivel minden háznak, lakásnak van védő szelleme, vagyis Védő Angyala, ezért meghívjuk Őt és kérjük, ha esetleg maradt még otthonunkban negatív energia, akkor távolítsa el most.
Áldást, Békét, Egészséget, Bőséget stb kérünk, kérjük, hogy védő szellemét terjessze ki az otthonunk köré, és vonja teljes védelme alá.

Megköszönjük az Égiek segítségét, a fehér gyertya fölé a levegőben egy körkeresztet rajzolunk.
A tisztítás és a ház szentelés skálája igen széles, mindenki saját szájíze és tudása szerint végezze el, ahogy és amit a legjobban el tud fogadni.

Egy jó tanács, a bejárati ajtóra elhelyezett pozitív védelmi megerősítések.
Én egy selyem mandalát festettem, amin tulipán
szimbólum van.
Akármilyen formában ezt meg lehet valósítani, hiszen gazdagok a lehetőségeink, és ezek a dolgok nagy hatással rendelkeznek, hiszen a szavaknak, a formáknak is teremtő ereje van.
Családi háznál kapura függeszteni egy ízléses mintával,
- "Jó szívű barát, kapumon bejöhetsz."
- "Az egyenes szívűt ezen kapu várja, kettős szívűt pedig szépen kizárja."
Lakás ajtóra helyezni,- "A bejövőnek szállás, a kimenőnek békesség."
- "Békesség a bejövőnek, egészség a kimenőnek.


Nagyon sok helyen még őrzik ezeket a hagyományokat, de sajnos egyre inkább megkopik, mivel a nagyközönség már nem igazán foglalkozik ezekkel a dolgokkal.
Otthonunk tisztítása mellett ne feledkezzünk el a legfontosabbról,- Lelkünk megtisztításáról.

Áldással és Fénnyel: Feketéné Lendvay Katalin


Videó- Bagdi Bella: Tégy engem tisztává Link


Január 6. Vízkereszt napja, amiután kezdetét veszi a Farsang időszaka egészen Húshagyó keddig (idén február 5.)! A báli szezon, a Velencei Karnevál (január 25. - február 5.), és az újabb alkalmi étkek időszaka.


Népi hagyományok a gyógyításban

Fejfájásra:
- nyers, sós krumpli borogatást tegyünk a homlokra, halántékra, majd jó melegen be kell bugyolálni.
- Nyers tormareszelékbe jó nagyokat beleszippantani
- Szárított, aprózott macskagyökérből készített teát igyunk
- Egy-egy nadájt (piócát) ragasszunk a nyaki ütőérre, ha megszívta magát megszűnik a fájdalom.
- Minden nap többszöri hidegvizes lábfürdő, ajánlott
- Reggelire csak tejet, estére csak kamillateát fogyasszunk
- Meleg sót helyezzünk homlokunkra
- Szárított, olajban áztatott ibolyával kell kenegetni
- 1 dl sósborszeszben 10 szem törött kendermagot 3 napig állni hagynunk, leszűrjük, 1 pohár tejbe 3 cseppet teszünk, naponta fogyasztjuk
- fejre, halántékra szeletelt uborkát kell tenni
- késhegynyi szénné égetett nyárfaport kevés vízzel bevéve megszünteti a fájdalmat
- fésülködés után a fésűben maradt hajat el kell égetni
- hideg vizes kendővel szorosan át kell kötni a homlokot
- törött borsot kell szippantgatni
- ecetes vízzel, vagy tiszta ecettel kell dörzsölni a halántékot
- diófa, birslevél teát kell inni
- javasolt a fokhagyma, soványhús, sótlan étel fogyasztása
- kifacsart céklalevet igyunk többször napjában.

Népi megfigyelések:

- januári meleg isten csapása
- gyenge január, forró nyár, hűvös tavasz
- ha nem lenne fagy január hónapban, úgy biztosan meg fogja azt hozni március vagy április hónapja
- nedves január mellett a pincében üres marad a hordó
- téli mennydörgés jó termést, de még eljövendő csikorgó telet jelent
- januári kövér veréb, hosszú tél
- ha a mókusok ősszel sok diót és mogyorót gyűjtenek, akkor kemény januárra és általában hosszú télre lehet számítani
- a ködös január nedves tavasszal jár

Babona

Jó hír női olvasóinknak!
Általában munkatilalom volt a legtöbb jeles napon.
Nem volt szabad főzni, mosni, varrni, állatot befogni stb.Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
Feketéné Lendvay Katalin parapszichológus karácsonyi üzenete
  2017-12-21 14:45:09, csütörtök
 
  Feketéné Lendvay Katalin parapszichológus karácsonyi üzenete:

Kedveseim!

A Fény születésének várakozásában a lélek hangja még erősebben szól hozzánk. Az alábbi soraim ebből csendből és ebből a békességből születtek.
A bennünk élő Isten megmutatja azt a Fényt, ami által MI MAGunk is újjászüljük magunkat.
Szívből kívánom, a hátralévő időszakban tegyetek fel a Teremtő oltárára minden olyan bennetek lévő részt, ami még a fénytelenséget mutatja meg bennetek.
Nyíljatok meg és engedjétek be MAGatokba a mindent átölelő Fényt-Világosságot, amely maga a SZERETET.
MI NŐK a szeretet továbbadói vagyunk.

Sokszor sérült bennünk ez a rész bennünk, de újra és újra Fénybe tudjuk emelni fényteleségünket, a bizalom által talpra tudunk állni és meg tudunk bocsájtani.
Amikor elengeded a szív fájdalmait, egy olyan szakrális tér nyílik meg benned, ami által megtalálod magadban azt az Isteni Létezőt, Aki Te MAGad Vagy!
ÖnMAGad fényét ragyogd a világba és ne engedd, hogy ezt elvegyék Tőletek!
Ne mások által határozzátok meg MAGatokat!
Értékeitek Isten szemében tündököljenek!

Áldott a Fény amely most bennünk újjászületik.
Gyengéden, szeretőn és megengedőn forduljatok újjászületett részeitekhez, mint egy újjászületett csecsemőhöz, és tudjátok, hogy Ő, ti magatok vagytok.
Áldott legyen a Fény mely újjászületik Bennetek!
Mária Magdala üzenetével és az alábbi selyemképemmel kívánok áldott Fényszületést, és nagyon boldog, lélekben emelkedett Karácsonyi Ünnepeket, és áldott Új Évet!

Szeretettel és Fénnyel ölellek Benneteket! Kati
Mária Magdolna üzenete - A Szeretet Mindenek felett Link
 
 
0 komment , kategória:  FeketénéLendvay Katalin írásai  
     1/9 oldal   Bejegyzések száma: 84 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2077
  • e Hét: 8147
  • e Hónap: 55218
  • e Év: 2083426
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.