Regisztráció  Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 150 
Hihetetlen: A 200 ÉVES EMBER - A 21. SZÁZAD ANDROID
  2018-06-20 23:09:41, szerda
 
  A 200 ÉVES EMBER - A 21. SZÁZAD ANDROID-FORRADALMA (2018. 06. 15.)


Link

Már nem kell sok hozzá és képesek leszünk teremteni! Új típusú értelmet, intelligenciát, amit természetesen azért hozunk létre, hogy még hatékonyabban szolgáljon ki minket, mint mostanság használt öntudatlan eszközeink. A kérdés az, hogy a mesterséges intelligencia egy bizonyos idő után nem lép-e a lázadó kamaszkorba és fordul megalkotói ellen? Nem szeretne egyszer csak szabadnak lenni? Együtt tudunk élni egy másféle értelmes létformával, amikor mi, emberek is rendkívül megosztottak és ellenségesek vagyunk egymással szemben?


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: ROBOTOK LÁZADÁSA -MEGALKOTTUK A LEGVESZÉLYESEBB
  2018-06-09 19:57:37, szombat
 
  ROBOTOK LÁZADÁSA - MEGALKOTTUK A LEGVESZÉLYESEBB RIVÁLISUNKAT (2018. 06. 08.)


Link

Meghökkentően gyorsan értük el azt a technológiai szintet, aminek révén képessé váltunk arra, hogy megalkossuk saját vetélytársainkat, a robotokat, illetve a mesterséges intelligenciát. Most még mosolygunk azon a felvetésen, hogy a gépek akár már a közeljövőben a fejünkre nőhetnek, de egyre többen gondolják úgy, hogy ez bizony egy reális lehetőség. Azok a masinák, amik jelenleg könnyebbé teszik az életünket, hamarosan öntudatra ébredhetnek és arra, a számunkra cseppet sem kedvező következtetésre juthatnak, hogy az emberiség nem érdemel meg további lehetőségeket, esélyeket...


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A HALÁL-HEGY - A DJATLOV-HÁGÓ INCIDENS
  2018-06-02 22:36:54, szombat
 
  A HALÁL-HEGY - A DJATLOV-HÁGÓ INCIDENS (2018. 06. 01) Link

1959. január 23-án egy kilenc főből álló csoport indult útnak az Urál-hegység felé. Eltűntek. Az utánuk indított mentőexpedíció február 27-én talált rá a borzalmas állapotban levő holttestekre. A halál oka minden esetben ismeretlen. A mai napig nem tudja senki, hogy mi történhetett a szerencsétlenül járt fiatalokkal. Bizonyos jelek arra engednek következtetni, hogy valamiféle rejtélyes, pusztító erő okozhatta a végzetüket. A találgatások és elméletek során a lehetséges elkövetők között egyaránt szerepelnek a földönkívüliek, a Nagylábú, illetve titkos programokban közreműködő katonai különítmények. No és persze a szkeptikusok is megalkották a maguk, igen gyenge lábakon álló teóriáját... Azonban a minden kétséget kizáró bizonyítékok még mindig hiányoznak, hiszen a tragikus kirakósjátéknak csupán néhány darabja áll rendelkezésünkre.


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: A VÍRUS NEVE: HALÁL - PUSZTÍTÓ VILÁGJÁRVÁNYOK
  2018-05-26 23:05:36, szombat
 
  A VÍRUS NEVE: HALÁL - PUSZTÍTÓ VILÁGJÁRVÁNYOK (2018.05.25.)


Link

A járványok jönnek-mennek, időnként magukkal visznek néhány tízezer áldozatot, majd követ-kezik némi szünet és utána újra felbukkan egy kórokozó, természetesen a média által felkapva, nem csupán a ragályt, de a rettegést is elterjesztve az emberek között. Érdekes módon amíg nem állt rendelkezésünkre mindenféle biotechnológia, ezek a járványok igazán ritkán ütötték fel a fejüket. Az ötvenes-hatvanas években nem hallottunk néhány havi ciklusonként az emberisé-get aktuálisan fenyegető vírusokról, ez csak azóta van így, hogy képessé váltunk ezeket a bio-terminátorokat mesterségesen előállítani, módosítani. Lehet, hogy napjaink ragályai nem spon-tán módon alakulnak ki, hanem a gyanútlan embereken tesztelik azok hatékonyságát? Tényleg elképzelhetetlen, hogy mindegyik ilyesféle járvány-pánik egyfajta jól koordinált főpróba a nagy előadás előtt, amikor majd rászabadítanak az emberiségre egy azt megtizedelő kórokozót és ezzel végrehajtják az Elit egyik legfőbb tervét, a népességcsökkentést?A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: AZ EGÉSZSÉGIPAR CSAPDÁI-LEFIZETETT ORVOSTUDOMÁNY
  2018-05-19 18:16:21, szombat
 
  AZ EGÉSZSÉGIPAR CSAPDÁI - LEFIZETETT ORVOSTUDOMÁNY (2018. 05. 18.)


Link

Manapság egyre nagyobb vita kerekedik az oltásokról, illetve az oltásellenesség vélt vagy valós következményeiről. Orvosok, szakemberek és laikusok egyaránt pro és kontra sorolják a saját meggyőződésüket alátámasztó tényeket, adatokat, így az információk tengerében elveszni látszik az igazság. Majdnem hasonló a helyzet a merőben újtípusú gyógyítási metódusokkal, amikre az orvostudomány nem szentel kellő, elegendő figyelmet, pedig néhány módszer egészen nagyszerű, már-már forradalmi eredményeket hozhatna és több millió ember életét menthetné meg. No igen, de akkor mi lesz a profittal?

A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen: BETEG EMBERISÉG - AZ EGÉSZSÉGIPAR CSAPDÁI
  2018-05-12 23:39:51, szombat
 
  BETEG EMBERISÉG - AZ EGÉSZSÉGIPAR CSAPDÁI (2018. 05. 11.) Link

Az orvosoknak és gyógyszergyáraknak jól felfogott érdekük az, hogy mindig legyenek betegek. Amennyiben valaki előállna egy csodaszerrel, ami minden egészségügyi problémát örökre megoldana, azt az embert azonnal meggyilkolnák, találmányát pedig eltüntetnék. Ez egy több száz milliárdos üzlet, amelyben nem ismernek tréfát és nincs pardon. Betegekre szükség van, hiszen bármelyik gazdaság megérezné ha sokkal egészségesebbek lennénk, hiszen több pénz van abban, ha pirulákra költünk, orvoshoz mászkálunk, kezeléseket veszünk igénybe, mint abból, hogy egyszerűen csak dolgozunk és fizetjük az adót. Ahhoz, hogy mindig jó sok beteg legyen, tenni is kell! Például mérgező ételekkel etetni a társadalmat. Olyan környezetet teremteni (a nagyvárosi lét által), ami számos kór melegágya. El kell terjeszteni az úgynevezett civilizációs betegségeket, amiket aztán a gyógyszermaffia drogjaival, fájdalom- és szorongáscsillapítóval tünetileg kezel - de a világért sem gyógyít! A fehérköpenyes gyógyítók összeesküdtek a fehérgalléros profithajhászokkal, aminek eredményeként az egész emberiség az egészségipar csapdájába került.


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen:ILLUMINÁTUS-ÖSSZEESKÜVÉS 2. - VILÁGKORMÁNY
  2018-05-06 08:24:24, vasárnap
 
  ILLUMINÁTUS ÖSSZEESKÜVÉS 2. - VILÁGKORMÁNY ÉS VILÁGDIKTATÚRA (2018.05.04.)


Link

"A Föld néhány ezer ember markában van. Ez kétségtelen tény. Létezikegy szupergazdag Elit, amely az idők során mindenféle gazdasági-üzleti fondorlattal megszerezték a világ nagyvállalatait, bankjait, kilóra megvették a kormányokat és ezzel olyan hatalomra tettek szert, ami példátlan az emberiség történelmében. Ez pedig óhatatlanul ahhoz vezet, hogy a saját elképzeléseik, vízióik szerint alakítják át az egész civilizációt, a túlnyomó többség akaratára fittyet hányva. Jobb helyeken ezt diktatúrának szokás nevezni. Ami felé tartunk, az a világdiktatúra. Az illuminátusok Új Világrend tervezete valójában a globális és totális elnyomás tökéletes receptje."


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen:ILLUMINÁTUS-ÖSSZEESKÜVÉS 1. - A TÖKÉLETESSÉG
  2018-04-29 21:28:51, vasárnap
 
  ILLUMINÁTUS-ÖSSZEESKÜVÉS 1. - A TÖKÉLETESSÉG TESTVÉRISÉGE


Link


"A világ és az emberiség sorsát már nagyon régen jó előre eldöntötték. Menetrendet, egyfajta civilizációs útitervet dolgoztak ki, amihez a mai napig tartják magukat a mindig háttérből irányító árnyékfigurák. Az illuminátusok mindig is a társadalom megreformálásban gondolkodtak és azon voltak, hogy megvalósítsák a lehető legtökéletesebb rendszert - amiben persze a megmaradó keveseknek jut minden. A többiek feleslegesek, így mehetnek a kukába... Minden, ami az elmúlt másfél-két évszázadban történt (beleértve a világháborúkat is!), az általuk magasztosnak hitt céljaikat szolgálta, jelenkorunk eseményei szintén az ő világrendjük felé vezetik az emberiséget..."A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hihetetlen:CIVILIZÁCIÓK ÖSSZECSAPÁSA - A 21. SZÁZAD
  2018-04-21 23:02:19, szombat
 
  CIVILIZÁCIÓK ÖSSZECSAPÁSA - A 21. SZÁZAD KERESZTESHÁBORÚJA (2018.04.20.)


Link

Egy rettenetes folyamat zajlik le a szemünk előtt és Európa népei jórészt tétlenül nézik végig saját felszámolásukat. (Néhány ezer felvonulót leszámítva.) A népességcsere, az őshonosnak számító, tehát több ezer éve itt élő európaiak ellen folyó rasszista, fajgyűlölő politika egyre több áldozatot követel. Milliók áramlottak be a kontinensre alig néhány év alatt és további tízmilliók tervezik, hogy elindulnak. Ezek közül senki nem azért jön, hogy integrálódjon, hasznára legyen a társadalomnak és hozzátegye a magáét a keresztény-zsidó kultúrához, civilizációhoz. Azért jönnek, hogy egyre többen legyenek. Ez a lopakodó hódítás, amire hitszónokok bíztatják elvakult híveiket a mecsetekben és ami egy bevált gyarmatosítási forma az arab világban. Azok a politikusok, akik a mi képviseletünkre esküdtek fel, elárultak minket és teljes odaadással szolgálják ki az idegen érdekeket, árusítják ki földünket, országainkat olyan embereknek, akik a nyugati civilizáció esküdt ellenségei. Európa, főleg annak nyugati része végveszélyben van.


A Hihetetlen Magazin korábbi adásai az alábbi linken tekinthetők meg :


Link
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
Hietetlen: BÜNTIBE KERÜLTÜNK A FACEBOOKON...
  2018-04-20 22:24:48, péntek
 
  BÜNTIBE KERÜLTÜNK A FACEBOOKON... Link


"Szűcs Róbert, a HIHETETLEN MAGAZIN főszerkesztője ebben a videó üzenetben tájékoztat a kialakult helyzetről, ami egyébként a következő:

2018. 04. 15-én egy hetes közzétételi tiltás kaptunk, a Facebook adminjai részéről nem megfogalmazott konkrét okból. Azt gyanítjuk, hogy a legutóbbi, migránsokról szóló műsorunk verhette ki a biztosítékot a haladó szellemű, liberális értékrendet valló demokratáknál... Legközelebb tehát 2018. 04. 22-én, 10:00-tól tudunk a Facebook oldalainkon bármit publikálni."
 
 
0 komment , kategória:  Hihetetlen  
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 150 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 762 db bejegyzés
Összes: 23703 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 362
  • e Hét: 21613
  • e Hónap: 114417
  • e Év: 1237853
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.