Belépés
hunjano.blog.xfree.hu
A szkítha népek hosszúéletűek s mi ennek a fajnak vagyunk utolsó hajtása . A szkítha összesség ma: a magyar." /Csuray Károly / "A szólás szabadság... Hunjano
1965.01.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Mégis mozog a Föld
  2012-03-11 17:32:59, vasárnap
 
 
Bárhol is megvetette a lábát az utóbbi 60 évben a bolsevizmus,
elszegényedés,
elnyomorodás lett a következménye.
Elsősorban a mezőgazdaságot tették tönkre. Bekövetkezett az a furcsa jelenség,
hogy a valamikor a világ éléstárának nevezett területek élelem-behozatalra szorulnak.
Kanadai, amerikai és ausztrál búzából készült kenyeret esznek a vasfüggöny mögött.
A valamikor nagy cukorexportáló Kubában összeomlott a cukortermelés.
A termelésnek ez a csődje minden más államrendet megbuktatna,
amit nem a terror tart fenn. --- Marx elnyomorodási elmélete visszafelé sült el:
nem a kapitalisták, a kommunisták nyomorodnak el.

Kína és a Szovjet hatalmas vásárlásai folytán az USA farmereinek jövedelme megtöbbszöröződött az utóbbi években. Egyáltalán, a vasfüggöny mögötti országokkal való kereskedés annyira föllendült, hogy az USA bankok fiókokat nyitnak a Szovjetben, ahol egy-két generációval ezelőtt a kapitalizmus iránti izzó gyűlöletben tízezer-számra mészároltak le embereket, mert azok esetleg szimpatizáltak a tőkés rendszerrel.

Mindez a kommunizmus csődjére világít rá. Ezen csőd miatt vezették be arrafelé az enyhülést. A csőd nagyobb kell legyen, mint gondoltuk. Erre a Szolzsenyicin körüli, precedens nélküli dolgok hívják föl a figyelmet, noha itt számba kell venni azt is, hogy ez a sajtó által felfújt ,,hős" zsidó, tehát privilegizált. Mégis, hallottunk-e valaha is arról a kommunizmusban, hogy egy renitens alakot nem likvidálnak rövid úton, vagy küldik Szibériába, hanem ,,büntetésképpen" a tőkés világba teszik át? A Szovjet már nem a régi, önálló fenegyerek. A Világkormánynak mindjobban szót fogadó alvállalatává vedlett. Rettenetes bajok lehetnek odaát, a pohár megtelőben van, épp úgy, mint az USA-ban.

Úgy néz ki, hogy most már nem is a nép, a ,,dolgozók" megmentéséről, hanem a kommunista vezetőréteg megmentéséről van szó. Az éhes ember hamarabb lázad föl, tehát a régi rend fenntartását élelem-behozatallal kell biztosítani. A két generáció óta tartó terror a belső, politikai ellenzék megmozdulásának nem sok lehetőséget ad. Ha a lakosságnak van mit ennie, megelégszik ennyivel. A fejébe verték már, hogy nem jó semmiféle kockázattal próbálkozni. Általában a politikai nyugtalanságokat kívülről szítják. A nyugati világban az összes forrongások mögött a kommunisták keze van, vagy éppen a jóságos Világkormányé. Így tisztában vannak a Szovjet vezetők azzal, hogy Nyugatról semmiféle ellenforradalmi megmozdulás nem fenyeget s ha népei gyomrát meg tudja tölteni, uralma biztosítva van.

Azt is tudjuk ma már, hogy a kommunizmust, ezt a beteg szisztémát a mérhetetlen vagyonnal rendelkező nyugati milliomosok tartják életben. (lásd: Út és Cél 1972. szeptemberi számát.) Így vált valósággá a XX. szd. legnagyobb paradoxonja: A kommunizmus a gazdagok pártja. A kis kommunisták ezt nem tudják, vagy el se hiszik. A vezetők viszont összejátszanak a Láthatatlan Kormánnyal, amelynek egyik látható, tapogató ősapja a békegalamb Kissinger. A világösszeesküvők számára nagy visszaesést jelentene, ha a Szovjet vagy az USA ki tudná vonni magát az ellenőrzés alól. Veszedelmes nacionalizmust hívhatna életre, miként azt az 1956-os magyar fölkelésben láttuk. Mind a Szolzsenyicin ügy, mind a Watargate botrány mögött ugyanazok az erők sorakoznak föl, amelyek célja az orosz, illetve az amerikai nacionalizmus megsemmisítése. A nacionalizmus az utolsó akadály a Világkormány (világbolsevizmus) megalakulásában.

Ezért támogatja a Nyugat --- a józan nemzeti erők elhaló tiltakozása ellenére --- a Szovjetet búzával, élelemmel. Így tartja a kapitalizmus életben a vasfüggöny mögötti népek nyakán tulajdon ellenségét, a kommunizmust. Ez századunk másik nagy paradoxonja. Az agyamosott nyugati közvélemény semmi kivetnivalót nem lát ebben, hiszen ez Business-t jelent, pénzt hoz a házhoz. Rövid távon ez igaz ugyan, de nagyobb perspektívában önmaguk alatt vágják a fát. Ha Nyugaton nem a kommunistákat istápoló rendszer uralkodna, akkor már mindenféle vas- és bambuszfüggöny felgördült volna, az éhező népek rég elkergették volna rabtartóikat és egészen más erőviszonyok alakultak volna ki a világban.

És a nép? --- Nos a nép, a világösszeesküvők szemében annyi, mint a gép: etetni, kenni kell, hogy belőle a maximális termelés kihozható legyen.

Ha pedig a nép kérdéseket tesz fel, mint legutóbb a Kremlbe beparancsolt csatlósállamok vezetői tették, akkor ügyes, elterelő válasszal erősítik meg bennük a kommunista ,,öntudatot". Ha pedig valaki nagyon okvetetlenkedik, azt Keleten-Nyugaton egyaránt a bolondok házába zárják.

Brezsnyeviol többek között azt is megkérdezték, hogy miként egyeztethető össze a kommunizmussal az, hogy a kapitalisták látják el élelemmel. Mire ez a vén róka így ámította az ámulni akarókat:

,,Mi gyűlöljük az USA-t és jobb szeretjük a kommunista társállamokat, mint valaha. De arra semmi szükség sincs, hogy a kapitalistákat fegyverrel megsemmisítsük, vagy akár gazdasági és kulturális blokád alá vegyük őket. Mi nyugodtan kereskedhetünk velük, szívélyes viszonyt is építhetünk, mert Amerika az öngyilkosság küszöbén áll. Elpusztítja önmagát hamarosan. Ezzel szemben, mi erős, fegyelmezett nép vagyunk s nyugodtan bevárjuk a tőkés rendszer összeomlását."

Aztán arról beszélt, hogy az USA a jólét puhaságában az italnak és a kábítószereknek annyira a rabja lett, hogy ölbe tett kézzel kivárható ennek a népnek a fölfordulása. Ami ezen felül még ép marad, azt a bűnözés és a korrupció fogja tönkretenni. Haladó forradalmi elemek már minden jelentés intézménybe --- legyen az politikai, vallásos, vagy tudományos --- be vannak építve. Ezek állandó nyugtalanságot, szellemi káoszt idéznék elő és megakadályozzák a nacionalistákat abban, hogy esztelen terveiket keresztülvigyék.

Továbbá azt is kifejtette Brezsnyev elvtárs, hogy a nukleáris háború kész őrület volna, ebbe mindnyájan belepusztulnánk. Ezért minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy a nacionalisták --- vesztett ügyüket látva --- háborút ne kezdjenek. Csak ki kell várai a nemzeti erők elgyengülését a halálosan beteg USA-ban. A rák 10-20 éven belül végezni fog vele. Ezért kell az USA-ban beépített szerveknek fokozottabb mértékben befolyásolniok a széles tömegeket felvilágosítással és céltudatos tevékenységgel. A Nixon mögött álló elkeseredett nacionalista erők ugyanis magukhoz ragadhatják a hatalmat ezekben a kritikus időkben, ahogy azt Chilében is megtették s ezzel a Haladás beláthatatlan károsodást szenvedhet.

Érdekes az, hogy egyetlen kommunista vezérnek sem jutott eszébe az az ellenvetés, hogy ha majd au USA-ban és a többi országban megvalósult a kommunizmus, honnan fognak búzát importálni?

Más szóval a Brezsnyev által megjósolt bolsevista hatalomátvétellel egyúttal éhínség fog rászakadni az egész világra.

Ilyen makacs reménykedők és fanatikus eszelősök a kommunizmus és a Világkormány szószólói. Gonosz szándékok és lázas teóriák gyötrik ezeket a megszállottakat. Az egész eszelősség épp oly borzalmas járvány, mint volt 400 évvel ezelőtt a boszorkányhit. Tudós és épelméjű emberek akkor is épp úgy hittek a levegőben nyargaló boszorkányokban, mint ma ugyanolyan tudós és épelméjű emberek hisznek a kommunizmusban. Ez járvány. Nem egy volt már ilyen a történelemben. --- Aztán hirtelen kijózanodott az emberiség, a boszorkánymáglyák tüze lassan kihamvadt. Mintegy 80 éven át tartó őrjöngés után elmúlt a lázroham minden rémképével együtt. Egy időre fölülkerekedett a józan ész.

Így fog elmúlni a bolsevizmus és világszocializmus boszorkányéjszakája a világban. Fölülkerekedik a józan ész. Működésbe lép az Illogikus, a Történelem igazi formáló ereje.

Úgy néz ki, hogy a dolog nem fog mégsem simán menni. Világháború helyett polgárháború tör ki a három gennyes gócban, az USA-ban, Kínában és a Szovjetben. Ember ember ellen, nemzet nemzet ellen támad ebben az apokaliptikus káoszban. Nem valamiért, hanem valami ellen tör ki minden idők legesztelenebb polgárháborúja. Ezért lesz iszonyatos.

Az életben maradottak aztán leszűrik a szomorú tanulságot a füstölgő romok fölött.

Istenhez térő, mocsoktalan emberek világa megvalósul egy időre.
Addig is: Kitartás!
 
 
0 komment , kategória:  Mégis mozog a Föld  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.10 2018. November 2018.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 2960 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 712
  • e Hét: 3660
  • e Hónap: 10381
  • e Év: 375871
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.