Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Most tanultam meg, hogy nem arra kérem Istent, hogy teljesítse azt, amit én elterveztem, hanem hogy segítsen megérteni, mi az értelme annak, amit ő tesz velem. ... Ballán Mária
1957.12.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
A Netanjahu-Orbán-Paktum
  2017-08-09 21:11:00, szerda
 
  Videó: ORBÁN - NETANJAHU--PAKTUM -- NAGY TIBOR MIÉP-elnök nyilatkozata - ÁKTV 170719


Link

Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen előnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon?

A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal. A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

A NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUM

Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál. Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra - stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. - és a korrupciót, hiszen minden fillér amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja.

A kettős állampolgárság kérdésében Izrael elviseli a külhoni magyarok bevonását a politikába a csonka-hazából elűzött magyarok helyén azért, hogy a statisztikákból ne derüljön ki a demográfiai és exodus-botrány, ha Magyarországon a következő ciklusban sem kerül napirendre az izraeli-magyar kettős állampolgárok jelenlétének kérdése a gazdasági-társadalmi és politikai életben. Az Országgyűlés kettős állampolgárait szigorúan tilos megnevezni, mert közöttük vannak azok a közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek a folyamatosságra.

Nagy Tibor MIÉP-elnök felvetése, hogy ha a kormány komolyan gondolja a Soros Györggyel való szembenállást, akkor zárassa be a Soros-egyetemet Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet, mert a nyitott társadalom elve, a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdekét szolgálja. Ugyan Izraelbe nem engedik be Soros Györgyöt, de az ú.n. "egyetemén" és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképződményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael-hű vezetőit. Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Soros-ügy megfelelő szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja.

A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja. A magyarok a kazár birodalommal való szembefordulásukkal már Álmos és Árpád idején példát mutattak arra, hogy képesek a legnagyobb erővel is szembeszállni, és ezt később a török, a Habsburg, a szovjet és a globális birodalommal is megtették, ami nem maradhat megtorlatlan: a magyarságot a Kárpát-medencéből ki kell irtani, majd pedig az emigrációban ismert módszerekkel a föld színéről is el kell tüntetni!

Végül Netanjahu és Orbán megállapodott arról, hogy a nemzeti programok korlátozottan működhetnek Magyarországon, így a családtámogatási terv időzítése a nyolcéves ciklus végén nem jelent érdemi kockázatot a beköltöző izraeliek számára, mert a népesedéspolitikai statisztikákban nem fog érdemi változást előidézni az elvándoroltak hazahívása, vagy a gyermekvállalás ösztönzése, elsősorban a megélhetési feltételek hiánya miatt.

Továbbra sem lehet elszámoltatás sem a rendszerváltás előtti sem az utáni korszakból, továbbá történelmi távlatban nem kerülhet sor a zsidó politikusok, különösen az 1919-es népbiztosok megnevezésére. Netanjahu zéró toleranciát kért és kapott az antiszemitizmus minden formájával szemben, és abban is egyetértettek a tárgyaló felek, hogy folytatni kell a zsidó kulturális kibontakozást. A média minden ága, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt felsőbbrendű kultúraként kell bemutassa ismert celebek közreműködésével a zsidó kultúrát. A híripar továbbra is döntően rém- és katasztrófahírekkel kell hasson a magyar társadalomra, növelve a stresszt és elégedetlenséget.

Dicséretet érdemel az ország első szívkórházában folytatott tevékenység, amikor a beteg azért halt meg, mert rendszerszerűen nyitott mellkassal szállították másik kórházba CT-vizsgálatra. Egy-egy ilyen hír hihetetlen arányban képes fokozni az elvándorlási hajlandóságot, aminek eredményeként 2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek. Az afrikai és ázsiai bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn, ha arányuknak megfelelő zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot.

Az Orbán-kormány dicséretesen megötszörözte az 1956-ban elvándorolt 200.000 magyar számát, és most a helyén maradás érdekében ígéretet tett a miniszterelnök az eddigi "eredmények" felülmúlására. Nagy Tibor MIÉP elnök szerint az izraeli miniszterelnök örömmel állapította meg, hogy Magyarországon folytatott tárgyalásai során izraeli-magyar kettős állampolgárokkal egyeztetett, akiknek kettős identitását a magyar választók elől a jövőben is védeni kell.

Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke kötelességének tartja, hogy a Netanjahu-Orbán paktumot megossza a nyilvánossággal, ahogyan azt több mint húsz éve Csurka István alapító elnök előre jelezte.

Tiszaeszlár, 2017. július 20.

MIÉP-ELNÖKSÉG

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
Gárdonyi Géza születésére és sok fontos információ Kubínyi
  2017-08-05 21:53:10, szombat
 
  Gárdonyi Géza születésére és sok fontos információ Kubínyi Tamástól.
Ajánlom mindenki figyelmébe az alábbi kitűnő adást.
A sok értékes tudásátadás mellett az 1: 33 : 48 perc körül megismerhetjük három Angliából hazatért magyar család és egy Kanadából hazatért magyar ember kálváriáját az itthoni bürokráciával.
Innen is érezhető a Fidesz kétkulacsos politikája. A jó intézkedések mellett behódoltak a háttérhatalomnak ők is. Látványpolitika.

170803CN! GÁRDONYI GÉZA SZÜLETÉSÉRE - KUBÍNYI TAMÁS - Álmos Király Televízió


Link

Emlékszünk még Edelény polgármesterének, Molnár Oszkárnak szavaira??Link

Ők letelepedési segélyt kapnak !

Ajánlom még szeretettel a Kubínyi Tamással készült adást:


Őseink Hagyatéka 2017.08.01. - hatoscsatorna


Link

Téma: BARTÓK A KISDED
Műsorvezető: Tóth Tibor
Vendég: Kubínyi Tamás, író

Az Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
KOZÁK ANDRÁS SÍRJÁRA - Kubínyi Tamás adása az ÁK TV-ben
  2017-08-01 23:55:41, kedd
 
  Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a fontos adást:

170725CN! KOZÁK ANDRÁS SÍRJÁRA - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió


Link


Az Álmos Király Televízió honlapja:


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
GYŐZELEM NAPJA A POZSONYI HÁBORÚBAN-2017.07.07.
  2017-07-08 21:45:52, szombat
 
  GYŐZELEM NAPJA A POZSONYI HÁBORÚBAN - Hősök tere élő felvétele ÁKTV 170707


Link

Herceg Ferenc - nemzettudat-építő


Az Álmos Király Televízió honlapja:


Link


Érdemes újra megnézni:

"Irtsátok ki a magyarokat" - Teljes fim


Link


"decretum... Ugros eliminandos esse", vagyis "rendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak"(Ludovicus Rex Germaniae)
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
SARLÓS BOLDOGASSZONY ÜNNEPE A SOMLÓ HEGYEN - Kubínyi Tamás
  2017-07-03 23:10:28, hétfő
 
  SARLÓS BOLDOGASSZONY ÜNNEPE A SOMLÓ HEGYEN - Kubínyi Tamás - ÁKA 170701


Link


Kubínyi Tamás honlapja: Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
SZENT LÁSZLÓ SZÜLETÉSÉRE - Kubínyi Tamás-Álmos Király Akad.
  2017-06-25 23:36:36, vasárnap
 
  SZENT LÁSZLÓ SZÜLETÉSÉRE - Kubínyi Tamás - Álmos Király Akadémia 170624


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
FINNUGOR KÉRDÉSEK - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió
  2017-06-25 23:32:01, vasárnap
 
  Nem szeretem a betelefonálós adásokat, de Kubínyi Tamás minden adását és mondanivalójának zömét érdemes meghallgatni. Az alábbit ajánlom minden hazájáért és nemzetéért agódó magyar ember figyelmébe a tisztánlátás végett.


170623CN! FINNUGOR KÉRDÉSEK - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió


LinkKubínyi Tamás alapította az Álmos Király Tv-t és Akadémiát.

Az alábbi honlapon lehet jelentkezni minden hétköznap, magyar idő szerint este 7 és 9 óra között, élőben:

http://www.kubinyitamas.hu/Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
GRESPIK DOKTOR HAGYATÉKA - A Család és Kubínyi Tamás -
  2017-06-24 18:25:37, szombat
 
  GRESPIK DOKTOR HAGYATÉKA - A Család és Kubínyi Tamás - Álmos Király Akadémia 170422


Link
A temetéséről: ELTEMETTÉK DR. GRESPIK LÁSZLÓ NEMZETI JOGVÉDŐT A BUDAI SZENTIMREVÁROSBAN

Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
TRIANON - áldás és átok - Kubínyi Tamás -
  2017-06-07 21:18:22, szerda
 
  TRIANON - áldás és átok - Kubínyi Tamás - Álmos Király Akadémia 170604Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
HORTHY-SZOBOR AVATÁS HARCON - Álmos Király Televízió
  2017-06-07 21:13:01, szerda
 
  HORTHY-SZOBOR AVATÁS HARCON - Álmos Király Televízió ÉLŐ KÖZVETÍTÉS felvétele 170604


Link
 
 
0 komment , kategória:  Álmos Király Akadémia és TV.  
     1/11 oldal   Bejegyzések száma: 108 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 80 db bejegyzés
e év: 1024 db bejegyzés
Összes: 22472 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2007
  • e Hét: 22374
  • e Hónap: 153637
  • e Év: 1411815
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.