Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Lázár: Trianonnak áldozatai, nem pedig előidézői vagyunk
  2017-06-24 17:46:49, szombat
 
  Lázár János Szarvason, a történelmi Magyarország közepét jelző szélmalom mellett mondott beszédet a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról beszélt, hogy Európa és a szomszédos országok vezetőinek ideje kimondaniuk, hogy Trianon legnagyobb kárvallottja Magyarország, amelyet megillet a jóvátétel, ha még csak erkölcsi is.

Itt az ideje, hogy a szomszédjaink, Európa vezetői kimondják, elismerjék és politikájuk igazodási pontjává tegyék, hogy a magyarság, a magyar nemzet Trianonnak áldozata, nem pedig előidézője, és nem az elkövetője - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Szarvason, a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából tartott megemlékezésen. A politikus a történelmi Magyarország közepét jelző szarvasi szélmalom mellett elmondott beszédében kiemelte:

az nem járja, hogy csak annyit tudnak mondani erre a történelmi igazságtalanságra, hogy a magyaroknak ideje volna végre túllépniük a régi sérelmeken.

A miniszter emlékeztetett rá, hogy közeleg a trianoni békediktátum századik évfordulója, amely nem a felejtésre ad okot. Lázár szerint az évforduló arra teremt alkalmat, hogy Magyarország és a magyarság jóvátételt - ha nem anyagi, legalább erkölcsi értelemben - kapjon a világtörténelem legnagyobb igazságtalanságáért, amelynek a magyar nép a legnagyobb kárvallottja volt, és bizonyos értelemben a mai napig az is maradt.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából Szarvason 2017. június 3-án
Forrás: MTI/Rosta Tibor

Leszögezte, hogy nem határrevízió a cél, az etnikai feszültségek kialakulását pedig meg kell előzni, de hozzátette, hogy mindez nem jelenti azt, hogy újabb száz évig tűrni kell a provokációkat.
Igenis, ma is mondhatjuk:

" igazságot Magyarországnak!"

Román határ a Tiszáig

Babák Mihály, Szarvas fideszes polgármestere köszöntőjében attól óvott, hogy nehogy második Trianon következzen be. Szerinte a migrációs válság miatt, hogy ma ismét meg kell védeni a szülőföldet.

Zalai Mihály, a Békés megyei önkormányzat elnöke felidézte, hogy

1919-ben a megszálló román csapatok valósággal kifosztották Békés megyét, és majdnem sikerült elérniük, hogy a román határ a Tiszáig terjedjen.

Szabó Ödön, a partiumi Bihar megye parlamenti képviselője pedig arról beszélt, hogy a határon túlra szakadt magyarság másképpen éli meg a mindennapokban a trianoni tragédiát, de óriási támasz számukra, hogy az anyaország velük van.

Lázár János:
Hölgyeim és Uraim!

Amikor messzebbről érkező külföldi ismerősök, barátok,- akiknek a 'Trianon' szó nem jelent semmit, legfeljebb egy csinos versailles-i kastélyt,- megkérdezik tőlem, miért ilyen mágikus, miért ilyen baljóslatú ez a szó nekünk, magyaroknak, akkor többnyire elég az is, ha csak a szikár tényeket kezdem sorolni...

Azt, hogy az első világháborút lezáró úgynevezett "békében" Magyarország elveszítette területének és lakosságának mintegy kétharmadát. Hogy egyik napról a másikra 320 ezer négyzetkilométer területű, 20 milliós középhatalomból egy 93 ezer négyzetkilométeres, csupán hétmillió lakost számláló kisállammá vált. Hogy Románia érdem és jogalap nélkül megszerezhette a Partiumot és Erdélyt. A délszláv állam a Délvidéket. A korabeli Csehszlovákia pedig a Felvidéket és Kárpátalját. Hogy így nemzetállamok helyett soknemzetiségű országok jöttek létre a Monarchia romjain.

Új országok, ahol a kisebbségbe szorult magyarság olyan diszkriminatív bánásmódban részesült, mint amivel korábban a Monarchia alatt éppen az akkori többségi magyarságot vádolták. Csupán a szerepek fordultak meg, csupán az inga lendült a másik irányba.

A távolabbról érkezett külföldi barátok, ismerősök már ennyiből is, maguktól is érteni szokták: hogy Trianon valójában egy adminisztratív eszközökkel végrehajtott etnikai vendetta volt, nem pedig békeszerződés. Hogy Trianon nem történelmi igazságot osztott a győzteseknek, sokkal inkább földet: értékes bányákat, hatalmas erdőket, zsíros magyar földeket.

A harag és részrehajlás nélkül ítélő, messziről jött idegen már a szikár tényekből is megérti, hogy: Trianon nem lezárta, hanem fenntartotta a háborút. Hiszen az valójában az első világháború utolsó nagy ütközete volt. Az utolsó csata, amelyben a magyaroknak fegyvertelenül, hátrakötött kézzel kellett a túlerővel szemben megvédeniük azt, ami Isten és ember előtt évszázadok óta az övék volt. Hogy Trianon nem békét hozott Európának - sőt, a világnak -, hanem újabb háborút. Elkerülhetetlenné tette az újabb világégést, amely még az elsőnél is pusztítóbb, fájdalmasabb és szégyentelenebb lett.

A trianoni diktátum bizony Magyarország fájdalma, de egész Európa bűne és az egész nyugati világ szégyene. Az volt és az maradt. Maradt - Magyarországot ugyanis az elmúlt közel 100 évben még soha senki meg nem követte Trianonért. Még csak nem is jóvátételről beszélek. Bár miért is ne beszélhetnénk akár a magyaroknak járó jóvátételről is, nem csak szimbolikus gesztusokról. Főhajtásról, bocsánatkérésről.

A szomszédos országok vezetőinek nyilvánosan elmondott szavairól, amelyben legalább elismerik végre és nem tagadják tovább az igazságtalanságot. Azt az igazságtalanságot, amelyet Európa egykori "főrészvényesei" a magyarokkal szemben elkövettek, amelynek az ő elődjeik bizonyos esetekben a cinkosai, de minden esetben a haszonélvezői voltak. Mikor látunk végre szlovák kormányfőt vagy román elnököt részvétet nyilvánítani, együttérzést kifejezni június 4-én a magyar nagykövetségen? Mert olyan magyar miniszterelnököt már láttunk, aki a román nemzeti ünnepen pezsgővel koccintott Nagy-Románia születésnapjára. Mikor beszél végre szerb elnök a magyar országgyűlésben, hogy bocsánatot kérjen Trianonért, ahogy Áder János kért bocsánatot az újvidéki vérengzésért? Vagy mikor jön el hozzánk Clemenceau utódja, a francia miniszterelnök, vagy még inkább maga a francia elnök, hogy a történelmi folytonosság nevében megkövesse a magyarokat? Hogy megkövessen minket az antant hamisított térképei, a magy ar küldöttség minden jogos érvének figyelmen kívül hagyása, a nemzetiségi határok önkényes kettészelése, Magyarország bűnbakként és áldozati bárányként való odavetése miatt?

Mert az kiváló dolog, hogy Emmanuel Macron frissen megválasztott francia elnök a győzelme után az Örömóda, vagyis az Európai Unió himnuszának a hangjaira vonult fel a színpadra. De Európa egyik legfontosabb vezetőjeként végre ideje volna megértenie azt is: nekünk, magyaroknak többé nem elég azt mondani, hogy Trianon helyett vigasztalódjunk Schengennel.

Schengen ugyanis nem válasz Trianonra! Sőt, ami azt illeti, abban, amit Magyarország a schengeni közös határok védelme miatt mostanában Európa vezetőitől kap, sokkal inkább visszhangzik ugyanaz az igazságtalanság, ami üvöltött 100 éve a trianoni diktátumból is.

Ami akkor nemcsak a történelmi Magyarországot verte szét, hanem a korabeli Európát is. Amely igazságtalanság - a mai kettős mérce - sajnos ugyanígy bomlaszthatja, gyengítheti és szétverheti a mai Európát, az Európai Uniót is. Mi békeszerető és józan nép vagyunk. Ma nem akarunk határrevíziót. És pláne nem akarunk etnikai feszültséget, Isten ne verjen a szánkra, újabb háborúkat Európában vagy bárhol a világban. Ha lemondunk a revíziós igényekről, még nem jelentheti azt, hogy újabb 100 évig eltűrjük a provokációkat. A nemzeti érzékenységünk újabb és újabb megsértését. Azt, hogy senki, de senki nem törleszt semmit a velünk szemben fennálló trianoni adósságából.

Igazságot Magyarországnak! - a közel százéves követelés, amit magyarok és a világ jóérzésű népei, polgárai megfogalmaztak még mindig érvényes. Még mindig teljesítésre vár. Itt az ideje, hogy szomszédjaink és Európa vezetői kimondják, elismerjék és politikájuk igazodási pontjává tegyék, hogy a magyarság, a magyar nemzet Trianonnak az áldozata, nem pedig az előidézője, elkövetője. Az nem járja, hogy Európa és a szomszédos államok vezetői csak annyit tudnak mondani erre a történelmi igazságtalanságra, hogy a magyaroknak ideje volna végre túllépniük a régi sérelmeken.

Elég az álszent, lekezelő mondatokból. A magyar sebek akkor tudnak behegedni, ha nem nyitják fel újra meg újra. Ha nem szórnak bele sót minden nap. Ha a szomszédos államok vezetői és persze a közös Európa dolgában illetékes politikusok végre megértéssel és tisztelettel fordulnak a magyarok iránt, a magyarok nemzeti érzékenysége felé. Ha nem abban serénykednek, hogyan asszimilálják a magyar kisebbséget. Hogyan tüntessék el a magyar nyelvű helyiségnév- és utcanév-táblákat. Hogyan szorongassák a magyar nyelvű oktatási intézményeket és hogyan gáncsolják el a határaik között élő tömbmagyarság autonómia-törekvéseit. Közelít Trianon századik évfordulója, ez pedig nem a felejtésre ok, mert mi nem felejtünk.

Nem, nem, soha!

Az évforduló arra ok, hogy végre rendezzük közös dolgainkat, hogy Magyarország és a magyarság jóvátételt - ha nem anyagi, hát, legalább erkölcsi és politikai jóvátételt - kapjon a világtörténelem egyik legnagyobb igazságtalanságáért. Azért az igazságtalanságért, amelynek ez a nép a legnagyobb kárvallottja volt és bizonyos értelemben a mai napig az is maradt.

Igazságot Magyarországnak, tiszteletet a magyarságnak!

Köszönöm, hogy meghallgattak!

(Miniszterelnökség)Tejfalussy András: Javaslom az alábbiak megfontolását, mielőtt túlságosan lelkesednénk a fenti jogvédelmen!

Lázár Jánosék 2010. december 8-án megszavaztatták az Országgyűléssel- anélkül, hogy erre népszavazás feljogosította volna az Országgyűlést (!!!) -, hogy akárhány izraeli cég "liberalizáltan betelepülhessen" Magyarországra. Ez lehetővé tette akárhány nem magyar zsidó hazánkban való foglalkoztatását, itt tartózkodását is. Nemrég lehetővé tették a nem magyar ukrajnai zsidók itt tartózkodását is. Ettől kezdve a külföldi izraeliták akár egész Magyarországot is felvásárolhatják az ideszült gyerekeiknek. Ahogy Simon Perez ígérte. Megvalósulhat az Izraelita Szövetség (Alliance Israélite) 1910-ben közzétett "100 éves programja". Az, hogy teljesen elfoglalják a zsidók Magyarországot (és Galíciát). Annál is inkább megvalósíthatják, mert a Stop só, Menzareform következtében 50 év múlva nem lesz szaporodásra képes magyar. (Amióta 1950-ben Nobel díjat kaptak, akik patkányoknál és embereknél is kimutatták a Reformkonyha (jelenleg: Stop só, Menzareform) csalással a magyarokra kényszerített mérge ző kálium túladagolásos és konyhasóhiányos étkezést, egyre több lett a szaporodásra képtelen magyar. Nemrég 153 spermadonornak jelentkező magyarból 150-nek volt hibás a spermája. Vagyis a Trianon előtti határok visszaállítása az az itt kialakítani kezdett Új Izrael területének a bővítését szolgálja, nem pedig a magyarság érdekét!

Verőce, 2017. 06. 23.
Tejfalussy András
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
Zetényi Csukás Ferenc : Palackposta a jövőnek
  2017-05-01 06:39:35, hétfő
 
  Én ugyanerre az álláspontra jutottam. Ajánlom mindenki szíves figyelmébe az alábbi sorokat :

A NARANCS, A VÖRÖS, A RÓZSASZÍN, ÉS A FAKULÓ ÁRPÁDSÁV

Egyetlen esztendővel a rendszerátalakítás utáni nyolcadik országgyűlési választások előtt
-Palackposta a jövőnek-


Lehet érte megkövezni, de a pártokban nem hiszek. Módszerváltás történt 1989-90-ben, nem rendszerváltás, úrrá lopta magát a munkásőr parancsnok, új pártban tevékeny a régi párttitkár. Ma is működik a megosztás, divatja van az ellenségképek kialakításának; érdek és ideológiai szekértáborok a sajátjaink között. Az elmúlt "huszonév" nem hozott mást a pártok részéről, mint be nem tartott ígéreteket, sokmilliárdnyi eltékozolt nemzetvagyont és sok-sok csalódást.
"Magyarországon kevesebb ugyan a fizetés, de mégis jobb az élet, mint ha Nyugaton lennél rabszolga"-mondotta a napokban a szerencsétlen, avagy szerencsés sorsú gazdasági menekült honfitársainkról a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Lázár úr kijelentésein- férfiasan megvallom- meglepődtem. Persze, aki a magyar viszonyokat így látta néhány éve, mint ő, akkor nincs min csodálkoznom:
"...Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete..."
Itt a "Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik"- lehetne idézni Arany Jánostól, a nagy mesemondótól. Nincs itt, mit mondani tovább...
...ugyanakkor, ha az Európa, avagy a magyar Parlamentben Magyarország érdekei ellen szavaznak a magyar képviselők, amitől még mindig megdöbbennek sokan; a párthívők közül is...

És az egyszerű emberek?

Az emberek elfordultak a politikától és egyfajta közönyösséggel és beletörődéssel adják meg magukat a mindennapoknak. Becsapottnak és kihasználtnak érzik magukat és jogosan is vonták le ezt a konzekvenciát. Nem választhatnak, csak szavaznak.
A nemzeti radikális párt egyik prominens városi vezetője- indulatainak nem tudván parancsolni- faltörő kosként megy neki az erdélyi magyaroknak, míg mögötte elhalványul a Nagy-Magyarország poszter. Ez már lehet, hogy nem is az a flaszter?

A bocsánatkérés nem több, mint fájó, be nem gyógyuló varra való sebtapasz.
A bértollnok erre rögvest tollat ragad, s a négy keresztes lovag stílusában nem lesz több, mint egy dúvad. Ő büntetlenül bárkibe belerúghat.
Mindeközben Juhász Péter (Együtt) és Gulyás Márton át akarja vágni a déli-végeket védő kerítést, ami olyan, mintha mi keresnénk magunknak törököt, hogy vele Dugovics Tituszként a mélybe zuhanjunk.

...hát ide jutott a sokkal többre hivatott magyar társadalom...

Valóban egy magunkkal gyűlölködő, pártokra szakadt nemzet akarunk lenni?
Vessenek meg érte, de én nem pártokban, én a magyarban hiszek.
Magyarország pártján maradok.

-zcsf-
Zetényi Csukás Ferenc


Egy érdekes interjú Zetényi Csukás Ferenccel:

A múlt találkozik a jelennel - interjú Zetényi-Csukás Ferenccel Link


Zetényi Csukás Ferenc : PÉLDABESZÉD A HUNOKNAK FIAIRÓL, MAGYAROKNAK FIAINAK

A napjainkban történő események régi korokat idéznek, s lebbentik fel elmúlott korok selymes fátyolát. Újra és újra igazolják a bölcs mondást: ,,A történelem megismétli önmagát."


PÉLDABESZÉD A HUNOKNAK FIAIRÓL, MAGYAROKNAK FIAINAK
-Vigyázz magyar, jól vigyázz!-


Magyar, nézz csak fel a gyönyörű, csillagos égre! Ugye meglátod ott Atillát, Csaba királyfit, Szent Lászlót, Hunyadi Jánost, Mátyás királyt, Rákóczit, Széchényit, Horthyt és a többi nagyjainkat a Hadak Útján? Mert, ha látod őket, akkor szemedet róluk le ne vedd, mert ők is rajtad tartják óvó és figyelő tekintetüket!

A hunok legnagyobb királyának - Atillának, kit ,,isten ostorának" mondott a Nyugat- halála után Ellák állott a nemzetség élére, atyja még életében megtett elrendelése alapján, de öccsei: Denghizik és Ernák összefogtak és nem fogadták el az új hun király hatalmát.
Ardarich a gepida vezér a zűrzavarban elérkezettnek látta az alkalmat, hogy a hunok torkának essen. Hadat üzent a puszta eddig legyőzhetetelen urainak, hogy hatalmuknak véget vessen.
A hunoknak kettőre szakadván is, de elkellettek a szövetségesek, ezért segítségül a keleti- gótokhoz fordultak, mind Ellák s, mind Denghezik.

Valemir a keleti- gótok ura sokkal ravasz és aljas ember volt; a gepidákkal titokban szövetségre lépett, majd két részre osztotta fel seregét; harcosai fele Ellák, míg másik fele Denghizikék oldalára állt.

A Nedad folyónál állt szemben a két rettenetes had. Hunok, jazygok, alánok, gótok és puszta sok-sok nemzetsége, míg a másik oldalon a germánok hatalmas és félelmetes serege.
Amikor kitört a harc, a gótok is belevetették magukat az öldöklésbe, de vigyáztak arra, hogy egymást ne bántsák, hanem csak hátulról a hunokat kaszabolták. Amikor a hunok a csatában megfáradtak, akkor nyíltan a gepidák mellé sorakoznak fel és közösen mészárolják le az íjfeszítők népét. A hun vezérek nem látták az egymás elleni tülekedés miatt a kelepcét. Negyvenezer hun hős esett el az ütközetben, maga Ellák király is életét áldozta a nagy küzdelemben.

Atilla fiai a Duna torkolatához vonultak vissza haditanácsot tartani és a hatalmat végre egymás között, testvériesen megosztani. Megmaradt seregeiket egyesítették és 456. Báránytor havában átúsztatták csapataikat a Száván, hogy bosszút vegyenek a gótok árulásán, hogy majd utána a gepidák fejét vegyék.

Valemir minden ina reszketett, mikor hírét vette a hunok érkezésének. De, ismét cselt vetett!
Követeket küldött a pusztaiak táborába és bocsánatért esedezett. A küldött gótok megkörnyékezték a két királyfit és fülükbe suttogták a gyűlöletet: Denghiziknek azt, hogy Ernák akar népének egyedüli királya lenni, a másik testvéreknek meg azt, hogy Denghiznik.
Fejetlenség lett úrrá a hunok táborában és Valemir ezt használta ki. Hadai az éj leple alatt váratlanul támadtak a mieinkre. A hunokat legyőzték és szétszórt seregeiket a Száván túlra üldözték, s ellenfeleink vették át a hatalmat gyönyörű Hunnia felett.
S a hunokkal mi végre lett?

A büszke nép kétfelé vette az útját: Denghizik híveivel a pusztát választotta, míg testvére visszatért Kis - Scythiába. A Turul messze szállt.
Így ért véget a hunok dicsőséges és egységes története- a hun néven, hogy rövidesen dicső magyarként visszatérjen majd...

Tanuljunk a hibákból!

Hogy összefogunk- e végre, és kiebrudaljuk a mai ,,magukat magyarnak mondó gótjainkat" és közösen állunk ellen a ,,ma gepidáinak", az csak rajtunk áll!
Nem szabad hagynunk, hogy nemzetünk egységét szétzilálják, mert ma is ezt akarják külső és belső ellenségeink. A "rendszerváltáskor" is megbontották a magyarok egységét- a megannyi pártszervezéssel sikerült- és majd később is, amikor az jobboldalon állókat is megosztották, ami máig tart bizony!

Isten óvja Magyarországot!
Nagy szükségünk van reá...

-zcsf-

*Elhangzott Törökszentmiklóson 2017. április 18-án
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
Véletlen lenne? A német kormány előre felvásárolta a
  2017-04-18 22:00:21, kedd
 
  Véletlen lenne? A német kormány előre felvásárolta a 'menekültszállásnak' szánt ingatlanokat - már 2011-től(!)

Régen turistaparadicsom, ma szemétlerakó. A 'menekültek' által gyarmatosított Németország valódi arca

A német kormány már 4 évvel azelőtt elkezdte felvásárolni az ingatlanokat menekültszállások céljára, mielőtt Merkel meghívta az egész harmadik világot Európába... Vajon mit tudtak már akkor is az EU bürokratái?

Ez a történet egy lengyel családról szól, akik vettek egy szállodát Bajorországban - csak azért, hogy azután kénytelenek legyenek eladni a kormánynak, hogy az menekültszállóvá alakítsa.

A német közéleti klíma

A német bíróságok "gyűlöletbeszédért" 1200 büntetést is kiszabhatnak. Ez az, amiért a németek nagyon óvatosak. Nem szólnak semmit, miközben nézik a káoszt, a szemetet; és a nyitott ajtókat és ablakokat a menekülttáborokban, miközben saját otthonaikat kénytelenek takarékosan fűteni.

Egy évvel ezelőtt még fent volt egy térkép az interneten, amely mutatta, hogy hol vannak a menekültszállók. Ezt mára eltávolították. Állítólag azért, mert segítette a PEGIDA-t. (A német baloldal mindent elkövet, hogy szélsőjobboldali szervezetként állítsa be a főként középosztálybeli patriótákból álló PEGIDÁT, amely kiáll az iszlamizáció ellen - a szerk.)
Európai Hazafiak a Nyugat Iszlamizációja Ellen

Hiú remények

Amikor az új lengyel tulajdonosok megvették a 200 éves házat az idilli bajor faluban, azt hitték, a paradicsomban vannak. Hotellé akarták alakítani, saját pékséggel, kávézóval és étteremmel. Ez a falu akkoriban rendkívül népszerű volt a turisták körében.

2016 júniusában még nem voltak menekültek a lengyel házaspár által megvásárolt egykori szállodában, de már fegyveres őr vigyázott rá, mert gyújtogatási kísérletekre számítottak. Csakúgy, mint 600 másik ingatlan esetében. A kormány jó előre tudhatta, hogy ezeket felgyújthatják majd - mivel arra kényszerítette a tulajdonosokat, hogy nagyon szigorú tűzbiztonsági építési szabályok szerint végezzék az akkor még folyamatban lévő felújítást.

Azt terjesztik, hogy a PEGIDA emberei azok, felgyújtják a menedékhelyeket. Hogy miért? Mivel ez Bajorország Németország legkonzervatívabb területe.

Németország a szemük láttára változott át muzulmán országgá

Ma már senki sem megy többé arra a környékre. Minden szállodát és a legtöbb nagy házat menekültszállóvá alakították át, és gyakorivá váltak a gyújtogatások. Bár a média ezt elhallgatja.

Németország a szemük láttára változott át muzulmán országgá: lopások, vandalizmus, és szemét lett a norma mindenütt.

Amikor nekifogtak a falu legnagyobb háza felújításának, azt hitték, boldogulni fognak - de 2011 körül Angela Merkel megváltoztatta politikáját.

2009-ben Merkel megnyerte a választásokat. 2010-ben kimondta, hogy a multikulti kudarcot vallott. 2011-ben pedig a német kormány aktívan keresni kezdett nagy házakat a bevándorlók részére. Eleinte az emberek nem értették, mi történik, mert akkor még nem voltak menekültek. Az arab tavasz éppen elkezdődött. Akkoriban még senki nem hallott semmit semmilyen menekültekről - a kormány mégis óriási erőkkel keresett ingatlanokat, hogy megvásárolja azokat menekültszállások céljára. Az emberek azon tűnődtek, hogy vajon milyen menekültekre is gondolhat a kormány.

2013-ban kezdődtek a tüntetések Ukrajnában, majd 2014-ben Putyin annektálta a Krímet, így mindenki úgy gondolta, ukránok lehetnek azok a híres menekültek.

Aztán a média hirtelen elkezdte harsogni, hogy Merkel szó szerint minden egyes szírt meghívott Németországba.

Eleinte az emberek nem tudták, hogy ez azt fogja eredményezni, hogy több százezer közel-keleti és afrikai (és mások) átkel a Földközi-tengeren és szárazföldi útvonalakon is elindulnak.

Honnan tudhatta előre a kormány?...

De ekkor egy kézenfekvő kérdés merült fel: honnan tudhatott a német kormány ennyire előre erről a bevándorlási hullámról? És ez az, amikor a propaganda beindult: azt hajtogatták az embereknek, hogy milyen csodálatosak is azok az újonnan érkezettek a nemzet és a német gazdaság számára.
SOROS MIGRÁNSOKAT SEGÍTŐ TÉRKÉPE MÁR 2012-ben AZ INTERNETEN *

Ezek után kapta a lengyel házaspár az ajánlatot a kormánytól a szálloda megvásárlására. Ismertek más olyan tulajdonosokat is, akiknek nagy ingatlanjuk volt, és tőlük hallották, hogy őket is megkereste a kormány (a Menekültügyi Hivatal, BAMF). Azt mondták, hogy az összes nagy épületet menekültotthonná fogják alakítani.

Az emberek a városban többé nem beszélgettek velük

Akkor nem voltak hajlandóak eladni a házat a kormánynak - ennek ellenére az emberek a városban többé nem beszélgettek velük, mivel azt hitték, hogy már megállapodtak. A városi tanács ellene szavazott, hogy ilyen létesítmények legyenek a városban.

Ekkorra az ingatlanok eladása a kormány számára nagyon jó üzletté vált, mivel a kormány a piaci ár négyszeresét fizette értékesítés vagy lízing esetén. Továbbá, ha bérbe veszik, akkor fizetik felújítást, a vízdíjat, a fűtést, az áramdíjat és a biztosítást. Nehéz volt nemet mondani az üzletre. Angela Merkel kormánya felvásárolta az ingatlanokat és az embereket.

Füstbe ment terv

Eleinte ez a lengyel család azt szerette volna - mint a környék többi lakója is - hogy a hely továbbra is egy turisztikai központ legyen, nem pedig menekültváros. Ott akartak élni. Valaha ez egy szép, csendes környék volt. A család komolyan elgondolkozott azon, hogy nyilatkoznak a sajtónak arról a nyomásról, amit a kormány gyakorolt a helyi hotelek tulajdonosaira??

Aztán jött a félelem: a környéken felgyújtottak egy olyan szállodát, mint az övék - amelynek tulajdonosa eladta az épületet a kormánynak. Állítólag a PEGIDA volt a tettes. Végül felfogták, hogy el kell adniuk. Eladni, és elmenni. Egyesek már bérbe is adták a lakásukat a kormánynak a menekültek számára.

A lengyel házaspár először egy egyéni vállalkozónak akarta eladni a házat, de hamar rádöbbentek, hogy a frissen felújított szálloda nem ér többet, mint pár évvel korábban, mikor még lepusztult és lakhatatlan volt. Senki sem akart ingatlant vásárolni a városban, ahol már befogadtak menekülteket. Ironikus, hogy a menekültek viszont el akarták hagyni a várost, hogy nagyvárosokba menjenek, és folyamatosan menekültek a vidéki területekről.

A házaspár ekkor megpróbálta bérbe adni a házat, de az ingatlanügynökségnek, amely kapcsolatba lépett velük, szerződése volt a kormánnyal. Az ügynökség a szemükbe hazudott, mert tudták, hogy az eladók nem akarnak ilyen ügyletbe belemenni. Amikor pedig szembesítették a hazugsággal az ügynököt, azt mondta, hogy "családja van és el kell tartania őket".

Busszal hozták a "menekültek" mellett tüntetőket

Ezen a ponton az egész város azt hitte, hogy a hotelt már megszerezte a kormány. A közvélemény hevesen ellenezte a menekültek befogadását. Két éven át a tulajdonosok óriási stresszben éltek, attól tartva, hogy a házat felgyújtják. Az egész környéken felgyújtottak olyan házakat, mint az övék volt. A házakat, amelyeket két évig tartott felújítani az első tűz után, gyakran ismét felgyújtották. Állandóan két rendőrautó állomásozott az ő házuk mellett is anélkül, hogy kérték volna.

Eközben eltűnt az internetről az a térkép, amely feltüntette az összes menekültszállót Németországban. Valakik tüntetést szerveztek, hogy megmutassák, hogy az emberek támogatják a menekülteket: busszal hozták azokat a tüntetőket, akik feltartották az "üdvözöljük a menekülteket" feliratú plakátokat.
illusztráció - busszal hozták a tüntetőket

A diákokat pedig arra kérték, hogy írjanak menekültbarát jelszavakat lepedőkre és akasszák ki azokat az utcán.

A németek féltek kifejezni valódi érzéseiket ezzel a gyorsított bevándorlással kapcsolatban, különösen azután, hogy bevezetésre került a "gyűlöletbeszéd' miatt kiszabható 1200 bírság.
Anne-Frank-Schule, Hanau - A diákokat arra kérték, hogy írjanak menekültbarát jelszavakat **

Ennek ellenére a lakosságot sokkolta az adófizetők pénzének pazarlása, és az újonnan érkezettek büntetlensége bármit is követtek el azok. A migránsok szemeteltek, eldobálták az élelmiszert, loptak (például elvették a dolgokat a boltból, de a rendőrség nem jött ki, ha hívták: a város inkább egyszerűen visszatérítette a boltnak a kárt az adófizetők pénzéből). A bevándorlók megtámadták a lakosságot is. Az emberek féltek elmenni vásárolni, vagy sétálni az utcán; a nők többé nem jártak sehova egyedül.

A közvélemény hevesen ellenezte a menekültek befogadását

Maga a városvezetés is erősen ellenezte, hogy a lengyelek eladják a szállodájukat a központi kormánynak. Viszont ők meg nem engedhették meg maguknak, hogy fenntartsák a hotelt vendégek nélkül - így kénytelenek voltak a polgármester-helyettessel aláíratni a kormánnyal kötött adásvételi szerződést - mert a polgármester nem volt hajlandó aláírni. A helyettes viszont aláírta.
A lengyel házaspár másnap elköltözött.


Dzsihádfigyelő nyomán


Forrás : Nemzeti Hírháló
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
Ki volt Istenfia, Jézus Urunk?
  2016-12-21 14:09:27, szerda
 
  Sokakat foglalkoztatott már Jézus urunk kiléte. Többen anyai ágon kérdőjelezik meg Jézus zsidó voltát, mert Szűz Máriáról nincs erre utaló bejegyzés a bibliában. Szent József pedig csak nevelőapja volt. A Katolikus Egyház főpapjai emiatt, érthetően, méltatlankodnak. Legújabban a Heti Világgazdaság 2003. szeptember 27-i számában, a 97. oldalon Mi van a rovásunkon? címmel a következőkről számol be: "Jobboldali körökben egyre nagyobb teret nyernek az ősmagyarkodó, újpogány vallások, a Magyar Katolikus Egyház vezetői ezért pásztorlevélben készülnek felemelni szavukat a jelenség ellen." Persze, azok részére, akik elfogadják Jézus szűzi születést, mindez nem lehet gond.

"Pápai Lajos győri megyés püspök kemény hangon bírálta azokat a jobboldali nyilvánosságban megjelenő nézeteket, amelyek szerint a kereszténység és az ősmagyar, pogány hitvilág elvei összeegyeztethetők, és amelyek Jézusról, anyján, Szűz Márián keresztül, mint a magyarokkal biológiai rokonságban álló "pártusról", "hercegről" beszélnek."

"Az ilyen keresztényellenes támadásoknak helyet adó, azt vállaló vagy támogató mozgalmakkal, sajtóval egy gyékényen nem árulhatunk." - mondja Pápai püspök úr.

Sajnálatos, de tény, hogy az említett mozgalmakban előfordulnak a meggondolatlan túlzások, de ha belelapozunk a bibliába, és figyelmesen elolvassunk Máté apostol evangéliumát (1:18-21), akkor úgy tűnik, az Úr angyala nem azonosítja a születendő Jézus népét a zsidó József népével. Íme:

"Jézus Krisztus születése így történt:

Anyja, Mária, jegyese volt Józsefnek. Mielőtt azonban egybekeltek volna, kitűnt, hogy Mária gyermeket fogant méhében a Szentlélektől. A férje, József igaz ember volt, nem akarta őt megszégyeníteni, ezért úgy határozott, hogy titokban bocsátja el. Míg ezen töprenkedett, megjelent neki álmában az Úr angyala, és így szólt: József, Dávid fia, ne félj attól, hogy feleségül vedd Máriát, mert a benne fogant élet a Szentlélektől van. Fia születik majd, akit Jézusnak nevezel, mert Ő váltja meg népét bűneitől.

Ha Mária is zsidó volt, mint József, akkor az Úr angyalának nem ezt kellett volna mondania: Ő váltja meg népedet bűneitől? Persze, ezt lehet értelmezni az istenhit szemszögéből úgy is, hogy Jézus tanítását követőkre gondolt az Úr angyala, mikor azt mondta Józsefnek: "Ő váltja meg népét bűneitől." - de lehet úgy is, hogy a születendő kisded nem lehet zsidó, mert anyja se volt az.

Nem is lenne gond, ha most abbahagynánk vizsgálódásunkat. Azonban, János apostol a következőképp írja le Pilátus és Jézus urunk szóváltását (18:33-36):
"Pilátus maga elé hivatta Jézust, és megkérdezte tőle: Te vagy-e a zsidók királya?
Jézus így válaszolt: Magadtól mondod ezt, vagy mások mondták neked rólam?
Pilátus ezt felelte: Hát zsidó vagyok én? Saját néped és a főpapok adtak kezembe. Mit tettél?
Ekkor Jézus így szólt: Az én országom nem ebből a világból való. Ha ebből a világból volna az országom, szolgáim harcra kelnének, hogy ne kerüljek a zsidók kezére. De az én országom nem innét való."

Ha Jézus zsidó volt, nem ezt kellett volna mondania?: ..., ne kerüljek ellenségeim kezére? Ha például egy magyart a magyar hatóság el akar fogatni, akkor nem azt mondja: menekülök, hogy ne kerüljek a magyarok kezére, hanem azt, hogy ne kerüljek a hatóság, vagy ellenségeim kezére. Jézus tehát nem azonosította magát a zsidókkal.

Máté apostol a 2:1-2. versben azt írja, hogy a kisded Jézust keletről "bölcsek" jöttek meglátogatni, akik a zsidók újszülött királyát keresték. Tudjuk, hogy ez nagy aggodalmat okozott Heródesnek, olyannyira, hogy megparancsolta a kémjeinek, hogy kövessék a bölcseket, és tudják meg, hol van az újszülött. A bölcsek is észrevették, hogy bajban vannak és sikerül elillanniuk a zsaruk szeme elől. Minden bizonnyal ők tanácsolták Szent Józsefnek és Szűz Máriának, hogy meneküljenek. Eredménye az lett, hogy Heródes legyilkoltatta a két éven aluli fiúgyermekeket. De vajon hová menekült Szt. József és Szűz Mária a kisdeddel? Feltehetőleg keletre, a bölcsek hazájába, ahol biztonságban érezhették magukat. Vajon milyen nevelést kaphatott ott a felcseperedő Istenfia? A következőkből talán némi fény derül az utóbbi kérdésre.

Mágus királyok: Gáspár, Menyhárt, Boldizsár

Kérdéses viszont az is, hogy valójában kik jöttek napkeletről az újszülöttet meglátogatni. Királyok, bölcsek vagy mágusok? Nem mindegy ugyanis. AzOregon Katolikus Nyomda (Oregon Catholic Press) által kiadott Mai Misekönyv-ben (Today's Missal, 1999. november - 2000. április. 52. oldal.) Máté apostol evangéliumában a "bölcsek" helyett "mágusokat" (magi) ír (2:1-2), mely a Hastings-féle Bibliai Értelmező Szótár (Hasting' Dictionary of the Bible) szerint a "pap" szóval rokon értelmű. Valamint a Perzsiában élő médek főpapjai is mágusok, akik nem szemita és nem árja fajtájúak voltak. Talán turániak?Kr.e. 721-ben fellázadtak a perzsa uralkodó ellen, aki egy részüket Számáriába telepítette.

Elképzelhető, hogy Szűz Mária e nép kései sarja volt? Számos jel arra mutat, hogy Isten fiának anyja nem volt zsidó. A talmud (Sanhedrin 106a) szerint pedig hercegnő volt. Tudjuk, hogy Jézus az Olajfák hegyére járt imádkozni, ahol egy templom állt. Szintén a talmud szerint e templomban Szűz Mária leány korában szent táncokat táncolt. Zsidó templomba a nők be se tehették lábukat. Milyen vallás temploma volt tehát az Olajfák hegyén, ahova Jézus imádkozni járt? A turáni mágusok az újszülött herceget jöttek meglátogatni a Pártos Birodalomból? Onnan, ahol a médek éltek félezer évvel korábban?

Elgondolkodtató az is, hogy Jézus az utolsó vacsorán a kehelyben lévő bort vérével azonosította, melyből mindnyájan ittak az újszövetség szentesítésére. E cselekedet is a turáni népeknél szokásos vérszövetségre emlékeztet, mikor a kehelyben lévő borba néhány csepp vért is vegyítenek. Árpád népe is vérszövetséget kötött, mielőtt elfoglalta a Kárpát-medencét. A kereszténység felvétele előtt a magyaroknak is mágusai, magyarul táltosai voltak, és a turáni népek családjába tartozónak vallják magukat. Érdemes megemlíteni azt is, hogy Jézus arámi nyelven beszélt, melynek bölcsője Mezopotámia volt. Vajon milyen nyelven beszélt az apostolokkal? Megannyi kérdés. Magyar Jézusról beszélni azonban - mai értelmezésben - túlfeszítettnek mutatkozik, de ha Jézust Szűz Mária révén fajtánk-bélinek, azaz turáni születésűnek mondjuk, akkor valószínű helyes úton járunk.

Az itt felsoroltakat még a következők is alátámasztani látszanak. Pilátus nem látta Jézus bűnösségét bizonyítottnak. Mosta kezeit, és tett egy utolsó kísérletet megmentésére. Megkérdezte az egybegyűlteket, hogy kit szeretnének szabadon bocsátani az ünnep alkalmából: Jézust vagy Barabást? A zsidó tömeg a zsidó Barabást választotta, és "feszítsd meg őt" rivallt Jézusra. A tanítványok, a majdani apostolok is keletre mentek téríteni. Talán saját fajtájuk körében jobb eredményt és biztonságot reméltek?

Radics Géza
2012.12.13.

Jézus Édesanyja Adiabene Mária Pártus királyi hercegnő

Adiabene Nakeb Pártus herceg és Grapte-Kharax Pártus hercegnő leánya. Scythopolisban [Szkíták városa] tanult.

Pártus Birodalom - Adiabene - Edessa...

"A Kaszpi-tenger környéki Dáhok, akik Párthiát is elözönlötték, a Médekkel egyesültek, és hamarosan megalakították a Párthus Birodalmat." - Strabo

"Úgy hallottam, az Isztroson [Duna] túl egyetlen nép lakik, a Méd [Madai] viseletben járó Szigünnák [Szkíták]..." - Herodotosz -

"Ethele [Atilla], a viselet módjában és alakjában (öltözködésében) mind maga, mind nemzete a Médek [Madai] módját tartja vala" - Kézai Simon -


Forrás : Nemzeti Hírháló
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok
  2016-06-20 14:37:32, hétfő
 
  Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok?

Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog bekövetkezni!
Hazánk történelmére visszatekintve (még akkor is, ha az nagyrészt el van torzítva) láthatjuk, hogy már többek is kísérletet tettek országunk és népünk elpusztítására, vagy ,,jó esetben" csak rabszolgaságba kényszerítésére, ám ezek a próbálkozások sem voltak eredményesek.

Nem kell messze menni, ott van mindjárt a volt szovjethatalom, aki nemcsak megszállta országunkat, hanem irányította is.
Csak egy példa a sok közül: Több mint 40 évig énekeltük a különböző ünnepségeken azt az Internacionálé-nak nevezett dalt, melyben, ha egyes sorok jelentését figyelmesen megvizsgáljuk, egyértelműen kitűnik, hogy mennyibe nézett a megszálló haramia bennünket és mindazokat a népeket, akik még az uralma alatt álltak. Számtalanszor hagyta el ajkunkat ez a dal, és intenzív agymosásunk közepette elfelejtettünk odafigyelni arra, hogy mit is mondunk.
,,A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!"

Tudnunk kell, hogy ha egy népnek elveszik, ,,eltörlik" a múltját, akkor ezzel elvágják a gyökereit, amely az ősi hagyományaihoz vezet, ezért a nép gyönge lesz, önbizalmát veszti, s így már könnyen ki lehet fosztani, rabszolgává lehet tenni, végül pedig el lehet pusztítani. Amely népnek nincsen múltja, annak nincsen hazája és jövőképe sem.
Hosszú ideje mindent elkövetnek a magyarországi hivatalos tudományban, hogy az emberekbe beszéljék azt, hogy mi finnugorok vagyunk. Ez úgy, ahogy van hazugság!
A finnugor elmélet valójában politikai okból jött létre, melynek hátterében a Habsburgok álltak.
Az 1848-as szabadságharc leverése és megtorlása után az egyik legjobb megoldásnak tűnt a finnugor elmélet létrehozása és terjesztése.
Idézet egy korabeli jegyzékből, amelyet miniszteri utasításra Haynau adott írásba:
,,A magyaroktól örökre el kell venni a szittya büszkeséget, hogy elfelejtsék végre a lázadozást és megtanulják, hol a helyük."
A Habsburgok jól tudták, hogy egy nép tönkretétele, rabszolgasorba vetése és megsemmisítése nem a háború útján érhető el leghatékonyabban, hanem a múltjától (történelmétől, hagyományaitól, népszokásaitól, eszméitől, hitétől, értékrendjétől) kell megfosztani.
A Habsburgok elvették az eredeti múltunk tanításait, s ezzel megkezdődött az a törekvés, ami a 20. században is jellemző volt azokra a diktatúrákra, amelyek érintették Magyarországot - gyökerestől kitépni, eltörölni a magyarok múltját, ellehetetleníteni a jelenét, hogy még véletlenül se legyen jövője. (Ezzel már István király is próbálkozott 1000-ben.)
,,A múltat végképp eltörölni"...
Országunk népét minden megszálló hatalom rabszolgának tekintette, így nyilvánvaló, hogy a hódító célú háborúikban a magyarokat (is) állították az első sorba, hiszen nem kár értük, ha pusztulnak:
,,Rabszolga-had indulj velünk!"

Hosszan lehetne elemezni a Magyarországot sújtó csapásokat pl. tatárjárás, török uralom, Dózsa féle felkelés, Rákóczi szabadságharc, mindkét világháború, 1956-os forradalom, a szovjethatalom és persze a jelenlegi Európai Unió is.
Azt, hogy az elmúlt években milyen gyalázatos tevékenységek folynak Magyarországon, nem kell ecsetelnem (pl. politika, kormányintézkedések, bank, gazdaság, ipar, egészségügy, oktatás, jog stb.).
Most inkább annak a kornak az eljövetelére szeretnék egy kicsit rávilágítani, amely 2012. december 21-én a fizikai síkon is kezdetét veszi. Ez az Aranykor, de nevezhetjük Fénykornak is.
Az arany ezúttal nem az ékszerre és nem a pompára utal, hanem az embernek az anyagi természetű személyiségére, amelyet a bölcsesség által Isten és az egyén szolgálatába kell állítani. Az aranyszín a bölcsességgel és a megvilágosodással kapcsolatos, tehát a megismerés és a tudás szimbóluma.
A fény pedig elsősorban az emberben lévő Istent, s annak fénymagját, ezáltal a magasabb rendű létezés tartalmi hasonlatát jelenti. A fény magában hordozza a bölcsességet, valamint az igazságot és annak tanítását.
Az Aranykor eljövetelét jelzi előre a maja naptár és számos jövendölés, szent könyv és szent irat.
(Erről bővebben itt olvashat:
http://logoszvilag.blog.hu/2011/12/06/belepes_az_aranykorba_1 )


Link

Jelenleg még a Vaskor utolsó évét tapossuk, azonban hamarosan tanúi lehetünk e kor instabillá vált szellemi és eszmei építményei megsemmisülésének. Mindez kezdődik Amerika csődjével, a bankrendszer összeomlásával, majd folytatódik az Európai Unió, a gazdaság és az ipar világszintű halálával.
Ez mind félelmetesen hangzik, ugyanakkor szépnek és jónak ígérkezik, de mi szerepe van ebben Magyarországnak?
Valójában kik vagyunk mi magyarok?
Milyen ember és milyen nép a magyar?
Miért szenvedett annyit a magyarság?

Ahogy már említettem több őskori szent irat és jövendölés foglalkozik a 2012-es Világkorszak-váltással, ami az Aranykor kezdete.
Mi történik 2012. december 21-én?
Ezen a napon nagy látványosságra és végítéletszerű eseményre nem kell számítani!
Ekkor csupán annyi történik, hogy az ún. világkarma minősége megváltozik, vagyis a Föld és a Naprendszerünk számára ekkor zárul a Vaskor és nyílik az új Aranykor.

Hogyan fogjuk mi emberek ezt érzékelni?
A Föld és az emberiség Aranykorba való belépéséhez az előkészületek már évekkel ezelőtt elkezdődtek. A változás nem egyik napról a másikra történik!
A 2012-es év eseményei rákényszerítik az embereket a paradigmaváltásra.
Egyre inkább az lesz majd tapasztalható, hogy az erkölcstelen, gátlástalan, kizsákmányoló vaskori gondolkodás és viselkedés az új korszakban finoman szólva a semmibe vezet.
Ugyanakkor, aki az Aranykor filozófiája szerint gondolkodik és cselekszik, valamint az Istenben való hite (és a róla szóló valós tudása) szilárd, erős lábakon áll, ott a mindennapi élet békéje és nyugalma fog megteremtődni.


Magyarország az Aranykorban

A szent iratok azt mondják, hogy minden világkorszakváltásnál van egy olyan nép (kultúra), aki az adott világkorszakváltásnak a fáklyája, vezérhajója. Ez azt jelenti, hogy abban az országban történik meg először az átalakulás az új világkorszakra, s így ennek az országnak a népe mutat példát a többi nemzetnek.
Az ókori szövegek 20 próféciájából kb. 15 foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy a 2012-es világkorszakváltáskor melyik lesz ez a nép. Ez a 15 prófécia leírja, hogy hol köszönt be először az Aranykor és melyik népen lesz az ún. ,,világ szeme", vagyis a Vaskor falai elsőként hol dőlnek össze.

Az indiai szent irat, a Vishnu Purana így ír erről:
,,A szakák népe felébred és viszi a tüzet más földekre is. A szakák ébrednek fel elsőként, ahogy évmilliókkal ezelőtt is ők vitték a fényt! Elsőnek Nimród népe tér magához, utána a többi."

A ,,szaka" alatt az ókori indiai szövegek a szkítákat értik, ami nem más, mint a MAGYAR NÉP.
A szkíta nép nem rokon, hanem a magyar nép őse, tehát a ,,szakák", vagyis a szkíták mi magunk, magyarok vagyunk. (Ahogy elnézem, a jelenlegi kormánypolitikát már rajtunk van a világ szeme...)
S még mielőtt bárkinek a bibliai Ószövetségben szereplő ,,gonosz" Nimród (és népe) jutna eszébe, javaslom, hogy a magyarok őskirályáról és dicsőségéről bővítse ismereteit pl. Avatara vallástörténész-mítoszkutató: Nimród vére I-II. című, két kötetes regényéből!

Milyen ember és milyen nép a magyar?

Erre a kérdésre a vaskori személyiségtudatú ember rögtön rávágja, hogy önző, gyarló, gonosz, irigy, rosszindulatú, kapzsi stb.
Tegyük félre egy időre az ítéleteinket és hagyjuk abba a népünket megvető kritizálást!
Nézzünk egy kicsit magunkba és úgy tegyük fel a kérdést: Milyen ember a magyar?
Valójában a magyar ember vendégszerető, végtelenül befogadó, ingét-gatyáját odaadja a vendégnek még akkor is, ha neki nem marad, önzetlen, segítőkész, idealista, határtalanul türelmes, nagyon okos, hiszen rendkívül sok művészt és tudóst, felfedezőt adott és ad ma is a világ számára.
A magyar, fényvallású nép a békességre törekvő emberek gyülekezete.
Mi a magyarok feladata?
Nem kevesebb népünk küldetése, mint az, hogy bölcsessége és tudása által az érdek nélküli szeretetet és békességet hirdesse és közvetítse minden nemzet felé.
Általában kis létszámú, kis területtel rendelkező országként beszélnek a világban hazánkról.
A magyarok soha nem voltak sokan, a turáni népekre nem jellemző a szaporaság.
Népünk ereje nem a számarányunkban áll!
A mi erőnk az AGYUNK, a bölcsességünk, a tudásunk és természetesen a korlátok nélküli szeretetünk.
,,A magyarok nyilaitól ments meg, Uram minket!" imának többféle értelmet is adtak már az emberek. Az nem kétséges, hogy a magyarok kiváló lovasok és íjászok voltak, ám minden tévhit ellenére nem volt rájuk jellemző a hódító háború.
A sötét Vaskor képviselői évszázadokon át próbálták elhitetni a világgal, hogy a magyar nép hitetlen, barbár és gyilkos hajlamú tulajdonságokat hordoz magában.
A magyarok nyilaival kapcsolatosan megfontolásra javaslom:
A nyíl az elme szimbóluma. A magyar ember égi íjásza a világnak és a sötétségbe kilőtt fény-nyilaival az emberek tudatlanságát akarja megsemmisíteni.
Ha vesszük a fáradtságot és tanulmányozzuk egy kicsit Nimród legendáját, akkor egyértelművé válik számunkra, hogy Őskirályunk íjának megfeszítésekor nem az embereket vette célba, hanem az ellenséges démonkirályt, vagyis a sötétséget.
Ami az ősnépünket, a szkítákat illeti, náluk az volt a korabeli hadijog, hogyha az ellenség párviadalban megsebesül, a szkíta harcosnak rögtön abba kell hagynia a csatát és a sérültet azonnal a táltoshoz kell kísérnie gyógyításra. Ez aranykori eszme és cselekedet.
Ezzel szemben a Vaskorban a gyengének, a sebesültnek pusztulás a sorsa.
A magyar, fényvallású aranykori nép és a Vaskor rezgése, energetikája idegen számára. A gyilkolás, a háború, a hódítás nem tartozik a népünk eszméihez (területeinket soha nem csatában vesztettük el, hanem mindig a tárgyalóasztaloknál lásd Trianon).


Miért szenvedett sokat a magyarság?

Az biztos, hogy népünk szenvedéseinek oka nem abból ered, hogy el lennénk átkozva, vagy Isten haragudna ránk, s ,,verne" bennünket.
Az úgynevezett balsorsunk főleg annak tudható be, hogy mivel a magyar aranykori nép, ezért nem tud vaskoriként alkalmazkodni. Ez az egyik oka Magyarország pusztulásának.
A magyarság elpusztítására való törekvések másik fő oka az, hogy nemcsak Európa középpontja vagyunk, hanem a Földdé is, úgyszólván a ,,világ közepe". (Lásd: Dobogókő, a Föld szívcsakrája)
Ami pedig a magyar népet illeti, nem vagyunk kevesebbek, mint az az ősnép, aki az égi (fény) nyelvet beszéljük.
A MAGYAR NYELV az egyetlen a világ nyelvei között, melyben feltűnő többséggel fellelhető az ősiség, ennélfogva a legalkalmasabb az Istenség kifejezésére.
Sajnos jelenleg angol-kórban szenved Magyarország és a világ is, hiszen a Vaskorban világnyelvnek lett kikiáltva az angol...

Néhány példa arra, hogy égi nyelvünk szavaiba mi minden mondanivaló van még az eredeti jelentésen kívül belekódolva (betűk felcserélhetők, ékezetek hozzáadhatók vagy elvehetők):

MAGYAROK ISTENE
MA; MAG (a fény mag); AGY; AGYA; MAGA; OK (Isten, Teremtő); KOR;
ISTEN-ben benne vagy TE IS és ÉN IS!
TÖRTÉNÉSZ : TÖRT-ÉN-ÉSZ
NYELVÉSZ: NYELV; ELV; ÉSZ
OKKULT: OK; KULTUSZ; (Az Okkult Isten a Teremtő Isten kultúrája)
ŐSZINTÉN: Ő; SZINT; ÉN;
BOLDOG: DOLOG
ÖRÖKSÉG: Ő-ÖRÖK-s-ÉG
LEHETŐSÉG: LEHET-Ő-s-ÉG
NŐISÉG: NŐ-IS-ÉG
BÖLCSŐ: BÖLCS-Ő
KÖZÖSÜLÉS: Ő; KÖZ; KÖZÖS; ÜL; ÜLÉS (Istennel - ővele - való közösséget jelent: KÖZÖS-ÉG)
NÉGY: ÉN; EGY;
KETTŐ: KÉT-TŐ
MINDENKI: MIND-ÉN-KI
SZENT: Én; TE;
FÉNY: ÉN
HÍRNÖK: HÍR-NŐK
ALKALMAZKODOM: ALKALMAZ-KÓD-OM (Az OM jelentése: A szótag az a rezgés, amellyel Isten a világot teremtette. Teremtő igét, vagyis magát az Istent jelenti.)
A KÓD (a Teremtő kódja) azokban az emberekben munkálkodik akik (alkalmazkodva) naponta tudatosan meglelik istenségüket emberségükben.
A nyelvünk tehát kódolva van (alkalmaz-KÓD-OM, gondol-KÓD-OM, munkál-KÓD-OM) és ennek a kódnak a kulcsa a MAGyarok magjában lelhető fel (a kulcs pedig Énok kulcsa - Engem (ÉN) okozott (OK) valaki, ÉN Oka vagyok valakinek vagy valaminek).
JELADÓK vagyunk (JEL-A KÓD), és aki adni tudja a jelet (kódot), az venni is képes.

A fentiekből látható, hogy nagy őstudás van a magyar ember sejtjeibe és nyelvébe (elvébe) kódolva.
A külvilágban történő események egyre inkább arra sarkalnak bennünket,
hogy vegyük észre, hogy MAGa magunkba kell fordulni, hiszen ott van a Mindenség (MIND-ÉN-s-ÉG) Teremtője bennünk!

Az Aranykor eljövetelével nemcsak világkorszakváltás következik be Magyarországon (és az egész Földön), hanem az emberek világszemlélete is lényegesen megváltozik.
A Fénykorban a nemzeti öntudat megerősítésre kerül. Mi magyarok fogunk először átesni az Aranykor tűzkeresztségén. Ez természetesen nem történik meg egyik napról a másikra és nem is lesz könnyű, hiszen fájdalommal, áldozattal és vérrel jár.

Idézet a Nyirkai Jóslatból:

,,Kettészakad a nemzet,
lángra lobban az Ország.
A lángot vér oltja.
Magyar magyart gyilkol,
de a bika hátáról is ide lőnek
a hét teve miatt.
A nép fele elpusztul..."

Mit mond ugyanez a jóslat a változást követően?

,,A haragosok megbocsátanak egymásnak,
az irigy örül más szerencséjének,
a rátarti nem rázza a rongyot,
a közönyös siet segíteni...
Új kor veszi kezdetét minden égtáj felé."

Nostradamus próféciáiból:
Mit jósol Nostradamus abban a 99 számozott versben, amelyet gróf Zrínyi Miklós rendelt tőle Magyarországra (Pannóniára) vonatkozóan?

,,Jön majd idő, hogy szinte eltűnik
Pannónia földről ki magyarnak született,
fiaikat az anyák meg sem szülik,
s a hágókon át jönnek barbár seregek.
A magyaroknak még nevét is lopják,
s rettegnek még emléküktől is.
Már csak nevében lesz Magyarország,
s nevében minden egyezség hamis."

,,A kétezredik év után hamar
nagy lesz az ország és erős,
visszatér hazájába mindegyik magyar,
s magyar földben nyugszik minden ős.
De a magyar föld része lesz a nagynak,
erős királyság, melynek nincs határa,
a keresztények farkasai már nem ugatnak,
Krisztus ellenségeit a föld kizárja."

,,A második ezredév után
Pannónia váratlan erőre kap,
királyok gyűlése lesz Budán,
de császáruk magyar marad.
Kelet s nyugat központja lesz,
egy évszázadra legyőzhetetlen,
szembeszállni velük nem érdemes:
uralkodik a LÉLEK és a SZELLEM."

,,Jön új nemzedék, mely erős lesz,
és nem szégyenli többé, hogy magyar,
a vének nemzedéke önmagán erőt vesz,
s nemcsak önmagának túr és kapar.
Erkölcsében megújul majd az ország,
s végre büszke lesz minden fia
mert ámulatba ejti egész Európát
ezerszáz évnek elteltével Pannónia."

,,Jön majd egy ember a második
millennium után, ki felette áll
minden torzsalkodásnak: Ő lesz az itt,
ki Pannon földről Istenhez kiált
és Isten meghallgatja imádságait.
Ő lészen az, kinek uralkodása folytán
Pannónia ismét erős lesz és gazdag,
nagyobb lesz, mint akármely szultán,
az ő szavára minden országban adnak,
s önként kezére bíznak minden hatalmat."

Ki ez az ember, akiről Nostradamus ír?
Egyelőre keveset lehet róla tudni, sőt szinte még semmit.
Ismereteim szerint ez a személy már az Isteni Énjének tudatára ébredt, és
gondolati síkon szorgalmasan munkálkodik az aranykori Magyarország struktúráján.
Már most is okos, intelligens ember, azonban bölcsessége és tudása nem a fizikai világban megszerzett diplomák mennyiségének és minőségének eredménye, hanem lelkiségének és szellemiségének haladottsága, gondolatai és érzelmei rendezettsége teszik őt hamarosan kiemelkedővé.
Nem tagja egyik pártnak sem, és nem tartozik sem az egyház, sem pedig az egyház ,,leányvállalatainak" (gyülekezetek, szekták) csordarendszeréhez.
Amikor eljön az ideje színre lép és az igaz hitű és szívű magyar embernek nem lesz kérdés, hogy ki Ő, mert tudni fogja!

Az Aranykor és a Nostradamus által megjósolt kiemelkedő szellemiségű ember (emberek, mert nem egy lesz) is eljön magától, csak még egy kicsit legyünk türelmesek és kitartóak.
Akarjuk és higgyük, hogy hamarosan ,,a magyar név újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez", azonban ehhez kedves honfitársaim fel kell a mélyalvásból ébrednünk és cselekvésre is szükség van!
Tehát az Aranykor hajnalán: ÉBREDJ MAGYARORSZÁG!!!!!!!Link

Ajánlott linkek:

http://tudatraebresztes.blog.hu/2015/12/06/nyirkai_joslat_2015

http://tudatraebresztes.blog.hu/2015/11/20/turani_atok_a_sahname_szerint

http://tudatraebresztes.blog.hu/2014/11/13/_zenelo_sivatagok_tigrise_nyirkai_josl at
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
A magyar szív mindent visz!
  2016-06-20 14:25:56, hétfő
 
  Egy-két kiscsávó ezt nem értheti. Évtizedekig vártunk rá: A magyar szív mindent visz!

,,Haggyá mán a magyarokkal! Mit érdekelnek, hatvanezrem múlik a portugálokon!" - üvöltötte a fülünkbe a cigány, miközben pulyájával a Mekiben sorban állva a vállunk felett leste a tableten nézett meccset. Akkor érkeztem a Belvárosból, ahol megállt az élet. Megállt a villamos- és autóforgalom, megállt a hétköznapok monoton élete. Ahol az amerikai és német fiatalok velünk együtt ünnepeltek, mert átragadt rájuk az öröm. Órákon át csak szédelegtem az emberek között, és potyogtak a könnyeim. Ismeretlenek mosolyogtak rám, odajöttek, megöleltek, mert egy emberként örült mindenki. Ment az éneklés, a tánc, az ugrálás, skandált öreg és fiatal.

Tombolt az utca, a villamosvezető mosolyogva leste az ünneplő és boldog embereket. A rendőrautó elhaladva ütemre fújta a dudát, hiszen ő is ,,csak" magyar, és még a boltos is mosolyogva számolt a skandáló fiataloknak, akiktől zengett a sarki bolt. Mert jó a magyar csapat, és jó magyarnak lenni. Jó a magyar csapat, mert nem csak tizenegy játékos, hanem valóban és igazán csapat. Jó a tudat, hogy összetartozunk, hogy együtt dobban a szívünk egy gólnál, egy helyzetnél, hogy együtt hördülünk, ha ellenünk fúj a bíró. Mert mi is velük vagyunk és lehetünk a csapat.

Csak tudod, kiscsávó, te ez nem érted. Te ezt nem érzed. Soha nem is fogod, mert neked csak a személyi igazolványodban áll az, hogy magyar. Neked csak az állampolgárságod a magyar. A szíved sose lesz az, mert neked azt tanították, hogy minden szar, ami magyar. És bizony ez nem világnézeti, vallási, ideológiai vagy politikai kérdés. Ma az utcán együtt ünnepelt sokféle ember, sokféle élettel, sokféle bánattal, gonddal, örömmel, vallással, világnézettel. Senki nem kérdezte a másiktól, hogy ki vagy, honnan jöttél. Egyszerűen te vagy ilyen. Olyan semmilyen. A te szíved felett sosem lesz ott a koronás címer, még képzeletben sem. A te szíved sosem mosolyog a magyar siker láttán.

Te amolyan Dániel Péter-ivadék vagy. Azok neveltje, akik csak fanyalognak mindenen, akik szerint ha nyerünk, ha vesztünk, az mind a diktátor hibája. Akik szerint szar a magyar csapat, azértmertcsak. Azért, mert magyar, és nem portugál. Vagy bármi más. Mert minden jobb, mint a magyar.

Tudod, füstös, még a német és amerikai is képzeletbeli kalapot emelt az utca közepén. Velünk guggolt és ugrott, énekelt és táncolt. Mert megértették, miről szól ez az érzés. Miről szólt akkor és ott magyarnak lenni. Fejüket lehajtva mondták: náluk ilyen sosem lehet. Hát ez kell neked. Ez a sose-öröm. A sose-szív. A buta, multikulti liberális agymosottság, a nemzetek felettiség. Te sosem fogsz velünk ünnepelni.

Szóval kiscsávó, fanyalogj csak, és várd a hatvanezredet. Azt csúnyán elbuktad Ronaldo kihagyott tizenegyesével. Elbuktad, mert nem láttad meg, és nem látod meg, ez a magyar csapat a miénk. Nem érted, hogy nem a tippmix a fontos. A mi fiaink, ha jók, ha kevésbé, ha szeretjük őket, ha nem, ha fradisták vagyunk, ha újpestiek, ha bármi egyebek - a mieink. Mert nem láttad meg, hogy a körúton még a színházból kisétáló kosztümös asszonyok és öltönyös urak is egy emberként skandálták hazafelé sétálva: Ria-Ria-Hungária.

Olyan vagy, mint a facebookon fanyalgó fotelhuszárok, akik rém okos focitudósok, de lövésünk sincs arról, milyen, amikor együtt dobban a szív. Akiknek minden rossz, mert nem ők a sztárok. Olyan fajta, aki akkor markol nagyot örömében, ha árthat, ha fikázhat, ha gyalázhat, ha fröcsöghet. Aki a hatvanezrét lesi, de nem tudja, milyen érzés lehet hónapokig dolgozni, hogy ott lehessen, hogy élőben, a lelátóról szurkolhasson, csak azért, hogy a pályán a fiúk érezzék: szeretjük őket. Hogy akarjuk, hogy küzdjenek, mind a tizenötmillió magyarért. Érted is, füstös, pedig nem érdemled meg. Tudod, küzdés, úgy együtt, csapatként és magyarként. De te nem tudod, milyen érzés hallani a tévében a tízezrek szurkolását, és látni a gól örömkönnyeit. Te csak a fanyalgók hangját hallod, és a tippmix-érmék csörömpölését.

Nos, kiscsávó, te Dániel-ivadék, költözz mestered után, aki megint megmondta a tutit. Aki Izraelbe menekült, és lett inkább hazátlan bitang, de még onnan is csak a magyart gyalázza, jobb dolga nem akadván. Tudod, nem kelletek ide. Nem kell a dumátok. Tudjuk mi is, hogy itt minden politika. Ebben a világban minden politika. A foci is. Csak éppen ti, identitászavaros, senkinek nem kellő fanyalgók egyet nem tudtok. Milyen az igazi magyar szív. Amúgy mindentől függetlenül.

Orbánozhatsz, stadionozhatsz, szurkolhatsz bárkinek, csak miellenünk, csak hogy veszítsünk. Megdicsőülhetsz a pulyád előtt a szádba rágott, magyargyűlölő fikázástól, úgysem érted meg sose, hogy ez nem erről szól. És még csak nem is a fociról. Mert nem az orbánista demagóg duma megy jól, hanem Dzsudzsákék valóban tizenötmillió magyarral és magyarért léptek a pályára. Az őszinte könnyekért, a szívekért, és a mi boldogságunkért. És fújhatod a kilincses bitang dumáját a pulyáddal, hogy ,,hogy ezek a falábú magyar focisták csak egy dolgot fognak elérni ezen az EB-n is. A visszafelé induló buszt."

Tudod, füstös, ezek a fiúk már most többet elértek. Eggyé kovácsolták a magyar embereket. Amire nem volt képes párt, politika, tüntetés, aljaskodás, vádaskodás, azt ők a szurkolókkal együtt megtették. A visszafelé induló buszon akárhogyan és akármikor is, már győztesek ülnek. Azok, akik négy évtized után megcselekedték, amit megkövetelt a magyar szív.

A magyar nép pedig nem a diktátor lábai elé térdelt a két meccsen, kevéssé sem kedves szoborfestő nem-honfitársunk és neveltjei, hanem saját maguk elé, és társaik elé. A társaik mellé. Azok mellé, akiknek a fekete póló, de a színházi kosztüm és öltöny alatt is ott bújik a koronás címer. Láthatatlanul, mélyen benn. Tudod, azok elé és mellé, akikkel együtt dobban a szív, és akiknek nem csak az állampolgársága magyar.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
P. Török Marcell M.J.K. :ADVENT 1. VASÁRNAPJA "C" ÉV
  2015-12-02 21:56:59, szerda
 
  1, Az emberfia eljövetele /Lk 21,25-28,34-36/

Kedves Barátaim!

"És akkor jelek lesznek a napban, a holdban és a csillagokban, a földön pedig kétségbeesett rettegés a népek között a tenger zúgása és a hullámok háborgása miatt."/Lk 21,25./

Jézus Izaiás Apokalipsziséből idézi a kifejezéseket. /Iz 25,27./

Lukács evangélista görög olvasói számára próbálta körülírni az eredeti szöveget, hogy érthetőbbé tegye.

"A győzelem után következő időkben a nap elhomályosul és a hold sem áraszt világosságot, a csillagok lehullanak az égről és a világ mindenséget összetartó erők megrendülnek," /Hk 13,24-25./

Lukács evangélistának gondja volt arra, hogy kiemelje a csillagok világában bekövetkező zavarok hatással vannak az égi erőknek alárendelt tengerekre is.

Máté és Márk evangélisták nem említik írásaikban, hogy pánikot és félelmet ne keltsenek az emberekben.

"Az emberek megdermednek a félelemtől és annak sejtésétől, ami az egész földre vár, mert az egek tartóerői megrendülnek." /Lk 21,26./

Jézus hallgatóit érdekli.
"Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel, és emeljétek fel fejeteket, mert közeledik szabadulástok". /Lk 21,23./

Máté és Márk megmondja, hogy olyan eseményről van szó, "a gyötrelem után következő időkben." /Mk 13,24./
"E gyötrelmes idők után" /Mt 24,29./ történik.
Máté, először az emberfia eljövetelét hirdeti meg, amit villámcsapáshoz hasonlít.
"Mert ahogyan a villámlás keletről támad, és ellátszik nyugatig, úgy lesz az emberekfiának eljövetele is." /Mt 24,27./

"És akkor feltűnik az emberfiának jele az égen; akkor mellét veri a föld minden nemzetsége, és meglátja az emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel." /Mt 24,30./

Az "emberfia" megnevezés Dán. 7,13-14-ből származik.

Jézus Betlehemben alázatos és szolgai, életet kezd, de a feltámadás napjától, azaz második igazi életének kezde­tétől Isten hatalmas fiának bizonyul.

"De, akit isteni természete szerint, halottaiból való feltámadása óta Isten hatalmas Fiául rendelt." /Rom 1,4./

Jézus kimondja, hogy a keresztény mozgalom új lendületet kapott. A keresztények nem félelemre, panaszkodásra kapnak felhívást, hanem hogy csatlakozzanak a kezdeti diadalhoz.

Az evangélium írásának az idején hatalomba és dicsőségbe öltözött messiást várják.
Jézus, aki alázatos szolgaként mutatkozott be "úrként" "jelenik meg újra."

A "felhő" Isten jelképe. E felhő borítja be, kíséri az emberfiát is, jelzi, hogy milyen méltóságot nyert a feltámadással.

Ellenségei elítélték, megölték, de halála után láthatjuk, hogy élőként van jelen a történelemben.

A kereszténység kilép a zsidóság szorításából, mindenütt prozelitákat szerez, és ahelyett, hogy hanyatlana, biztosan és győzedelmesen halad előre.

Jézus földi szolgálata idején azon dolgozott, hogy az embereket megszabadítsa a test és a szellem minden bajától, betegségétől.

Az eljövetel és a megszabadítás egy és ugyanaz a dolog: az eljövetele a megszabadítást szolgálja, a megszabadítás pedig az eljövetelt tanúsítja.

A keresztény üdvösség nem elméleti alkotás, hanem jócselekedetek által halad előre.

Irodalom:
J. Lacibrecht, i.m. 173-193.o. R.Pesch, Naherwartungen, i.m.157-175.o. J.Zmijewski, i.m., 225-257.: R.Geiger, i.m.212-223.o.

Kaposfüred, 2015. szept. 15.


P. Török Marcell M.J.K.
Mindszenty József Kongregáció remeteségKapcsolódó: Utolsó idők - A háború után

"Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek. És akkor feltűnik az Emberfiának jele az égen, akkor jajgat a föld minden népe, és meglátják az Emberfiát eljönni az ég felhőin nagy hatalommal és dicsőséggel."
(Máté 24,29-30)

A második eljövetelről szóló tanítás a prófétai kijelentés egyik legfontosabb igazsága az Újszövetségben. Becslések szerint az Újszövetség minden 25. verse az elragadtatással vagy Jézus Krisztus második eljövetelével kapcsolatos.

A legrészletesebb leírást a Jelenések könyvében találjuk (jelenések - szó szerint: kijelentés): "Íme, eljön a felhőkön, és meglátja minden szem, azok is, akik átszegezték, és siratja őt a föld minden nemzetsége. Úgy van. Ámen." (1,7)

Még ennél részletesebben írja le ez a könyv a 19. fejezet 11-21 verseiben.
Az armageddoni csata tetőpontján az egek megnyílnak Isten dicsősége előtt, és beteljesedik Jézus próféciája, aki azt mondta, hogy eljövetele olyan lesz, mint a kelettől nyugatig ellátszó villámlás. Amint azt más bibliai igék is kijelentik, az ég ekkorra már elsötétedik Isten korábbi csapásai miatt, de ekkor egy pillanat alatt földöntúli, ragyogó fény árad szét az égbolton, ami megdöbbenést vált ki az egész földön.

Az egymással harcoló seregek megdermednek. Az ég megnyílik és a Messiás megkezdi fenséges menetét a mennyből a földre.
"És láttam a megnyílt eget: íme egy fehér ló, és aki rajta ül, annak neve Hű és Igaz, mert igazságosan ítél és harcol..."
(Jelenések 19,11)

A világ első félelmében meghajol a bámulatos látvány előtt, de nem sokkal ezt követően a nagy világháborúban résztvevő hadseregek félreteszik addigi ellentéteiket, és megpróbálják együttesen felvenni a harcot az égi seregek ellen. Ez a lázadás, amelyet maga a Sátán kezdeményez és szervez (Jelenések 16,13-14), öngyilkos, kudarcra ítélt próbálkozás lesz, hiszen Istennek ki tudna ellenállni?

"(Az Úr) Szájából éles kard jött ki, hogy megverje vele a népeket" (Jelenések 19,15).
Ez a prófécia egyértelművé teszi, hogy a gonoszság minden serege elpusztul.

A visszatérés tehát hirtelen véget vet az utolsó világháborúnak és a pusztulás hullámának, mely kis híján a föld végzetét okozza. De véget ér a nemzetek korszaka is, amikor a pogány birodalmak határozták meg Jeruzsálem sorsát és nyomták el Izrael népét.

Ez egy személyes visszatérés lesz, vagyis Jézus Krisztus most már azért jön, hogy testben gyakorolja a világ feletti uralmát és teljhatalmát. Jól látható és dicsőséges eljövetel lesz ez, látványos és fenséges felvonulással, amely több órán keresztül tart majd. Az egész föld szemtanúja lesz. A célállomás Izrael lesz, ahol előbb megsemmisíti az armageddoni csatához összegyülekezett hadseregeket, végül pedig a Sion hegyére érkezik meg a földön.
Nem egyedül jön, azok a hívők, akiket elragadott a nagy nyomorúság elején, szintén vele lesznek, valamint angyalok is szép számmal csatlakoznak ehhez a felvonuláshoz.

Az egész földet megrázza ez a visszatérés, az armageddoni csata a harag hetedik poharának kiürítésével ér véget, amikor villámlások, mennydörgések, rengések és súlyos földindulások lesznek. Városok omlanak össze, szigetek és hegyek tűnnek el, és mintegy 40 kilogrammos jégdarabok hullanak az égből.

Amint Jézus befejezte ezt a csatát, megsemmisítette az ellenséget, leteszi lábát az Olajfák hegyére. Abban a pillanatban a hegy kettéválik, egy nagy völgy tárul fel. A második eljövetel drasztikusan átalakítja a föld térképét, úgy, ahogy Noé idejében is már teljesen átalakult.

Jézus megkezdi igazságos, békés uralmát a földön. Ennek a királyságnak a fővárosa Jeruzsálem lesz, ahol megkezdődik az ítélet. Isten nem hagyja cserben népét, úgyhogy az összes zsidót hazaviszi (már azokat, akik életben maradnak). Mindenkinek meg kell állnia a Bíró előtt.


A lázadókat, akik nem fogadták el Jézust Messiásuknak, Isten halálra adja (Ezékiel 20,38).
A megmaradt hívő zsidók, akik túlélték az üldöztetést, a Messiás új, földi királyságának első polgárai lesznek. Megnyerik azt az áldást, amit Isten Ábrahám idejétől fogva megígért Izrael gyermekeinek (Jeremiás 31,31-34; Róma 11,26-27).


A többi túlélő megítélése következik ezután (Máté 25,31-46), akik összegyűlnek Jeruzsálemben az Úr trónja előtt. Akik az elragadtatáskor itt maradtak, de felismerték a Biblia igazságait, és annak megfelelően cselekedtek, Jézus a juhai közé fogja sorolni és ők vele együtt fognak uralkodni az új Jeruzsálemben.

Ezzel szemben a hitetlen embereket a nagy nyomorúság idején a zsidókkal szembeni kegyetlen önzésük fogja leleplezni. Ők a kecskék közé kerülnek, és
az örökké égő tűzbe vettetnek.

A föld megmaradt lakossága - még halandó földi testben - belép Jézus földi uralmának ezeréves királyságába. Az ekkor élő és születendő gyermekek felnőve személyesen dönthetnek arról, hogy hisznek-e a megváltásban és az Úr Jézus örökkévaló királyságában vagy fellázadnak ellene. Az időszak elején a lázadókat teljesen eltakarítják, így kezdődhet el a béke új korszaka, melynek során az emberek újjáépítik és ismét benépesítik a földet.


A háború következményei

A holttestekre egybegyűlnek a madarak és a vadállatok (Ezékiel 39,4-5; 17-20), hiszen Isten hívja meg őket "ünnepi lakomájára". Terített asztal várja őket ekkora öldöklés után.


A pusztulás olyan kiterjedt lesz, hogy Ezékiel szerint hét teljes hónapba telik, mire Izraelben eltemetik a halottakat (39,12). A további versek elmondják, hogy ez hogyan fog történni. Megtisztítják a földet, a halottakat eltemetik. Létrehoznak egy várost is (H
amóná) a közelben a tisztogatásban résztvevők számára (39,14-16).

A fegyvereket is hét éven át fogják égetni.

Mindeközben már béke és nyugalom lesz, minthogy Isten megkötözte a Sátánt, így egy pusztítás, lázadás, háború nélküli élet lesz a földön (Jelenések 20,1-3).

1000 év után Sátán felszabadul egy kis időre, elmegy, hogy újra megtévessze a népeket, összegyűjti őket egy háborúra - de tűz száll le majd az égből, ami véget vet ennek a lázadásnak (Jelenések 20,7-9).

Ezután Isten Sátánt máris ítélet alá helyezi, aminek helyszíne a tüzes és kénes tó.
Ezt követően feltámadnak mindazok, akik az Isten nélküli életet választották. Meg kell jelenniük Jeruzsálemben, az Úr trónusa előtt, ahol Ő mindenkit megítél a cselekedetei alapján. Akinek a neve nem szerepel az élet könyvében, arra a tűz tava vár. Innen már nincs lehetőség, nincs visszaút, aki idekerül, az örökké kínlódni, szenvedni fog. Szomjas lesz, szeretetre éhes, nem lesz nyugalma, gyötrődni fog éjjel-nappal (Jelenések könyve 20,10-15).


Isten pedig az Övéinek új eget és új földet teremt, ahová nem mehet be senki, akit Jézus Krisztus vére nem tisztított meg.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
Micsoda véletlen! Hát nem leégett a csarnok ma hajnalban?
  2015-10-15 23:28:42, csütörtök
 
  A hír: Porig égett a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka Budapesten a XII. kerületi Alkotás úton csütörtök hajnalban. Lángolt a mellette álló ötemeletes irodaház is, a környéket egy időre lezárták, a kollégiumból kiküldték a diákokat.


LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
Elképesztő! A TTIP-et reklámozzák a magyar TV-ben.
  2015-09-24 21:21:13, csütörtök
 
  Elképesztő! A TTIP-et reklámozzák a magyar TV-ben. Alattomos módon, méghozzá a gazdasági fejlődés kapcsán, amivel kérkedik Magyarország mekkora mértékben van benne részünk. Ez jó, ha így van, de a képsor, amiket mutat a német gyarmatosításra utalóak. Az autógyártásban részt vevő sok német cég Magyarországon, ahol 2-3 műszakban a nők állva végzik a munkájukat szalagon, havi 70 ezer Ft-ért Komárom-Esztergom Megyében. Pest Megyében már 110 ezer Ft-ot is fizetnek. Majd folytatódik, az EXIM Banktól 1,6 %-os hiteleket kaphatnak a vállalkozók, de aki nem kap a banktól, kap az államtól a Széchenyi Alapból, ami nem rossz, de ezt követi a TTIP-re való utalás, milyen jó lesz az országnak a már előkészített transzatlanti egyezmény. Csapda, az a halálos ítélet.

Csatlakozás az Országgyűléshez intézett felhíváshoz

Kérünk mindenkit, aki még nem tette meg, most csatlakozzon!
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/csatlakozas-az-orszaggyuleshez-intezett-fe lhivashozLink

No, mégsem felsőlégköri páraképződmény, kondenzcsík? 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
New world order - Percekre vagyunk tőle
  2015-07-21 17:25:15, kedd
 
  Európa ellen pszichés, katonai és gazdasági háború folyik a kontinens legyengítésére, miközben az USA Oroszország ellen fordult.

A szovjetológusként végzett Zbigniew Brzezinski politikai szemléletének lényege, hogy az Egyesült Államokból nézve nem lehet elkülöníteni egymástól Európát és Ázsiát, mivel az egy egybefüggő kontinenst, Eurázsiát alkotja. Ehhez képest Amerika egy szigetet jelent. A sziget biztonsága attól függ, hogy Eurázsiában egyetlen hatalom hegemón helyzetbe kerül-e vagy sem - az Egyesült Államok kormányának emiatt az a feladata, hogy kiálljon minden olyan hatalommal szemben, amely hegemóniára törekszik Eurázsiában.
Amint Brzezinski megalkotta az "elnökjelölt" Obamát, a kampányát Soros György a "baloldal" több száz szervezete mögött álló multimilliárdos finanszírozta és támogatta.

Közeledik a háború felénk délről és Keletről.

Katonai hadviselés zajlik a Szíriából és Irakból toborzott, menekülteknek álcázott fegyveresekkel. Az USA által generált ISIS Afrikából a Földközi-tengeren át Olaszországba és tovább a nyugat-európai országokba özönlik. A szárazföldi invázió Magyarországon át történik. Macedóniai informátorok szerint kétmillióan tartanak a nem létező magyar határra. A német hírszerzés szerint idén még legalább négymillióan indulnak el Európa felé
(Geörg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió "180 perc" című műsorában, 2015. jún.22.)

Az "Iszlám Állam" nevű terrorszervezet Európa megszállására vonatkozó forgatókönyvéről február végén számolt be a nemzetközi sajtó. Az ISIS egymillió dollárt profitál kábítószer-kereskedelemből évente a orosz jelentések szerint. A heroin előállításához szükséges mákot az ISIS által elfoglalt iraki területeken keresztül szállítják Európába. Tömeges kivégzések, emberrablás, kínzások, a nők rabszolgaságba kényszerítése az elfoglalt területeken. Minden közösség tagjaira fenyegetést jelentenek, a síitákra, szunnitákra, kurdokra és keresztényekre egyaránt.

Európában 25 millió muszlim él. Az ISIS ezekből az európai állampolgárokból toboroz utánpótlást az Európa elleni háborús stratégiájában. Zsoldosaik elfoglalják az európai célpontokat, terrorista fenyegetettséget teremtve a kontinensen. A cél az, hogy a harmadik - hamarosan közeledő - fázisban az etnikai lázongásokban, támadásokban térdre kényszerített Európa maga kérje intézkedések bevezetését. Katonai kaszárnyákba, Magyarországon a szabaddemokraták által fölszámolt katonaság utáni elhagyott laktanyákba telepítik az eritreai, pakisztáni, afrikai, nigériai, ghánai, szíriai "menekülteket".

Az európai dzsihádista sejt egyik főhadiszállása a koszovói Kaçaniku városkában van, a másik pedig Szerbiában. Szerb állampolgárságú, iszlámvallású alvó ügynökök szervezték meg a kiképzőtábort, ahol már közel ezer terrorista várja a parancsot, hogy Európa országaiban bevetésre küldjék őket. Többségük bosnyák és albán, de egyre több belgrádi, újvidéki és szabadkai roma is csatlakozik hozzájuk"
(Délhír, belgrádi "Politika" belügyi források alapján)

Az "Iszlám Állam" terrorista szervezet Szerbiát a Balkán központjaként és a szervezet első számú célpontjaként jelölte meg.
Az internetre feltöltött bosnyák nyelvű felvétel szerint Szerbia után Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Albánia, Koszovó, Macedónia és Montenegró elfoglalását tűzte ki célul a dzsihadista szervezet.

2012-ben a magyarok levélben kérdezték meg öt délvidéki község polgármesterét és rendőrfőnökét, hogy van-e tudomása a szerbiai belügynek arról, hogy az Európai Unió területéről jogerősen kitoloncolt, illetve korábban koszovói szerb roma/cigány állampolgárok az önkormányzat területére szervezett és irányított, támogatott betelepítése zajlik és nevezzék meg azokat a személyeket, szervezeteket vagy állami/tartományi/önkormányzati szerveket, akiknek anyagi és/vagy technikai támogatásával történik a folyamat. A kérdésükre azóta sem kaptak választ.

Az eltartásra szánt, munkavégzésre képtelen menekültek óriási gazdasági terhet jelentenek a kontinensnek. A humanitárius katasztrófát akarja kihasználni az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet az uralom megszerzésére. A háttérhatalom korlátlan anyagi forrásokkal rendelkezik, a bábok kulcspozícióban ülnek.

A gazdasági hadviselés az Európára kényszerített TTIP-egyezménnyel történt. Magánvállalatok nemzetállamok helyett, - a kormányok helyére óriáscégek kerülnek. Az "üzlet" mindenek felett áll.

A gazdasági megtörés fő pontja, hogy az emberkereskedők által pénzelt "menekülteknek" szabad ki-bejárású táborokat kell nyitni, számukra a "befogadó" (befogadásra kényszerített) ország lakosainak erejükön felül biztosítaniuk kell napi több ezer forintos költőpénzt, napi háromszori étkezést, teljesen ingyenes orvosi ellátást, tanulmányokat, utazási költséget.

A bevándorlók lázadásokat szítanak, rátámadtak a befogadó országok lakosaira, ami Svédországban rendszeressé vált. A minden éjjel újra megismétlődő rendbontás Stockholm után Svédország más nagyvárosára is kiterjedt. A bevándorlók kocsikat, iskolákat gyújtogatnak, köveket dobálnak a rendőrökre, tűzoltókra és a mentőkre is. Olaszországban tönkretették a tengerparti városokat, törve-zúzva. A rendőrség buszokkal szállítja a civil lakosság közé az idegen "kultúrájú" feketéket. A lakosság tiltakozását rohamrendőrökkel, gumibotokkal verték le Rómában. Százával költöztetik a feketéket az üresen álló európai lakásokba.

"Államfők és funkcionáriusok közvetve jutnak ezúton jövedelemhez. Segélyeket kapnak az EU-tól, külön az egyes tagállamoktól, a nemzetközi segélyszervezetektől,- ha olyan politikát folytatnak, ami a hosszantartó elnyomást és a mérhetetlen szegénységet biztosítja és menekülésre kényszeríti az ott élő lakosságot vagy annak egy részét.
Szíriában, Szomáliában háború van, az emberek menekülnek. Szervezett bűnbandák szednek be hatalmas összegeket,- fejenként 6-10 ezer dollárt a menekültek Európába szállításával. Ezenfelül is külön megfizettetik azokat a "szolgáltatásokat", amivel a megfelelő politikai státus elérését a célországban elősegítik a menekült részére. Megteremtik a menekült személyével kapcsolatos "legendát" az újságokban.

Egy hajó 360 menekülttel, ahol fejenként csak 6000 dollár a "fuvardíj" - összesen egy úttal - 2 millió dollár a bevétel! Európa politikusai jelentős összegeket vehetnek fel azért, mert ők rendszeresen a menekültek felmerülő "problémáival" foglalkoznak,- ez pedig igencsak szerteágazó bevételi forrás.

Politikusok és egyéb állami tisztviselők országuk adójából kapják a pénzt tevékenységükért, az adófizetők pénzén kényelmes életre rendezkedhetnek be, mert a probléma nem oldódik meg olyan gyorsan,- ilyen bevételi forrásokat nem lehet elapasztani. Ők csinálnak a menekültekből politikai tőkét - és megélnek belőle kényelmesen.

A nemzetközi konszernek és bankok pedig abban érdekeltek anyagilag, hogy ez az állapot állandósuljon, a menekültek származási országa és az általuk "megcélzott" ország mind gazdaságilag, mind pénzügyileg sok minden legyen, csak ne stabil.
Mindez meghozza számukra az anyagi hasznot a hitelek megadásával. A konszernek könnyebben és olcsóbban jutnak nyersanyaghoz és olcsó munkaerőt kapnak. Ezen a területen olyan pénzek vándorolnak egyik helyről a másikra, amiről a józan embernek fogalma sincs. Hova folynak be az adók? Az államhoz.
Ki készíti a költségvetést a befolyó pénzekből? A kormány tagjai. Kik hagyják jóvá? A képviselőtestületek.
Magyarul: az országban működő segélynyújtó szervezeteket az állam támogatja anyagilag,- és miből? Az adókból! Azaz, minden adózó magyar állampolgár pénzéből- és hogy mire költik, ahhoz az adózónak az égvilágon semmi köze! Ezen túlmenően az adományozás is nagy divat.

Németországban novemberben kezdődnek a nagy adománygyűjtő tv-adások,- egy-egy ilyen műsor kb. 8.-10 milliót hoz a konyhára. Még nem kezdődött meg Magyarországon a nagy mohamedán templomok építése? Kis türelem, - majd arra is rövidesen sor kerül. Nos ezek a szerencsétlen "menekültek" az adófizetők pénzén élnek, mint hal a vízben - csak az őslakosságnak nem jut semmi. Ők feleslegessé váltak Európában.
Ők ugyanis fehérek, keresztények, nem bűnözéssel foglalkoznak, csak dolgozni akarnak a megélhetésükért és azért, hogy mennél több tribut-ot fizethessenek a moszlimoknak, akikből egyre több lesz Európában.
A háttérben az is áll, hogy a nagy pártoknak szükségük van új választókra, - a törzsválasztóik már kiábrándultak a hazugságaikból, ígérgetéseikből és a kapzsiságukból.
A moszlimok kaphatók arra, hogy belépjenek a pártokba,- és a saját érdekeiknek megfelelően alakítsák a törvényeket,- természetesen az adófizetők pénzéből. A kunyhóban élő menekültnek egy dolga van: elindulni Európa felé.
Ha nincs meg a 6 000 dollárja az "útiköltségre",- akadnak bűnbandák mindenütt, akik kifizetik helyette,- viszont élete végéig nyöghet a visszafizetés miatt. Ezt meg tudja tenni a drogok eladásával, hogy a környezetéből újabbakat ajánl, akinek ugyancsak kifizetik az útiköltséget - és így mindig vannak újabbak, akik ezt vállalják."

1945-től napjainkig az USA háborút folytatott, vagy katonai erőkkel beavatkozott Kína, Korea, Quetamala, Indonesia, Kuba, Kongó, Peru, Laos, Vietnam, Kambodzsa, Libanon (1983-84), Nicaragua (1980), Libya(1986), Irán (1987), Panama, Irak (1991), Szomália (1993), Szudán (1998), Afganisztán (1998), Jugoszlávia (1999), Afganisztán (2001-től), Irak (2003-tól),Libya (2011-től)

Wester Tarpley amerikai történész szerint az Iszlám Állam nevű terrorszervezet az Egyesült Államok titkos hadserege, és Abu Bakr al-Bagdadi, a terrorszervezet vezetője John McCain amerikai szenátor közeli barátja.
A történész az iráni IRNA hírügynökségnek nyilatkozva kijelentette, hogy "a globális terrorizmus pénzelését az amerikai kormány folytatja és magát a jelenséget is az USA kormánya hozta létre. Tarpley korábban a Press TV iráni hírcsatornának is nyilatkozott, akkor kijelentette, hogy az amerikai kormány hozta létre az ISIS terrorszervezetet, abból a célból, hogy az ellene folytatott harccal legalizálja a nyugati katonai beavatkozásokat a Közel-Keleten és később Észak-Afrikában.
A történész emellett párhuzamot vont az al-Kaida 1980-as években történő megjelenése és Afganisztán amerikai megszállása, valamint az ISIS megjelenése és az amerikaiak szíriai beavatkozásai közt, ami szintén azt mutatja, hogy az amerikai kormány rutinszerűen támogatja a nemzetközi terrorizmust, hogy elérje térségi célkitűzéseit. Ennél fogva az amerikai kormány felelős azokért a tömeggyilkosságokért is, melyeket az általuk közvetett módon támogatott terrorszervezet elkövet."

A cél a Közel-Kelet meghódítása volt az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak kívánságára.
A hamis információknak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából.

ISIS?
Az, hogy az USA kormánya felfegyverezte és finanszírozta a mudzsahidokat, válaszlépés volt az 1979. decemberi szovjet megszállásra. Az amerikai külügyminiszter beismerte, hogy 2002-ben Netanjahu kényszerítette arra az Amerikai Egyesült Államokat, hogy álljon az Irak elleni fegyveres invázió élére.
Netanjahu győzte meg George W. Bush akkori amerikai elnököt és a kongresszust, hogy Washingtonnak meg kell támadnia Irakot és ki kell szorítani a hatalomból Szaddam Husszein iraki vezetőt. Bibi parancsának elhangzása után hat hónappal az amerikai hadsereg légiereje bombázni kezdte az országot.

Mivel az ISIS fő bázisa Szíriában van, ez ürügyet adott az USA-nak arra, hogy Szíriába vonuljon. "Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítania az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét." - Zbigniew Brzezinski.

Egy cseh alezredes ki merte jelenteni, hogy a NATO egy szervezett bűnözői csoport. Obrtel azzal vádolja az észak-atlanti szövetséget, hogy világháborút akar kirobbantani Oroszország ellen, mert a nyugati gazdaság válsága azzal fenyeget, hogy a NATO anyagi támogatásai is elapadhatnak. A NATO ebben a helyzetben konfliktusok gerjesztésével próbálja megindokolni saját létezését, és a háborús gócokban a fegyverértékesítésekkel akarja magas profithoz juttatni a nyugati országokat, melyek a NATO működésének közvetlen anyagi támogatói.

Az Amerikai Egyesült Államok hadifelszerelései számára raktárbázisokat telepített Kelet-Európába, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. Páncélosokat hoztak Európába, ezek egy része Németországba került, a többit szétosztják Lengyelország, Délkelet-Európa és a Baltikum között.
Kihelyezik a nehézfegyvereket, NATO-hadgyakorlatokat tartanak.

IsraelLeaks: Hírszerzési dokumentumok a Tel Aviv-ISIL kapcsolatról, és a szíriai terroristák izraeli támogatásáról

Teherán, FNA - "Hackerek által az izraeli miniszterelnök kabinetfőnökének számítógépe ellen intézett kibertámadás során napvilágra kerültek olyan titkos információk, miszerint az izraeli rezsim támogatja az ISIL takfiri terroristák működését Irakban és Szíriában, Szaúd-Arábiával és Katarral egyetemben.
A takfiri rendszer által alkalmazott módszerek az ISIL-nél hasonlóak a cionisták módszereihez Izraeléhez a megszállt palesztin terülteken.
Egy szíriai elemző kifejtette, hogy a talmudista rituálék és a globális cionista szabályok alapja, hogy Palesztina a zsidók számára "ígéret földjévé" válik, és Szíria, Irak, valamint az egész Közel-Kelet a takfiri kalifátus területe lesz, hogy megvédje Izraelt. Szintén júniusban, egy másik szíriai elemzője azt mondta, hogy az ISIL takfiri terroristák barbár cselekedetei Irakban és Szíriában azt jelzik, hogy az izraeli befolyás uralja a terrorista csoport parancsnoki központját.
Az erősödő terror és megfélemlítés az ISIL által alkalmazott módszerekkel Szíriában bizonyítják, hogy azoknak, akik támogatják a terrorista csoportot, igyekeznek erőszakkal megszerezni céljaikat és szeretnének teljesen kitörölni bizonyos fajokat a régió lakosságának térképéről" mondta Hessam Shoaib az FNA-nak. Kifejtette, hogy az ISIL takfiri terrorista csoport által alkalmazott új kivégzési módszerek azt mutatják, hogy az Egyesült Államok közvetlenül támogatja ezt a terrorista szervezetet." (persianews)

"Az sem véletlen, hogy a terrorista csoportok rombolják az ókori kelet építészeti emlékeit, műkincseit, műtárgyait. Olyanná teszik a világot, hogy abban csak a zsidók eredetére, származására utaló mesterséges történelmi nyomok maradjanak.
Miért rombolná a saját tervezett kalifátusa területén évezredekkel korábban megépített, megalkotott kincseket az, aki azt a területet majd a saját hazájának fogja tekinteni? Ez a rombolás is parancsra történik."

Közben az Európai Unió visszatoloncolja a romák tömegeit eredeti lakóhelyükre,- ezt úgy viszik véghez, hogy pénzbeli támogatást adnak a "felzárkózási programhoz".
Ezzel elérik, hogy ne a nyugati országok, hanem eredeti lakhelyük földjét pusztítsák, lopják, és gyilkolják annak lakosait. A liberális törvények védik a cigányokat, kisebbségvédelmi előírásokat fogalmaznak meg és ezt alapjogként lengetve az EU-s jogot rákényszerítik a nemzetállamok lakosságára. Az emberikkel jól megszórt kereskedelmi televíziókban reggeltől-estig a rasszizmusról és az európai értékekről beszélnek. A romákat mindenhol áldozatnak állítják be, míg a többségi társadalom rasszista és kirekesztő.

Magyarország NATO logisztikai terület 11 körzetre osztva, a törvényt 2008. áprilisában megszavazta a parlament területfejlesztési törvénybe bújtatva.

Közben 40 km-re a magyar határtól Kárpátaljára bevonultak a "Jobb szektornak" nevezett kijevi puccsisták.
Roman Sztojka és társai a a munkácsi rendőrőrsöt gránátvetőkkel támadták az elmúlt héten. A 32 éves Roman Sztojka a belügyi közlemény szerint korábban az ukrán belügyi erőknél szolgált rendőrként.
Lembergben (Galíciában) is volt hasonló támadás.
A "Jobb szektort" a nyugati titkosszolgálatok juttatták fegyverhez.
A "majdan" alatt felfegyverzett szabadcsapatok kicsúsztak a kijevi kormány ellenőrzése alól.
A fegyveres alakulatok a kormány ellen fordultak,- ezért végrehajtják követeléseiket.
Az ukrán belügyminisztérium a hét elején közleményt adott ki, amely szerint a kárpátaljai merényletek az ország destabilizálására irányulnak.
A német sajtó is államellenes szervezkedésről ír.
A Der Spiegel szerint Ukrajna darabokra hullhat.
A "Jobb szektorosoknak" a felfegyverzésükkel egyidejűleg hatalmat ígértek a kormány eltávolításának idején, - azonban a nyugati országok saját embereiket ismerték el legitim kormánynak.
A bevonuló puccsistákat terroristaként tartják számon.
Januárban Kárpátaljáról 3000 férfit mozgósítottak.
A bevonulást megtagadók kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztésre számíthatnak. Kárpátalján eddig több mint ötszáz esetben indult eljárás.
A délkelet-ukrajnai háborúban meghalt 4800 ember, megsebesült több, mint tízezer.
Egymillió ember hagyta el az otthonát.
Az ottmaradottak közül majdnem másfél millióan szorulnak humanitárius segítségre.

Jacenjuk gyakorlatilag felajánlotta megvételre az ukrán állami vagyont az amerikaiaknak.
300 állami vállalatot akarnak eladni.
A kormánylistán szerepel a teljes ukrán energiaszektor, többek között az Ukrtorf, a Centrenergo, több hőerőmű és a regionális energetikai cégek (pl. Dnyiproenergo, Zapadenergo) nagy része.
Nem véletlenül Valzman lett "elnök" Ukrajnában Porosenko néven.
Ukrajnában amerikai magán-testőrcégek működnek.
A hivatkozás az amerikai tulajdonú cégek megvédése.
A NATO irányítja az ukrán csapatok kiképzését, az irányítás az Egyesült Államok kijevi nagykövetségén keresztül folyik.
Az ukrán tisztek már korábban amerikai kiképzésben részesültek.
Az Egyesült Államok amerikai radarrendszereket szállított Ukrajnába, amit az amerikai hadsereg üzemeltet.
Tavaly decemberben az amerikai zászlót is kitűzték az Ukrán Biztonsági Szolgálat kijevi központjára.
Több száz amerikai zsoldos harcolt Kelet-Ukrajnában a kijevi kormány oldalán - írta a "Bild am Sonntag" című német lap hírszerzési értesülésekre hivatkozva.
Az Academi - korábbi nevén Blackwater-400 zsoldosai gerillaakciókat szerveztek és hajtottak végre Szlavjanszk térségében.
A lap felvilágosítást kért a Fehér Háztól és a BND-től, hogy kitől kapta a megbízást az Academi, de nem kaptak választ..
Az ENSZ nem hagyta jóvá békefenntartók küldését Ukrajnába
A kijevi rezsim kelet-ukrajnai akciói során mégis ENSZ békefenntartók jelzéseit viselő helikopterek tűntek fel.

Az Ukrajnának nyújtott Európai Uniós hitel az USA területszerzési háborúja utáni romok eltakarítására adatott a tagországok állampolgárainak adójából.

Ha Európa összefogna, még lerázhatná magáról az USA igáját.
De Németország nyakán ott van Merkel, aki a német adófizető állampolgárok pénzén küldött tengeralattjárókat Izraelnek.

A nemzetek lezüllesztése hosszú folyamat.
A nemzeteket tönkretették demográfiailag, etnikailag, gazdaságilag, vallásilag és erkölcsileg, lelki megtöréssel, befolyásolással, hülyítéssel, irányítással, liberális propagandával.
Európa az utolsó stádiumban van.

"A kulisszák mögött" - "A világfelforgató erők észrevétlenül tevékenykednek és erről a történetírás nem tud .
Az emberek nem vetnek számot azzal a befolyással, amelynek engedelmeskednek, - a háborúk a tudattalanban játszódnak le. A mozgatóerők közvetett úton érik el, amit akarnak." (Evola)

Kalergi az Európai Unió eszmei megalapítója első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén.
Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa- díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a tervnek végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy.(utóbbit egy Bilderberg-vacsorán választották meg az Európai Bizottság elnökévé).

Európa kormányainak élén szabadkőműves irányítók állnak.
Egy részük nyíltan cionista.
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi.
90 %-uk kazár, askenáziak.
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi.
Kihasználják az országokat, hogy igazi uraikat szolgálják.
Egész kontinenseket irányítanak.
A Rothschildok könnyedén kinyújtják a kezüket Pétervárra, Londonba, Párizsba, Washingtonba, Bécsbe.
Ők tartják a béke vagy a háború kulcsait.
Európa királyai, Amerika elnökei.
Lord Jacob de Rothschild, His son Nathaniel, Baron John de Rothschild. Sir Evelyn de Rothschild, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger. George Soros.Paul Volcker. Larry Summers, Lloyd Blankfein ,Ben Bernanke.
Ezek a családok uralják a bankrendszert, az olaj- és gázipart, a szállítást, a bányászatot.

A "globális elit" működése:
-a könyvek igazolják a nagyvállalatok céljait,
-a politikusok segítségével az államok módosítják a törvényeket a vállalatok előnyére,
-a szervezett vallással az egyház és az állam biztosítja a "rendet".

G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi-terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján:

"Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani.

Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: "Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.
A különböző deszegregációs, multikulturalista és "rasszizmus"- ellenes intézkedések egyedüli célja ez volt.
A "demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének szankcionálásával könnyedén meg lehetett volna oldani.

Legyengített bábkormányok, kifosztott nemzetgazdaságok
Elindult a kilépni szándékozó EU-tagországok elleni gazdasági offenzíva az államkötvények kivásárlásával. A tagállamok kötelesek a közösbe fizetni a kimentéshez, az államcsőd-közeli helyzetbe került országokat tehát a saját pénzükön vásárolják föl. Magyarul de facto az Európai Unió a tulajdonos, vagyis az Európai Unió államosította Magyarország egy-egy stratégiai ágazatát.
Ezt megtehetik valamennyi perifériaországgal, melynek lakossága ellenzi az EU-tagságot, hogy ezzel megakadályozzák a kilépést.
Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni az Európai Egyesült Államokat.

Multikulturalizmus
- az önfenntartó falusi közösségek szétrombolása
- a családmodell lerombolása, a homoszexualitás propagálása, single életmód,

Irányított gazdasági száműzetés

Fiatalok millióinak nyugati országokba irányított gazdasági száműzetése
Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) a keleti országok fiataljait külföldre kényszerítették, ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak.
Az ellenállást törvényileg letörik.
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket.
A romák feltétel nélküli segélyezése a nemzetalapító lakosság terhére.
Liberális törvények, kisebbségvédelmi előírások, közben bűntudat sulykolása a "rasszizmus" fogalmával, a "nemzet" szó "náci"-vá degradálása
"Valóságshow'"-k, valódi híreket nélkülöző híradások.

Gyakorlatilag Magyarország felszámolása zajlik politikai stratégiával.
A DK az Európai Bizottsághoz fordul, mert "a szögesdrót sérüléseket okozhat a bevándorlóknak".
A párt szerint elfogadhatatlan, hogy egy határon olyan kerítés épüljön, ami alkalmas az illegális határsértők távol tartására.
A DK működésének lényege, hogy minden belpolitikai kérdésben olyan válaszokat fogalmaz meg, ami idegen hatóságok bevonásával jár, tehát a magyar állam jogkörének átadását akarják.
Vagyis: idegen érdekek szolgálata.
Ezt hívják hazaárulásnak.
Amennyiben a Likud-testvérpárti kormány nem tesz határozott lépéseket ez ellen, akkor indirekt módon támogatja a magyar államiság felszámolását.

A Magyar Nemzet szerint egy év alatt kereshettek 50 milliárd forintot a letelepedési kötvényt áruló, többségükben offshore társaságok, amelyeket csak a Rogán Antal vezette gazdasági bizottság jelölhet ki.
A letelepedési konstrukció lényege, hogy az Európai Unión kívüli, úgynevezett harmadik országból érkező befektetők, akik legalább 300 ezer euró névértékű, erre a célra kibocsátott, ötéves futamidejű államkötvényt vásárolnak, a hazai törvények értelmében fél év után letelepedési engedélyt kapnak, amelynek birtokában szabadon mozoghatnak a schengeni övezetben.
2013. áprilisában írta meg - szintén- a "Nemzet". hogy az Államadósság Kezelő Központ már le is szerződött a közvetítő céggel, a kiválasztott a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund nevű vállalkozás.
Azt pedig a parlament gazdasági bizottságának kellett jóváhagynia,- ez meg is történt március 4-én: a bizottságot Rogán Antal vezette.
A műsorokból ömlik a tömény liberális propaganda.
Minden pártot ők kreáltak. Mindegy, hogy narancs vagy szegfű, mindegyikben ott vannak.
Ők az ellenzék és a kormány is egyben.

Közben Korond mellé egy év alatt 3600 izraelit szállítottak buszokkal hatvanasával, akik felmérték a földeket a vízhozamot, a víz minőségét és felvásárolták az ivóvízforrásokat.

Munkács? Kárpátalja? - Galícia, Kazária
Magyarország? NATO-logisztikai központ, operatív katonai terület
Judapest

Simon Peresz maga mondta ki, hogy felvásárolták Magyarországot.
A befektetéseket meg kell védeni.
A főváros körüli légvédelmi körgyűrűt teljesen lebontották az elmúlt két évtizedben. Mi volt a oka? Az oka az volt, hogy beléptünk a NATO-ba és "feleslegessé vált"
Az In-Kal védte a magyarországi NATO radarokat, amiket néhány éve telepítettek.
Az izraeli erők megalkották az expedíciós gyorsreagálású légierő által szállított erőiket, amelyek bevethetőek bárhol. Mostanában a kedvenc gyakorló területük Dél-Románia és a Kárpátok magas hegyei.
Az útrendszer kérdése is megérne egy misét. Miért nem építették meg eddig a Budapestet elkerülő vasúthálózatot vagy autópálya hálózatot? Európában minden nagyobb várost megkerülnek utakkal. Az utak elkerülik az európai nagyvárosokat és nem torkolnak bele.

Ez nálunk azért van másképpen, mert a megfelelő pillanatban kontroll alá vonják, pontosabban kivonják őket majd a közlekedési láncból. Magyarán a Budapest centrikus autópálya rendszert és útrendszert lehetetlen volna használni egy polgárháborús helyzetben. És milyen furcsa, hogy az egyetlen Budapestet elkerülő, vagy elkerülni akaró autópálya az M0-ás pont Ferihegy mellett halad el.
Jól láthatóan a honvédség erőit visszahúzták azokról a vidékekről, ahol nagy számban élnek romák és szinte mindent (katonai raktárakat, komolyabb létesítményeket) eltüntettek onnan, ahol a magyarság már szinte kisebbségbe szorult, vagy a terület egy etnikai konfliktus gyújtópontja lehet. Ezeken a területeken még rendőrőrsök száma is kevés. A honvédség erőit kivonták teljesen az ország etnikailag kritikus területeiről, Borsodból, Hevesből, Nógrádból és Szabolcsból. A biztonság, pontosabban a bizonytalanság kedvéért.
Egyszerűen az történik, hogy az állam lemondott a romák-lakta területekről és erőit visszahúzta. A célja Judapest és környékének maximális védelme.
A kormányzat biztosítása a háttérhatalmi (izraeli) érdekekkel együtt.
A stratégiai pozíciók elfoglalása után jelenleg az ország módszeres kiüresítése zajlik.

Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) ifjúságunk külföldre kényszerítik (ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat pedig felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak. Az ellenállást törvényileg letörik.
Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot.
Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. Ha beavatkozás nem történik, az elindult folyamatok már különösebb erőfeszítés nélkül elvégzik a dolgukat, és gyakorlatilag bekövetkezik a nemzethalál. 50-100 év, és nincs többé magyarság.

Van bankároligarchia+pártkomplex elegy. A nemzeti vagyon 97 %-át eladták. Történelmünket, nyelvünket lerombolták. Iskolarendszer, egészségügy padlón. Az elmúlt 25 év alatt először a gyárakat, üzemeket vették át, majd megszüntették a termelést, széthordták a gépeket, berendezéseket.
Szétrabolták a jól működő mezőgazdasági szövetkezeteket, állami gazdaságokat, végül pedig eladósították az államot és az állampolgárokat. Az olvasatlanul aláírt mediterrán szerződés ellen (annektálás) - ami példátlanul kiszolgáltatja az országot - csak molinó-tiltakozás volt. Magyarul: megszűnt a "Magyar Állam" azon joga, hogy iparát, mezőgazdaságát, szolgáltatási szektorát oltalmazza a karvalycégektől. Megszüntették a sorkatonai szolgálatot.
Magyarországnak nincs légvédelme, amikor berepült egy izraeli felderítőgép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára.
A parlamentből eltüntették az ősi magyar zászlót. Izraeliek a pártok fő tanácsadói - és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak.
Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Orbán Viktor - két tábor egy zászló alatt. Kormányok jönnek és mennek, ám a háttérország változatlan. Agytrösztök Amerikából és Izraelből.
Ron Werber, Dick Morris, Jeremy Rosner, Tal Silberstein, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein. Azt a szót, hogy "nemzet",- "náci"-vá degradálták és sulykolják a bűntudatot.

Az iszlamizálódás miatt a zsidók veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban éltek,- ezek világpolitikai okok.
Tökéletesen építették fel Magyarországon ehhez a társadalombiztosítást és a segélyezési rendszert, a szociálpolitikai juttatásokat is rájuk szabták ki. A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat,- a gazdatest. Hamarosan a "néger", a "pakisztáni" és a többi megjelölés is rasszista lesz.

"A jelek egyértelműek. A menekültek fele gyermekkorú, és életerős fiatal. Ezek hivatottak benépesíteni a szabadkőműves páholyokban megálmodott, új multikulturális Európát, ahol eltűnik a nemzet fogalma, elvész minden faji sajátosság.
Az "európai" nevetség tárgyának bélyegezve lassan a megsemmisülés felé veszi az irányt.
A menekültek tömegesen indultak kontinensünkre.
A kormányok liberális politikájának köszönhetően azonnal belevetik magukat a számukra egyébként teljesen idegen kultúrkörbe, amit lényegüknél fogva csak rombolni tudnak. Antiszociális és szabados életvitelükből fakadóan fellazítják a még meglévő erkölcsi és társadalmi normákat, amelyek még megőrizték Európa rasszbéli kvalitását, konzerválták sajátosságait. Nem nehéz kitalálni, hogy eszelős mértékben elindul a faji keveredés, aminek következtében a fehér emberek csúsznak le a színesbőrűek szintjére. "

Magyarország bábkormányai és ál-ellenzékei kiszolgálták a Nyugatot, Izraelt, az Európai Uniót, Oroszországot.
Mindegyik tudja, ha megbízóik érdekei szerint jól intézik Magyarország sorsát, megmaradhatnak helytartóknak.

A helyzetről tudomást sem venni akarók, hátuk mögött a média a megtévesztésekkel és a hazugságokkal.
Pedig az emberek jól tudják, hogy kik ülnek a parlamentekben, szenátusokban, kormányokban ülnek végrehajtókként, és mögöttük ott sorjáznak a háttérhatalom bábmesterei.
Bizonyos emberek naivitása határtalan, akik még hisznek az "ugyanazon az oldalon egymás ellen harcoló" feleknek, az USA és csatlósai és a kelet bábjainak "őszinte" egymás elleni harcában.

"Győztes" csak egy lehet - és vesztes mindig a megvezetett és felhasznált ember, akitől elveszik örökségét, jövőjét, hitét, életét és életterét. A népirtásnak nemcsak egyetlen formája van.

Az ENSZ-egyezmények a népirtás egyik formájaként jelölik meg az etnikai arányok erőszakos megváltoztatását, illetve egy közösség természetes létfeltételeinek tudatos lerombolását, erőszakos átalakítását.
Az etnikai arányok megváltoztatását szigorúan tiltja a Helsinki Záróokmány.

HOL VAN MÁR EURÓPA?

Nem, a "shalom" nem egy régi magyar köszöntés.

Leigázott tömegek kellenek a rabszolgamunkához, hogy a business jól jövedelmezzen.

Viszlát magyarok egy rezervátumban, - azokkal, akik nem a felépített stadionokban kötnek ki, mert védeni akarták a hazájukat.
Emlékezzetek, hogy a hódítók mindenhol rátelepítették templomaikat a meghódított népek szent helyeire.
Ne felejtsétek, hogy kik vagytok.

Peresz megkereste a pápát 2014 szeptemberében. Javaslata a vallások egyesítése. Francis had 'interest, encouragement' for idea, papal spokesman says.

"A terroristák a hit nevében gyilkolnak embereket, az ENSZ szerepét a vallásoknak kell átvenniük." jelentette ki álságos módon a "kiválasztottak", a minden nép között élő, de azok fölött álló izraeliek elnöke, aki nevetve jelentette ki egy interjú során, hogy fölvásárolták Magyarországot, Romániát és Lengyelországot.

FORRÁS :

Link

VIDEÓ : Felvásároljuk Magyarországot (felirattal)


Link


Amikor majd bevezetik a mózesi alkotmányt, tudjátok a szívetekben, a lelketekben és a szellemetekben, hogy a Jézus elleni vád az volt, hogy nazarénus.
A "nazarénus" szó az arám "nazar" szóból származik, amely azt jelenti: "figyel", "észrevesz" vagy "birtokol". A "nazar" India nyelveiben is megtalálható /"nas" szógyökér=azonosul valamivel, nasa=orr, a jógában az orr tövénél lévő pontra is használják nasaanta, azaz a szemöldökök között, ha valaki koncentrál. Hindusztánban a "nazar" szó belső vagy természetfölötti víziót jelent, "nazar cand" igézetet jelent. Egyben a hipnózisban és a mágiában használt kifejezés "nazaran" jelentése pedig "meglát" vagy "látomása van".

Tudjátok, hogy a János-evangélium Istene a szeretet Istene. "Logosz", "Prana", - ősértelme a hérakleitoszi "légein" - maga a Lét. A platoni értelmezésben a létezők alapja, ősképe. Mint közlés, beszéd (kinyilatkoztatás) az elrejtett valóság láthatóvá tétele. Arisztotelésznél a kijelentés igazsága megegyezik a léttel - ("phűszisz"-Logosz") Az ősértelem, ami áthatja a világot.
De ezek, - ahogy Liszt Ferenc írta: "más szellemi légkör, más temperamentum, más intellektuális alakzatok és más aspirációk."
"Te gonosz, te gonosznak fia, az istentelen Nimród fiának fia...." (Pesachim 91. a., a talmudisták Nimród fia elnevezés alatt a názáreti Jézust értik.)

Isa a "galileai". "Galil-hag-Gojim" - az "idegenek földje", a khusi szkíta nép Schytopolisa. A sumer arameus dialektusát beszélték, csakúgy, mint a tőlük délre lakó samariaiak. A Dávid családjából való származás csak a harmadik század végén került az evangéliumokba, kései betoldásként, a diaszpórában élő keresztény zsidóság képviselőinek nyomására. 451-ben Khalkedónban, Kis-Ázsiában a zsidók nyomására lett Jahve "Jézus atyja".A kopt, az örmény, a szír és a palesztin egyházak képviselői kivonultak a zsinatról ez Isten-káromlás miatt. A galileaiak (a nemzsidó "galil hag gojiim" népe) a magaslati helyeken épült templomaikban imádkoztak az Isten-Anyához és a papjaikat -ugyanúgy, mint a Pártus Birodalomban - "táltos", "mágus" néven ismerték. A zsidók Jézust is "mágusnak" nevezték,- de az "ördög, démon, mágus, Belzebub" a héberben azonos jellel íródik. Így Márk (3.22) írása szerint a zsidók Jézust is "mágusnak" nevezték. De Máténál (11.18.) ugyanezt találjuk meg Jánosra vonatko ztatva: "ördög van benne". Ez is ugyanúgy van írva, mint Márknál a Jézusra vonatkozó.

Őseink letűzték a Kárpát-medencébe a bálványt vagy más néven Istenfa-botot, tetején a Nap aranygömbjével. Kitűzték a "megyer"-t a "magyar"-t, az életet adó Nap magerejének jelképét. Rátűzték a gyöngyvirágot, Tündér Ilona-Földistennő-Életanya-Boldogasszony jelképét. Piros-fehér zöld szalagokkal. Ebből lett a zászlónk. Mi erről a földről származunk, nekünk ez a Földi Paradicsom. A Trianonban elrabolt kétharmad után a vesztett ország megmarad talpalatnyi helye.

Törökország és Irán átáll a nemzeti valuták használatára a két ország közti kereskedelemben, a dollár és euró használatát elhagyják. "Többé nem kívánunk a dollár vagy az euró nyomása alatt maradni, se az árfolyam-ingadozásaiknak kitéve lenni. Ezzel kölcsönösen fokozzuk országaink gazdasági erejét." - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török államfő és Hasszan Rohani iráni elnök a keddi sajtótájékoztatón. Ez egyben a ENSZ által állított kereskedelmi korlátokat is feloldja.
2015. januárjában Oroszország és Irán állt át a nemzeti valuta használatára az élelmiszer-kereskedelemben.

(források: hídfőnet, jövőnkinfo, hungarianrealnews, pi-klub, identitásblog, orientalista, pestisrácok, estiújság, valamint régebbi cikkekből, elmentett vagy megírt híreimből válogatások és saját gondolatok - Olvasónktól)


FORRÁS :

Link
 
 
0 komment , kategória:  Nemzeti Hírháló  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2240
  • e Hét: 8310
  • e Hónap: 55381
  • e Év: 2083589
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.