Belépés
lambert.blog.xfree.hu
Bár úgy tűnik ma, mintha csak a hamisak, a gazok és gonoszok számára gyümölcsözne az élet; ne irigyeld őket! Összeomlik alattuk a csalásra épült világ. A jövend... Ballán Mária
2006.07.04
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Kásler Árpád : TÉNYEK
  2013-07-03 08:09:55, szerda
 
  Emberek! A mellébeszélések ideje lejárt. Lehet szégyenlősködni, lehet a fejeket a homokba dugni, de attól még a tények tények maradnak. Vannak ,,jámborok" akik azt mondják, fizess paraszt ha felvetted. Én ezekre valahogy nem tudok haragudni, inkább szánalmat érzek irántuk, hogy milyen mélységesen sötét tudatlanságban szenvednek.

Viszont azokat akik már látnak is, nemcsak néznek, ezekért a jámborokért is felelősség terheli. Téved az aki azt hiszi, hogy valakik majd segítségünkre sietnek és megmentenek anélkül, hogy tennénk is érte érdemben.

Hát tegyünk! Minden faluba, minden városba hozzon létre a Mozgalom egy sejtet az Alapszabály szerint. Ettől kevesebb már csak egy lájk lehet a facebookon, de azzal nem sokra megyünk, attól még földönfutóvá tesznek.

Orbán Viktor, kedden az EP bírálatokat visszautasította. A Tavares-jelentés a miniszterelnök szerint kettős mércét alkalmaz, mélyen igazságtalan Magyarországgal szemben, nem ismeri el, lebecsüli és leminősíti ,,azt a hatalmas munkát, amellyel a magyarok megújították hazájukat". Az ország gazdasági mutatóit ismertetve azt mondta, a magyarok joggal érzik azt, hogy elvégezték saját házi feladatukat.

Kinek a gazdasági mutatóiról beszél, felsoroljam? Kérem Önöket ne restelkedjenek szólni nekem, ha netán mégis az én kezem lógna a bilibe! Ami július 4-ét illeti, a jelenlegi információk alapján semmilyen megmozdulást nem tervezünk.

Kásler Árpád.


VIDEÓ : TÉNYEK


Link
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád : Tömören és töményen
  2013-06-28 08:42:45, péntek
 
  Egyik legnagyobb kihívást ebben a háborúban a kommunikáció jelenti. Hiszen egyazon üzenettel szólni kell azokhoz, akik már komoly háttérismerettel, háttér információkkal és tapasztalattal rendelkeznek és ugyanazon üzenettel szólni kell azokhoz is, akik a megvezetés emlőjén csüngnek még mindig, de élesen véleményt formálnak. Ezeknél az embereknél teljesen más értelmet nyer és más reakciót vált ki az azonos üzenet.

Több témát fogok érinteni, és meg kell ezt tennem még akkor is, ha mindez megkavarja az állóvizet és a felületes szemlélőnek ezzel látszólag kiások néhány csatabárdot. Akik látnak is nemcsak néznek, azok meg fogják érteni, hogy ezek a csatabárdok valójában sohasem voltak elásva, csak éppen most érkezett el az ideje, tovább nem halogatható az, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, de ehhez először ki kell önteni a koszosat belőle és magától értetődik, hogy felháborodik az, akinek a nadrágszárára löttyen a lé.

Hát csapjunk bele.

Megszületett a verdiktum a Magyarok Szövetségének vezetői ülésén, hogy Kásler Árpád nem vehet részt a MOGYON, az Apajpusztán megtartandó Magyarok Országos Gyűlésén, ami valójában már régen nem gyűlés, és már régen nem a nagy nemzetgyűlésről szól, pláne nem a Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállító nemzetgyűlésről. Vásár lett belőle, de meg kell hagyni szép és jó hangulatú vásáros mutatvány, ahol jól érzi magyarnak magát az ember. Én legalábbis mindig jól éreztem ott magam és elismeréssel adóztam a szervezők és önkéntesek hihetetlenül komoly szervezői és kivitelezői teljesítménye előtt.

Elmondtam a Budaházy interjúban is, hát elmondom itt is, hogy az április 21-ei nagy rendezvényünk előtt megkeresett Vukics Ferenc, a Magyarok Szövetségének egykori elnöke és alapítója. Nem én kerestem, Ő keresett, több közvetítőn keresztül üzentek, hogy nekem feltétlenül találkoznom kell Ferenccel. Én visszaüzentem, hogy nincs mondanivalóm számára, de állok rendelkezésére. Dunakeszin tartózkodtam amikor Vukics személyesen felkeresett, négyen voltunk jelen a találkozón. Több mint egy órán keresztül beszélt Vukics Ferenc. Az a személy aki létrehozta a Magyarok Szövetségét, aki képes volt több százezer embert, jó magyar embert mozgósítani és magyarságtudatról beszélni. Ez a valamivel több mint egy óra alatt, annyi rosszat, gyalázatot és negatívumot mondott a magyarokról és a magyar nemzetről, amennyit a legvéresebb szájú román nacionalistától sem hallottam soha. Azzal vetettem véget idézőjelben viccesen a beszélgetésnek, hogy ha ezt nekem tovább kell hallgatnom feldarabolom az ereimet, tehát vessünk véget ennek, távozásakor az ajtóból visszafordult, csak azért hogy elmondja ezt a nemzetet megmenteni nem lehet.

Mit ne mondjak, nem valami lelkesítő segítségnyújtás volt ez az április 21-ei nagy kihívás előtt, de azért becsülettel helytálltunk, az odaadó és önzetlen segítőknek köszönhetően.

Egy hónap sem telt el, kaptam egy meghívást a Magyarok Szövetségének jelenlegi vezetése részéről, hogy vegyek részt egy vezetői ülésen, ahol megtárgyalhatjuk a jövőbeni együttműködésünket, mivel felvetettem, hogy az összefogás reményében jó lenne, ha az augusztusra általam meghirdetett Nagy Nemzetgyűlést egyesítenénk a Magyarok Országos Gyűlésével, hiszen világ csúfsága lenne, ha Apajpusztán augusztus 17-én a MOGY kerülne megrendezésre és ugyancsak augusztus 17-én egy másik helyszínen, az ország másik felében a Nagy Nemzetgyűlést tartanánk meg.

A tanácskozás számomra egyértelművé tette, hogy a dolgok teljesen másról szólnak mint azt a kívülálló szemlélő látja. Annyi elhangzott, hogy talán este hét óra után jutna nekünk is hely meg idő a Nemzetgyűlés megtartására, mert napközben már a programok ki vannak dolgozva. Elsősorban a Vukics által minden évben megrendezett történelmi élőkép mutatvány. Én erre rákérdeztem, hogy most történelmi élőképet akarunk vagy a történelmet megélni és alakítani, hogyan lesz ebből Alkotmányozó Nemzetgyűlés? Bődi Szabolcs, Kunszentmiklós polgármestere, nemes egyszerűséggel erre azt mondta, hogy SEHOGY, hát hogy lenne?

Ezután abban maradtunk, hogy értesítve leszek a további döntésükről, mondanom sem kell, hogy értesítést nem kaptam és többszöri telefonhívásomra Bődi Szabolcs nem válaszolt és nem hívott vissza.

Azóta tudom, hogy a legutolsó ülésen Bődi Szabolcs kijelentette, hogy Kásler Árpád nem vehet részt a Magyarok Országos Gyűlésén. A jelenlévők megkérdezték, hogy miért - mire azt válaszolta, - hogy egy cikkemben gyilkosoknak neveztem a kormányt, amiért érdemben nem tesznek semmit a devizahitelesekért. Erre megkérdezték tőle, hogy rendben van és ezzel Kásler hazudott vagy nem hazudott, mert ha hazudott akkor tényleg ne vegyen részt rajta. Erre Lesi Árpád alpolgármester elhagyta a tanácskozást Szabolcs pedig nem válaszolt rá.

Én nem haragszom rájuk és elfogadom döntésüket, eszem ágában nincs oda menni ahol nem szívesen látott vendég vagyok, bár azt talán meg kellene kérdezni a MOGY-ra látogatóktól is, hogy ők egyetértenek-e az eltiltásommal vagy sem? Én megtenném a MSZ vezetőségének helyében és ha ők nem teszik meg, akkor tegye meg az MSZ még meglévő tagsága.

Mindössze annyit kérdeznék Bődi Szabolcstól, hogy mit mondana ha tudna, mert már nem tud, annak a családanyának aki négy éves gyermekét magához ölelve a száguldó mozdony elé lépett? És mit mondana azoknak az anyáknak akiknek gyermekei az öngyilkosságba menekültek a kifosztásuk következtében vagy az elmenekült százezreknek? Mit tett a kormány? Végtörlesztést, árfolyamgátat? Minek az árfolyama? Miért nem hajlandó sem a kormány sem pedig az országgyűlés fogadni, hogy tárjam elő a bizonyítékokat? Az ügyészségről nem is beszélve. Köztörvényes bűncselekményeknek falaz az egész társaság és ezzel nyomorba taszították az országot és az embereket. De hadd másoljak ide egy zárt borítékban ma érkezett levélből ......

,,Tisztelt Kásler Árpád

Először is szeretném megkérni, hogy amiről most írok, ha leközli, kérem ne fedje fel, hogy tőlem tudja. Nem veszíthetem el az állásomat.

A Fővárosi Törvényszék ...... .............-ban dolgozom és sok ott dolgozó személlyel tudok beszélni. Itt fogadják a devizahiteles beadványokat és a korai szakaszban titkárokra szignálják, ők rengeteg terhet levesznek a bírák válláról ezzel. Régebben is mondták nekik, hogy utasítsák el ha találnak valamit, de most vezetői szintről van kiadva a parancs, hogy az összes kérelmet el kell utasítaniuk a Pp 130§-ra hivatkozva. Nem juthatnak el a tárgyalásig.

...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ......."

Hát ennyit a jogállamról és ezt tanúsíthatom a BAÉSZ elnökeként, hogy mindent elkövetnek a bíróságok, hogy ne jussanak el az ügyek a tárgyalásig.

De ha már itt tartunk, akkor ki kell nyilvánítanom, hogy A Haza Nem Eladó Mozgalom elhatárolódik az összes parlamenti párttól, még egyszer mondom, az összes parlamenti párttól, beleértve a Jobbikot is. A Jobbik nagy igyekezettel rátelepedett az összes alapszervezetünkre és erőteljes aknamunkát folytat. Először azt hittük, hogy politikai tőkét próbál kovácsolni a mozgalmunk rendezvényeiből és eddigi szervezésünkből, mígnem összeállt a kép, hogy miről is van szó tulajdonképpen.

Mozgalmunkhoz 99%-ban olyan emberek csatlakoztak, akik az elmúlt húsz évben vagy a fideszre vagy az MSZP-re szavaztak. Csak elenyésző százalékban csatlakoztak hozzánk Jobbikos szimpatizánsok. Ezért a nagy igyekezet a hatalom részéről, mert egyetlen útja és módja van annak, hogy a legolcsóbban, leghatékonyabban és leggyorsabban kisiklassa a mozgalmat. Ehhez nem kell mást tennie, minthogy összemossanak minket, akár csak látszólag is a Jobbikkal, hiszen a Jobbikot a széles társadalmi réteg nem fogadja el.

Éppen ezért kiadtam az utasítást, hogy az alapszervezeteink körül sertepertélő pártkádereket, bármelyik parlamenti párt részéről is legyenek azok hajtsák el a sunyiba, ha nem boldogulnának akkor szóljanak, majd a TEVE csoport rásegít ebben.

Az LMP vezetése is megpróbálta bekedveskedni magát, hát mondtam nekik, hogy az eddigi teljesítményükből ítélve, nem hiszem, hogy vannak közös pontjaink.

Az összeáporodott és mindenben megmártózott intelektüelekre nincs szükségünk, ők a bomlasztás nagymesterei, befurakodnak mindenhová és belülről rágnak mint a férgek.

Mi a tisztességes, egyenes emberekre építünk. Nem tartok attól, hogy ezeknek a tényeknek a kinyilvánítása veszélyeztetné a Mozgalom jövőjét, sőt a frontvonalak letisztulása az ami garantálja a sikert. Új erőként fogunk kiemelkedni a nép közül és kihívói leszünk a jelenlegi hatalmaskodóknak. Iszonyatosan nagy hátránnyal indítunk, az ellenség kezében van minden erőforrás, a törvényhozás, a pénz, a végrehajtói hatalom és a fegyveres erők. A mi kezünkben van az igazság, de az önmagában kevés, az igazságunkkal együtt fognak földönfutóvá és hontalanná tenni mindnyájunkat. Az igazi erő amivel rendelkezünk, az a létszámbeli fölényünk, de mindez szervezetlen formában semmit sem ér.

Ennek megszervezéséhez, komoly emberekre, komoly csapatmunkára és elhívatott önkéntesekre van szükség. A jó hír, hogy egyre többen veszik ki a részüket ebből.

Eddig több mint ezerötszáz ember adományozott az országjárásra másfél millió forintot és egyéb csatornákon keresztül is beindult a segítség gépezet. Ez szép eredmény és reményt adó szám, de ahhoz kevés, hogy karavánnal végigjárjuk az országot. Éppen ezért ugyanolyan formában tesszük ezt meg mint első országjárásunk alkalmával csak sokkal nagyobb volumenben. Jövő pénteken kezdjük Békés megyével, minden megyében legalább öt városban tartunk előadást, Békés megye után következik Hajdú-Bihar megye és így tovább. A helyszíneket és időpontokat a honlapon lehet majd látni.

Az előbb felsorolt tények miatt egészen biztos, hogy augusztus 17-én nem lesz Nagy
Nemzetgyűlés. Ezért az országjárás több hónapig fog tartani, száz városban fogunk előadást tartani. Legalább ezer településen kell létrehozzunk egy alapszervezetet. Önjáróvá kell tennünk a Mozgalmat vagy inkább azt az eszmeiséget amit képviselünk, hogy ne lehessen egy ember kiiktatásával leállítani az elindított folyamatokat.

Tisztelet azoknak akik eddig is kivették a részüket valamilyen formában a munkából, vannak akik többszörösen is, erőn felül vállalva. Ahhoz, hogy megszervezzük önmagunkat, az érintett létszámot figyelembe véve, fejenként elenyésző összegekről beszélhetünk, nagyobb részt elvégezendő önkéntes munkáról. Hány ember van ebben az országban akinek tele van a hócipője a rendszerrel? Egy millió? Két millió? Szerintem ettől sokkal több. Gondoljon bele mindenki, ha egymillió ember csak száz forintot összedob a nagykalapba, ennyi meg mindenkinél ott hever a hűtőszekrényen vagy a kredenc tetején aprópénzben, akkor az már egy óriási összeg. Abból már fel lehet venni a kesztyűt hatásosan.

Vesse el magától mindenki azt a gondolatot, hogy az elnyomó hatalommal szemben nincs esélyünk, meg hogy kis pontok vagyunk, meg azt is, hogy nem tudunk összefogni, igenis össze tudunk fogni, mi emberek össze tudunk fogni, csak mi tudunk, a tévelygő szervezeteknek pedig majd kis segítséget nyújtunk, hogy merre van Buda, azt majd bízzák ide, mert itt már nem babra megy a játék.

Sajnos a Kúria tárgyaláson megbizonyosodtam afelől, hogy nagy valószínűséggel megszületett egy paktum. Ki lesznek mondva bizonyos esetekben, hogy semmisek a kölcsönszerződések, de mint ennél a jogerős ítéletnél is, jogkövetkezményt a bíróság nem állapított meg így majd a bankok erőfölényükkel élve vagy inkább visszaélve ismét az adósok fölé emelkednek. Nemhiába lett feltőkésítve a Rothschild bankház egyik Magyarországi helytartójának számító Demján Sándor bankja közpénzből és nemhiába beszélnek egyre többet a takarékszövetkezetek megerősítésén pénzzel és a postával való összekapcsolásukon keresztül.

Mert meglesz a várva várt ítélet egyszer, amiből nem lesz köszönet, hiszen a jelenlegi állás szerint ezzel elkerülnék a bankárok a büntető felelősségre vonást. Az átvert kifosztott emberek pedig futkoshatnak majd a takarékszövetkezetekhez és ennek igénybevételénél meg a szerződések semmisségének megállapításánál pénzelhetik az ügyvédeket akik szerint, legalábbis a Kúria tárgyaláson résztvevőket illetően, jogszerű a bankok árfolyam különbözet felszámítása, amennyiben a kereskedelmi árrés százalékos mértékét feltüntették.

Emberek egy esélyünk van és egy célunk kell hogy legyen, tudatos létszám elérése. Aki még hisz a mesékben annak jó éjt kívánok. Legalább ezer településen de a legjobb lenne minden településen egy alapszervezet létrehozása. Ez a házi feladat, míg ez nincs meg, nincs miről beszélni és ezt nagyon rövid idő alatt létre lehet hozni, aktivizálja magát mindenki, az Alapszabályunk, irányelvünk és belépési nyilatkozataink fellelhetőek itt a honlapon.

Jó munkát kívánok mindenkinek.

Kásler Árpád.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád tegnapi telefonüzenete
  2013-06-25 08:15:31, kedd
 
  Kásler Árpád telefonüzenete :


Link


Távozik a PSZÁF három vezetője

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) két alelnöke, Sáray Éva és Balogh László, valamint Nadrai Géza, a Pénzügyi Békéltető Testület (PBT) elnöke benyújtotta lemondását - közölte a felügyelet. Szász Károly, a szervezet elnöke június 21-ei hatállyal elfogadta a vezetők lemondását és hétfőn írásban tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnököt.Link
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád : A Haza Nem Eladó
  2013-05-21 07:07:44, kedd
 
  Az azonosan gondolkodók közötti kapcsolat hiánya felelős azért, hogy egy kisebbség a szó szoros értelmében az orránál fogva vezeti a többséget. Éppen ezért felelevenítjük, 2012 júniusában elindított és azóta egyre terjedő akciónkat.
Aki egyetért és magáénak vallja az alább felsoroltakat, vagy legalább annak nagyobb részét, az kössön fel egy nemzeti színű vékony kis szalagot a gépkocsija antennájára, hogy láthatóvá váljunk egymás számára, mert mi vagyunk többen.

Felemelő érzés, amikor egymás számára ismeretlenek, látva a szalagot üdvözlik egymást. Szavak nélkül is tudják, hogy egy azonosan gondolkodó nemzettársukkal találkoztak. Ez nem csak velem fordult elő, hanem többen beszámoltak hasonló élményről. Próbálják ki, ha már elég sokan leszünk, akkor győzünk.

1. A Haza Nem Eladó!

2. Az ország és az emberek kifosztásáért felelős személyeket törvényszék elé kell állítani.

3. A történelmi Alkotmány jogfolytonosságát helyre kell állítani.

4. Kétkamarás parlamentet kell felállítani Alsó és Felső Házzal, visszahívható képviselőkkel.

5. Az ország alapellátását és túlélését garantáló élelmiszer termelés nemzetstratégiai és nemzetbiztonsági kérdés kell hogy legyen. Éppen ezért ez nem alapulhat külföldi behozatalon.

6. Az ország vérkeringésének számító infrastruktúrák és ágazatok állami kézben kell hogy legyenek. (Ivóvízhálózat, elektromos áram hálózat, gázelosztó hálózat, szennyvíz hálózat, úthálózat, fegyveripar,....)

7. Közvagyont érintő szerződések nem lehetnek titkosak. (kivétel katonai és nemzetbiztonsági szempontok alapján)

8. Be kell vezetni a politikai felelősségre vonhatóságot.

9. A pénzkibocsátás joga a magyar államé kell hogy legyen és a pénz fedezete pedig a munka.

10. A történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállításával visszatérhetünk őseink államformájához, így megnyílik a lehetőség mindazon szerződések felülvizsgálatára, amely szerződések következtében szolgasorba került az ország.

11. Magyarországon mindenkinek meg kell tudni élni aki dolgozik. A társadalmi egyensúlyt helyre kell állítani és ez akkor tekinthető helyreállítottnak, ha már újra érdemes lesz itt jövőt tervezni a fiataloknak és nem külföldön.

12. Nem akarunk a ,,teszko népévé" válni és hajlandóak is vagyunk ezért cselekedni.


Kásler Árpád


( magyarázat: ,,teszko népének" nevezem azokat akik nem törődnek az ország és a nemzet sorsával, nem foglalkoznak a jövővel, nem érdekli az, hogy a jövő generációnak mit hagyunk hátra, zombik módra néznek ki a fejükből és fogyasztanak mindent amit eléjük raknak anélkül, hogy szelektálnának, legyen az akár élelmiszernek nevezett termék, vagy szellemi táplálék.)


LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád rádióüzenete a Magyar Országgyűléshez
  2013-05-14 08:29:59, kedd
 
  Kásler Árpád rádióüzenete a Magyar Országgyűléshez


Link


 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád : A Karaván elindul
  2013-05-10 07:02:53, péntek
 
  Kásler Árpád 2013. május 18-ára 9 órára Gyulára Tanácskozást hív össze (Tanácskozás).
Aki szeretne ezen részt venni JELENTKEZZEN a kaslerarpad@yahoo.com címen május 12-ig!


Május 18-i tanácskozás sorsfordító lesz. 12-ig jelentkezzenek még azok, akik részt akarnak rajta venni.

A kifosztottak felemelik a fejüket és lerázzák láncaikat, megkezdődik az ország egyesítése, majd augusztus 17-én Nagy Nemzetgyűlést tartunk.

Fel kell állítani a Felső Házat, hogy valós kontroll uralkodjon az ország felett. Minden kifosztottat kártalanítani kell és kártalanítani fogunk!

Jelentkezzenek azok a személyek, akár itthonról, akár külföldről, akik fel tudnak ajánlani lakókocsikat vagy lakóautókat, illetve járműveket az országjárás idejére, illetve egyéb módon hozzá tudnak járulni, hogy pénz, paripa, fegyver meglegyen. Legalább négy lakóautóra van még szükségünk. A nemzet egyesítésére megindul a karaván. Egyhuzamban fogjuk körbejárni az országot, több települést érintve naponta. A teljes útvonal közzé lesz téve.

Felgyorsult az ország és az emberek kifosztása, ezt csak mi emberek tudjuk megállítani, és meg fogjuk állítani. Mindenkinek ki kell vennie a részét a nemzetmentésből, nincs elfogadható mentség és kifogás. Hamarosan találkozunk.

Tisztelettel, Kásler Árpád.Link


Ady Endre : Dózsa György unokája (Benkő Gyula)


Link
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád nyilatkozatai
  2013-05-07 05:59:07, kedd
 
  Kásler Árpád: Az Európai Unió része a magyarság ellen folytatott háborúnak


Link


Kásler Árpád lemondott pártelnöki tisztségéről :


Link


Megnyugvásul Mindenkinek


Link


20 év börtön a végrehajtások felgyorsításáért


LinkLink
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád videóüzenete Frölich Róbert főrabbihoz
  2013-04-28 05:26:49, vasárnap
 
  Kásler Árpád videóüzenete Frölich Róbert főrabbihoz


Link


Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk április 21-ét illetően, de a negatív kritikák is érkeznek. Főleg azt hiányolják nagyon sokan, hogy miért nem kerültek még ki a helyszínen forgatott videók, hogy első kézből értesülhessenek azok, akik nem tudtak eljönni, hogy mi is hangzott el ott valójában.

Akik ott voltak, azok hallhatták, hogy két nappal 21-e előtt fizikailag is támadás érte a mozgalmat. Az 1500 m²-es főhadiszállásunkból kikötötték a villanyáramot, még legalább két hét mire helyre lesz állítva. Az ott szolgálatot teljesítő biztonsági cég munkatársai nem engedték be még a tulajdonosokat sem. Rendőrségi intézkedésre volt szükség, hogy be lehessen jutni a komplexumba. Lényegében ott egy fizikai atrocitást akartak kikényszeríteni, amelynek következtében megtehették volna a szükséges előzetes letartóztatásokat, hogy megtorpedózzák április 21-ét. Ez nem sikerült nekik, de tény, hogy okoztak károkat. Jelenleg aggregátorról ,,takaréklángon" működünk, de már folyamatban van az alternatív energiaforrás beindítása. Tudni kell azt, hogy ott komoly értékű, több milliós felszereltséggel igyekszünk kialakítani a nemzet érdekét szolgáló médiaközpontot, ezért nem járható az sem, hogy egy aggregátorról direktben üzemeljünk, de ezt a hozzáértők hamarosan megoldják és remélhetőleg jövő hét közepére már felkerülnek a helyszínen forgatott videók.

A mai napon postai úton kaptam egy meghívót Vona Gábor frakcióvezetőtől, az Országgyűlés irodaházában, pénteken 11:00-tól megtartandó kerekasztal-beszélgetésre, a devizahitelesek ügyét illetően.
Sajnos azon részt venni nem tudok, akkora már nem leszek az országban, korábban egyeztetett programnak kell eleget tennem, de a BAÉSZ képviselve lesz Töviskesné Dsupin Judit főtitkár által.

A BAÉSZ híve a tárgyalásoknak, de a kilakoltatások és végrehajtások azonnali leállítása nélkül nem hiszi, hogy komoly és valós megoldási szándék van a hatalom részéről. Éppen ezért továbbra is azt valljuk, hogy mindenkinek annyi joga van, amennyit kiharcol magának. Kollektíven nagyobb eredményt lehet elérni mint egyénileg!

Ami az alábbi videót és a facebookot illeti, úgy a jövőben mint ahogy a múltban is tettem, ha bárki embereket méltóságukban megbántja, alpári hozzászólásokat ír, kénytelen leszek törölni!

Tisztelettel, Kásler Árpád
Kelt: Gyulán, 2013. április 25.
Link
 
 
1 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád : Köszönet az Úttörőknek!
  2013-04-23 07:31:22, kedd
 
  Tisztelt Honfitársaim, Kedves Barátaim!


Önök az úttörők és itt, mindenki a szó legnemesebb értelmében értse ezt! Önök ki mertek állni saját maguk és a nemzet érdekeiért. Pénzt, időt és energiát nem sajnálva áldozatot hoztak, köszönet érte. Lehet, hogy még sokan fel sem fogják cselekedetük történelmi jelentőségét, de higgyék el, hogy alapkőletétel volt április 21-e.

15-20 ezer ember részvételével, a legnagyobb rendben lezajlott az esemény. 150 fő jó hangulatban átvirrasztotta az éjszakát. Önökkel ott, jó volt magyarnak lenni. Barátságok köttettek. Köszönet a művészeknek, zenészeknek, akik gondoskodtak arról, hogy az éjszaka gyorsan elszaladjon. Reggel nyolckor, szervezetten, rendőrségi kísérettel vonultunk a Parlamenthez, ahol átadtuk a Magyar Országgyűlés Sajtószolgálat képviselőjének azt a 15 pontos nyilatkozatunkat és követelésünket, amelyet április 21-én közösen elfogadtunk a Hősök terén.

Köszönet a szakembereknek akik megelőlegezték a bizalmat és színpadot, hangosítást, operatőri munkát és egyéb technikai feltételt biztosítottak, profi munkát végeztek. Köszönet a rendezőknek, akik biztosították, hogy atrocitás nélkül lezajlódjon az esemény, és köszönet a felszólalóknak tartalmas előadásaikért valamint a fellépő művészeknek, László Andrea énekesnőnek, a Historica zenekar énekesének és Vesztergám Miklósnak, aki tárogatón játszott.

Kívánom, hogy mindenki pihenje ki magát, én is azon leszek. Az elmúlt hetek feszített tempóban zajlottak megállás nélkül. A munka sűrűje csak ezután következik, de én ott leszek és folytatom.

Kásler Árpád
Kelt: Budapest, 2013.április 22.


NYILATKOZAT és KÖVETELÉS

Tisztelt Dr. Kövér László házelnök Úr, tisztelt Országgyűlés!

Kifosztott banki adósok és hazájukért aggódó magyarok ezrei, 2013. április 21-én megjelentünk Budapesten a Hősök terén, majd az éjszakát átvirrasztva, április 22-én vonulunk szervezetten az Országházhoz, hogy félreérthetetlenül az Országgyűlés tudomására hozzuk akaratunkat és átadjuk Önnek, vagy az Ön meghatalmazottjának, jelen nyilatkozatunkat és követelésünket.

1.Kijelentjük, hogy hittünk a jogállamban, hittünk abban, hogy Magyarországon a felügyeleti szervek által engedélyezett banki tevékenység az állampolgárok számára nem jelenthet veszélyt. Tisztában voltunk azzal, hogy profit orientált kereskedelmi bankokkal és pénzintézetekkel kötöttünk szerződéseket, de jelen esetben már nem beszélhetünk profit orientáltságról. Itt az emberek teljes kifosztása zajlik anélkül, hogy érvényesíthetnék alkotmányos jogaikat és megvédhetnék magukat a végrehajtóktól és a kifosztóktól.

2. Három-négymillió felnőttkorú magyar állampolgár -úgy mint adós, adóstárs és zálogkötelezett- áll a kifosztás és a teljes ellehetetlenülés szélén, az újrakezdés lehetősége nélkül, hiszen a magáncsőd intézményének hiányában, nemcsak a kölcsön fedezetét, hanem a jövőbeni keresetüknek jelentős részét is elvesztik az emberek. Ennek következtében többszázezer magyar fiatal és nem fiatal hagyta el kényszerűségből az országot.

3. A pénzintézetek azon hivatkozása, hogy törvény nem tiltotta az ú.n. devizahiteleket, nem fedi a valóságot, mert a kölcsönszerződést és pénzkölcsönnyújtást leszabályozó Ptk. és Hpt. szerinti törvényhelyek kötelező jelleggel rendelkeznek a teljes folyamatról, amely folyamatokba azon pénzügyi konstrukciók, amelyek emberek millióit nyomorba döntötték és döntik az ország gazdaságával egyetemben, semmilyen útón-módon nem férnek bele. Ennek ellenére, az embereket teljes vagyonuktól, akár eddigi életük munkájának gyümölcsétől megfosszák.

4. A Bankok ellen megtett ügyészségi feljelentések tucatjai lettek elutasítva érdemi kivizsgálás nélkül, a hatályos törvényekkel nem egyeztethető végzéseket meghozva. Számtalan polgári peres eljárásban bizonyították a bíróságok, hogy nem tudnak mit kezdeni, vagy nem mernek mit kezdeni ezekkel az ügyekkel. Az egyik legismertebbé vált devizaperben a Kúria nyolc hónap alatt képtelen volt ítéletet hozni egy olyan kölcsönszerződési jogviszonyról, amelyre a szakképzetlen adósoknak néhány perc állt rendelkezésükre. A Kúria kiküldte az ügyet a Luxembourgi Bírósághoz, de azt az Európai Bíróság gyorsított eljárás keretén belül nem vállalta, így akár több évre be van fagyasztva az ügy, miközben emberek millióit a kilakoltatás és a végrehajtás fenyegeti.

5. A banki adósok nem pénzbeli segítséget vártak volna el a jogállamtól, hanem azt, hogy tartassák be a hatályban lévő törvényeket a pénzintézetekkel is. Ez nem történt meg, mert olyan pénzösszeget követelnek az adósoktól, amely pénzösszeget sohasem bocsátották az adósok rendelkezésére úgy, ahogy ezt a hatályos törvények kötelezővé teszik kölcsön jogügylet esetén. A szerződések aláírása teljesen bizalmi alapon történt, hiszen az átlagemberek nem rendelkeznek kiterjedt jogi ismeretekkel, éppen ezért szakemberekhez, szakintézetekhez fordultak, bankokhoz. Kijelenthető, hogy ezek a vállalkozások visszaéltek az emberek közbizalmával és a törvényességet, tisztességet, jogállamiságot, jogbiztonságot felügyelő szervek cserbenhagyták a magyar állampolgárokat.

6. A kifosztás, kilátástalanság, a jövő reményképének elvesztése következtében ezrek menekültek az öngyilkosságba, százezrek külföldre és megszámlálhatatlan házasság ment tönkre, szétszakítva ezzel családokat. Ennek az ámokfutásnak mi magyar emberek véget vetünk!

7. Azért gyűltünk most össze itt a Hősök terén, hogy ezen akaratunkat kinyilvánítsuk! Semmilyen törvény vagy szerződés következtében nem válhat földönfutóvá a fél ország! Az élet törvényét semmi sem írhatja felül. Az elmúlt több mint két évtized arról szólt, hogy miként rabolták szét az ország és az állampolgárok vagyonát anélkül, hogy a valódi tetteseket törvényszék elé állították volna.

8. Kijelentjük, hogy a Magyar Köztársaság a maga jog és értékrendjével együtt, megbukott! Nem látta el a legalapvetőbb kötelezettségét, nem védte meg saját állampolgárait. Éppen ezért követeljük, hogy mindaddig, amíg a jogrend helyre nem áll, senkit se lehessen kilakoltatni ezen "devizaszerződések" következtében. A kilakoltatások és a végrehajtások teljes leállítását követeljük!

9. Kijelentjük, hogy a rendszerváltáskor kiegészített Alkotmány és a jelenlegi Alaptörvény nem védte meg sem az ország vagyonát, sem az állampolgárokat, így azt továbbra elfogadni nem tudjuk!

10. Magyarországnak van Alkotmánya, mely hosszú évszázadokig, 1944. március 19-ig, a német megszállásig (de facto) hivatalosan is érvényben volt és (de jure) alapjogi értelemben érvényben is van, azaz a Magyar Országgyűlés ki kell mondja, hogy az 1944. március 19. óta létezett politikai és alkotmányosnak nevezett rendszerek törvénytelenek.

11. Sem végrehajtó hatalom, sem törvényhozás (így jelenlegi kormány, vagy országgyűlés) nem alkotmányozhat. A Magyar Országgyűlés törvényességében megalapozatlan (illegitim) helyzetében átmeneti és korlátozott jogkörű állapotát elismerve kell kinyilvánítsa, hogy Magyarország valóban visszatér ősei bevált jogrendjéhez, az 1944. március 18-i jogállapothoz, és ki kell mondja az azóta napjainkig terjedő időszak minden közjogi aktusának elvi érvénytelenségét.

12. A magyar nemzettestet védelmező Történelmi Magyar Alkotmányt helyre kell állítani! A Magyar Történelmi Alkotmány jogfolytonosságának tényleges helyreállítása és annak kiegészítése érdekében széleskörű társadalmi részvétellel felállítandó közhatalom: az Alkotmányozó (Joghelyreállító) Nemzetgyűlés dönthet arról, hogy az elmúlt közel 70 éves időszak jogszabályaiból melyeket minősít a Történelmi Alkotmányunk alapelveivel összeegyeztethetőnek, s hogy a jogfolytonosság helyreállításának melyek a közjogi lépései.

13. A jelen állapotok szerint a közhatalmat ügyvezető jelleggel gyakorló Kormány és ideiglenes Országgyűlés főméltóságai azonnal kezdjenek tárgyalásokat a Magyar Nemzet megbízottaival -különös tekintettel a leginkább sújtott társadalmi csoportok és jelen nemzeti összefogás választott képviselőire- az Alkotmányozó Nemzetgyűlés összehívásáról, összetételéről. A teljes mértékben legitim joghelyreállító Nemzetgyűlés összehívásának legkésőbbi határideje 2013. augusztus 15., Szent István halálának 975. évfordulója, melynek végrehajtásáért és annak széleskörű társadalmi elfogadottságáért a jelenlegi hatalomgyakorlókat terheli a teljes felelősség.

14. Az ügyvezető Kormány és az ideiglenes Országgyűlés mindaddig, míg az Alkotmányozó Nemzetgyűlés a munkáját megkezdeni nem tudja, átmeneti jogszabályban kell biztosítsa, hogy a jogtalan banki követelések folytán magyar állampolgárokat ne lehessen kilakoltatni otthonaikból, illetve el kell kezdeni a kifosztottak és kilakoltatottak kártalanítását.

15. Az Ügyvezető Kormány el kell rendelje a meg nem újuló természeti kincsek eladásának tilalmát, a nemzeti vagyon és közszolgáltatások nemzeti tulajdonba vételét, megőrzését és működtetését, a magyar élet, nemzet, haza védelmében a szociális és létbiztonsághoz, munkához, lakhatáshoz és egészséghez való alapvető jogot!

Történelmi Alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes Magyar Nemzet!

Széchenyi István, a legnagyobb magyar utolsó leírt szavai ugyanazon eligazítást adják:

,,A megoldandó kérdés neve: Alkotmány".
Törvénytelenség jogot nem alapít.


Hangosan felolvasva 15-20.000 azaz tizenöt-húszezer (kézzel beírandó a becsült létszám) ember előtt, akik közfelkiáltással, helyeslően elfogadták azt.

Felolvasta és aláírta: Kásler Árpád,
Kásler Árpád, 5711 Gyula, Fehér-Körös u.69, szül.1972.07.01, Déva, sz.ig.sz. 428833EA

Tanú 1...... ........... ........... ........... ..........
Tanú 2...... ........... ........... ........... ..........
Tanú 3...... ........... ........... ........... ..........
Tanú 4...... ........... ........... ........... ..........

Kelt.: Budapest, 2013.április 21.


Link
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
Kásler Árpád : Hadikassza-felajánlás
  2013-04-18 07:48:49, csütörtök
 
  A devizaadósság eltörléséért folytatott mozgalom anyagi feltételeinek biztosítása céljából László Andrea énekes és zeneszerző a ,,Magyar ének magyar lélek hangja" című lemezének 11 dalából, kiegészítve az ,,Ébredj barátom!" című indulóval, jubileumi kiadásként 10.000 CD lemezt adományozott a BAÉSZ-nek.

A jubileumi lemez címe: ,,A Haza Nem Eladó!" A lemezek 2013. április 21-én a Hősök terén 500 forint/db adomány fejében megkaphatóak.

A teljes bevétel a mozgalom és a rendezvény költségeinek fedezetéül szolgál.Rendezvény ismertető

Április 21-én a Hősök terén, 11 órai kezdéssel megnyitjuk a rendezvényt. Színes programokkal készülünk, remélhetőleg felejthetetlen élményt nyújtva az ott megjelenőknek.

A gyülekező és a személyes megjelenés - sokaknak nem kis erőfeszítése árán - fő célja az, hogy ott és akkor közös akaratkinyilvánítást tegyünk a jelen helyzetet és a jövőnket illetően, beleértve a jogtalan devizakövetelések valós és hathatós, azonnali megoldását sürgetve.
Ennek egyik legkézenfekvőbb és leghatékonyabb módja a Történelmi Alkotmány helyreállítása és visszatérésünk őseink államformájához, amely több mint ezer éven át védte és oltalmazta a nemzetet.

Ha ott és akkor az akaratkinyilvánítás kellő létszámban létre tud jönni, akkor ezt írásban, hétfőn reggel egy delegáció átadja dr. Kövér László házelnök úrnak, vagy meghatalmazottjának.

Ahhoz, hogy megfelelő létszámban összegyűlhessünk, hétvégére kellett időzíteni a rendezvényt, mert hétköznap sokan dolgoznak. Hétvégén viszont nincs hivatal, nincs kinek átnyújtani a megjelentek döntését. Ezért született meg az elhatározás, hogy vasárnapra kerüljön a rendezvény. Remélhetőleg elég sokan ott tudnak maradni éjszakára és hétfő reggel 8:00 órakor rendőri felvezetés mellett vonulunk a Parlamenthez, elkísérve az okmányt átadó delegációt. Ha elég sokan fel tudják vállalni az éjszakai virrasztást, akkor teljes útlezárás mellett fogunk vonulni. Ez több okból is rendkívül fontos. Elsősorban, letagadhatatlan az esemény, nem tudják elhallgatni. Másodsorban komoly jelzésérték a hatalom felé, hogy az emberek most már komolyan gondolják a dolgot. Harmadsorban, az éjszakai virrasztás remélhetőleg több száz, vagy több ezer mécsessel a Hősök terén, együttérzési kinyilvánítás azok hozzátartozóinak irányába, akik nem bírták tovább kifosztásukat és a halálba menekültek. Erre a külföldi média is fel fog figyelni, de nagy valószínűséggel a hazai média sem meri majd elhallgatni.

A nappali (11:00-17:00) létszámnak sokkal nagyobb jelentősége van, mint az éjszakainak, de természetesen, rendkívüli módon fokozni tudja az éjszakai létszám az ott meghozott döntéseknek a foganatosítását.

Minden kétely eloszlatása végett közlöm, hogy úgy a nappali, mint az éjszakai rendezvény, valamint a Hősök teréről az Alkotmány utca végéig való vonulás (Kossuth tér fel van ásva) rendőri kísérettel és engedéllyel történik.

Aki csak nappalra tud eljönni, ott a helye, aki csak éjszakára tud eljönni, annak is ott a helye, aki mindvégig ott tud maradni, az mindent megtett, amit megtehet azért, hogy véget vessünk az ország és az emberek kifosztásának. Mi nem alkotmányos rend ellen szervezkedünk, hanem az alkotmányos rend helyreállításáért.

A rendezvény házirendjéhez hozzátartozik, hogy senki sem hozhat magával szeszes italt, vigyázunk egymás- és a terület épségére. Sem faji, vallási vagy nemzetiségi alapon, senkit emberi méltóságában meg nem bántunk. Mi azt valljuk, hogy az embereket tetteik minősítik.

Semmilyen külső vagy ,,belső" provokációnak nem engedünk, megfelelő számú rendező (150) gondoskodik arról, hogy minden a legnagyobb rendben lezajlódjon.
Találkozzunk minél többen április 21-én a Hősök terén 11 órakor!

Tisztelettel, Kásler Árpád


Link
 
 
0 komment , kategória:  Kásler Árpád,MK TV  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2018.11 2018. December 2019.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1146 db bejegyzés
Összes: 24087 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2272
  • e Hét: 8753
  • e Hónap: 38717
  • e Év: 2066925
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.