Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
OROSHÁZI FERENC A BÍRÓSÁGON: ESKÜDTSZÉKI HATÁROZAT - 2015
  2015-06-18 17:24:35, csütörtök
 
  OROSHÁZI FERENC A BÍRÓSÁGON: ESKÜDTSZÉKI HATÁROZAT - 2015 06 18


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
EMLÉKMENET A RÁKÓCZI SZABADSÁGHARC TISZTELETÉRE 2014JÚNIUS15
  2014-06-23 23:17:49, hétfő
 
  EMLÉKMENET A RÁKÓCZI SZABADSÁGHARC TISZTELETÉRE
2014. JÚNIUS 15.
Link
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
Számonkérő és elszámoltató földvédő tüntetés
  2014-05-27 23:14:54, kedd
 
  SZÁMONKÉRŐ ÉS ELSZÁMOLTATÓ FÖLDVÉDŐ TÜNTETÉS

BUDAPEST KOSSUTH TÉR 2014 05 26
BODNÁR TIBOR FELVÉTELE


LinkA MAGYAR TERMŐFÖLD VÉGVESZÉLYBEN VAN!

DR. GAUDI- NAGY TAMÁS:

" A JELENLEGI POLITIKAI HATALOM
BÉKÉS ÚTON NEM KÍVÁNJA KORRIGÁLNI SAJÁT HAZAÁRULÓ DÖNTÉSÉT!"
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
Az ősi föld veszélyben!Magyarok!Akartok-e szolgasorban élni?
  2013-11-21 22:33:37, csütörtök
 
  Magyarok! Akartok-e szolgasorban élni?

Közel negyedszázaddal a "rendszerváltás" után komoly nemzeti ellenállásra van szükség - egyébként Magyarország palesztin sorsra jut, földjeinket idegenek szerzik meg, s magunk szolgák leszünk. Morvai Krisztina az Őrségben és Zalában tartott lakossági fórumokat, a felvétel ezekből ad ismertetőt.Link
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
A HUNGÁRIA TELEVÍZIÓ ajánlásával
  2012-12-12 06:17:44, szerda
 
  PARTRASZÁLLÁS VISEGRÁD 2012


Link

A miskolci egyetemisták elfoglalták
a kormányhivatalt


Rabok legyünk, vagy szabadok?


Link


Mexico City 2012 12 01. Mexico már ébred. Magyarország mély álomban..


Link


A "KOSSUTH TÉRIEK" ÉS A FIDESZ - KOSSUTH TÉR 2006 OKTÓBER 4 - 6


Link


Hungária Televízió :


LinkLink


Üthetnek, rúghatnak, fegyveresen támadhatnak Kövér kutyái a képviselőkre


Link 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
KAJÁSZÓ_2012-12-01
  2012-12-06 01:07:00, csütörtök
 
  Kajászó - Egy perc Magyarország


Link


Szerveződik a magyar ellenállás! Beszámoló Kajászóról


Link


BOÓR FERENC - KAJÁSZÓ 2012 12 01


Link


RÁCZ SÁNDOR - KAJÁSZÓ 2012 10 01


Link


MÁTÉ TAMÁS - KAJÁSZÓ 2012 10 01


Link


TAKÁCS ANDRÁS - KAJÁSZÓ 2012 10 01


Link


ÁNGYÁN JÓZSEF LEVELE - KAJÁSZÓ 2012 10 01


Link


SZABÓ REBEKA - KAJÁSZÓ 2012 10 01


Link


TATÁR JÓZSEF - KAJÁSZÓ 2012 12 01


Link


GONDA LÁSZLÓ - KAJÁSZÓ 2012 10 01


Link


HETZMANN RÓBERT - KAJÁSZÓ 2012 12 01


LinkMegkezdődött a valódi rendszerváltás!

Kajászón, egy fejér megyei kistelepülésen a helyi gazdák megtették azt, amit mindannyiunknak

meg kellett volna tenni a magyarországi szabadrablások, a nemzet megnyomorításának elmúlt
negyed évszázadában.

Ellenállást szerveztek a mutyizókkal szemben, összefogtak, követelésekkel álltak elő,
ragaszkodtak ahhoz, ami az övék: földjükhöz.

Erőt mutattak, felemelték a fejüket, s megkezdték visszavenni a Hazájukat, a Hazánkat.

Remélhetőleg sokan követik példájukat és országszerte megalakulnak a gazdatanácsok, s az ellenállás más formái.

Rácz Sándor, a Magyar Földvédő Mozgalom elnöke, a rendezvény vezérszónoka hangsúlyozta: ,,Nincs olyan politikai erő a világon, amely olyan jogosítványt kaphat, bármilyen párt legyen, hogy neki joga van ahhoz, hogy egy népet az életfeltételeitől fosszon meg. Ne higgyetek a politikának, ne higgyetek pártoknak, ne higgyetek államnak, mert ezt az ügyet a szántó-vető földműves népnek kell rendezni ahhoz, hogy emberi tisztességet teremtve újra magyar életet lehessen élni a magyar rónán."

Szabó Rebeka, az LMP országgyűlési képviselője kiemelte: ,,Azért vagyunk ma itt, mert ma Magyarországon nagyon súlyos igazságtalanság éri a helyi gazdálkodókat (...) és azt látjuk, hogy mindezekhez a folyamatokhoz a törvényhozók egy része is asszisztál és egyfajta cinkosságot vállal. (...) Önök pontosan látják, hogy mit jelent valójában a helyi gazdálkodó, és ezért nagyon is fontos, hogy elmondják mindenkinek, hogy a föld igenis a helyi gazdáké!


Tatár József,

a - MAGYAR RENDSZERVÁLTÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE- /MAREVOSZ/ elnöke párhuzamokat vont a közelmúlt és jelen történései között. ,,Mi akkor a Kossuth-téren elsősorban nem kormányváltást, hanem rendszerváltást akartunk (...ugyanis ...) az a rendszer, amelyben az elmúlt 20 év működik, egy zárt, kompakt dolog, amelyben a civileket teljesen kirekesztették. A civil társadalmat halálra ítélték. (...) Nekünk az a feladatunk, hogy abban gondolkodjunk, hogyan tudjuk megmenteni Magyarországot, a magyar államot! Nem túlzás, hogy itt a magyar államiság megmentéséről van szó! (...) Hiszen egy jól működő államhoz négy nagyon fontos dolog kell. Kell egy jól működő pénzrendszer, kellenek helyi piacok, kell termelés és feldolgozás, illetve kell a természeti kincs, a föld. Ebből a négy dologból három elveszett. Nincsenek magyar bankok, magyar pénzügyi rendszerek, létrejött az adóstársadalom, 860.000 családnak olyan adósság van a vállán, hogy gyakorlatilag a léte van veszélyben. ... A helyi piacainkat elvitték a multik, a termelés és feldolgozás szintén kicsúszott a nemzet kezéből. Egy dolog maradt, a legfontosabb, az utolsó kapaszkodónk ..., ez pedig a magyar föld. Ha a magyar földet nem védjük meg, akkor nemhogy földönfutók leszünk, hanem nincs létjogosultságunk a Kárpát-medencében, mert magyarként a magyar földet csak mi, civilek, magyar emberek tudjuk megvédeni. (...) Az NFA pályázati rendszere kísértetiesen hasonlít a 90-es évek privatizációjára, ... a pozíciókban lévők kaptak földet (...) Kajászó nem egyéb, mint: frontvonal. A civil politika és a rabló pártpolitika rendszerének frontvonala."


Gonda László, aki a Magyarok Szövetségét képviselő -- betegség miatt távol maradt -- Bene Gábor hangjaként kapott szót a földtörvény parlamenti vitája kapcsán az Országgyűlés Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága által kiadott "Történelmi tradíciók és az új alkotmány" c. tanulmánykötet 132.-ik oldalán kezdődőanyagra hívta fel a figyelmet. Az angol Stathis Banakas, az összehasonlító jog professzorának előadásából idézett. ,,Amint látják a brit korona nemcsak egy szimbólum, hanem intézmény, minden jog forrása. Az Egyesült Királyságban nem az uralkodó, hanem a korona a hatalom megtestesítője. (...) A király csak birtoklásba adta a földet, nem tulajdonba. (...) Angliában és Wales-ben a mai napig nincs földtulajdon jog, leegyszerűsítve két jogcím van az ingatlanra: örök haszonélvezeti és bérleti haszonélvezeti jog. Ezek nem minősülnek szoros értelemben vett tulajdonjognak. (...) Angliában és Wales-ben minden föld a koronáé. (...) Az Egyesült Királyság a mai napig az EU tagja, de a földtörvény kívül esik az EU hatáskörén, ami annyit jelent, hogy az EU-nak nincsen joga a földtulajdon jog harmonizációjára.

"Sajnos a szónok ezután a rendezvény témájától elterelődve az éppen két napja --talán nem is annyira véletlenül, de minden esetre sokaknak megkönnyebbülésére -- kirobbant ,,aktuálpolitikai" cirkusz és az ország rabló offshore jelenség taglalásába kezdett, ami miatt a levezető elnök a kajászói Gazdatanács előzetes kérésének eleget téve, megköszönve szónoki közreműködését, megvonta a szót.


Hetzmann Róbert, a Váralja Szövetség elnöke fiatalsága ellenére tisztánlátó előadásban figyelmeztette a jelenlévőket, hogy valójában nem a külföld és a belföld és nem is a bal- vagy a jobboldal, közép, vagy szélsőségesnek mondott pártok között húzódik a frontvonal, hanem az elszegényített és közéleti tér nélkül maradt közemberek tömegei és a tőkeerős bennfentesek és kiszolgáló kisebbségi politikusai, erkölcstelen haszonlesők között nyílt áthidalhatatlan szakadék. ,,Ne legyenek illúzióik! A külföldi multinál egy csöppet sem különb az a hazai bennszülött vállalkozó, aki a falusi emberek elől orozza el a földet. (...) A magyar falu népességmegtartó ereje a nullához közelít, miközben ott vannak a kiváló termőképességű földek, mind. (...) Az egyik legnagyobb kérdésünk, a legnagyobb nemzet stratégiai kérdésünk a földkérdés, amely így hangzik: kié legyen a föld! (...) A nem tudni ki vagy kik álltal tollba mondott földtörvénytervezetről megállapítható, hogy hangzatos paravánjaitól, lózungjaitól eltekintve a nagytőke érdekeinek bebetonozását és gátlástalan erősítését szolgálja. (... miközben ...) a földtörvény javaslat kidolgozását nem kísérte társadalmi vita. (...) Gazdatanácsokra van szükség, melyek egyenlő szavazati jogú tagokból jönnek létre, sőt, melyek alapjai lesznek a gazdatársadalmat képviselő új gazdaszövetségnek. (...) Ha nem tudjuk a földet a helyben lakók kezébe juttatni, akkor kihal a vidék és kihal az ország. A megoldás: szervezkednünk kell! Meg kell hirdetni a ,,hit és bátorság" programját. Nem elég Kajászó! 3500 településen kell elindítani a mozgalmat!!! (...) S amennyiben az országgyűlés Ángyán József és Bencsik János módosító indítványai nélkül fogadja el a földtörvényt, akkor mindenkinek legyen világos, hogy a parlamenti kétharmad a magyar társadalom 1%-ának kétharmados képviselete lesz! A 99%-nak a,,hit és bátorság" marad, Széchenyi Istvánt idézve: ,,Egyeseknek minden nehéz, soknak viszont semmi sem lehetetlen"Link
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
Film : VALÓS HELYZET GÁZÁBAN
  2012-11-22 08:12:42, csütörtök
 
  Real situation of Gaza- 19 Nov, 2012

VALÓS HELYZET GÁZÁBAN
2012. november 19.LinkA Hungária Tv videótára :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
BUDAHÁZY GYÖRGY TÁRGYALÁSA 2012. november 9.
  2012-11-15 06:06:09, csütörtök
 
  HUNGARIATV FILMAJÁNLÓ

A TERRORÁLLAM ÚJABB BUKÁSA A KÜSZÖBÖN!LEFOGTÁK, MEGVERTÉK, MOST ŐT VÁDOLJÁK ERŐSZAKKAL

BUDAHÁZY GYÖRGY TÁRGYALÁSA 2012. november 9.


A HAZAFI ELLEN ÚJABB TIPIKUS KONCEPCIÓS ELJÁRÁS INDULT
A PESTI KÖZPONTI KERÜLETI BÍRÓSÁGON


V I D E Ó : BUDAHÁZY GYÖRGY
ÚJABB KONCEPCIÓS ELJÁRÁS A HAZAFI ELLEN
PESTI KÖZPONTI KERÜLETI BÍRÓSÁG
2012. november 9.LinkTagadta bűnösségét Budaházy György abban a büntetőperben, amelyben hivatalos személy elleni erőszakkal vádolják egy évekkel ezelőtti nyilvános rendezvényen történtek miatt. Az ügy tárgyalása pénteken kezdődött meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon.

"Az ügyész úrral együtt fogalmaztuk meg a vallomást"
2012 - november

Igazi aranyköpések is elhangzottak a tárgyalás kapcsán, egy valóban tanulságos tanúkihallgatásnak lehettünk szem- és fültanúi.

Az ügyész előadta Budaházy ellen folyó bírósági eljárás vádját, ami szerint 2009. március 15-én a tömegből való kiemelése során az ellene intézkedő rendőrnőt egy alkalommal hátrafelé le akarta fejelni, bár nem sikerült. Később pedig a hídnál magát a hídlábtól ellökte, ami miatt két rendőr elveszítette az egyensúlyát, amit hátralépéssel tudtak csak korrigálni.

A tárgyalás következő szakaszában Budaházy György idézte fel a 2009. március 15-én személyével szemben foganatosított kényszerintézkedést, aminek során egyértelművel cáfolta, hogy le akarta volna fejelni a rendőrt, indoklása szerint ugyanis teljesen logikátlan lépés lett volna, hisz az sisakban, védőfelszerelésben követte őt.

A sértett rendőrnő elmondta, hogy ő nem emlékszik rá, hogy őt Budaházy megrúgta volna, de ,,mintha érzett volna valamit", s miután megnézték a helyszínen készült videót, egyértelművé vált számára (bár a videón a konkrét rúgás nem látszik), hogy a személye ellen irányult mind a fejelés, mind a rúgás, majd ezután az ,,ügyésszel közösen fogalmazták meg a tanúvallomást".

A rendőri jelentések a jelen tárgyalásban is össze vannak keverve, a dátumozások nem stimmelnek, a bizonyítékként a bíróság elé tárt videófelvételt a tanúkihallgatások (a katonai ügyészségen) közben, és előtt mutatták meg a tanúknak, majd csak azután vették fel a vallomásukat.

Budaházy kiemelésére utasítást személyesen Kalmár Tamás rendelte el, s név szerint kiemelve Budaházyt kellett ,,besünözni", s egyik rendőr tanú szerint a rendőrbűnöző volt ,,élet halál ura, amíg előzetesbe nem helyezték"

Egy másik rendőr tanú azt állította, hogy őt miközben ki akart szabadulni Budaházy a szorításukból akarattal, a személye ellen irányuló mozdulattal nekipréselte a falnak, miközben ,,felrúgta magát" (sic!).

A védelem tanúi kiegészítették Budaházy vallomását, egyikük azt is elmondta, hogy tomfával oldalba vágták. A bíró kérésére, mely szerint hallott-e valamilyen kiabálást, vagy beszélgetést Budaházy és a rendőrök között, elmondta, hogy azt kiabálta, hogy ,,Miért visztek el?" ,,Emberrablók" és elhangzott még egy mondat, hogy ,,Ne rugdossál már te hülye kurva!". Ez utóbbi felkiáltással alátámasztotta Budaházy azon állítását, mely szerint a mögötte haladó rendőrnő őt hátulról rugdosta.

A következő tárgyalást februárra tűzte ki a bíróság, amikor további tanúk kerülnek meghallgatásra, illetve megtekintik a kép- és videófelvételeket.

(Szent Korona Rádió)Link
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
Sir Yehudi Menuhin hegedűkészítője utcára kerül
  2012-11-14 06:36:03, szerda
 
  HUNGÁRIA TÁVIRATI IRODA - HTI

Turcsák Tibor Gábor az alábbiakban vázolt témában kérem segítségüket, mely
témában a közeljövőben sajtótájékoztatót fogok tartani, de ennek időpontja -
a sajtótájékoztató helyszínének kérdésessége miatt - még nem meghatározott.
A helyszínről, időpontról Önöket előzetesen írásban fogom értesítem, de
addig is kérem segítségüket. Elérhetőségem: tel:
06-30-9544216, www.turcsak.com, tiborturcsak@ gmail. com, Budapest, IX.
Ferenc tér 9, a témában riport youtube:

Turcsák Tibor a ferencvárosi persona non grata


LinkVÉGVESZÉLYBEN S.O.S

Turcsák Tibor Gábor aranyokleveles hangszerkészítő- és javító mester,
igazságügyi szakértő, az OM 200000 sz.
"Turcsák Hangszerépítő Kézművészeti Akadémia" Szakközépiskola Igazgatója,
okleveles bölcsész, tanár vagyok.
Életemet, szakmám művészi szintre fejlesztésére, a méltán világhírű magyar
hangszerkészítés jövőjének biztosítására, az arra érdemes, tehetséges
fiatalok szakmámra történő oktatásával a jövő generáció hangszerész
utánpótlásának biztosítására tettem. Munkáim, alkotásaim nagy nemzetközi és
hazai hírnévnek örvendenek. Az általam készített vonós hangszerek
szerepeltek a Sotheby's Árverezőház. árverésein és azokon nagyhírű külföldi
és magyar előadóművészek játszanak.
Legnagyobb elismerést Sir Yehudi Menuhin, világhírű hegedűművésztől kaptam,
aki írásban is elismerte munkám nagyszerűségét.
A vonós hangszerek mellett gitárokat is készítek, melyek közül talán az
egyik legismertebb Nagy Magyarország alakú gitárom.
Saját készítésű gitárjaim, saját márkanevem alatt szerepelnek "Gitison"
jelzéssel. Ezeken a hangszereken régi, nagy elismert hazai zenész "mogulok"
játszanak.
Annyira a szakmámban éltem életem, hogy még lakásomat is a műhely mellett
rendeztem be, hogy még magánidőmben is szerelmeim, a hangszereim mellett
lehessek.


A történet, amiért most segítségért Önökhöz folyamodok az, hogy a Budapest,
IX, kerület Ferencvárosi Önkormányzat - akitől műhelyem és lakásom
helyiségeit 30 éve bérlem, amiket jogszerűen használok - egyetlen
ellenséges lépéssel utcára akar kényszeríteni. Azaz az utcára tevéssel
egyenértékű lépést tett, kikapcsoltatta a helyiségekben a közműveket - víz,
gáz, áram - mindezt télvíz idején. Ezzel kitette a műhelyemben lévő,
darabonként többmilliós értékű hangszereimet, az ott temperált körülmények
között több évtizede tárolt, mesterhangszerek készítésére szánt,
hangszerfáimat, anyagaimat, eszközeimet a fagynak, a nem temperált
körülmények között való tárolás miatti károsodásnak.
Kitett engem annak, hogy lakásomban - melyért öröklakásomat adtam cserébe -
olyan körülmények között éljek ahol sem fűtés, sem világítás, sem pedig
tisztálkodásra nincs lehetőség. Ez egyenlő az utcára való kitevéssel.


Jól tudom, hogy vannak olyan országok ahol a hozzám hasonló kvalitású
személyeket nemzeti kincsként kezelik, szinte csak művészetük
kiteljesítésével kell foglalkozniuk, míg hazámban, nemhogy nem segítenek, de
mindent megtesznek azért, hogy engem megalázva, sárba taposva, művészi
tevékenységem feladására kényszerítsenek, és az általam alapított iskolát
megszüntessék.

Kellek még én és a hozzám hasonló csak jót tenni szándékozni, az ország jó
hírnevét öregbítő emberek ennek az országnak? Vagy az a sorsunk, hogy ha
másként nem megy, akkor hatalmi szóval eltörölnek bennünket?

Kérem Önöket, hogy minden olyan eszközzel, ami hatalmukban áll segítsenek
nekem. Minden segítségből, minden érdekemben emelt szóból, kilátástalan
helyzetem megoldásához nyújtott segítőszándék ú tettből erőt merítek,
remélem az Önök segítségével, nem magányos harcom folytatásához. Én semmi
mást nem akarok csak nyugodt körülmények között alkotni. Kérem hát
SEGÍTSENEK.


--
Kőszegi M. László
+36703954644
www.hungariatv.hu
TV/VIDEO FILMEK, RIPORTOK, MŰSOROK GYÁRTÁSA, SUGÁRZÁSA, FILMCSATORNA
ÜZEMELTETÉSE www.youtube.com/user/hungariatv/videos
 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
HungariaTV filmajánló
  2012-07-20 07:41:37, péntek
 
  Hungária Televízió heti műsorajánló :


Link


A Hungária Televízió stúdiójának vendége
Dr. Monostori Attila ügyvéd

a nagy botrányt kavart zámolyi lincselés következtében a cigányok által
agyonvert csákvári fiatalember családjának jogi képviselőjeként szerzett magának
országos és nemzetközi hírnevet.

1989-ben az ellenzéki kerekasztal tárgyalásokon is jelen volt, mint a
Függetlenségi Párt jogi szakértője, majd az
első szabad magyar Gazdasági Kamara létrehozásában is részt vett, s a
2002-es hídblokád után Budaházy György jogi képviselője lett.

2004-ben a szintén országos üggyé dagadt Baumag-botrány károsultjainak
védőjeként került ismét a figyelem központjába.

DR. MONOSTORI ATTILA: A KORRUPCIÓ MINDENT ELÉRT 1. RÉSZ


Link


DR. MONOSTORI ATTILA: A KORRUPCIÓ MINDENT ELÉRT 2. RÉSZ


Link


RIPORT EGY NEVÉT, ARCÁT EGYELŐRE NEM VÁLLALÓ TANÚVAL-
DR. MONOSTORI ATTILA : A KORRUPCIÓ MINDENT ELÉRT 3. RÉSZLink


Totális korrupció hálójában - Dr. Monostori Attila - Hungária TV


Link 
 
0 komment , kategória:  Hungaria Tv  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2077
  • e Hét: 8147
  • e Hónap: 55218
  • e Év: 2083426
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.