Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 57 
Megérkezett a Megváltó - Jakab István
  2018-09-15 17:34:14, szombat
 
  Videó: Megérkezett a Megváltó - Jakab István


Link

Megérkezett a megváltó

Ma már sokféle szempontból lehet látni, hogy milyen módon manipulálják az emberiséget, ennek az egyik formája a táplálékunkon keresztül működik. A másik a mentális programozás, ami már a bölcsödében, óvodában és iskolákban elkezdődik és folytatódik a mainstream médiákon és hollywoodi filmeken át, amelyekkel tökéletesen kialakítják azt a gondolkodásmódot, azt az embertípust, ami a rendszert szolgálja. Ezt már nagyjából átlátjuk, érezzük, és aki ki akar lépni ebből, annak meg van a lehetősége arra, hogy ne egyen olyan táplálékot, amivel mentálisan befolyásolják, ha lehet, ne oltassa magát, inkább olvasson, és ne az internet vagy a tv előtt üljön.

De hogy is működött ez a középkorban?

Az biztos, hogy ugyanúgy szükséges volt az, hogy az embereket mentálisan programozva akár arra is rávegyék, hogy megöljék a saját szomszédjukat gyereküket, ha Istenük úgy kivánja.

Különféle egyházak működtek ebből a célból. Hetente minimum egy alkalommal beült a nyáj a padsorokba, és speciális mantrákkal és illatokkal alfa, théta állapotba hozták a hívőket, és megmondták nekik, hogy milyen életet éljenek, mit fogyasszanak, kit támogassanak, ki az ellenség, ki a barát, mi a bűn, mennyiért vehet bűnmegváltó cédulákat, hogy kell pontosan félni az Istent. Mindenről beszéltek, csak arról nem, hogyan működik az isteni szeretet.

Valahogy a szeretet nem a mátrix legfontosabb motiváló része. Most nem a szirupos szappanoperákról beszélünk, hanem arról az igazi, feltétel nélküli szeretetről, ami a valódi isteni kinyilatkoztatásokban van jelen.

A mátrixra mindig is óriási szükség volt, onnantól fogva, hogy a rabszolgákat nem bezárva, vasra verve tartották. Már mentális bilincseket kellett rájuk tenni, erre tökéletesen megfelelt a vallás. Így éltünk több száz éven keresztül, mindaddig, amíg a villanypásztor, a manipulált élelmiszerek nem tudták az isteni csodát, az embert egy homályos tekintetű zombivá süllyeszteni.

Na kérem, mindent tudunk, mindent látunk. Akkor mi a megoldás?

Aki azt hiszi, hogy erre majd törvényeket hoznak, és ez a “probléma" világszerte megoldódik, és majd mostantól megretten a háttérhatalom és elszalad, hogy majd a bankok visszaadják az ellopott pénzt, az nagyon téved.

Ezt a rendszert nem lehet kívülről megváltoztatni. Nem várhatod el a korrupt politikusoktól, hogy olyan törvényeket hozzanak, hogy a te érdekeid védjék. Hazugság az alkotmány, hazugság az egyházak, az oltások, az ételeink, és minden, amibe görcsösen kapaszkodunk és hiszünk.

A megoldás mi vagyunk, te, én, ő, aki egyszerűen nem veszi és eszi tovább a mátrix zombisító cseppjeit, nem eszik glutamátos táplálékot, nem issza a barna üdítőt, nem szedi a gyógyszereket, nem oltatja magát, tudatosan él, minden pillanatban éber a gondolataival, kordában tartja az ítéletrendszereit, megtalálja a kapcsolatot a felsőbb énjével, és elhiszi, hogy Isten nem csinált selejtet. Ebből adódóan ő sem selejt, és teljes odaadásban, megadásban engedi meg a felsőbb énjének, hogy átvegye az irányítást. Egy villanásra megváltozik az élete. Már nem nézi az agymanipuláló média "remekeit", a pénz istensége helyett egy teljesen más mentalitást vesz fel.

Abban a pillanatban, hogy ez megtörténik, a rendszer belülről változik meg, ezt nevezzük úgy, hogy a mátrix harisnyáján felszaladnak a szemek. Egyre többen ébrednek, és aki nem ébred, az kipusztul. Akik még mindig a gyógyszerektől és a kemoterápiától várják a gyógyulást, azok számára semmilyen jó hírem sincs. Bármilyen módszerrel gyógyíttathatod magad, ha nem jössz rá, hogy mit hoztál létre mentálisan önmagadban a félelmeid és a gondolataid, táplálékaid által, akkor semmiféle gyógykezelés nem tud rajtad segíteni.

Ettől fogvai Te vagy a megoldás. Felfogod, hogy minden, ami a testedben kialakult betegségszinten, annak te magad vagy az okozója. A mentális programozásunk révén minden programunk, amely nem a harmóniában és a békében tart, kémiai anyagokat hoz létre a testünkben. A Mengyelejev táblázat teljes spektrumát képesek vagyunk létrehozni, nem véletlenül működik a homeopátia is ebben az irányban, és minden más, ami arra épül, hogy az emberi szervezetet kémiai anyagokkal módosítják, manipulálják.

De ki is a fő manipulátor?

Én vagyok a saját testemben. Én hozom létre azokat a mérgeket, amelyek utána megbetegítik bármelyik szervemet, májamat, epémet. Amikor rájövök arra, hogy ezeket a mérgeket én hoztam létre, akkor arra a módszerre is rájövök, hogy tudom ezt közömbösíteni. Ráébredek az isteni erőre, ami bennem van, és képes vagyok létrehozni a változást.

Ezért mondom, hogy a változást csak belülről lehetséges, és nemcsak társadalmi, hanem egyéni szinten is.

Először pedig az egyénnek kell megváltoznia.

Nem várhatjuk el sem a politikai pártoktól, sem a felszentelt prófétáktól, mesterektől, táltosoktól, hogy majd ők elhozzák neked a megváltást, mert te vagy a magad megváltója.

Így legyen és így is van.

Jakab István


Milyen állapotban van a mai ember? Nézz körül, hogy mit meg nem tesznek az emberekkel és az embertársak egymással! Mérgezett élelmiszerek, megbetegítő gyógyszerek, mentálisan mérgező, félelemkeltő média, kiszámítható, beütemezett, időzített megbetegedéseket okozó oltások, kilakoltatások. Látszólagos kényelem, mozgáshiány, népbutítás, hazugság, altatás.

Lehet mutogatni ezek miatt bárkire, de ki az, aki végső soron mindezek főszereplője? Ki a fogyasztó? Ki az, aki veszi, ki az, aki megeszi, aki beveszi? Ki az, aki nézi, aki hallgatja, aki elhiszi? Ki a felelős a figyelmeztetések nem tudomásul vételéért és az annak ellenére történő cselekedetért?

Ki fogja megváltani, megmenteni a teljesen elgyengült, egyre életképtelenné váló, bajba jutott, megbetegedett tömegeket?

Az emberek túlnyomó többsége még most sem tud arról, hogy mi történik velük. Nincs rá hallásuk és nincs rá látásuk. Egyre toxikusabb életvitelük pedig tovább mérgezi a környezetüket.

A Megváltóra hamarosan tényleg nagy szükség lesz. Minek, vagy kinek az eljövetelét várják az emberek? Milyen módon érkezett meg hozzánk a Megváltó?
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
David Icke Magyarországon! - David Icke és Jakab István
  2018-09-15 00:17:06, szombat
 
  David Icke Magyarországon! - David Icke és Jakab István beszélgetése


Link

David Icke 2018. október 19-én Magyarországra látogat.
Európai turnéjának magyarországi helyszíne: ELTE Lágymányosi Campus 1117 Budapest, Pázmány Péter Sétány 1/A

További információk a programról, valamint jegyek kaphatók a
http://www.davidicke.com oldalon. Link


Kik állnak a modern kori rabszolgatartás mögött? Kik irányítják a világot, döntenek emberek milliárdjai sorsa felett? David Icke leleplezi azokat, akik az embereket egy láthatatlan frekvenciabörtönben tartják. Fontosnak tartja, hogy a világon egyre több ember szemét felnyissa és információival tudati szint emelkedéssel hozzásegítse őket a mátrix fogságából való kiszabaduláshoz.

Összeesküvés elméletei ráébresztik az embereket arra, hogy a rendszert ők maguk tartják fent, addig, amíg működtetik azt. Minél nagyobb a tudatlanság, annál mélyebbre süllyesztik az emberiséget.

Az irányítók vajon mennyire tudatosak? Hol van az ő tudatszintjük Az irányító hatalmak empátia és az együttérzésük teljes hiánya a legfőbb fegyverük, vagy a legnagyobb gyengeségük?

David Icke és Jakab István beszélgetése.
Tolmácsolt: Szűcs Zsolt (EzVanZsac)
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
A nyelvek háborúja - a magyar nyelv holokausztja
  2018-08-18 17:15:47, szombat
 
  Videó: A nyelvek háborúja - a magyar nyelv holokausztja - Szemerey István, Jakab István


Link


Az anyanyelvünk egy szoftver, ami a születésünk után beprogramozza az agyunkat, az élő hardvert. Ennek ismeretében érdekes lehet, hogy vajon mit rejt a magyar nyelv? A sorsunk valóban eleve elrendeltetett aszerint, hogy mi van a nyelvünkbe kódolva? A nyelvből kiindulva megérthetjük a magyar nép küldetését. A magyar az utolsó olyan mellérendelő nyelv Európában, amely az egységet hirdeti, amely másokat megtisztel, és így komoly szerepe van az emberiséget formáló fejlődésben. Nyelvünk képes lehet visszavezetni az embereket az egységbe. Ennek tudatában felelősséggel tartozunk nyelvünk életben tartásáért, élni a benne rejlő erővel és lehetőségekkel, és nem megvárni, hogy már csak az ,,egyszer volt, hol nem volt" kihalt nyelvek között tartsák számon. Szemerey István és Jakab István beszélgetése.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Dr. Oláh Zoltán: Fatális tévedésünk
  2018-08-18 17:09:11, szombat
 
 Ne is csodálkozzunk az idegen beszéden. Mi hagytuk, hagyjuk épített környezetünket elszlovákosítani, mert nem szerves része jelenleg az életünknek a kastélyok világa. Ez hasonló a muszlimizálódáshoz. A tömegember betölti a felélhető források volt gyarmatosítóik jóléti társadalmak életterét. Most örülhetünk, hogy soha sem nyugatosodtunk és az nem, hogy megsegít folyamatosan fosztogat bennünket a jogállamiság keretein belül működtetett, nemzethatárokon átnyúló bankjaival és multinacionális gyáraival és bolthálózataival. A polip ellen nem úgy tudunk védekezni, hogy nemzeti ellenpolipot tenyésztünk vagy zöldbárósítjuk a KORONA földjét.

Hanem a minap rájöttem egy fatális tévedésünkre, amely alapján a nemzetstratégia sürgős módosításra szorul.

Ugyanis nem mi őrizzük meg anyanyelvünket, hanem az keres működéséhez életteret - és találja meg bennünk tótokban, oláhokban, székelyekben csángókban, akik a valószínűségszámítás ellenére még mindig beszéljük a Kárpát-medencében, miközben az elmúlt ezer évben folyamatosan teret vesztett az utóbb hun-avar-magyar visszahúzódik a sztyeppékről, turáni alföldről Tarim medencéből valójában a mérsékelt övi kelet-nyugati folyosóból Ibériától Szibériáig mára elvesztve ez irányú kiterjedését. Mert egy nyelv ott marad fenn legtovább ahol HANGFOGLALÁSsal létrejött. Márpedig anyanyelvünk mintegy 64 millió éves. A Rudaházyak korában 13-12 millió évvel ezelőtt ez volt az egyetlen beszélt nyelv 1-3 betűs szavakból állt, amelyeket ma is használunk, annyira beváltak és nem lehetett belepiszkálni a jelentésbe/szótárakba az elmúlt 10 millió évben csak hozzátenni (lásd Czuczor-Fogarassy 1860).

Videó: Rudabányától napjainkig Link

Ha a korábbi építményeinket idegenek tartják fönn akkor annak nemzetépítő hasznát is maguk próbálják megszerezni. Így készül a szlovák, a horváth, román, stb. történelem, mert azt mindig a magukat győztesnek kikiáltottak írják. Bár önámítás, ezek azt hiszik, hogy győztek, pedig a V4-ben épp minden a fejéről a talpára kell hogy most álljon. Közép-Európa vagy magyar lesz, vagy nem lesz. De mivel az anyanyelvünk millió évekkel ezelőtt élt hordozókkal önálló életre kelt és beszélőjének folyamatosan túlélési előnyt biztosít azáltal, hogy a 64 millió évvel ezelőtt megszületett emberi agy működésének alapja. Mint genetikus/bioinformatikus van egy jó hírem és egy rossz: i) mi nem a majmoktól származtunk ii) de a mi vérvonalunkból hasadtak ki a gorillák 7 a csimpánzok 5 millió évvel ezelőtt. Vagyis nem mindenki üti meg az emberi minőséget, aki fenotípusában annak látszik. Minket anyanyelvünk tesz és tart meg magyarnak - ez a jó hír.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Élő probiotikum készítés otthon - Hatvani Galina, Jakab Istv
  2018-06-30 00:03:38, szombat
 
  Élő probiotikum készítés otthon - Hatvani Galina, Jakab István


Link

Akinek élelmiszer allergiája van, vagy a bélflórája regenerációra szorul, az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen ételekkel terheli az emésztőrendszerét. Mi mindenben tud segíteni a szervezetünknek az előemésztett táplálék fogyasztása?

Mit okoz a fermentációs folyamat, miben lesz más, hogyan válhat szupertáplálékká egy ilyen eljáráson áteső zöldség, növény, vagy akár húsféle? Hogyan hat ez a tartósítási folyamat a fermentált étel lévő vitaminokra, az enzimekre és a baktériumokra?

Mi az az élő probiotikum és mit okozhat, ha ebben hiányos a szervezetünk?

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése. 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Hatvani Galina természetgyógyász előadásaiból
  2018-06-26 21:49:38, kedd
 
  A beleink titkos élete - Hatvani Galina, Jakab István Link

Az emberek akkor lesznek betegek, amikor tele vannak szeméttel, ha a testük, a gondolataik szennyezettségi szintje meghaladja az egészséges mértéket. A testünkben lévő szemetet az emésztőrendszerünk nem tudja maradéktalanul feldolgozni, a lebontatlan anyagokból toxikus massza keletkezik. Nem is sejtjük, hogy mi minden van a testünkben és hogy ezek mi mindent okoznak. Nem célszerű megvárni, hogy betegek legyünk, aztán szaladgálunk az orvosokhoz, a gurukhoz, hogy gyógyítsanak meg valahogyan bennünket.

Rengeteg mindent tehetünk magunkért és hálásak lehetünk nagyon azért, hogy olyan korban élünk, amikor már nem csak a problémák köre szaporodik, hanem egyre többet és pontosabb információkat tudhatunk meg az emberi test működéséről, az arról való helyes gondoskodásról, az egészségtudatos életmódról.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.


A gyomor és az epehólyag problematikája - Hatvani Galina, Jakab István Link

Napjainkban egyre több betegség hátterében az emésztő rendszer problémái találhatók. Az egyre növekvő és tartósan fennálló stressz negatívan befolyásolja az emésztési folyamatot - gyomorsav csökkenése, epe problémák, hasnyálmirigy enzimatikus gyengesége, stb., - elégtelen emésztéshez vezet, rothadás, erjedés keletkezik a belekben, ami bél gyulladáshoz, bél megnövekedett áteresztő képességhez vezet. Egyre több emésztetlen fehérje kerül a vérkeringésbe, ez különböző étel-érzékenységeket okoz, ami többek között hozzájárul az autoimmun folyamatok kialakulásához.
A pajzsmirigynek különös fontossága van az emésztőrendszer működésében, bemutatjuk ezt most egy olyan aspektusból, ahogyan eddig még soha nem tettük! A legfontosabb kérdés pedig az, hogy mit tehetünk magunkért?

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.

Hatvani Galina e-mail cím: eterv@hatvanigalina.hu

Szivárgó bél szindróma -- Hatvani Galina előadás a 24. Kombucha napon Link

Megemészthetetlen az életünk? Népbetegségünké vált a szivárgó bél szindróma, mely ötven évvel ezelőtt még szinte ismeretlen volt. Mik azok a tényezők, amik kiszolgáltatottá teszik az egészséget az által, hogy emészthetetlen tápanyagok, gombák, baktériumok, kórokozók kerülnek közvetlen a véráramba és ezidáig ismeretlen betegségeket hoznak létre.


Tabudöntögetés táplálkozásunkról - Hatvani Galina, Jakab István Link

A Teremtés Tudatos Táplálkozás egy olyan új fogalom, amit jó lesz, ha minél előbb megismerünk. Ennek az alapelve az, hogy a Teremtő teremtménye, az emberi test tökéletes és csak mi próbáljuk meg gépnek tekinteni és mindenféle kémiai szerekkel és mesterséges anyagokkal javítgatni.

Tisztában kell lennünk a szervezet működésével ahhoz, hogy megértsük, mi a kiváltó oka annak a rengeteg civilizációs betegségnek, amelytől szinte minden második ember szenved manapság. A glutén érzékenység kialakulásának oka nem feltétlenül a glutén. Hanem?

A válaszért érdemes megnézni ezt a filmet Hatvani Galinával, aki az orosz természetgyógyászok tudásának elmúlt ötven évét átölelő tapasztalatait és megállapításait gyűjtötte össze és tárja most elénk.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése


Hogyan táplálkoztak őseink? - Hatvani Galina; Jakab István Link

Sosem hoztak távoli földekről ínycsiklandó, színes ételkölteményeket, nem ismerték a fóliasátrat, a permetszereket, viszont közel éltek a természethez és az a fogalom, hogy teremtéstudat, életük mindennapi része volt anélkül, hogy használták volna ezeket a szavakat. Az idejét sem tudjuk, hogy mikor fedezte fel az ember, hogy a szőlő kipréselt leve forrásnak indul és bor lesz belőle. A kumisz, a kefír, a kvasz, a serital, a savanyú káposzta még sok embernek ismerős fogalom. Azt már csak kevesen tudják, hogy szinte minden növényünk erjeszthető, kovászolható. Miért is jó ez nekünk? Az előemésztett élő táplálék támogatja, és nem terheli a szervezetünket. Az élő az élővel kooperál tökéletes szimbiózisban.


Teremtés-Tudatos Táplálkozás - Hatvani Galina, Jakab István Link

A Teremtő sosem csinál selejtet, mert ha az ember selejtes lenne, már rég eltűnt volna az evolúció zűrzavarában. Az emberi test működésének vannak áthághatatlan alapszabályai, amit ha tudatlanul megsértünk, tökéletlen, életképtelen, beteges egyedeket hozunk létre. Az egyik ilyen legfontosabb szabály a gyomor savas védőárkának fenntartása. Ha nincs megfelelő mennyiségű gyormorsavunk, akkor képtelenek vagyunk számos károkozó, fertőző, életellenes anyag feltartóztatására, ami a táplálékkal együt jut az emésztőrendszerünkbe. Minden, ami megakadályozza, hogy ne legyen megfelelő mennyiségű és minőségű gyomorsav emésztésünkkor, betegségek leírhatatlan sorának forrását hozza létre. Át kell értelmeznünk például azokat a kémiai lúgosítókat, amelyek megemelik a gyomorsav ph-ját lúgos irányba, át kell értékelnünk a refluxot is, hiszen a gyormor záróizmai akkor nem zárnak rendesen, ha nincs megfelelő gyomorsav. Gyomorsav nélkül képtelenek működni a savas közegre szocializált enzimek, amelyek tevékenysége nélkül úgyszintén nincs emésztés. Számos ilyen alaprendszer működik az emberi szervezetben. Az ember látszólag jót akar gyógyszereivel, módszereivel, csak éppen azt nem veszi figyelembe, hogy a Teremtő nem csinál selejtet.


Tanulj Egészségtervet! - Hatvani Galina, Jakab István Link

Mindenki tud magán segíteni, hiszen a tudattal mindent meg lehet gyógyítani. Meg lehet tanulni megismerni és értelmezni a saját testünk tüneteit. Meg lehet tanulni, hogy a hagyományos tüneti kezelés helyett hogyan tudjuk megtalálni a probléma valódi okát, és így elérni azt, hogy szervezetünk önmagát gyógyítsa meg. Testünk jelzéseit nem csak akkor fontos hatékonyan megismerni és értelmezni, ha már betegek vagyunk, hanem akkor is, amikor egészségesek vagyunk és azok is szeretnénk maradni.

Sok végzős természetgyógyász nem tudja, hogy merre induljon el, hogy hogyan kezdjen neki csodálatos hivatásának. Milyen támogatást tud nekik adni ebben Hatvani Galina?


Egészségterv - Az egészség megőrzésének új útjain - Hatvani Galina, Jakab István Link

Mennyi, de mennyi betegségnek nem találják a valódi okát! Mennyi betegséget kezelnek tünetileg úgy, hogy valódi gyógyulás nem valósul meg! Itt élünk egy tökéletes, harmonikus ökorendszerben, de magunkban mégsem vagyunk képesek harmóniát teremteni.
Mikor vagyunk egészségesek? Akkor, amikor a sejtjeink jól érzik magukat. Minden terápiát tehát a sejtek szintjén kell kezdeni, amire Hatvani Galina Egészségtervének 4 lépése is hivatott. Ez körülbelül egy másfél-két hónapos folyamat és a további kezelések, terápiák, fogyókúrák csakis akkor lehetnek igazán hatékonyak, ha szervezetünket ezen a módon már az egészség útjára állítottuk.

Hatvani Galina és Jakab István beszélgetése.


Milyen veszélyei vannak a patogén flórának - baktériumoknak, vírusoknak, gombáknak, férgeknek? Link

Számos betegség hátterében legyengült immunrendszer és ennek következtében patogén flóra térnyerése áll. Csak néhány példát említenék:

1. Meddőség - torokban lévő krónikus góc (staphylococcus-streptococcus). Gyakran még gyerekkórban kiveszik a mandulát, a krónikus góc ott maradt a nyirokcsomókban, megszűnik az első védelmi vonal. A nyirokcsomókban lévő baktériumok nyirokrendszeren keresztül elérik a hypothalamust, ezzel az egész endokrin rendszer működését veszélyeztetik. Gyakran ez a működési zavar hormonális problémákhoz vezet.

2. Minden pajzsmirigy betegnél krónikus góc van a torkában!

3. Ízületi gyulladást, vesekárosodást leggyakrabban - szintén a torokban lévő krónikus góc okozza.

4. Reflux, gyomorfekély - Campylobacter pylori baktérium, nyombél fekély - campylobacter intestinalis okozza.

5. Súlyos vérszegénység hátterében gyakran féreg fertőzés áll - Ancylostoma (csak vérrel táplálkozik!), Ascaris lárvai (2 hétig csak vérrel táplálkozik)

6. Magas máj funkció, magas billirubin szint - máj métely

7. Kóros soványság, felszívódási zavar - Gardia lamblia (egysejtű parazita), a gyerekeknél nagyon gyakori.

8. Bőr tünetek hátterében gyakran Ascaris féreg van

9. Autoimmun betegségek - staphylococcus-streptococcus, cytomegalovirus, Epstein Barr virus, stb.

Az előadásból megtudhatja, hogy melyik paraziták milyen tüneteket okoznak, hogy milyen diagnosztikai, terápiás lehetőségek vannak ma Magyarországon (nem gyógyszeres kezelés). Megtudhatja, hogy milyen patogén flórára, milyen gyógynövények használhatók, hogyan lehet a gyógynövények terápiás hatását sokkal hatékonyabbá tenni, milyen eszközök vannak a paraziták távoltartására, miért fontos az élelmiszerek fertőtlenítése, hogyan kell táplálkozni, hogy távol tudjuk tartani a ,,bacikat" és még sok más izgalmas információt kaphat ebben a témakörben.

Hatvani Galina előadása az I. VNTV Fesztiválon.


Téves ítélet a refluxról - Hatvani Galina Jakab István vendége Link

Sok embertársunk gondolja, hogy gyomorsav túltengésben szenved, és erre az orvosaik - jó szándékkal - savlekötőt írnak fel. Mi van, ha tévedtek, és pontosan a kevés gyomorsav és a stressz miatt a gyomor záróizmai elernyednek, és emiatt érzékeljük a kellemetlenséget. Számos betegség kiváltója, ha a savas és lúgos emésztő közegek mégis összekeverednek. Ennek oka lehet gluténérzékenység, allergiák valamint emésztési rendellenességek és étel intoleranciák egész sora. A megfelelő gyomorsav mennyisége és minősége, valamint a stresszmentesebb életmód elérésével a reflux valóban megszüntethető, még ha nem is a reflux volt az igazi probléma.


VNTV - A gluténérzékenység gyógyítható -- Hatvani Galina, Jakab István Link

A gluténérzékenység nem összekeverhető a lisztérzékenységgel, éppen ezért egy speciális módszerrel kezelhető. A kiváltó okot kell megtalálni, és ez nem más, mint az emésztőrendszer túlterhelése, amely sok esetben a szivárgó bélrendszer szindrómájához vezet.


A glutén érzékenység legyőzhető tulajdonság -- Hatvani Galina, Jakab István Link

Hatvani Galina természetgyógyász teljesen új megközelítésben, összefüggő rendszerben vizsgálja az emberi testet. Tanítója az orosz Bolotov --aki egyébként fizikus -- akinek a rendszerlátása, analizáló képessége nagy összefüggések felismeréséhez vezette Galinát. Ma már érti/tudja, hogy mi az oka annak, hogy egyre többen küzdenek glutén érzékenységgel.


Tradíciók találkoznak - Hatvani Galina, Jakab István Link

Hatvani Galina ötvözi az orosz természetgyógyászat tudását a hazánkban tanultakkal. Gondolkodásmódja nyitott az új befogadására és ez a kettősség teszi őt egyedivé.


Alternatív Természetgyógyász Magazin 2012.11.20. II. rész. hatoscsatorna Link


Étel-Intolerancia LinkLink


Hatvani Galina elérhetősége Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Tanult zsidóskodás - Dr. Drábik János, Jakab István
  2018-04-15 14:58:17, vasárnap
 
  Tanult zsidóskodás - Dr. Drábik János, Jakab István


LinkAz emberek a sérelmeiket folyamatosan rávetítik a zsidókra. A zsidóknak rengeteg monopol jogosultsága van. Istenük a pénz. Az államok feletti pénzuralmi hatalom nem akarja elfogadni a nemzetállamok létezését. Milyen mozgásterünk van és mit tehetünk? De vajon miért van a zsidók között is konfliktus?

A zsidó habitus tanulható, vagy csak az lehet zsidó, aki a vallást követi, esetleg úgy is dönthet, valaki, hogy ha úgy tetszik, felveszi azt? Honnan lehet tudni, hogy ki az igazi és ki a tanult zsidó?
A pénzt isteníteni istentelen dolog, hiszen a legfontosabb, a legértékesebb dolgokat nem lehet pénzben kifejezni.

Dr. Drábik János és Jakab István beszélgetése.


A beszélgetés első része itt nézhető meg: Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
A zsidóság szent háborúja a zsidóság ellen
  2018-03-24 21:02:34, szombat
 
  A zsidóság szent háborúja a zsidóság ellen - Dr. Drábik János, Jakab István


Link


Felgyorsultak az események nemcsak Magyarországon, hanem az egész világban. Nagyon markánsan látszik a vonal, ahol is a nemzetközi zsidóság, a háttérhatalom szervilis kiszolgálói próbálják érdekeiket ráerőltetni a nemzetállamokra. Az állami struktúrákban ugyanúgy a zsidóság játszik kardinális vezetői szerepet, így máris kialakult egy szinte megoldhatatlan konfrontáció a zsidóságon belül. Meddig tartható még fent ez a magántulajdonban lévő pénzrendszer anélkül, hogy az egész kártyavárként omlana össze?

A tét valóban nem kicsi, úgy tűnik a teljes világuralomért már a zsidók is egymás ellen fordulnak. Zsidóké lesz a világ az idők végezetéig, mert ha nem lehet az övék, akkor inkább pusztuljon az egész?

Dr. Drábik János és Jakab István beszélgetése.
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Bioterrorizmus, mint tudatos népirtás? Tetszik?
  2018-03-10 22:47:30, szombat
 
  Bioterrorizmus, mint tudatos népirtás?
Dr. Weixl-Várhegyi László és Jakab István beszélgetése.Link

Mire kell higiéniailag odafigyelnünk, amikor idegen népek, fajok, vallások sokasága érkezik országunkba? Tisztában vagyunk-e azzal, hogy miféle fertőzésveszélyeknek vagyunk kitéve, hogy miket hordoznak magukban és terjesztenek ezek a népek? Mit tehetünk alapvető védekezés gyanánt a mindennapjainkban?

A halálos láthatatlan veszélyek hatalmas rizikófaktort jelentenek, amit tudatosan csökkenteni, minimalizálni kell. A nők és a gyerekek eddig sem voltak az egekig magasztalva és most a családon belüli erőszak további veszéllyel egészülhet ki az idegen kultúrák beengedése által.

A féktelen keveredés mindenki számára nagy kockázatot jelent és az emiatt várható népesség-gyérülést állati, génsérült, erőszakos szaporulattal pótolni nem feltétlenül a legjobb megoldás.

Hogyan védhetők meg országunk értékei, biztonsága és egészsége?

Olvassa el Dr. Weixl-Várhegyi László "A migráció és a Soros terv elleni bizonyítékok" című írását is! Link
 
 
0 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
Dr. Weixl-Várhegyi László - Arcunkba kiáltó igazságok -
  2017-08-21 23:15:01, hétfő
 
  Dr. Weixl-Várhegyi László - Arcunkba kiáltó igazságok - II. VNTV Fesztivál


Link

Mi lett volna őseinkkel, mi lett volna állatainkkal, ha folyamatosan só nélkül élték volna az életüket, a jelenlegi ,,tudománynak" a legnagyobb csúsztatása, a só felhasználás, sófogyasztás kérdése, ugyanakkor nagyon sok betegségünk hátterében ez áll. Hány ilyen arcbakiáltó igazság van, amit egyszerűen nem vagyunk hajlandók tudomásul venni?

Aki valaha foglalkozott elektrotechnikával és tudja az elektromágnesesség fogalmát, annak tökéletesen kell értenie azt, hogy a telefonjaink, amik mikrohullámú mágneses energiát bocsátanak ki, közvetlenül a fejünkre milyen módon hatnak károsan. Mi van a sugárzó laptopokkal, iPhonokkal, a mikrohullámú sütő hogyan teszi tönkre az ételeket, az életet, és más számos kérdésről fog nekünk Dr. Weixl-Várhegyi László beszélni.

Dr. Weixl-Várhegyi László előadása a II. VNTV Fesztiválon. 
 
1 komment , kategória:  VNTV-Viva Natura Televízió  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 57 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2114
  • e Hét: 8595
  • e Hónap: 38559
  • e Év: 2066767
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.